Menetrend

Egy héten belül kétszer is a képernyőn!

2007. 12. 03. 22:00
Szerző: temp
Kategória: Hírek
Szerencsére mostanában a TV-s közvetítések terén el lesznek kényeztetve a Hazafiak és az Amerikai Football szurkolói. Kedd hajnalban a Sport2 csatornán 2:30 perctől eredeti kommentárral lehet nézni a Baltimore Ravens elleni MNF mérkőzést. Aki ilyen későn nem képesek ébren maradni, azoknak sem kell elkeseredni, mert kedd délután 20:15 perctől immár magyar nyelvű szakkomentárral is megnézhetik a meccset. Az igazi jó hír azonban, hogy december 9.-én a Pittsburgh Steelers elleni rangadó is a képernyőre kerül (22:15), tehát 1 héten belül kétszer is láthatjuk kedvenceinket a TV-ben.

Hozzászólások

2007. 12. 04. 06:01
tottingetosz
Kijár nekünk! Izgalmas meccseket játszunk!
2007. 12. 04. 08:16
sanyi68
Valóban izgalmas volt a Ravens elleni meccs.Egy elszánt feltüzelt ellenfél ellen idegenben,egy egyenge napot kifogó veretlen Pats.Este ismét megnézem,talán a részletekre is tudok figyelni,hogy nem töröm ki az ujjaimat.Az utolsó másodpercig nyitott volt a játék.Vasárnapig össze kell szedni magunkat mert ilyen védekezés és leginkább akadozó támadójáték kevés lehet a Steelers ellen.
Hajrá Patriots
2007. 12. 04. 08:29
gy2004
Érdemes volt virrasztani! Nagyon nehéz meccs volt. A szerencsével se álltunk hadilábon. Az O nem nagyon akart működni és a D-ben is nagy hibák voltak. Talán csak a 4. negyed második felében csillogtattak meg a srácok valamit abból amit igazán tudnak! Bár azt megjegyezném, ha a Ravens minden meccsén így küzdött volna nem 4 - 8 lenne a mérlegük! Azért jó volt ez így! Teher alatt nő a pálma.
2007. 12. 04. 12:29
tottingetosz
Azért piszok nagy szerencsénk volt! Felpörgő labdák, INT recover fumble, időkérés rossz 4th down-nál, rengeteg elejtett labda, hibás védekezés. Magam részéről nem nagyon akarok ilyet látni. Jobban tetszettek a nyugis "kivégzések" a szezon elején...
2007. 12. 04. 13:45
Soldiers_16
remélem hamarosan fent lesz a meccs utáni nyilatkozatok
2007. 12. 04. 14:41
mascherano
Hát igen mostanra tudták kielemzeni hogy mit is kell igazán ellenünk játszani! Azért a futás play-eket idén nagyon titkoljuk. Remélem a rájátszásban elővesszük őket és így mi tudunk újra meglepetést okozni defenseknek és megnyerjük a SB-t. Még talán abban bízok hogy BB olyan szituációkat akar próbálkozni hogy direkt erőltet gy-két csapatrészt és kiváncsi mire képesek. És direkt nem akar mindent kijátszani az alapszakaszban.
2007. 12. 04. 15:02
Soldiers! Igyekszünk, csak kérlek vedd figyelembe, hogy mindannyian egyetem/munka mellett csináljuk és ez kissé behatárolja a lehetőségeinket. De rajta vagyunk a témán! :-)
2007. 12. 04. 16:18
sanyi68
Azt gondolom "nyugis kivégzős" meccseket már nem látunk,mindenki minket akar majd elkapni.Akiknek még van keresnivalója,hogy bejusson a rájátszásba azért,akinek meg nincs mit veszteni azért.A rájátszásban senki ellen nem lehet biztosra menni.A nyilatkozatokat olvasva nagy örömmel töltött el,hogy van önkritikánk.Edző,irányító,futó elismeri a gyengébb játékot észrevette a hibákat és tudja,hogy hol kell javítani.Ez teszi nagyá a csapatot.
2007. 12. 04. 17:45
Soldiers_16
danna! oké oké értem én
2007. 12. 05. 10:41
Don Corleone
Nagy esély van arra, hogy a Pats végigverje az egész mezőnyt, de amig arra esély van, addig az összes csapat megpróbál megverni minket. Mert ha egy gyengébb szezonnal záró csapat pl. nem tud bejutni a rájátszásba, a Pats meg - adja az ég - bajnok lesz, akkor egy Pats elleni győzelem hatalmas motivációt jelent. Ha a Jets megverné a Patset, akkor az nagyobb lendületet adhat nekik jövőre. Azért lassan el kellene kezdeni pihentetni a húzóembereket, mert nem sokon múlott tegnap sem, hogy Bradyt nem törték össze... A Jets ellen lesz 3-4 TD-je, a többi meccsen meg elég lesz 1-et dobnia. Moss 23 TD-t szerintem nem fog szerezni, de szerintem nem erre hajt ő sem. Ami a Steelers elleni meccset illeti... Szerintem nem a Dallas vagy a Colts volt a legnehezebb meccsünk vagy a Baltimore ellni, hanem most fog kiderülni, hogy méltó-e a csapat a bajnoki cimre. Szerintem a New England után a második legerősebb csapattal játszunk vasárnap. Azzal a bandával, amely ligaelső a védekezésben a teljes yardok (230,8 yd/meccs), a kapott pontok (12,9 pont/meccs) és a passzolt yardok (154 yd/meccs)tekintetében, a futás elleni védekezése pedig a második (76,8 yd/meccs). A Pats támadósora ugyanebben a tekintetben a következő: meccsenként 39,1 pontunkkal, 425,3 teljes, illetve 304 passzolt yardunkkal ligaelsők vagyunk, de a futott yardunk nem eléggé sok: csak 121,3 meccsenként. A Steelers a teljes yardok tekintetében csak a 14., a passzolt yardok (193,7) alapján a 24., a futott yardjai alapján a harmadik helyre jó. A Pats védelme ezekben a mutatókban: kapott yardok (289,4; 3. hely), passzolt yardok (196,6; 6. hely), futott yardok (92,8; 6. hely).
A legérdekesebb nyilván a Pats passzjátéka és a Steelers passz elleni védekezése, illetve a Steelers futójátéka elleni Pats-védekezés lesz. Ha ebben jobbak leszünk, akkor miénk a meccs. Jók ezek a statisztikák, mert ez alapján kiszámolható a meccs eredménye.
26:21 lesz a Patsnek. 2TD meg 4 FG kontra 3TD
Elnézést, hogy kicsit hosszan irtam, de még új vagyok itt, szerintem nem bántottam meg semmit a szikár tényeimmel... Ugye?
Hajrá, Hazafiak!
Az én ajánlatomat nem fogja visszautasitani a Steelers!
2007. 12. 05. 10:43
Don Corleone
2007. 12. 05. 19:42
temp
Don!

Miért bántanál meg bárkit is?
Ezt a médiát pont azért hoztuk létre, hogy minden hírnek, információnak, adatnak, véleménynek, gondolatnak és még kitudja mi mindennek helyt adhassunk, ami a Patriotsot, az NFL-t vagy az amerikai focit érinti.

De mivel minket is korlátoz az oldalra fordítható időnk és energiánk, ezért külön örülünk annak, ha valaki kiegészít minket, vagy új információt közöl.

Egy szó mint száz, csak így tovább! Én örülök bárminek legyen az statisztikai adat, vagy csak egy gondolat arról, hogy vajon Tényleg Faulk volt e Ravens meccs egyik legjobb embere, aki méltatlanul kevés figyelmet kapott.
2007. 12. 06. 13:37
htibiza
sziasztok! A PATRIOTS-PANTHERS Superbowlóta Pats drukker vagyok jóban-rosszban kitartok a csapat mellett.nagyon örülök ennek az website nak.másik nagy kedvencem az idén brillirozó GREENBAY PACKERS minden tiszteletem BRET FAVRE é.
2007. 12. 06. 17:06
Montesclan-pats
Nagyon színvonalasak a hozzászólások, öröm olvasgatni, hogy milyen sokan értenek a játékhoz, és értékes új gondolataik vannak, és ez nem olyan oldal ahol csak blődségek, és hülyeségek váltják egymást villámgyors egymásutánban.
A hollók elleni meccsen sajnos nem nálunk voltak a meccs legjobbjai, inkább Ngata, Ogden, McGahee. A mi csapatunk legjobbja pedig "Billick" volt, tökéletes időkérésével. Ha az nincs, most egész más dolgokról írogatnánk. Egyébként is úgy látom, hogy elég sok béna edző van akik, tönkreteszik a csapat munkáját. Emlékezzetek a rájátszásban a Phil edzőjére, vagy nemrég a Redskins a Dallas ellen, nem mernek 4. és 1-re nekimenni, már 2-4 perccel a vége előtt vesztésnél. Hát akkor mikor? Egyetértek azzal, hogy Maroney erőtlen és vérszegény volt. Nem tudom mikor fogunk már jól futni, sajnálom Morris sérülését, talán futtatni kellene az öreg Faulkot. A passzok sem fognak ilyen jól menni, ha az ellenfélnek nem kell védekeznie futás ellen.
A hétfői meccs azért arra jó volt, hogy amikor kellett megmutassák tudnak csapatként harcolni. És a 4. negyedben a védelemnek 2-szer muszáj volt megállítania a Ravenst, és azonnal sikerült.Ha nagyon kell.
Szeruntem Belichick örül az ilyen meccseknek, mert szilárdítják a csapategységet, és szinten tartják a harci hormonokat. Sok csapat bukott már el a rájátszásban felpörgetettség hiánya miatt.
Abba bízhatunk, hogy Brady ha hibázik is egy képessége minden QB fölé emeli, az ami sok kiváló irányítónak nincs meg. Tudja hogyan kell győzni, és tud is győzni. Cool Brady!
2007. 12. 06. 21:44
malibu
Az orvos nem ezt irta fel, a Pacemakerem jaj
Hozzászólás a(z) Egy héten belül kétszer is a képernyőn! bejegyzéshez