Menetrend

Egy nagyon korai 53-mas keret előrejelzés

2016. 05. 23. 01:12
Szerző: tuci-tuci
Kategória: Cikkek

Túlestünk a 2016-os Drafton, a csapat feltöltötte a 90 fős keretét nem draftolt újoncokkal, és úgy éreztük Spigo kollégával, hogy itt az ideje egyet jósolni, lottózni, vagy nem is tudom mihez lehetne hasonlítani ezt, hiszen rengeteg dolog közbejöhet még a következő 3 hónapban. Mindenesetre mi leírtuk, milyen keretre számítunk.


Spigo:

Nyilván még korai egy 53-as keretet megjósolni, hiszen sok minden változhat még szeptemberig, de a játék kedvéért, illetve hogy lássuk, hogy az edzőtáborokban, mely posztokon lehet a legádázabb harc a csapatba kerülésért érdemes végigböngészni a keretet. Íme az én nagyon korai jóslatom:

TÁMADÓK

QB (3)
Jimmy Garoppolo
Jacoby Brissett
(Tom Brady)

Itt egyértelmű a helyzet, hiszen jelenleg úgy néz ki, hogy Tom Brady a szezon első négy meccsén eltiltás miatt nem léphet pályára. Ez azt is jelenti, hogy abban az időszakban nem számít bele az 53-as keretbe sem. Tehát jelenleg 54 játékossal számolhatunk az idény kezdetén, de Brady visszatérése után valakinek menni kell majd. Nem gondolom, hogy Brissett lenne az, aki majd repül a csapatból. Garoppolonak lejár a szerződése jövőre és ha jól teljesít az első négy meccsen, akkor simán lehet trade a dologból. Sok olyan csapat lesz az idény végén is, mely potens irányítót keres majd.

OT (4)
Nate Solder
Sebastian Vollmer
Marcus Cannon
LaAdrian Waddle

A két kezdő tackle adott, míg a cserék nagy harcot vívnak majd a keretbe kerülésért. Én most Cannon-t és Waddle-t választottam. Cannon-t tavaly biztos, hogy erősen hátráltatta a sérülése és bízom benne, hogy Scar helyre tudja hozni a formáját, mert a cserék közül még mindig a legtehetségesebb játékos. Igaz a szerződésén lehetne javítani. Waddle pedig azért került be, mert úgy látom a csapat bízik benne. Tavaly sérülése után sem tették ki a keretből, így biztos vannak terveik vele.

C (2)
Bryan Stork
David Andrews

Van két elég jó centere a csapatnak, sőt Stork akár más poszton is bevethető a falban.

G (5)
Josh Kline
Shaq Mason
Tre Jackson
Jonathan Cooper
Joe Thuney

Elég soknak tűnik ez az öt játékos guard posztra, de Thuney például tud centert és tackle-t is játszani. Számomra kérdés, hogy a két tavalyi rookie megmarad-e, hiszen ők nem Scar választottjai, szóval itt lehet esetleg kisebb meglepetés.

Akik a támadófalból kimaradtak: Cameron Fleming, Chris Baker, Keavon Milton

Practice squad: Ted Karras

RB (4)

LeGarrette Blount
Dion Lewis
Brandon Bolden
Donald Brown

Nagy meglepetésre a csapat nem draftolt futót, így viszont Blount helye tuti biztosnak tűnik, hiszen nincs még egy hozzá hasonló felépítésű futó a csapatban. Dion Lewis már most megváltóként van kezelve, reméljük rendesen fel tud épülni majd sérüléséből. Bolden a mindenes, 4 down játékos, hiszen a speciális csapategység alaptagja is. Viszont hatalmas harc lesz a negyedik futó helyért, amit azt gondolom, hogy Donald Brown fog megcsípni (hacsak addig nem igazol valakit a csapat – Foster? :) ). Bár White elkapóként remek dolgokat csinált tavaly, futóként teljesen értékelhetetlen és ez az, amiért Brown meg tudja előzni.

Kimaradtak: James White, Tyler Gaffney, Joey Iosefa, James Develin

Practice squad: DJ Foster

WR (5)
Julian Edelman
Danny Amendola
Chris Hogan
Keshawn Martin
Malcolm Mitchell

Véget ér a Dobson kísérlet és helyét átveszi Mitchell, remélhetőleg nagyobb sikerrel. Pro style támadósorból jön és sok option route-ot kellett futnia az egyetemen is, aminek fontos szerepe van a Patriots rendszerében. A többi játékos számára elég biztos az 53-as tagság, esetleg Martint szoríthatja ki Nate Washington, ha tud olyat mutatni az edzőtáborban, amiért érdemes megtartani.

Kimaradtak: Nate Washington, Aaron Dobson, DeAndre Carter

Practice squad: Devin Lucien, Chris Harper

TE (3)
Rob Gronkowski
Martellus Bennett
Clay Harbor

Biztos vagyok benne, hogy ha Bennett komolyan veszi az évet (utolsó év a szerződéséből), akkor az ellenfél védőkoordinátorai éjjelente rémálmok közt gyötrődve készülnek majd a Pats ellen. Harbort BB egyszer a svájci bicskához hasonlította, még amikor a Jaguarsban játszott és olyan szerződést kapott, ami által szinte garantált a helye. A nagy talány Michael Williams, aki blokkoló tight end, viszont azzal, hogy jött Bennett, aki nem csak elkapóként ligaelit tight end, hanem blokkolásban is kifejezetten jó, nem látom Williams helyét a csapatban.

Kimaradtak: Michael Williams, AJ Darby, Steven Scheu, Bryce Williams

Practice squad: AJ Darby, Steven Scheu

VÉDELEM

DT (4)
Alan Branch
Malcom Brown
Terrance Knighton
Vincent Valentine

Az igazolások azt mutatják, hogy a fal belsejének legfőbb feladata az lesz, hogy megállítsa a futást és folyosókat nyisson a blitzelő LB-knek, hiszen csupa nagy testű behemót érkezett erre a posztra mind a szabad-ügynök piacról, mind a draftról.

Akik kimaradtak: Joe Vellano, Markus Kuhn, Anthony Johnson, Woodrow Hamilton

DL (5)
Rob Ninkovich
Chris Long
Jabaal Sheard
Trey Flowers
Geneo Grissom

Inkább vedőfal játékosoknak hívom ezt a csoportot, mint defensive endeknek, mert sokuk akár a fal közepén is találhatja magát egyértelmű passz szituációkban. Itt is eléggé egyértelműnek tűnik a dolog, hogy ki kerül be majd a szűk keretbe. Az első három név rutinos, bizonyított veterán, míg a két fiatal mutatott olyanokat tavaly az előszezonban (Flowers) és a szezon során is (Grissom), ami által bízhatunk abban, hogy idén még több lehetőséget kaphatnak majd a csapatban.

Kimaradtak: Frank Kearse

LB (5)
Dont'a Hightower
Jamie Collins
Shea McClellin
Jonathan Freeny
Rufus Johnson

Az első kettővel remélhetőleg még a bajnokság kezdete előtt hosszabbít a csapat. A védelem alaposzlopai mindketten. McClellin sokoldalúsága még sokat érhet, hiszen Chicagoban a front-7 majd minden posztján játszott már. Freeny cserének tökéletes és ha minden jól megy nem is kap nagy szerepet majd, de kell egy olyan játékos a linebacker sorba, aki ismeri a rendszert és azonnal bevethető egy esetleges sérülés miatt. Johnson pass rushban mutatott szép dolgokat tavaly, de ő lenne az 53-ik játékos a keretben, akit le lehet cserélni más poszton játszóra, ha úgy adja a helyzet.

Akik kimaradtak: Ramon Humber, CJ Johnson, Elandon Roberts, Kevin Snyder

Practice squad: Kamu Grugier-Hill

CB (4)
Malcolm Butler
Logan Ryan
Cyrus Jones
Justin Coleman

Butler helye megkérdőjelezhetetlen és bár jelenleg Ryan a második számú cornerback, könnyen lehet, hogy Jones az év végére megelőzi őt a depth charton. Ez főleg azért lenne üdvözítő, mert Ryan szerződése lejár az év végén és az idei szabad-ügynök cornerback igazolásokat nézve sokkal több pénzt kap majd más csapatnál, mint amit a Pats megadna neki.

Kimaradtak: EJ Biggers, V'Angelo Bentley

Practice squad: Darryl Roberts, Jonathan Jones, Cre'von Leblanc

S (4)
Devin McCourty
Patrick Chung
Duron Harmon
Jordan Richards

Nincs nagy meglepetés, tulajdonképpen ugyanaz a 4 játékos marad a keretben, akik tavaly is pályára léptek.

Akik kimaradtak: Cedrick Thompson

Practice squad: Brock Vereen

ST:
Matthew Slater
Brandon King
Nate Ebner
Stephen Gostkowski
Ryan Allen
Joe Cardona (vagy Christian Yount)

Nate Enernek kívánjuk, hogy szerepeljen jól az olimpiai rögbi tornán. Joe Cardonat meg reméljük visszaengedi a tengerészgyalogság a csapathoz.


tuci-tuci:

TÁMADÓK (24+1)

QB (2+1)
Jimmy Garoppolo
Jacoby Brissett
(Tom Brady)

Miután a bíróság visszaállította kedvenc irányítónk eltiltását, a csapatnak mindenképpen szüksége volt egy irányítóra Brady és Garoppolo mögé. Amikor meghallottam a hír egyből arra gondoltam, hogy Brian Hoyer már csomagol is és őt igazolja le a BB 3. számú tartaléknak. Persze neki jobb ötlete volt és a Drafton kiválasztotta Brissett-et. Hacsak valami katasztrófa nem történik (gondolok itt első sorban sérülésre), Garoppolo áll majd a Center mögött az első 4 fordulóban. Mint Osweiler esete óta tudjuk, 4 meccs alatt könnyen kidolgozhat magából egy 18-20 millió/éves szerződést. És ehhez még csak nem is kell feltétlen 2-3 TD/meccses átlagot hoznia. Brissett a 4 mérkőzés alatt megtapasztalhatja a foxboroi légkört és a partvonalról nézheti amint Jimmy fiú vezényli Brady támadóegységét.

RB (5)
Arian Foster
Dion Lewis
Donald Brown
Brandon Bloden
James Develin

Meghúzom a váratlant két szempontból is, egyrészt én azt mondom, hogy Blount nem lesz a keret tagja szeptemberben, másrészről pedig a mester meggyőzi Fostert, hogy jöjjön ide egy évre és dolgozzon meg egy jövő évi zsírosabb szerződésért. Nem titok (lehet, hogy páran emlékeznek még rá), hogy én nem vagyok Blount párti. Nekem egyszerűen túl lassú. Nem szeretem, nem tetszik a játékstílusa. Ha minden tökéletesen történne (az én szempontomból legalábbis) Foster lehetne a csapat elsőszámú futója, legalábbis mint futási opció. Dion Lewis ugyanis legalább a játékidő felében a pályán fog tartózkodni, ha teljesen felépül. Egy teljesen más dimenziót nyújt a passzjátékban, mint White, ezt láthattuk tavaly. Életveszélyes, megállíthatatlan játékos lehet a Patriots támadógépezetében, ha egészséges tud maradni. Mögöttük lehet első számú csere Brown, aki mindkét szerepkörben megállja a helyét. Bolden főként a speciális egységben nyújtott munkájával érdemli ki a helyét. És itt van a csapat FB-je is természetesen, Develin. BB és JMD is szeret egy FB-t tartani a keretben, Develin pedig szeret utat törni a futók előtt. Egy igazi keményfiú, nem ijed meg senkitől, rendíthetetlenül dolgozik, szívből játszik.

WR (5)
Julian Edelman
Danny Amendola
Chris Hogan
Malcolm Mitchell
Keshawn Martin

Edelman és Amendola az elmúlt két évben kivívta a csapat és a szurkolók teljes támogatását szerintem. Brady kedvenc elkapóivá váltak, akikre mindig lehet számítani. Nem félnek az ütközéstől, bravúros elkapásokra képesek, gyorsaságuk és testcseleik pedig elképesztőek. Melléjük érkezett a szabadügynök piacról a Bills korábbi elkapója, Chris Hogan. Őszintén szólva nem nagyon vagyok képben vele kapcsolatban, de ha valakinek ennyi pénzt ad BB, akkor az biztos tud valamit. Martin tavaly érkezett a Texans-tól egy csere keretében és a csapat szezon közben hosszabbított is vele, 4. számú elkapónak ideális lehet. A Draftról érkező két elkapó közül szerintem Mitchell meg fog ragadni a csapatban. Nem kell egyből a mélyvízbe dobnia a csapatna, köszönhetően a poszt mélységének, de természetesen megkapja az edzőtábor során a lehetőséget, hogy kiharcolja a játékidejét.

TE (3)
Rob Gronkowski
Martellus Bennett
Michael Williams

A liga legjobb TE-je a csapat rendelkezésére áll Rob Gronkowski személyben. Egyszerűen elképesztő, amit évről évre művel ez a srác. Mind elkapásban, mind futásblokkolásban elit. Nem is ragozom tovább. Mellé érkezett egy csere útján Bennett. Ő is remek elkapó hírében áll, ismét pusztíthat a 2 TE-es felállással a csapat. Szerintem Williams lesz a 3. TE, aki kiváló blokkoló TE.

OT (3)
Nate Solder
Sebastian Vollmer
Marcus Cannon

Solder és Vollmer helye megkérdőjelezhetetlen a csapatban, mint ahogy a kezdőcsapatban is. Csak azok a fránya sérülések kerülnék el őket. Ha egészségesek tudnak maradni, a fal erősségei lesznek. Az ő cseréjük lesz Cannon. Bármennyire is szeretném kirakni, nem látok más lehetőséget rajta kívül. Akár mindkét oldalon bevethető, de remélhetőleg nem sokat látjuk idén.

OG (4)
Jonathan Cooper
Shaq Mason
Tre’ Jackson
Joe Thuney

Rengeteg fog múlni az ő játékukon. Két stabil OT adott, az elmúlt két évben sikerült találni két jó Centert is, így csak nekik kellene felnőniük a feladathoz szerintem. Remélem, Dante bácsi kihozza a maximumot a srácokból, különösen Cooperből. Reménykedjünk benne, hogy a környezetváltozás és az új csapat jó hatással lesz rá és megmutatja miért is választották ki anno az 1. körben. Mason és Jackson a tavalyi újonc évük után minden bizonnyal ezúttal is megkapja a lehetőséget, kettejük közül nekem Mason tűnt jobbnak, és szerintem idén már stabil kezdő lesz. A Draftról érkezett a csapathoz Thuney, aki a liga egyik legjobb edzőjétől tanulhatja meg a szakmát. Neki is lesz ideje tanulni és fejlődni.

OC (2)
Bryan Stork
David Andrews

Itt nem sok kérdés van. Két éve Stork hívta fel magára a figyelmet jó újonc évével, míg tavaly sérülése miatti távolmaradása során a nem draftolt újoncként a csapathoz került David Andrews bizonyított. Stork ráadásul Guardként és még akár Tackle-ként is bevethető.

VÉDELEM (25)

DT (4)
Malcom Brown
Terrance Knighton
Alan Branch
Vincent Valentine

Easley elküldésével gyakorlatilag az egyetlen irányítósiettető specialistájától vált meg a csapat. A fenti négy személy inkább a futás ellen remekelhet majd, méretükből adódóan. Brown mondhatni, hogy túlteljesített újonc évében, nem hiszem, hogy sokan vártak tőle ennyire meggyőző teljesítményt az egész év során. Mellé érkezett Knighton aki szintén jelentős játékerőt képviselhet. Nem lesz könnyű köztük elmenni. Branch egy tökéletes rotációs játékos a szememben. Mindent kihoz a játékperceiből. Érkezett a posztra játékos a Draft során is, ő pedig nem más, mint Valentine. Mint gyakorlatilag minden eddigi újonc kapcsán leírtam az itt is igaz, jelenleg úgy néz ki, hogy nem lesz szükséges egyből bedobni a mélyvízbe őt sem.

DE (5)
Rob Ninkovich
Jabaal Sheard
Chris Long
Trey Flowers
Geneo Grissom

Ez a poszt is elég egyértelműnek tűnik. Ninkovich évek óta az egyik legmegbízhatóbb játékosa a csapatnak, míg Sheard nagyszerű teljesítménnyel tette le a névjegyét tavaly. Chandler Jones elcserélése után szükség volt egy veterán játékosra, így érkezhetett a csapathoz Chris Long. Rajtuk kívül a tavaly Draftolt két fiatal harcolhatja ki a helyét.

LB (5)
Dont’a Hightower
Jamie Collins
Shea McClellin
Elandon Roberts
Jonathan Freeny

Hightower és Collins a liga egyik legjobb és legsokoldalúbb LB párosa, remélhetőleg a csapat meg tud egyezni mindkettejükkel a szerződéshosszabbításról. McClellin lehet a csapat 3. számú LB-je, sokan egy Ayers-féle szerepet gondolnak megfelelőnek neki. Jonathan Freeny tavaly kiharcolta, hogy a két nagy mögött ő legyen az első számú opció, bár játéka nem volt éppen meggyőző, de idén is a csapat tagja lehet. Én megszavazom a bizalmat Robertsnek is, ugyanakkor a speciális egységben kell bizonyítania első sorban.

CB (5)
Malcolm Butler
Logan Ryan
Cyrus Jones
Justin Coleman
Darryl Roberts

Butler, Ryan játékával kibérelte magának a két szélet, míg középen az újonc Cyrus Jones őrizheti majd az elkapókat. Úgy tűnik, idén mélysége is lehet a posztnak, a tavaly elég hullámzó teljesítményt nyújtó Coleman-nel és az újonc évét teljes egészében kihagyó Robertsel. Remélem, az elvárásaimnak megfelelően teljesítenek majd.

S (6)
Devin McCourty
Patrick Chung
Duron Harmon
Jordan Richards
Nate Ebner
Brandon King

McCourty és Chung nagyszerű teljesítmény nyújtottak kezdőként, míg Harmon „beugróként” lopkodta az ellenfél labdáit. 4. számú opció lehet a csapatban Richards, míg Ebner és King a speciális egységben tündökölhet.

ST (4)
Stephen Gostkowski
Ryan Allen
Christian Yount
Matt Slater

Gostkowski a liga legjobb rugója, rengeteg pontot szerez a csapatnak és szerencsére még évekig itt marad. Allen inkább a megbízható kategória a szememben, bár tegyük hozzá, hogy egy gyengébb csapat Puntere jobb számokat tud produkálni. Rengeteget fejlődött a pozíciós rúgások tekintetében. A csapat LS-e szerintem Yount lesz. Nem azért mert nem teljesített jól Cardona, csak én úgy vettem ki egy korábbi nyilatkozatból, hogy a hadsereg visszahívja aktív szolgálatba a játékost (bár erről még nincs hivatalos információ) így pedig ő töltheti be az űrt. Végül pedig itt van Slater aki bár elkapó hivatalosan, de remek teljesítménye miatt ő is igazi specialistának tekinthető.

Ők alkotnák tehát a mi 53-mas kereteinket. Mint láthatjátok, sok helyen hasonlóan látjuk a helyzetet, de szerencsére vannak különbségek (érdekesen nézett volna ki két teljesen ugyanolyan jóslat).

A hozzászólások közt várjuk a Ti jövendöléseteket, véleményeteket, megjegyzéseteket.

Hozzászólások

2016. 05. 23. 08:38
nszgergo
remek meglátások!
Ami talán kitűnt: sztem is Harbor lesz a 3. TE vagy inkább 4 TE is lesz a keretben :) 4 TE vagy 3 TE + FB
Foster jöhet, de ne Blount helyére, inkább Brown helyére :)
2016. 05. 23. 09:09
csgabor
Mindkettőtök jóslatában van logika és ésszerűség. Személy szerint Spigo jóslatával picit jobban tudok azonosulni, ami azt jelenti, hogy tuti nem így fog kinézni a roster. :DDD Tippjeim ilyen téren nem szoktak bejönni. BB teljesen más lát azért a valóságban, mint mi a sorokból (sorok között). Hát akkor kezdődjék lassan a vadászidény!!! Go Pats! :D
2016. 05. 23. 09:19
ArsnL
Brown totális wtf húzás nálam... én tuti nem hagynám bent főleg nem mondjuk Devlin(vagy egy FB) kárára

nálam nincs helye az 53-ban, kíváncsi vagyok rám tud-e cáfolni az offseasonben
2016. 05. 23. 09:20
_Demetrius_
A TE egységben én is támogatnám a 4 játékost, szerintem Gronkon és Bennetten kívül ot lesz Michael és Harbor is!

Blount jó olyan csapat ellen ahol nem olyan jó a fal futás ellen. Maradhat.
De én nagy meglepetést várok DJ Foster-től aki remélem ha nem is 3. de 4. futó lesz a csapatban a szezon végére!

Még egy nagy meglepetésre várok! Persze én nem lepődnék meg! Jacoby személyében! :D
Jimmy lejátssza a 4 meccset, már érdeklődnek is iránta! Idény végén trade egy komolyabb játékosra/pickre még elválik! Az ötödik meccstől Brady játszik, de a csere Jacoby lesz aki meghozza a váratlant és a reményt, ha a legenda elmegy itt lesz JACOBY és akkor rendben, jöhet valami Hoyer mögé! :D

+ az írtad Spigo, hogy
"Sok olyan csapat lesz az idény végén is, mely potens irányítót keres majd."
Ez így igaz! De a Patriots is köztük lesz! Brady a Super Bowl győzelem után visszavonul az aktív játéktól és irányító edzőként lesz továbbra is nélkülözhetetlen tagja a csapatnak!
De ha Jimmy kap egy zsírosat és elmegy és Jacoby beváltja a reményeket akkor is kell nekünk is egy 2. számú irányító!

Szerintem! :D


2016. 05. 23. 11:00
ArsnL
TB majd címvédéssel teszi le a lantot, mert hozzá az illik...
2016. 05. 23. 11:27
sanach
TB ha begyűjti az ötödik SB címét, akkor másnaptól azon lesz, hogyan tudja megszerezni a hatodikat! Szerintem.
2016. 05. 23. 11:44
codyfiu
Szerintem is, amíg erővel bírja.
2016. 05. 23. 19:13
1976gabi
2016. 05. 24. 07:25
MemphisM
Jacoby Wonderlic tesztje kb átlagos lett. Az nem túl biztató.
2016. 05. 24. 08:26
_Demetrius_
Brady meg 6/199 pick volt! És??? :D
2016. 05. 23. 11:59
_Demetrius_
Ezeket senki nem gondolhatja komolyan...
Brady egy komoly vezér és egy nagy legenda!
DE
Azért az észben kell tartani, hogy már 40 lesz!
Nem kockáztat, ha sikerül megnyerni idén visszavonul!!
Egészen biztos vagyok benne! Nem 5. ként akar visszavonulni hanem elsőként! A csúcson kell abbahagyni! Azért örökké nem gondolhatjátok, hogy itt lesz nekünk mint QB!

Csak koronázza meg a pályafutását és nevelje ki edzőként a következőt! :D

Nem kívánhatunk tőle többet! Eleget adott már! A mostani szezon is ilyen bónusz bosszú hadjárat és a végén a koronázáson bejelenti, hogy köszi de itt a vége!
És én tisztelni fogom érte! Ennyi!!!
2016. 05. 23. 12:56
ArsnL
senki nem vár el tőle semmit, ha annyira be akarta volna fejezni a csúcson akkor Arizona-ban befejezi, de ő még nagyon sokat érez magában, nem véletlenül hosszabbította meg 2019-ig a szerződését

ha ő ennyire elhivatott, akkor mégis honnan venném én a bátorságot, hogy kétségbe vonjam az elszántságát

nem a csúcson akarja abbahagyni és talán nem is az a célja, hogy a valaha volt legnagyobbként vonuljon vissza (már most is az :D :D), hanem addig szeretne játszani ameddig bírja a teste ezt az elit szinten való pörgést
ezt megítélni meg egyes egyedül ő tudja, ezért felesleges a visszavonulását előre jövendölni, mert bármikor jöhet egy sérülés és lehet olyan szerencsés hogy még 3 évig simán játsszon elit szinten, függetlenül attól hány SB-t nyer még
2016. 05. 23. 15:36
_Demetrius_
El tudom fogadni amit mondasz! :D
Rendben, azért az az érzésem! Meglátjuk!
2016. 05. 23. 16:42
Kollega
Ryan Allennek voltak egészen kiváló meccsei, de olyan igazán átlag alattiak nem voltak. BB évről-évre szokott hozni egy-egy kickert, vagy puntert a felkészülés idején, hogy legyen egy kis kihívás. Most ez nem történt meg. Gost a liga egyik legjobb place kickere, ezért érthető, ha nem próbálja ki. De a jelek szerint az edző is úgy gondolja, hogy punter poszton sem kell kihívás.
2016. 05. 23. 18:16
En is erre akartam utalni, hogy nem tartozik a legjobbak koze de folyamatosan hozza a megbizhato jatekat. Nem akartam arra utalni hogy rossz lenne, es en teljesen elegedett vagyok vele, raadasul evrol evre fejlodik.
2016. 05. 23. 17:03
danmajerle
A számok nem feltétlen mutatják, de pl. a Denver ellen Allen nagyon szar volt. Mindenképp hoztam volna vkit legalább megversenyeztetni.
Másrészről nem tartanám meg Stork és Andrews közül mind2-t. Stork hiába számít több posztos játékosnak, centeren kívül pocsék volt. Sérülés esetén nálam Thuney lenne a center, míg cserének kukáznék vkit alkalomadtán.
2016. 05. 23. 18:53
Studi
Végre valami aktivitás!
Cannon???, mind kettőknél sima kerettag.
Értem én, hogy vékony Tackle lista, és még Scar idején draftolták, de amennyit keres az nem reális (bár nálam az ingyen játéka is sok lenne neki). Remélem nem lesz igazatok és nem éli meg júli 1-et!
2016. 05. 23. 21:03
BaP
Cannon? Remélem, hogy nem, a drafton azért nem mentek OT-ért, mert Scar valamit látott Thuney-ben.

A futók esetében DJ Fostertől én azt várom, beküzdi magát, én Blount-ban nem látom már én sem a megoldást

A WR-eknél azért Dola meg Minitron sem tuti, hogy kezdi a szezont, lehet, PUP lesz, ezért szerintem Washington be fog kerülni.

Egyetértenék azokkal, akik szerint 4 TE lesz keretben, ha nem lenne Develin, szerintem ő vesz el egy helyet a futóknál, és ha gond van, akkor Harbor/Seau, Gronk és Bennett mellé jön fel valaki

Én elsősorban a CB poszton várom a meglepetést, ott szerintem lesz komoly előre ugró

Brady téma:
Sokan cikkeztek korábban, hogy a Patriots lesz-e Brady utolsó/egyetlen csapata?
Brady még sokáig akar játszani, ha bírja a teste, de lehet, az a szint már nem lesz elég a Patriotsnak egy idő után....
Lehet, majd megkapom, de szerintem Tomnak a deflategate fellebbezés is azért fontos, mert bizony anno senki nem gondolta, hogy Brady azután is a kezdő QB marad, miután Bledsoe felépült ... Pedig de.
És ha Jimmy G kurvajó lesz az első 4 meccsen ( benne lehet), akkor bizony ez a helyzet előállhat...
Nekem nem 100%-ig egyértelmű, hogy a 4 meccs után Tom azonnal visszakapja a kormányt ( még ha most ez full elképzelhetetlennek tűnik is)
2016. 05. 23. 22:05
csgabor
Brady témában csak 2 kérdésem lenne, h azért BaP-nek is könnyebb legyen a döntés.
1. Mennyi meccsen és hány évig volt az említett 2 játékos a Patriots kezdő irányítója?
2. Hányszor jutottak SB-be és hányszo nyertek SB-t a Patriots-cal?
Én úgy gondolom, h nem beszélhetünk ugyanolyan szituációról. De a hozzászólásod első részével nagyrészt egyetértek.
2016. 05. 24. 07:18
BaP
Nem fogok ellenérveket felsorakoztatni, mert alapból azért drukkolok, hogy TB12 a Patriots 6x bajnokaként fejezze be, egészségesen!

Viszont a Patriots a fontos, és ha ezt belátjuk, akkor igenis jöhet olyan helyzet, ahol már sérülhet a státus quo, mely szerint TB mindenképp a kezdő QB

Azt se feledjük, hogy az első négy meccs miatt azért most komoly dilemma lesz a camp alatt, hogy a kezdő sor JG-vel kell többet gyakoroljon, nem Brady-vel, és hogy mi lesz ennek a megosztásának a helyes aránya....
És mi van, ha JG kurvajó lesz, Tom meg gyenge formába kerül?
Nem egyszerű ez, lássuk be
2016. 05. 24. 00:11
B.Toma
Egy valamiben szinte biztos lehetsz, amíg Belichick az edző addig Tom Brady az első számú irányító. Sérülést leszámítva nincs olyan verzió amiben nem Brady a kezdő, mégha mind a négy meccset is hozza Gerappa akár 4TD átlaggal is... A Browns ellen Brady fog kezdeni, erre egy szabadszemmel is jól láthatő összegben mernék fogadni.
2016. 05. 26. 13:52
Foherty
Szerintem kizárt dolog, hogy ne TB kezdjen az 5. meccsen (sérülést kivéve), játszhat Jimmy akárhogy. Persze, ha utána lehoz 4-6 Kansas szintű meccset, akkor lehet csere, de azért ez csak nem következik be.
2016. 05. 24. 11:54
zozo692
tuci-tuci:
"Butler, Ryan játékával kibérelte magának a két szélet..."
Max. Butler gaz, hogy a játékával érdemli ki a szélen való játékot, Ryan -ha már kibérli- csak akkor, ha fizet érte.
Darryl Roberts vagy az egyik "no name" rookie ki fogja szorítani és akkor marad a slot. Ja, oda sem, ott Cyrus Jones fog villantani.
Lehet, hogy rosszul látom, de kb. 1 db szélen hasító cb-re vagyunk egy nagyon jó secondary-tól.
2016. 05. 24. 13:55
_Demetrius_
Egyet értek, és várom Roberts játékát!
Logan meg lehet egy erős csere!
Most jobb a helyzet CB poszton!
Nagy erősödésre számítok!
2016. 05. 24. 21:27
Nekem egy-ket gyengebb meccse ellenere nagyon tetszett a jateka :)
De hat kulonbozunk, meglatjuk mi lesz
2016. 05. 25. 12:23
komzoz65
TB helye jelenleg akkor sem inogna meg, ha 4-0-ra hozná le a csapat (lehengerlő játékkal) azokat a meccseket amikre érvényes lesz (ha papírforma szerint marad a büntetés) az eltiltása, nos akkor sem. De ez nem így megy. Nem gondolhatja senki komolyan, hogy akármelyik csere azonnal Brady szinten ugrik be. Egy korszakos legendáról beszélünk, aki elképesztő színvonalon és hőfokon nyomta az utóbbi években is. Az átlagos formáját sem lehet közelíteni, nagyjából Rodgers az egyetlen aki esetleg beugorhatna és hasonlóra lenne képes.

Tavaly is (meg előtte is, legalábbis a KC meccsel bezárólag) ment itt is néha TB teljesítményének így-úgy lepontozása. Na majd amikor nem lesz, akkor végleg helyére kerül ez a dolog. A csapat törékeny egyensúlyát egy Minitron sérülés simán tönkre vágja, nemhogy egy TB hiány. TB nem pótolható, csak lesz helyette valaki, mert az élet nem áll meg. Nagyon reménykedünk benne, hogy méltó utóda lesz, de ez sem jelentheti azt, hogy rögtön ugyanazt várhatjuk majd tőle, mert akkor lesz hökkenés.

A futóknál szerintem White-nak legalább a csapat környékén kell maradnia, mert Lewis játékában nagyon benne van a sérülés, és akkor kell legalább opciónak egy elkapás képes RB.

Azt gondolom sajnos, hogy a WR szekcióban lesz év elején sérült lista, úgyhogy Nate Washington talán bekerülhet. Figyeltem tavaly a játékát, hullámzó teljesítménye volt, de gyatra irányítókkal is elég jól dolgozott, egyértelműen 2. célpont tudott lenni, a kora alapján egy ilyen visszatért Branch jellegű teljesítményre alkalmasnak tartom.

Blount addig elég amíg Brady dobál, a hiány meccsein komoly futás opció nélkül nagyon kínos lehet a helyzet. De nyilván pontosan tudják ezt BB-ék.

A fal nagy kérdés, - reménykedjünk. Vannak azért kételyeim, hogy ekkora vérfrissítéssel tudnak-e minőségi szintet lépni. Az év eleje persze elég szép volt, de a vége borzalmas. Várhatóan minden ellenfél megpróbálja majd hasonló nyomás alá helyezni as falunkat, nem lesz egyszerű.

A CB poszton én nem látok nagy gondokat, a passz siettetés viszont lehet kérdéses. Az eddigi többnyire megoldottról ez átlag alattira romolhat, és akkor, éppen a kulcs meccseken a secondary is igazi megmérettetés alá kerülhet.

All in all nagyszerű évet várok, mi mást, és az évek óta remélt dupla TE hadrend visszatértét, és átütő sikerét.
Hozzászólás a(z) Egy nagyon korai 53-mas keret előrejelzés bejegyzéshez