Menetrend

Egyszer hopp, máskor kopp...

2009. 11. 16. 11:52
Szerző: lucas
Kategória: Hírek
A cím ne tévesszen meg senkit. Ez bizony a jó öreg ups&downs. Csak ha a tartalom nem fordítás, akkor a címet sem illik lenyúlni, így megpróbáltunk újítani. Ez a cím egyelőre egy próbaverzió. Bár többen is gondolkodtunk rajta, még nincs meg az igazi, nem vagyok elégedett vele. Ha bárkinek jobb jut eszébe, vissza ne tartsa, pötyögje be bátran! Nos, lássuk,kinek adhatunk ma piros pontot, és kinek inkább feketét. Én szívem szerint néhány intőt is kiosztanék...
Akik tetszettek: Randy Moss - A számok magukért beszélnek: 9 elkapás, 179 yard, 2 TD, abból az egyik egy gyönyörű egy 63 yardos catch volt, és TD lett belőle. Szóval nem rajta múlott a dolog. A fiatal Colts secondary nem nagyon tudott mit kezdeni vele. Egy dolog viszont nem tetszik vele kapcsolatosan mostanában, és az erre vontakozó metakommunikációt már meccsek óta figyelem: mintha már nem lenne olyan felhőtlen a kapcsolata Tommal. Amikor egy egyikük hibázik, a másikuk testbeszédében, grimaszaiban egyre többször látszik az elégedetlenség. Ennek egyáltalán nem örülök. Sebastian Vollmer - Nem, nem a múlt heti összefoglalómat másoltam be ide újra. A rookie left tackle ismét úgy produkált, hogy méltó a dicséretre, most épp Dwight Freeney-t hatástalanította. Kevin Faulk - Faulk-ra most nemcsak a 3. downok során épített a Pats támadójátéka, Ő volt a második számú RB, és jól megoldotta a feladatát. Ráadásul jelentősebb hiba nélkül... A blokkolásból is szépen kivette a részét. Ami teszett még: Végre a screen passzoknál a blokkolás is működött, így ez hatékonyabb fegyver volt a Pats támadójátékában, mint az eddigiekben. És végre Maroney is kapott néhány passzt is, és ha a 1st downokat nem is tudta ezáltal hozni, de 4-5 yardot igen. Az is több, mint belerohanni a falba negatív yardokért.   Akiket viszont nem dicsérünk meg: Nick Kaczur - Amennyire jól megoldotta Vollmer Freeney semlegesítését, annyire nem bírt Kaczur Mathisszel. A legnagyobb nyomás az ő oldaláról érkezett Bradyre. Laurence Maroney - Igen, ez esetben is értelmetlen a "mi lett volna ha". De ha Maroney nem ejti el a labdát annál a goal-line szituációnál, valószínűleg nem ez a meccs eredménye. A red zone-os tökéletlenkedésünket ezen a meccsen csúcsra járattuk. És hogy ki kapná az intőt? Bizony az edzői stáb: Miért kellett az időt úgy kikérni, hogy nem pörgettek le vele időt, és elpocsékolni a time out-okat? Így Faulk 4. down-os elkapását már nem lehetett megnézetni. (Nagyon hajnal volt már, lehet, hogy Brady kérte ki az időt, ezt nem tudom,  akkor az ő sara.) És mi a francnak kellett 2 perccel a meccs vége előtt a saját red zone-nunknál 4. downnak nekimenni? Érthetetlen. Egy megnyert meccset ajándékoztunk oda súlyos hibáinkkal a Coltsnak.

Hozzászólások

2009. 11. 16. 12:01
Pupu
Hát én majdnem megbolondoltam mikor láttam hogy nekimennek 4 probálkozásnak...
Nem vagyok egy nagy NFL Guru de én semmi de semmi értelmét nem láttam ennyire nem biztak a védelembe hogy 2 percig TD nélkül ki tudják védekezni?
Föleg ugy bánto hogy szerintem sokkal jobbak voltunk..
Kb már elötte kétszet eldönthetük volna a meccset..
Még most is tiszta ideg vagyok:(
2009. 11. 16. 12:09
Bulow
Egy üveg bort ittam meg a meccs alatt, dolgozok, de teljesen kába vagyok a sokktól (is). Kb a SB után voltam ilyen, csak akkor egy hétig. Tképpen péppé szedtük az Indit, aztán 5 perccel a vége előtt azt hittük nyertünk. De nem baj! Az AFC döntőben majd mi nyerünk, feltéve hogy nem kapunk ki mondjuk a WC-on BigBenéktől.
2009. 11. 16. 12:13
Pats12
dimbek-dombok, de a tegnap miatt inkább hegyek-völgyek. :-) nek nevezném.
2009. 11. 16. 12:14
finito
ez van, ha az edző nem bízik az - általa összerakott - védelemben. a tegnapi meccs iskolapéldája volt annak, hogyan kell kettőt hátralépve arcon b...ni magunkat (ha vkit sért a hangvétel, bocsánat! meccs rég zaklatott fel ennyire)
2009. 11. 16. 12:27
Diszi
Üdv mindenkinek!

Szóval rövid leszek, és tömör. Dühös vagyok, de jó meccs volt - még így a sistergő, recsegő hanggal is tudtam élvezni:)-!
Szerintem a meccs az utolsó időkéréssel ment el, és azzal, hogy a futójátékot nem erőltettük az utolsó pár percben. Már pár másodperccel több elég lett volna, hogy visszanézzék az utolsó elkapást ami úgy gondolom megvolt.

Úgy gondolom, hogy a Jets meccs majdnem sima ügy lesz. Engem csak a Miami aggaszt kissé!
2009. 11. 16. 12:32
Arsenal
Nem kell kétségbe esni! Ahogyan kezdtük az évet senki sem adott volna esélyt arra, hogy Indianapolisban ilyen szórós meccset játszunk. A jó "öreg" Bill elszúrta a végét, de mivel elverjük jővő héten a Jets, majd két hét múlva a Miamit, csoport elsők leszünk. A rájátszásban ilyen hiba már nem lesz és ott a Coltsot sza...rá verjük. Hajrá Pats, hajrá Bill!
2009. 11. 16. 12:47
First Hit
21 pont 1 kbaszott negyed alatt..............

Mi ez hmmmmmm áááá nem hiszem el.

Nem az a baj h. kikaptunk hanem h. 1 negyed alatt ilyen f*st játszottunk. Bebólintottam és 10 percre a 4. 4ed elején és sikerült az alatt 1 td t kapnunk és ott voltak a redzoneba. bár az az interference a 4. negyedben nem hiszem h. annyira interference volt. meg elégé lejtett megint a pálya melyik bíró dicsőség csarnok várományos tuti azt fizették meg....;)
2009. 11. 16. 12:56
CoSco
Ki az a Christian Vollmer?
2009. 11. 16. 13:14
Anrael
Utoljára az 2 évvel ezelőtti Super Bowl-on idegeskedtem ennyit. Egy megnyert meccset engedtünk ki a kezünkből. A D 3 negyeden át visszaverte Manningéket, aztán az utolsó negyedben átengedték nekik a területet, nem volt szoros emberfogás, tálcán kínálták nekik a yardokat. Pedig amikor 17 ponttal vezettünk azt hittem megvan a meccs, de hogy kétszer is 3perc alatt masírozzanak át az egész pályán az ellenfél támadói...
Igazából a 4. és 2-nél nem bántam, hogy nekimentek, mert igazság szerint megcsinálták amit akartak, arról nem tehettek hogy a bíró 1 yarddal hátrébb tette a labdát, amit igazán nehéz volt nem észrevenni hogy nem ott kapott el Faulk... (Bár már az előtte lévő Colts TD előtti Pass interferrence is kétséges volt szerintem).
17 pont előnyből így lesz 1 pont hátrány. Azért az Offenst dícséret illeti nagyon jól játszottak (a Deffense is 3 negyeden keresztül, de az utolsóban nyújtott teljesítmény miatt nem kapnak dícséretet:D)!
Igazából ebből is tanultunk, és még lesznek ilyen meccsek biztos, egyedül az fáj, hogy pont a Colts ellen történt és hogy így! Ezt a meccset gondolom ki fogják elemezni, mindenki magába nézhet mit rontott el és a Kissé összeeső Jets ellen javítani és bebiztosítani a PO-t.

GO PATS!!!!!!!! (Indi visszakapja az AFC döntőben!:))
2009. 11. 16. 13:15
Gomes..
Akárhányszor olvasok valamit az oldalon,mindig lejátszódnak a kulcsjelenetek a fejemben..
És szét tudnék robbanni még mindig!!!
Ha kikaptunk volna 10ponttal már túl is léptem volna az egészen!De így...
2009. 11. 16. 13:16
A drive elejen Brady kerte ki az idot, ott Faulk el kuldta melegebb eghajlatra. Aztan a 4 es 2-nel meg nem lehetett lefuttatni az orat a 2 min warningig, mert incomplete pass volt elotte.

Egyebkent meg amilyen szarul nezett ki ez a serulesektol megtizedelt vedelem a negyedik negyedben, en is nekimentem volna a 4&2-nek. Csak mondjuk egy goalline offense felallassal es play actionnel...

Tenyleg, gsn, a kovetkezo fordulo tipp jatekaban lehetne kerdes, hogy hanyan serulnek meg... :(
2009. 11. 16. 13:18
Gomes..
Egyébként én úgy tudtam,h 2perccel a vége előtt minden kétséges esetet kötelesek visszanézni,akkor is,ha már nincs lehetőség challenge-re.Ez pedig tiszta elkapás volt és 1.down!Persze javítsatok ki ha tévednék..
2009. 11. 16. 13:22
Anrael
Gomes, így van de az elkapás 2:06nál történt, szóval 6 mp-el korábban, sajnos!
2009. 11. 16. 13:27
_bb
Vollmer természetesen Sebastian. Javítva!

Engem zavar a hangvételben a kipontozatlan és a kipontozott káromkodás is! Pozitív és érett viselkedést mutatna, ha ezt a jövőben mindenki mellőzné, a bánat vagy a düh nem indok!

Ami Faulk elkapását illeti, necces volt... a bírók nem ítéltek "forward progress"-t és ezért nem jött össze az első kísérlet... nem kellett volna nekimenni (még úgy se, h előtte kétszer átment PM a védelmünkön mint kés a vajon). Egyébként engem mondjuk jobban zavart az előtte levő drive során megítélt "pass interference"... de hangsúlyozom szerintem korrekt volt a bíráskodás, a vereséget sem csak magunknak köszönhetjük, mert nem rossz csapat a Colts, bár verhető volt.
2009. 11. 16. 13:34
cuncimp
2009. 11. 16. 13:36
Bocsika! Sajnos nem sikerült az éjjel egy percet sem aludnom, így becsúszhatnak ilyen hibák. Természetesen Sebastian Vollmerről beszéltem, de ezt te is pontosan tudtad, CoSco. :)
_bb kösz a javítást!
2009. 11. 16. 13:43
_bb
cuncimp: Pats oldalról TBC, Ninkovich, és Neal ... meg BJGE is meglátogatta vmiért az öltözőt asszem. [és persze szívesen :) ]
2009. 11. 16. 13:47
zolika26
Én még up-ba betenném Stanback-et aki egy nappal azután, hogy felhoztuk practice squadból két elkapással zárt, mint 3. számú elkapó és a screeneknél is jól blokkolt, nyilván nem az egész mezőnyhöz képest up, csak magához és az elvárásokhoz képest
2009. 11. 16. 13:52
Gomes..
Erre nem emlékeztem pontosan,kicsit késő volt már..
Úgy látszik,h nekünk nem szabad elhúzni a colts ellen..
24-7nél,illetve 31-14nél is az a bizonyos 21-3 jutott eszembe,aminek a vége 34-38 lett....
Inkább vezessenek ők,és nyerjünk mi!Mondjuk az AFC döntőben:)!
2009. 11. 16. 13:53
_bb
Ja és, hogy a cikkhez is hozzászóljak (mert mégiscsak arra való itt a hely elsősorban):

1.Egyetértek nagyjából a felsoroltakkal, bár LoMo nálam azzal, hogy tényleg jól futott és küzdött 0-ra hozta magát. Az eladott labda miatt ennyi erővel TB is lehetne a sarokban!2.Wes nálam ma is plusz, csak szegény olyan jól teljesít folyamatosan, hogy már nehezen fér be mindig.3.Gostkowski szerintem megint magasan jól teljesített, mindent megoldott, és egyébként Hansonnak is volt igen jó puntja.

Tényleg ötlet, csak mert eddig nem volt nagyon, kezdem én pár gyengébbel, hogy másnak már ne legyen kínos írni :) tehát: színpad/kínpad, vagy porond/piedesztál.. de nyugodtan el lehet rugaszkodni a szópároktól, hajrá!
2009. 11. 16. 13:55
cuncimp
2009. 11. 16. 14:03
tottinho
"Fények és árnyak" szerintem jó cím lenne
2009. 11. 16. 14:13
nosbiglem
2009. 11. 16. 14:15
norbertobaggio
Ezzel az erővel Fekete/Fehér
2009. 11. 16. 14:17
nosbiglem
legyen szimplan: Jók/Rosszak ...
2009. 11. 16. 14:17
norbertobaggio
2009. 11. 16. 14:18
norbertobaggio
2009. 11. 16. 14:20
norbertobaggio
2009. 11. 16. 14:24
finito
Hopp -és Koppen :D
2009. 11. 16. 14:31
norbertobaggio
2009. 11. 16. 14:31
norbertobaggio
2009. 11. 16. 15:47
Pupu
ATT CMP YDS SK/YD TD LG IN RT

T.Brady 42 29 375 2/11 3 63 1 110.7
P.Manning 44 28 327 1/11 4 29 2 97.4

Ezek a tények..
És ha ebböl az következik hogy rajta ment el..Akkor gondolom az Indi is kicsit dühös Manningre mert még Tomnál is rosszabbul játszott:)
2009. 11. 16. 16:04
88habi88
Lucas!
A lomo fumble után kb 1 perc múlva már TD-nk volt
ott punt volt és Wes 69yardos visszahordása és jött Brady to Edelman TD, kb lepörgettünk 1 percet, ami így utólag lehet jól jött volna... :(
szóval én azt nem értékelném akkora hibának
plusz még akit nem dicsérnék meg, az Vödör
hiányzott a leader a sec-ből
2009. 11. 16. 16:05
First Hit
Manning legalább hozta a mecset brady meg a döntő pillanatban nem tudott 2 yardot passolni (persze ha tény szerűen nézzük) és ez az ami őt mindíg kiemelte a többi irányító közül ő volt az nfl jégembere! most már sztem nem illeti ez a név de félre ne értsetek úgy h. nem találja magát úgy is nagyon nagy játékos csak nincs meg benne a plussz. ill. nincs playbook alatta. megint jöttek a töredezett játékkal nem volt semmi elmés meg a zseb is összerogyott jah nekünk meg szinte 0 pass rush.
2009. 11. 16. 16:07
Gomes..
Nem Bradyt kell elővenni,csak a felesleges időkérésnél hibázott sztem..
Ugyanezt fel lehet róni BB-nek is,ha jól emlékszem neki is volt egy "fölös" időkérése(de lehet,h rosszul emlékszem).Ha csak az egyik megmarad,vissza lehet nézetni azt az elkapást,megadják a first downt,letérdelünk kétszer,aztán csókolom viszlát!
A "kockázás" után csaknem adták volna a labdát a coltsnak a "kedves" bíró-urak.
2009. 11. 16. 16:09
gelhun
Fény és árnyék - sztem ez a legtalálóbb ahogy korábban már utaltak rá
2009. 11. 16. 16:11
Gomes..
4. és 2nél mindenki passzra számított,talán még brady is megfuthatta volna...Habár annyira nem néztem h erre lett volna e hely vagy lehetőség..
Innentől kezdve sajnos minden felesleges fikció.
2009. 11. 16. 16:13
gelhun
bright&dark? v bitter-sweet?
2009. 11. 16. 17:02
Kovacs Sandor
"Menny és Pokol" ???
"Hullámvasút" ???
"Angyalok-Ördögök"
....
:)
2009. 11. 16. 17:12
szamaca
Én is pont most akartam írni,h menny és pokol!!!
A köztesek,mert sokan beleférnének ebbe a kategóriába is,meg mehetnének a purgatóriumba!!:)
Amúgy még mindig idegesít sokkol a meccs vége!!!2 éve a SB-nál 3 éve meg az AFC döntőnél éreztem ilyen rosszul magam!!Azokat is simán hozni kellett volna!!!Vhogy mostanság nem tudjuk bevinni a végső ütést a fontos meccseken!!!Nem csak egy-egy játékos hanem kollektíven az egész csapat!!!Mentálisan fejlődni kell a playoffra!!!!A csoportgyőzelem nem forog szerintem veszélyben,de januárban csak a mecccs első 52 percét kell leutánozni az utsó 8-ra meg feljavulni és ha esély van rá akkor kiütni az ellenfelet!!!

GO PATS!!!!
2009. 11. 16. 17:14
infidelitas
A meccs sok apró nuanszon múlott: LoMo labdavesztése a célterületen, az uccsó Fg helyett TD kellett volna szereznünk... A bírók megfújták a hazai pályát (pass interference), 4th&2 szituációnál már nem tudtuk visszanézetni, a bíró meg vak volt (illetve itt is a hazai pályát fújta)+ a dobás sem volt az igazi, valljuk be. Nos összességében 3 és fél harmadig nagyon jók voltunk, aztán visszaesett a támadó játékunk és szinte összeomlott a védelmünk, ami eddig még nem nagyon fordult elő az idén... Ebből látszik a 3 és fél negyedes teljesítményünket kell hozni egész meccsen, de ez az NFL. (Az élettől visszakaptuk a Buffalo elleni meccset, sajna) A Jets-t alázni kell a következő körben utána pedig behúzzuk a NO elleni meccset és akkor megvan a PO. Lehet, hogy WC-t kell játszanunk, de Én annak kimondottan örülök, mert eggyel több meccsen láthatom játszani (és győzni) a fiúkat :) :P
2009. 11. 16. 17:17
szamaca
"Vhogy mostanság nem tudjuk bevinni a végső ütést a fontos meccseken!!!"
ennél a mondatnál a tegnapi és a denveri meccsre gondoltam elsősorban,de a 2007-es SB-t és a 2006-os AFC döntőt is említhetném!!!!
Amúgy tetszett a 9-es számú elkapó játéka!!!Sajnos nem jegyeztem meg a nevét!!!Mit lehet róla tudni??Mert még nem láttam játszani egy meccsünkön sem!!!Edelman visszatérésének örültem!!!
TBC sérülése súlyos????
2009. 11. 16. 17:18
Nálam egyszerű a szitu, az elsőbe raknám az egész csapatot játékostul, edzőstűl a meccs 54 percében nyújtott teljesítménye miatt, a másodikba meg szintén mindenkit az utolsó 6 perc miatt. :D

Jó, tom, nem vicces a dolog, nekem se sok kedvem van ma nevetni, de az vígasztal h "csak" egy alapszakasz meccs volt, hátha a következő Colts elleni meccsen már végig tudunk koncentrálni. Tanulni kell belőle, mindenkinek. De nem szabad sokáig rágódni rajta, vasárnap Jets és ezt tényleg nyerni KELL!
2009. 11. 16. 17:23
szamaca: a sérültek (sajnos többen voltak, nem csak TBC) állapotáról egyelőre semmit nem tudni és ismerve BB-t, kb. péntekig nem is fogunk semmit megtudni.

A 9-es pedig a gyakorló csapatból tegnapelőtt aktivált Isaiah Stanback WR/QB volt, akit Tate helyére hoztunk fel. Tavaly a Dallasnál volt, egész évben volt 2 elkapása, ehhez képest nálunk tegnap már megvolt neki ez a 2. :) Érdekes volt egyébként, mert a meccs előtti gyakorlásnál nagyon lehúzták a bostoni újságírók, ugyanis gyakorlatilag képtelen volt elkapni a labdát, pedig sokat gyakoroltak. Ehhez képest a meccsen nyújtott teljesítménye mindenképpen kiemelkedő volt. :)
2009. 11. 16. 18:26
norbertobaggio
Én nem láttam sajnos a meccset de miért nem futottunk 2 yardot Maroney-val miért kellett passzolni?
2009. 11. 16. 18:33
bradyfan
Azért szerintem igencsak túl van dramatizálva ez a Colts elleni vereség. Kikaptunk igen. Változott valami is? NEM. Nekünk nem a Colts ellen kell most nyerni hanem a jets,Phins kettős ellen. Ha azok a meccsek megvannak, akkor sima ügy a PO, és ott már minden 0-ról indul. Ott már senkit nem fog érdekelni mi történt az alapszakaszban. Régi örök igazság, hogy januárban kell jól játszani. A Pats eddigi sikereit soha nem a fényes alapszakaszbeli eredményével érte el hanem, hogy bekecmeregtünk a PO-ba ahol előjött ki játszik focit és ki Footballt.
2009. 11. 16. 18:39
norbertobaggio: azért, mert akkor már nem ment a futás, rendre megállítottak minket. ugyanott ugyanakkor elsőre futottunk, asszem -1 lett belőle. utána jött egy jó passz, így is 3&2, majd egy incomplete passz (sztem itt esetleg futni kellett volna, hátrébb max 1 yarddal mehettünk volna, 2 vagy 3 yard 4.re már nem számít, viszont ha csak 1 yarddal is előrébb jutunk, Brady vetődésével meglett volna a 4&1. ráadásul ha 3.ra futunk, akkor azzal lement volna az óra a 2 mw-re, nem kellett volna időt kérni a 4. próbálkozás előtt és maradt volna 1 a későbbi challenge-re), és utána 4&2 megint passz (ami kb. 10-szeri visszanézésre is sztem megvolt, kár h nem tudtuk visszanézetni). Ott már nem lett volna értelme futni, túl kockázatos lett volna.

bradyfan: majd decemberben kiderül h mit jelent ez a vereség. most még megjósolhatatlan. ha láttad a meccset, akkor pontosan tudod h mindenki halál komolyan vette és az h mind1 h ki nyer szöveg egy oltári nagy hülyeség volt. :)
2009. 11. 16. 18:40
bradyfan
Danna.
Ezt a ki nyer dolgot elismerem. :D
De nem gondolom, hogy valami eget rengető baj történt ezzel a vereséggel. Főleg azok után, hogy a Jets kikapott otthon.
2009. 11. 16. 18:54
Cheater
Persze,h nem történt baj, de egész nap olvasgattam a véleményeket és mindenkinek az a baja,h ÍGY kaptunk ki... Már 40-szer kielemezte mindenki saját véleménye szerint, káromkodtunk, nem aludtunk, sírtunk!;)) De hát ez jut a szurkolóknak...;))
2009. 11. 16. 19:11
LaFleur
Danna! Elég jól összefoglaltad, hogyan kellett volna hívni a playeket, teljes mértékben egyetértek veled.
Bradyfan, neked is igazad van, januárban fontosabb meccsen kell legyőznünk őket, de azért valljuk már be egymás közt, hogy nekünk ők az igazi ellenfelek. De legalább is ennek a korosztálynak. Ez a párharc dominálta a 2000-s éveket, midnig rangadó ez a meccs. Meg jó lett volna kicsit visszarántani a földre őket a nullás szériájukból, meg azért is, hogy nehogy ők is megcsinálják a 16-0-t. Ez maradjon meg csak nekünk! Egyébként majdnem biztos vagyok benne, hogy jövőhéten a Ravens megállítja őket, vagy ha nem akkor utána a Houston. Mi meg addigra elintézzük a Saints-t és miénk marad a rekord! :)
2009. 11. 16. 19:29
bradyfan - bemásolom ide is, amit a másik fórumra írtam: "És ha vmi oknál fogva (mondjuk nagyon benne marad a srácokban ez a vereség) és nem verjük meg a Jets-et? Tavaly szépen hangzott a 11-5, mégse lett elég. Akkor is jól jött volna 1 győzelem... ezért mondom h nem tudhatjuk h még h mi fér bele és mi nem.
Hétvégén ki fog derülni h h hatott ez a srácokra. Nem gondolnám h simán túltudnak lépni. Vagy nagyon felszívják magukat és a Jets-en vezetik le a frusztráltságukat, vagy elég komoly bajban leszünk. Remélem az első."
2009. 11. 16. 19:51
Gomes..
Remélem Bostonban is agyalnak annyit,mint amennyit mi,szurkolók itt a gép előtt egész nap..Konkrétan még mindig kivagyok,és biztos nem egyedül!Próbálok már nem gondolkodni meg mással foglalkozni,de egyelőre nem megy..
De bízom benne,h összekapják magukat,és nem lesz gond a jets ellen!Utána meg a saints elleni lehet az alapszakasz leglátványosabb,legizgalmasabb meccse(persze ha lehet még az éjszakait fokozni...)
2009. 11. 16. 20:11
bradyfan
Danna.
Persze ha nem verjük meg őket akkor sokat számíthat ez a meccs. De én mivel nagyon bízom a csapatban abból indulok ki, hogy megverjük őket. Sztem ez a vereség most doppingként hathat a srácokra, mint mondjuk a Giants 2007-es alapszakasz meccse ellenünk és oda fogják magukat tenni teljesen a Jets ellen. Addig is viszont azzal nem leszünk előrébb se mi, se ők ha ezen a meccsen agyalunk, azt hagyjuk meg az ellenfeleknek.
2009. 11. 16. 20:12
norbertobaggio
Szerintem ez se fért volna bele azért nem olyan könnyü meccsek várnak még ránk ! Minden győzelem számit sőt vereségek is azok még jobban főleg egy őrők rivális ellen ami most győzelem esetén feldobott volna mindenkit a csapatban az most pont az elenkezőjére fordulhat de remélem nem igy lesz!!!
2009. 11. 16. 20:12
cuncimp
Tudom, ez kicsit durva:
Hazafiak/Árulók
2009. 11. 16. 20:23
zsesszi
én csak az összefoglalót láttam de nekem az is sok(k) volt...szerencsénkre a Jets is botlott. én is beállok abba a sorba, akik azt vallják, hogy ha kikapunk akkor inkább simán kaptunk volna ki. így most elég nehéz lesz fejben összerakni a srácokat.
a sors amit adott, azt most elvette. de ha fordítva lett volna most jobb lenne?
2009. 11. 16. 20:23
norbertobaggio
A sorsolásunkat nézve:
-Jets W?
-Saints L?
-Miami W
-Panthers L-W?
-Buffalo W
-Jaguars L
-Houston W

Most 6-3-ugye ha ezt a sorsolást nézem körülbelül lehet tippelni hogy mi lesz szerintem 10-6 lesz a végén a mérlegünk legjobb esetben 11-5 amit ugye Cassel is hozott! Na szóval ezzel azt akartam mondani ha most nem ébrednek fel akkor nem lesz olyan egyszerű mint mindenki gondolja!
Ezek csak az én tippeim természetessen de azért kiváncsi lennék ti hogyan gondoljátok az utolsó fordulók párositását milyen esélyeink lehetnek.
2009. 11. 16. 20:25
norbertobaggio
Hol lehet összefoglalót nézni a meccsről?
2009. 11. 16. 20:28
zsesszi
2009. 11. 16. 20:33
norbertobaggio
2009. 11. 16. 20:41
Én bizakodó vagyok a jövővel kapcsolatban, szerintem jól játszottak a srácok, a végén kockáztattunk, nem jött be, ennyi. A Jets és a Miami vergődését látva szerintem a csoportgyőzelem meglesz, onnan meg majd kiderül. Go Pats!
2009. 11. 16. 21:08
Gomes..
Norbertobaggio!

Én a miami meccset nem írnám biztosra,az meleg lehet..
Viszont sztem a panthers meccs meglesz,és a jaguars is verhető,ha jól játszunk!
A saints meccsre nem merek semmit mondani,a többivel egyetértek!
2009. 11. 16. 21:19
norbertobaggio
Szerintem a Jets ellen szorosabb volt a meccsünk mint a Miami ellen!!!
2009. 11. 16. 21:20
norbertobaggio
A pantherst csak azért irtam L-W -re mert most kezdenek feltámadni ki tudja mi lessz az NFL-ben bármi lehet!
2009. 11. 16. 21:24
LaFleur
Kövezettek meg érte, de én a Saints meccstől nem tartok annyira mint az utolsó két fordulótól. Ha odáig nem dől el az AFC-ben a WC-k kiléte, akkor kétszer játszunk olyan csapattal akiknek élet-halál lesz, hogy az Indy mögött becsússzanak a PO-ba. A Saints ellenünk csak a presztízs miatt meg a nullás szezon miatt fog hajtani, de az említett két csapat meg fog szakadni. És nem mellesleg egyik sem rossz csapat. És Gomez, igazad van, Miamiban sem lesz könnyű! A jövőheti Jets meccs vízválasztó lesz így, hogy nem sikerült tegnap.
Remélem a mi meccsünket adja vasárnap SportTV, mert a neten még nincs fent a műsor. Sajnos egyidőben lesz a SD-DEN is, ami valljuk be elég nagy meccs lesz, szóval vetélytárs az van. De remélem ha más nem, az ESPN America adja majd azért.
2009. 11. 16. 21:39
bradyfan
Most már tényleg kezdem azt hinni, hogy bennem van a hiba. :D
Én nem látom ilyan borusan a dolgokat. Láthattuk hajnalban, hogy mire képes ez a csapat, és ha így fognak játszani akkor a Saintsen kívül egyik csapat se kéne h gondot okozzon. Úgyhogy én maradok optimista és azt mondom év végén 12-4 a mérlegünk és a Colts mögött AFC másodikok leszünk :D
2009. 11. 16. 22:23
Montesclan-pats
Nagyon remek meccs volt, kiváló teljesítményekkel,fordulatokkal, óriási hajrával- újságírói stílusban.
Meccs után összevesztem a feleségemmel, kihúztam a kukát az utcánk végére (onnan viszik el), sarat és agyagot lapátoltam mintegy megszállott, fél órán át, mig ki nem döglöttem, a szétázott tönkrement, gané utcában, hogy holnap ne kelljen megint leszakadni a kocsim trapplemezének, mint ma.
Pedig még reggel leszakadt, de eddig nem idegesített (nagyon), de most mióta megnéztem a meccset már igen.-- és ez a valóságos lelkiállapot.
De amit az elején írtam , az igaz.

Nagy meccs volt, és meg kellett volna nyernünk, A fiúk nagyon koncentráltak voltak, tökéletes játékot mutattak be, korrigálták egymás hibáit.
Int itt, int ott,, fumble, aztán Welker punt return, majd újabb int, szóval a hibák benne vannak de mindenki jó volt.

De ezerszer megírták: Manningnek ha időt hagynak szétdobál mindenkit, 1 perc alatt 2 td-t csinál, ahogy játszik, tényleg egyszerű ez a játék. Ha csak egyszer kicsit lassabban rohan végig a pályán , mi nyerünk.

Manning viszont félti magát, jobban mint bármelyik irányító. Ezt kelllett volna kihasználni. Amikor Mayo elől lebukott, utána 20 percig 200 volt a pulzusa és nem tudott koncentrálni. Én bevállaltm volna egy késői hitet is M-gel szemben akár +15 yardért, mivel így is, úgy is ledarálta a yardokat.
Szóval blitzek és ütközések ezzel lehet M-et kizökkenteni.
És ezért ment jól sokáig, de a végére no blitz, no nyomás, még VV-t is gyakran lehoztuk, aki nélkül nem tudtunk domináns védelem lenni.

Na hát ez van, nagy pofon volt, úgy láttam sajnos ők is ( a fiúk) megrendültek, konkrétan nem hittek a szemüknek, hogy ezt a meccset el lehet veszíteni.
4és2.nek egyébként - amikor néztem, azt gondoltam - én is nekimennék. Nem kaphatja vissza a labdát ez a varázsló.
Ha biztosan van a tarsolyomban egy 3 yardos screenvariáció, amit még nem vettem elő. És volt, csak 2 yardos volt. Emiatt lehetett kétséges, bár szerintem sem volt az.( mármint kétséges, és megvolt a 1.down, de abban helyzetben lehetett nem megadni). Ha Watsonra van kihegyezve megvan, így nem volt meg, és Manning bevitte az ütést.
Nem lehet ilyen k..va jól játszani végig, az elején Eli is piszok jó volt, egyszer elfogynak, mi pedig úgy tűnik, egyre jobbak vagyunk.
Csak lépjünk rajta túl. és mégegyszer: Csak lépjünk rajta túl ! Lépjek rajta túl ! Én is ! Én is !
Én is !

Ti is.!
Jó éjt!
2009. 11. 16. 22:23
Richie0926
Abban a 4th&2-ben csak az a szőrnyű hogy a jól bevált Welker slant megint működött volna. Nekem ez volt a furcsa már a passz pillanatában is hogy miért nem középen kereste Brady Welkert. Pedig nem volt rajra double team, megverte az emberét...
De ezen kár most már rágódni...
GO PATS!!!
2009. 11. 16. 22:29
Szabotomy
Soha nem voltam híve az előre tippelgetésnek.majd meglátjuk mi lesz!

Ami a címet illeti, néhány tipp, ha már öltetbörze van:

-Reflektorfények után
-Új megvilágításban
-Szurkolói szemmel
-Game Tape
-Előre- és visszalépések...
2009. 11. 16. 22:39
Montesclan-pats
A legjobb cím ez lenne, ha ezt kellene adni:

JÓK-ÁTLAGOSAK
2009. 11. 17. 01:35
triangle
Mától hivatalosan is a liga egyik legjobb csapata vagyunk, a forma felfelé ível, legközelebb pedig nem fogjuk megverni magunkat. Bárkivel partiban vagyunk, nyilván ezt még bizonyítani kell az elkövetkező fordulókban, a rájátszás meg tök más kávéház. Rengetegen hiányoztak (tudom, a túloldalon is), a legjobb (egyetlen) passrusherünk hamar kivált (majd hamarosan a cseréje is), a D-lineból csak Wilfork képviselte a kezdőket, így őt folyamatosan tudták double teammel zaklatni stb. Én optimistán látom a jövőt, a rájátszásra jók leszünk. Csak jussunk be...
2009. 11. 17. 08:19
Gomes..
Lafleur!

Az ESPN adja!Ők rendszeresen szeretnek minket:)!
2009. 11. 17. 23:05
tottinho
Harcosok és arcosok :)
2009. 11. 18. 19:47
SzunaP
Nekem rovatcímnek a Heaven&Hell az ötletem. Főleg ezután a meccs után...

Egyébként a régi is tökjó volt, jogvédett, vagy mifene, hogy meg kell változtatni?
Hozzászólás a(z) Egyszer hopp, máskor kopp... bejegyzéshez