Menetrend

Egyszer volt, hol nem volt a Pats special teams és Seely

2010. 02. 15. 21:12
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek
Rick Gosselin a Dallas Morning News írója évek óta készíti el az NFL 32 csapatának rangsorát special teams kategóriában, a legapróbb elemeire bontva azt.
A Patriots idén a 16. helyen zárt összesítésben. Ezt megelőzően 2008-ben hetedik, 2007-ben kilencedik helyezett volt. Mi történt a 2009-es idény előtt? A New England Patriots edzői stábjának Dante Scarnecchia mellett Brad Seely special teams koordinátor volt a legrégebbi tagja (1999 óta), egészen a tavalyi évig, amikor a Cleveland Brownshoz távozott, hogy hasonló szerepkört töltsön be Eric Mangini mellett (valamint assistant head coach is lett). A Browns a 2008-as harmadik helye után 2009-ben Seely irányításával ligaelső lett a special teams területén. Amikor koordinátorokról vagy éppen a hiányukról esik szó a special teams koordinátor valahogy mindig elsikkad az OC és DC mellett, pedig a szerepe leglább annyira meghatározhatja a találkozók kimenetelét. Remélhetőleg elősorban a kickoff return játék rendbetételével Scott O'Brien alakulata 2010-ben visszatalál a sikeres útra. Extra Points

Hozzászólások

2010. 02. 15. 22:05
_bb
A cikkhez hozzátartozik, hogy Clevelandben ott van ugye J. Cribbs (is!), ami nem kicsit könnyítés, meg már "alapból jók voltak az alapok", persze ettől még Seely kiváló edző. Ami meg pluszban érdekesség, hogy a New England Punt és Net Punt kategóriában "csípte el" a ligautolsó helyet (persze itt meg meg lehet említeni, hogy hidegben nehezebb rúgni és Hanson a "hang time"-ra koncentrált,s emiatt lett olyan kevés visszahordás...stb)... én azért tartom, hogy nem szomorkodnék, ha a csapat behúzna egy P-t a hátsóbb körökben.
2010. 02. 16. 08:14
Justicar
Pl: Meshko Zoltánt? :D
2010. 02. 16. 17:19
_bb
Akár Mesko is lehet :) ...de még változhat a sorrend a punter-ek közt:
http://www.nfldraftscout.com/ratings/probe.php?genpos=P&draftyear=2010&sortby=tsxpos&order=ASC
(többi poszton is lehet nézelődni)... a combine után már egy sokkal letisztultabb erősorrend lesz. Igazából szerintem addig nagyon nagy a levegőbe beszélés, s nagy az átrendeződés lehetősége, utána már nagyon nagy pro-day meg hype kell, hogy feljebb jussanak emberek.
Hozzászólás a(z) Egyszer volt, hol nem volt a Pats special teams és Seely bejegyzéshez