Menetrend

Elkezdődött

2011. 07. 27. 00:01
Szerző: DoM
Kategória: Hírek, Pats.hu
Beindult az élet az NFL-ben, így ismét akad bőven tennivaló a New England Patriotsnál is. Annak érdekében, hogy az elkövetkező napokban semmiről se maradjatok le, itt egy rövid áttekintés a pats.hu terveiből, már megjelent írásaiból:
A következő napok eseményei, mely közül kiemelendő, hogy a nyilvánosság számára is elérhető edzőtábor csütörtökön kezdődik, amelyről minden este illetve másnap délelőtt olvashatjátok a szokásos összefoglalót. A nem draftolt szabadügynökök megszerzése volt minden csapat számára a legelső és legsürgetőbb feladat. A különböző források által a Patshez kapcsolt játékosokról folyamatosan frissített cikkben találhattok információt. Az előbbihez hasonlóan a csapathoz érkező illetve a csapattól távozó veterán játékosok követése is a hagyományoknak megfelelően egyetlen cikkben történik, aminek a tartalmát frissítjük, és mindig szem előtt tartunk majd az oldalon.

Hozzászólások

2011. 07. 27. 14:27
timep76
Kicsit off, de az NFL újraindulásához kapcsolódik.
Tudtok esetleg arról valamit, hogy a 2011-es szezonban is elérhető lesz Magyarországon az NFL GamePass szolgáltatása?
Tavaly az összes Pats meccset ezen tudtam élőben megnézni, de most belépéskor csak a "There are no products available in your region." felirat fogad. Ideje lenne előfizetni az előszezon meccsekre, de lesz-e rá mód?
Tud erről valaki valamit?
Kedves szerkesztők ti "jóban vagytok" az NFL-el is (legalábbis ezt olvastam), tudtok információt szerezni?

Előre is hálás köszönet.

GO PATS
2011. 07. 27. 17:49
Pats78
Nekem sem működik és ezt írja "There are no products available in your region."
Sajnos.
2011. 07. 27. 18:11
Ott nincs vmi elérhetőség (support), ahova lehet írni?
2011. 07. 27. 21:53
sgabcsi
szia timep76!

Ne izgulj, ha jól emlékszem ha elindul a szezon akkor majd lesz lehetőség regisztrálni, és igénybe venni a szolgáltatást. Tavaly sem lehetett a szeon kezdetéig, azután pedig már igen, és is használtam néha.(bár nem olcsó) Jobb lenne ha lenne ESPN, de ez kábeles tv-nél(digi) egyenlőre nincs
2011. 07. 28. 08:46
timep76
Danna! De igen van support, de annyira nem tudok angolul (vagy inkább nincs kedvem hozzá), hogy lelevelezzem velük.

sgabcsi! Tényleg nem olcsó, de egyszer élünk. Ráadásul így tudom a gépen nézni, amíg a főnök :) (a feleségem), azt néz amit akar. Ez van.
2011. 07. 29. 10:12
timep76
Igazatok volt!
Kár volt aggódnom a GamePass miatt. Már elérhető a szolgáltatás.
Ha valakit érdekel és van rá pénze (mert tényleg nem olcsó), akkor a teljes regular sesonra az előfizetés $250, de ezt 4 részletben havonta is lehet fizetni.
Viszont ezért láthatóak az előszezon meccsek is, illetve bármikor, bármelyik 2009-es, 2010-es és 2011-es mérkőzést meg lehet nézni HD minőségben, élőben vagy felvételről, illetve bármely játéknaphoz kapcsolódó műsort (Gameday, Playbook, Total access) szintén élőben és felvételről, és a folyamatos élő műsort, amelynek a nagyrészét az NFL films rövidfilmjei teszik ki. Egyedül majd a 2011-es postseason meccsekért kell külön fizetni.
Nekem a UPC-nél a HD csomagra kellene előfizetnem, hogy láthassam a meccseket (5 hónapon keresztül), ami egy évre 24-25 eFt plusz, de nyilván azt kell néznem élőben, amit adnak, és felvételről, amikor adják. Nem egészen 2x ennyiért tulajdonképpen NFL szemszögből ki van nyalva a seggem.

Nem promótálni kívántam a szolgáltatást, bocsánat, ha hosszú volt.
2011. 07. 30. 11:34
Arsenal
DoM!

Nemzeti Sport írja: Ochocinco és Hayneswort a Patsbe igazolt.
Igaz, vagy kacsa? Ha így van, akkor Mankins eligazol?
Hozzászólás a(z) Elkezdődött bejegyzéshez