Menetrend
Szavazás

Ellenőrző - 8. hét

2012. 10. 31. 10:20
Szerző: GRAFI
Kategória: Ellenőrző

A múlt héten tanulmányi kiránduláson vett részt a New England Patriots Angliában. Természetesen a londoni kuránduláson is számot kellett adni a tudásról. Lássuk a 8. játékhéten, az őszi szünet előtti utolsó felmérőn milyen érdemjegyek születtek az egyes csapatrészekben.

 

Edzői stáb:    4/5

Ez a kategória nem indult túl igéretesen, mikor a Rams irányítója, Sam Bradford 50 yardos TD-passzt adott, azt a látszatot keltve, hogy semmi nem változott egy újabb héttel azután, hogy a secondary megpróbált "javulni". Viszont ezt a kezdeti megbotlást leszámítva a Patriots rendkívülien játszott. Bill Belichicket és a stábját dicséri, hogy jól felkészítették a csapatot a hosszú utazás és az időeltolódás ellenére.

Passzjáték:    5

Ez az egység azt tette, amit tennie kellett -- domináltak -- Aaron Hernandez nélkül is. Tom Brady 35 passzából 23 volt sikeres, amiből 304 yardot és 4 touchdown hozott össze -- és ami nagyon lényeges -- nem volt interceptionje. Képes volt megtalálni Rob Gronkowskit a pálya minden pontján sorban a második mérkőzésen, és közben két TD passzt adott Brandon Lloydnak is, akivel igencsak akadozott a kapcsolt múlt héten.

Futójáték:    5,

Visszatértek az év elején látott meggyőző formához a földön végrehajtott támadások, sőt annál is robbanékonyabbnak bizonyultak. Stevan Ridley karrierje legjobb napját fogta ki, 127 yardot hozott össze 15 labdaátvételből, 8.5-yardos átlagot produkálva, ami 40, 31 és 20 yardos futásain alapult. Shane Vereen sorban másodszor kapott nagyobb szerepet, de kevésbé volt hatékony, alig 3.1 yardos átlagot elérve, annak ellenére, hogy második futásával 14-yardot hozott.

Passz elleni védekezés:    4

Jelentősen javultak, mindössze az első támadásban elszenvedett 50-yardos TD miatt nem kapnak még magasabb osztályzatot. Ellentétben az előző két meccsel, a secondary (a néhány sérülés ellenére) képes volt egy átlag alatti passzjátékkal rendelkező támadósort visszatartani attól, hogy nagyobbnak higgye magát, mint amekkora valójában. Negatívum viszont, hogy Sam Bradford, aki nem a passzairól híres, 73%-os pontosággal passzolt (22/30). Az egység két interceptionje már a mérkőzés végefelé született, mikor már az eredmény zsebben volt.

Futás elleni védelem:    4,

Nehéz értékelni őket, mert a Rams running backjeinek mindössze 17 futása volt a mérkőzésen, és abból is néhány akkor jött, mikor a Patriots védelme passz ellen állt fel. Nehéz a Patriotsot megitélni ebből a szempontból, főleg hogy tudták, hogy a Rams nem tudja megnyerni a meccset a földön. Végülis Daryl Richardson és Isaiah Pead 85 yardot hozott össze 10 futásból, közte egy 20 és egy 19 yardos futással. Itt még azért van hova fejlődni.

Speciális csapatrész:    5,

Könnyű napja volt Meskó Zoltánnak, akinek csak kétszer kellett puntolnia. A Patriotsnak 8 kirúgása volt, és a Rams mindössze 18.6 yardnyit hordta vissza a labdát átlagban az 5 visszahordás során ( 3 touchback volt - a szerk). Talán a múltkori visszahordás során elejtett labdájának köszönhetően Devin McCourtynek egy visszahordása volt, amivel 19 yardot haladt. Összességében jó napja volt Scott O'Brien alakulatának.

 

forrás: Mike Rodak/espnboton.com

Hozzászólások

2012. 10. 31. 10:47
lipi
Ebbe most nem lehet belekötni :)
2012. 10. 31. 11:24
Azt már sikernem veszem. ;)
2012. 10. 31. 11:52
Burkus
Kinek csináljuk a helyet Carpenter cut-jával? Csak nem jön végre egy vmirevaló safety/CB?
2012. 10. 31. 12:16
Nem ehhez a cikkhez tartozik, de sanszos, hogy Siancoe (vagy hogy kell írni) számára kell a hely.
2012. 10. 31. 12:47
Burkus
Az érdemjegyekkel egyetértek, bár a sec. a végén benyelt egy nagy passz Clemenstől is. Ahogy viszont Wilson olvasta a passzt az endzone-ban, az kifogástalan volt.

Még egy TE? Én valahol azt olvastam, hogy a Dallas kötne üzletet Brian Waters-ért és Mike Jenkins-t adnák. De lehet, hogy ez hülyeség.
2012. 10. 31. 13:55
tamaskerepesi aka DM
igen Mike Reiss is egyből azt írta,hogy a TE.-nek adtunk szabad helyet azzal,hogy kitettük ezt a Visanthe Csicsónét :D,de tényleg azért egy kérdés mi a búbánatnak ennyi TE? :D jó blokkolás kell a futóknak,tény,de ott van még Ballard is a sérült listán meg a Herman is, az aktívon meg Huwanmóni,Fells,Gronk,Hernandez,és akkor a Visanhte is aktívra lesz helyezve.hm érdekes...
2012. 10. 31. 14:12
lipi
Egyszerű. Az idény elején láttuk, hogy mire képes az O, ha a két TE-ünk sérült. Sőt, a tavalyi SB-on szintén láthattuk, hogy mi történik, ha Gronk lesérül és nincs alternatívája.
Részemről áldásom adom az aktivizálására :)
2012. 10. 31. 16:38
Gordon
lesznek meglepik szerintem, Carpenter cut nem meglepő, néztem egy felkészülési meccsen, hát nem hívta fel magára a figyelmet:-)
2012. 10. 31. 18:37
"Talán a múltkori visszahordás során elejtett labdájának köszönhetően Devin McCourtynek egy visszahordása volt, amivel 19 yardot haladt."

ezen jót röhögtem... összesen 2 visszahordásra volt lehetősége (2. félidő kezdésénél és a Rams TD-je után) de hát akkormár én 1-est adnék neki mert nem volt legalább 3 visszahordása xD
jó lett a cikk egyébként
2012. 10. 31. 20:10
tamaskerepesi aka DM
egy kis gondolatmenet bár tudom elég merész ötlet :D:D

Bowe + 2-3 körös pick csereérték:
Wes Welker+Logan Mankis

Ha meg Houstonban akar játszani Waters akkor odaadni nekik egy utolsó körös pickért\bár tudom csak ez évre van szerződése:)\
2012. 10. 31. 23:23
Gordon
egyiket sem tartom valószínűnek, WW és Logan is kell nekünk.
Logan esetében a sérülései miatt én szerződésmódosítást feltételezek majd az év végen.
Waters-t nem adjuk, nem erősíthetünk egy ilyen játékossal egy potenciális ellenfelet. sokat tud rólunk.
mivel lejár a szerződése jövőre, sztem egy évet még aláír majd Houston ban és onnan vonul majd vissza.
2012. 11. 01. 10:46
Burkus
LB Mike Rivera és DB Derrick Martin lett visszahozva :(((( Ja és elbocsátották Sterling Moore-t! Hálátlanság, BB a neved! :))) Hogyan veszthettünk volna nélküle SB-t tavaly?

Waters-t a Dallas vonatkozásában emlegetik, nem a Houston-t illetően. Az meg nekünk max. a SB-ban számítana, kötve hiszem, hogy elérnék a SB-t.
Hozzászólás a(z) Ellenőrző - 8. hét bejegyzéshez