Menetrend

Ellenőrző és statisztika: NE vs PIT

2015. 09. 13. 07:00
Szerző: tuci-tuci
Kategória: Cikkek

Túl vagyunk az 2015-ös szezon első alapszakasz mérkőzésén, így ismét megnézzük, ki hogyan teljesített és mennyi időt töltött a pályán a Steelers elleni 28-21-es győzelem alkalmával. Összességében kijelenthetjük, hogy a támadók jobban teljesítettek a meccsen a védőknél, azonban ez csak az első meccs volt, így van idejük és alkalmuk is a javításra.


Lombardi
QB

osztályzat: A+

Tom Brady – 61/61

Milyen egyéb osztályzatot lehetne adni egy irányítónak, ha a legnagyobb „hibája” a meccsen az volt, hogy 5 cm-rel túldobta az egyik elkapóját?
Tom Brady remek teljesítményt nyújtott, 32 passzkísérletéből 25 sikeres volt és 288 yardot haladtak vele, 4 TD-t passzolt és nem adta el a labdát. A meccs egy pontján zsinórban 19 sikeres átadást jegyzett, amit klubrekord. Ez a győzelem volt a 161. karrierje során és ezzel Brett Favre NFL rekordját adta át a múltnak, ugyanis soha senki nem szerzett ennyi győzelmet egy csapattal. Jól olvasta a védelmet, ha kellett felgyorsította a támadást, ha kellett lelassította. Megtorolta az ellenfél védelmének minden hibáját. Sokáig ment a találgatás, hogy vajon hatással lesz-e a játékára a pereskedés. Ha hatással is volt, az szerintem kijelenthetjük, hogy maximum pozitívan. Egy biztos, neki ez az egész ügy elegendő motivációt jelent az szezonra.

RB
osztályzat: C+

Dion Lewis – 46/61
Brandon Bolden – 14/61
James White – 1/61

A futók voltak a támadóegység leggyengébb láncszemei ezen a meccsen. 20 futásból 70 yardot tettek meg a földön, azonban a játék képe ennél rosszabb volt véleményem szerint. Nem tudtak egyenletes teljesítményt nyújtani. Dion Lewis kapta meg a lehetőséget a bizonyításra és bizakodásra adhat okot, hogy a passzjátékból jól vette ki a részét. 4 elkapással fejezte be a mérkőzést, azonban volt egy súlyos hibája, ami sokba kerülhetett volna, ha Gronkowski nem reagál ilyen gyorsan. Bizonyára tudja, hogy mi lesz azokkal, akik nem tudnak vigyázni a labdára. Jövőhéten visszatér az eltiltásából Blount, így valószínűleg nagyobbrészt csak passz szituációkban lesz a pályán.

WR
osztályzat: B

Julian Edelman – 48/61
Danny Amendola – 34/61
Aaron Dobson – 30/61
Chris Harper – 12/61

Mondhatnánk, hogy az egyik szemem sír, a másik nevet. Julian Edelman hozta a szokásos játékát, Brady biztonsági játékosa volt és az irányító tömte is labdákkal. 11 elkapással zárta az estét. Azonban rajta kívül csak Amendolának voltak momentumai, de neki sem sok. Dobson szinte észrevehetetlen volt egész meccsen. Mindenképpen kellene egy kis fejlődés, hogy még jobban megosszák a védelem figyelmét. Plusz az sem ártana, ha nem kellene Edelmannak minden meccsen ennyi labdát elkapnia, mert ez rengeteg ütést jelent számára. Nagy szükség lenne egy egészséges Minitronra a szezon végén.

TE
osztályzat: A+

Rob Gronkowski – 61/61
Scott Chandler – 25/61
Michael Williams – 18/61
Michael Hoomanawanui – 13/61

Rob Gronkowski a liga legjobb TE-je! Ezt kezelhetjük tényként. Elképesztő teljesítményt nyújtott a meccsen, tarthatatlan volt. Ugyan „csak” 5 elkapás áll a neve mellett, de ebből 3 TD-vel végződött. Összesen 94 yardot szerzett ezekből, köztük egy 52 yardost, akkor amikor a Steelers éppen kapaszkodott fel. Scott Chandler még nem azt a játékot mutatta, amit szeretnénk látni, de futotta erejéből egy TD-re. Remélhetőleg a szezon előrehaladtával jobban ki tudja venni a részét a passzjátékból. Hoomanawanui és Williams blokkolási feladatokat kaptak.

OL
osztályzat: B

David Andrews – 61/61
Nate Solder – 57/61
Josh Kline – 54/61
Sebastian Vollmer – 52/61
Shaq Mason – 36/61
Tre' Jackson – 35/61
Marcus Cannon – 13/61

A kezdő fal a következőképpen nézett ki: Solder, Mason, Andrews, Jackson, Vollmer. Ahhoz képest, hogy sokszor 3 újonc játékos volt a fal közepén, remek teljesítményt nyújtott az egység. Különösen nagy dicséretet érdemel David Andrews, a nem draftolt újonc center, aki végigjátszotta a mérkőzést, és tette ezt nagyobb hiba nélkül. Rajta kívül azonban mindenki kapott pihenőt, ekkor Klein és Cannon érkeztek a pályára. Passzblokkolásban nagyon jó teljesítményt nyújtottak, futásblokkolásban viszont mindenképpen fejlődniük kellene.

DL
osztályzat: C

Chandler Jones – 71/73
R
ob Ninkovich – 69/73
Jabaal Sheard – 50/73
Geneo Grissom – 32/73
Malcom Brown – 26/73
Sealver Siliga – 22/73
Alan Branch – 12/73
Dominique Easley – 7/73

Nem az igazi. Ennél sokkal többet vártam tőlük, főleg a fal szélén helyezkedő játékosoktól. Nem nagyon tudták siettetni az irányítót, márpedig ez kulcsfontosságú lesz a jövőben. Ráadásul a futást sem tudták megfogni, a Bell eltiltása miatt pályára lépő DeAngelo Williams 6 yardos átlaggal futott. Easley csípősérülés miatt már a meccs elején harcképtelenné vált. Reméljük nem komoly, mert az utóbbi hetekben nagyon jó teljesítményt nyújtott.

LB
osztályzat: B-

Jamie Collins – 73/73
Dont'a Hightower – 61/73
Jerod Mayo – 11/73

Ha a védőfalnál azt mondtam, hogy többet vártam tőlük, akkor az itt hatványozottan igaz. A liga egyik, ha nem a legjobb LB hármasával rendelkezik a csapat, de ez nem igazán látszódott, még ha ezúttal csak ketten voltak egy időben a pályán. Mintha mindig úton lettek volna. Nem nyújtottak jó teljesítményt sem a futás, sem a passz ellen. Jövő héten a Bills ellen sokkal többre lesz szükség a győzelemhez tőlük. Fontos megjegyezni, hogy ezúttal Collins volt megbízva a kommunikációs sisak viselésével.

DB
osztályzat: C

Devin McCourty – 73/73
Malcolm Butler – 68/73
Tarell Brown – 64/73
Duron Harmon – 57/73
Bradley Fletcher – 49/73
Patrick Chung – 49/73
Nate Ebner – 5/73
Logan Ryan – 4/73

A védelem leggyengébb része voltak ezúttal. Az ellenfél elkapói rendre megverték őket, de ha éppen ragadtak az elkapóra, azok akkor is elkapták valahogy a labdát. McCourty sem tudott odaérni a szélekre ezúttal, hogy kisegítse társait, lehet hogy azért mert jobban fel kellett lépnie a futásvédelem támogatása miatt. Mindenesetre plusz pontot érdemelnek a szerzett labdáért. Harmon halászta le BigBen pontatlan labdáját.

Specialisták
osztályzat: B

Stephen Gostkowski, Ryan Allen, Joe Cardona, Matthew Slater

Őszintén szólva nem sok dolguk volt ezúttal. Gostkowskinak nem volt egyetlen mezőnygólkísérlete sem, Allennek is csak négyszer kellett puntolnia szerencsére, azonban volt egy hatalmas, 67 yardos rúgása. Slaterre dobtak egy zászlót az egyik punt rugásunk során, hátulról való blokkolás miatt.

Összességében kijelenthető tehát, hogy a védelemnek rengeteget kellene még fejlődnie. Azonban ezen a meccsen a támadók ki tudták segíteni őket. Jövő héten sokkal nehezebb dolguk lesz, a Bills rendelkezik az egyik legjobb védelemmel, különösen a védőfaluk brutális, ami a támadófalunkra helyez óriási nyomást. Remélhetőleg Blount visszatérése ad egy lökést a futójátéknak és ezzel kiegyensúlyozottabb lesz a támadójátékunk.

Fontosabb statisztikák a meccsről:
Tom Brady: 25/32, 288 yard, 4 TD, 0 INT
Dion Lewis: 15 futás 69 yard, 4 elkapás 51 yard, 1 Fumble
Julian Edelman: 11 elkapás 97 yard
Rob Gronkowski: 5 elkapás 94 yard, 3 TD
Scott Chandler: 1 elkapás 1 yard, 1 TD
Dont'a Hightower: 6-2 szerelés, 1 sack
Jabaal Sheard: 2-1 szerelés, 1 sack
Malcom Brown: 1-1 szerelés, 1 sack
Duron Harmon: 2-1 szerelés, 1 INT

büntetések száma: 7, yardveszteség: 64 yard

(A szereléseknél az első szám az egyéni, míg a második megosztott szerelések számát jelöli)

Játékidő adatok forrása az ESPN Boston: Támadók, Védők

Hozzászólások

2015. 09. 13. 09:45
daelaci
Mi volt vajon az oka Mayo játékának?
Collins és Hightower azért ennyira nem volt jó.
2015. 09. 13. 09:45
daelaci
Mármint a kevés játékának.
2015. 09. 13. 10:02
Dzsék
Szerintem még formába kell lendülnie, nem érdemes egyből túlerőltetni. Idővel biztosan nő majd a pályán töltött ideje.
2015. 09. 13. 10:08
piero
Sziasztok, egy kis vasárnap délutáni mozi : https://www.reddit.com/r/Patriots/comments/3kdmkw/do_your_job_bill_belichick_and_the_2014_patriots/
2015. 09. 13. 11:54
Tibi Twelve
Ezt nagyon kössz :-D élőben néztem de torrent letöltést nem találtam.
2015. 09. 13. 15:05
Ferran
2015. 09. 13. 16:17
Burkus
Nem értem az értékelésedet. Dobson 1x volt target, akkor el is kapta a passzt (9 yard). Mit kellett volna ezen kívül tennie, ha nem hívtak rá playt? Hogy Dobson annyit snapet kap mint Amendola, azt nem gondoltam volna. Minitron terhelése valóban eszement mértékű és összefügg azzal, hogy Brady azt keresi, akiben bízik. Úgy fogja végezni mint Welker és nem sok kell szerintem hozzá.

Chandler olyan RZ TE-nek tűnik mint Wright volt.

A D-line nagy csalódás. A secondary csak hozta amit várni lehetett.

2015. 09. 13. 17:43
KariDani
Szerintem Dobson esetében arra gondol, hogy ha esetleg elszakad a védőjétől, Brady őt is kereste volna többször. Az elszakadás pedig nem a játékhíváson múlik... Mondom ezt úgy, hogy sajnos nem láttam a meccset, és én addig fogok bízni a srácban, amíg ki nem vágják (a '13-as draft előtt már kinéztem őt, és szerencsére hozzánk került, remélem bizonyít)!
2015. 09. 13. 18:40
igen, az hogy 1 targetből 1 elkapása volt 30 snap alatt, nem túl biztató, de ami még rosszabb talán, hogy nem is vettem észre hogy pályán van. Amendola csak elszakadt többször, egyszer Brady túl is dobta, a cikk elején említett 5 cm-rel kb, bár ebben benne van hogy vetődött is érte, tehát lehet hogy ha 30 cm-rel rövidebb akkor simán megvan és futhat tovább a labdával.
2015. 09. 14. 11:48
komzoz65
Ebben is van valami, de itt sokkal inkább az volt a valós helyzet, hogyha Edelman szabad, akkor neki dobjuk, ha Gronk egyedül kóricál akkor neki. Ez nem Dobson vagy Chandler hibája volt, hanem sokkal inkább a Steelers gyenge teljesítménye volt. Mellettük, még Lewis tesztje futott és több nem fért bele, ráadásul minek, ha ilyen triviális játék is bőven elég volt. Buffaloban eléggé más lesz a helyzet, ott ilyen sematikus játékkal nem tudnánk nyerni.
2015. 09. 14. 18:01
KariDani
Ezzel maximálisan egyetértek! Chandler biztos jobban lesz terhelve, révén hazamegy, és Dobson valamint Harper is többször lesz target (Harper felé ugye nem is ment labda a vasasok ellen)!
2015. 09. 13. 20:21
Burkus
Ezzel a szemmel kellene újra megnézni a meccset, annyi időm meg nincs sajna, hogy Dobson karrierjének és játékának elemzésével töltsem az életem :) Brady 32/25, amiből nekem az jön le, hogy a primary targetek (Edelman, Gronk, a 3rd down RB) megfelelő célpontot szolgáltattak, nem merült fel Dobson megjátszásának szükségessége. De hogy Amendolával - aki tavaly a PO-ban komolyat bizonyított - egyforma snapszámot kapnak, eszembe sem jutott, azt hittem Amendola a 2. WR LaFell távollétében. De érdemes lenne megnézni, hogy elszakadt-e általában vagy sem.
2015. 09. 13. 21:06
KariDani
Ne is tedd szerintem sose :D sajnos nincs ő olyan szinten, hogy bárkinek az ő játékát kellene figyelni :D

Egyébként ha belegondolsz, Valószínűsíthető volt, hogy a viszonylag magas LaFell távollétében nem a kit picur, Edelman és Amendola lesz fent mindig...azért legalább, mint opció, ott kellett néha lenni egy magas embernek, aki nem Gronk vagy valamelyik másik TE.
2015. 09. 14. 02:11
nosbiglem
2015. 09. 14. 07:46
Croaker
Uhh...ez az első forduló elég sok sérülést hozott...
Suggs egész év,
Dez B 4-6 hét
Kuechly agyrázkódás
T.Y Hilton térdsérülés
Cromartie lábsérülés
McCown fejsérülés
Eugene Monroe fejsérülés
Jacoby Jones bokasérülés

ÉS ezek még csak a nagy nevek....
2015. 09. 14. 15:44
loop80
McCown mindent megtett azért, hogy tolókocsiból nézhesse a hátralévő 15 fordulót! Nagy mákja volt, hogy ennyivel megúszta.

Mondjuk baromi látványos volt, amit csinált, de mégsem egy Chuck Norris szegény... :D :D
2015. 09. 14. 07:50
Croaker
Még egy Suggs-hoz:

Állítólag ezt mondta:

Suggs commented on his injury as he left the field, "I hate the Patriots and the Steelers, make sure everyone knows that."

Ehhez nem sokat lehet hozzá tenni..Amúgy az nfl.com-on a karmát emlegetik...
2015. 09. 14. 09:48
Dzsék
Ha már szóba került a nyitó forduló, az AFC East rendesen bekezdett! :) Messzemenő következtetéseket persze nem érdemes levonni, nem biztos hogy így folytatódik a menetelés, de mindhárom csoport riválistól van félnivalónk. Ha így játszik a Bills jövőhéten, akkor jó erőfelmérő lesz.
2015. 09. 14. 10:27
mgabor74
Ez nekem is feltűnt, bár a Jets egy csereirányítóval játszó Clevelandet vert meg, a Miami meg egy viszonylag kevés pontos meccsen nyert fordítást követően, de a Bills az tényleg elég figyelemfelkeltő a Colts elleni sikerével. Főleg hogy egyes szakértők a Coltsot várják AFC-ből super bowl-ba. Mondjuk az is lehet, hogy csak szétfutották Őket ahogy a Pats szokta, de nem láttam a meccset úgyhogy ez csak tipp.
2015. 09. 14. 12:06
komzoz65
Évek óta megy a sajtókampány ezerrel, Luck, Colts. Eddig töretlen is volt a fejlődés (1. év rájátszás, 2. év divisional round, 3. év konferencia döntő) , de van egy érzésem ez egyelőre idén megszakad. A labda ügy miatt most már szurkolok is ennek. A védelmüket úgy szoktuk mondani szétfutható, valójában (hagyományosan) fizikálisan gyenge. Most is ez volt. De ettől még bármi lehetne. Luck sem elég konzisztens, sem meccseken belül, sem az egész sorozatot tekintve, márpedig most a 4. évében már nem lehet azt mondani, hogy lényegében újonc még. A kettő együtt szerintem kizárja az SB-t. De ez még csak az 1. forduló volt persze.
2015. 09. 14. 16:00
BaP
Szerintem a Colts hátul nem lesz elég az SB-re a jelen állapotában.

Az egy más kérdés, hogy ez a Bills bitang erősnek tűnik jelenleg, ez a Taylor srác bitang nagyokat dobott, bátor volt, szépen mozgott lábon, és nem vesztett labdát. A D# meg iszonyat egyben van, gyakorlatilag amíg éles volt a meccs, simán lekapták az Indy elkapóit, és kikényszerítették a labdavesztéseket.
Nem lesz egyszerű meló ez a Ralph Wilsonban, szerintem a Bills nagyon veszélyes, szerintem összességében egy jó Colts-t vertek szarrá.

A Dolphins egy szar Skinst, a Jets egy balfasz Browns-t vert meg, az ő erejüket nem merném most még annyira se elkiabálni, mint a Bills-ét :)

Fel kell kötnie a Patsnek a gatyót ...
2015. 09. 14. 16:38
nosbiglem
off: Örülnék, ha a trashtalkot kicsit hanyagolnád, nem volt ez szokás itt.
2015. 09. 14. 10:23
Andydaro
Sugga ritka visszatasszító alak.Nem tudom miért van ez a gyűlölet a másik két csapat iránt.
2015. 09. 14. 11:44
gyuszi
Bocs, más téma, kis segítség kellene. Sehol nem találom a mérkőzés jegyzőkönyvét. Tudja valaki, hová tették idén a Game book-ot az NFL honlapján?
Köszi.
2015. 09. 14. 12:17
komzoz65
Hagyományos Ravens attitűd, Ray Lewis "szellemi" öröksége. Erőt lehet nyerni pozitív és negatív érzelmekből. Ők mindig az utóbbira hajtottak kizárólag.

Emlékszem a tavalyi meccs előtt Brady dicsérte Suggsot (a teljes igazság kedvéért korábban TB is be-beszólogatott nekik), Suggs nem is akarta ezt elhinni, ez a részéről lehetetlen, hogy elismerje a riválist. Pedig azért TB vs Baltimore 7-3, szóval neki több oka lenne az elismerésre.
2015. 09. 14. 17:08
Tibi Twelve
Denver vélemény?
2015. 09. 14. 18:17
iceman
Denver idén nem sok vizet fog zavarni. A védelme jó, de az offense übergáz, alapvetően egy egysíkú futócsapat képét mutatták támadásban.Szerintem nagyon nagy problémájuk, hogy Manning még a pályán van. Valami komoly gond van vele (szerintem a nyaki idegek sokszoros sérülése-műtétje miatt), gyakorlatilag csak rövid passzokat képes dobni és azok is sokszor pontatlanok. QB passing hiányában nem csoda, hogy szana-szét törték magukat a denveriek, Mannig is kapott rendesen. Nem értem mit akar bizonyítani Manning, mikor maga is bevallja, hogy szinte alig érzi az ujjait? Az lesz ennek a vége, hogy vagy ő fog csúnyán lesérülni, és/vagy a csapat fele ki lesz ütve a szezon felére.
2015. 09. 14. 18:29
daelaci
A védelmük iszonyat jó, jelenleg az egyik legjobb. A támadójátékuk lesz még jobb is. Egy közepes Manninggel is simán besétálnak a playoffba.
2015. 09. 14. 18:11
BaP
Ezt láttátok? PSI:Boston :))))) beszarok
http://youtu.be/aJT9fDvVOSQ
2015. 09. 14. 20:06
max350
És ez nem megy normális hangnemben? Feljebb már valaki figyelmeztetett! Nem gondolod, hogy ez a stílus nem igazán idevaló? Ezt gyerekek is olvashatják! Igazán nem kéne....
2015. 09. 14. 20:17
LaFleur
Óóóóó, az önkéntes rendezők idén sem mentek szabadságra...
"Gyerekek is olvashatják" :)))))) Ejnye-bejnye!
2015. 09. 14. 20:29
max350
Le style, c'est l'homme!
2015. 09. 14. 21:14
loop80
Ezen a "gyerekek is olvashatják" dumán én is fennakadtam. :) Javaslom a hatos karika feltüntetését az oldal megnyitásakor! :D :D

Aki legközelebb csúnya szavakat használ, az két dobásból kimarad!!! ;)
2015. 09. 14. 21:58
BaP
Amennyiben kigyüjteném az ezen a fórumon valaha minden kedves fórumozó, a székletürítés általam felvázolt módon sorra kerülő végrehajtási mechanizmusára tett utalását - mely kétségtelenül és mélységesen megzavarhatja minden, kedves Patriots rajongó óvodás korú fórumozónkat ( hisz az elsősök már az "F" mint Fa betűt is egy újabb mássalhangzóval egészítik ki szerte országunkban) - akkor bizony ezer évig minden nap 100 beírásod sem lenne elég arra, hogy matematikailag a megkapott eredményhez csupán csak konvergáljon Kölcsey-t meghazudtoló, francia kisasszonyok az megszégyenítő lágyságú beírásaid száma ;)

Ettől még szánom-bánom szabadszájúságom, egyszerűséget, ezentúl a macska rúgja meg, azt a rézfán fütyülő rézangyalát típusú kiszólásokra fogok hagyatkozni...

( persze nem)
2015. 09. 15. 14:36
max350
Igen, igazad van! Sikerült a "színvonalat" letornázni sajnos már egyeseknek (akinek nem inge az ne öltözködjön!!!!!) is az online sportoldal kommentelők szintjéhez!
Az a baj, hogy nem igazán értitek a lényeget! Sokan, akik régebben itt voltak és chat-eltek, kommenteltek, azok pont az ilyen stílus miatt hagyták itt az oldalt! De ahogy látom jól ellesztek itt egymás közt!
Nem hiszem, hogy amikor az adminok létrehozták az oldalt -időt és PÉNZT!!!!!- nem sajnálva arra gondoltak, hogy ez a stílus lesz az oldalon az elfogadott (bár ezt nem tudom, tőlük kellene megkérdezni)!
de, ez van ezt kell szeretni....
Illetve nem szeretni!
2015. 09. 15. 17:32
Lucius
Szerintem az adminok majd szólnak, ha nem tetszik nekik. Ahogy a chaten is kirugdossák az embereket. De amúgy az alapelgondolás szép a részedről.
2015. 09. 15. 20:19
Vicces formában ennyi még azért belefér, csak azért ne minden nap. főleg h nem egy másik személy ellen irányul.
2015. 09. 15. 21:48
BaP
Nos akkor:
Ha lenne lehetőség kigyüjteni itteni beírásaimat, akkor jól lehetne látni, hogy szinte alig fordul elő, hogy vulgáris, vagy trágár szavakat használok egy hsz-ben. A chat-en sem jellemző, bár oda kabalából csak ritkán írok.

De ettől függetlenül az adminok itt is, és a chat-en is jelezni szokták, ha gond van bármilyen tartalommal, jópáréve írogatok ide, eddig ilyen egyszer fordult elő, de akkor sem trágárság miatt, hanem mert be copy-ztam fordítás nélkül egy full angol cikket ( ha jól emlékszem)

Nem célom a trágárság, de ha néha el csattan itt valakinél egy-egy csúnya szó a nagy lendületben, nem kéne önkéntes főfelügyelőként azonnal a nyakábak ugrani szerintem.
Részemről le vagyok pattanva a témáról ;)

2015. 09. 17. 00:02
nosbiglem
2015. 09. 14. 20:27
max350
Suggs-ot nem tudom sajnálni a megnyilatkozásai miatt!
A mérkőzés száma/statisztikája: 148 - ennyi yardot passzolt Luck az első kilenc drive során összesen, 2 labdaeladás kíséretében!!!!
Ennyit Brady is tud passzolni és ha nem adja el a labdát 2x, akkor 14 (21) - 0 ide!!!!!
2015. 09. 14. 22:55
Croaker
Dolphins waived RB Jonas Gray.
2015. 09. 14. 23:00
loop80
Ez jó hír, de szerintem így sem hozzuk vissza.
2015. 09. 15. 00:34
Andydaro
Nagyon kiváncsi lennék, hogy mi a baj ezzel a sráccal, mert az most már látszik hogy valami nem stimmel vele.
2015. 09. 15. 13:24
FunHun
Nem mintha nagyon számítana, de nem értem, hogy hogyan számolják a QB ratinget tekintetbe véve az 1. fordulós teljesítmányeket...

1 Marcus Mariota TEN QB 13/16 81.3% 209 yard 4 TD 0 Int 11 1st --- 158.3
2 Tom Brady NE QB 25/32 78.1% 288 yard 4 TD 0 Int 19 1st --- 143.8
3 Aaron Rodgers GB QB 18/23 78.3% 189 yard 3 TD 0 Int 10 1st --- 140.5

Valaki elmagyarázná???
Köszi :)
2015. 09. 15. 13:40
Lucius
Persze. TB -20 -ról indul, mert nem ismerte el, hogy bemászott a szellőző ablakon és Ő várta a WC-ben a labdahordó embert, majd saját kezűleg eresztette le a labdákat a neki megfelelő mértékben. Ezen felül nem követelte a bíróságtól, hogy duplázzák meg a büntetését és nem mondott le a jogáról, hogy jobb kézzel is dobhassa a labdát a meccseken.
2015. 09. 15. 14:09
hopi46
https://hu.wikipedia.org/wiki/Passer_rating
2015. 09. 15. 14:13
hopi46
Ez meg egy calculátor a számításhoz: http://www.primecomputing.com/
2015. 09. 16. 08:48
FunHun
2015. 09. 15. 13:48
Lucius
Megnéztem a Bills meccset, azért ehhez a győzelemhez kellett a Colts és Luck bénázása is rendesen. Nem azt mondom, hogy sima meccs lesz a jövő héten, de azért nem estem kétségbe. Még jó, hogy Luck jobb irányító a szakértők szerint, mint TB. Így TB látja, hogy hová kell eljutnia és nem veszíti el a motivációját. :)
2015. 09. 16. 08:56
FunHun
Én személy szerint teljesen megértem, és örülök is a szakértői, NFL média, stb. azon véleményének, hogy Luck jobb, mint TB.
- egyrészt dög unalmas lehet, lenne tizenxéve azt mondogatni, hogy van egy QB, aki a PROFI, aki NYER, stb, mert ez nem tenne jót a biznisznek. Kellenek az új nevek, új sztárok, hogy jobban menjen a merchandising.
- másrészt nyilván nagyon is jól tudják, hogy ezzel lehet TB (BB) maximalizmusára alapozva őt a mégjobb, legjobb teljesítményre ösztönözni, így ezzel a folyamatos ellenkampánnyal tulajdonképpen vastagon hozzájárulnak a Pats dominancia fennmaradásához :)

Reményeim szerint a mostani "sikeres" Colts szezont követően megtalálják, majd pl. Mariotát, mint TB kihívóját, és vele megy tovább a verkli, Pats sikerekkel :)
Hozzászólás a(z) Ellenőrző és statisztika: NE vs PIT bejegyzéshez