Menetrend

Ellenőrző és statisztika: SEA vs. NE

2015. 02. 05. 18:54
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek

A New England Patriots begyűjtötte 4. Lombardi trófeáját hétfő hajnalban a Seattle csapata ellen, az NFL történetének egyik, ha nem a legizgalmasabb meccsén.

Belichick rengetegszer kihangsúlyozza, hogy a csapatnak mindig mindenre készen kell állnia, bármely játékos meghozhatja a győzelmet, vagy vereséget a csapat számára. De még az ő felkészültségét is komolyan tesztelte a korábbi CFL (Kanadai Football Liga) elkapó, Chris Matthews, és a Seahawks védelmének alkalmazkodása. A végén, mélyre kellett ásnia a Patriots csapatának, hogy megnyerje 4. döntőjét a Belichick-Brady páros 6. Super Bowlján.

A megszokottaktól eltérő értékelést láthatunk most, minthogy ezúttal Jeff Legwold, az ESPN újságírója értékelte csapatunk teljesítményét, és ő nem a megszokott módon osztotta fel a csapatot.

Lássuk is az osztályzatokat:

Passzjáték

osztályzat: A-

A Patriots széthúzta a Seahawks védelmét a sok 3 elkapós felállásával (mindössze 12 játék során volt kevesebb mint 3 WR a pályán az 1. félidőben), és türelmes maradt mindvégig. Brady munkája meghozta az eredményt, a 27 passzkísérlet 20 elkapást, 177 yardot és 2 TD-t eredményezett a félidő előtt. Majd ismét megtalálta a ritmust a 4. negyedben, amikor is 14 pontig vezette egységét. Ugyanakkor dobott egy INT-et az ellenfél vörös zónájában még a döntő elején, majd még egyet a 2. félidő első támadása során. De Brady, mint egy harcedzett játékos, megtalálta labdáival a megfelelő játékosokat, a megfelelő időben.

Futás

osztályzat: C-

LeGarrette Blount és Shane Vereen se találta a réseket a falon, amin keresztül megiramodhattak volna, mivel a Seahawks LB-jei és S-jei jól, és gyorsan tömték a lyukakat. A futójáték hiánya majdnem a meccsbe került, amikor a Seahawks lendületbe került a 3. negyedben, és nyomás alatt tartotta Bradyt a zsebben.

Passzvédekezés

osztályzat: B+

A Patriots emberezett a Hawks elkapóin, Darrelle Revis Doug Baldwint, Brandon Browner pedig Jermaine Kearse-t őrizte. Többnyire ez kifizetődött. Russell Wilsonnak nem volt sikeres passza az 1. negyedben, de a 2. negyedben megtalálta a lyukakat a védelmen, mikor Revis nekiütközött egy bírónak Baldwin TD elkapásánál, és az ismeretlen Matthews játékával, akinek a meccs előtt nem volt elkapása és akin Kyle Arrington illetve Logan Ryan védekezett. A 195 cm magas Matthews magabiztosan nyerte a párharcait kiélezett szituációkban. Ennek eredményeképpen, karrierje első két labdaérintése egy 44 yardos elkapás, ami a Seahawks első TD-jét alapozta meg, illetve egy 11 yardos TD volt 2 mp-vel az első félidő vége előtt. A 3. negyedben egy 45 yardos passzt is megszelídített. De az újonc CB, Malcolm Butler tökéletesen zárta le az estét, amikor 20 mp-cel a meccs vége előtt saját végzónájában harcolt meg egy Russell Wilson passzért, aminek a vége INT lett.

Futásvédekezés

osztályzat: C-

A Seahawks folyamatosan nyomás alatt tartja aktuális ellenfele futás elleni védelmét, azzal hogy Wilson tökéletesen alkalmazza a read optiont, és hogy képes lábai segítségével menekülni a zsebből a nyomás elől. A Patriots próbálta Collinst a pálya közepén tartani, hogy meg tudja csinálni a játékokat ezek levédekezésére, amikor szükség volt rá. De Lynch, remek adottságával a lyukak megtalálásában és a futási kemény befejezésében, az egész meccsen problémát okozott a csapatnak. Már több mint 150 yardot haladtak a földön, amikor a 4. negyed elkezdődött, és a végül 162 yarddal fejezték be a meccset. Wilson kulcsfontosságú szituációkban futotta meg az első kísérleteket, köztük egy különösen fontosat a 2. negyedben, amikor Collins rázta le.

Speciális egység

osztályzat: B

A Patriots nem szerzett előnyt a visszahordásokból, de nem is vétet meccset befolyásoló hibát. A visszahordóink magabiztosan kapták el a labdákat, és nem sodorták veszélybe a csapatot. Punter Ryan Allen jókat rúgott amikor szükség volt rá, köztük volt egy 64 yardos punt is, továbbá a Patriots megakadályozta, hogy a Seahawks visszahordói letegyék névjegyüket a meccsen.

Edzők

osztályzat: A

A labda mindkét oldalán remek játéktervvel rukkoltak elő az edzők, különösen a meccs elején a támadók, amikor megtalálták a Seahawks sérülések által hátráltatott hátsó alakzatának gyengeségeit. Chancellor (térd), Earl Thomas (váll) és Sherman (könyök) már sérülten kezdték a meccset, míg Jeremy Lane az 1. negyedben eltörte a kezét, miközben Brady egyik INT-jét hordta vissza. Ugyanakkor nem volt mindig tökéletes Brady védelme, különösen a belső nyomással szemben, és a védelem sem tudta megakadályozni, hogy a Hawks eredményesen használja Lynchet. Végül is a játékterv elég lehetőséget biztosított Brady számára, hogy sikeresen passzolhasson és a védelem is odatette magát, és 33 yardon tartotta az ellenfél támadóit, miután 24-14-re elhúztak.

 

Ezek után lássuk ki mennyi időt volt a pályán…

WR:

Julian Edelman – 72/74
Brandon LaFell – 64/74
Danny Amendola – 47/74
Matthew Slater – 2/74

A Seahawksnak gondokat okozott a Patriots kisebb, fürgébb elkapóinak levédekezése, és ezzel egyetemben Amendola fejlődése a szezon vége felé is fontos volt, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. A 3. számú elkapó az utolsó 5 meccsén a következő számú snappeket töltötte a pályán: 44, 57, 37, 29 és 47. Valami nagyon klappolt Brady és közte, és ez eredményezte azt, hogy a csapat többet alkalmazta a 3 elkapós felállásokat, különösképpen a Super Bowlon. Mindössze 3 igazi elkapó öltözött be a meccsre, míg Slater snappjeit a meccsvégi győzelmi formáció során gyűjtötte be. Edelman és LaFell nem is lehetnének keményebbek.

TE:

Rob Gronkowski – 74/74
Michael Hoomanawanui – 10/74
Cameron Fleming – 8/74
Tim Wright – 2/74

A tervekben nem igazán szerepeltek a több TE-s felállások. A Patriots egyáltalán nem használta Hoomanawanuit mint nemjogosult-elkapó, míg Gronkowski nem hagyta el a pályát a meccs során. Wright sem volt részese a játéktervnek, főleg Amendola fejlődése miatt.

RB:

Shane Vereen – 50/74
LeGarrette Blount – 23/74
Brandon Bolden – 2/74

Azok alapján, ahogyan a Seahawks védelme játszik, a biztonsági játékok (checkdown pass) nagy részét képezték a terveknek és Vereen a csapat legjobb elkapó futója. Nagyot játszott.

FB:

James Develin – 16/74

A Patriots többet használta a 2 futós felállásokat, mint a legtöbb meccsen november óta és Develin segített egy kis keménységet vinni a támadásokba.

QB:

Tom Brady – 74/74

A legmeggyőzőbb tulajdonsága a játékának az volt, ahogy előlépett a 4. negyedben. A ’Brady Varázslat’ továbbra is él és működik.

CB:

Brandon Browner – 53/53
Darrelle Revis – 53/53
Kyle Arrington – 25/53
Malcolm Butler – 18/53
Logan Ryan – 5/53

Butler 18 snappje kritikus volt a meccs kimenetelét tekintve, a 3. negyedben szállt be, minthogy az edzők alkalmazkodtak az ellenfélhez és vele helyettesítették Arringtont. A 18. snappje során szerezte az INT-et, amely a győzelmet jelentette. Browner és Revis volt az első és második számú opció, mint mindig, és úgy tűnt, Wilson bárkit célba vesz, akin a 3. vagy 4. számú CB védekezik.

DE:

Rob Ninkovich – 53/53
Chandler Jones – 51/53

Ezek a vasemberek tartották magukat Wilsonnal szemben, akinek a kiszámíthatatlanság az egyik erénye amire készülni kell, de még egy dolog ami ellen csapatként kell védekezni.

DT:

Vince Wilfork – 39/53
Sealver Siliga – 38/53
Alan Branch – 19/53
Chris Jones – 10/53

Elfeledett teljesítmény a top3 játékostól ezen a poszton, különösen a meccs eleji játékuk, amikor a Seahawks nem tudta sikeresen futtatni a labdát, a könnyebb Front7 ellenére sem. A nagytestű játékosaink jól végezték a dolgukat. Jones, mint szituációs irányító siettető volt használva sub felállásokban.

LB:

Jamie Collins – 53/53
Dont’a Hightower – 53/53
Akeem Ayers – 12/53

Az alap felállásban, amit a Patriots akkor használt, amikor a Seahawks 2 TE-vel áll fel, Ayers lépett pályára, mint 3., nem a vonalon felálló LB, Casillas helyett. Ez egy olyan húzás volt, amit nem láttunk az alapszakasz során, minthogy Ayers játékideje főként mint kijelölt irányító siettető jelentkezett sub felállásoknál.

S:

Devin McCourty – 52/53
Patrick Chung – 41/53
Duran Harmon – 8/53

Az eloszlás mutatja, hogy a csapat néha 3 CB-vel és 1 S-vel játszott. Amikor ez történ, Chung hagyta el a pályát. Ugyanakkor, nem volt S a felállásban a meccs utolsó védő snappje során, amikor Butler megszerezte Wilson passzát. Ekkor 3 CB és 8 ’Front7’ játékos alkotta a védelmet a Hawks 3 elkapós felállásával szemben.

fordította: tuci-tuci

Forrás: játékidő - védők, támadók; ellenőrző

Hozzászólások

2015. 02. 05. 19:18
Dega
Köszi!!Egy darabig ez az utolsó up-down.....
2015. 02. 05. 19:35
MemphisM
Szép volt tuci-tuci!
2015. 02. 05. 20:04
takirob69
A legfrissebb információk szerint a safety TAG 2015-ben 9,6 milla lesz.
2015. 02. 05. 21:29
daelaci
Ennyi pénzünk aligha lesz DMC-re.
2015. 02. 06. 09:01
azimut
25 free agents ből tudnék válogatni :D :D
2015. 02. 06. 10:02
az első 10et ki is választottam :)
2015. 02. 05. 21:18
azimut
Osztályzatok alapján el kellet volna veszítenünk a meccset,mert annyira rosszak! :D :D Érdekes
2015. 02. 05. 22:05
http://www.youtube.com/watch?v=_DMmkH6xLfs&feature=player_embedded

most írok először a SB óta....sírtam, az öklömet ráztam a Butler INT-nél...
de a belinkelt videónál: ahogy Brady egy ütés után Irvin seggére ad egy pacsit....sztem epic..:) ahogy elfogadja Sherman kézfogását is, s "Great Playernek" nevezi.....ahogy az is...héééééy.... EZEK vagyunk MI....szerintem...:)) mármint MI, szurkolók IS...:)) minél nagyobb egy csapat, akit megverünk, annál nagyobbak vagyunk..:)) minden megpróbáltatás ellenére, kinek tíz évnyi

én "csak" 2006-ban, Seau kartörésénél a Bears ellen lettem Pats-fan......s láttam 18:0-át, láttam 11-5 öt Cassellel....láttam két elvsztett SB-t, sérülések miatt lenullázott, vagy megalázott PO-t....de az idei FELEMELŐ volt....mert végre egyszer összeállhatott egy CSAPAT, Brady vezérletével.....s ennyi...kész....innen talán sorsszerű volt, annyi hányadtatás után....:)) katarzis volt, s maradtam aki vagyok....lesz, ami lesz...:))
2015. 02. 06. 12:57
andresz
Pontosan ezeket éreztem én is!!!
2015. 02. 06. 13:40
bence.szel
2015. 02. 05. 22:32
Brady Tamás visszaüt
Brady beugrott a Butlersba egy Szuper Tálért :-D
2015. 02. 05. 23:20
lesliemus
ezt is érdemes megnézni, ki, hogyan reagált az int-re... :-) fenomenális!!! gondolom, találtok hasonló jelenetet, mint amit ti éltetek át...

https://www.youtube.com/watch?v=smwmgZViC0g

go pats!
2015. 02. 06. 07:21
1976gabi
hát ilyen osztályzatokkal hogy lehetett nyerni azt nem tudom.ez is azt mutatja,hogy a csapat ott volt,mint csapat.szívessen megnézném az ellenfél hasonló statisztikáit,most úgyis van rá idő,hogy őket is szapulják-e.
2015. 02. 06. 11:26
Kókusz8
2015. 02. 06. 11:31
frazer0819
DoM mi a véleményed Mayo, Ridley, Vilfork valamint Amendola jövőjéről a csapatnál?
2015. 02. 06. 12:43
nszgergo
Mayo és Amendola szerződésmódosításának a felvetését még megértem, de mit szeretnétek még Wilfortól? :) A szerződés jó így ahogy van, igaz h sok pénzt kap(ott), de csak mert megdolgozott érte :) nélküle a fasorban se lenne az a fal...
2015. 02. 06. 14:00
frazer0819
Teljes mértékben egyetértek azzal amit Vilforkkal kapcsolatban mondtál, visszajött az achilles sérülés után és jól játszott, nem pro bowl szinten(a kor is nyilván már nagyban közrejátszik) de jól, viszont az a majd 9 millió nagyon sok pénz és eddig sem rebbent meg Belichick ha egy ilyen szintű játékostól kellett megválni ha azzal a csapat előrébb van.
2015. 02. 06. 14:05
frazer0819
Szegényt másodszor is sikerült szimpla V-l leírnom...:( sry WILFORK :D
2015. 02. 06. 13:07
takirob69
Várhatóan a Salary Cap 2015-ben 143 milla körül lesz.
Jelenleg így állunk és ebben nincs benne: DMC, Ghostkowski, Vereen, Ridley, Ayers, Connolly stb.
Nem túl fényes a helyzet és biztosan nem tudunk megtartani mindenkit.

http://overthecap.com/salary-cap/new-england-patriots
2015. 02. 06. 13:34
nszgergo
DMC, Ghost, Conolly kezdő, meg kell(ene) tartani őket - Conolly csapatkapitány, szerintem lehetséges első körös G húzás ellenére is marad - ha Chung kap szerződést, akkor csak kap ő is :) - Ghost na ez az amiben nem vagyok biztos Vinatieri után, és amilyen kickerek vannak egy két csapatnál, lazán lelicitálnak minket
Ayers csak csere, de abból a legjobb - Easley és Moore lehetséges fejlődése miatt szerintem nem kap szerződést
a futók, nos Ridley sérülésből visszajőve olcsóért kaphat egy éves szerződést, nem lenne benne sok kockázat
Vereen - mindent megadnék érte, de nem hiszem h marad :( meg van az utódja, aki szintén jobb elkapásokban, mint futásban...
és akkor ott van még Branch, na ő is kellene nagyon, láthattuk, h mennyivel jobb a fal megfelelő minőséggel és rotációval
2015. 02. 06. 16:24
balimate
Ha Revis nem maradna,akkor én rámennék a Beast Mode-ra. Bár ez csak egy álom...
2015. 02. 06. 13:43
takirob69
Igen, Ghost nem olcsó és legjobb kickerek elég komoly pénzt kapnak :(
2015. 02. 06. 14:07
Kókusz8
Sztem Revis 25-jét nyugodtan levehetjük a 150 misiből. Ridley sztem nem kell, Gostk csak óccsóért, persze nem tudom, milyen a draft felhozatala. Chungért sem hullajtanék könnyeket. DMC, Conolly és Vereen kellene nekem meg Revis ha durván kevesebbért maradna, jó struktúrában. Ayers szintén lapát. Ha Vinat elment, akkor Gost is el fog, ilyen az élet. De persze minden a draft felhozataltól és elképzelésektől is függ.
2015. 02. 06. 14:25
nszgergo
pedig Chung még marad 3 évig :)
2015. 02. 06. 14:48
takirob69
Revis esetében ha megy, 5 milla bent marad mint dead money.
2015. 02. 06. 14:14
Kókusz8
Nekem Mayo, Solder, Vollmer, Arrington ás Dola kicsit drágának tűnik, náluk kellene elgondolkozni. Talán...
2015. 02. 06. 15:01
frazer0819
Vollmer és Arrington szerződése viszonylag friss szóval azokat biztos nem bántják. Mayo 10 milliója rengeteg főleg úgy hogy sérülésből jön vissza (ráadásul nem is akármilyenből, nem úgy mint a mellizom szakadás egy éve) plusz Collins és Hightower idei teljesítménye miatt is vagy belemegy a csökkentésbe vagy cut.
2015. 02. 06. 14:59
Arsenal
Fantasztikusak vagytok, még meg sem száradt a pezsgő a pólómon és már arról beszélünk, hogy ki menjen és ki maradjon. Hát jó!
Magastorony idei teljesítménye miatt Mayo lapát, de Arrington és Dola is. Habár minde kettőt sajnálnám, de ha kell valakiknek menni akkor ők legyenek. Solder, Vollmer maradjon. Revis olyan erőt ad hátuk, hogy őt mindenáron megtartanám.
2015. 02. 06. 16:25
Kókusz8
Egyetértek, náluk hátha lehet vmi kis átstruktúrálás vagy vmi. Sajna, úgy érzem, Revis fog kapni vmi jó csapattól egy rohadt nagy ajánlatot. Neki oda kell menni, ahol a legnagyobb pénzt kapja, gyűrű megvan neki...
2015. 02. 06. 17:09
szenti78
Nekem meg az a megérzésem, hogy maradni fog. Persze lehet, hogy megjátszotta magát, de azt láttam rajta majd minden nyilatkozatában a szezon során, hogy végre hazaért. Jó és eredményes csapat, kiváló közösség.
Persze, megvan amiért jött, de nem jobban mutatna két gyűrű, mint egy? :)
2015. 02. 06. 17:20
Kókusz8
Legyen igazad, de ahogy néhányan írták máshol, vannak csapatok, akik keresnek cb-et jobb cap helyzetben. 1 misiért nem fog elmenni, de lehet klub, aki 3-5 misivel többet kínál, möglássuk...
2015. 02. 06. 15:25
Zarathorn
OFF

van vkinek ncore meghívója?

SB-t akarom letölteni!

Menne DVD-re a Ravens meccs mellé!
2015. 02. 06. 15:53
Robcsy83
Ha nem ragaszkodsz a magyar nyelvhez, akkor az alábbi linken regisztráció nélkül le tudsz tölteni szinte bármilyen meccset, jó minségben, eredeti kommentárral.

http://sport-video.org.ua/americanfootball1.html
2015. 02. 06. 16:12
kirlaj
én küldök szívesen, dobj egy mail címet
2015. 02. 06. 22:25
Zarathorn
tiszaorsthunders@gmail.com
2015. 02. 06. 18:07
crucified
Arrington elküldésének semmi értelme. 1,4m USD cap saving, 3,2m USD dead money. Átstruktúrálni a pénzét sokkal fontosabb lenne.
2015. 02. 06. 18:46
zebra
Most látom, hogy Amendola jobban keres mint Edelman??? Atyaég.
2015. 02. 06. 21:34
Spol15
Valahol meg lehet nézni az új gyűrűt (ha már van egyáltalán)?
2015. 02. 06. 23:19
Lalika
Egy Julius Thomas TE szerződésnek van rációja?
Gondolok itt a két TE felállásra ami anno elég jól működött.
Szerintetek mennyire lenne még életképes előhívni a régi játékokat?
Ezzel levenni a terhet JE-Dola-Gronk válláról és végre három verzióban támadhatnánk újra. RB-TE-WR?
2015. 02. 06. 23:59
dexxy 2.0
Én amondó vagyok, hogy először a mi lejáró szerződésű játékosainkkal hosszabìtsanak. Ha ez megvan nem hiszem, hogy sok elkölteni való dollár marad, de ha mégis, én Lupatinak jobban örülnék.
2015. 02. 06. 23:59
dexxy 2.0
Én amondó vagyok, hogy először a mi lejáró szerződésű játékosainkkal hosszabìtsanak. Ha ez megvan nem hiszem, hogy sok elkölteni való dollár marad, de ha mégis, én Lupatinak jobban örülnék.
2015. 02. 07. 00:55
daelaci
Én nem sok rációt látok benne, ha nagyon akarunk játszani 2 TE-s felállásban, azt nélküle is meg tudjuk oldani Gronkkal és Wrigth-tal. Ráadásként Thomas egy nagyon komoly szerződés előtt áll, így számunkra megfizethetetlen jelenleg, csak nagyon komoly áldozatok árán tudnánk megszerezni, annyit pedig nem ér.
2015. 02. 07. 08:09
Kókusz8
Ridleytől meg tudunk szabadulni? Mayo? Én falakba, passrushba hoznék embert, de nagyon szűkösen vagyunk.
Esetleg vmi balhés embert occsóért? Grayban benne van az x-faktor? Butlerben? Az int előtt is voltak szép megmozdulásai...

http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap3000000469045/Super-Bowl-Sound-FX-Referee-and-Bennett-share-a-moment
2015. 02. 07. 14:43
nszgergo
miért kellene Ridley-től megszabadulni? nincs is szerződése, és ha marad is, valószínűleg egyelőre csak 1 évre olcsón a sérülése miatt
2015. 02. 07. 13:24
Tomk@
Ha már többen is leírták véleményüket én is leírom a szerződésekkel kapcsolatban.
Elsősorban a lejáró szerződésűekkel hosszabbítanék, DMC az első, neki évi 7-8 M $ szerződést fognak adni szerintem. Gostkowski nem fog nagy szerződést kapni szerintem, kb. 3-4 M $ közöttit, nem fogunk 5 M $-os szerződést adni szerintem, mint Akersenk anno 49ers. Gostnak lehet lesz benne teljesítmény ösztönző, pl.: 100 pont feletti teljesítmény, vagy 90% feletti sikerese FG értékesítés. Veerent én megtartanám, bár futásnál nem túl acélos, mint Blount, de elkapásoknál sokkal hasznosabb. Ami kérdés, hogy Connolyval mi lesz, mert ő DMC mellett az egyik kapitány. Szerintem kb.: 3 M körüli összegért maradhat+meccs rostert tennék bele. Ha nem hosszabbítank én G-t hoznak a FA piacról vagy a draftról az első körben.

A többiek Ridley, Branch, Ayers, Cassilas, olcsóért maradhatnak, mert kb. 500 e $ és 1 M$ között. Ridley nem életbevágó, mert a Blount, Gray, Bolden tengely nem tűnik rossznak, ráadásul sérülésből jön, illetve a drafton is lehet futót húzni, akár a közepén is.

Van egy két ember, akinek a szerződése a teljesítményéhez képest magas fizetést tartalmaz.
Wilforkot sokan írtátok, én őt hagynám, tavaly tett egy gesztust, igaz, hogy 8 M $-t spórolnánk, de nélküle ez a futás elleni védelem egyenlő lenne a nullával + ő az egyik kapitány is, az öltözőben is nagy szerepe van.
Mayo szerződése átalakításra fog kerülni szerintem, 2 év alatt nem volt 16 alapszakasz meccse, remélem belemegy, hiszen még ő is fiatal.

Revis 25 M $-os szerződése felejtős, szerintem kap egy 4 éves 35-40 M $ közötti szerződést.

3 ember van még akinek nagy a szerződése Solder, Browner és Amendola. Solderrel jó lenne, hosszabbítani, kirakni nem fogják, hiába, hogy nincs garantált a szerződésben, Vollmerrel együtt ők a liga elitjéhez tartoznak a posztjukon.
Browner 5,5 M $-os szerződése magasnak tűnhet, de nincs benne garantált tartalom. Ez jól van.

Amendola vagy cut lesz vagy átstrukturálás, mert 5,7 M $-t fog keresni, miközben Edelman 4,6 M $-t. Ha összehasonlítom a 2 teljesítményt akkor... én bízom az módosításban, mert Amendola az alapszakasz végén és a rájátszásban elég jól muzsikált.

Dobsonnal kíváncsi vagyok mi lesz, ez az év vízválasztó lesz számára, eddig semmit sem mutatott, bár már van egy gyűrűje.

Amin meglepődtem, hogy Collin jóval kevesebbet keres, mint Easley, pedig 1 évvel korábban jött és mindketten első körösek. Easley garantált tartalma ráadásul 4 M $, így kirakni sem lehet. Remélem jövőre mutat már valamit, mert voltak jó pillanatai egy-egy meccsen.
2015. 02. 07. 14:52
nszgergo
Collins második körös, ezért keres kevesebbet :)
Jeleneleg a legjobban kereső kicker 3,78 milliót keres évente
Ghost 3,15-öt keresett tavaly
ebből a két adatból kiindulva ennél többet most sem kellene kapnia és akkor mind a 2 fél elégedett lehetne
2015. 02. 07. 15:18
Tomk@
Igaz, azzal kevertem, hogy őt választotta először a csapat, de a 2. körben húzott először.
2015. 02. 07. 15:51
Kókusz8
Ha ez megvalósulna, maradna hely erősítésre, vagy csak draft:
Hozzászólás a(z) Ellenőrző és statisztika: SEA vs. NE bejegyzéshez