Menetrend

Előszezon 1. hét - Beharangozó

2016. 08. 11. 20:04
Szerző: Danna
Kategória: Meccsek

Ma éjszaka, magyar idő szerint 1.30-kor a Patriots a Gillette Stadionban fogadja a New Orleans Saints csapatát. Információk szerint Tom Brady, Julian Edelman és Rob Gronkowski nem fog ma pályára lépni. Amikre érdemes figyelni:


Irányítók:
Mivel Tom Brady nem játszik, Jimmy Garoppolo fog valószínűleg kezdeni. Három dolgot fontos lesz nála figyelni: 1.)  Vezetőképesség; 2.) Pontosság/döntéshozóképesség; 3.) A támadóegység hatékony használata. Ez lesz a szezonban az első alkalom, amikor Garoppolo igazi támadásokkal fog szembe nézni a védelemtől, illetve a földre is vihetik.

Futók:
Érdekes lesz látni, hogy Tyler Gaffney-re tényleg elsőszámú futóként számít-e a csapat, ahogyan azt eddig az edzőtábor során tette. Gaffney az utóbbi két szezont sérültlistán töltötte azután, hogy a csapat 2014-ben felvette ő a waiver listáról, miután a Panthers kirakta őt. A jobb karjára tetováltatta az "eltökéltség" szót. Vajon tényleg ő a legfőbb várományosa LeGarrette Blount elsőszámú cseréjének?

TE-k:
Már mindent tudunk Rob Gronkowskiról és Martellus Benettről, de a 2015-ös draft 6. körös választottja, AJ Derby nagyon szép dolgokat mutat az edzőtábor során és nem lehetetlen cél számára, hogy elérje a 3. helyet ezen a pozíción.

Elkapók:
Ha a 4. körös választott, Malcolm Mitchell játszani fog, akkor sokaknak fel fog tűnni, hogy hasonlít a játéka David Patten játékára: gyors, jól futja az utakat és nagyon jó kezei vannak. DeAndre Carter pedig tipikusan az a játékos, akinek mindenki szurkol, 1 méter 73 centi és 86 kilogramm, az egyik legkisebb játékos a pályán, de talán az egyik legkeményebben harcoló is.

Támadófal:
A kezdő center pozícióért harcban van David Andrews és Bryan Stork, míg a harmadik körös választott, Joe Thuney a bal guard szerepét tölti be az első naptól kezdve.

DT-k:
Markus Kuhn, aki a Giantstől érkezett szabadügynökként, jelentős szerephez jutott az edzőtábor során, és a mai mérkőzés tökéletes lesz számára, hogy meggyőzze a csapat vezetőit, hogy érdemes őt megtartani.

DE-k:
Trey Flowers, a 2014-es draft 4. választotta nagyon jól játszott a tavalyi előszezon első mérkőzésén, mielőtt megsérült volna a válla. A Patriots előszeretettel használja passzok ellen belül.

LB-k:
A 6. körös választott, Kamu Grugier-Hill nagyon szép dolgokat mutatott eddig az edzőtábor során, és a speciális csapategységben is sok szerephez juthat.

CB-k:
Az elől választott Cyrus Jones leginkább slotban áll fel, de látható volt kívül is és mint kickoff visszahordó is felszokott tűnni. A draftolatlan szabadügynök Jonathan Jones és a másodéves Darryl Roberts pedig harcol a csapatban maradásért.

Safetyk:
Bill Belichick nemrégen azt nyilatkozta, hogy ez a pozíció az egyik legmélyebb jelenleg a csapatnál. Jó lehetőség lesz ez a 2015-ös draft második körös választottjának, Jordan Richardsnak, hogy bizonyítson a csapat számára.

Személyes megjegyzések:
- Tom Bradyről korábban is elterjedt már előszezon mérkőzések előtt, hogy nem fog játszani, aztán mégis a pályán volt.
- Bill Belichik vezetőedző pár napja azt nyilatkozta, hogy régen nem volt már ilyen jó elkapó és TE állomány a csapatnál. Nagyon sokan küzdenek a csapatban maradásért és nagyon kicsi a különbség köztük.
- Rob Gronkowski évek óta nem játszik előszezon mérkőzéseken, tehát őt valószínűleg csak a szezon első mérkőzésén fogjuk látni a pályán éles szituációban.
- Julian Edelman kihagyása a héten történtek után teljesen érthető. Lehet őt is csak a szezonnyitón látjuk majd, hiszen amit eddig lehetett látni tőle az edzőtábor során, látszik hogy túl sok rozsda nincs rajta.
- Kérdéses, hogy a kezdő védelemből hány játékos fog játszani, mindenesetre Rob Ninkovich pótlását meg kell oldani.

Az NFL Network fogja közvetíteni a mérkőzést.

Eredménykövetésre várunk mindenkit a chaten.

Forrás: ESPNBoston

Hozzászólások

2016. 08. 11. 22:48
Levis
Hol tudnám nézni? tud valaki segíteni?
2016. 08. 11. 23:04
Whitealert
Itt a chaten szoktak dobálni a srácok streameket és úgy tudod nézni a neten. Mivel ez előszezon meccs általában én csak utólag letöltöm valahonnan. :)
2016. 08. 11. 23:07
igen, ahogy Whitealert írja, a chat-re szoktak berakni linkeket. reméljük ma is így lesz.
2016. 08. 11. 23:08
areichardt
2016. 08. 11. 23:10
Levis
Köszönöm a gyors válaszokat. :-)
2016. 08. 12. 00:10
Tom Brady was excused from the team tonight to attend the memorial services of a family member.

Brady biztosan játszik ma, temetésen van.
2016. 08. 12. 00:28
lolvin
+ nem
2016. 08. 12. 00:41
jogos, a lényeg kimaradt...

NEM játszik
2016. 08. 12. 05:05
Állítólag Mitchellnek kiment a könyöke, 4 hét múlva elvileg visszatérhet! Jó hír, csúnyábbnak nézett ki!
Hozzászólás a(z) Előszezon 1. hét - Beharangozó bejegyzéshez