Menetrend

Előszezon 3. hét - Panthers @ Pats beharangozó

2014. 08. 22. 19:36
Szerző: Spigo
Kategória: Meccsek, Offseason 2014
Hajnalban, 1:30-kor játssza harmadik felkészülési meccsét a New England Patriots, méghozzá a Carolina Panthers ellen hazai pályán. Általában ez az a mérkőzés, amikor a kezdők a legtöbbet vannak pályán és ezért úgymond ez a főpróbája szezonnak. Ugyanakkor kedden 75 fősre kell szűkíteni a keretet, így sokaknak ez az utolsó lehetőség arra, hogy megragadjanak a csapatban, vagy legalábbis túléljék az első rostát.

Mielőtt belevágnánk abba, hogy mire is érdemes figyelni a meccsen, kezdjük azokkal, akik nagy valószínűséggel nem lépnek pályára.

Sebastian Vollmer – a csapat kezdő jobb oldali tacklje egész héten nem edzett

Michael Hoomanawanui – csak most tért vissza az edzőtábor negyedik napján összeszedett sérüléséből

Rob Gronkowski – már teljes értékű munkát végez, de nem valószínű, hogy most vagy akár a következő meccsen játszani fog

Bryan Stork – ő szintén csak a héten tért vissza sérülésből és még nem végzett teljes edzésmunkát.

Dominique Easley – az idei első körös választott a héten már részt vett a 11-11 elleni gyakorlatokban, ami mutatja, hogy egyre közelebb kerül a teljes felépüléshez, azonban nem valószínű, hogy ezen a meccsen már szerepet kapjon

Chris Jones – még nem edzett a Washington elleni első felkészülési meccsen elszenvedett sérülése óta

Sealver Siliga – kezén még mindig ott van a merevítő, így még ő sem vett részt edzésen sérülése óta

Cameron Gordon – a draftolatlan újonc ismeretlen okok miatt az edzőtábor hatodik edzése óta nem bevethető

Aaron Dobson – csak a héten kezdett részt venni néhány 11-11 elleni gyakorlatban, ami jó jel, de még nincs olyan állapotban, hogy játsszon.

És akik bizonytalanok: Jerod Mayo, Jerel Worthy, Ben Bass, Jeremy Gallon, James Morris, Alfonzo Dennard, Kanorris Davis, Ja'Gared Davis, James Anderson

Amire figyelni érdemes a mérkőzés során:

1. Bill Belichick többször is hangsúlyozta, hogy nála magasan van a prioritási listán a kondíció, főleg mivel az első meccs Miamiban helyi idő szerint délután 1 órától kerül megrendezésre. Tom Brady el is árulta a héten, hogy Belichick azt mondta a játékosoknak, hogy nagy terhelésre számítsanak, ami akár azt is jelentheti, hogy még a harmadik harmadban is a kezdőcsapat tagjait láthatjuk a pályán.

2. A hét egyik témája volt, hogy azok után, hogy a Philadelphia Eagles ellen a sok passzos, egész pályát bejátszó támadásokra kellett számítani, most a Panthers ellen tulajdonképpen pont az ellenkezőjére, kezdve a sort a mozgékony Cam Newtonnal és a futójátékot preferáló Carolinara. A múlt héten a 3-4es felállás megfogta a LeSean McCoy vezette futójátékot, de itt egy újabb teszt a front-7-nek. Figyelni érdemes lesz majd Jarod Mayot, illetve, hogy idén először pályára lép-e egyáltalán a linebacker.

3. Mi történik majd Stevan Ridley-vel? Múlt szombaton 16 játék során volt a pályán, miközben a Patriots nagy hangsúlyt fektetett a futójátékára. Utolsó játéka során kiesett a labda a kezéből és bár végül a csapat folytathatta a támadás sorozatot, Ridley többet nem lépett pályára. Érdemes lesz figyelni, hogy mennyi szerepet kap majd ezen a meccsen, hiszen mint már említve volt a kezdősor gyakorlásáról szól majd a meccs első fele.

4. Továbbra is nagy a verseny a támadófa közepén és a jobb oldali guard posztért. Jelenleg úgy néz ki, hogy Dan Connolly lesz a kezdő center és Josh Kline a jobb oldali guard. Azonban Ryan Wendell is versenyben van még és az edzői kar elég sok szerepet adott eddig az első éves Jordan Devey-nek is, aki az eddigi két meccs minden játékában részt vett. Marcus Cannon is egy lehetőség jobb oldali guard szerepre, de úgy néz ki talán jobban érzi magát jobb oldali tackle szerepben.

5. Tudja-e folytatni remek szereplését a Malcolm Butler, aki eddig az előszezon egyik meglepetése. Ha ezen a meccsen is hozza eddigi teljesítményét nagyon nehéz lesz nem bent tartani őt az 53-as végső keretben.

+1 Ez nem szerepel Mire Reiss cikkjében, de nagyon kíváncsi lennék, hogy mire lenne képes Brian Tyms, ha Brady dobálna neki és az ellenfél első számú védelme ellen kéne megmutatnia magát. Mert eddig nagyon szép amit csinált, de a Patriots végső keretébe egy elkapó jelenleg csak akkor tudja beverekedni magát, ha élvezi Tom Brady bizalmát is.

Forrás: ESPN Boston – New England Patriots Blog

Jó szórakozást mindenkinek! Hajrá Pats!
Az eredménykövetéshez a hagyományoknak megfelelően a chatet használjátok!

Hozzászólások

2014. 08. 22. 19:58
Whitealert
Valahol olvastam, hogy Mayo felesége 9 hónapos terhes és ezért hiányzott, nem sérülés miatt. Erről mit tudnak a t. Szerkesztők?
Az 5. és a +1. kérdés foglalkoztat a legjobban. Szerintem Tymsnek kell hely a csapatban, mert Dobson játéka számomra eléggé kérdéses.
2014. 08. 22. 20:24
A 15.nap beszámolójának hszei között írtam én is. Ha ennyien hallottunk róla, akkor már biztos igaz.

Tyms rosteresélyei:

-ugye ő is Brownerhez hasonlóan el van tiltva, tehát úgy maradhat a csapatnál a végső keretszűkítésnél, hogy nem számít bele az 53-ba.

-biztos a helyük az 53-ban: Edelman, Amendola, Dobson
-szinte biztos: Thompkins (Edelman mellett a kezdő WR volt múlt héten, tavaly is a legjobb újonc volt, ha nem sérül le, talán a PO is máshogy alakul)

Ez már négy név. Hozzájuk jön Slater és maradt egy, de legfeljebb két üres hely: LaFell, Tyms, Boyce között majd eldől, bár LaFell helye elég biztos lett mostanra.

Én nem számolok 7 WR-rel.
2014. 08. 22. 20:48
Whitealert
Most, hogy mondod, lehet tőled olvastam. :D
Éjjel nézed a meccset?
2014. 08. 22. 21:10
Nem. Még korán van az éjszakázáshoz. Majd csak felvételről.
2014. 08. 22. 21:05
Èn meg nem szamolok Slaterrel, mint elkapoval ;)
2014. 08. 22. 21:14
Hacsak nem teszed ki a keretből Slatert, akkor igazából mindegy, milyen posztra nevezed be. Szabad hely elkapónak nem lesz több.
2014. 08. 22. 22:30
Akkor sem ha csak 2 TE lesz? + Devlin
2014. 08. 23. 00:05
Irányítók és támadófal számától inkább függhet. Szeptemberben remélhetőleg kiderül, hogy Gronk ill. Dobson mennyire egészséges vagy esetleg más poszton van olyan változás, ami extra helyet kíván. Tyms eltiltása miatt szerencsére ez a kérdés, még nem kérdés. Addig még sokat tisztul a kép.
2014. 08. 22. 20:05
Gordon
Én is azt olvastam, hogy Mayo felesége mindenórás azért kapott "kimenőt". A lényeg, hogy ne sérüljön meg senki.
2014. 08. 22. 20:55
topin
Boyce jó lenne ha beférne, már persze ha a teljesítménye elégséges ehhez..a TC-ben még arról jöttek a hírek, hogy micsoda pazar fejlődésen ment keresztül..most meg lehet 53-ba se kerül:-(
2014. 08. 22. 21:12
Jó tavasza volt és jól kezdte az edzőtábort, de utána a beszámolókból is eltűnt és a pályán se mutatott semmi olyat, amire fel kellett volna az embernek kapnia a fejét. Kár, mert biztató volt 2013-ban a cameója a pályán, de a trend most inkább abban az irányba mutat, hogy LaFell többet tudhat hozzátenni a játékhoz, mint Boyce.
2014. 08. 23. 10:20
narbony78
Úgy látszik, ma mindenki alszik. Már 10:19 van és még semmi a tegnapról! Ja egyébként 30:7-re vertük a Pantherst...
2014. 08. 23. 10:42
petyus33
Naggyon jó meccs volt. Ma néztem vissza a gamepass-on, a futás elleni védekezés kiváló volt, Brady és Garoppolo is szenzációs volt. Mallet asszem mehet a levesbe. Bellichik megtalálta volna az új Brady-t? :-) Talán a passz elleni védekezés volt ami még kicsit akadozott. Gostkowski 60 yard field goal? Erődemonstráció volt a javából ez a meccs :-) Remélem a főszezonban is végig hasonló lesz a forma
2014. 08. 23. 11:01
DM
Azért azt ne felejtsd el,hogy nem ez a főállásuk a Tisztelt Szerkesztőknek nekik is kell pihenni,majd lefordítják és feltolják az oldalra türelem rózsát terem:)
2014. 08. 23. 11:22
narbony78
Ezzel minden rendben is van De Martino! Csak az eredményt hiányoltam a game oldalon...
2014. 08. 23. 11:27
DM
Nekem a munkámból adódóan már tegnap is a t*kömig csorgott a nyálam délután kettőkor :D,szóval az esetek többségében olyan délután már fent lesz a mérkőzésről az összefoglaló,valamint az UaD\Up and Down\ rovat is :)Továbbá az eredményt is kihelyezik majd amúgy nagyon szép győzelmet arattunk,epekedve várom a Tisztelt Vezetőségünk kikben látja majd meg a lehetőséget,hogy hasznos tagja lesz szeretett csapatunknak a következő szezonban :)
2014. 08. 23. 11:18
Whitealert
Valaki feltöltötte ncore-ra a meccset, de kéne egy kis seed. :)
2014. 08. 23. 12:05
Medve12
Nem találom ncore-on! :(
2014. 08. 23. 12:12
nszgergo
Hozzászólás a(z) Előszezon 3. hét - Panthers @ Pats beharangozó bejegyzéshez