Menetrend

Előszezon 4. hét - Beharangozó

2016. 09. 01. 21:48
Szerző: Danna
Kategória: Meccsek
Ma, magyar idő szerint éjjel 1 órakor a Patriots lejátssza az utolsó előszezon mérkőzését New Yorkban a Giants ellen. Amikre érdemes lesz figyelni:

Irányítók: Mindhárom irányító (Tom Brady, Jimmy Garoppolo és Jacoby Brissett) is elutazott New Yorkba. Információk szerint Brady fog kezdeni, az azonban kérdéses, hogy mennyi időt fog a pályán tölteni. A 4. előszezon meccsen ritkán szoktak a kezdők játszani, azonban Brady helyzete mint tudjuk eléggé speciális. Úgy tűnik Garoppolo nem fog pályára lépni. Több kezdő is elutazott (pl. Edelman), várhatóan ők is pályán lesznek addig, amíg Brady.

Futók: A harmadéves játékos Tyler Gaffney és a draftolatlan újonc, D.J. Foster harcolnak a helyért LeGarrette Blount és James White mögött, míg Brandon Bolden valószínűleg biztonságban van a speciális csapategységben mutatott szerepe miatt.

Elkapók: Julian Edelman is elutazott a csapattal. Az előző mérkőzésen egy picit rozsdásnak tűnt a játékos, így valószínűleg ő is feltűnik ismét a pályán. Az újonc Malcolm Mitchell még gyógyul a könyöksérüléséből, míg Amendola még mindig a PUP-listán van, így ők nem valószínű, hogy pályára lépnek ma. Várhatóan Aaron Dobson és Keshawn Martin harcolni fog a csapatban maradásért.

TE: Rob Gronkowski és Martellus Bennett foglalja el az első és a második számú Te helyét a csapatnál. A harmadik helyért azonban a 7 éve az NFL-ben lévő Clay Harbor és a 2015-ös draft 6. körös választottja A.J. Derby fog harcolni.

OL: A jobb guard Jonathan Cooper (láb) és Shaq Mason (kéz) már edzenek, azonban mégsem valószínű, hogy ma pályára lépnek. A többieknek, mint pl. Chris Barkernek, Ted Karrasnak jó alkalom lesz ez arra, hogy harcoljanak a csapatba kerülésért. LaAdrian Waddle pl. most bizonyíthat arra vonatkozóan, hogy megfogja állni a helyért a jobb tackle, Sebastian Vollmer kiesése miatt.

DT: Alan Branch számára lejárt az eltiltás, amit a csapattól kapott, így is csatlakozhat mint kezdő Malcom Brownhoz, a 2016-os harmadik körös választott Vincent Valentine már úgy tűnik bizonyított. Anthony Johnson és az 5. éves veterán Markus Kuhn harcol a csapatba kerülésért.

DE: Rob Ninkovich és Shea McClellin biztosan nem játszik, a kérdés az, hogy Jabaal Sheard (térd) meggyógyult-e már eléggé ahhoz, hogy beöltözzön. Chris Long és a 2015-ös draft 4. körös választottja Trey Flowes sokat játszott mostanában.

LB: Valószínűleg, hogy a múlt héten érkezett Barkevious Mingo pályára fog ma lépni. A pozíción Jamie Collins és Dont'a Hightower a két kezdő, őt követi Jonathan Freeny és Mingo, a 6. körös választottal Kamu Grugier-Hill-lel, valamint Elandon Roberts.

CB: A draftolatlan újonc Cre'Von LeBlanc sérüléssel bajlódik a héten, emiatt erősen kérdéses a mai játéka. Ebből kifolyólag Jonathan Jones több lehetőséghez juthat.

S: A múlt héten az ezen a poszton játszók kifejezetten brillíroztak, Devin McCourty és Duron Harmon is szerzett labdát. Ez a pozíció az, ahol leginkább megtippelhető a csapat összetétele.

Speciális csapategység: A snapper Joe Cardona rosszul adott fel egy labdát, Stephen Gostkowski mezőnygólokat hagyott ki, erre a csapatrészre ráfér a gyakorlás.

Forrás: ESPN Boston

Hozzászólások

2016. 09. 01. 22:18
LasVegas
Teljesen felesleges kockázatnak érzem Bradyt játszatni a jelen szituációban. Remélem nem sokat lesz pályán.
2016. 09. 01. 22:27
Szombaton kezdődik az eltiltása, 1 hónapig nem gyakorolhat a társakkal, én biztos voltam benne, h játszani fog. Nem sokat, a 2. negyedben sztem tuti nem lesz már a pályán, de kell neki ez. Főleg h az első 2 meccset kihagyta.
2016. 09. 01. 22:37
LasVegas
Csak sérülés ne legyen, minden más ok. Én mindig a negyedik preseason meccstől félek a legjobban. Mire felkelünk, lemegy rendben ez is, kávé és reggeli mellett meg megnézem a nettósított (condensed) változatot. :-)
2016. 09. 02. 09:22
mammut
Sziasztok!

Én csak összefoglalót láttam, de abból úgy tűnt Mingo jól aprított... Aki látta a meccset meg tudná ezt erősíteni/cáfolni?

Köszi!
2016. 09. 02. 10:03
mgabor74
Az első félidőt láttam csak, de az alapján veszett jó volt. Szerintem biztos neki az 53. Egy idő után direkt Őt figyeltem, szerintem nagyon jól olvassa a playeket, mert mindig akcióközelbe került valahogyan. Nem tudom miért nem volt jó az előző helyén, talán más volt a séma vagy az edzők nem jól használták ki a tudását. Végül is mindegy, a Patsnek ez úgy tűnik nagyon bejött.
2016. 09. 02. 10:06
mgabor74
És ST.ben is volt fent a pályán, az is lehet hogy hosszú távon kiválthat egy csak ST játékost. Keretszűkítésnél ez még jól jöhet talán.
2016. 09. 02. 10:42
Kifejezetten figyeltem egész meccsen. Nagyon jól mozgott. Passz ellen is képes volt harcképes lenni, de edge rusherként kiváló volt. Forced fumble is volt. Plusz ami tetszett, hogy futás ellen is képes volt hatékony lenni, leválni a blokkról.
Kíváncsi vagyok kit fognak beáldozni. Collins-Hight-Freeney helye tuti. Szerintem Mingoé is. Gruger-Hill BB egyik kis kedvence, egész állat volt ő is a második félidőben, de lehet az is kevés lesz.
A baj az, hogy 5-6 LB lesz nagyon maximum, de talán inkább 4-5 és ebben az esetben max 1 hely van még.
2016. 09. 02. 10:43
Jesszusom, megerőszakoltam a magyar nyelvtant pár helyen .... bocsi
2016. 09. 02. 11:07
mammut
Köszönöm a tájékoztatást mindkettőtöknek, ez tényleg ígéretesen hangzik... :)))
Hozzászólás a(z) Előszezon 4. hét - Beharangozó bejegyzéshez