Menetrend

Első benyomás: Buccaneers - Patriots (5. mérkőzés)

2017. 10. 06. 06:11
Szerző: Danna
Kategória: Meccsek
A Patriots Bill Belichick vezetése alatt először látogatott Tampa Bay-be. A Bucs csütörtök esti rangadó keretében fogadta a bostoni csapatot. 

A mérkőzés a végső pillanatig izgalmas volt, csak úgy mint a vasárnapi Panthers elleni, azonban most a Patriots 19-14-es győzelmével zárult. 

Ahogy sokan "várták", ezt a mérkőzést az eddig sokat szidott védelem hozta le. A játékosok válaszoltak a kritikákra és az első 3 negyedben nagyon jól odatették magukat. A CB Stephon Gilmore kitűnően védekezett Mike Evans-szel szemben, szinte csak pillanatai voltak az elkapónak. 

Azonban attól messze vagyunk, hogy tökéletesnek hívjuk a teljesítményüket, ugyanis sok buta hiba is felütötte a fejét, ami eddig a Belichick vezette védelemre nem volt jellemző. A második negyed végén kétszer egymás után akkor támadták már Winstont, amikor nem lett volna szabad, amivel 30 yardot haladt a Bucs és került mezőnygól távolságba. A Patriots szerencséjére Folk kihagyta az. Ahogy két másikat is. 

Brady 40 passzából 30 volt sikeres 303 yardért, 1 TD-t és 1 INT-et is dobva. Azonban még ez is kiemelkedő teljesítmény tőle ha azt vesszük, mennyire nem védte meg őt a támadófal. Összesen háromszor sackelték, és 6-szor ütötték meg. Az első 5 mérkőzésen idén 16 alkalommal sackelték, míg az egész tavalyi szezonban 15-ször. (Igaz, akkor csak 12 mérkőzést jászott, de így is nagy a különbség).

Mivel Rob Gronkowski tegnap egy könnyű átmozgató edzésen meghúzta a combizmát, így ő ma nem lépett a pályára, aminek köszönhetően az elkapókra jóval nagyobb feladat hárult. Danny Amendola 8 elkapásból 77 yardot, Chris Hogan szintén 8 elkapásból 74 yardot és a TD-t, James White 7 elkapásból 57 yardot, míg Brandin Cooks 5 elkapásból 85 yardot szerzett. Dion Lewis elkapásai mellett még a futásoknál is remekelt, 7 labdacipelésből 53 yardot szerzett, míg Mike Gillislee 12 futásból 52-t. 

A csapatnak most 10 napja van, hogy kijavítsa a hibákat, cseréljen, vagy új játékosokat szerezzen. Legközelebb jövő héten vasárnap a Jets ellen játszik idegenben.

Hozzászólások

2017. 10. 06. 06:23
TommyLee73
Brady majdnem otthagyta a fogát :(
2017. 10. 06. 09:44
komzoz65
Szó sem volt erről.
2017. 10. 06. 10:41
Patri Jóska
2017. 10. 06. 07:01
49ers
Hát ez elég csütörtök esti rangadósra sikerült. A várt ponteső elmaradt. Meccs előtt igazolt a csapat egy új rugót, ez volt a kulcs a győzelemhez. Most hosszabb szünet jön. Lehet rendezgetni a dolgokat, rendet tenni a fejekben.
2017. 10. 06. 07:05
zozo692
Hát "a védelem odatette magát" az első félidőre igaz, a második az ugyanolyan gyászos volt, mint az első 4 meccsen.

Itt komoly gond van a védőfalban, nem tűnik annak, hogy komoly nyomás lenne az ellen QB-n.

Meg kell nyerni a csoportot (11-5), ez lehet MOST a reális cél. Az szinte már most realitásnak tűnik, hogy az utolsó fordulós csoportmeccseink nem lesznek tét nélküliek, mint általában.
Utána pedig jöjjön, aminek jönnie kell.
2017. 10. 06. 07:38
grof
Hát gyerekek: ku... necces volt! Ha csak a fg-at berúgják!
2017. 10. 06. 07:58
fatman
melyiket? :)
2017. 10. 06. 19:13
Lalika
Akár mindegyiket.
2017. 10. 06. 07:57
szakacs
Megvan a W , de ennyi. A védelem mintha javulna már az eddigiekhez képest a támadófal viszont áááá.
Összetörik TBt előbb-utóbb , inkább előbb.
A 10 nap pihi jól jön , nagyon kiváncsi vagyok hogyan oldjuk meg a problémáinkat ezalatt , ha utánna is ez a trend tényleg rá kell menni csak a csoportgyőzelemre és óvni a kulcsembereket a rájátszásra , reménykedve hogy addig összeáll valami.
Ettől függetlenül ez a W nagyon kellett még így mázlival is.
2017. 10. 06. 07:58
fatman
ja... győzelem, de ez az egyetlen pozitívum, ami elmondható a meccsről...
2017. 10. 06. 08:13
Arnold Patsenegger
Nem elég? Mi lett volna jobb? Ha kétszer nyerjük meg a meccset? :)
Ne legyünk elégedetlenek.
-Végre lépet egyet a védelem előre.

Most van 10 nap felkészülni a következőre. Minden meccs más... most nem ment az Offensnek annyira... ez van. Lehet a következő meccsen felpakolnak 50 pontot...
Basszus idén annyira kiszámíhatatlan nem csak a Pats... hanem az egész NFL. Uh igen örüljünk a Winnek azt kész :)

Na meg adjuk már meg a Bucsnak is ,hogy nagyon jól játszottak. Az hogy ezt az offenset ennyi ponton tartottuk idegenben szerintem nem kis teljesítmény.

Béke
2017. 10. 06. 09:20
InfiniteLoop
"Basszus idén annyira kiszámíhatatlan nem csak a Pats... hanem az egész NFL."
4(!) forduló után a KC az egyetlen csapat, aki még veretlen. Mondjuk a konferencia elsőség valószínűleg már elúszott, de a 2. hely még jó lenne.
2017. 10. 06. 12:57
narbony78
Nem, ha megnyerjük a Panthers ellenit is!
2017. 10. 06. 13:05
Arnold Patsenegger
:) na jó... meg akkor már a KC ellenit is. Hagyjuk :)
2017. 10. 06. 08:31
1976gabi
helló mindenkinek.ez izgulós meccs volt.nagyon akart a védelem,nagyon ideges volt mindenki,ez kuka szabálytalanságokban meg is látszott.azért örülök,hogy ennyire akartak.14 pont az 14 pont akkor is,az ellenfél meg nem volt azért rossz eddig.jó volt látni a hátsó alakzat működését
2017. 10. 06. 08:50
WishyPapa
Bár a tökéletestől ez a védelem is nagyon messze volt még, de én ma mindenképp up-ba tenném DMC-t és Chungot, mert rengeteg nagyot védekezett mindkét játékos. Gilmore ma csendes volt, hála Istennek nem fújtak rá 100 yardnyi büntetést (bár így is 100 fölötti volt a büntető yardok száma). Van Noy, Flowers, és a többiek is azért ma szépen odatették magukat. Néhány meg nem értés még van a D-ben, de az Patricia-n is látszott, hogy végre valami kezd működni. Elég csak megnézni, hogy örült és rázta az öklét egy-egy sikeres szerelésnél (és volt belőle nem kevés a meccsen).
Az offense-ről meg csak annyit, hogy Brady kezdett 4/4-gyel, majd dobta azt a csúnya picket, de összeszedte magát, és szinte alig hibázott. 75 %-os pontossággal dobálgatott, ami a meccs folyamán sokkal magasabb volt, a végén több volt az incomplete, de én azt már most aláírnám, ha minden meccsen 3/4-es passzpontossággal játszana a GOAT.
Gronk hiánya azért érződött, de így is 300 yard fölé került, mert egyre jobban alakul az összjáték Hogannel, Cooks-szal, illetve Dolára mindig számíthat, mint biztonsági target.
Összességében bizakodó vagyok, és úgy gondolom, hogy ha ezt az irányt tartjuk, akkor nem lehet gond a csoport megnyerése. A többi meg utána már a playoff, ahol bármi megtörténhet. GO PATS!
2017. 10. 06. 09:25
DM
Sziasztok,nos ez nem rajtunk múlott,tegyük össze a kezünket,mert ha a volt jets.-es rúgó nem betlizik akkor lehet L virítana,most a W helyett.
2017. 10. 06. 09:35
komzoz65
Nem. Szerintem, ha mindet berugja, akkor az utolsó támadó drive-ban TD-ig mentünk volna. Ez az eredmény most inkább a Tampára nézve hízelgő. Az ő 2, TD-jük egy nagyon szép dobás volt, de még így is röfögött. Ezt a meccset megnyertük.
2017. 10. 06. 10:01
Croaker
Teljesen egyetértek. Senki ne gondolja, hogy ha folyamatában bemennek a FG-ok ugyanezeket a playeket hívjuk. Elég csak az 51 yardról puntoltunk szitura gondolni. Ha szorult volna a hurok, akkor mi is rúgunk onnan is. Szerintem a 2 labda előny tudatában biztonsági focit (is) játszottunk.
Nem tudom miért jó ez hogy mindig azt keressük, hogy miért épp mi nyertünk és mindig csak mázlival. Annyi "HA" van egy mérkőzésen, hogy mindig lehetne erre fogni még ha 20 ponttal nyerünk is, hogy ha ez vagy ha ez úgy lett volna akkor nem nyerünk.

Mondok máris egyet: Ha csak 2/1 roughing the passer-t hívnak be az első félidő végén, nincs FG lehetőség sem. Akkor érezzük magunkat húde nagyon mákosnak, hogy 2/2 vitathatót befújtak?

Hát hogy én ilyenektől nem érzem magam szarul, de főleg nem szerencsésnek hogy mi nyertünk, az tuti!
A D harapott, látszott, hogy akarták, egyedüli megingás a leghosszabb playüknél volt (44 yard), de azon kívül én bármikor aláírnám a további meccsekre a kapott 14, de még a 23 pontot is.
2017. 10. 06. 10:26
DM
Ebben egyetértünk,ha szorul a hurok akkor más a playbook,ezt aláírom,de azt nem értem,hogyan lehet azt írni,hogy harapott a D amikor egy Winston dobott ellenünk 334 yardot,szerintem ez nem valami hízelgő a D.-re nézve,vagy most keverem a szezont a fazonnal? :D,de én akkor is tartom magam a kijelentésemhez,ezt a mérkőzést a szerencsének köszönhetjük,szerencse,hogy kihagyott ennyi FG.-t a rúgó,persze jöhetnék azzal a közhellyel,hogy a jobbik csapatnak van szerencséje.De ez most kijött.Az O line megint szar volt,ismét megtapasztalhatta TB milyen négykézláb kóvályogni a gyepen.Valamit tenni kéne,hogy ne nyeljünk be ennyi sack.-et,mert azért TB se mai kakas,fogalmazzunk így.Az pedig,hogy kijelenteni,hogy úgyis megnyertük volna a meccset szerintem nem helyénvaló.Ahhoz lenne válasza a másik csapatnak is,egyszer bejött,hogy nyertünk egy szép hosszú passzal a Texans ellen,de nem szabad mindig erre játszani,mert a csapatok fejlődtek,mi is persze,de ennyire kiélezett ligát még nem igazán láttam.Veszélyes lehet bárki,bárkire.Jó persze lehet nyugodtan írni,hogy DM megint nem vetted be a gyógyszered,vagy fordítva,vagy irassak fel másikat :D,de ezt így látom,egy szurkoló szemével.
2017. 10. 06. 10:43
komzoz65
Nincs semmi baj, ha egy-egy dolgot másként látunk. Azért van ez a fórum, hogy beszélgessünk.

Viszont emiatt az O line szapulások miatt háromszor visszanéztem a meccset. Mert voltak a sackek, (ezeknél se volt valójában komoly ütés), megkontrázták a play actionokat,
sajnos sikerrel. És snitt. Egyszer mikor eldobta igencsak késve csináltak rajta egy tackle-t. Az összes többi dobásánál nem értek hozzá, vagy legalábbis állva maradt. Ez nem komoly nyomás, és jól játszott néhány megingástól eltekintve a fal.

A védelem meg el kezdett emlékeztetni a tavalyira. Nem nézett valami nagyon jól ki, de hatásos volt. A játékok közel felében visszarakták Hightowert az eredeti helyére, ezek hogy hogy nem mind sikeres védelmi játékok lettek. DE-ként ne, evett meg most se sok sót. Hátha az edzők is észreveszik ezt.

3 TO mellet a bekapott 14 pont, úgy, hogy a 2. TD mint már említettem azért 10-ből 9-szer nem lett volna meg ebben a coverage-ben, még a fájdalmas előzmények ismerete nélkül sem lenne lebecsülendő. Természetesen szvsz.
2017. 10. 06. 10:44
Croaker
Sok a 334 yard valóban. De ezen a meccsen egy szituációra emlékszem, amit végül DMC mentett meg, amikor az ember tök üresen állt és kapott labdát. Ehhez képest az elmúlt meccseken rengeteg ilyen szitu volt, amire mondtuk, hogy csak ténfergünk a pályán, az ellenfelek üresen.

A szerencsére fogni azért nem szerencsés ( hoppá :D ), mert így nézve a Tampának szerencséje volt hogy:
- nem rúgtunk FG-t
- befújták a 2 15 yardos büntetést a félidő végén
- hogy elvették Dolának a szép elkapását, mondván ő lökött, majd a Tampa TD-nél Brate ugyanezt csinálta és nem fújták be
- hogy Butlerrel ütközött Harmon és nem lett INT
- hogy nem fújtak be olyan ordas nagy holdingokat, amit még a Mari néni is lát a tévé elől
- hogy nem fújták be Bradyn ugyanazt a késő ütést, amit a Tampa megkapott

És még sorolhatnám.
Sokkal inkább a tény ami fontos: 14 pontig jutottak, ami a 30 felettihez képest előrelépés, kb tökmindegy, hogy hány passzolt yardból. Ami sok volt, az a befújt ítélet, 108 yard ami egy teljes pálya hossza. Ezen van mit javítani, ez tény.
Az is, hogy ez nem Solder napja volt, ott is lesz min dolgozni.
Visszatérve a kihagyott FG-ra. Nem emlékszem, hogy amikor Ghost hagyta ki kulcs szitukban, arról ment volna a diszkurzus, hogy milyen mákja volt az ellenfélnek, mert azért nyertek (csak), mert kihagytuk a FG-t, extra pontot. Ilyenkor mindig a rugót szidják a népek, de nem a szerencsére hivatkozunk, hogy ajjaj de mákjuk volt mert kihagytuk :)

Összességében Piece, nyertünk, luck ide vagy oda, 3-2, GO PATS! ;)
2017. 10. 06. 10:50
DM
Nagyon köszönöm kielégítő válaszaitokat,így már tisztábban és érthetőbben látom a dolgokat.Szerintetek most a hosszú pihi alatt,lesz valami változás?Mert ha igen akkor azt most kell,megcselekedni,hiszen aki jön új ember,még megtudja,vagy legalábbis elkezdheti elsajátítani a dolgokat.Vagy ez még elég merész kijelentés?Vagy hagynátok az egész csapatot had érjenek össze?
2017. 10. 06. 10:58
Croaker
Remélem nem értettél félre minket, nem a spanyol viaszt olvasztgatjuk, senki nem állítja hogy igazunk van, én a részemről remélem, hogy nem írtam sem kioktatót, sem bántót, nem célom, csak az volt a meglátásom, hogy amennyi szidást, fujjolást, "cut"-ot kapott a D-nk az elmúlt 4 meccs alatt, most megérdemelnének egy kis fülvakargatást is :) Messze még a tökéletesség, de upgrade volt ez a mostani az eddigiekhez képest (szintén mondom, hogy szerntem).

Én múlt héten írtam, hogy várok új embert a csere lejártáig.
Örülnék egy pufifánknak Branch helyére/melléje, nem tudom neki most mi lesz a státusza. LB sorral nem tudom mi a tervünk, van egy veteránunk, aki pályára se lép ( ha esetleg felmerülne, hogy a pályán lévők nem eléggé rutinosak), így nem tudom, hogy oda ki/mi kellene. DMC mellé (és talán Harmon mellé) jöhetne esetleg valaki hátulra, hogy ne kelljen DMC-nek a LOS-ra felállni csak azért, mert a másik játékostársa nem tud másképpen játszani (Harmon és Richards).

Kíváncsi vagyok a többiek véleményére is ez ügyben (is)!
2017. 10. 06. 11:04
DM
Egyáltalán nem voltál bántó,se kioktató,örömmel és tisztelettel olvasom sokak véleményét,és az ember holtig tanul még.Nagyon köszönöm a kultúrált hozzászólásaitokat.Én nekem,mint a többiekkel együtt,hiányoljuk Branch.-et a falból.Lehet megint a Saints lesz a Trade partner,hogy elhozzuk Vaccaro.-t is? :) Róla mi a véleményed/véleményetek?
2017. 10. 06. 11:42
palesz42
2017. 10. 06. 15:11
hopi46
Könyörgök, 3 embert is igazolnál! Honnan és kit, milyen minőséget! 5 milla van a capspace-ben, ha kivágunk ember(eke), pl. Allen-t már el is ment a pénz. Számomra ez az ötleted érthetetlen. Trade-elni sem fognak velünk vagy csak nagyon "drágán". Örülnek, hogy gondjaink vannak. (Talán(!) egy embert esetleg, sokan Vaccaro-t pedzegetik.)
2017. 10. 06. 17:33
Croaker
Drága Hopi :) Egy szóval sem mondtam, hogy mindhárom pozícióra hoznék embert. Pufifánk ami need részemről, hogy lehessen nyomást generálni ( mint pl a Bucs 90-ese ha jól rémlik, ő szép nagyra nőtt :D ).
LB sornál csak találgattam, hogy mi kellene ha kellene, hisz van a padon veterán is, ha veterán jelenlét hiányozna.
DMC témában pedig csak ugyanazt mondtam mint sokan, jó lenen ha visszamenne a helyére, és nem tudom, hogy ez csak új ember érkezésével valósulhatna-e meg, vagy hogy. Teccikérteni ? :D
2017. 10. 06. 18:01
hopi46
A vagy-okat nem láttam, ezért félre értettem, sorry. :)
Ha a szerinted 3 need valamelyikére, hozunk is valakit, még sajnos marad 2. Én úgy gondolom belülről kell megoldani a gondjainkat (pl. esetleg ST-ből?)
2017. 10. 06. 18:09
hopi46
Bocsi ST helyett PS-t akartam írni!
2017. 10. 06. 18:17
Croaker
Hát igen, nehéz kérdés, hogy miből. Amit el tudok képzelni, az csere. Tavaly is tudtunk meglepő cserét elkövetni, pedig gondolom akkor is hasonló volt az ellenfél csapatok mentalitása. Hát kiderül, sok vizet nem zavar a mi eszmecserénk :)
2017. 10. 06. 17:36
DM
hopi Tőled mindig tartok,mert elég nyers mondandód van :D,de legalább őszinte.Nos amit írsz van benne igazság,hogy örülnek hogy bajunk van,vergődünk,küszködünk,nem találjuk helyünket,kínkeserves győzelmek véres verejtékes izzadságos győzelmek.Mondjuk eddig semmi pass rush nincsen,és a secondary is igencsak nyeli a yardokat.Akik eddig tényleg nem váltak be Allen,Harris ők számomra is csalódást jelentenek.Sajnos Allent ha kivágjuk nem szivárog vissza gondolom az érte adott draft pick :D,így meg elég gyér már most is a draft pickek száma 2018.-ra.Mit tudnánk adni Vaccaro.-ért?
2017. 10. 06. 18:08
hopi46
Csak "hülye" választ tudok adni az utolsó, jogos, kérdésedre:pl Harris-t, olcsó és még nem sérült. :)
Komolyra fordítva: azt hiszem nincs opciónk úgy, hogy ne veszítsünk (pl. Dorsett Brees-nek jól jönne, de én máris megkedveltem, sajnálnám. :()
2017. 10. 06. 18:27
DM
Igen ettől tartok én is,semmiféle muníciónk nincsen,amit áruba bocsájtanánk.Így abból kell garázdálkodni amink van,mondjuk sokan szeretnének egy ilyen remek csapatot magukank,meglátjuk most jön 10 nap aktív megbeszélés,videózás,elemzés,
2017. 10. 06. 09:26
komzoz65
Tehát minden itt olvasható híreszteléssel szemben TB-t nem ütötték meg komolyabban a meccsen, egy late hiten kívül, amire sajátosan nem dobtak zászlót.

A fal az egyik sacknél meg a fumble-nél hibázott, kifigyelték, hogy sikeres futás után elég sematikusan play actiont hívunk. A legnagyobb veszélyben TB a két felesleges futásánál volt, ezeket hanyagolhatná, nem lesz M. Vick, akármennyit gyúr a kondi teremben. Gronk nélkül (és mintha Hollister se játszott volna) azaz 0 TE játékkal ez O oldalról problémásabb meccs volt. TB is hozott rossz döntéseket és a zebrák is vadul hajigáltak ránk.

A védelem végre szépen helyt állt. megemberelték magukat. Chung baromi jól játszott. Talán a meccs embere volt.

Ez egy nagyon fontos győzelem volt. Ebből lehet erőt meríteni.
2017. 10. 06. 10:07
InfiniteLoop
Szerintem TB nem azért fut, mert M. Vick akar lenni, hanem azért, hogy az ellenfélnek készülnie kelljen erre is, mint lehetséges opció. Ez még akkor is igaz, ha tök feleslegesnek tűnik, és abban az szituációban lenne pl. egy jobb passzlehetősége is. A meccs nem csak arról szól, hogy mi az adott etap vége, hanem arról is, hogy a következő ellenfelek elemzői mit lát(hat)nak.
2017. 10. 06. 10:20
komzoz65
Igazad van. Jó fusson (ha muszáj), de fejezze be lábbal előre és hamarabb. Mindkét alkalommal hősködött, akárcsak az egyik sacknél, ahol látta, hogy nem működik a futás (ami szerintem a hívás volt) és megpróbált kihozni belőle valamit. Nyilván én is azért imádom, mert ilyen a fickó, mindig mindent meg akar oldani, de azért csak vigyázzon jobban magára.

2017. 10. 06. 09:47
tottingetosz
Just win baby! Ha megint nem csinálunk sárga zászló parádét, nyugisabb lett volna. Nem volt tökéletes, de az O-ban TE játék nélkül is szépen el voltak osztva a yardok. Amendola állat. A D biztatóbban mozgott, 10 nap alatt tovább fejlődünk. Csak nekem tűnik többnek az illegal büntetések száma? (use of hand, shift)
2017. 10. 06. 10:17
Pietrosz2
Amendola egy isten!A sárga zászlóktól viszont gutaütést lehet kapni.Mázlija a Kansasnak volt a Washington ellen.Nem sokkal a vége előtt a washingtoni elkapó a célterületen belül már majdnem fogta a labdát,de kiejtette.
2017. 10. 06. 10:31
WishyPapa
Tipikus indexes cikk:

"Tom Brady újabb győzelmével 186 nyert meccsnél jár az alapszakaszban, ezzel beérte az eddigi rekorderkettőst, Peyton MANNANINGet és Brett Favre-t"

"Brady legutolsó interceptionje még 2015 decemberében, a Baltimore Ravens elleni meccsen volt." (ja, jó lesz az 2016.12.12-nek is, ha az alapszakaszt nézzük, és 2017.02.05-nek, ha a postseasont is. Főleg, hogy 15-ben nem is játszottunk a Ravens ellen.)

Azért kemény lett volna az egész 2016-17-es szezont INT nélkül lehozni, nem? :D Még akkor is, ha 28-2 lett a végső alapszakasz-statisztika. Könyörgöm, legalább 5 percet szánjanak már egy cikkre...
2017. 10. 06. 11:19
Tzimisce
Nagyon OFFtopic, de a legtöbb (és egyre több) média iszonyúan igénytelenül kezeli a forrásokat, már ha egyáltalán használ.
2017. 10. 06. 10:51
Patri Jóska
Azért rossz nézni , hogy Dola mennyit melózik apróért , miközben a 7 millás TE pihizget és egy szaros elkapása sem volt 5 meccs óta. :(
2017. 10. 06. 11:06
komzoz65
Igen ezek a fejlemények mostanában mintha Hopinak mennének megrendelésre. Amendola parádésan játszik, és ameddig van, addig szépen helyettesíti JE-t, nyilván nem ugyanaz a frekvencia, de a hatékonyság még jobb is. Szuper. Még volt arról szó az idény előtt, amikor jött a Cincinből az elkapó srác, hogy be se kerül. óriási hiba lett volna. Szerintem évek óta az egyik kulcs játékosunk, ha kevesebbet is játszik, de azt szinte mindig észre lehet venni, ha fenn van a pályán.

D Allen most már le merem írni, egy nagy nulla. TB már feléje se néz. A blokkolása sem egy Gronk manőver. Minden ráfordított cent kidobott pénz volt -eddig legalábbis.

Gilmore meg szintén nem lett a szurkolók kedvence, remélem elég finoman fogalmaztam. A nagy pénz (csak a rend kedvéért) eleddig, nem társult nagy focival.

2017. 10. 06. 11:43
Patri Jóska
Ha elküljük év végén mennyit bukunk rajta ? (Allent)
Ráadásul a visszahordásoknál is Dola van fennt, pedig mintha hoztunk volna valakit erre, vagy rosszul emlékszem?
2017. 10. 06. 12:18
Baal
Idén 4 és fél M, jövőre semmit. Hozzáértőbb társaimat kérdezem, hogy blokkolásban milyen Allén? Nyilván elkapásban nem annyira jeleskedik...még:)

https://overthecap.com/player/dwayne-allen/557/
2017. 10. 06. 13:13
komzoz65
Ha ez nem lesz cut akkor semmi. Ha csak valami elképesztő javulás nem lesz.

Évek óta nézzük ezt a szenvedést TE poszton. Hernandez átka lehet. Tim Wright mutatott valamit, Bennett kifejezetten jól kezdett, de a végére ők is elszürkültek, míg Scott Chandler, meg most Allen már nézni is fáj. Nem is a pár elkaphatatlan passz miatt, meg elbénázott blokk miatt, hanem az, hogy ennyi. 5 meccsen 0 momentum. Adjanak a kezébe egy zászlót, hogy legalább bíztassa a többieket. BB ezúttal azt jelenti, hogy benéztük a 2. szót meg ki kell találni b-vel.
2017. 10. 06. 13:36
Patri Jóska
2017. 10. 06. 11:24
kitalaltnev
Látva a meccset, s olvasni nálamnál sokkal okosabbakat, a fentiekhez már nemigen lehet mit hozáátenni. Talán meg azt, h. Gronk mintha egyre inkább üvegtestűvé válik, nem? Nagyon kár a sérülékenységéért. :(( Lehet, h. játékképes lett volna, de BB mindenre odafigyelve pihentette is gondolom.
2017. 10. 07. 23:04
B.Toma
Nem üvegtestű, hanem rajta mindenki sokkal nagyobbat üt mint általában, mert tudják, hogy nem megy le akármitől. Ahogy meg egyre több meccs és szezon van benne úgy a regenerálódás is egyre lassúbb, nehezebb. Az NFL játékosok hamar elhasználódnak.
2017. 10. 06. 12:35
hopi46
Az "első benyomásom" az, hogy győztünk. :)
A többi vegyes.
A védelem lefaragott kb. 20 pontot az idén szokottból s ez jó, a támadók is 20-at és ez nem jó.
Feltaláltuk a TE nélküli támadó focit, ez sem igazán jó.
Nálunk volt egy "varázsló", aki amikor rúgott elállította a szélt.
Az ellenfélhez beépített "szabotőr" jól dolgozott.
Keveset futunk, pedig az oldalsó futások elég jól mentek. (Lewis 7,5!)
Amikor TB "futott"(?), "szomorú" voltam. :(
Sok olyan ostoba szabálytalanságot követtünk el (pl. Wise, Bolden), ami alapjában változtatta meg a játékhelyzetet és ez sem jó.
Nálam UP: Gost, DMC, Dola, Lewis
Végre lesz egy nyugodt hétvégém és ez jó. :)
2017. 10. 06. 12:51
palesz42
Egyetlrtekm de az up-ba javaslom Chung-ot is!
2017. 10. 06. 16:23
hopi46
2017. 10. 06. 14:23
Increay
kíváncsi leszek én is kit fog Reiss papa UP-ba rakni, általában ugye 3-3 szokott lenni, most többen is pályáznak erre a 3 pozícióra:)
2017. 10. 06. 15:15
hopi46
A DOWN-ra jobban kiváncsi vagyok. :)
2017. 10. 06. 17:06
Increay
végül 4-4 lett belőle... :)
2017. 10. 06. 13:11
topin
Winston első félidei, Folk egész meccses teljesítménye eredményezte a győzelmet.

A D semmiben nem változott, nem rajtuk múlt mennyit halad a Tampa Offense. Winston volt ultra gáz, ahogy Romo is kitért rá, hogy azokat a passzokat meg kell dobnia egy NFL irányítónak. Chung végre használható volt, de ezzel is csak limitáltuk minimálisan a haladást egy nagyon döcögő offensenél..csak a számszerű eredmény hízelgő a D-re nézve.

Nem fanyalgok, lényeg a W, bárkinek is köszönhetjük. De a kevés bekapott pont ne tévesszen meg senkit a védelemmel kapcsolatban. A Jets meccs sem lesz a D-re nézve nagy értékmérő,szóval van 2 és fél hetünk mire megtudjuk előreléptek-e vagy sem.
2017. 10. 06. 13:19
Persze, csak a madár szart rá a labdára mindig amikor a D volt fenn, különben semmit nem értek.
Hallod, azért ennél értelmesebb hozzászólást várnél el tőled.
2017. 10. 06. 14:22
hulith
2017. 10. 06. 15:55
BaP
Ne keverjük bele Erdei Zsoltot :D

Szerintem is észre kell venni a pozitív jeleket, 2 eladott labda ellenére 14 ponton tartottuk a Bucks-t, Gilmore jól fogta Evans-t, DMC is jól játszott (11 tackle), Chung is jó volt. A sárga zászló még mindig sok, és a Passrush is gyengécske, de ez már jobban hasonlított egy Bend not break deffense-re.

Az O# sajnos most nem volt az igazi, de a lényeg a W
2017. 10. 06. 15:57
topin
Nem lehet mindig megfelelni az elvárásoknak:)

Én így láttam, elfogadom ha szerinted jó volt a D, bár akkor tuti nem egy meccset néztünk:)

Ha Folk minimálisan rúg (1/3), már akkor is baj van. Tudom, hogy rúghattunk volna 50+ FG-t és inkább puntoltunk, az utolsó mezőnygólunknál is 1st downra mentünk volna ha TD-kell. De a második félidőre elég jól leült az O, egyáltalán nem volt az tuti hogy meg is csináltuk volna. Ami viszont tui, hogy Winston az első félidőben elképesztően béna volt és nem azért mert mi rákényszerítettük. Romo azért valamit tud arról, melyik passznál várható el, hogy egy NFL irányító megdobja. TB interceptiönje sem a Tampa miatt lett, hanem mert egy bűn rossz dobás volt..ha Hogan elé megy, akkor fut vele még vagy 20-30 yardot minimum..ennyi köze volt a Bucs D-nek ahhoz kb. Mégis INT lett..Winston első félidei bénázásához nekünk nem sok közünk volt, az elkapók tisztára játszották magukat, csak összevissza dobált szerencsénkre.

Ettől még volt némi javulás, főleg Chung játékának köszönhetően..Lettek végre kivédekezett passzok. Futásnál Rodgers-t nagyon jól fogtuk, Martint kevésbé. A Jets ellen ez bőven elég lesz. Utána lesz értékmérő abban, van előrelépés vagy nincs.
2017. 10. 06. 16:06
topin
amúgy csak annyit igyekeztem volna megosztani, hogy a vereségkor nem kell temetni a csapatot és győzelemkor sem kell elájulni a teljesítménytől, ha azzal bármelyikre is nem szolgáltak rá.
2017. 10. 06. 21:55
mgabor74
Az utóbbi két SB győzelem úgy jött össze a Pats-nek, hogy bőven lehetett volna sorolni a HA-val kezdődő szituációkat. De megnyerték, és eszébe sem jutott senkinek, hogy a HA-val kezdődő mondatokkal foglalkozzon. Bár ez alapszakasz meccs volt, de itt sincs sok értelme szerintem.
2017. 10. 06. 22:44
topin
Nem is foglalkozom a Ha dolgokkal..annyit mondtam hogy a 14 ponton tartás nem a védelem miatt lett 14. Talán egyszer átmegy majd..:)
2017. 10. 06. 16:04
patriotman
Tényleg nem fanyalogsz. Ááá. Komolytalanok vagytok mind akik csak leszólják a csapatot és mindent csak az ellenfélnek köszönhetünk témát mantrázzák.. fejj a szakértelem..
2017. 10. 06. 16:17
topin
Én nem láttam akkora különbséget ami okot adna bármire is a D-vel kapcsolatos örömködésre. Volt javulás, de ha nézted a meccset látnod kellett hogy megdobható passzok mentek összevissza Winstontól az első félidőben. És így is dobott 334 yardot és futottak 110-t 20 futásból ami 5 yard feletti átlag.

Persze lehet úgy is nézni, hogy 14-t kaptunk, eddig meg 30 felett átlagoltunk. De ez nem fedi a valóságot. Mert kimaradt 3 FG és a nagy play sem rajtunk múlt, mert D Jax ugyanúgy üres volt a felé dobott labdánál mint pl Hill a KC meccsen, csak Winston elvétette. Az nem rjatunk múlt és 20 centin múlik meg 2-3 kihagyott FG múlik, hogy most a többség nem sír. És ezekhez nekünk semmi közünk nem volt, akár tetszik, akár nem. majd akkor dicsérem a védelmet, ha ők kényszerítik hibára az ellenfelet. Limitálják a passzjátékot, vagy a futójátékot. Ugyanannyit haladtak ellenünk mint eddig, csak mert számszerűleg 14 pont látható, így minden okés szerinted:) Szerintem meg nem rajtunk múlt, hogy ez 14 lett..

Ettől még összképben van javulás, de messze vannak attól, hogy ez jó legyen..fals képet ad hogy Winston vakon volt 1 félidőt..

és én akkor sem temettem a csapatot, amikor kikaptak, és sosem fogom, meg károgni se. És soe az eredmény fényében ítélem meg, hogy teljesítettünk. Akkor sem ha csak a W számít, mert attól még játszhattunk gyengén.
2017. 10. 06. 16:23
topin
Ja és ha az utolsó passz TD lesz, akkor most dicsérjük a D-t vagy temetik a szezont az illetékesek? Oké, hogy kisebb volt az esélye, hogy nem lesz TD, mint annak hogy az lesz. És borzalmasan rosszat dobott Winston. De ha az jó, akkor most kíváncsi lennék mi menne itt. És ha egy vélemény egy dobáson múlik, vagy 20 centin amihez semmi közünk nem volt, vagy 3 kihagyott mezőnygólon, amikhez szintén nem volt. Akkor ott nem a teljesítmény van véleményezve, hanem kizárólag az eredmény.
2017. 10. 06. 17:40
Croaker
De ember...Brady is ugyanígy mellédobta Hogant, amivel kb befuthatott volna az első félidőben, és a 10 elrontott passzból is volt emlékeim szerint olyan, ami HA jól kerül megdobásra, akkor nem ez a vége az adott támadásnak. És ahhoz sem szagolt volna hozzá egy Tampa védő se. Részemről teljesen értelmetlenségnek tartom a HA dolgokról beszélni, ezt feljebb taglaltam, hogy HA nekünk összejön ez vagy az, akkor mi lett VOLNA. És akkor nekünk sem ennyi a max pontunk. Szerintem amiről érdemesebb beszélni, hogy a kutya hátsójában se lettek volna megint a sok jogos, és valótlan szabálytalanságokkal, ami megint egyénekre ( játékos és bíró) vezethetők vissza. Ezen van mit javítani, ha a bírókon sajnos nem is lehet. (Tessék csak Bolden 1st downt érő bemozdulására, vagy a 2*15 ajándék yardra gondolni, vagy épp Amendola OPI-jára, ami..köhömm...).

Ha már megemlíted a sok "HA" faktort az védelemmel szemben, akkor sorold fel a minket sújtó HA dolgokat is, így fair!
Teszem hozzá: szerintem!
2017. 10. 06. 17:50
Croaker
És még egy fact: 3rd down kísérletnél Tampa 7/0-nál járt. Azért ez sem a "madárszar" miatt volt szerintem (by Paul43 :D )
A vége 13/4 lett, nem tudom hogy ebben benen van e az ominózus Bolden szabálytalanság, passz.
2017. 10. 06. 18:07
topin
Nem értem mit őrjöngsz "ember":)

Az hogy TB mellé dobta miben változtatja meg a D megítélését? Semmiben..

A parádés 3rd down kivédekezési mutató meg nem csak miattunk volt olyan. De nem kell ezt belátni, lehet úgyis nézni, hogy ej de csuda jók voltak és az ellenfél tökéletes játékait akadályoztuk meg. Csak ez nem igaz:)
2017. 10. 06. 18:26
Croaker
Bárcsak egyszer őrjöngenék itt a fórumon :) Hidd el azt észrevennéd ;)
Brady mellédobása úgy jön ide, hogy ha jobban dob több a pontunk, csak úgy, mint ha Winston dobott volna jobban. Mindegy, szerintem nem volt ez rossz D, jó se, de azért nagyon túlzol amikor azt írod hogy egyáltalán nem rajtunk múlt. Ezerszer hamarabb odaértünk tackle-re, már az elkapás pillanatában a legtöbbször a z elkapó nyakában voltunk, nem volt annyi misstackle sem, üresen rohangáló elkapó sem ( kivétel a 44 yardos play). Ez mind mind előrelépés az elmúlt 4 meccshez képest. Azért ezt is el kellene ismerni szerintem.
2017. 10. 06. 18:51
Hagyjad, ne vitatkozz vele.
Topin szerint szar a csapat. Nem csinál semmit a D. Blabla.
Ez van. Amit meg is értenék, csak a stílusával van baj.
2017. 10. 06. 19:39
Patri Jóska
akkor szurkoljon a chargersnek, az tök jó csapat lehet szidni éjjel-nappal :D
2017. 10. 06. 20:06
topin
A Defense gyenge, nem a csapat. És attól mert én nem értem miért ebben a szisztémában játszunk, az semmit nem jelent. BB feddhetetlen, még akkor is ha nem tévedhetetlen. Bízom benne vakon, akkor is ha nem értem ezt a defense elképzelést.De ettől mert bízom benne vagy a csapatban, még nem leszek elfogult a teljesítménnyel, ahogy temetni sem fogom soha a csapatot ha kikap.

De nem az eredményjelzőből fogok kiindulni, ha láttam a meccset.
2017. 10. 06. 21:10
Patri Jóska
Pedig csak az a lényeg, mármint az eredményjelző.Minden lényeges szám rajta van a többi csak körítés. :D
2017. 10. 06. 21:52
piszkosfred
Mi a baj a stílusával? Ezt komolyan kérdezem, mert többször elolvastam amit írt, de nem látom mi a gond vele. Nem hőbörög, nem sérteget senkit, csak leírja a véleményét.
2017. 10. 06. 22:48
topin
Fred amikor nincs más érv, mindig előkerül ez a stílus dolog..már megszoktam:)
2017. 10. 07. 07:20
szakacs
Na ezt én se értem , meg azt se hogy miért nem kaptál a kérdésre vállaszt.
Semmi baj nincs topin kommentjével ,visszaolvastam párszor, nem sértő ,semmi blabla csak leírja a vélleményét és alá is támasztja érvekkel ,amivel én történetesen eggyet is értek.
2017. 10. 07. 07:43
szakacs
Bocsáss meg kérlek , de ezt a hozzászólást mellőzhetted volna mert semmi igazságalapja nincs vélleményem szerint.
Mi a bajod a stílusával ?
Vélleményt nyílvánított civilizáltan te meg leereszkedően lefikázod ? Akkor ki itt a húnyó ?
Attól hogy kékkel írod a neved ne képzeld magad primus interpares nak ,mert nekem ez most így jött át , nem úgy mint a poadcastekben amit nagyon élvezek a reggeli kv mellett.
2017. 10. 06. 20:09
topin
Croaker én elismertem azt amiben előrelépés volt, de az annyira hangyányi volt, hogy ettől nem leszek elégedett. Ettől még láttam ezeket a "biztató" jeleket. Amikre lehet hivatkozni, mint a magyar fociban:)
2017. 10. 09. 10:47
kyobalu
Bocsi, de csak most volt időm átolvasni a hozzászólásokat..
Ha nem látsz előrelépést, sőt szerinted ugyanott vagyunk D# fronton, mint eddig, akkor nem tudom ilyen meccset néztél..Lehet arra hivatkozni, hogy csak az ellen bénázásai miatt nyertünk, de ugyanezt mondhatnák ők is a mi 3-4. negyed beli O# munkánk miatt..Hülyeség! Mi is bénáztunk eleget, nagyon sok pontot benne hagytunk O# oldalon, Bradystül, falastul, mindenestül..
A védelem az első 3 negyedben kifejezetten vállalhatóan, jól játszott elöl és hátul is..A Tampa első 9 drive-jából 8 punt és egy sikeres FG..Mi ez, ha nem minőségi előre lépés? Nem előre lépés, nem jó védő munka, ha az ellent rendre puntra kényszerítjük, nem engedjük nekik a 3. kísérletek megvalósítását, és csak FG távolságig tudnak ellenünk jutni? Főleg egy Top5-ös támadósor? Pfff..
A secondary az első három negyedben Cover 1man, Cocer2-man, Cover 3, és 2 formációkat játszott. Gilmore egy az egyben fogta Evanst, és néha Brate-et, Butler főleg Jakcsont, Jones főleg Humphries-t, akinek besegített Chung. DMC visszament a helyére, amiatt Chung is kifejezetten és impresszíven védekezett passzok ellen is..DMC is kifejezetten jól játszott egész meccsen. Ebben a három negyedben nem engedtünk nagy játékot, és az az egy futott TD-s drive-on kívül szépen fogtuk a futást..112 passzolt yarduk volt, és 46 futott, ha jól emlékszem a negyedik negyedig. Az utolsó negyedben garbage time jelleggel szereztek 200 yardot, mert nagyrészt visszaálltunk zónázni..A Jakcson féle buta játékon kívül nagy játékot nem engedtek..Azért engedtessék meg, hogy ha egy DeSean Jackson, Evans féle elkapó van a pályán, akkor néha ez lesznek megiramodások, elkapott labdák is, bármely védelemben. Még akkor is ha, Butler és Harmon hülye hibája engedte ezt. 400 yard felett járt a Tampa a meccs végére, de azért ne felejtsük el megemlíteni, hogy ebből 108 yardot mi adtunk nekik ajándékba a büntetéseinkkel. Az több, mint egy pálya..A védelem vállalható volt. Tipikus BB, Patricia féle D#. Hajlik, de nem törik. Lehet, hogy enged yardokat, de nagy játékokat nem, s megpróbálja FG távolságon tartani az ellent. Ez lenne idén a cél..S a legfontosabb, mindenkit próbálni 20 pont alatt tartani. Ha valaki ezt nem látja a szemellenzőtől, és a mantráját mondja folyamatosan, az nem lesz szimpatikus sehol. Főleg egy pats topicban, fórumon. Néha látni kell a fejlődést és előre lépést is. És ilyenkor is meg kell nyilvánulni. Nem lett csoda alakulat ez a D#, de lényegesen jobban játszott, mint a korábbi meccseken. A stílus miatt meg valószínűleg emiatt "csesztetnek"..Mert néha kioktatón, orákulum jelleggel nyilvánulsz meg..Pedig én kedvelem a szakmai hozzászólásaidat. Peace! ;-)
2017. 10. 06. 20:43
BaP
Ha az utolsó passz TD, az BB hibája lett volna.
Én kurvára nem értem, 4. és 3-nál miért vette ki Brady kezéből a labdát, és bízta a meccset a védelemre, amikor a 4. negyedre a D is elolvadt?!
Nem volt a Bucksnak időkérése, és a D# jelen állapotában egy 4.és 3-nak szerintem kisebb a kockázata.. majdnem meg is szívtuk

Ettől még van előrelépés a védelemnél, de személycserék nélkül ez nem lesz cimvédésre elég, ahogy az ofal sem lesz jó. Cannon idén szörnyű ( 3 meccs, 15x futottak rajta át)
2017. 10. 06. 22:39
hopi46
Téged is megkérdezlek, milyen "személycserékre" gondolsz? A piacon minőségi FA nincs, a trade pedig nekünk nagyon drága lenne.
2017. 10. 06. 14:20
hulith
Brady félelmetes pontosságot produkált megint az látszik hogy gyengébb O line mögött is ha nincs nyomás nincs az a secondary akit nem passzolna szét.
Dion Lewis nagyon jó volt nem értem miért nem kap több lehetőséget.Élmény nézni az irányváltásait.
A time management kicsit lehetne jobb a play hívások elég érdekesek voltak az utol
só drive futás időkérés utánna egy teljesen esélytelen screen passz nem értem
ilyen futókkal miért nem még egy futás maradna 3-4 yard azt meg White megoldja-:)
Allen futás blokkolásnál nem volt rossz.
A sok büntetés a nagy akarás miatt is volt
szerintem meg a bírók is dobták pár agyzsibbasztó zászlót.2017. 10. 06. 19:16
hopi46
Solder, Bolden, Marsh, Wise 2-2 szabálytalanságot vétett, Cardona, Ebner, Dola, Cooks egyet-egyet. A ST 4-et!
2017. 10. 06. 19:33
Lalika
Most mondjuk azt, hogy mindig az adott ellenfél szintjéhez süllyedünk? Vagy miért volt ennyire nehéz a statisztika szerint "szar" védelem ellen 19 pontot felrakni? Nem értem. Megint jön pár jó játék és egyszer csak roló és onnantól csak a szívás.
Chung, Butler, DMC nagyon jól játszott. Bár nem volt nehéz az eddig látottakhoz képest.
De ezt a Gilmórt karikás ostorral kergetném ki a pályáról. Semmi értelmét nem látom az ittlétének. Sőt, Ryan szarabb napján is jobban harapott mint ő. Amendola meg bagóért teljesít és töri magát össze minden labdaelkapásnál.
Faragó R-ék hozzászólása nagyon ült. Ha belegondolunk elment a csapattól 6-7 olyan játékos aki értette a rendszert és abban minden tudásával maximálisan benne is volt. Jelenleg arra alapoz a csapa, hogy Van Noy és társai hátha fényt kapnak és jobban fognak teljesíteni...talán...pár év múlva. Vagy csak szimplán hazárdírozik BB....
2017. 10. 06. 20:19
Montesclan-pats
Én próbálkoztam már néhányszor megfogalmazni azt, amit Ricsiék is említettek: Nincs elég tehetség a védelemben, én úgy fogalmaztam meg néhány szurkolótársam ellenvéleményeként, hogy szerintem nincs meg a megfelelő emberanyag a védelemben, mert jó néhány éve nem tudunk jó helyen draftolni ( mert sikeresek vagyunk, hál"Istennek) és minden igazolásunkért draftpicket kell adni. Tehát évek óta néhány kiöregedett egykori nagy tehetséggel pótoltuk az űrt, és sz..ból építünk várat, és úgy látom idén is építkezünk, csak lassan és még az igazolások is elmaradtak, Ealy nem vált be.
Más. Gilmore talán ma volt először jó, de akkor is, most is az a véleményem, nem használ a védelemnek, hogy ekkora különbség van az ő fizetése és a többieké között ( leszámítva DMC-t). Egyébként 10 nap sok, örülnünk kell, hogy megvan egy szoros győzelem, ezek nagyon sokat fognak még érni. Végre egy nyugodt hétvége, rugjunk be...:)
2017. 10. 06. 21:44
palesz42
Napok óta fogalmazom, hogyan írjam meg, hogy a Gilmore vétel milyen demoralizáló hatású lehet(ett). Köszönöm, hogy Te is így látod! Mert a saját embereinket elengedjük, menjenek isten hírével, ha merészelnek rendes fizut kérni, de egy tökidegennek meg kifizetjük a roster 2. legnagyobb pénzét. Ha ez nevelési célzatú (pl. Butler), akkor az összehangolódásban (ala "kommunikáció") nagyon nem segített.
2017. 10. 06. 22:26
hopi46
Tudod amikor Én valamilyen pénzügyi anomáliát véltem a játékosok között (pl. Gilmore pénze a többiekhez képest, Dola állandó paycut-jai stb.) mindig megkaptam: BB pontosan tudja ki mennyit ér a csapatnak. Kész, passz.
D. Allen, Soldert nem számítva, 2x,3x annyit keres mint a fal többi tagja, pedig Ő csak egy álTE és az ellenfél tudja, hogy csak egy T és labdát nem fog kapni. Persze lehet, hogy altatjuk a következő ellenfeleinket. :)
2017. 10. 06. 22:18
hulith
A Gilmore szerződés teljesen szembemegy az elmult 16 év szerződés politikájával.
BB vedelmeben a piacon is irrealis szerződések kötettek pl. Stafford
2017. 10. 07. 00:44
hopi46
2017. 10. 07. 01:12
iceman
Most néztem, hogy a végére összesen 409 yardot nyeltünk be. Ebből több, mint 200 yardot az utolsó negyedben. Szóval azért D oldalon sem egyértelmű a javuló kép, bár a meccs közben ez az érzésem volt. Az viszont tény, hogy pontban most kaptuk a legkevesebbet az eddigi meccseken, egy jó közepesnek mondható O ellen. Egyelőre én jelenteném ki, hogy a D miatt megnyugodhatunk. Az O helyzete viszont a mostani meccsen kimondottan nyugtalanító volt. Az O fal egy gyenge pass rush-hal rendelkező védelmet alig bírt megtartani, sőt inkább nem bírt. Kész csoda, hogy Brady nem sérült le, annyit kapott eddig. Bár az O fal gyengélkedését a két utolsó meccs közti rövid pihenőidő miatti fáradtság is súlyosbította, a korábbi meccseken sem voltak valami acélosak. De ennél is nagyobb gond, hogy semmi TE depth-ünk nincs. Ha Gronk kiesik, akkor a TE játékunk megszűnik. Allen lehet, hogy jól blokkol és szükség is van rá ezen a poszton, de TE-ként gyakorlatilag nem lehet rá számítani, Hollister meg eddig semmi, olyan mintha nem is létezne. Pedig BB-éknek pontosan tudniuk kellett, hogy Gronk nagyon ritkán tud egy szezont egészségesen lehozni. Legalább egy ütőképes TE kellene a csapatba, mert így a rövid passzos játékunk nagyon nehezen fog menni.
2017. 10. 07. 06:09
iceman
jav:Egyelőre én jelenteném ki, hogy a D miatt megnyugodhatunk.
2017. 10. 07. 23:13
B.Toma
Ebből azért vagy 120 yard sárga zászló miatt volt.
2017. 10. 07. 02:06
Chatmansky
A kommentekben nincs túl nagy összhang... Rég' ment ennyi marakodás, szurkapiszka... Képzelhetitek, akkor mi mehet az öltözőben ott a helyszínen. Ezt az idei "fura", de leginkább sz@r teljesítményünket nem az edzők fogják helyretenni, hanem a csapat pszichológusok. :-)
2017. 10. 07. 09:33
Franky
A mérkőzés összképét tekintve mi voltunk kevésbé sz..ok. Ez így nem fog segíteni minket a további mérkőzéseken. Ami sima meccsnek nézett is ki a csoportban az szerintem élet halál harc lesz, mind a Jets, mind a Bills ellen.
A többi csapat látja hogy miben vagyunk gyengék és azok edzői sem ma kezdték ki fogják használni.
Igaz ezen a meccsen egy lebutított Game plannal mentünk, de az offense fal egy ...., de szerintem ez Brady hibája is mert sokáig tarja a labdát. A futáshoz úgy állunk fel, hogy még én is látom hogy az lessz /csak 11 éve követem az NFL-t/ így nem működik a fék.
A D-ről nem beszélek mert már savazták eléggé. szerintem az alapszakasz második felére összeáll. Nem most kell megnyerni lehengerlő játékkal a meccseket hanem december, január.
Annyit még remélek, hogy nem leszünk kiemeltek az AFC-ben, így a Wild kard körben is élvezhetjük a játékunkat :).
GO. Csapat, Go Pats
Hozzászólás a(z) Első benyomás: Buccaneers - Patriots (5. mérkőzés) bejegyzéshez