Menetrend

Első benyomás: New England Patriots - Miami Dolphins

2016. 09. 19. 00:23
Szerző: lucas
Kategória: Hírek

Az alapszakasz második mérkőzésén, a hazai idénynyitón a New England Patriots 31-24 arányban legyőzte  csoport rivális Miami Dolphinst.A mérkőzés előtt felvetődhetett a kérdés, hogy Jimmy Garoppolo múlt heti teljesítménye csak egy egyszeri fellángolás volt, vagy az irányító ténylegesen képes a folyamatos, kiegyensúlyozott jó játékra. Nos, a Patriots szurkolói megnyugtató választ kaptak: Garoppolo nagy magabiztossággal, kiválóan játszott, 3 TD-t passzolt, 24/17 passza volt sikeres, 234 yardot dobott és 24-0-as vezetést ért el. A csapat rajongói mégsem lehetnek nyugodtak a meccs után, hiszen Garoppolo megsérült, s bár friss hírek még nincsenek, de az a sérülés nem nézett ki jól. Mindez egy pillanat műve volt. A második negyedben Garoppolo kimozdult a zsebből, sikeres passzal elérte Malcolm Mitchellt, de gyorsvonat sebességgel érkezett rá Kiko Alonso, aki a sisakjával megütötte a vállát, majd teljes testsúlyával rá is esett.

Bejött Brissett, és eleinte nem is volt gond, hiszen az első általa vezetett drive sikeres volt. Aztán viszont mintha megállt volna a csapat. Talán túl korán hitték el, hogy ez a meccs már a zsebben van, de a második félidőben már alig tudtak értékelhetőt nyújtani. Merthogy egy frissen draftolt irányító nem érzi a nyomást, és elveszti a labdát, az még csak hagyján. De hogy a védelem ilyen átjáró ház legyen… Teljesen felhozták az ellenfelet, amely a szinte reménytelennek tűnő helyzetből felállt, és csaknem egyenlített. Támadásban egyedül Blount futásai és Bennett elkapásai hoztak némi színt, de a végén a mindig megbízható Gostkowski is képes volt 30 körülről a győzelmet bebiztosító mezőnygólt kihagyni. Így volt izgulni való a Dolphins utolsó támadásánál is, hiszen akár egyenlíthettek volna. Szerencsére ezt nem érték el, Harmon interceptionjével a Patriotsnak sikerült megőriznie a vezetést, és megszereznie a győzelmet.

Én már régóta nézek Patriots meccseket élőben, kb. 10 éve minden meccsüket láttam, de Bellichiket ilyen idegesnek én még sohasem láttam.  

Csütörtökön újra játszik a csapat, sajnos elég kevés idő van rendet rakni a fejekben. De már csak két meccset kell kibírnunk, és jöhet vissza Tom Brady. (Ja, láttátok Welkert? Állítólag Brady vele gyakorolgat.) S reméljük, Gronk is hamarosan visszatérhet.

Szóval a jó hír: a Patriots megnyerte ezt a fontos csoportmeccset, és 2:0-lal áll. A rossz hír, hogy a sérülések továbbra sem elkerülik el a csapatot. Sőt azt kell sajnos megállapítani, a legfontosabb emberek hiányoznak, most már Garoppolo is. Csak abban reménykedhetünk, hogy sérültek és az eltiltottak hamarosan visszatérnek, és az edzők ismét "varázsolnak " valamit.  

 

Hozzászólások

2016. 09. 19. 00:32
LasVegas
Valóban, a védelem teljes lefagyása elgondolkodtató, elvileg az irányító kiesése őket nem szabadna, hogy befolyásolja... Ennyit tesz a csapat mentális egysége, valamint ne felejtsük el, az ellenfél is vérszemet kapott rendesen.
2016. 09. 19. 02:18
topin
Hagyjuk már ezt a vérszemet:)

halftime adjusment elég jól sikerült nekik a defensünkkel szemben..mondjuk ez nem meglepő, hiszen mi miből készültünk volna tovább, amikor teljesen levettük őket addig? Ilyenkor ez benne van, hogy ha ők váltani tudnak, akkor nekünk nehezebb alkalmazkodni..

nem tudtunk nyomást gyakorolni Tannehillre és a sec emiatt aztán nyelte a yardokat. Futójátékot fel is adták teljesen. Mi meg szokás szerint lefagytunk az oldalvonal mellett, nem az első ilyen eset. Ha az ellenfél vált és ez a 2. félidőben történik, akkor csak néznek az edzők ki a fejükből, de véletlenül sem változtatják meg a def.play hívást..3-4 emberes rush volt, nem küldtünk blitzelni senkit LB sorból se és a sec-ből sem. A vak is látta hogy a DL nem fog odaérni a QB-hoz és akkor passzol és oda ahova csak akar..de mi szokás szerint csak vártuk a csodát, hogy majd elrontják.

31-3-ig parádé volt, utána Blount volt a kulcsember és kb neki köszönhetjük, hogy nyertünk, mert még a szomszédom, aki nem nézte a meccset, Ő is tudta hogy futás jön és megint futás..szerencsére JMD felismerte hogy ne középre és Blount meg csak pörgette az órát és termelte a yardokat, élmény volt nézni ahogy rohangált köztük.

Az hogy a védelem, az újonc QB és Ghost is hibázik az külön külön belefér, de így együtt másfél negyed alatt mindez, na az sok..és a fumble még csak a driveba került, rossz belegondolni ha ők szedik össze..

Szóval nem csak a defense csődölt hanem coaching probléma is akadt ott már..az offense és JMD viszont kihúzta a szarból a többieket..JG parádés volt, és élmény volt nézni a játékunkat, a változatos playhívásokkal.

A lényeg a 2-0..én 3-1-t vártam, az meglehet akkor is ha csütörtökön 3.számú QB-val állnánk csak ki. A meccs eleji offense játékhívás egy Gronkkal megtámogatva levédekezhetetlen..jó évnek nézünk elébe:)
2016. 09. 19. 02:13
hopi46
Azért a dolog nem ilyen egyszerű.
A tartalék irányító tartaléka állt be, egy újonc, aki még talán sohasem dobott a kezdőknek. Eközben ki kellet vonni az egyik legjobb elkapónkat (JE), mert Ő lett a tartalék irányító tartalékának a tartaléka. Őrült helyzet, melynek a következménye egy mentális "pánik", mert a teljes felelősség olyanokra hárult át hirtelen, akiket ez eddig nem terhelt. És nincs külön O és D, csapat van!.
Ha nincs a nyugis "öreg" Blount és a "feldobódott" Bennett, egy támadásunk sem lett volna a 2. félidőben és még a rúgónk is csődött mondott nevetséges távolságról, amivel lezárhattuk volna a meccset.
Nem tudom pontosan mennyit, de szinte folyton a védelmünk volt a pályán az utolsó 24 (!) percben. Az idén eddig egyébként sem túl acélos sec. nem bírta el ezt a számukra kissé szokatlan, állandó nyomást és ráadásul a LB sorunk is gyengült.
Nem tudom van-e olyan csapat, ahol a váratlanul beugró 3. irányítót a védelem menti meg. Most sem ez történt. Az előny és az idő "mentett meg" minket.
2016. 09. 19. 02:21
topin
JE honnan is lett kivonva? :)
2016. 09. 19. 02:44
hopi46
Az O-ből, mert Ő lett a tartalék QB
2016. 09. 19. 10:13
Foherty
Ez szerintem nem igaz. Sokszor láttam a pályán blokkolni a 2. félidőben. De lehet, hogy tévedek, majd kiderül a snap countból.
2016. 09. 19. 12:49
lolvin
Miért lett volna kivonva? Elkapót játszik addig ameddig nem kell irányitónak beállnia...semmi értelme sem lett volna a padon ücsörögnie...
2016. 09. 19. 13:04
mgabor74
Biztos, hogy játszott a 2. félidőben. Külön néztem, mert egy ideig vizsgálgatták agyrázkódás gyanújával, de azután pályán volt később.
2016. 09. 19. 13:16
hopi46
Lehet, hogy tévedtem, akkor elnézést.
Én kivontam volna, mert JE-ben mindig benne van egy out sérülés. És ha Brissett-el is történik valami...QB nélkül még nem láttam NFL meccset.
2016. 09. 19. 15:55
mgabor74
Mondjuk az is igaz, hogy Brissett mellett ült a padon a 2. félidőben, így tuti Ő volt a vészmegoldás
2016. 09. 19. 18:17
lolvin
Szerintem ez se sokat jelent, mindig ő ül a Qb mellett...
2016. 09. 19. 02:14
komzoz65
Hihetetlenül jól játszott JG amíg meg nem sérült, és addig a védelem is tette a dolgát. A 2. félidőben a feljavuló Miami ellen a bekapott 2. TD után - szerintem teljesen hibásan - megpróbáltunk biztonságit játszani, és innentől kezdve már esélyünk sem volt megállítani a Dolphinst. 4 labdaszerzés ide, ezt bizony elemezni kell.

Blount viszont éppen a 2. félidőben most nagyot játszott pont amikor kellett, ezt el kell ismerni. Az O fal segítségével nyilvánvaló futás szituációkban is képes volt futni, mondhatnánk befejezte a meccset, ha Gost nem bénázta volna el. Így még lehetett izgulni.

Szerintem JG out minimum a következő meccsre, úgyhogy van min dolgozni. Brissett mellett kell majd futni megint mindenáron. Megjegyezném még Bennett remek játékát, a 2. félidő első O play hívásánál nagyot alakított.

Izgalmas lesz igencsak a csütörtök éjjeli meccs így, de nem érzem reménytelennek.

Kit hozunk csere QB-nek? Tippek?
2016. 09. 19. 02:35
hopi46
Mondhatnám azt, hogy Edelman-nál nincs jobb a piacon, de persze hozunk valakit, mert Ő kell az O-be. (De lehet, hogy mégis Ő lesz a tartalék Brady-ig)
JG-t elfelejthetjük azt hiszem egy időre, hiszen a dobó válla sérült meg.
Fogalmam sincs hogyan állunk fel a Houston ellen. Csak Brissett biztos. :D
2016. 09. 19. 02:19
hopi46
Reiss szerint:
UP: JG, Blount, Bennett
Down: Allen, Coleman, Thuney
2016. 09. 19. 02:23
topin
Szerintem Ryan és Butler is down, meg a 2. félidőben a defense coaching..

a kiemelt 3 név nagy UP kategória, de azért az Edelman,Amendola (fumble ellenére is) duó is elég jó volt.
2016. 09. 19. 02:28
topin
Houston elleni meccs annyira nem is fontos nekünk, szóval ha kikapnánk sincs gond, a 4. héten kell nyerni mindenképpen.
2016. 09. 19. 06:26
takirob69
A legfrissebb hírek szerint JG-nak vállficam sérülése van és csütörtökön biztosan nem játszik. Ha minden jól alakul akkor a Bills ellen térhet vissza.
2016. 09. 19. 07:00
Burkus
Ez jobb hír, mint amit várni lehetett, legalábbis ahogy kinézett a sérülés az ütközéskor. Azért ez úgy szokott aztán lenni, hogy lassabb a gyógyulás, ld. Gronk most. A lényeg, hogy a pre-Brady szakaszban 2:0-ra állunk,január elején már senkit nem fog érdekelni, hogy hogy alakult így. Gase amúgy jó edző, ezt már bizonyította korábban, nagyon jól elemezték ki a védekezésünket, bár az minden, csak nem megnyugtató, hogy három elkapót is naggyá tudott a sec tenni.

Két szűk győzelem, de győzelem. Amúgy érdemes megnézni, mit művelt a Tampával a Cards és annak tükrében értékelni a múlt heti sikert.
2016. 09. 19. 07:02
Burkus
Ps. Most olvastam, hogy Garoppolora legalább hathetes kihagyás vár a kórházi vizsgálatok alapján... :(
2016. 09. 19. 07:11
WishyPapa
Jeff Howe of the Boston Herald relays that the "early indication" is that Garoppolo's right shoulder injury could take take six weeks to heal.
Spin: Per the report, Garoppolo is still "undergoing (a) full battery of tests," but it looks very much like Jacoby Brissett will start Thursday's game against the Texans, with the Patriots acutely in need of QB depth, given that Tom Brady (suspension) is not eligible to return to action until Week 5.

JG-ről ezek a korai jelek, de a későbbiekben megjelent egy cikk, ami alapján akár már a 4. héten is visszatérhet...

According to Mike Garafolo of NFL Network, Garoppolo sustained an AC joint sprain in his right throwing shoulder Sunday against the Dolphins. The Patriots hope that Garoppolo will return in Week 4 versus the Bills.
Spin: Garoppolo was driven into the turf of Gillette Stadium and remained there for some time after the second-quarter hit. While a one-week hiatus is far more optimistic than the six weeks mentioned by Jeff Howe of the Boston Herald, the Patriots will likely remain mum with Garoppolo's status until a decision must be made. In any event, Garoppolo will be hard-pressed to take the field with the Patriots' next outing arriving Thursday against the Texans. If status quo reigns this week, Jacoby Brissett will helm the offense in Week 3, but a veteran QB addition is a near certainty in the next day or two.
2016. 09. 19. 07:28
hispanic
Két nagyon nehéz és fontos mérkőzésen vagyunk túl, győzelemmel!
Ezt előre aláírta volna mindenki.
Az hogy a tegnapi meccs második félideje így alakult, valahol normál.
31:3-nál egyértelmű taktika volt a futás az idő miatt, amit fantasztikusan oldottak meg a futók.
Ez mutatja a csapat erejét.
Mert ha Brady-vel, Gronkkal újra a legjobb csapat játszik, akkor lehet variálni a hívásokat, mert a mai meccs megmutatta h a futóinkra lehet számítani!
Belichik előrelátása pedig ismét bejött, emlékszem a Brisett picket hányan megkérdőjelezték és most itt van rá a válasz.
A lényeg h ezer sebből vérezve is 2:0-ra állunk, egy bivaly erős Arizonát és egy soha nem leírható Miamit megverve!!
2016. 09. 19. 07:59
kolok
A Brisett picket nem azért kérdőjelezte meg bárki is,mert nem kellett QB,egy irányítóval nyilván nem mehetsz neki az első 4 meccsnek,hanem hogy miért kell 3 éven belül 2.és a 3. körben is qb-t húzni.Mert akkor vmelyik kuka,egy kivétel van ha JG-t tradelnénk.(ha beválik,akkor meg minek tradelnénk) Erre mondta vki,hogy azért húztunk,mert nekünk belefér,hogy a 3. számú QB is 3. körös legyen és ez vgül is elfogadható érv.
2016. 09. 19. 08:07
hispanic
Azért kellett 3. körben irányítót húzni, mert nem 3. számú QB-nek volt húzva, hanem minimum 4 meccsig 2. számúnak, akiből rossz esetben lehet 1. számú irányító is!
Ami most sajnos be is jött.
2016. 09. 19. 08:50
kolok
És négy meccs kedvéért húzol egy 3. körös rookiet? Ahelyett hogy biztonsági tartaléknak hoznál egy tapasztalt veteránt? Pont ez volt anno a polémia tárgya.
2016. 09. 19. 10:53
hispanic
A veterán többe kerül, valószínűleg nem játszik - akkor ugye úgy gondolod - és nincs benne jövő.
Brissettből bármi lehet, itt maradhat hosszútávon vagy jó csere alap lehet.
A veterán játszana most egy meccset a Texans ellen (max. 2 ha Garoppolo nem jon vissza), teljesítményben valószínűleg nem lenne jobb mint B. és be is fejeződne a New Englandi karrierje.
2016. 09. 19. 11:02
kolok
Persze ezt csak arra írtam ,hogy anno mi volt a két álláspont. Bár így vsz hogy két meccsre mégis muszáj lesz hozni sajnos.
2016. 09. 19. 11:27
hispanic
Sajnos igen.
Mert az vicc lenne ha Edelman emiatt kevesebbet játszana, mert akkor két embert veszitesz el egy sérülés miatt.
2016. 09. 19. 15:11
topin
Az teljes hülyeség hogy JE azért játszana kevesebbet mert tartalék QB lenne, egyrészt mert mint QB értékelhetetlen, tehát bárki jobb opció nála FA piacról, másrészt az offense elsőszámú embere Gronk nélküli időszakban, akit csak azért, hogy esetleg HA lenne valami Brisettel majd pályára engedünk..nem is értem, ilyen hogy fordulhat meg bárki fejében:)

Csak azért lett "kinevezve" tartalék QB-nak a meccsen, mert neki volt ilyen múltja és dobott párat a félidőben bemelegítés gyanánt..vélhetően nulla db passzjáték lett volna ha úgy adódik h neki is be kell állnia.
2016. 09. 19. 08:19
nszgergo
Mindig az a fránya sérülés, szerencsére úgy néz ki megúsztuk. Nem szabad már az elején elfogyni. Vikings? Irányító után Peterson is out? az se semmi.
2016. 09. 19. 08:21
nszgergo
A Denver védelem viszont ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta. De a mákos tészta irányítójuk INT-je azért nem lesz picksix, mert a Colts gyerek lesérül futás közben az end zone fele, pff :)
2016. 09. 19. 12:08
FunHun
Illetve a denveri támadófelon nem tudom hogy fújnak-e holdingot...
Csak az összefoglalóban van 3-4 eléggé durva
2016. 09. 19. 08:25
wolfika21
According to Mike Garafolo of NFL Network, Garoppolo sustained an AC joint sprain in his right throwing shoulder Sunday against the Dolphins. The Patriots hope that Garoppolo will return in Week 4 versus the Bills.
2016. 09. 19. 08:26
Chatmansky
Ez most akkor mi volt? Mesélje el nekem valaki, hogy tegnap mi történt! (Pedig láttam a mérkőzést...) Láttam egy Brady legjobb pillanatait idéző Garoppolo-t, meg bivalyerős remek Blount futásokat, elit elkapókat és TE játékot és.... a nagy büdös semmit a végére. (Valaki írta, hogy a szünetben kielemeztek, de ez sem igaz teljesen, mert Jimmy sérülése előtt is látványosan kezdett megtörni az offense. Aztán szétdobáltak minket, mint a sz@rt.
Érdekes lesz az irányító kérdés is: mert tulajdonképpen másfél meccsen JG bizonyított, Brisset sem egy elveszett figura. Érdekes lesz, hogy ki marad majd nekünk a "mester" utáni időkre.
Amit sajnálok, hogy a Texans ellen Jacoby nem játszhatja azt a zsebből kimozgós, ha kell "megfutom magam" játékot. Mert ha ő is sérül, akkor tényleg végünk. Amúgy meg nem. Mert alapvetően zseniálisak vagyunk. Csak valaki mesélje el nekem valaki, hogy tegnap mi történt? ... :-)
2016. 09. 19. 08:44
zozo692
Nyertünk.
2016. 09. 19. 09:20
cuncimp
Úgy tűnik, az sokaknak nem elég.
2016. 09. 19. 10:14
Foherty
Még, még, még! Ennyi nem elég! :)
2016. 09. 19. 15:15
topin
Nem tudom mi volt ami megtört JG irányításával, lehet másik meccset néztél..egy punt volt vele talán, nem emlékszem pontosan, fejből írom. De az első félidőben egészen biztosan hozzá sem tudott szagolni a védelmük a meccshez..a halftime adjusment viszont jobban sikerült nekik. De mondom ez érthető, hiszem mi mit elemeztünk volna? Amire készültünk, azt adták elő és azt elöl-hátul lenulláztuk kb..arra hogy mit fognak esetleg változtatni, meg nem lehet felkészülni, arra kell ugyanúgy az a 15 play amiről BB már beszélt. És mivel a 15 play után sem sikerült alkalmazkodni a defensenek így erre írtam, hogy ott lefagyott az edzői stáb rendesen.
2016. 09. 19. 08:32
Andydaro
Ha Brisset lesérül jön Edelman :-) és megmutatja.
2016. 09. 19. 08:36
Montesclan-pats
Na aztán Edelman fog még magának passzolni igazán , bár már Gerappa is megtette.
2016. 09. 19. 08:54
athees
Megcsörgethetnénk a nyugdíjasotthonban Manninget, hogy ugorjon be erre a két meccsre. :)
2016. 09. 19. 15:18
simita14
Na azt megnézném !!!! De tényleg !
2016. 09. 19. 09:18
galambdani
Patriots.com-on három nevet dobtak fel QB-nak: Matt Cassel, Marcus Mariota, Brian Hoyer. :)
2016. 09. 19. 10:16
Foherty
Miért nem mindjárt Tebow?
2016. 09. 19. 10:30
Croaker
Mariota, aki a Titans kezdő QB-je? Ééérdekes
2016. 09. 19. 19:55
galambdani
Közben javították a cikket, Mariota csak Cassel kapcsán lett megemlítve. Én is csodálkoztam elsőre.
2016. 09. 19. 09:26
takirob69
Szerintem mindenképpen hozunk egy veterán irányítót a
Texans elleni mérkőzésre
2016. 09. 19. 09:35
Szeki99
Ismét egy fontos győzelem, de a hibapontok megvannak:passz elleni védekezés, ha valaki csak passzol ellenünk, akkor leblokkolunk, ez már mindig így van évek óta, nincs támadó fal, aki agresszív játékhívásokat hív ellenünk, az ellen csak kiváló QB játékkkal tudunk előre haladni (JG-t sem védték meg). És a legdurvább a time-management, hány sima meccset tettünk már így szorossá. Várható volt, hogy a nagy előny ellenére sem lesz könnyű meccs és mégis,
futójáték után rendre úgy indítottuk el a játékot hogy még 15 msp volt az órán. Az utólsó punt-nál, még vagy 25 msp-t égethettünk volna. legalább 4-5 percet buktunk így, számomra érthetetlen,de azért GO Pats.
2016. 09. 19. 12:11
FunHun
Na ezzel én is teljesen egyetértek...
Azt hittem rosszul látok, hogy 15-20 mp-vel a támadóidőből indítgatjuk a játékokat...
2016. 09. 19. 09:54
RAMBO
Remélem JG sérülése nem túl súlyos - szerintem a komoly előny birtokában hirtelen lekapták a pályáról, nehogy nagyobb legyen a baj, rásérüljön.
2016. 09. 19. 09:57
Dzsék
Ha valaki azt mondja nekem az offseasonben, hogy a Vikings Bradford iranyitasaval es AP nelkul megveri a Green Bayt, es hogy a jol jatszo Garoppolo helyett Brissett kezd majd a Pats-ben, nem hiszek neki. Elkepeszto ez a sport, azzal egyutt is, hogy nagyon, nagyon sajnalom Garoppolot.

+ kevesbe megrazo, de a Vikings-Green Bay miatt buktam a survivort a 2. forduloban :D csoportrangadon gyoztest tippelni...nem tudom mit hittem.

Ilyen Garoppolos utkozesbol van 10 egy meccsen, csak remelni lehet hogy nem serul meg mindegyiknel valaki. Innen meg ha elbukjuk a kovi ket meccset, akkor sincs tragedia, persze egyet azert jo lenne megnyerni.
2016. 09. 19. 10:04
csasziqf
patspulpit szerint QB-k folyamatosan atesnek ilyen serulesen
BigBen es Bortles is soroztban ugy jatszottak ilyen serulessel hogy nem hagytak ki idot

altalanos velekedes, hogy ebben nagy resze van annak, hogy mekkora a fajdalom turo kepessege az egyennek

remenykedes!
2016. 09. 19. 12:39
karuly
Meg annak, hogy dobókéz, vagy sem...
2016. 09. 19. 10:47
Andydaro
A dobó válláról beszélünk.
Ha kificamodik a vállad, akkor szerintem képtelenség a dobó mozdulatsort végigvinni, de erről egy orthopéd orvos (ha van köztünk) többet tud mondani.
2016. 09. 19. 11:08
anti pass
A meccsről annyit, hogy szerintem 24:0-ig nagyon jól játszottunk, de utána egyre többször engedtük át a falon az ellenfeleket és egy ilyennek lett a következménye a sérülés is. Ahogy megvédték az elején JG-t, annyira elfeledkeztek erről egy idő után. Nem tudom miért, hiszen ekkor már nem kellett hajtani a pontokat annyira.
2016. 09. 19. 11:49
kyobalu
Jimmy majd visszajön pár hét múlva, ha tud normálisan dobni..Örüljünk, hogy nincs törés!
Addig Brissettnek kell megoldania a dolgokat..
De másokkal ellentétben szerintem képes is lesz ezt megugrani.
Három hét múlva meg jön vissza a Captain.. :-)
Péntek hajnalban és jövő héten is egyszerűsített játékokat kell hívnia..Sok TE sok RB játék, screen passzok..Jacoby jól mozog, jól dob, nincs megilletődve, de sajna még gyors neki a tempó, lassan olvas..Nem tud szabadulni a labdától 2,5 másodperc alatt, mint Brady, vagy Jimmy..
Az O# miatt nem aggódok annyira..
Ami aggodalomra ad okot nálam az D#..
Mert lehet itt a meccskövető chaten divatszurkolókat kiabálni, meg hülyeségeket mondani, de a második félidőben mutatott D# teljesítmény minden volt, csak vállalható nem!
Egyszerűen nem volt meg a front7-től a kellő nyomás az ellen irányítóján..Végig 3, maximum 4 emberrel próbáltuk zavarni, a többiek meg próbáltak hátul zónázni..Kifejezetten szar eredményességi rátával..
Long az aki egyedül teszi a dolgát..De súlytalan, lassú, körülményes, Sheard, Flowers, McElek is..
Én ettől a csapatrésztől vártam a legnagyobb előre lépést idén, aztán ez tűnik legnagyobb bukónak..Tudom, hogy hiányzik HT és Ninko is..De akkor is..A rendelkezésre álló játékosokból sokkal ütősebb, agresszívabb front7-t vártam..Azt hittem Sheard, Flowers, Mingo nagyobb tüzet visz ebbe a csapatrészbe és nagyon nagy zúzások, nyomás lesz az irányítókon..
Második félidőre kipukkadt mindenki..Miattuk meg szopott a secondary rendesen..Mindenkit beégettek Landry-ék.. Ryan és Butler is olyan homály volt, hogy fogtam a fejem..Az utolsó Tannehill passznál, még jó, hogy ott volt Harmon, mert Butler miatt az is sima TD lett volna..Olyan helyezkedési hibákat csináltak, hogy rossz volt nézni..
Mind1..A napokban úgyis megkapják az oltást BB-tól..Az utóbbi 10 évben nem láttam így ordibálni a partvonal mellett..
Kicsit rendet kell tenni a fejekben..Mert úgy tűnt tegnap, hogy Jimmy kiesése a védelmet jobban megviselte,mint a támadósort..Mintha tudták volna, hogy most nekik kell hozni a meccset.Ezen meg begörcsöltek volna és összedőlt az egész csapatrész..
Örülök, hogy nyertünk!!
Főleg egy divízió rivális ellen..
De ilyen védelmi leolvadások nem lehetnek..
2016. 09. 19. 12:02
cuncimp
A 2. félidő védelmére igaz, de az elsőben milyen jó volt a D. Csodásan játszottak, nagyszerűen, fantasztikusan! Pont annyi pontot engedtek, amennyi a győzelemhez kellett...
2016. 09. 19. 12:28
nszgergo
Igen, front7, csak éppen max 4-5 emberből áll nálunk :) Volt Giants, van a Denver, akinek ez elég, nálunk nem, ez van.
Edzői kérdés akkor már, elnézve h többemberes secondary sem ért többet, lehet inkább blitzelni kellene néha.
2016. 09. 19. 13:20
mgabor74
Mondjuk Mingo alig volt pályán a special team-en kívül. Legalábbis nekem nem tűnt fel túl sokszor. BB meg a befújt holding miatt tajtékzott annyira konkrétan, bár gondolom volt egy alap "hangulata".
2016. 09. 19. 13:47
BaP
Van egy olyan érzésem, JG utolsó snap-je megvolt tegnap Patriótaként.
Ha 6 hét a felépülés, addigra TB12 rég átveszi a parancsnokságot, Brissett meg jó lehet a backup szerepre.

A védelem persze, hogy elfáradt, JG kiesése után szinte alig pihentek, volt rajtuk nyomás rendesen. Persze ettől még igen gyenge volt, amit felraktak.

A sérülések miatt aggódom én is, de nem JG, hanem Collins, Andrews, Chung, Bennett és Butler hiányozna, ha komoly lenne a gond. Andrews az egyetlen center és ő is ment a röntgenre...

Nyertünk, és ez a lényeg, hatalmas potenciál van ebben a csapatban, ha ilyen gyenge felállásban is képes volt nyerni.

2016. 09. 19. 12:27
Firstdown
Nagyszerű csodás győzelem!!!
JG10 ből remek qb lesz(lett)!!
Kérem a fociisteneket kíméljenek meg bennünket!!!
GO PATS!!!!!!
2016. 09. 19. 12:47
xitron1
Bocsi az off-ért, de (akit érint) titeket nem dobál ki a Game Pass 5-10 percenként? Eddig még sosem volt ilyen, évek óta nézem a meccseket így, most is megnéztem az előszezont, meg az első fordulót. Tegnap meg folyamatosan x percenként kidobott arra az oldalra, ahol vásárolni lehet (most már csak szezon pluszos) accountot, mintha a jogosultságommal lenne valami baj. Csak Sign Out-Sign In után tudtam újra launcholni. Tegnap reménykedtem benne, hogy csak a rendszer hibája (persze még mindig lehet), de most nézném a Green Bay meccset és megint ezt csinálja.
2016. 09. 19. 12:56
lolvin
Nálam nem volt semmi gond, igaz első héten ügyetlenkedett a belépésnél, de most Kodi keresztül néztem és remek volt, persze vannak kisebb gondok, Chrome-ban például sokkal rosszabb a minőség mint Firefoxban, csak tudnám miért...
2016. 09. 19. 12:56
lolvin
Nálam nem volt semmi gond, igaz első héten ügyetlenkedett a belépésnél, de most Kodi keresztül néztem és remek volt, persze vannak kisebb gondok, Chrome-ban például sokkal rosszabb a minőség mint Firefoxban, csak tudnám miért...
2016. 09. 19. 13:32
piszkosfred
Nálam ugyanez volt
2016. 09. 19. 13:44
Burkus
Nekem simán ment. Windowson is, Androidon is (tablet).
2016. 09. 19. 14:10
xitron1
Köszi a válaszokat, akkor az én accountommal lehet gond, bár nem tudom, mi, ha eddig jól működött...
2016. 09. 19. 15:01
hispanic
Tv-n lefagyott egyszer, de az iPhoneon akkor is ment.
Újra beléptem és onnantól jó volt.
2016. 09. 19. 16:17
onslaught
Nálam se volt semmi gond, de ilyet akkor szokott csinálni, ha más is használja az accountodat párhuzamosan / egyszerre több device-n használod.
Változtass pw-t vagy ne használd több device-n egyszerre.
2016. 09. 19. 16:50
xitron1
Én is gondoltam erre, a fiam is tudja a belépést, de ő éppen a Burger Kingben dolgozott, biztosan nem lépett be (még nem tudtam tegnap óta beszélni vele, csak remélem, hogy nem adta oda másnak is az accountot...)
Egyébként most Lolvin utalását megfogadva Firefoxon nézem, egyenlőre semmi hiba (kopp-kopp)
2016. 09. 19. 12:53
dravait
Jimmy kiesése megölte a tippjátékomat. (is) :-)
2016. 09. 19. 12:56
zebra
Hoyert semmiképp, Casselt sem szívesen. Én esetleg Hasselbecket el tudnám képzelni.
2016. 09. 19. 13:06
Pietrosz2
Burkus mi a véleményed Blountról?
2016. 09. 19. 13:43
Burkus
Megkövettem már tegnap a bowl.hu-n :) De egy ilyen meg egy Colts meccsre jutott számtalan fogalmatlan. De tegnap mentette a második félidőt és csak azért nem lehet a végén 3&out az utolsó drive, mert hozta a futásokat. Ha pedig kifelé futtatják, általában sokkal sikeresebb mint középen. Nekem amúgy White gyors futásai is tetszettek.
2016. 09. 19. 15:03
hispanic
Dicséretes hogy megköveted.
Bízunk benne hogy egész évben ennyire rendben lesznek a futóink.
És ha majd még jön D.Lewis is:))
2016. 09. 19. 16:20
torokszabolcs
Csak én emlékszem rosszul, vagy tényleg így volt:
Mióta Tannehill az irányító Miamiban, azóta folyamatosan szétdobálja a sec-ünket? Ettől én annyira nem ijedtem meg, sőt az volt meglepő, hogy az első félidőben ilyen jól tartottuk őket. Sajnos néhány bírói furcsaságot is láttam, pl. PI, ahol a támadó nekiszaladt az előtte futó védőnek, aki háttal volt neki (de ilyeneket tegnap a Seahawks ellen is fújtak).
Érdekes a csapatlélektan: a D-t jobban megviselte a vezér elvesztése. De ez is egy ilyen sport:-)
Hozzászólás a(z) Első benyomás: New England Patriots - Miami Dolphins bejegyzéshez