Menetrend

Első benyomás: Patriots - Chargers (8. mérkőzés)

2017. 10. 30. 04:04
Szerző: Danna
Kategória: Meccsek
A Patriots megnyerte zsinórban a 4. mérkőzését, ezúttal a Los Angeles Chargers ellen 21-13-ra. Ezzel a szezon felénél 6 győzelemmel és 2 vereséggel áll, amivel vezeti csoportját és az AFC-ben is elsők között van.

Ami nem jó hír az az, hogy Tom Brady terve, miszerint úgy menni pihenőhétre, hogy a támadóegység jó teljesítményt nyújtott, nos, ez nem valósult meg. Túl sok mezőnygól és túl kevés TD született a mérkőzésen. Ráadásul Stephen Gostkowski a 6 próbálkozásból két mezőnygólt kihagyott, ami miatt végig izgulnia kellett a szurkolóknak.

A támadóegységnek sikerül viszonylag könnyedén eljutni a vörös zónába, ám ott már mérkőzések óta megáll a tudomány. Ezen minél hamarabb változtatni kell, reméljük a pihenőhét alatt sikerül kitalálniuk, hogy mi lehet ennek az oka.

A védelem és a speciális csapategység is jól játszott. Utóbbinak sikerült egy safety-t is elérnie egy punt visszahordáskor. A védelem összesen 349 yardot engedélyezett, amiből volt egy 87 yardos 6 pontos futása Melvin Gordonnak.

A védelem az utolsó 4 mérkőzések mindegyikén 17 pontot, vagy annál kevesebbet engedélyezett. Míg az első 4 mérkőzésen összesen 128 pontot szereztek ellenük, addig az utolsó négyen 50-et.

Brady 47 passzából 32 volt sikeres, összesen 333 yardért és egy TD-ért. Különösen sokat használta elkapóként a futóit, 15 nekik szánt passzából 14 volt sikeres 163 yardért. White 5 labdát kapott 85 yardért, Burkhead szintén ötöt 68 yardért és Lewis 2 labdát kapott 10 yardért.

Itt érdemes megjegyezni, miszerint a Patriots hajlandó az egyik futóját elcserélni a védelem erősítésének érdekében a Pro Football Talk információi szerint.

A csapat a következő héten nem játszik, pihenőhetet kap. Bill Belichick úgy tűnik meg van elégedve a csapat munkájának, hiszen megkapták a hétfőt és a keddet is a játékosok szabadnapnak, szerdán tart egy könnyű edzést, majd csütörtöktől hétfő reggelig szintén pihenhetnek a játékosok.

Hozzászólások

2017. 10. 30. 07:26
Lalika
Na akkor az első benyomásom, hogy remélem rendbe rakják az O-t mert elkeserítő amikor azért kell szurkolni, hogy bemegy vagy nem egy mezőnygól.
2017. 10. 30. 08:00
pippu
Első benyomás: liga utolsó védelemből liga elit lesz!!?
BB + MP varázsló? A sok sérült ellenére egyre stabilabb a D#
2017. 10. 30. 08:17
LAX
Erdekes meccs volt. Mindig azzal nyugtatom magam, hogy jo, de ez egy eleg eros vedelem. Meg hogy azert nekik is vannak jo elkapoik.
Az O fal nem tul rossz Cannonnal de nelkule eleg lukacsos volt.
Persze a nyomas Bradyn meg a keves ido, de azert sok volt a drop is. Nem voltunk tul acelosak tamado fronton.
A vedelem egyre jobb. Talan Gilmore visszateresevel kicsit meg jobban osszeall. Sokakkal elentetben en nem latom olyan gyaszosnak. Harris elolep es szerintem siman atveszi HT szerepet.

Ami mar nem is duhito hanem szomoru azok a tamadok. Nem is az Ofalra gondolok elsosorban. Elmeletileg vannak komoly elkapoink es elkapni is tudo hibrid futoink.
1; Cooks
2; Dola
3; Dorsett
4; Hogan
5; Gronk
Es a futok akik tenylegesen tamadok nem special teamerek
6; Gillislee
7; Burkhead
8; Lewis
9; White
En nem ertem hogy ennyi celpont van es nem hatokony a dolog! Hogy? Szerintem nagyon tehetseges jatekosok mind, de megsem olyan kiegyensulyozott a dolog mint kene lennie. Es akkor jonnek a pletykak, hogy erdeklodunk elkapok meg TE ek irant!? Miert? Itt van sok remek tehetseges jatekos es nem akar mukodni a dolog. Kemia megvan, de talan fejben nincs minden rendben. Nem halnak meg a palyan. Olyan jol van lesz ami lesz. Nem latom a tuzet. Olyan langyos leves! Szerintem.

Ha valakit hozunk inkabb a tamado falba. Bradynek kell tobb ido.
A masik a pass rush szoval talan a ket fal amit kene erositeni.
Szeretem az izgalmas meccseket de eddig a Falcons meccsen kivul inkabb szomoru es toketlen a dolog.
Gost meg nem is ertem mit csinal? :)
Persze remenykedunk a legjobbakba.
Kell is a pihenes meg kene egy kis motivacios trening! :)
Go Patriots!
2017. 10. 30. 08:38
hispanic
“Nem halnak meg a palyan. Olyan jol van lesz ami lesz. Nem latom a tuzet. Olyan langyos leves“
Ez abszolút nem így van.
Mindent megtesznek, profiként játszanak.
De ellenfél is van ebben a játékban, és van hogy az ellenfél nyer csapat szinten vagy egy adott játék helyzetben egyéni szinten.
Ezt el kell tudni fogadni, ez a sport legalapvetőbb lényege.
Ezen a szinten nem az akarat dönt, meg a “tűz”.
Az megye háromban lehet hogy számít, de ezen a szinten ez alap hogy megvan és itt a szakmai dolgok döntenek.
Mindemellett a csapat eredménye önmagáért beszél.
Bátran rá kell nézni a tabellára.
2017. 10. 30. 08:57
palesz42
2017. 10. 30. 08:50
kyobalu
Hannable szerint a Patriots nem áll ott ahol szeretne és nem is mutat olyan játékot, mint amit megszokhattunk tőlük, de ez jelenleg a NFL többi részének állapota, játékosminősége, és mutatott játéka alapján nem számít.
Nem hiszem hogy volt olyan az elmúlt években, hogy 8 támadó drive megáll a 30 yardos vonalon és 6x FG-ra vagyunk elegek..2010 óta nem volt olyan Pats meccs, ahol kihagytunk volna egy meccsen 2 FG-t. A védelem szerintem elfogadhatóan, sőt jól játszott, de BB éra alatt nem volt még 87 yardos futott TD ellenünk..
Lehet, hogy a csapatnak kellenek ezek a szoros meccsek, jobban összeérleli őket, és látják, hogy igenis mindhárom csapatrésznek kell tenniük egymásért.. DE az O# szenvedése a RZ-ban kifejezetten látványos és szokatlan!
Mert értem én, hogy kiesik Cannon, ami picit megzavarhatja Bradyt, és néha 5-6-7 emberrel kell megállítani az ellen elit D-line-ját, elit rushereit, de kérem szépen ilyen impotens megállásokat nem produkálhatunk, egymás utáni támadó drive-okban..Amikor van egy Gronk, Cooks, Hogan, Dola, White, Lewis, Burkhead, Giliszta, Dorsett, Hollister a csapatban! Ilyen gárdával TD-re kell törekedni, szellemes, támadó játékokkal. JMD is ludas..Sőt, szerintem ő a legjobban! Meg azért Brady is..
Ne legyünk szemellenzősek.. Bármennyire is imádjuk..
Jó ez a csapat és a szezon végén sokat fognak jelenteni ezek a szorosan megnyert meccsek, de a RZ hatékonyságon dolgozni kell..Unásig..
Mert ez a teljesítmény ettől az O#-től nem elég. Főleg, hogy nagyon erősen jön a Bills, kifejezetten kemény, domináns játékkal és az AFC-ben is van még pár kifejezetten erős csapat..
Kell ez a két hét pihenő mindenkinek..Cannon jöjjön rendbe. Hoganért imádkozzunk, hogy sérülése ne legyen súlyos. JMD és Brady dugja össze a fejét, és unásig gyakorolják a RZ TD játékokat..
Ma pedig meglátjuk, hogy kit szerez BB még az utolsó trade napon..
Go Pats! ;-)
2017. 10. 30. 09:44
wolandrules
Úgy van, az O playhívásokat nem értem sokszor, most vagy nem nyitjuk ki a play bookot egyelőre, vagy ennyire sótlan JMD. Abszolút kiismerhető a red zone offense, nem véletlenül a sokadik meccsen áll meg a tudomány 20-30 yardnál, nem kell géniusznak lennie az ellenfél védő koordinátorának, hogy levédekezzék. Nyilván hiányzik Jules, stb., de aki sok meccset néz, az láthatja, hogy milyen kreatív támadásokat vezetnek a csapatok, a Texans- Seahawks meccsen kapkodtam a fejem. És nem feltétlen azért, mert ott mobilis qb-k voltak.
Ahogy írod is, ilyen futó és elkapóbrigáddal, a GOAT-al a hátuk mögött illene kreatívabb, szellemesebb játékokat hívni, hiszen végre tudják hajtani. Azért nem volt 2 kihagyott FG évekig, mert szökőévente rúgunk 6 mezőnygólt, hiszen ennyi red zone látogatásból lényegesen több TD-t szoktunk összehozni.
Egy szó, mint száz, az edzői stábnak kell szerintem elsősorban felpörögni, a játékosoknak pedig jobban koncentrálni.
(ja, és miután megjegyeztem ezeket a dolgokat a chaten meccs alatt, rögtön jöttek a sznob huszárok, hogy pfff, meg dedó, stb. Ők talán rosszabbak, mint Donkék, mert azt átugrom, vagy nevetek rajta, ez bosszantó. Miután ez egy élő chat, ezért tudomásul kéne vennie egy-két embernek, hogy nem mindenki a fotelben chipset eszegetve nézi a meccset, mindenkinek más a habitusa, de amíg nem lép át a hozzászóló bizonyos határokat, addig tök feleslegesek a lenéző beszólások.)
2017. 10. 30. 10:03
crucified
"Meg azért Brady is..
Ne legyünk szemellenzősek.. Bármennyire is imádjuk.."

Ezt magyarázd már el nekem légyszíves. Amennyiben nincs üres célpontja, mit kellene csinálnia? Eldobni úgy a labdát, mint a legtöbb meggondolatlan irányító esetében? Brady idén az egyik legjobb.
2017. 10. 30. 10:36
kyobalu
Attól függetlenül, hogy a bowl.hu-n dicsértem Brady tegnapi mozgékonyságát, és ahogy kezelte főleg az Ingram által okozott zavarokat meccs közben, Cannon kiállása után látványosan látszott rajta a frusztráció, vagy a bizalom hiánya Waddle felé..Pedig Waddle kifejezetten jól megoldotta a helyettesítést szerintem. Bradynek bőven adott időt a fal többször is, de a rövid check-down passzok helyett rendre a hosszabb passzokat erőltette, Dupla-tripla covarege-be Cooks-nak, Gronknak, Hogs-nak, úgy hogy az oldalvonal mellett ott állt Burkhead, White, Dola vagy Dorsett 5-10 yardra rendre üresen. Inkonzisztens volt, s főleg kapkodó. Úgy látom, hogy Jules kiesésével ezek a rövid passzos ütem passzokat nem is akarja használni,olvasni, hanem inkább nagyobb játékokat akar hívni, mert úgy érzi jobban beválik..S igen néha örülünk egy hosszabb, szép passznak, nagy játéknak, de tegnap vagy ő rontotta el rendre a passzokat, vagy az elkapók dropoltak kulcs szituációkban.
Az elmúlt három meccsen rendre ezt látom..
Attól függetlenül Brady vezeti a ligát passzokban és talán ratingben is jó helyen áll, de az elmúlt meccseken rendre előfordul ez a probléma..Néha rövidebb passzos, biztonságibb játékok célra vezethetők lennének..Ettől függetlenül imádom, ő a legjobb QB ever, de magához képest alul teljesít..Főleg RZ távolságban. De ezt ő is elmondja, elismeri a saját hibáját is.
2017. 10. 30. 11:08
crucified
Azt gondolom a játékhívásokkal van probléma elsősorban és a kommunikációval, nem Bradyvel.
2017. 10. 30. 11:37
kyobalu
Nem is a képességeivel van a gond. Öröm volt nézni, ahogy tegnap is mozgott. Blitzek ellen tegnap is átlagon felül teljesített. :) De hülye játékokat hívnak RZ környékén. Hogy ez ki hibája főleg, azon el lehet gondolkodni, vitatkozni. Én úgy gondolom, hogy JMD idén messze nem dolgozik meg a pénzért, még akkor sem, ha liga első még jelenleg is a NE O# game statokban. Brady-től azt szoktuk meg, hogy lényegesen rugalmasabban viszonyul a változókhoz meccs közben és bátran át meri hívni a játékot bármikor, ha úgy érzi az a megfelelőbb..Főleg RZ-ban. Na most ez az utolsó meccseken nem látszik. De, lehet, hogy csak mi Pats szurkerek vagyunk elkényeztetve, hogy nem látjuk azt a hengerlő támadó focit, amit megszoktunk.. Lehet ez is..De nekem személy szerint nem tetszik ez a támadó filozófia amit az elmúlt meccseken mutatunk. Attól függetlenül jó, erős csapatunk van..Meccseket nyerünk. 6-2-vel állunk by week előtt, ami kitűnő. De az O# RZ hatékonyságán, TD termelésen változtatni kell.
Főleg, hogy lesz még idén Denver, Bills, Miami, Steelers D# Brady-ékkel szemben..S egyik sem leányálom.. ;-)
2017. 10. 30. 12:43
LasVegas
Hogan esetében kiforult vállat és több hetes (bye weeken túli) pihenőt prognosztizálnak sajnos. MRI ma, a többit meglátjuk. :-(
2017. 10. 30. 09:09
anti pass
Szezon elején el voltunk ájulva a támadó részünktől és versenyt szidtuk a védelmet! Most megfordultunk!
2017. 10. 30. 09:11
kitalaltnev
2017. 10. 30. 09:11
kitalaltnev
Azaz teljesen igazad van.
2017. 10. 30. 09:20
BaP
Nekem nagyon tetszett Brady "tánca" 40+ és azért nagyon szépen hosszabbított meg játékokat.
De mi volt az elkapókkal?!
Alig tudták tisztára játszani magukat ....
A red zone-ban, meg fájdalmasan nincs célpont, mert egyedül Gronk mismatch, a route-ok meg nem elég jók, nincs tiszta célpont, úgy meg nem lehet.

A D# nagyot játszott, én nem nagyon várnám vissza Gilmore-t, Butlernak meg csak kéne adni egy szerződést (akkor is, ha magas CB is kell) ... az a sprint, meg ahogy a peanut szerelést megpróbálta.... na ez az energia kell a D-ben

Remélem legalább 2 trade lesz, egy DE/LB és egy OL ... szerintem WR csak akkor kéne, ha Mitchell nem tud visszajönni az IR-ről, ő megfelelő rz célpont volna

A W megvan, látva a Bills remek játékát, most ez volt a legfontosabb
2017. 10. 30. 09:44
Foherty
Ezen a Butler dolgon azota is gondolkodom... nem lett volna jobb szerelnie Gordont az 5 yard kornyeken, ahelyett, hogy fumble-re megy? Kicsit olyan ez, mint mult heten, amikor meg sima passzleutes helyett int-et probalt... szerintem ez inkabb hiba, mint erdem.
2017. 10. 30. 09:50
Japp, ugyanez jutott eszembe meccs közben
2017. 10. 30. 09:51
palesz42
Nem lehetett volna szerelni, mert ennél a sebességnél úgyis beesett volna a RZ-be. Az egyetlen lehetséges mentést próbálta meg, kiütni a kezéből a labdát.
2017. 10. 30. 09:57
Lábsöprésre gondoltam, de visszanézve valóban pont határon lett volna valszeg.
Persze ha bejön amit próbált, óriási lett volna
2017. 10. 30. 09:59
wolandrules
Tudta, hogy jön Butler (látta a kivetítőn), ezért ráfogott a labdára. Talán ha megrántja a kezét akkor kiejti. Touch back-re ment, próbálta kimaxolni a dolgot, nem sikerült, de legalább megpróbálta. Mondjuk simán lefutotta Chungot...
2017. 10. 30. 11:05
és itt jön még ki, hogy teljesen más a 40 yardos sprint a Combine-on és egy 60 yardos sprint teljes felszerelésben.
Ugyebár Butler azért (is) nem lett draftolva, mert csak 4.64-es 40 yardja volt
2017. 10. 30. 11:23
palesz42
Igen, én ezt szeretem benne. A Jets-es fumbli is ennek köszönhető. Nyilván vannak hiányosságai (pl. az ügynöke...), de számomra nagyon szimpatikus az a tűz, akarat, amit a pályára visz.
2017. 10. 30. 11:41
Lalika
Szerintem egy szavunk nem lehet Butlerre. Ha fogalmazhatok úgy látszatra is jobban dolgozik mint bármelyik CB-nk. Gilmort nem is említem. Én momentán félek a visszatérésétől.
2017. 10. 30. 12:46
MadJani
A lehető legjobb megoldásra ment rá, mert ha bejön akkor touchback ha tackle-re megy akkor mivel hátulról érkezik, pont besegítette volna az endzone-ba.
A múlt heti-t is már többször kielemeztük. 1 & goal szituációban a passzleütés kb. semmit nem ért volna, ha 10 centivel magasabb akkor nem tudta volna JJ kiszedni a kezéből és megintcsak touchback.

Mind a kettő jó döntés volt.
2017. 10. 30. 14:08
palesz42
2017. 10. 30. 09:24
tavi
Sziasztok.
Sokéves olvasás után (ezúton is köszi mindenkinek az írásokat) lenne 2 kérdésem a meccsel kapcsolatban. Ha a végén sikerül a TD, a kétpontos kísérletet megcsinálhatták volna úgyis, hogy lejárt az idő? A safety turnovernek számít (mivel át kellett rúgniuk hozzánk a lasztit)? Köszi
2017. 10. 30. 09:46
Foherty
A extra pontot/pontokat idon tul is lehet.

Szerintem nem turnover, mert ugye punt jon utana, de ez nem egy hivatalos mutato, ugyhogy gondolom, sokfelekeppen lehet ertelmezni.
2017. 10. 30. 09:50
2017. 10. 30. 09:53
tavi
2017. 10. 30. 09:49
Szia!
Igen és nem
2017. 10. 30. 09:45
zozo692
Hát, nem tudom, ki lehet az a futó.
James White- kihagyhatatlan
Rex Burkhead - több, mint reménykeltő
Dion Lewis - első számú futó most + visszahordások
Mike Gillislee- talán ő, de most jelenlegi állapotában piacképes?

Én sajnálnám, ha ez lenne a megoldás.
2017. 10. 30. 10:48
kalapur
en ezek kozul burkheadet sajnalnam legkevesbe, volt par szep megmozdulasa, de osszesegeben (reszben serules miatt) o tette hozza a legkevesebbet szerintem
2017. 10. 30. 10:57
vicgeordie
Sztem Burkhead pont az a fajta svájci bicska, akiket BB nagyon szeret. Tud futni, elkapni és a ST-ben is használható, ha kell. Nem is beszélve arról, hogy a sérülése előtt is volt egy jó meccse és tegnap is nagyon hasznos volt. Őt hiba lenne elengedni.
2017. 10. 30. 11:18
palesz42
Egyetértek, ha már RB, akkor Giliszta. Viszont szerintem a jelenlegi RZ hatékonyságban szerepet játszik a power RB hiány, illetve az, hogy az erőfutások csak az első két meccsen működtek. Lehet, hogy tévedek, de Gilli-ben ebben a tekintetben nem bíznak. 5 yardon belül is passzolunk...
2017. 10. 30. 12:48
Lucius
Lewis vagy White képvisel szerintem bármilyen értéket jelenleg. Mivel komoly alap kell a cserére, kettőjük közül lehet valamelyik. Kb. mindkettő ugyanazt tudja (és mindkettőt sajnálnám). Talán Lewis a valószínűbb, ő tűnik a legjobbnak.
2017. 10. 30. 13:32
hopi46
A "futókorps" meggyengítése azaz bármelyik elcserélése ostobaságnak tűnik. (Adjuk Bolden-t, Ő is futó!)
Lewis,White,Burkhead elkapók is!
Ha IR-ről visszahozzuk Valentine-t és Mekkeleket, vagy a PS-ből felhozzuk Blackson-t, azzal erősödni tudunk. Nem igazán hiszem, hogy a piacon sokkal jobb opcióink lennének. De ki tudja, lehet, hogy lesz nagy meglepetés.
2017. 10. 30. 14:15
nszgergo
a cseréhez partner is kell... adjuk Boldent :) :)
2017. 10. 30. 14:15
InfiniteLoop
Sajnos a trade nem feltétlenül arról szól, hogy megszabadulhatsz a legrosszabb játékosodtól, hanem arról, hogy melyik ujjadat harapd meg.
Ha jó játékost akarsz, aki ráadásul nagyon kell neked, akkor olyat kell ajánlanod, akit a másik fél is akar. És az nyilván nem a kutyaütők közül fog kikerülni.
2017. 10. 30. 17:48
DM
Ezzel a kijelentéssel teljes mértékben egyetértek,és szerintem White.-ról van szó a többi játékos nem mérvadó jelen esetben,
2017. 10. 30. 11:54
hopi46
A ST, a védelmünk segítségével, megnyerte Nekünk a meccset! Hurrá! 15 pontot szereztek és - a kutyafáját- még el is herdáltak hatot. A "középpályán" félelmetes TB+WR-ek+Gronk csapatrész vacak hat pontja nélkül is nyertünk volna, nincs szükségünk holmi RZ vacakolásokra. Menjünk a RZ-ig, aztán Gost majd eldönti, hogy izgulnunk kell vagy sem! :) (Most ügyesen keverte a kártyákat.)
A futóink nagyszerűek voltak, csináltak összesen 260 yardot a 414-ből és az elkapott yardokat is kb. szépen megfelezték az elkapókkal. Igaz, az EZ-ba vagy nem tudnak, vagy nem engedi őket a playbook, befutni. :( (Ha futót trédelünk rögtön elkapót is vesztünk. Na jó, Giliszta tényleg csak futni tud.)
TB-t jól megvédték (3 sack az Neki smafu), dobott is összesen 2 viszonylag hosszabb sikereset (27 és 26 yard), a többi rövidebb lett, vagy nem sikerült. :( (Reiss be is rakta down-ba szegényt)
A Denver ellen jó lenne győzni 6-3-ra az Oakland ellen meg 3-0-ra! Hiszen csak a win számít! :)
Develin lett a kedvencem (természetesen a kb. 1 hónapja kissé inkonzisztens TB után!), Waddle-ben nagyon kellemesen csalódtam újra.

Ps. Arnoldnak: "Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve!"
Go Pats!
2017. 10. 30. 12:41
LasVegas
Látod Hopi, megmondtam, hogy kontrolláljuk a meccset a futókkal. MAJDNEM úgy lett az egész, ahogy jósoltam :-))) Kár, hogy nem tudtunk ellépni a meccsen, de szerencsére Rivers pánikos dobásaira most is számíthattunk = meg is lett a várt interception. Bosa meg inkább használt, mint ártott nekünk. ;-)
2017. 10. 30. 13:14
hopi46
Hát nem volt rossz a jóslásod, de hogy a legjobb elkapónk White és Burkhead lesz nem mondtad.
Én a puntokhoz értek, a tippjátékban a 8 változatból simán eltaláltam Allen 57 yardosát! :D
2017. 10. 30. 12:51
kyobalu
Hopi kellesz ide nagyon! Megmosolyogtatod az embert ilyen borús hétfőn is.. :)
2017. 10. 30. 16:36
Arnold Patsenegger
Én sokkal nehezebb meccset vártam. És Hopi örülök,hogy most ilyen "pozitív" vagy :)
2017. 10. 30. 18:19
Arsenal
Hopi pont olyan pozitív, mint egy hasmenés!:D
2017. 10. 30. 18:34
hopi46
Ejnye, ez igen ízléstelen volt! Én másmilyennek gondoltalak, de hát madarat tolláról, embert írásáról...! Persze ezért nem bannolnak :(

Leváltalak, mint ügynökömet! :)
2017. 10. 30. 18:52
Arsenal
Hopi, te meg tudsz sértődni? Ez újdonság, erre oda kell figyelnem a jövőben.
2017. 10. 30. 19:10
hopi46
Láttad a legutolsó karaktereimet? :)
Persze a pozitivizmus és a hasmenés kapcsolatát levezethetted volna, érdekelne... :D
2017. 10. 30. 21:29
Arsenal
Hopi, az írásaid csak kismértékben pozitívak. Általában a negatív dolgokat emeled ki a csapattal szemben, ami szerintem jó, mert lehűtöd a túlságosan is, és csak a jót látó szurkolótársakat.
És ha hiszed, ha nem, a hasmenés is lehet néha kismértékben pozitív, lásd Dulcolax szedése esetén. Szóval beszéljünk még szar ügyről?:D
2017. 10. 30. 22:45
hopi46
Köszi nem, rövid volt és lényegre törő... :D
2017. 10. 30. 13:50
dravait
Egyéni csúcs megdöntve a tippjátékon: 8 (azaz nyolc!!!!) pont. Erre jó volt ez a nemkönnyű meccs. :-)

Kicsit lenyugodva (és túlélve kb. 4 infarktust) áttekintve a vasárnap estét, megint igaz a lényeg, hogy hoztuk a meccset!!!
A Broncost szétszedő Bosa-Ingram páros gyakorlatilag súlytalan volt, a ST nagyon odatette magát (kivéve Gost, aki nullára hozta ki a napját), és Brady is elég jól jétszott. Az látható volt, hogy a Chargers nagyon felkészült a támadóinkból, a futókat időnként remekül lefogták, a secondary sor jól emberezett az elkapóinkon és néhány igen szép szerelést is bemutattak. Ennek és a bénázásaink ellenére kaptak 21 pontot.
Nekem az volt az érzésem, mintha úgy gondolnák, hogy ennyi elég, a győzelem megvan, ne adjunk ki többet magunkból. Persze én sem értem Brady hosszú passzait dupla/tripla coverage-be, amiknél a szerencsefaktor is mellettünk állt, mert akár INT is lehetett volna nem egy, de ez legyen az ő titkuk, miért kellettek ezek a hívások - úgyse árulják el, mi meg csak találgatunk.

Tehát győztünk, a sérülteket pótolni kell valahogy és menni előre, mert megint a tavalyi jelszó az érvényes: ONE MORE!!!!

GOOOO PATS!!
2017. 10. 30. 18:44
hopi46
A Gost 0 hogyan jött ki? 6-ból 4 jó, az kb. 66%, pocsék, de nem 0. Egyébként a legponterősebb játékosunk volt!:) Egymaga remizett a Chargers-el! :)
2017. 10. 30. 21:39
dravait
Nekem a nulla az, ha MINDENT berúg, és kb jók a kezdőrúgások. Tegnap rontott kettőt, viszont a rúgásai rendre igen jól sikerültek.
Persze igazad van, szubjektív ez a nulla, és talán kicsit szigorú is, de útálom, mikor kigyja a rúgást. :-) :-) :-)
2017. 10. 30. 21:41
dravait
És abban is igazad van, hogy a legtöbb pontot ő szerezte - legyen akkor +2 (nem kérdezd, hogy számoltam ki) . :) :) :)
2017. 10. 30. 22:48
hopi46
2017. 10. 30. 15:08
Montesclan-pats
Ha Gost, nem Ghost, akkor 27-13, sima liba, a védelem nagyon jó volt, Harris csúcs jó lesz.
Futót ne adjunk senkinek ez a team, most a csapat igazgyöngye, mindenki meg is van lepődve, hogy futócsapat is tudunk lenni, a legközelebbi meccsen tuti feljebb fognak lépni ellenünk a sec, és akkor jöhet a hosszabb passz. Burkhead nagyon jó lesz, iszonyú jókat átlagol futásban, és alig droppol, Lewis a védők rémálma, White alapember, Gillislee-t kell jobban használnunk, de erőfutó is kell. Ha Hogan sérült csak Burkhead tudja "pótolni". Brady idén is közel tökéletes, egy két hosszabb passznál voltak jobb opciók, Cooks mély passzánál, Dola jobb szélen, és néha Burkhead vagy White közelin, de ha ez volt a game plan, de tegnap Sanyi is megmondta: ez van legközelebb a tökéleteshez.
2017. 10. 30. 16:17
dartib83
Hogan sérüléséről tud valaki infót?
köszi!
2017. 10. 30. 16:49
Ha BB-n múlik sokat nem fogunk megtudni a jövő hétig, amikor is a napvilágot kell, hogy lásson következő sérült lista:

BB said "No" update on Chris Hogan's shoulder. Went on to say team will have injury report next week.
2017. 10. 30. 17:21
LasVegas
Majd Rapoport hozza az infót, mint mindig. Jelenleg 3 verzió van: 1.) Vállizület-rándulás (mint Bradynek korábban), két hét múlva játszhat. 2.) Kifordult a válla, több hét szünet. 3.) Season-ending injury. Minden a diagnózison múlik. In MRI we trust.
2017. 10. 30. 19:31
Szó szerint ugyanez történt. :D
2017. 10. 30. 16:36
polo62
egyszer a védelem a gyenge, egyszer pedig a támadósor, de mindig van mit leszólni. pihenőt is minek kapnak a játékosok egy 6-2es fél szezon után, tiszta szégyen????
tény, hogy közel sem teljes a puzzle, és sokat kell fejlődni, de talán a Falcons? meccset leszámítva nem volt olyan meccs, ahol mindkét egység közepesnél jobb teljesítményt nyújtott volna, és így 6-2. mi lenne, ha minden menne? más csapat szurkolói össze tennék a két kezüket ha 8 meccs után így állnának, míg a pats szurkolóknál az a legnagyobb baj, hogy ugyan nyer a csapat, de valamelyik csapatrész gyengébb játéka miatt a meccs utolsó másodpercéig izgulni kell. borzalom
2017. 10. 31. 02:17
Mohikán
Nem tudom hogy a közvetítésben láttátok-e de a mester kétszer is kérdőre vonta JMD-t a redzone sikertelensége miatt. A másodiknál kimondottan dühösen kiabált !!!
2017. 10. 31. 02:20
Mohikán
Viszont az nagyon tetszett, hogy a meccs előtt két nappal Amendola lejött a shopba és kb 10 percet jópofizott a néppel. Viszon autogrammot nem adott senkinek.
Hozzászólás a(z) Első benyomás: Patriots - Chargers (8. mérkőzés) bejegyzéshez