Menetrend

Első benyomás: Patriots - Falcons (7. mérkőzés)

2017. 10. 23. 05:50
Szerző: Danna
Kategória: Meccsek
Az este egyik főszereplője a köd volt: 

A másik pedig kétség kívül a Patriots. A csapat 23-7-re nyert a Falcons ellen, tehát nem sikerült visszavágni az atlantai csapatnak a Super Bowl-on elszenvedett vereségért. Sőt! A vendégcsapat egyetlen pontszerző akciója a mérkőzés végén született, amikor már minden mindegy volt. Ha Malcolm Butler egy kicsit magasabb, vagy erősebb, akkor abból a TD elkapásból is simán lehetett volna labdaszerzés. Julio Jones gyakorlatilag Butler kezéből vette ki a labdát. Ez a TD szakította meg azt az 54 pontból álló sorozatot, amit a Patriots ért el a Falcons ellen azóta, hogy az Atlanta 28-3-ra vezetett ellene a Super Bowl-on. 

Mind a három csapatrész nagyon jól játszott. A támadók egy kicsit döcögősen indultak be, a védők azonban az első pillanattól fogva haraptak, gyakorlatilag esélyt sem adva a Falconsnak. Bár labdaszerzésük nem volt, de a futást nagyon jól fogták és az elkapókon is mindig ott voltak, ami miatt sikerült passzokat is leütniük.

Tom Brady 29 passzából 21 volt sikeres, 249 yardért és 2 TD-ért. Brandin Cooks 4 elkapásból 65 yardot és egy TD-t ért el. Chris Hogan 4 elkapásból 71 yardot, Rob Gronkowski 3 elkapásból 51 yardot és James White5 elkapásból 28 yardot és 1 TD-t ért el.

Az Atlanta kétszer is nekiment egy 4. és hosszúnak az első félidőben. Míg az első Matt Ryan megfutotta, a másodikat sikerült a védelemnek megakadályozni. Cassius Marsh egy FG-t blokkolt.

A mérkőzés jelenete mindenképpen Cooks TD elkapása volt. Amikor Brady a játék indításakor az éppen előtte keresztbe futó Cooksnak dobta a labdát, aki Gronk mögé elbújva, az ő erejét és testét használva jutott be a célterületre. A TE gyakorlatilag tankként törte az utat a háta mögött, a mezébe kapaszkodó elkapónak.

A mérkőzésen Dont'a Hightower válla és Malcom Brown bokája megsérült. Előbbi a mérkőzés végét már a padon töltötte, a hangulatából ítélve talán nem komoly a sérülés. Brownt is mutatták a sérülés után a pálya szélén állni, talán ott sem komoly a baj. Többet majd nyilván a hét folyamán fogunk megtudni az állapotukról.

Jövő hétvégén a Los Angeles Chargers érkezik Foxboroba. Az a Chargers, aki a harmadik mérkőzését nyerte meg zsinórban, vasárnap éppen a Denver Broncost nullázták le.
Hozzászólások

2017. 10. 23. 08:10
lynyrd
Végre...
Általában apró dolgokon múlnak az NFL meccsek, de szerencsére ez most nem így volt! Remélem, a srácok is jól érezték magukat a bőrükben. Nem kellett vért izzadniuk, de a koncentráltság megvolt. Azért nem ilyen minden meccs, nehogy elkényelmesedjenek ;-)
2017. 10. 23. 08:23
dravait
Húúúú, de jó meccs volt! Az első negyed a szokásos tapogatózás, aztán a lehúzott redőnyként működő DEF után beindult a támadósor is.

Az egyik kulcs momentum az lehetett, mikor még a mezőnygólt is blokkoltuk, a rúgójuk önbizalma megtört és utána újból hibázott.

Brady időnként pontatlan volt, a majdnem INT ránkhozta a frászt, ráadásul ott az elkapójával totál homályban voltak - a sárga itt megmentett minket. De voltak penge passzai is, szerencsére ezek voltak jelentős túlsúlyban.

Viszont a futások nálunk rendre meghozták a szükséges yardokat, Lewis villogott megint, Burkhead is megmutathatta, hogy nem véletlenül van itt - három erős futóval nem rossz ez az egység (plusz White). Egyelőre megyünk előre Jules nélkül is, kicsit más stílusú játékkal.

A Falcons kétségtelenül indiszponált volt, nem tudták kihasználni sem a futóikat, sem az elkapóikat, Bademosi egy újabb felfedezett lehet, akiből playmakert fognak csinálni BB-ék.

A védelem azért volt kis zavar, mikor Ryan a vége felé elkezdett dobálni, azt érdemes kicsit még alakítani.

Szóval köszönet a csapatnak ezért a meccsért, a coach team jól megtalálta a helyes működést mind DEF mind OFF oldalon. Így megesszük a Chargerst is.

GOOO PATS!!!
2017. 10. 23. 08:59
crucified
"Brady időnként pontatlan volt".

Te melyik meccset nézted úgy őszintén, Ember? A 72%-os dobási pontosság valóban az "időnként" pontatlan kategória.
2017. 10. 23. 11:14
TMR
A 72%-os pontosság pont azt jelenti, hogy 28%-ban pontatlan volt. Az tényleg az időnként kategória.;-)
Szerintem te is pontosan tudod mire gondolt a hozzészóló.
Csak azt nem értem miért kell egyből a másüknak "ugrani". Annyira nem volt ez itt szokás.
2017. 10. 23. 11:38
crucified
Nem ugrottam senkinek sem, csak nem tudom interpretálni Brady mai teljesítményében az "időnként pontatlan" meghatározást. Tényleg nem tudom ilyenkor mire gondol valaki. A 10-ből 10 sikeres passzra, mint pontos kategória? Ahogy Brady is többször hangsúlyozza, ez az inch-ek játéka.
2017. 10. 23. 12:09
Misi56
Arra ,hogy az elején amikor még más sem működött olajozottan! ( tapogatódzás )Nem muszáj, ( szervilisen ) csak dicsérni! Ez nem vezet sehova! Azt valamikor Ferenc József mondta , hogy: " minden nagyon szép ? minden nagyon jó , mindennel meg vagyok elégedve" Ez kellene?? Kérek mindenkit: NE MINŐSÍTSÜK egymás hozzászólását!
2017. 10. 23. 12:26
piszkosfred
+1
Ezt én már mióta kérem. Pedig a viták élvezetesek is lehetnének. El kellene fogadni, hogy amennyi félék vagyunk, annyira különbözően láthatjuk ugyanazt. Az optimistább személyiségek inkább a pozitivumokat látják meg, míg a pesszimistábbak a hibákra érzékenyebbek. És az optimizmuson-pesszimizmuson belül is széles a skála. Mindannyiunkban közös azonban a csapat szeretete. Ami a legfontosabb. Éppen ezért nem is értem, hogy lehet egyből egymásnak ugrani? Miért nem lehet simán megkérdezni, hogy ugyan mond már el, miért láttad te ezt másképp.
2017. 10. 23. 19:32
crucified
"El kellene fogadni, hogy amennyi félék vagyunk, annyira különbözően láthatjuk ugyanazt"

Ez akkor oda-vissza igaz?
2017. 10. 23. 21:26
piszkosfred
Persze. Ez csakis így működhet(ne).
2017. 10. 23. 19:42
crucified
Nem minősítettem, hanem kérdeztem. 121-es passer rating és 72%-os dobási pontosság mellett zseniálisan mozgott a zsebben. Ehhez képest azt írni, hogy "időnként pontatlan" számomra értelmezhetetlen. Nem tudom mi kellene még a szurkolóknak?
2017. 10. 23. 14:17
B.Toma
Többször is pontatlan volt, illetve tőle szokatlanul többször is homályokat dobott szélre Gronk felé, meg volt a borzalmas majdnem INT. De persze nem is Brady volna ha nem köszörülné ki egyből a csorbát. Volt pár nagyon szép dobása is ami enlékezetesebb volt.
2017. 10. 23. 14:39
dravait
Az előttem szólók pontosan leírták, mire gondolt a költő. :)
Az Ember legalább nagybetűvel, ezt köszönöm! :) :) :)
2017. 10. 23. 19:39
crucified
Csupán arra értettem, hogy még egyetlenegy meccset sem láttam az NFL-ben közel 15 év alatt, ahol az irányítónak ne lennének pontatlan passzai. A védelem a vége felé tudatosan adta át a 10 yardon belüli területeket, ahová jöttek is Ryan passzai. De ez csak a hosszú passzok elkerülése miatt volt.
2017. 10. 23. 08:24
anikom
Nem tudtam nézni, engem komolyan meglep ez az eredmény. Nem.akartam előtte károgni, de attól tartottam, h belefuthatunk egy nagy zakóba. Jó reggelem van.
2017. 10. 23. 08:25
dravait
A hét jelenete meg nem lesz kétséges, ahogy Gronk behúzta magával Cooksot a célterületre, az fenomenális volt. :-)
2017. 10. 23. 08:47
Pietrosz2
Ez volt a legsimább meccs idén.Ennyit a károgókról.Sajnos a Jets 2 TD előnyről elrontotta Dolphins ellen -INT a saját alapvonal közelében - ill.a Bills is egy nagy fumblenak köszönheti a győzelmét.A győztesek drukkerei biztos leírják,hogy mákuk volt,mint itt egy-két hozzászóló szokta.
2017. 10. 23. 08:51
Arnold Patsenegger
Végre, amit látni akartam... így kell ezt csinálni! Esélyt sem adtak ennek a Falcolnsnak.

Amikor GronkCooks Intercity berobogott... na az kemény volt.

Ahogy az is amikor Julio Jones kitépte Butler kezéből a labdát :/ :D Butlernek esélye sem volt :D :D (persze itt már annyira mind1 volt)


Jöhet a Chargers akik szépen kitiporták a Broncos lelkét. :D


off: Srácok sajnos azt kell mondjam egyre kiábrándítóbb ami a chaten megy, direkt csak az utolsó negyedben mentem fel megnézni hogy örülnek egymásnak az emberek és végre együtt örülhetünk..... ebből csak Őrület maradt....
nevetséges az egész! Nyerésre áll a csapat és még ilyenkor is egymást marcangolják az emberek... csak így tovább azt mondom! Nem véletlenül tartják a Patriots szurkolókat kreténnek sajnos, és az a legfájóbb,hogy a többséget akik teljesen normálisak az ilyen alja nép miatt ítélik meg! Persze van aki ennek örül. Részemről én nem vagyok kíváncsi rátok srácok többé. megelégszek itt a cikkek alatti kommentekkel (persze időnként még ide is feltéved egy két degenerált). -bocs a szóhasználat miatt de erre nincsenek más szavak, sajnos fullba nyomjátok a kretént! (tisztelet a kivételeknek akik szerencsére szép számmal vannak).
2017. 10. 23. 09:06
ua
2017. 10. 23. 09:26
pats4ever
Azért ez így erős sztem. Mivel végig fent voltam, végignéztem, h konkrétan 2 régi troll "barátunk" tette tönkre a hajnali chatet. A Q4-ben gyakorlatilag végig az volt a téma, hogyan lehetne kizárni őket. Az a baj, h Danna túl vajszívű (és túl régóta küzd velük), pedig bannelni kellene őket a fenébe. Amit nem értek, h mi örömüket lelik abban, h szétcseszik több tucat ember örömét. Hogy arra pazarolják el a szabadidejüket, h trollkodjanak. Mintha fizetnének nekik érte.
Komolyan mondom szívesen áldoznék rá anyagilag (és sztem vagyunk így ezzel néhányan), hogy megoldható legyen a kizárásuk, meg a visszaigazolás alapú csatlakozás a chathez. Mivel ma reggel örülni szerettem volna, nem akartam ezzel foglalkozni, de ha már feljött, reagáltam rá, mivel engem is roppant módon zavar! :-(
2017. 10. 23. 14:23
B.Toma
Nem kell etetni őket ilyen egyszerű. Attól ment szét a chat, hogy többen is elkezdtek velük foglalkozni ahelyett, hogy egyszerűen figyelmen kívűl hagyták volna és csak átlépnek a kommentjeiken. Ha mindenki ezt tette volna, egy idő után megunják és lelépnek. Hagytátok, hogy pár hülyegyerek elcsessze az estéteket.
2017. 10. 23. 11:57
kyklopsz
+1
A chat-hez direkt nem is szólok... Elég, ha én tudom, hogy mért vagyok tag...
2017. 10. 23. 12:13
Huszas71
+1
Az ilyenek miatt járok fel én csak köszönni a meccsek elött..
2017. 10. 23. 12:11
Misi56
Ha Butler csak simán elüti , akkor meg Jonesnak nem lett volna semmi esélye , maradt volna a field gól! De ennek már tényleg nem volt semmi jelentősége!
2017. 10. 23. 14:07
B.Toma
Valószínűleg a meccs elején még elütötte volna ezt a labdát, de mivel már nem igazán számított most akart egy látványos INT-t a végére Butler. Nem tudta jól megfogni a labdát, meg kicsit már hátrafelé is esett közben, esélye sem volt. Jól játszott most Butler összeségében, kezd visszatérni. :)
2017. 10. 23. 18:49
MadJani
Szerintem mivel 1&goal volt az 1 yardosról, így a legjobb megoldás az lett volna ha leszedi. Sajnos fizikailag esélytelen volt, pedig nagyon megérdemelte volna.
2017. 10. 23. 21:58
B.Toma
Mondjuk ez igaz, ha csak leüti van még három lehetőség a TD-re. De minimum egy fieldgoal. Végülnis mindegy volt :)
2017. 10. 23. 14:26
petnetman
+1
évekig nem is regisztráltam az oldalra, de tavaly mégis megtettem. iden az első meccseken felmentem a chatre is... tegnap már csak bekoszontem és le is léptem. elég volt.
igy visszaolvasva jo dontes volt, pedig nyert a csapatunk. nem is tudom mi lett volna ha a falcons atgazol rajtunk, toluk én is tartottam az SB miatti extra motivacio miatt, szerencsere tevedtem

Danna: folyamatosan dolgozom egy eleg jo programozoval(igaz nem Pats drukker, de ez most nem fontos), nincs sok ideje, de ha pontosan specifikalod h mit szeretnel akkor futnék egy kört. no meg nekem is megérne egy kis anyagi ráfordtást a nyugalom, és az értelmesebb, vagy talán inkább érzelmileg kevésbé túlfűtött trollmentes chat. ha gondolod, dobj egy emilt, mert nincs sok idom a melo miatt, és nem olvasok minden forumhozzaszolast :(
2017. 10. 23. 18:12
az a baj, h ez nem kis anyagi ráfordítás. kegyetlen elszálltak az árak ezen a piacon. kevés az informatikus, sok a munka.

Kidobálom őket, előbb-utóbb megunják. Most már szigorúbb leszek.
2017. 10. 23. 14:54
InfiniteLoop
Szerintem inkább gyere fel továbbra is a chatre.
Az ilyen embereket pont ez élteti, te vagy a "sikerük". Egyszerűen ignoráld (magyarul sz*d le), amit írnak. Közönség és visszaigazolás hiányában előbb utóbb úgyis megunják.(vagy nem ;) )
Ráadásul minél kevesebben írnak érelmes, pozitív megjegyzéseket, annál látványosabbak az ilyen figurák.
Ez pont olyan mint egy SB. Akkor kell a legkeményebben küzdeni, amikor a legvacakabb a helyzet ;)
(Ha már ez egy Pats Fun Club, akkor tanuljunk már tőlük valami igazán fontosat!)
2017. 10. 23. 21:29
Arnold Patsenegger
Nem az a baj,hogy egy kettőt beböfögnek a közösbe és figyelmen kívül hagyod... hanem feszt tolják a baromságot ,gyakorlatilag szóhoz se jutsz , mert amit írsz elveszik a trollságok közt :D :D
Elengedtem, majd szóljatok ha vissza lehet térni a chatre ;)
2017. 10. 23. 17:35
max350
2 hozzászólásom volt a meccs után a chaten, vissza lehet nézni!

05:28:38 max350: Na, úgy látom, mivel holnap nincs iskola, fent vannak a 8 évesek.....
és
05:30:31 max350: ja, mint az óvodában....szegény Danna....
2017. 10. 23. 18:11
Megkérdeztem az oldal jelenlegi technikai felelősét, sajnos erre az alapra nem megoldható az, h engedélyezzem a regisztráció után őket. Valszeg az egészet újra kéne rakni. Több százezer forintom erre nincs sajnos.

Marad az, h folyton kidobálom őket, most már szigorúbb leszek és ennyi.
2017. 10. 23. 19:09
csgabor
Én javasoltam már, h legyen két chat. Legyen egy “ekézős, érzelmes” és egy “tárgyilagos, nyugis”, aztán mindenki oda lépjen be, ahova szeretne. Én pár év után idén adtam esélyt, majd le lettem szerencsétlenezve (ami után az egész meccs és a szurkolótársak későbbi hozzászólásai is engem igazoltak), így bellvastam és abbahagytam a chatelést újra ki tudja mennyi időre. Sajnálom, de néhányan kritikán aluliak és a legszebb, mikor az ilyen kommentek között még hozzá is szólnak nagy egyetértésben. Hatalmas... Na mindegy is. Én szurkolok az utolsó sípszóig, ahogy tettem februárban is. Go Pats!
2017. 10. 24. 01:05
PINAMAXDONK
Ezzel én is tudok azonosulni ! Lehessen hörögni örjöngeni megőrölni annak aki azt szereti és lehessen Vivaldival,Beethovennel a háttérben minőségi vörösbort kortyolva elemezni szolidan. Én az elsőt üzöm de megértem h vannak azért nyugdijasok is.
2017. 10. 23. 08:59
pats4ever
Sziasztok!
Végre egy meccs, amit újra jó volt nézni! :-))
Tegnap este írtam Csabi barátomnak, h az a megérzésem, h sima meccs lesz. Persze ez inkább kincstári optimizmus volt, semmint megérzés vagy megalapozott előrejelzés!
Talán mérföldkő lesz ez a meccs, ahogy anno 2014-ben a sima Bengals meccs volt a KC összeomlás után. Ami nagyon tetszett, az az edzői tejesítmény. A Def harapott, nem volt a rengeteg mistackle és elváltás. CB1 és CB3 nélkül lehoztuk a meccset, úgy h a Falconst 223 yardon tartottuk. És mindegy, h Ryan nem a tavalyi szinten játszik... Az off döcögött az elején, de a 2. negyed szenzációs volt. Kvázi Gronk nélkül (aki nem élete meccsét játszotta) is le tudtuk simázni a meccset. Szétfutottuk őket és nagyon bizakodó vagyok a futó alakulatot illetően. Nem tudom, h volt-e valaha ilyen sokoldalú és tehetséges egységünk! :-)
Az ST is odatette magát, a blokkolt field goal fontos momentum volt.
A Falcons sokat hibázott, pl a kihagyott FG-nál, meg a 4&goalnál, de így jártak! Vicces lenne, ha jövő héten a Jets is elkenné őket, akkor 0-4-gyel zárnának az AFC East ellen, amit előzetesen mindenki minimum 3-1-gyel számolt nekik.
Nem akarok előre szaladni, de ha 6-2-vel mennénk Bye-ra, akkor egy nagy levegővel és bizakodva mehetnénk neki a 6-ból 5 idegenbeli meccsnek.
Nyilván megint lesz egy nagy vita a pesszimisták és a bizakodók között, de ma még örüljünk felhőtlenül a látott játéknak!
Go Pats!!!
2017. 10. 23. 09:20
vicgeordie
Végre nem egy körömrágós győzelem, szép volt srácok (ez a Bademosi gyerek nagyon szimpi eddig)

Előtte néztem a Chargers-Broncost, nagyon brutális ez az Ingram-Bosa pass rusher páros, az O-falnak lesz mire készülnie a héten. Mi addig élvezzük ki ezt a meccset :)
2017. 10. 23. 09:56
dexxy 2.0
Egész meccsen csak hümmögtem a védelem miatt. Már nem tudom mit várjak tőlük. Vagy a gameplan volt nagyon eltalálva vagy elkezdődött egy inpozáns fejlődés...
2017. 10. 23. 10:02
Croaker
Aminek többek között örülök, csak röviden:
A Falcons nettó 343 yardjából 88 már a garbage time-ban jött, tehát amíg szükség volt a védekezésre, addig 255 yardot tudtak össz-vissz összeszedni.

És +1 a meccsre: a végén még Hopival is megegyeztünk, hogy jó volt a D :))
2017. 10. 23. 10:10
BaP
Nekem ez most nagyon tetszett.
Ha Butler nem nagy játékot (pick) akar csinálni, hanem csak elüti a labdát, akkor benne lett volna a shutout.
De Butler FA lesz, ő keresni fogja a nagy játékokat, hacsak nem kap egy szerződést itt szezon közben :)
Szerintem már az előző meccs is, de a mai végképp megmutatta, az Ealy projekt mellett a Gilmore is hibás volt. Mióta ő és Rowe nem tud a pályán lenni, elkezdett működni a secondary, ez a Bademosi nagyon jól szállt be.
Szerintem Marsh leütött FG-je nagyon meghatározta, hogy megy tovább a meccs, Marsot fújt a D-nek, és az O-nak is.

Végre egy "régi" típusú Pats meccs, mikor egy olyan tervet csinálnak meg a játékosok, olyan szinten kontrolban van minden, hogy egy macska egér harc lesz a meccsből.

Remélem HT és Butler is oké lesz, jó kis derbi lesz a bolts meccs is.
2017. 10. 23. 10:32
Tzimisce
Nekem is ez az érzésem. Sajnálom, mert Gilmore jó ötletnek tűnt. Rowe-ot azért nem temetném és talán Gilmore is felnő a feladathoz.
2017. 10. 23. 12:00
daelaci
Ez a helyzet azért nem csak Gilmore hibája. MA a közvetítésben is elhangzott, hogy Gilmorenak nem igazán erőssége a zónázás, mi pedig azt azért elég gyakran elővesszük, így akkor eléggé benne van a hiba lehetősége. Nyilván ha beleszokik a csapatba és nem lesznek kommunikációs problémák akkor a játéka azért jobb lesz mert alapvetően egy jó játékosról beszélünk. Mondjuk az már más kérdés, hogy annyi pénzért amit kap playmaker játékot vár tőle a többség és ennek jelenleg nem tud megfelelni.
2017. 10. 23. 16:58
Tzimisce
Ellentétben szegény DMC-vel, akit mennyit ekéztünk második évében, mert nem ment neki az emberezés. De mivel Collins nincs, az LB sorunk nem is nagyon tud emberezni, így nem nagyon tudunk mást, mint zónázni.
2017. 10. 23. 22:04
B.Toma
Ha csak elüti akkor sem lett volna shutout, 1&goal volt a szitu, lett volna még három lehetősége a Falconsnak a TD-re vagy legalább a FG-ra.
2017. 10. 23. 10:33
szakacs
Na végre ! Juhéé !
Nagyon féltem a meccstől de ez egy sima győzelem jó játékkal .
A védelem kezd összeállni . Nekem az fentebb említetteken kívül Van Noy is nagyon tetszett.
Go Pats !
2017. 10. 23. 10:34
anti pass
2017. 10. 23. 11:07
orrrion
Milyen érdekes! Úgy néz ki, hogy a csapatnál nem csak lózungok az ilyen fogalmak, mint munka, gyakorlás, a mindenki által kívülről fújt szövegek mögött lehet, hogy van tartalom is ......?
2017. 10. 23. 11:30
komzoz65
Habkönnyű lett ez a meccs. Most nem bántam, hogy nem mentünk rá az agyonverésre, mert tegnap az is ment volna.

Az első negyedben néhány fal hiba és leginkább egy-két borzalmas ítélet még megállította az O-t, de aztán szépen beindult a henger.

Nagyon elgondolkodtató volt, hogy ez az ütött-kopott verziója a védelemnek, ez működött. Mintha most lett volna motiváció, csapatszellem, elsöprő győzni akarás, önbizalom, terv és megvalósítás.

A futás is szépen ment, nagyon fontos volt, hogy ne legyen TO, szépen nyugodtan mentünk, hagytuk őket hibázni. Régóta vártam erre a látványra, az se zavart, hogy néha homályos volt, néha meg új perspektívát kaptunk- az utóbbi kifejezetten érdekes volt.

Az Atlanta hullámvölgyben van, a rájátszásuk is kérdéses ezzel a teljesítménnyel.

A jövő heti meccs nagyon komoly lehet, a labda mindkét oldalán veszélyes Chargers ellen, akik szegények mindig idegenbe nyomják.
2017. 10. 23. 12:17
piszkosfred
Nagyszerű győzelem volt! A W mellett legalább ennyire örömteli, hogy minden részében fejlődést mutat a csapat. A game plan is telitalálat volt, offense oldalon is elmaradtak a hajmeresztő hívások. Nagyon pofás volt ez a sec Gilmore nélkül, kíváncsi vagyok milyen lesz ha visszatér.
Most már csak azért szorítok, hogy Hightower és Brown sérülése se legyen komoly.
2017. 10. 23. 12:27
Increay
Végre egy olyan meccs, amit élvezni lehetett! A D# remekül játszott, kemények, határozottak voltak végig, kezdenek összeállni :) A Chargers meccs se lesz könnyű, de ott Riverst nem érzem akkora veszélynek sem, mint ezt a Ryant. Ha a fal összeszedi magát, ahogy tették most az első negyed után, akkor jó lesz ez! :D Go Pats!:)
2017. 10. 23. 12:48
robroy
Én a Gronk Cookks párosnál azt láttam, hogy gronk nem tudta teljesen kikapaszkodik bele ,mintha a leakarta volna ütni cooks kezét ,hogy kiaz aki bele kapaszkodik már jó ideje. De addigra pont Td lett. :D
2017. 10. 23. 13:26
pats4ever
Patspulpiton olvastam h Cooks-Gronk TD-vel „lemásoltuk” a Chiefs 5. heti TD-jét a Texans ellen. Így lesz az adaptív fociból adaptált foci! :-)
2017. 10. 23. 14:46
InfiniteLoop
Szerintem pontosan tudta, és az volt a jel Gronknak. Ugye alapvetően, a sisak miatt, nem lát hátrafelé, és ha megnézed, pont abban a pillanatban változik meg a mozgásának ritmusa, és kezd el taposni, amikor Cooks hozzáér.
2017. 10. 23. 19:04
wolandrules
Mondjuk érdekes lett volna, ha nem jön össze a passz és Gronk letarol mindenkit. 1500 yard büntetés. :D
2017. 10. 23. 14:14
Chatmansky
Szép volt! Még a köd se zavart. Csak egy-két kamerakép volt használható, de így legalább olyan volt, mintha a Madden-el játszanék... :-)
2017. 10. 23. 14:38
daelaci
Szerintem sokkal jobb az ilyen hátsó kameraállás, jobban átlátható a pálya mint mikor oldalról mutatják, többször alkalmazhatnák jobb időben is.
2017. 10. 23. 15:04
Croaker
Kicsit OFF, de most olvasom, hogy:

"Hogan had lost some teeth in a collision in practice last week."

Jájjj
2017. 10. 23. 15:17
Mohikán
Srácok el sem tudjátok képzelni hogy itt a helyszínen mekkora volt a hangulat. Egyébként itt is voltak "szakértők" főleg a mögöttem üllő pali akinek ékes magyarsággal ordítottam a képébe hogy kussoljon. Talán az ismeretelen nyelv talán a hangsúly miatt de lejött neki higy mire gondoltam. Remélem a chargers ellen nem ilyen padtársam lesz! Uff !!
2017. 10. 23. 16:18
hopi46
Miért nem húztál be Neki? Az egész net Rólad beszélne most! :D
2017. 10. 23. 15:23
hopi46
Hajnalban a Patriots teljes(!) csapatát láttam a korábban megszokott ellentmondást nem tűrő, közel 60 perces, játékkal. Ilyenkor többnyire fölényesen győzünk. Most is így történt.
Hogy a korábbi hetekben miért nem ezt láttam, arról most már fogalmam sincs. (Mesékben, csodákban, mondásokban nem hiszek csak a játékosokban.)
2017. 10. 23. 15:40
Arsenal
Bravo Hopi, le a kalappal előtted, de miért vártál 9 órát?!:D
2017. 10. 23. 16:07
hopi46
Valamikor aludni is kell! :)
A chat-en Croakerrel bizonyos részletekben már megegyeztem. :)
2017. 10. 23. 16:02
ArsnL
2017. 10. 23. 16:04
Imre2
A Chargers meccsnél főleg attól tartok amit BB nyilatkozott meccsközben: TB-t jobban meg kell védeni!!! Nem lenne jó egy sérülés (Mint az utóbbi időben több QB-nél is).
Falcons meccsen a végén szurkoltam már a nullázásnak. Jó meccs volt. Zebrák is összevissza fújdogáltak, nem volt annyira egyirányú.
2017. 10. 23. 17:07
Mohikán
A chargers meccsre fogok magyar zászlót vinni. Most a kapu mögött fogok üllni. A kapura rugásnál majd vadul fogok lengetni.
2017. 10. 23. 17:48
max350
Ha Gost rúg, akkor légyszi ne! Mert, ha megzavarod, meglincselünk!!!! :)))))
2017. 10. 23. 18:12
anti pass
Nem vagyok irigy típus, de most téged igen és nagyon!
2017. 10. 23. 18:18
nosbiglem
Királyság! Majd figyeljük! :)
2017. 10. 23. 17:52
Mohikán
Ok ! Erre majd figyelek.
2017. 10. 23. 18:44
Mohikán
Ha van rá igény majd írhatok helyszíni élményeket. Nem túl szofisztikált a stílusom, de talán lesz akit érdekel.
Hozzászólás a(z) Első benyomás: Patriots - Falcons (7. mérkőzés) bejegyzéshez