Menetrend

Első lépés

2010. 01. 14. 22:47
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
A Providence Journal szerint a Patriots elbocsátotta Dean Pees-t, mint a védelem vezetőjét. A szakember 2004-ben és 2005-ben a linebackerek edzője volt, 2006-tól pedig mint defensive coordinátor dolgozott a csapatnál. Frissítés: Dean Pees közleményében tájékoztatta a médiát, hogy pár héten belül lejárt volna a szerződése. Saját elhatározásából tudatta Belichickkel és Krafttal, hogy nem kívánja azt meghosszabbítani. Egészségügyi problémái miatt rövid időre visszavonul, hogy a családjával töltsön több időt. Nem zárta ki, hogy a jövőben ismét edzőnek áll, de jelenleg nem gondolkodik ezen, és nem egy másik ajánlat miatt hagyja el a Patriots csapatát. Forrás: Extra Points

Hozzászólások

2010. 01. 14. 22:56
Fuzzythunder
Ok most az OC jön remélem....mert az volt a legrosszabb szerintem évek óta.....a Kansas meg kezzd az is B Patriots team lenni....játékosok, coordinatorok, gm.... :D
2010. 01. 14. 23:10
Neo
Nagyon kell a változtatás ezeken a posztokon...jövőre sokkal több fantáziát várok playhívásokban...nem ezt szoktuk meg :)
2010. 01. 14. 23:10
narbony78
Végre megkezdődött! Most jöhet az offense cordinátora is!
2010. 01. 14. 23:12
Azután, hogy Mangini vezetésével kisebb válságba sodródott a védelem, különösen a passz ellen (29.hely), 21 pontos kapott pontátlag, huszonharmadik legtöbb sack...

Pees első évében (2006): hetedik a futás ellen, tizenkettedik a passz ellen, második legkevesebb kapott pont (15 alatti átlag, legkevesebb a Belichick-érában), ötödik legtöbb sack.

A védőknél nem a koordinátor volt a bajok okozója, hanem a játékosanyag.
2010. 01. 14. 23:35
Fuzzythunder
Nekem nem is vele volt a bajom hanem az OC-vel....ha ő marad akkor átpártolok máshová...BB nem ismeri fel, hogy ötlettelen szar play hívások és annál inkább szánalmasabb Offense volt 2009-ben....Most ne gyertek nekem a statokkal h. hanyadikak vagyunk yardban stb.....3rd downkat és most már tudjuk a 4th downkat is kell teljesíteni, amikor az kell és kész :D .....
2010. 01. 14. 23:44
Most azt írják twitteren, h nem kirúgták, hanem lejárt a szerződése és ő döntött úgy, hogy abbahagyja.
2010. 01. 14. 23:53
szamaca
Én is remélem,h az OC lesz a következő!!!
Egyetértek DoM-mal abban,h a D inkább az emberanyag miatt volt rossz és nem a DC miatt!!!
Ide is leírom amitt az előző cikkhez írtam: láttátok milyen coordinator gárda alakul kansas-ben??Ex pats: Weiss az O, Crennel a D!!!!Ezt hozzánk is elfogadtam volna és szerintem meg is tudtuk volna szerezni őket!!!Velük és jó FA, draft igazolásokkal tuti SB jövőre!!!Remélem azért így is meg lesz!!!De ahhoz nem csak minőségi játékosok hanem minőségi coordinatorok is kellenek!!!
2010. 01. 15. 06:31
KissLaci
Személyeskedés miatt törölve. - DoM
2010. 01. 15. 08:18
kyobalu
Személyeskedés miatt törölve. - DoM
2010. 01. 15. 08:23
Szabotomy
Nem sajnálom Pees távozását, bár maradhatott volna LB edző, vagy valami hasonló.
Elkezdődött a mozgolódás, a vérfrissítés akár jól is elsülhet. Remélem minőségi szakember(ek) kerül az edzői stábba.
2010. 01. 15. 09:07
Fuzzythunder
Személyeskedés miatt törölve. - DoM
2010. 01. 15. 09:31
@KissLaci és kyobalu

Nincs szükség a személyeskedésre. A témához tartozott, stílusában sem lépte át a határokat. A reakció már igen, és az is pont megérdemelt sorsára jut. Mindhárom hozzászólást az indulatok megfékezése és a béke megőrzése érdekében töröltem.

szerk.: bocsánatkérések elfogadva. Örülök, hogy a vitában érdekelt felek is belátták, hogy az oldal rendes működése érdekében nincs szükség egymás ilyen stílusú támadására. Köszönöm.
2010. 01. 15. 09:44
Mr nemo
Azért abban igaza van Fuzzy-nak, hogy az OC-nak mindenképpen mennie kell!!!

Gondolom csak csalódottságában írta ezt... személyesen nem ismerem Fuzzy-t, de rémlik, hogy elég régóta írogat ide...
2010. 01. 15. 09:45
Fuzzythunder
Pont nem úgy értettem, ha visszaemlékeztek akkor én pont nem hisztiztem amikor nem ment TB-nek vagy a RM-nek és sokan szapulták. Félreértés volt az egész. Béke van.
2010. 01. 15. 09:49
rege
DoM úgy gondolom, hogy ÖNKÉNYES módon nem lehet egy ilyen fórumos lapot szerkeszteni. Akinek van véleménye az igenis írja le, legfeljebb majd a konzekvenciákat levonjuk, vagy levonja aki akarja. Egyszerüen nincs JOGOD ahhoz, hogy cenzúrázd bárki sorait. Tudom, hogy én itt az idősebb "generációhoz" tartozom, de megkedveltem ezt a kis közösséget, ezért is háborít fel a törlés ténye és a hozzáállás is.
Nézd nekem nem okoz gondot az angol dolgoztam pár évet a tengeren túlon, majd olvasgatom azokat a lapokat ahol nem önkényeskednek a "szerkesztők".
Javaslom Neked Kínát, ahol tárt karokkal fogadják a törölgetős szerkesztőket.
2010. 01. 15. 09:51
Fuzzythunder
Sorry mindenkitől nem akartam lavinát indítani....tényleg felejtsük már el...
2010. 01. 15. 09:59
Mr nemo
Kicsit más:

Az OC-n kívül melyik edzőket küldenétek még el? És kiket hoznátok a helyükre?
Nem nagyon vágom az edző témát, csak keveset tudok beazonosítani ezért kérdezném azoktól, akik képben vannak.
2010. 01. 15. 09:59
rege:

Akik belekeverdetek a vitába elfogadták a döntést, és egyetértettek, hogy túllőttek a célon. Történet vége.

http://patriots.hu/jogi-nyilatkozat/
2010. 01. 15. 10:12
Fuzzythunder
BB-k nem igazán szoktak sztár coordinatorokat szerződtetni....nehéz kérdés...Josh Mc-vel mákunk volt, hogy sikerült egy sikeres edzőt kinevelni. Olvastam egy cikket miszerint lehet átkéne állnunk a futójátékra mert amióta pass heavy offense-ünk van nem nyertünk SB-t, és ettől is függ milyen stílusú OC-t szerzünk.
2010. 01. 15. 10:32
Jimanszky
Tehát akkor jól sejtettem, hogy koordinátorcserék lesznek.Nagyon helyes!!!A hajamat téptem a playhívásoknál!!Nagyon kiszámíthatóak voltak.Több fantázia kell, ahogy többen írták.
2010. 01. 15. 10:39
Arsenal
Nagyon örülök ennek a döntésnek, ugyan is csak magamat tudom ismételni, a csapat idei teljesítményét az edzői team hibái határozták meg. 0 védelem, sablonos támadási variációk. BB. maradjon, viszont a koordinátorok helyett jöjjenek újak. GO Pats.
2010. 01. 15. 10:42
kyobalu
rege!!

Nyugalom!DoM jól döntött!

Mi reflektáltunk valaki hozzászólásának az egyik fél mondatára, amit ő rossz néven vett, és véleményem alapján picit "keményen" fogalmazva reflektált!
A személyeskedések, és a vita elmérgesedésének megelőzése érdekében DoM belenyúlt a helyzetbe, mint moderátor!

Tudomásul kell venni, hogy ez egy KÖZÖSÉGGI oldal!
Mindenki, szinte mindenről (főleg a csapatunkról!!) elmondhatja a véleményét, azonban törekedjen arra, hogy ezt mindig kulturáltan, átgondoltan tegye!!
Lépjünk át ezen a szituáción!

Remélem ez az oldal továbbra is az elkötelezett, és akár kevésbé elkötelezett Patriots rajongók színtere, játéktere, eszmecserére legjobban alkalmas helye lesz, ahol rengeteget tanulhatunk egymástól!
Udvariasság és tisztelet mindenek előtt!!!

Tisztelettel:
kyobalu (Pápai Isti..)
2010. 01. 15. 12:20
OFF

... méghogy a tengerentúlon nem önkényeskednek a szerkesztők? Naaaa... bár mint minden, az önkény is relatív ;)

kyobalu: egyetértek, grat, szimpatikus hozzáállás!

ON

Nagyon kíváncsi vagyok, kit tudunk megszerezni a védelem koordinálására... tud valaki valami pletykát esetleg? Talán valamelyik egyetemről valakit?
2010. 01. 15. 12:31
sirCharles
Ez az edző kérdés egy érdekes téma.

Egyrészt teljes joggal lehet hibáztatni Pees-t pl. a nagyon gyakori nagyon gyenge playhívások miatt. Voltak bizony olyan helyzetek, amikor még a laikusokat beleértve is mindenki láthatta, hogy mire készül az ellenfél – Pees-t leszámítva. Nem egy meccsünk ment el ezen. Viszont a másik oldalon azt sem szabad elfelejteni, hogy teljesen más egy Rodney Harrison-t, Teddy Bruschi-t, Mike Vrabelt, Ellis Hobbs-ot soraiban tudó védelmet irányítani, mint egy olyat, amiben Wilhite, Wheatley, McGowan vagy éppen Brace játszik. Valamint a rengeteg mistackle-t sem az edző követi el, hanem Mayo, Merriweather vagy valamelyik másik játékosa... Egy korábbi topicban már előkerült, és egyet is kell értenem vele, hogy a Patriots-ot elsősorban nem a rendszer tette naggyá, hanem azok a korszakos tehetségek és egyéniségek, vezéregyéniségek, akik benne játszottak.

Komolyan kérdezem, hogy OC-unk volt egyáltalán idén? Vagy Brady improvizált csupán? Szerencsétlent elég kiszolgáltatott helyzetbe hozták idén, akármilyen jó játékos is valaki, jó off. coordinator nélkül Manning sem játszana ilyen jól. Egyébként itt is egész idény keresztül jellemző volt a sablonos, konzervatív és rendkívül ratyi playhívás.

Bill Belichick-et én semmiképp sem bántanám, mert ő egyszerűen nem koordinátor típusú edző, hanem egy vérbeli stratéga és „motivátor”. Vannak ilyen edzők, akik koordinátornak egyszerűen nem jók – ez igaz fordítva is. Romeo Crennel vagy (eddig) McDaniels sem válik be nagyon vezetőedzőként, viszont eredeti posztjukon a legjobbak között vannak/voltak. Szerintem nem véletlen, hogy Crennel is visszament def.coordinatornak.

Számomra kezd kirajzolódni az a tény, hogy jó edzői gárda és koordinátorok nélkül lehet akármilyen TOP a játékosállományunk, játszhat itt akár az AFC komplett ProBowl csapata, nem fogunk nyerni semmit. A Belichick-Kraft duónak szerintem erre is figyelmet és erőforrást kellene szentelnie, mert még Bill sem képes egyedül mindent megoldani. Lehet klónoztatnia kéne magát :-D
Egyébként meg az idény egyik legnagyobb csalódása edzők szempontjából számomra az, hogy Charlie Weiss a Kansas-t választotta helyettünk. Tőle kicsivel nagyobb lojalitást vártam volna...

GO PATRIOTS!

(p.s.: ne bántsátok egymást, energiáitokat inkább a Patriots-ba fektessétek :-) )
2010. 01. 15. 12:48
boston
Sziasztok!

Ha beleszólhatok a témába, szerintem is a futást kellene előtérbe helyezni. Már korábban is írtam, h Brady is sokkal kiszámíthatatlanabb és pontosabb volt amikor nem 40-50 bombát volt kénytelen kilőni. Azt pedig mind tudjuk, h a futás alapozza meg a passzt. Na most idén nem egy meccsen nem volt futás.!! Jó futás + még egy jó elkapó és kész. (az o)

Nem ide tartozik de az én személyes véleményem, h az emberek maguk döntik nyomorba saját világukat és egymást. Szabadság, teljes demokrácia, emberi jogok, mindenkinek mindent szabad. Jó ez!! De kell egy határ, néha egy szabály amit nem lehet átlépni. Tudjátok mire gondolok, itt ugyanez kell kicsibe.
2010. 01. 15. 13:19
boston: von Hayek mondta, hogy a szabadság nem csak azt jelenti, hogy az egyén előtt nyitva áll a lehetőségek tárháza, hogy bármit megtegyen, hanem viselnie is kell tetteinek következményét. Szabadság és felelősség elválaszthatatlanok.
2010. 01. 15. 13:25
boston
Ez igaz. Csak ki határozza meg a felelősséget. Nem erre az oldalra értem, de az emberek nem képesek mindig meghatározni és elismerni a saját felelősségüket. Ehez kellenek a szabályok.
2010. 01. 15. 13:40
sirCharles
DoM

Pepper Johnson biztos nem lesz DC a Giants-nél, ugyanis a korábbi Bills-es Perry Fewell-é lett az állás
http://www.nfl.com/news/story?id=09000d5d815bbd4f&template=with-video-with-comments&confirm=true

Remélem marad a csapatnál, mert az általad felsoroltak közül ő tűnik a legjobbnak a posztra.
2010. 01. 15. 14:45
rege
23.kyobalu: nem vagyok az a kifejezetten idegen tipus, csak a véleményemet írtam le. Nem akartam senkit megbántani, de a véleményem mindíg leírom (megmondom). Nekem ez az álláspontom és részemről is le van zárva az ügy. Mindenkit minősít mit ír (mond) mások szemében.
Pees nem rúgták ki, megromlott egészségi állapotára hivatkozott. Kész tényként kezelik T. Jonson kinevezését védekező kordinátornak.
Udvariasság és tisztelet mindenek előtt!!! (osztom)
2010. 01. 15. 15:00
Mr nemo
Johnson így elsőre jól hangzik... reméljük az OC helyére sikerül valami jó iparost találni, aki hozza a kötelezőt és a sikerektől nem részegül meg...

A futással már évek óta gondunk van. LoMo-t remélem kivágjuk a francba és hozunk helyette valami igazi tehetséget, akár draftról is. Egy fiatalt, akire lehet építeni, és aki megalapozza a passzjátékot.
2010. 01. 15. 15:19
norbertobaggio
Én szerintem nem kéne törölni senkinek az üzeneteit ,mert szólásszabadság van,mondjuk nem azt mondom ,hogy káronkodni kell de olyan világban élünk ahol szerintem ezek már fel se tünnek annyira vagy nem zavaróak!
Én példáúl ha ilyet olvasok akkor ugyanúgy kezelem mint a többi írást elolvasom elgondolkozok rajta aztán lépek tovább,nem ragadok le ,hogy hú de csúnyát írt meg stb...
Szerintem mindenki tegye ezt!
Csak ne legyen olyan oldal ebből is ahol nem lehet semmit leírni mert cenzurázátok!
2010. 01. 15. 15:39
_bb
Szerintem attól, hogy "ilyen a világ", nem biztos, hogy ezt el kell fogadni (engem nagyon zavar, de már inkább moderálom magam moderáció helyett, legfeljebb megjegyzem, hogy más is moderálhatná magát, és tartózkodhatna az oly gazdag és szép magyar káromkodással ellentétben sablonos tudása megvillantásától). És véleményem szerint nem is ilyen a világ, én legalábbis nem ilyen körben mozgok. Az sem elhanyagolható, hogy az oldalnak célja, mivel magyarul nyújt infót, hogy minnél fiatalabbakkal is megszerettesse és megismertesse a csapatot és a körülötte zajló eseményeket. Nem hiszem, hogy a fiataloknak/gyerekeknek olyan környezetben kéne szocializálódni, ahol "ez" burjánzik. Emellett nem csak a káromkodásról van szó, hanem arról is hogy egymással szemben hogy nyilvánulunk meg, és hogy bizonyos határokat tényleg ne lépjünk át (s ettől még lehet mindenkinek saját véleménye)... bár megjegyzem én nem tudom pontosan milyen hsz-ek voltak. Ezen tényleg kár lovagolni, ez van és kész. (Elnézést, a hosszú OFF hsz. miatt.)
2010. 01. 15. 15:40
Neo
Ha már a DC-lehetőségeket leírtátok, valaki tudna említeni pár lehetőséget, nevet OC-posztra is?
Sajnos edzői körökben annyira nem vagyok még otthon.
2010. 01. 15. 15:59
First Hit
Nem elég OC ét ill Dc cserélni. hiányzik a csapatból valami sajnos a ravensben meg volt de a kőkemény NE defense elszállt mert ilyen hippi megmozdulással van tele az öltöző mint a fogj 1 rookiet hét. Amiért én imádtam a NE az most nincs benne és az a következő Linken vissza üt!

http://www.baltimoreravens.com/
2010. 01. 15. 16:59
Fuzzythunder
Örülök neki, hogy most megy a "minősít amit mondd szöveg"....de az fel sem tűnt senkinek, hogy ki kezdte a személyeskedést? Ha virágnyelven válaszoltam volna akkor nem lenne semmi....ennyit erről, szólás szabadság van, de az nem azzal kezdődik h. szabadon lehet sértegetni a másikat és ha az reagál akkor jön a retorzió......Felkaptam a vizet, de nem alaptalanul, bárki el tud követni hibákat, hülyeségeket az életében...Ez azonban már etikai vita.......
2010. 01. 15. 17:05
temp
srácok... hagyjuk már ezt a moderálási alapelv vitát, amit egyesek egyenesen az alkotmányból próbálnak levezetni. lehet durrogni, lehet puffogni, de ez van, ezt kell szeretni.

Azt hiszem itt a patriots.hu-n nagyon finomak a moderáláis elvek, de valamiben a szerkesztőség az elején megegyezett. Ez nem az nb1-es foci honlapok stílusa, itt egy minimum szintet meg kell ütni a hozzászólásoknak. Bárkinél lehet egy pillanat, amikor indulatból reagál, ezeket korábban is rendszeresen töröltük a későbbiekben is törölni fogjuk, eddig sem volt belőle gond, szerintem ezután sem lesz, sosem volt belőle sértődés annak a részéről akit moderáltak.

EZZEL A MOSTANI HOZZÁSZÓLÁSSAL SZERETNÉM AZ EGÉSZ TÖRTÉNETET LEZÁRNI, SZÓVAL SE PRÓ SE KONTRA HOZZÁSZÓLÁST NE ÍRJON LEGYEN SZÍVES SENKI!!!
2010. 01. 15. 17:10
Mr nemo
DoM: úgy látom te ismered az edzőket. Erről a Galey-ről mit lehet tudni?

Amúgy persze igaz, az edzők mellett a játékosokkal is gondok vannak. De az még egy kicsit odább van, a sok végzősünk közül előbb le kell tisztulni, hogy ki megy, ki marad, hogy meglássuk meddig ér a takarónk.
2010. 01. 15. 17:17
Srácok, más téma!

Volt kérés arra vonatkozóan, h csináljunk a PO további részére is cikkeket! Erre sajnos a kapacitásunk miatt nincs lehetőségünk, próbálunk továbbra is a csapatra és a csapat körül történtekre reagálni. Mivel ugye írtuk már h várhatóan sűrű lesz az offseason-ünk is, próbálunk mi is most picit fújni egyet.

Viszont az ellen semmi kifogásunk, hogy ha igény is van rá, hogy a fórumban nyissunk egy topicot ennek! A már meglévő kis közösségünk itt követheti a meccseket, meglehet vitatni a továbbjutókat, stb.

Vélemény?
2010. 01. 15. 17:20
norbertobaggio
Muszáj vagyok írni ,én se tudom mi lett törölve konkrétan de azt már észrevettem a Pats.hu-n a Hsz-ekben ,hogy álltalában van egy írás arra megjönnek a hsz-ek és mindig van valaki aki nem ért egyet a többiekkel és innen indul a lavina,mert senki nem képes más véleményét elfogadni megérteni!Hanem mindig csak a saját okosságát tartani igaznak!
viito-én veled már többször nem értettem egyet az elején mikor idejöttem az oldalra akkor párszor szót váltottam a te érveiddel más dolgokban aztán beláttam nem írok neked vagy az üzeneteidre semmit mert te se érted meg más rálátását a dolgokra!
Amúgy meg ne vitázzunk nincs értelme szeressük a csapatot egymást meg ne csesztessük GO Pats!
2010. 01. 15. 17:22
Ahogy várható volt, Randy lemondta a Pro Bowlt! Helyette Ochocinco fog menni...
2010. 01. 15. 17:22
norbertobaggio
Danna azt mond már el lécci nekem mit jelent nálatok a kapacitás hiány ez ember létszámot jelent? Kevesen vagytok? Ha igen miért nem bővititek a csapatot?
2010. 01. 15. 17:24
norbertobaggio
Meg mit jelent nálad az ,hogy sürű lessz az OFF-season?
2010. 01. 15. 17:24
norbertobaggio
Eddig nem volt sűrű?,,,,,,? :-)
2010. 01. 15. 17:47
azt jelenti h sűrű lesz az offseason, h ugye most már nincs DC-nk sem, várható h lesz az OC körül is kavarás, sok a lejáró játékos, elképzelhető h a szabadügynök piacon is lesznek mozgolódások, utána jön a draft, majd próbáljuk az új játékosokat bemutatni, aztán jönnek a mini camp-ek, majd az edzőtábor és kezdődik minden előről. :)

De, vettünk most fel új embereket, de szeretnénk inkább főleg a csapat körüli dolgokra koncentrálni! :)
2010. 01. 15. 18:05
sirCharles
_bb 2010.01.15. @14:16

Úgy gondolom, New England-ben évek óta nagyok az elvárások – mindenkivel szemben. Játékosokkal, edzőkkel szemben egyaránt. Ha ezt valaki nem tudja elviselni, nem képes megfelelni az elvárásoknak, akkor azt hiszem, mondhatjuk rá, hogy nem teljesít jól, rosszabb esetben nem való a feladatra.
Természetesen benne van, hogy Brady rosszul hívja át a játékokat, de erre meg azt mondom, hogy áthívások mindig is voltak, korábban mégis sokkal-sokkal jobban sikerültek…


Danna

Szerintem elég lenne egy egyszerű témanyitás itt a főoldalon mondjuk hetente, felsorolva az eredményeket egy-egy általatok elkövetett rövid megjegyzéssel, mert pl. engem érdekel a véleményetek a többi meccsről is. Nem igényelne szerintem komoly erőforrásokat :-)

----------------------------------------------------------

Én aztán tényleg nem vagyok a hétköznapokban sem egy konfliktuskerülő fajta, de ezt az egymás kóstolgatását szerintem itt ne erőltessük, köze nincs sem a Patriots-hoz, sem az NFL-hez. Ha más nem, írjatok egymásnak e-mailt. Ne hergeljétek magatokat, még a szívetekre megy… :-)
2010. 01. 15. 18:10
RE: Gailey.

Ő volt tavaly a Chiefs támadó koordinátora, az a bizonyos Tighpen-féle pistol az ő fejéből pattant ki. Előtte éveken keresztül volt vezetőedző a Georgia Technél és minden évben győztes szezont produkált, és ebből következően Bowlba jutott velük. Gary Guyton korábbi főnöke. :) Viszont az állami rivális Georgiat sosem tudta legyőzni. Előtte volt két évig a Dallas HC-ja, mindkétszer PO-ba vezette őket, de mindkétszer kikapott a WC-körben.Két évig dolgozott a Steelersnél is a dallasi munka előtt, mint OC. P

apíron ugyanazt a Erhardt-Perkins támadószisztémát használja, amit Belichick és Weis is meghonosított a Patsnél, tehát ismeri a rendszert. Ezért gondoltam rá, ráadásul éppen munkanélküli, mert még a premeccsek után kirúgta szezon előtt a Chiefstől Haley és Pioli.
2010. 01. 15. 18:25
First Hit & Sir Charles!

Az a baj, h ha itt nyitok egy cikket, akkor nem igazán fogunk tudni eredménykövetni, mert hamar feladja a szerver. A fórumozást jobban bírja... ezért próbáltuk a meccsek eredménykövetőjét is oda átrakni. Aki tavaly itt volt, meg tavalyelőtt, az tudhatja h bizony volt h nem volt elérhető az oldal, sőt a szervert is kiakasztottuk egyszer...
2010. 01. 15. 19:35
sir Charles, Danna s mindenki...:)

szvsz a PO meccsek követéséhez, kitárgyalásához elég a fórumban egy "2009/10 PO-Pats nélkül" topic nyitása....a cikkekhez is ugyebár csak regisztrálva lehet hozzászólni, s ha már bejelentkezik az ember, s hozzá szeretne szólni a Pats-mentes PO szezonhoz, akkor ott megteheti, 2 kattintás, nem hiszem, hogy nagy fáradtságot jelentene....

az offseason pedig a várakozások szerint eleve eseménydús lesz, hagyjuk meg a főoldal híreit szeretett csapatunknak....;)

Peace!
GO PATS! :)
2010. 01. 15. 19:47
norbertobaggio
Én azt mondom nekünk nem kell ide külön topik,de szerintem a fórumba se aki akar más csapatok teljesitményéről beszélni az mennyen át Nfl.hu-ra és ott tegye meg itt foglalkozzunk a mi csapatunkal főleg úgy hogy korlátozva van a szero ezek szerint!!!
2010. 01. 15. 19:53
norbertobaggio
Amúgy Danna vagy valaki a górék közül tudtok nekem olyat mondani mikor reggeltem az oldalra ,pontos dátumot!!!
Ha lehetséges ilyet megnézni mert én már elfelejtettem!
2010. 01. 15. 19:55
boston
Azért szerintem lehet kritizálni, még kostólgatni bizonyos határokon belül. Klassz éles "vitáktól" csak élvezhetőbb lesz az oldal. Aztán ha már nem fér bele törlik és kész! Megyünk tovább! Az se jó ha csak igenelünk vagy nem írjuk meg a véleményünket mert az nem egyezik a többivel.

SirCharles, "Én aztán tényleg nem vagyok a hétköznapokban sem egy konfliktuskerülő fajta"-ez pl tetszett, "kemény" vagy.
2010. 01. 15. 20:32
Megnyitottam: Egyéb és ott 2009/2010 PO.

norbertobaggio: én nem tudom megnézni, max viito...
2010. 01. 15. 20:57
rege
most olvastam: okt 31.-én San Francisco - Denver meccs lesz Londonban.
2010. 01. 15. 21:00
boston
Az kár! én San Franciscot nem csípem. De volt róla szó, h talán 2 meccs lesz! Bár azt az élményt, h fél London New England mezbe járkál sajnos még egy ideig várhatom.
2010. 01. 15. 21:15
nosbiglem
Egyszer volt Budán kutyavásár...

A Patriots nem egy hamar fog visszajönni Londonba az is biztos. Aki átélte élőben a meccset azt irigylem, sajnos nem volt rá lehetőségem.

Na, de ha más nem, akkor majd Ámérikában majd meg lesem kedvenc csapatom, nem adom fel :)
2010. 01. 15. 22:06
norbertobaggio
Akkor lécci viito 56 hsz-em -re válaszolj!
2010. 01. 15. 23:03
sirCharles
boston

Látom te sem tudsz elszakadni mások vérének szívásától :-) Megjegyzésemet valószínűleg félre tetszett érteni, gyanítom a "mindenkibe belekötök, mert kemény vagyok" típusra gondoltál - meglehetősen tévesen... Én annál nagyobb úriember vagyok ;-)
[Egyébként szerintem a konfliktusok viszik előrébb a világot, de itt nem verekedésre meg hasonlókra kell asszociálni, sokkal inkább olyan emberekre, akik nem nyulak és képesek kitartani az igazuk mellett, megvédeni magukat. Viszont ha neked a "nem konfliktuskerülő" csak a "keménységet" jelenti, akkor tényleg nincs miről beszélni.]

A vérszívás szerintem is belefér, sőt, a haverjaimmal ez elengedhetetlen is, de ehhez az kell, hogy mindenki képes legyen viccesre fogni. Azonban mint DoM is leírta, itt átcsapott személyeskedésbe, amit inkább nem kommentálnék. Joga ugye mindenkinek van pofázni, de kötelessége is van, mégpedig normálisan viselkedni másokkal. Kóstolgatni viszont nem itt kéne egymást, mert senkit nem érdekel szerintem, ha valakik összeszólalkoznak offtopic témán...

Maradtam tisztelettel: Ákos :-)
2010. 01. 15. 23:37
boston
Pár nappal ezelött javasoltam itt a fórumon, hogy milyen jó lenne (pl:nyáron) egy találkozót tartani. 1-2 nap, beszélgetni, iszogatni. Lehet, hogy mégsem kéne? Jobb ez így ismeretlenül? (ha tudnék ilyen kis mosolygó sárga arcot berakni), most ide raknám.Tényleg jobb lenne ha most a Colts meccsre készülnénk.Egyébként szeretem ezt az oldalt és látatlanban azokat is akik ide írnak. (elvégre Pats szurkolók )Nem hiszem, h félreértettem volna vmit, csak tetszett a megfogalmazás. Ciao Ákos.
2010. 01. 16. 00:25
temp
norbertobaggio: 20081227, 20:02
2010. 01. 16. 01:00
Fuzzythunder
Osztom boston javaslatát vlmikor tarthatnánk Pats találkozót. Pl. ki hol nézi a SB-t?
2010. 01. 16. 01:01
istidt
Hello

Hogy ezt a kicsit hűvös hangulatot oljuk is valamivel némi tréfa a nagyvilágból.
http://comment.blog.hu/2010/01/14/kiefer_nagyinak_oltozott

üdv

isti
2010. 01. 16. 01:26
Fuzzythunder
istidt:

ez nagyon komoly...sajnos a mi kárunkra is elvesztette a fogadást..... :)
2010. 01. 16. 04:42
SzunaP
Nincs itt hiba, 1000%-ig egyetértek ennek a lapnak a működésével, irányelveivel, színvonalával, és az ide írók hozzáállásával.
Nagyon sok helyen hiányolom mindezt és örülök hogy van egy jól kontrollált, és IGEN, MODERÁLT közeg. Nem tudom mi volt a vita forrása, teljesen lényegtelen, nem is érdekel. Ezért szeretek idejárni, mert itt arról szól a fórum és a "cikkhozzászólások" zöme amiről kéne, nem pedig indulatlevezető, vagy bármi más...

Bocsánat, hogy offoltam, és hozzáírtam ehhez a dologhoz... további jó munkát, és persze GO PATS!
2010. 01. 16. 09:47
norbertobaggio
Előszőr is kösz viito!!!
Másodszor Boston : - ) -ezeket rakd szorosan egymás mellé és akkor lessz mosolygós arcod!
2010. 01. 16. 09:48
norbertobaggio
2010. 01. 16. 12:35
Gege8
Na, ez a "ki hol nézi a SB-t" kérdés szerintem jó! Ha úgy alakul, nézhetnénk együtt.
2010. 01. 16. 17:18
gaben68
Sziasztok!
Nézzük ezeket a jeleneteket és bízzunk a szebb jövőben!!

http://www.youtube.com/watch?v=UmlsiJcGLok

Go PATS!!
2010. 01. 16. 17:26
Montesclan-pats
A védelemről szóló elemzést, amit DoM írt, az nem Capers-t takarja? Megszereztük a Zöld Baytől ?

Csak gratulálni akartam hozzá, kiváncsi vagyok a többire is. !!
Hozzászólás a(z) Első lépés bejegyzéshez