Menetrend

Emmanuel Sandersnek tett ajánlatot a Patriots

2013. 04. 10. 18:19
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
WR Emmanuel Sandersnek végül csak tett ajánlatot a New England Patriots. A Pittsburgh Steelersnek öt nap áll a rendelkezésére, hogy ennek az ajánlatnak megfelelően szerződtesse az elkapót. Ha ezt nem teszik meg, a Patriots harmadik körös választási jogért  (3/29 a mostani drafton) cserébe megszerzi a játékost és újabb elemmel építi újjá az elkapósorát Wes Welker és Brandon Lloyd távozását követően. A Patriots szerződésajánlata csak 1 évre szól és Adam Schefter szerint 2.5 millió dollárt ér. A Steelersnek 1.9 millió dollár szabad helye van a fizetési sapkában (ez már tartalmazza Sanders 1.3 milliós RFA tenderét), viszont csak 48 játékossal van szerződésük.

Hozzászólások

2013. 04. 10. 17:51
sixt
No csak én ennek most azt hiszem örülök ! Vagy nem ?!? Vegyes érzelmeim vannak
2013. 04. 10. 17:56
sixt
Ha jól látom Edelman is újra aláír!!
2013. 04. 10. 18:03
bence.szel
1 évre Edelman is marad!! :)
2013. 04. 10. 18:20
DM
egyáltalán nem örülök neki,mert így az amúgy is kúrta draft pickek még egyel kevesebbe lesznek eddig se dúskáltunk benne ha meg az ilyen játékosokra adjuk el ...... szerintem felesleges
2013. 04. 10. 18:31
MemphisMaffia
Szerintetek nem lehet h. azért mert nem látnak lehetőséget a jó draftra? És biztosak a keretben?
2013. 04. 10. 18:50
Hát ez a hír nekem sem tetszik. Egy évre kiadunk egy harmadik körös picket?? Komolyan? Lehet valamit tud a csávó és majd egy hosszútávú szerzödéssel is megkínálja a csapat, de eddig nekem ez az offseason leggyetrább lépése.
2013. 04. 10. 19:32
DefenseFan
Doki ez komoly??? Nem gondolom hogy megéri ezt a picket egy 5. számú elkapó!
3. körrel sokkal nagyobb potenciájú elkapót lehetne draftolni mint ez a Sanders! Picit háborog a lelkem ezen az ajánlaton! brrr
2013. 04. 10. 19:43
cspeti98
Szerintem jó döntés volt.A 3. körben nem nagyon találnánk Sandersnél jobb elkapót max. Swope vagy Rogers, ha egyáltalán bent lesznek.Így lehet koncentrálni a D-re.
2013. 04. 10. 19:50
bence.szel
2013. 04. 10. 20:01
MemphisMaffia
japp. Emlékszünk hogy milyen elkapó gárda volt az utolsó sb győzelmünknél. És milyen (nagyonnagy betükkel) D
2013. 04. 10. 20:04
tomi-tomi
Taktikázik BB.
Nem akart a tender keretében hosszú távút adni Sanders-nek, mert ha nem elég magas, akkor a Steelers valahogy kisajtolja magából és több évre van egy jó elkapója viszonylag olcsón. Túl sokat meg azért nem akart adni, mert akkor a Pats kötelezné el magát túl hosszú időre és túl drágán.
Marad megoldásként egy (szerintem) viszonylag magas egy éves szerződés. Ezt két okból se fogja jó szívvel match-elni a Steelers: drága és egy év múlva kezdődne minden elölről számukra.
A Pats viszont megengedheti magának cap helyzet szempontjából és ha már itt van, akkor lehet vele egy barátságosabb, szolidabb hosszú távút kötni.
Olyan istentelen sok nagy need-je nincs most a csapatnak, hogy ez a manőverezés ne érne meg egy 3. kört.
2013. 04. 10. 21:00
4 milliót írtak páran ilyen-olyan forrásra hivatkozva. Tekintve, hogy 48 játékossal alig van 2 millió még elkölthető pénze a Steelersnek, ez elég tuti boltnak tűnik.

A draft közeledtével és a Kelly és remélhetőleg Sanders igazolással meglehetősen jó átigazolási piacot zárt a csapat, azzal együtt, hogy nem vagyok oda Amendoláért és CB piacon is lehetett volna bátrabban manőverezni talán, mert meglehetősen a padlón voltak az új szerdősek értéke.
2013. 04. 10. 21:52
cspeti98
Blidi Wreh-Wilsonró több helyen is azt olvastam hogy egy elég jó cb lehet belőle viszont egy mock draftnál se láttam hogy hozzánk írnák.Elképzelhetőnek tartjátok hogy draftoljuk vagy nem sokat segítene a sec-e?
2013. 04. 10. 22:02
tomi-tomi
Szerintem az egész átigazolási időszak arról szólt, hogy a draftra ne maradjon nyilvánvalóan égető need.
Valóban lehetett volna agresszívabb a FO a CB piacon, én úgy érzem, hogy "sejtik" Dennard büntetését (nulla hatás a karrierjére) és Ras-I-t se látják annyira üvegnek, mint mi.
WR poszton jó eséllyel be fog válni Amendola, Edelman egy évig még marad, a Te tipped/várakozásod jött be, Jones jött és nem Nelson; nagyjából rendben van.
S poszt is Wilson érkezésével letudva.
DT jött sok és végül Kelly-vel minőség is érkezett.
Szóval, ott állunk felkínálva magunkat a trade(ek)-re. Nekem tetszik, hogy sejteni sem lehet, hogy mit fogunk csinálni a drafton. Ha akarnak, húznak két minőségi embert (WR, DT, S, CB) és bezárják a boltot. Vagy ha jönnek az ajánlatok, akkor minden különösebb gond nélkül lehet letrade-elni és minőségi mélységet húzni.
Azért az nagy művészet valahol, hogy két árva említésre méltó pick-kel ilyen jó helyzetben legyen egy csapat.
S az egész eddig legfeljebb Welker elvesztésébe fájt. Ha fájni fog egyáltalán.
A(+?) a FA piacra.
2013. 04. 10. 22:08
Most az a tippem, hogy jövő évire próbálnak cserélni az idei első körössel. A draft erősségét tekintve nem jár rosszul a csapat, hogy most van kevés pickje. Osztályozásban nem vagyok túl jó, de inkább B+ egyelőre, talán A(-) is, de ahhoz kell Sanders, és hogy Amendolával 16 meccsre számolni lehessen.
2013. 04. 10. 22:43
bence.szel
Sandersért ez a 2,5 millió gyakorlatilag próba-szerencse. Ha a mienk, nyertünk olcsón egy 2. számú WRt 3. körért. Ha meg nem, akkor meg draftolunk egyet mindenképp picit előrébb.
2013. 04. 11. 00:10
lipi
Talibnak 8 meccsre adtunk egy 4. köröst. Legalább akkora szarban van most a WR corps, mint volt a CB volt. Én sem rajongok Sandersért, de valljuk be az elkapó draftjaink története nem egy sikersztori, pláne a 3. kör végén.
A stáb úgy ítélte meg, hogy az 1-2. körben nem akarnak WR-t húzni, a 3. kör felhozatala alapján pedig ez a legjobb megoldás. Részemről jó lépésnek minősítem.
Van még mindig lyuk a csapatban, de a nagyját be lehet tömni azzal a kevéssel amink van. BB meg nagyon tud valamit. Akkorra időzíti a kevés draft cetlit, amikor ergya a class.
Nem tudom ki fog tradelni, mert mindenki lefelé akar :). Tippem szerint a 49ers a pickjei nagy részét be fogja dobni feltradekbe, jövő évikre. Egyszerűen túl sok van nekik, nem tudnak ennyi újoncot beépíteni, de szerintem nem is akarnak... Szóval szerintem náluk fogunk próbálkozni csereüzlettel.
2013. 04. 11. 01:41
Gordon
nem értem mi bajotok van az elkapóinkkal és Sanders-el...ez nem a lions, hogy egy Megatron kell ahhoz , hogy egy irányító szép számokat érjen el..ez a Pats , olyan WR-ek kellenek akik labdabiztosak és megfutják a route-okat. Majd TB és a séma amit játszunk elit WR-eket csiszol belőlük, mint tette WW -vel is. Itt lehet spórolni, gyakorlatilag WW tavalyi pénzéből igazolunk idén 3 WR-t és nekem az Amendola- Jones-Sanders trio jobban tetszik, mint a WW-Llyod-kukázás (Branch, Stallworth...)
2013. 04. 11. 05:44
Oscar
2006-ban még nem voltunk itt fent és senki sem gondolta komolyan a szurkolók közül , hogy WW ekkora karriert csinál???!!!


Sanders-el új kiismerhetetlen
csapatunk lehet szerintem!!!

Olyan lehet most a mi csapatunk , mint P Manning idejében a Colt volt.
Milyen lenne , ha Marvin Harrisont csinálna Brady valamelyik új szélsőből...hisz mindenki szerint jobb QB Brady , akkor meg mi itt a próbléma:)

Nem csak a középső TE játékot tudjuk profi módon játszani.

Bradynek van még 4-5 éve kezdőként , akkor meg kapja meg ezt a lehetőséget és lepjük meg a ligát , úgy mint a Hollók a rájátszásban.

Számomra az lenne a fontos, hogy Ballard maradjon és teljes és egészséges legyen a támadó szekció.

Lehet , hogy JMD is teljesen új taktikát dolgozik ki és más elképzelése van a következő szezonról........én bízom benne és természetesen Brady képességeiben is!!!

2013. 04. 11. 08:57
Pupu
Nem a témához szeretnék hozzászólni de nem tudom hova máshova írhatnám..

Azt szeretném megkérdezni(ugyanis a régen rendelt pólóim teljesen elhasználódtak:))
hogy lesz e mostanában újra pats.hu-s póló rendelés?Én nagyon örülnék neki..Biztos sokan rendelnének..
2013. 04. 11. 09:10
kyobalu
BB játszik, s próbál teljesen új csapatot építeni..Egyértelműen látszik, hogy 3. kör előtt WR-t nem akartak húzni, s még mindig jobb opciónak tűnik elcserélni ezt a kört egy bizonytalan, de tehetséges újonc lehetősége miatt..Főleg, hogy nem tudjuk, hogy egyáltalán bent marad olyan tehetség, akit érdemes lenne húzni, s be is jön..(az elmúlt 6 évben nagyon nem jött be..)
Jelenleg van egy Donald Jones-Amendola-Edelman-Sanders elkapósorunk, egy Gronk- Hörni-Ballard-Hóember TE corp, s egy elég stabilnak kinéző Ridley-Vereen-Bolden-Washington RB szekciónk...Azért ennél rosszabb támadósorunk ne legyen...Lehet, hogy a Jones és Sanders féle klasszikus szélső WR munka kérdéseket vet fel, s elgondolkodtat itt egyeseket, de nem hiszem, hogy ez a két tehetséges, kifejezetten ügyes kezű, s gyors elkapó ne tudná azokat a számokat és elkapásokat hozni, mint az egyre idősödő Lloyd és Branch..A feladat az volt, hogy a pálya közepéről eltoljuk a támadások lehetőségét a szélekre is..Ide pedig érkezett Wes pénzéből 3 ilyen elkapó..Mert véleményem szerint Amendola is ilyen elkapó.Ebben jobb mint Wes! Szerintem a támadósorunk nem lesz gyengébb, mint tavaly..Az újoncokkal meglepetést fog okozni Brady mindenkinek!
A drafton pedig elcseréljük az első köröst..Hogy ideire, vagy jövőre az már más kérdés.. Szerintem idén WR nem fog érkezni a draftról..DT, DE, S, vagy CB fog jönni. De BB-n kívűl ki tudja ezt?
2013. 04. 11. 10:21
lipi
Attól függ milyen a jövő évi draft felhozatal. Még simán az is lehet, jövő évi picket áldozunk valakiért.
Egyébként bár a kezdősor kezd összeállni, még mindig bőven vannak mélységi problémák.
Jelenleg 3 olyan poszt van szerintem, ahol még komoly lyukak vannak.
CB: Papíron a Talib/Dennard/Arrington jól hangzik, de mélység nulla. Egy közel kezdő kaliber kellene ide. Egy sérülésre vagyunk a katasztrófától.
OG: Nem bánnám, ha Connolly visszamenne általános cserének és helyette jönne egy kezdő RG. De legjobb esetben is mélysége szintén nincs a posztnak.
OLB/ILB: Egy igazi cover LB nagyon-nagyon hiányzik. Fletchernek örülünk, de kevés ide egyedül.
S poszt jelenleg az egyik legkevésbé égető poszt. Létszámra és hellyel-közzel minőségre is megvagyunk.
Ez 3 olyan lyuk, amit nem a 7. körben kellene orvosolni. Ergo 2 cetlink van 3 ordas hiányra. Ezért gondolom, hogy akár jövő évi picket is be fogunk dobni az idei draftba, ha nem sikerül a letrade.
2013. 04. 11. 11:17
Montesclan-pats
Nagyon egyetértek veled, lesz ez olyan jó csapat, mint tavaly, de legyen jobb. 2 apró megjegyzés: Sanders-t még meg kell várni, és kihagytad az egykori 1.körös WR Jenkins-t, akiből én többet nézek ki, mint Jones-ból. Ezenkívül Ebert-ben én nagyon bízok, nagyon termékeny volt egyetemi éveiben.
És bízunk abban, hogy Gronk meggyógyul, de ha nem, akkor is itt van Ballard, aki emlékezzünk, hogy nagyon meg tudja keseríteni az ellenfelek dolgát. Vele mindenképpen erősödtünk. Képzeljétek el, hogy red zone-ban, a 2 TE Gronk és Ballard mindkettő 2 m fölött, 1.93 cm-es Jenkins és még egy gyors vészmegoldásra Amendola, vagy Edelman esetleg Vereen, vagy Washington.
Naggyon jó csapatunk lehet idén, csak egészség legyen :) meg térerő.
A drafton, ha nem cseréljük el az 1. körösünket, akkor attól függően, hogy ki van benn, lehet hozni,
CB Trufantot, hogy betanuljon Talib helyett, Cooper-t Guard-ként, esetleg,
DT Hankins, S.Williams, J. Williams
Kawann Short, vagy DE Tank Carradine, Damontre Moore, Datone Jonest, ha Sanders megvan akkor nehezen tudom elképzelni, de ha nincs, esetleg Wr-t draftolhatunk, ha még bent lesz megérheti Keenan Allen, de akiket jobban szeretnék, az Robert Woods, rá pici az esély, hogy bent lesz, vagy DeAndré Hopkins.
Csak optimistán, a 3 korai szerzeményből Vega, Armstead, Benard, csak 1 bejön, már jók vagyunk, Kelly szerintem 40-50%-os snap arányra jó lehet.
A Bequette kérdés tisztázatlan, de benne mindenki bízik. Francis mutatott biztató jeleket, Forston ismeretlen még nekünk, a Pryor Love Deaderick trió pedig a biztonságot nyújtják, tőlük már tudjuk mit várhatunk. Cuni-val nem tudom mi lesz.
A sec. jócskán erősödött Wilsonnal, aki szerintem közel 100 %-os játékidős lesz DMC-vel, Talib, Dennard, és Arrington elsősorben, nem, kizárólag slotban, elfogadható. Hozzájuk jöhetne esteleg Trufant, vagy Jamar Taylor, Hayden, Jon. Banks a cb draftpiacról. Azzal én kiegyeznék.
Jók leszünk. Go Pats !
2013. 04. 11. 11:20
Montesclan-pats
Az előző hsz-em kyobaluéra reagált elsősorban és azzal érettem egyet, de lipivel is szimpatizálok, de eszerintem LB nem fog érkezni, nem needünk, esetleg a gyakorlásra tölteléknek.
2013. 04. 11. 19:51
BaP
Egyet értek javarészt.
A CB még nem elég mély ( és nem jobb a tavalyinál). Szerintem a SS se. DE vagy LB (vagy mindkettő) kéne, olyan, amelyik valós pass rush potenciál.

A WR még mélyülhet, én még számítok egy Lloyd által bemutatott, Edelman féle visszajövetelre ( esetleg más veterán feltünésére)
2013. 04. 11. 11:07
pm11
Sanders-nél sztem az is szempont lehet, hogy nem a Chiefs-től hozunk el embert, ahonnan kb teljesen mindegy, hanem a Steelers gyengül vele, már ha persze érkezik. Én azt hiszem ezek a már kipróbált játékosok lehet hasznosabbak lesznek, mint egy újonc, mert ott rizikósabbnak érzem, hogy sikerül-e felvenni az NFL ritmusát, míg ezeknél a játékosoknál ez a kockázat jóval kisebb.
2013. 04. 11. 12:26
MemphisMaffia
Ian Rappoport szerint kész van egy hosszú távú szerződés Sanderssel amit viszont a liga szabályai tíltanak. De elvileg nem bizonyítható. Forrás nfl.com
2013. 04. 11. 14:19
timep76
Ha jól értettem (és erre nincs garancia), akkor ez csak spekuláció, nem kész van, hanem csak akár már most is kész lehet egy ilyen.
2013. 04. 11. 15:19
Lucius
Igen. De jó lenne, mert valószínűleg tovább spórolnánk vele.
2013. 04. 11. 17:11
Bruschi85
Edelmannek örülök, hogy marad, szükség is van rá.
Sanders csak akkor éri meg, ha nem 1 évet marad, mert akkor túl drága a 3. kör egy 2. vagy 3. számú elkapóért, aki tavaly a Steelersben kifejezetten gyenge volt sok elejtett labdával. Nem tudom a 3. körben egy potenciális újonccal a draftról mire mehetnénk, aki bizonyíthatna és hasznunkra lehetne a széleken.
Az pedig, hogy Wes-Lloyd duónál jobb lesz-e egy Amendola-Sanders duó, vannak kétségeim, majd meglátjuk, főleg ha Amendola a szezont nem IR-en fogja tölteni, mint az elmúlt két évben.
2013. 04. 11. 21:11
daelaci
Hát azért a dropokról a tavalyi elkapó szekciónk is tudna mesélni. Welkernek a 118 elkapása mellett 10 dropja, Lloydnak 74 elkapása mellett 6 dropja, és a biztoskezű TE párosunknak 106 elkapása mellett 15 dropja volt. Ezzel szemben Amendolának a 63 elkapására 1 drop, Sandersnek a 44 elkapására 3 drop jutott. Remélem a következő szezonban kevesebb lesz az elejtett labda, mert van hova javulni.
2013. 04. 11. 17:28
Az egy éves szerződés mögött az elképzelés húzódik meg, hogy nehezebb legyen a Steelersnek elfogadni a feltételt. Ha több évre szólt volna az ajánlat, akkor lett volna manőverezési lehetőségük, hogy a hátsó éveket pakolják meg jobban, és idén jóval kevesebből megúsznák, mint ez a 2.5 millió.

Ha nem marad a Steelersnél, akkor biztosan lesz vele hosszútávú kötve.
2013. 04. 11. 20:04
dartib83
én Sanders-párti vagyok.
Bízok benne, illetve BB-ben is :)
aki ilyet tud, arra szükség van a támadósorban:
http://www.youtube.com/watch?v=QIweky-vOPc
2013. 04. 12. 14:57

:) én mind Sanders, mind Amendola kapcsán nagyon pozitív érzésekkel viseltetek...:) Donald Jones kissé "fehér folt" nekem....Szvsz egyszerűen a WR-fronton ideje volt a változtatásnak, mert Gronk híján viszonylag könnyen kielemezhető volt a támadójátékunk...mind Sanders, mind Amendola képes a széleken és a slotban is játszani, így sztem JMD-ék az eddigi kiismerhetetlenséget szeretnék folytatni, csak másokkal, fiatalabbakkal, gyorsabbakkal és biztosabb kezűekkel....ki megy slotba, milyen route-on, milyen sebességgel? ez utóbbi szempontból egyértelmű a gyorsítási szándék. A mi szempontunkból a legfontosabb kérdés az, hogy meglesz-e a chemistry Brady és az új WR-ek között. Szvsz a szezon elején még hangsúlyos lesz a TE és a futójáték, és én spec Vereen berobbanását várom. Tavaly a szezon második felében megmutatta, hogy miért lett magasabban jegyzett RB Ridley-nél, tényleg nagyon jó kezei vannak. S ha novemberre erős WR játék is jön...bíztató lehet..:))

s ha már Sanders-videó, én Amendoláról linkelnék be egyet, bár biztos sokan láttátok már.....:) De ami zseniális, az zseniális.....nagyon durva páros lesz/lehet Tommyval...:))
https://www.youtube.com/watch?v=bbsrb6E8xHo
2013. 04. 13. 02:50
Gordon
ezt a videot láttam már régebben és ami nekem nagyon tetszett az elkapáson kívűl, hogy még a földetérés után is ment volna tovább:-)
2013. 04. 12. 18:45
Lucius
Sanders statjai borzalmasan rosszak. Én szeretnék bízni benne, de valamiért Roti sem tudta kihasználni, pedig ő elég jó QB.
2013. 04. 13. 16:22
Gordon
melyik statja borzalmas? 3.számú elkapó volt, ne keress 1K és 10TD feletti szezonokat, ha borzalmas lenne nem meccselne érte a steelers, BigBen pedig nem sírna a vezetőknek, hogy tartsák meg..
2013. 04. 13. 16:45
Harmadik elkapó, negyedik célpont. Pont annyit mutatott ilyen szerepben, amit a Patsben is felmutatnak az ilyen célpontok.

Kérdés, hogy tud-e továbblépni. Az mindenesetre pozitív, hogy nem volt neki megfeleltethető elkapó a csapatban tavaly. 2006-ban egy Reche Caldwellel játszott majdnem Super Bowlt a csapat, mint elsőszámú elkapó.

Több yardja volt tavaly, mint Hernandeznek. ;)
2013. 04. 13. 21:41
Lucius
Mint 3. számú elkapó úgy lehet, hogy jók azok adtatok. Na de miért volt csak 3. számú elkapó? Gondolom nem véletlenül. Hernandez elég sokat volt sérült tavaly, Sanders pedig minden meccsen játszott.
Ezzel együtt én tényleg bízok benne, de meglepne, ha többre mennénk vele mint Lloyd-al.
2013. 04. 14. 01:07
Boston
Azért volt csak harmadik számú elkapó, mert olyanok játszottak mellette mint Mike Wallace, vagy Antonio Brown. Nagyon durva WR corps gyűlt össze a Steelersnél az elmúlt két évben.
A kérdés az amit a DoM is feszeget, hogy van-e benne annyi, hogy egy szinttel feljebb lépjen.
2013. 04. 14. 09:40
Gordon
Nyilván BB-ék azért ajánlottak neki szerződést mert szerintük van, meglátjuk sikerül-e leigazolni
2013. 04. 14. 11:29
Én már azzal is elégedett lennék, ha azt nyújtaná, mint Brandon Tate 2010-ben. A két tight end és Amendola mellé nagyon hatékony kiegészítő fegyver lehet már egy olyan teljesítménnyel is. Tudom, hogy Tate-nek nagyon pocsék a híre, de még azt a kalibert se tudta reprodukálni a csapat pl. draft útján az elmúlt két évben. Egy késő harmadik körös picket simán megér.
2013. 04. 13. 21:41
daelaci
És neki csak 3 dropja volt még Hernandeznek 9.
2013. 04. 13. 21:54
Lucius
Az mondjuk nem baj.
2013. 04. 14. 10:59
narbony78
Mikorra dől el, hogy hozzánk jön-e vagy marad?
2013. 04. 14. 11:16
Holnap valószínűleg este 10-kor jár le a határidő.
2013. 04. 14. 11:17
Gordon
ma:-)
2013. 04. 14. 11:31
Most olvasom, hogy Schefter szerint ma éjfél. Ezek szerint egy nap csúszás volt a hír kikerülése és az ajánlat tényleges megtétele között.
2013. 04. 14. 11:43
bence.szel
Hát basszus, őszintén szólva nagy dilemmában vagyok ezzel az ügylettel kapcsolatban. Bízom BB gondolkodásában és szerintem sem rossz ötlet egy már NFLben is járatos játékosra építeni, mintsem egy bizonytalan draft pickre. Viszont a másik oldalról, ha ez az igazolás megvalósul, akkor szerintem az álmunkat egy igazi vertikális WRről még egy évig minimum kidobhatjuk az ablakon...
2013. 04. 14. 12:58
daelaci
Szerintem megadja ugyanezt a pénzt Sanders-nek a Steelers. 1,3 millióval már így is benne van a sapkájukban Sanders, így csak 1.2 millió pluszt jelentene ha megadnák neki azt ami a mi ajánlatunkban szerepel. Hamarosan kiderül ők hogy gondolkodnak erről.
2013. 04. 14. 16:22
Boston
Pedig mélységi célpontnak kiváló lehet, mert iszonyat gyors. 4,40-es 40 yardot futott a combine alatt: http://www.nfldraftscout.com/ratings/dsprofile.php?pyid=68105&draftyear=2010&genpos=wr
Az más kérdés, hogy messze van a sokak által ideálisnak vélt és nagyon hiányolt magas/erős possession WR-től.
Az minden esetre világossá vált, hogy Belichickék ilyen típusú elkapót kerestek inkább.
2013. 04. 14. 17:32
bence.szel
Igen, ebben igazad van. Csak valahogy jobb lenne abban a tudatban figyelni a hosszú passzokat, hogy egy Moss2 várja őket. Nyugodtabb lennék, még ha lassabb is mint Sanders... Tudom, hogy nem én számítok :), de szerintem így Brady is biztosabban vállalna hosszú labdákat. Tudná, hogy dobhatja kicsit magasabban is és nem kell az ellen secondarytől annyira tartania.
2013. 04. 14. 17:40
Gordon
Jenkins nem elég magas?:-) arra a meccsenkénti 3-4 hosszú passzra bőven megfelel
2013. 04. 14. 17:59
bence.szel
Kicsit pesszimista vagyok, hogy megéli-e az 53as keretszűkítést... De mondjuk, érted, itt arról is szó van, amit nagyon sokan hangoztattak már a szakértők közül is: már csak azért is jó lenne egy nagyobb figyelmet követelő vertikális WR, hogy elvonja a figyelmet a középső pályarészről és ne engedje, hogy a safetyk vagy a cornerek könnyen és büntetlenül felléphessenek. Ha ezt megoldja Jenkins, akkor fasza! :)
2013. 04. 14. 19:13
Boston
Jenkins elképesztően lassú, emiatt nagyon nehezen tud elszakadni az őrzőjétől (legalább is eddig így volt). Viszont remekül blokkol a futásoknál, talán emiatt is esett rá Belichekék választása.

Moss szintű elkapó pedig sajnos nem terem minden fán és évben :(
Ne emeljük ilyen magasra a lécet, mert csalódni fogunk ;)
2013. 04. 14. 21:14
bence.szel
Igazad van, rosszul fogalmaztam. Tisztában vagyok vele, hogy nem fogunk nagy valószínűség szerint olyat találni, mint ő. Leginkább a méret- és a gyorsaságbeli hasonlóságra gondoltam. Nem a tudásra és eredményességre.
2013. 04. 14. 21:43
Boston
Idén talán Justin Hunterről mondják a
legtöbben, hogy fizikai adottságai alapján kiköpött Randy Moss. Nem tudom így lesz-e, de érdekességként talán érdemes megnézni :)
http://www.youtube.com/watch?v=HE6GXID2dXk
2013. 04. 14. 22:07
bence.szel
Konkrétan én rá várok már elég régóta :D
2013. 04. 14. 19:47
Lucius
Szerintem mindenképpen húzunk WR-t a drafton, függetlenül attól, hogy Sanders jön-e.
2013. 04. 14. 21:12
cspeti98
Ha jól látom Dempset el akarjuk tradelni.Milyen értéke lehet?
2013. 04. 14. 21:15
bence.szel
Egy zsák jó minőségű krumpli :D
2013. 04. 14. 21:18
bence.szel
Viccet félretéve, lehúzott minket 400 ezerrel, kijelentette, hogy inkább mégis futni szeretne és ráadásul semmit sem bizonyított még a pályán... Valahol olvastam, hogy talán egy 7. körös pick, de nem fűznék hozzá nagy reményeket...
Hozzászólás a(z) Emmanuel Sandersnek tett ajánlatot a Patriots bejegyzéshez