Menetrend

Év jelenete szavazás - Döntő

2018. 09. 03. 12:51
Szerző: balimate
Kategória: Cikkek, Egyéb, Elemzés
Már csak pár nap és útjára indul a 2018/19-es idény. Várkozás közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat! Idén négy selejtezőkörben tudtátok kiválasztani, hogy mely jeleneteket látnátok szívesen az "Év jelenete 2018" döntőjének mezőnyében. Szavazzatok a döntőben is a már megszokott módon, miközben újra felidézitek magatokban a múlt szezon legszebb és leglátványosabb megmozdulásait!
 (A képek alatti szövegeket az adott fordulóban megírt írásaimmal egészítettem ki)

A szavazás lezárásának időpontja: 2018.09.07.

Íme a döntő mezőnye:

1. selejtező kör győztese: Dion Lewis kickoff return touchdown (vs. Denver) - (9. hét nyertese)
Dion Lewis
"Még élénken él bennünk Dion Lewis tavalyi rájátszásbeli visszahordása a Texans ellen. Lewis idén is több sikeres, hosszú visszahordást hozott össze a speciális csapattal. A Denver ellen végül sikerült az ellenfél célterületéig visszahordania labdát."

2. selejtező kör győztese: Gilmore fantasztikus védekezése (vs. Jaguars) - (AFC döntő nyertese)
Gilmore
"Gilmore azt mondta, hogy a mérkőzés végi passzvédekezése a legjobb játéka volt egész életében. Tény, hogy ha nincsen ez a labdaelütés, akkor a passz a Jags elkapó az elkapás után akadálytalanul sétált volna be az endzone-ba. Mivel ez egy 4. down-os játék volt, a védekezés után a labda a Patriots támadósorához került, akik végül le tudták zárni a mérkőzést"

3. selejtező kör győztese: Gronkowski egyekezes touchdown (vs Buffalo) - (15. hét nyertese)
Gronk
"Az év elkapott touchdownja. Nem csak a Patriotsnál, de az egész NFL-ben. Mindezt egy pro-bowler safety ellen. (Spigo)"

4. selejtező kör győztese: Amendola touchdown-ja és ünneplése (vs. Panthers) - (4. hét nyertese)
Amendola
"Amendola a múlt héten a Houston ellen egy borzasztóan fontos 3&hosszú szituációban mutatott be elkapást és tartotta életbe a Patriots támadását, amivel végül meg tudták fordítani a mérkőzést. Most vasárnap a mérkőzés vége előtt 3 perccel a Patriots-nak negyedik próbálkozásra is neki kellett mennie a touchdown-nak, hiszen csak ezzel a megoldással tarthatták életben a reményt, hogy legalább a rendes játékidő végére ki tudnak egyenlíteni. Ekkor érkezett Dany Amendola és touchdown elkapásával ismét kihúzta a csapatot a nehéz helyzetből. Ő az, aki mindig előlép a legkiélezettebb szituációkban és megcsinálja az elkapásokat. Az ünneplése a JE11(szerk.: Julian Edelman saját logója) zászlóval,pedig mindent elmond arról, hogy mennyire fontos a csapattagok számára Julian Edelman."


Hozzászólások

2018. 09. 03. 20:34
green87
Vasárnap 19:00 Sport TV NE-Hou
2018. 09. 04. 01:33
hopi46
Eszméletlen volt az utolsó 9 perc! Dola! :(
2018. 09. 04. 01:34
hopi46
a sportTV ma este ismételt AFC döntőjén!
2018. 09. 04. 07:04
dravait
Néztem én is, Dola különleges elkapásai nagyon fognak hiányozni. Az a TD egészen hihetetlen még most is - mint a Falcons SB-n Julio Jones oldalsó elkapása, amit az egekig ajnároztak - na, ez pont olyan volt, csak még TD-t is ért. Tényleg nem értem sokszor a coach team döntéseit. Borzasztó lesz Dolát Dolphins mezben látni, pont ellenünk... Előre utálom azt a meccset.
2018. 09. 04. 08:38
nszgergo
két meccset :/
2018. 09. 04. 08:40
dravait
Na pláne. :) :( :( :(
2018. 09. 04. 18:52
hopi46
Nemcsak elkapta a lézerpasszt, de még arra is figyelt, hogy hova teszi a lábát.Jéghideg playoff player akár a QB-ja.
3&18-ra 21 yard se volt semmmi. Eh...
Hozzászólás a(z) Év jelenete szavazás - Döntő bejegyzéshez