Menetrend

Év jelenete szavazás - Első forduló

2018. 07. 09. 20:59
Szerző: balimate
Kategória: Cikkek, Meccsek, Elemzés

Már javában az NFL nyári uborkaszezonjában járunk és mindenki arra vár, hogy az edzőtáborokkal és az előszezon mérkőzéseivel ráforduljunk a 2018/19-es idény kezdetére Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat! Idén több "hét jelentből" álló selejtezőkörökből tudjátok kiválasztani, hogy mely jeleneketek látnátok szívesen az "Év jelenete 2018" döntőjének mezőnyében. Szavazzatok a már megszokott módon, miközben újra felidézitek magatokban a múlt szezon legszebb és leglátványosabb megmozdulásait!

 (A képek alatti szövegeket az adott fordulóban megírt írásaimmal egészítettem ki)

Íme az első kör:

 1. Brandin Cooks elkapása (vs. Chiefs) - (1. hét nyertese)
Cooks elkapás
"Ízelítőt kaptunk abból, hogy ha idővel kialakul a megfelelő kémia Tom Brady és Brandin Cooks között, akkor ilyen és ennél szebb mélységi bombákkal fogják terrorizálni az ellenfelé secondary-jét."

2. Amendola punt return (vs. Tampa Bay) - (5. hét nyertese)
Amendola punt return
"Danny Amendola 40 yard-on keresztül hordta vissza a Tampa Bay puntját. Ha Brandon Bolden jobban meg tudta volna blokkolni az utolsó Tampa játékost, akkor már csak a punter állt volna Amendola útjába.... Ettől függetlenül is nagyszerű munkát végzett a speciális egység, jó helyzetbe hozva a támadókat"

3. Dion Lewis kickoff return touchdown (vs. Denver) - (9. hét nyertese)
Dion Lewis
"Még élénken él bennünk Dion Lewis tavalyi rájátszásbeli visszahordása a Texans ellen. Lewis idén is több sikeres, hosszú visszahordást hozott össze a speciális csapattal. A Denver ellen végül sikerült az ellenfél célterületéig visszahordania labdát. "

4. Dion Lewis egykezes elkapása (vs. Miami) - (13. hét nyertese)
Dion Lewis elkapás
"A következő offseason egyik legfontosabb feladata lesz, hogy Dion Lewis minél előbb új szerződést kapjon. Mind futásban,mind elkapásban(szerk: Mi ez az elkapás???) kiemelkedő játékos és teljes mértékben megfelel a mai NFL elvárásainak. Vele minden down során kiszámíthatatlan maradhat a Patriots támadójátéka."

5. Amendola és Gronk az oldalvonalon (vs. Titans) - (Divisional round nyertese)
Gronk&Amendola
"Egy rájátszás mérkőzésen, 4:25-tel a vége előtt annyira biztos volt a mérkőzés kimenetele, hogy a kulcsjátékosok már vissza sem kerültek a pályára. Hát nem egy Saint-Vikings mérkőzés volt, az biztos :)"


Hozzászólások

2018. 07. 09. 21:52
Croaker
Szomorú látni, hogy már csak Gronk van a csapatban a fenti játékosok közül :(
2018. 07. 10. 11:17
kalapur
szamomra a cooks fele elkapast bearnyekolja, hogy sajnos nem sok hasonlot lattunk, bar volt jo par dpi-s yardszerzesunk vele, es a rovidyardos elkapasokba is besegitett a deep threat, de pont ezutan az elkapas utan remeltem hogy majd cooks es hogan is elkap meccsenkent tobb hasonlo passzt, de ez csak mersekelten jott be :(
2018. 07. 13. 11:28
Tomk@
Edzőtábor mikor kezdődik?
2018. 07. 13. 12:36
takirob69
Hozzászólás a(z) Év jelenete szavazás - Első forduló bejegyzéshez