Menetrend

Év jelenete szavazás - Harmadik forduló

2018. 07. 25. 14:03
Szerző: balimate
Kategória: Cikkek, Egyéb, Elemzés
Már javában az NFL nyári uborkaszezonjában járunk és mindenki arra vár, hogy az edzőtáborokkal és az előszezon mérkőzéseivel ráforduljunk a 2018/19-es idény kezdetére Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat! Idén több "hét jelentből" álló selejtezőkörökből tudjátok kiválasztani, hogy mely jeleneketek látnátok szívesen az "Év jelenete 2018" döntőjének mezőnyében. Szavazzatok a már megszokott módon, miközben újra felidézitek magatokban a múlt szezon legszebb és leglátványosabb megmozdulásait!
 (A képek alatti szövegeket az adott fordulóban megírt írásaimmal egészítettem ki)


Íme a harmadik kör:

1. Brandin Cooks kicentizett touchdown (vs Houston) - (3. hét nyertese)
Cooks
"Brandin Cooks második touchdown-ja amivel a Patriots megfordította a mérkőzést. Nem lehet mást írni erre, mint hogy hihetetlen elkapást mutatott be Cooks. Vonal mellett, kicentizve, védővel a nyakán, kontrollálva a labdát...Idén jól drafolt a csapat az első körben ;)"

2. Brandin Cooks touchdown (vs Atlanta) - (7. hét nyertese)

"Szépen felrajzolt play (bár láttuk már valahol) és Cooks úgy követi a faltörő kos szerepét játszó Gronkot, mint a kisöcsi a játszótéren. Emlékeztek még az előző jelenetre? Szerintetek Alford emlékezett még rá milyen érzés Gronkkal találkozni?" (Spigo)

3. Sikeres fake punt (vs. Miami) - (11. hét nyertese)
Fake punt
"Az első támadássorozatban a Patriots támadók gyorsan lekerültek a pályáról. Ekkor a Patriost váratlan húzással fake punt-ot hívott és Nate Ebner labdacipelésével sikeresen futatták meg a first down-t. Sajnálatos dolog, hogy a játék során letapadt a játékos talpa, ami miatt elszakadt a térdében egy szalag. A játékos azóta már IR listára került."

4. Gronkowski egyekezes touchdown (vs Buffalo) - (15. hét nyertese)
Gronk
"Az év elkapott touchdownja. Nem csak a Patriotsnál, de az egész NFL-ben. Mindezt egy pro-bowler safety ellen. (Spigo)"

5. Gronkowski toucdown (vs Eagles) - (Super Bowl nyertese)
Gronk TD
"Ez az a labda, amit csak Gronk érhetett el. Szerintem nekik már csukott szemmel is megy ez a játék. Vajon ez volt az utolsó Brady-Gronk touchdown?"
 

HozzászólásokHozzászólás a(z) Év jelenete szavazás - Harmadik forduló bejegyzéshez