Menetrend

Év jelenete szavazás - Negyedik forduló

2018. 08. 07. 11:00
Szerző: balimate
Kategória: Cikkek, Egyéb, Elemzés

Már javában az NFL nyári uborkaszezonjában járunk és mindenki arra vár, hogy az edzőtáborokkal és az előszezon mérkőzéseivel ráforduljunk a 2018/19-es idény kezdetére Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat! Idén több "hét jelentből" álló selejtezőkörökből tudjátok kiválasztani, hogy mely jeleneketek látnátok szívesen az "Év jelenete 2018" döntőjének mezőnyében. Szavazzatok a már megszokott módon, miközben újra felidézitek magatokban a múlt szezon legszebb és leglátványosabb megmozdulásait!

 (A képek alatti szövegeket az adott fordulóban megírt írásaimmal egészítettem ki)


Íme a negyedik, egyben az utolsó selejtezőkör:

1.
  Amendola touchdown-ja és ünneplése (vs. Panthers) - (4. hét nyertese)
Amendola
"Amendola a múlt héten a Houston ellen egy borzasztóan fontos 3&hosszú szituációban mutatott be elkapást és tartotta életbe a Patriots támadását, amivel végül meg tudták fordítani a mérkőzést. Most vasárnap a mérkőzés vége előtt 3 perccel a Patriots-nak negyedik próbálkozásra is neki kellett mennie a touchdown-nak, hiszen csak ezzel a megoldással tarthatták életben a reményt, hogy legalább a rendes játékidő végére ki tudnak egyenlíteni. Ekkor érkezett Dany Amendola és touchdown elkapásával ismét kihúzta a csapatot a nehéz helyzetből. Ő az, aki mindig előlép a legkiélezettebb szituációkban és megcsinálja az elkapásokat. Az ünneplése a JE11(szerk.: Julian Edelman saját logója) zászlóval,pedig mindent elmond arról, hogy mennyire fontos a csapattagok számára Julian Edelman."

2. Special team safety (vs. Chargers) - (8. hét nyertese)
Spec
"Ahhoz, hogy a Patriots csapatának sikerüljön összehoznia ezt a safety-t, kellett Travis Benjamin elejtett labdája és az utána meghozott, utólag már katasztrófális döntése, hogy megpróbál elfutni a Patriots speciális egysége előtt az gólvonalon. Ez persze semmit nem von le azoknak a játékosonak az érdeméből, akik odaértek a visszahordó játékoshoz és az end zone-ban földre vitték"


3. Dion Lewis nagy futása és stiff arm-ja (vs. Buffalo) - (12. hét nyertese)
Lewis
"Ez az a tipikus futás, mikor minden összejött a csapatnak. Kiváló blokkok Lewis előtt, az ellenfél miss tackel-ök sorozata közben egymást kaszálja el és a futó kőkemény stiff arm-mal még súlyos yard-okat szerez a csapatnak"

4. Harrison sack és kiharcolt fumble (vs Jets) - (16. hét nyertese)
Harrison
"James Harrison megmutatta,hogy bőven maradt még a tankjában. Brutális, ahogyan a támadófalemberen áthámozza magát és okosan a labdát támadja, amit végül sikerült is kiütnie"

Hozzászólások

2018. 08. 07. 21:32
hopi46
Kicsit off:
A Pats levette a PUP listáról Ebnert, C.Jones-t és JoJo-t. Ez azt is jelenti, hogy nem kerülhetnek oda vissza, azaz meg kell küzdeniük az 53-ért.
Hozzászólás a(z) Év jelenete szavazás - Negyedik forduló bejegyzéshez