Menetrend

Ex-Mackó próbajátéka

2010. 08. 02. 10:04
Szerző: temp
Kategória: Hírek
"Megvizsgáltuk, hogy melyik játékosok érhetőek még el, és ki lehet a megfelelő számunkra" - mondta el Nick Caserio a Patriots játékos ügyekért felelős igazgatója azzal kapcsolatban, hogy Derrick Burgess bejelentette visszavonulását. Úgy tűnik, hogy az egyik jelölt a Bears defensive endje Adewale Ogunleye, aki vasárnap felmérőn vett részt a csapatnál. A 193 centiméter magas és 118 kg súlyú játékos 9 évet töltött a ligában, abből az utolsó 6-ot a Chicago Bears színeiben, miután 2000-ben undrafted újoncként került a Miami Dolphinshoz az Indiana Egyetemről. Karrierje során összesen 387 szerelést, 17 kierőszakolt fumble-t jegyzett, valamint a pass rushereknél legfontosabb mutatót tekintve 67 alkalommal csípte el az irányítókat. Tavaly még 14 meccsen kezdőként lépett pályára a Chicago együttesében, és 6.5 sacket szerzett 4-3-as DE-ként, majd sérült listára került, és a szezon végén nem hosszabbítótták meg a 32 éves játékos szerződését.

Hozzászólások

2010. 08. 02. 11:11
Ez már kezd nevetséges lenni... megint upside nélküli veteránokkal fogunk bénázni edzésen, ahelyett, hogy Ninkovich és Cunningham kapna meg minden egyes lehetőséget, amit csak lehet a TC alatt.

Ha ez az egy poszt választana el minket az SB-től még meg is érteném, de OLB helyett inkább guardot keresgélmék a piacon.

Ott bezzeg számítunk a már bizonyítottan alkalmatlan Connellyra, Wendellre, és a legjobb esetben is átlagos Ohrnbergerre. Ha Mankinsszel nem lesz hajlandó hosszútávú szerződést kötni a csapat, ez a támadófal az első kezdőjének sérülése után darabokra hullik, és vége az évnek.
2010. 08. 02. 11:57
szamaca
Egyetértek DoM-mal,h inkább a fiatalokat kéne játszatni,h minnél több rutint szerezzenek!!De ha választani kéne Burgess és Ogunleye között akkor utóbbira tenném a voksomat!!!
A fal miatt én is aggódom kicsit mert vékonynak tűnik a depth pláne Mankins nélkül!!!

Ted Larsen nem tudna guardot játszani???

De én nagyon-nagyon örülnék ha Mankins hosszabítana mert szerintem a fal legjobb tagja és az interjúk alapján a társak is így látják szerintem!!!

Tudhat guardot játszani, de Larsen mégis késő körös project játékos. A játékosbemutatójában is szerepel, hogy a Patsnél a belső falembereknél (nem kezdők) törekednek a sokoldalúságra. Ohrnbergert is próbálták center poszton is. Connolly is C és G csere, és Larsent is ki fogják próbálni guardnak. - DoM
2010. 08. 02. 12:16
temp
Larsenről itt írtunk bővebben: http://patriots.hu/kepzelt-center/

Tudni tudna, majd egyszer. Ilyen téren azt hiszem Ohrenberger és Bussey is hamarabb fog szóhoz jutni, mint Larsen.

Nálam amúgy Burgess = Ogunleye. Nem sok különbséget látok a két játékos között 34OLB tekintetben.
2010. 08. 02. 14:26
pat68
Az nem lehet, hogy Mankissel eég jól állnak a tárgyalások és ezért nem is gondolkodnak még a pótlásáról? Ogunleye szerintem kellhet a def-be.
2010. 08. 02. 15:19
temp
pat68: Nick Caserio azt nyilatkozta egy a Mankin ügyet firtató újságírói kérdésre, hogy azokra a játékosokra koncentrálnak, akik ott vannak. Azzal együtt, hogy Logan még mindig nincs Foxborough közelében nekem inkább úgy tűnik, hogy inkább a felek közötti viszony a hűvös, és nem az új szerződés miatt behűtött pezsgő.
2010. 08. 02. 15:36
Mankins-ügy --- variációk egy témára

1. Aláírja az egyéves tendert
2. Hosszútávú szerződést kap a csapattól
3. Elcseréli a csapat
4. Mankins kihagy egy teljes évet, jövőre az új CBA-val már szabadon igazolható lesz, hacsak nem kap tag-et búcsúajándékba a csapattól

Harmadik körös (3/33) kompenzációs picket mindenképpen kap érte a csapat, ezért a csere elég valószínűtlen, különösen ha az nézzük a Saints franchise LT-je, Brown milyen aprópénzért váltott csapatot.

Úgy látom, hogy 2.kör eleji pick a minimum, amiért elengedné a Pats (ugyanis 3/33 esetleg 3/34 kompenzációs picket kapni fog érte a csapat), de erre elég kicsi az esély, mert akik ebben a magasságban tudnak választani, azoknak biztosan van több, komolyabb/fontosabb needje, mint az LG. Mankinst beteszik egy pocsék falban, nem lesz nagy változás. Viszont ha beteszik egy átlagos falba, ott már jelentős pluszt jelenthet.

Kinti fórumok találmánya, hogy az OLB posztot Mankins segítségével próbálja megoldani csapat. Legtöbbször Ray Edwardsot említik a Vikingstól. Ninkovichcsal játszott együtt a Purdue-n, de ő is 43-ból érkezne, de legalább fiatal és van benne upside. Másik még elérhető, és jó trade lenne: Cliff Avril (szintén Purdue :)) megszerzése a Lionstól. Bónuszként jön mindig a Merriman-pletyka, de neki is balhéja van a szerződéssel, plusz a tavalyi játéka a sérülése után minden volt csak meggyőző nem. (ezekben a trade variációkban nem hiszek, ha lesz csere, akkor csak pickért fog történni)

Szerintem többet nem látjuk Pats mezben a pályán, és kb. 20% esélyt adok annak, hogy Mankins megunja ezt a cirkuszt, és aláírja az egyéves tendert.
2010. 08. 02. 18:21
Úgy tűnik Aaron Schobel-t elengedi a Bills. Light szerintem épp imákat mormol örömében, másrészt Mike-ék szerint elég nagy esély van arra, h érdeklődünk majd iránta. Asszem ő sackelte legtöbbször Tomot és BB amúgyis érez perverziót azok iránt a játékosok iránt, akik kiszoktak minket nyírni.
2010. 08. 02. 22:35
Schobel pont azért jön el a Billstől, mert nem akart átszokni a 34-es sémába pass rusher OLB-nek. Ez alapján nehezen hihető, hogy pont nálunk kötne ki.
Hozzászólás a(z) Ex-Mackó próbajátéka bejegyzéshez