Menetrend

Félidei körkérdések

2012. 11. 09. 23:33
Szerző: Paul43
Kategória: Interjú
Volt egy hetünk Patriots meccs nélkül, így időnk is picit átgondolni az eddigi történéseket és természetesen előretekinteni az elkövetkezendő hetekre.
Szerettük volna egy kicsit nektek is megmutatni mi mit és hogyan látunk. Így leültünk a képzeletbeli kerekasztalhoz és 9+1 kérdésre próbáltuk megadni a magunk válaszát.
Kommentekben várjuk a TI véleményeteket is.


Kérdések:

1. Mennyire reális a mostani 5-3-as mérleg?
2. Hozta-e Josh McDaniels a várakozásokat?
3. Bevált-e Brandon Lloyd?
4. Az eddigiek alapján érdemes lenne-e megtartani jövőre is Wes Welkert?
5. Ki lehet a legnagyobb AFC ellenfél?
6. Kitől tarthatunk reálisan az NFC oldalról?
7. Milyen mérleggel zárjuk az alapszakaszt?
8. Valóban túlértékelt lenne Bill Belichick?
9. Mit szóltok Talib igazolásához?
+1: Valóban kész ez a csapat egy Super Bowl győzelemre?

Válaszok:

Danna

1.
Szerintem abszolút reális. Könnyen lehetne 8-0 is, hiszen a vesztes mérkőzések 1-2 ponton dőltek el, de megérdemeljük ezt a három vereséget. Remélem később ez még jót fog tenni a csapatnak, főleg lelkileg.
2.
Erre nem tudok egyértelműen válaszolni. Túl sok a sérült a támadóegységben, hogy reálisan meg lehessen ezt ítélni.
3.
Is-is. Erre szerintem most még nem lehet választ adni, hisz még nagyon elején van a kapcsolata Bradyvel. Vannak jobbak és rosszabb meccseik. A szezon végén talán már pontosan meg lehet adni erre a kérdésre a választ.
4.
Nehéz kérdés... jövőre mindenképpen, viszont nyilván nem 1 éves szerződést akar, így viszont elgondolkodtató. Jó lenne látni, hogy Edelman mire képes viszonylag hosszútávon és sérülésmentesen.
5.
Houston Texans. Bár amíg ilyen rapszodikusan játszunk, addig bárkitől kikaphatunk és bárki ellen nyerhetünk is.
6.
Giants. Mumus. Szerintem nem kell többet mondani róla.
7.
12-4. Azt hiszem ez a kis szünet, és a szezon végeztének közeledte már teljesen fel fog pörgetni mindenkit és egy másik sebességre kapcsol az egész csapat.
8.
Egyértelműen nem. Néha ő is hibázik, hol kisebbet, hol nagyobbat, de még mindig ő az egyik legjobb edző, ha nem a legjobb.
9.
Örülök neki, mert csak jobb lehet tőle a secondary. Ártani biztosan nem árthat, nagyon könnyen kirakhatja a csapat, ahogy a többiekkel is tette. Viszont ha jól játszik és még a szezon végén sikerül is megtartani, akkor mindenképpen jó döntés volt.
+1.
Igen. Pontosabban nagyon kevés olyan csapat van, aki jobban készen állna rá. Ráadásul még azt sem jelent semmit, emlékezzünk vissza a 2007-es évre. Ha van olyan csapat, amelyik készen állt rá, az az volt... aztán tudjuk hogy mi lett a vége.

DoM

1.
Könnyedén lehetne 7-1 vagy 8-0 is a mérleg ha egy-egy játék sorsa másként alakul. Ugyanakkor negatív mérleg (3-5) esetén se lehetne semmit szólni.
2.
Az elmúlt meccseken a passzjáték egyre inkább Welkerről és Gronkowskiról szól, ahogy az elmúlt években is. Az idény elejét jellemző trükkök és a helyzetek túlgondolása szerencsére eltűnt. A különbséget az a plusz jelenti, amit Ridley képvisel BJGE-hez képest. Bill O'Brient tartom a jobb koordinátornak. Ennek megfelelően az elvárásaim egyáltalán nem voltak magasan. Eddig nem csalódtam benne pozitívan.
3.
A pálya szélességében eddig nem létező dimenziót nyitott a passzjátékban, és ez nagyon jó.
4.
Feltétlenül. Nincs alternatívája. Gronk mellett ő a passzjáték alappillére.
5.
Ahogy az elmúlt hetekben elkezdtek játszani, egyértelműen a Pittsburgh Steelers. Ennél már csak egészségesebbek lesznek.
6.
NFC élmezőnye mélyebb és erősebb idén. Bárki is jut tőlük Super Bowlba, biztosan kemény dió lesz az AFC bajnok számára.
7.
12-4.
8.
27 csapat, 103 játékosa szavazott a TSN által felvetett témákban. Ennyire komoly dologról van szó. Belichick a draft és játékospolitika terén egyértelműen túlértékelt a média és szurkolók többsége részéről is. Edzőként azonban teljesen nonszensz, hogy annak tartsák.
9.
Csak nyerhet vele a Pats. Átlag feletti CB #1.
+1.
Annyira biztosan készen áll, mint a tavalyi keret

Spigo

1.
Abszolút az, sőt szerintem reálisabb lenne a 6-2 vagy akár a 7-1 is. Nagyon kis nüanszokon múlott mind a három vereség. Meg kell tanulni megnyerni ezeket a meccseket, mert a rájátszásban nagyobb valószínűséggel ilyenek lesznek. A Jets ellen már sikerült legutóbb.
2.
Sokan szidják a McDaniels-t, pedig annál többet nehéz hozzátenni a csapat sikerességéhez támadó koordinátori szerepből, mint hogy a Patriots szerezte a legtöbb pontot, a legtöbb yardot és a legjobb 5 között van passzolt yardban és futott(!) yardok számában is.
3.
Aki arra gondolt, hogy Lloyd személyében egy újabb Randy Moss érkezik majd és hasonló számokat hozza, az tévedett. Azonban ez már nem az a támadó séma, amit akkor játszott a Patriots. Sokkal jobb tight endek és futók állnak rendelkezésre, amit nagyon helyesen ki is használ a New England. Lloyd hozza azt, amiért idehozta őt McDaniels-Belichick páros és ami annyira hiányzott tavaly. Van olyan elkapó, aki a számokon kívül valódi veszélyt jelent az ellenfél védelmére.
4.
Mindenképpen. Ha öregszik, ha nem. Ha van Edelman, ha nincs. Wes Welker még mindig a liga legjobb slot elkapója és a liga legjobb támadó alakulatának egyik legjobb játékosa. Brady, Gronkowski és ő azok, akik nem igazán pótolhatóak ebben a csapatban.
5.
A Hosuton egyértelmű, nagyon egyben van az a csapat. Talán az egyetlen csapat az AFC-ben akik ellen biztos, hogy nem nyomná Brady-ék vállát az esélyesség terhe. Rajtuk kívül a Manninges Denver, a Ray Lewis kiesése miatt egyértelműen meggyengült Ravens és az egyre jobb formába lendülő Steelers törhet borsot a Patriots orra alá.
6.
Az NFC sokkal erősebbnek tűnik idén, mint az utóbbi 5-10 évben valaha. Tulajdonképpen bármelyik jelenleg rájátszásra esélyes csapat meglepheti a New Englandet. Vagy a védelme (49ers, Seahawks, Bears) vagy a támadó (Packers, Lions) alakulata vagy mindkettő (Atlanta, Giants) miatt.
7.
Houston vereséggel és 49ers vagy Jets vereséggel lehet még számolni, így 11-5-ös mérleg lesz a vége.
8.
Persze hogy! Ki is kéne már rúgni végre... J
9.
Remélhetőleg nagyobb sikere lesz ennek az igazolásnak, mint Johnson vagy Haynesworth tavalyi fiaskójának. Drágább is volt és nagyobb szükség is van rá. Azért, ha mindenki egészséges és hadra fogható a Talib-Chung-Gregory-McCourty (+ Dennard) secondary már egész pofásan néz ki.
+1.
Brady-vel és Belichickkel ez a csapat mindig is készen lesz egy újabb Super Bowl győzelemre

Lucas-Jutka

1.
A mérlegünk egy tény, tehát ha reális, ha nem, ezt teljesítette a csapat. Az fájó, sőt dühítő, hogy mind a három vesztes meccsen nagyon szoros küzdelemben maradtunk alul, ugyanekkor ez némi derűlátásra is adhat okot. Ami nekem nagyon nem tetszett eddig, az a negyedik negyedes teljesítmény. Pont akkor pukkadtak ki, amikor eldől a meccs, és gyakran adtak el előnyöket. Ugyanakkor a hátralévő szakasz szempontjából optimista vagyok, van még hová fejlődni, de vannak tartalékok is, a hibákat pedig javítani lehet.
2.
Amikor elment nagyon sajnáltam, és azt mondtam, még korai. Én mindig visszavártam a csapathoz, így örültem, amikor ez megtörtént. Viszont azt is kell látni, hogy változott az évek alatt, és nem feltétlenül előnyére. Nem mindig hoz jó döntéseket, ragaszkodik az előzetes tervhez, és nem reagál jól, amikor az nem működik. Én nem várom, hogy újra a 2007-es teljesítményt lássam a pályán, mert ez egy más csapat. Van amiben gyengébb, mert nincs Moss. De van, amiben jobb, mert van Gronk, van Hernandez, és van futás. Azt várom, hogy a támadókban rejlő potenciál érvényesüljön folyamatosan, egyenletesen. Egy kicsivel több kreativitás már csak hab lenne a tortán.
3.
Még nem, de a lehetőség benne van. Szerintem túlerőlteti McDaniels néha, türelmesebbnek kellene lenni e téren. A mélységi passzok elfecsérelt lehetőségeknek tűnnek, persze tudom, hogy szükség lenne rá. Hogy miért nem működik, nem tudom, valószínűleg több tényezős: nem jó a dobás, nem jó a route, vagy nem jó a ritmus. De az látszik, hogy akar, küzd, és ezért szimpatikus játékos nekem.
4.
Ez kérdés? Nem tudom, hogy mi a bérigénye, és miért nem sikerült vele megegyezni. De hogy kell a csapatnak, mint egy falat kenyér, az tuti. Félretették, padoztatták különböző nevelési célokkal, majd mikor minden más becsődölt, akkor elővették, és ő bizonyított. Ezért gondolom így, és ezért a szívem csücske (az egyik a sok közül) már évek óta.
5.
A bajnokság jelenlegi állásában a Houston tűnik annak, aztán lehet, hogy meglep minket majd a Steelers.
6.
Tartani valónk a ’49-erstől van, hiszen velük még játszunk, és most már minden győzelemre szükség lenne, de szerintem most nagyon jó a Bears és persze az Falcons is.
7.
Reményeim szerint 13-3, reálisan 12-4. Szerintem a rájátszásba jutásra egyértelmű esélyeink vannak.
8.
Ugyan már. Ő sem Dumbledore első számú reinkarnációja (magyarán nem varázsló), de hogy kiváló edző, és megkérdőjelezhetetlen szaktekintély, az biztos. Követ el hibákat, és már kevésbé bevállalós (lásd Jets elleni meccs, puntolunk fél yard miatt az ellenfél 40-esén), de emberből van. Persze szokatlan, hogy nem tudta rendbe szedni a secondaryt, holott nem új keletű a probléma. De mióta ő irányítja a Patset, a csapat domináns, SB-esélyes minden évben. Úgy sikerült az átalakítás, a megfiatalítás, hogy a törvényszerű visszaesést a Pats megúszta (OK, tudom, hogy ebben Brady megléte is kulcsfontosságú). De hány csapat mondhatja ezt el magáról? Szerintetek hány NFL csapat szeretne magának egy ilyen túlértékelt edzőt?
9.
Azt gondolom, Talib igazolása a csapat kétségbeesett kísérlete arra nézve, hogy a secondary teljesítményét valamelyest feljavítsák. Talib nem egy jó arc, nem egy Pats típusú játékos, de azt mindenki látta, hogy valamit tenni kell, s gondolom nem volt túl nagy mozgástere a vezetésnek. Én azt a negyedik körös cetlit annyira nem sajnálom, sok mellényúlása volt már a csapatnak a drafton is, a free agent piacon is,( és persze sok jó döntése is). Én már annak is örülök, hogy egyáltalán történt valami, ami hozhat változást, mert a meccseket nézve a legtöbb bosszúságot a secondarynk által benyelt big playek okozták nekem.
+1.
Nem most kell készen lenni a győzelemre, hanem februárban. És először el kell jutni oda. Látok annyi erőt a csapatban, hogy erre képes legyen. A többi inkább már hit kérdése, de én hiszek abban, hogy a kedvenceim újra ott lehetnek. És ezért jó a Patriotsnak szurkolni, mert évek óta erős alapjai vannak a mi bizakodásunknak.

Gaius

1.
Felesleges ezen vitázni, hogy reális-e, avagy nem. Ez van. Érdekes mód a harmadik hajszálnyi vereség után jött a vita: clutch-player-e még Brady, clutch-kicker-e Gost? S utána jött az OT meccs a Jets-ellen, clutch Brady-drive-val, s mezőnygóllal. Egy vita lezáratott.
2.
Szvsz a 2007-es szezon miatt kissé túlzott várakozások voltak JMD-vel szemben. Mindenesetre én abszolút nem csalatkoztam, sőt. Bizonyos szempontból hozta JMD azt, amire számított mindenki: meglepetésfaktort. De nem a trükkös játékokkal, a virtuóz passz-offense-zel, hanem ahogy felértékelődött a futójátékunk: egy Brady vezette Pats-Off Top5 a futójátékban? Na ez az, ami nagyon sokat jelenthet még később.
3.
Ezt a kérdést majd februárban tegyük fel. Lloyd nem olyan deep-threat elkapó, mint Moss volt, hanem a pályát széltében is megnyitja Brady, s a többi elkapó előtt. Persze, statisztikailag nem olyan lenyűgöző az eddigi teljesítménye, de a csapatmunkában sztem igen. Olyan blokkokat oszt, hogy öröm nézni, ráadásul néha szemgülüztető elkapásai vannak. Fantasztikus keze van, az biztos, a chemistry Bradyvel pedig alakulóban. Ami a lényeg: Brady érezhetően bízik benne, s ez a lényeg.
4.
Először is leszögezem: nagyon szeretem West, számos fontos elkapást és feledhetetlen pillanatot szerzett a Patsnek. Nekem a kedvencem a hóangyal és persze a 99 yard TD...:)) A Clark-tackle pedig....huhhh azt hittem fel sem tud kelni...hihetetlen fontos része Wes ennek a támadógépezetnek.....DE én a nyáron is amellett voltam, hogy ha olyan tranzakció része lenne, amivel nyer a Pats, én nem fogom a vezetést szidni (én egy Matt Forte trade-et meggondoltam volna). Persze ez mindig utólag derül ki. Ha pedig innen megy "nyugdíjba" Wes, úgy legyen. :)
5.
Első pillanatra a Texanst mondtam volna, de a Playoffra a Denver veszélyesebb lesz sztem. Peyton Manning jó elkapókkal, jó fallal, s egy erős D-vel....háááááát, sztem veszélyesebb a texasiaknál.
6.
Giants: no comment. De a Frisco, Bears, Packers trió legalább ennyire erős.
7.
Én egy 12-4, 11-5-re tippelnék. 1, vagy 2 vereség még benne van, részemről mindegy, csak ne csoportellenfél legyen. De sztem a Frisco és/vagy a Texans L-lesz....az alapszakaszban...;)
8.
A kérdés is vicc. Ahogy a meccseken szokás mondani: csak nézz a táblára! Belichiknél csak nézz a statokra! Sok éves munka összefoglalásában nem csalnak a számok.
9.
Én örültem neki. Az edzői kar és az öltöző kezeli a személyiséget, a pályán kamatoztatható adottságai pedig sokat adhatnak ennek a secondarynek. Tipikus BB business: low risk, high reward.
+1.
Tekintettel az offenseben a futójáték felerősödésére, s főleg annak mértékére, valamint a front 7 megerősödésére (Chandler Jones és Hightower nagyon nagy erősítést jelentett...a Hightower-Mayo-Spikes hármas rettegett LB-sor lesz még az elkövetkező években szvsz)máris inkább kész ez a Pats egy SB-ra, mint a tavalyi csapat. Persze, ez még nem jelenti azt, hogy ott is leszünk, de jobb ez a csapat, mint a tavalyi sztem.

Pirko

1.
A támadókban rejlő potenciált nézve szerintem lehetne jobb a mutató, ha egyenletesen a képességeiknek megfelelő szinten játszottak volna, jelenleg azon vitatkozna a szakma, de főleg a sportbulvár hogy reális-e az esély két 16-(18)-0-ás csapat találkozására Super Bowlon. A támadóalakulat hullámzó teljesítményét, és a védelem gyenge pontjait nézve viszont reálisnak mondható az 5-3.
2.
Ha a várakozásaim a 2007-es teljesítményt vennék alapul, akkor nem. De tudom, hogy nem lehet elvárni ugyanazt, a talán soha meg nem ismételhető teljesítményt. Ha a Denver és a St. Louis elleni meccsek végén tették volna fel ugyanezt a kérdést, az eufóriában talán rávágtam volna, hogy "Igen!" De amikor azt idézem fel, hogy mennyire kiszámítható, és egysíkú volt némelyik mérkőzésen a támadójáték, és hogy mennyire hiányzik az egyenletes teljesítmény a támadók oldalán, azt kell mondanom, hogy JMD sajnos nem hozta eddig a várakozásokat.
3.
Eddig sajnos nem. Nem tudom megállni, hogy ne Randy Moss és Wes Welker 2007-es érkezéséhez viszonyítsak. Az utóbbi kettő jött - és bevált. Lloyd eddig nem, pedig már a szezon felénél tartunk. Mindenesetre nagyon szurkolok neki!
4.
Mindenképpen. Nem látok alternatívát. Edelman jó, de nem képes Welker szintjén játszani. És az egész ligában sem találunk hozzá fogható játékost az ő posztjára.
5.
Első ránézésre a Houston, de attól tartok, hogy a Pittsburgh a végére nagyon magára fog találni. Valahogy a Baltimore-tól nem tartok, feltéve persze, hogy a secondarynk felmutat majd valami fejlődést. Esetleg a Denver, ha bejutnak a PO-ba (Go Raiders!!!)
6.
Itt azért már nagyobb a választék. A kérdést én úgy értelmeztem, hogy kitől kellene leginkább tartanunk, ha Super Bowlt játszanánk ellenük. Nézzük csak: először is a Giants (no comment, illetve még akkor is tartanék tőlük, ha Eli törött kézzel állna ki ellenünk, az elkapóiknak pedig a jobbik kezét hátrakötötték volna), aztán Packers, Bears, Falcons, 49ers, Buccaneers. A legutóbbiban szerintem benne van a lehetőség, hogy az idény legnagyobb meglepetését okozza.
7.
A lehető legrosszabb esetben sem kaphatunk ki háromnál többször (mondjuk Houston, 49ers és Jets), és ez 10-6. De mivel nem kapunk ki többször hazai pályán, legyen 12-4.
8.
Akik szerint az, azok úgy látszik igencsak nehezen viselik el, hogy jelenleg ő a legsikeresebb és legjobb edző a ligában. Elfogulatlanul is, elfogultan meg pláne!
9.
Valaki nagyon kellett, és én igazából sokkal "rosszabbra", vagyis kevésbé jónevű játékosra számítottam. A pályán kívüli problémáit remélem kezelni tudja majd a stáb, és a gyűrű gyémántjainak fénye mutatja majd a helyes utat Talib számára, akit még a kalózok is kivetettek maguk közül rossz magaviselete miatt.
+1.
Dehogy kész! 2013. február 3-án fog készen állni. :)

GRAFI

1.
Ez ma a realitás. Bár ha egy kicsit több szerencsénk van, akár 8-0 is lehetne a félidei mérleg, körülbelül itt tart ma a csapat. Van sok terület, ahol fejlődni kell, de sok pozitívumot is látni.
2.
Talán túl sokat várt mindenki tőle. Mikor felreppent a hír, hogy visszatér korábbi sikereinek helyszínére, mindenkiben a 2007-es rekorddöntögető szezon fantasztikus játékai sejlettek fel. Az az idő már rég elmúlt. Teljesen más kerettel kell megoldani a feladatot. Nem mondom, hogy tökéletesen végzi munkáját, de nem szabad azokhoz az időkhöz viszonyítani (persze mindenki ezt teszi).
3.
Az edzőtáborban sziporkázott, aztán a szezon elején kicsit eltűnt, de most kezd igazán beérni. Mindenképpen jó húzás volt.
4.
Már magát a kérdést sem értem. :) Wes Welker, az Wes Welker.
5.
Houston Texans
6.
San Francisco 49ers. Betonkemény védelmük van, és az O# sem rossz.
7.
12-4
8.
Szerintem félreértették a kérdést, akik erre a megállapításra jutottak. :)
9.
Ráfér a secondaryra az upgrade. Ha sikerül kordában tartani Talibot, akkor jó vétel lehet. Korábban is szelidítettek már meg a Patriotsnál hasonló kaliberű játékosokat, nem tartok tőle, hogy most nem sikerül.
+1.
Ezt csak a Super Bowl után tudnám megválaszolni.

Tanko_Sz

1.
Teljesen reálisnak tartom. Pozitív mérleg megérdemelt, mivel jó a támadósorunk és sok labdát szerzünk. A 3 vereség is reális, néha rövidzárlat van a támadóknál, secondary pedig nem az igazi.
2.
Igen. Végre van futójátékunk, valamennyivel változatosabbnak érzem a hívásokat is. O'Brien túlterhelte a TE-ket tavaly, idén nincs ekkora nyomás rajtuk.
3.
Még nem. Azért hoztuk, hogy megcsinálja a hosszú játékokat. Képes rá, láttuk 2 éve Denverben. Bravúros elkapásokat mutat, néha könnyű labdákat is elejt. Idő kell még.
4.
Attól függ mennyiért és hány évre. Brady nagyon bízik benne és szinte nem lehet levédekezni, ezért megtartanám 2-3 évre.
5.
Houston: Nagyon jó védelem, jó futójáték. Ez kell a bajnoki címhez.
6.
Frisco, GB, Giants. Frisco védelme és A. Smith jó játéka miatt, GB ha jó formában van megállíthatatlan, Giants pedig valahogy mindig januárban jó...
7.
11-5 Houston-Frisco kettősből egyiket elcsípjük, de elbotlunk majd valamelyik csoportellenfélben egyszer.
8.
Egyáltalán nem. Senki nem tud nála jobban kukázni :) Emellett jól kezeli a játékosokat, konstans jól szerepel a csapat. A legjobb HC a ligában.
9.
Izgatottan várom. Jó játékos, meg kell nevelni, de azzal nem hiszem, hogy gond lesz. Nagyon kell neki egy jó szerződés, hajtani fog egész szezonban. Valljuk be, a secondary-re ráfért ez az erősítés...
+1.
Ha stabilizálódik a védelem akkor mindenképp. SB győzelemhez nagyon jó formában kell érkezni a rájátszásra, akkor meglehet.

Paul43

1.
Igen, sajnos reális. De a kép bennem vegyes. Néhány meccset elnézve úgy gondolom ennél jobb a csapat, de ha más meccseket nézek meg, akkor azt kell mondanom, még ez is egy remek eredmény. Tehát a középútnál maradva, reális.
2.
Nekem egyértelműen nem. Tény, nagyon szépen feljött a futójáték, akadt korábban egy-két szép trükkös play, illetve Lloydot is neki köszönhetjük. DE. Sokszor olyan homály a támadó play hívás, hogy az borzalmas. A futás-futás-passz drive vezetés meg ugyancsak nekem nagyon dedó. Lehet 2007 miatt túl nagy volt az elvárás, de azóta elvileg lett 4 év plusz tapasztalata. ÉS ez így összességében nekem nem meggyőző.
3.
Lloyd nekem tetszik nagyon. Nem egy igazi mélységi veszély, de amilyen vonal melletti lábujjhegy elkapásokat bemutatott sokszor, olyat én ebben a csapatban évek óta nem láttam. Valamint a futásblokkolásban is nagyon fontos szerepe van.
4.
Na ez egy érdekes kérdés. Én nagyon ekéztem Welkert az offseason-ban, hogy cseréljük el. És bármennyire vérzik érte a szívem, most is ezen a véleményen vagyok. Nagyon jó játékos, de helyette beugorhat Hörni és bízom benne jövő évadra hozunk végre egy 190 cm körüli vagy magasabb elkapót. Welker idén kell, hogy messzire jussunk, de jövőre az anyagi igényei miatt el kell engedni.
5.
A Houstont sokan dicsérik, évek óta nagy potenciál van bennük, így ők reális veszélyt jelenthetnek. És valóban a Steelers egyre jobb, valamint a Denver végre talált egy irányítót, aki vezetni is tudja őket. Hosuton-Denver, Pats-Steelers konferencia elődöntőt szeretnék, Pats-Denver AFC döntővel, és persze Pats győzelem.
6.
Giants, mint mindig. Idén is borzalmasan jók, plusz Eli nekem már elit kategória. Frisco és Packs ugyancsak nagyon erősek. És végre a Chicago is elkapta a fonalat. Underdog-ként még az Atlanta is ott lehet, de ők előbb nyerjenek egy playoff meccset.
7.
Jó lenne a 12-4, de szerintem 11-5 lesz. Ha a Houston-Frisco párosból az egyik meglesz, akkor már jók vagyunk és sajnos lesz még egy vereségünk valahol.
8.
Részben igen, részben nem. Bizonyos posztokon nem jön elő belőle a draft-mágus, valamint a secondary-vel sem tud mit kezdeni. De ha azt az oldalt nézzük, hogy mit csinál a Patriots-al, akkor a nagy francokat túlértékelt. Az NFL történetének egyik legnagyobb edzője.
9.
Nem hiszem, hogy szükségünk volt rá tényleg. Továbbra sem tudom elhinni, hogy D-Mac hirtelen ennyire legyengült volna. Egyszerűen azt kéne játszatni vele, amit az első évében, a másik oldalra berakni Dennardot, slotba meg Arrington. És szerintem rendben is lennénk. Talib nagyon ügyes, de nem tudni még, hogy mennyire tud beilleszkedni a Pats sémájába. Ha beválik, akkor örülni fogok.
+1.
Mindig készek rá.

Hozzászólások

2012. 11. 10. 08:01
Gordon
sziasztok!
röviden:-)
1. a hullámzó teljesítményünk miatt teljesen reális.
2. Nem. Sztem idén olyan egyszerű a playbook amit még Ocho is megtudott volna tanulni:-)
3.Lloyd jó játékos, akar de nem egy mélységi elkapó.
szélre tökéletes de egyenlőre még sok a drop.
4. WW kell nem értek egyet azzal, hogy akár Edelman vagy Hörni helyettesíteni tudná. Egy lehetőség van ha nem akarunk nagy pénzt kiadni, előkelő helyen kell hozni egy hasonló tipusú játékost a draft-ról akit TB épít fel.
5.Denver azért mert PM bármikor szétdobja a sec-et még Talib ostól is a védelmük pedig megfelelő nyomást tud gyakorolni TB re. Egyre jobbak meccsről-meccsre. a Texans még nem vert meg Top5 (a ravens nem az) csapatot, 1el játszottak, kaptak is 42 pontot, szóval...
6. GB, Giants. Erős az NFC nagyon de én olyan csapatoktól tartok ahol jó az irányító és széttudnak dobálni minket. SF + bears ellen jó a def-ünk, a falcons pedig kipukkad:-)
7. 11-5 én a texans meccset lehet beáldoznám , nem az alapszakaszban kell őket megverni..
8.Vicc.
9.örülök.Talib-nak ez élete lehetősége. a belét is kidolgozza majd az edzéseken biztos vagyok benne.
10. Nem érzem késznek a csapatot egy SB-re de a tavalyit sem éreztem, kövezzetek meg:-) egyenlőre nagyon hullámzóak vagyunk de sok függ attól, hogy a szünet alatt felépülnek-e a sérültek és sikerült-e rendet rakni a fejekben.
2012. 11. 10. 08:24
lipi
1. Mivel tavaly is 5-3 volt félidőben és SB-t játszottunk, számomra megfelelő :). Egyébként teljesen reális.
2. Mivel nem voltak túl magasak az elvárásaim, még túl is teljesítette őket... Egyébként érzek javulást az O playhívásokban, de messze van még az a szint, amit elvárnék tőle. Főleg a Red zoneban.
3. Igen.
4. Innen menjen nyugdíjba. Nem tudjuk pótolni.
5. Texastól nem félek annyira. Steelers.
6. Gyakorlatilag bárki :). 49ers, Giants.
7. 12-6. Közte egy csoportmeccs.
8. Top3 edző. Ezen mit lehet túlértékelni? Max a draftoknál az urban legend kezdett kicsit megkopni...
9. Egy próbát megér. Szerintem hosszútávon nem fog tudni megragadni, nem fogjuk tudni megszelídíteni.
+1. TB+BB. Amíg ők itt vannak, addig nem kérdés.
2012. 11. 10. 09:18
Gordon
12-4 vagy 10-6? :-)
2012. 11. 10. 12:38
lipi
számolni tudni kell :) 12-4
2012. 11. 10. 10:21
Burkus
Pénteki sérültlista:

Out
RB Brandon Bolden - DNP, knee
DE Trevor Scott - DNP, hamstring
LB Tracy White - DNP, foot

Questionable
CB Kyle Arrington - LP, concussion
DT Ron Brace - LP, elbow
S Patrick Chung - LP, shoulder
S Steve Gregory - LP, hip
TE Rob Gronkowski - LP, hip
TE Aaron Hernandez - LP, ankle
LB Dont'a Hightower - LP, hamstring
WR Brandon Lloyd - LP, knee
G Logan Mankins - LP, calf/hip
LB Jerod Mayo - LP, elbow
OL Nick McDonald - LP, shoulder
LB Brandon Spikes - LP, knee
OT Sebastian Vollmer - LP, back/knee
WR Wes Welker - LP, ankle

Probable
WR Julian Edelman - FP, hand
DT Kyle Love - FP, knee

Az összes valamirevaló elkapó - TE,WR - az összes safety, az átütő LB sor valamennyi tagja, a O-line meghatározó tagjai... Ez egy kórház, nem focicsapat! Tavaly ugyanekkora listák voltak, míg végül Gronk sérülése eldöntötte a SB-t. Ebben nem lehet edzésmódszer/fizikai training hiba, hogy ennyire sérülésünk van?
2012. 11. 10. 10:22
Burkus
ennyire=ennyi* sorry
2012. 11. 10. 10:33
cescf4
Én még arra is kiváncsi lennénk hogy Hörni visszatérésével ez a kifejezetten erős O#(statok alapján mindenképp) tud e még ennél is több extrát hozni, vagy az ő visszatérése nem lesz olyan nagy hatással a csapat támadójátékára
2012. 11. 10. 11:45
greenheart
1. Reálisnak lehet(ne) mondani, ha a 3 zakóból nem lennének kettőben is benne a pótbírók (cards, ravens)
2. Az én várakozásaimat egyelőre nem. De most hogyan lehet leszólni az Off-koordinátort, amikor liga első az Offense?
3. Mikor mondhatjuk azt, hogy bevált? A kérdés inkább az, hogy hozzá tudott e tenni az Off-hoz. Erre pedig a válasz egyértelműen igen.
4. Ez kérdés lehet bárkinek is? Ha az eddigi meccsekből kivesszük West, akkor tuti lenne a mínuszos mérlegünk. Ebből a keretből egyszerűen pótolhatatlan.
5. Pats. Nem elírás, ennek a csapatnak egyelőre saját maga a legnagyobb ellenfele. Ha mindenki hozza magát, akkor véleményem szerint senkitől sem kell félni. Ha viszont éppen jön a hullámvölgy, akkor meg bárkitől retteghetünk. Személy szerint nem bánnám ha nem találkoznánk a steelers-el.
6. Az előbbiek miatt bárkitől. Mindenesetre jó lenne a giants-nek visszavágni :-)
7. 12-4
8. Érdekes felvetés. Az vitathatatlan, hogy jó edző (nem is akármilyen), de nem félisten. A sec-et mindenesetre már ideje lenne gatyába rázni.
9. Ez a sec rosszabb már nem lehet, szóval veszítenivalónk nincs, teljesen egyetértek az idehozatalával.
+1. Miért, a tavalyi giants-ről gondolta bárki is, hogy kész van rá? Most még mi sem vagyunk készek rá, de nem is most kell, majd februárban. Most a csoportot kell megnyernünk, arra pedig készen vagyunk.
2012. 11. 10. 12:55
tottingetosz
1. S zerintem igen, bár +1 w elférne...
2. U gy 70%-ban. Ligaelső az off végülis.
3. P icivel többet várnék tőle.
4. E gyszerűen kell.NFL szinten best.
5. R úgjon meg a ló, de a Denver PM-mel.
6. B aromi sok jó csapat van...
7. O tthon nyerjünk mindig. 11-5.
8. W onder, ahogy élen tart évek óta...
9. L ehet rosszabb az eddiginél a Sec?
10 ! Superbowl! Mindig készen állunk!
2012. 11. 10. 14:59
ez nagyon jó lett! úgy legyen. :)
2012. 11. 10. 18:33
Gomes..
1. Minden vereség rávilágított a meglévő problémákra, ami sohasem baj. 8-0 esetében egy rakás fasza problémaelemzés híján lennénk, aztán csak néznénk bambán, miután sima vereséget szenvedünk a Po-ban.
2. Ameddig nem lesz egy flea flicker és egy ilyen: http://www.youtube.com/watch?v=VVpRjemQ_50, addig nem :)
3. Nem. Branch klón(legalábbis azt csináltunk belőle), csak egy kicsit fiatalabb. Mélységben nulla.
4. Szezon előtt a garantált pénzen ment a hiszti, a két éves időtartam rendben volt. Welker nem tud annyira szarul játszani, még jövőre sem, hogy ne érte volna meg. Ha már most ment a jófajta "patscigánykodás", vajon mi lesz jövőre? Távozni fog, nincs kétség.
5. A Texans vagy a Broncos. Előbbi a védelme, utóbbi PM miatt. A Denverrel nagyon nem szeretnék találkozni a PO-ban, Manningtől úgy fosik TB, mint kisgyerekek a sötétben. Annak nem lenne jó vége.
6. Packers, Bears, 49ers, ha véletlenül nyer egy meccset januárban, akkor Falcons. De ebből a négyből gyúrt All-Star sem ér fel a Giantshez.
7. 11-5
8. Nem, csak k.rvára maradi.
9. Most már van cornerback a rosteren! Csak a többi annak nevezett fickó nehogy kiölje belőle az "érzést".
10. Semmiképpen sem. De van még idő, hogy ez változzon.
2012. 11. 11. 10:34
loop80
1. Csak magunknak köszönhetően: sajnos igen....
2. Számomra túl kiszámíthatóak a playhívásai, sokszor az ellenfelek is jól olvassák őket. Gyengébb emberanyaggal akár negatív mérlegünk is lehetne... Ugyanazt érzem nála SOKSZOR, amit BB-nél is, csak RITKÁN: az előre eltervezett sémákon nem hajlandó menet közben változtatni (büszkeségből?). Összegezve: én EDDIG többet vártam tőle.
3. Igen. Blokkolásban kiemelkedően jó, és az elkapásai is élményszámba mennek.
4. Wes egyszerűen pótolhatatlan. Akár elengedjük, akár elküldjük, jóvátehetetlen hibát követünk el!
5. Denver Broncos.
6. Packers, dzsájenc...
7. 11-5 (Jets idegenben, Texans otthon)
8. A büszkesége néha túl kiszámíthatóvá/sebezhetővé teszi. Ezt leszámítva zseniális a pali.
9. Megkapta élete esélyét... Ha nem él vele, nem veszítettünk semmit, de ha igen, akkor lett egy igazán jó CB-nk!
10. BB, TB, Welker, Gronkandez, Ridley, Fafej, Ninkovich, Wilfork, C. Jones, Mayo...NANÁHOGYIGEN!!! :D
2012. 11. 14. 11:17
tamaskerepesi aka DM
1.szerintem nem reális kettő olyan csapattól is vereséget szenvedtünk akik a pocsék játékvezetésnek köszönhették azt,hogy megvertek bennünket\Arizona,Seattle\
2.Vártuk mint a messiást,de egyenlőre nem váltotta be azokat az ígéreteket amelyeket felé támasztottunk
3.Nos beválni be fog,sok labda ment felé de ufónak kellene lennie,hogy ilyeneket is eltudjon kapni,azt mondom gyakorolni kell a kémiát sokat TB.-vel és lesz egy igazán jó elkapónk
4.Dion Branch jövőre nem lesz ezt az egy évet még itt tölti utána mehet amerre lát,Edelman aki pótolná WW.-t egyenlőre nem akar neki tetszeni ez a szerepkör inkább az a feladat,hogy több szerepkörben szeretne tetszelegni,ezért azt mondanám,hogy fontos láncszeme a támadóegységnek ezért azt mondom,hogy innen menjen nyugdíjba
5.Houston Texans nagyon egyben van a csapat minden csapatrésze,de a Denver is igencsak megmutatja hogy nem szabad leírni
6.Green Bay,Atlanta
7.loop80.-al értek egyet 11-5
8.Szerintem sincsen túlértékelve
9.ennek a sec.nek kellett a vérfrissités,mert a napsugár öregek otthonából kihozott Joe Bácsi is passzolna ellenünk 300+ yardot veszteni nem vesztünk vele remélem beválik és jövőre meg adunk neki egy hosszabb szerződést szeretném,ha végre valaki orvosolná a bajainkat abban a részlegben.
10.most kövezzetek meg,de nem látom hogy super bowlért játszanánk az alapok le vannak téve és innen kell felépíteni hogy eljussunk odáig ahová minden egyes nfl játékos vágyik.kezelni kell azt a problémát amely a secben van és lehet keresnivalónk a döntőben!!de jó úton haladunk :)
Hozzászólás a(z) Félidei körkérdések bejegyzéshez