Menetrend

Folyamatos találkozók, eljött a megegyezés ideje?

2011. 06. 10. 19:11
Szerző: gsn
Kategória: Hírek
Az események azt jelzik előre, hogy mindkét fél elérkezettnek látja az időt a helyzet rendezésére. Komoly előrelépések ugyan nincsenek, de legalább megindult a beszélgetés az elmúlt héten, és bár törölték az erre a hétre esedékes mediációt, mégis találkoztak a felek Long Islanden. A két oldalon úgy gondolják, hogy beléptek abba a 30 napos periódusba, amelyben megegyezésre van szükség, ha nem akarnak a felek drasztikus következményeket. A legtöbben július 15-ei határnappal számolnak, ezen túllépve már mérkőzések elmaradásának is fennáll a veszélye. RÉSZLETEK.

Hozzászólások

2011. 06. 10. 19:40
Dega
Kedves Hazafiak,sporttársak!
Kezdhetünk reménykedni???

Go Tommy,go Pats!!
2011. 06. 11. 11:31
pat68
Én nagyon szeretnék reménykedni!
A háttérben nem lehetne nem hivatalos egyezkedések, megbeszélések? (Itt gondolok pl. Kraft-Brady megbeszélésre) Vagy csak a hivatalos találkozókon beszélhetnek a felek?
2011. 06. 11. 14:09
Nem hiszem, hogy bármilyen érdemi hatása lenne a CBA-vita kimenetelére egy Brady-Kraft találkozónak. Biztos vannak informális beszélgetések a tárgyalópartnerek között (pl. Goodell-Smith vacsora), de nem tartom valószínűnek, hogy egy ilyen diskurzus vezetne a nagy áttöréshez.
Hozzászólás a(z) Folyamatos találkozók, eljött a megegyezés ideje? bejegyzéshez