Menetrend

Galloway szerződés, McGinest visszatérne

2009. 04. 02. 09:52
Szerző: GRAFI
Kategória: Hírek
Tegnap nyilvánosságra hozták a veterán WR, Joey Galloway szerződésének tartalmát. Az egy évre szóló szerződés, 1.15 millió dollár fizetést és 600.000 dollár aláírási bónuszt tartalmaz. A szerződés alapján a csapat a 2009-es szezonban 3. számú elkapóként számít a 37 éves játékosra. Másik a tegnapi naphon napvilágot látott hír, hogy az nfl.com értesülései szerint a Pats egykori kiváló linebackere, Willie McGinest szívesen visszatérne volt csapatához, hogy méltóképpen fejezhesse be pályafutását, amennyiben a csapat igényt tartana rá. A korábban 12 szezont a csapatnál töltő LB, az elmúlt 3 szezont a Cleveland Browns csapatánál töltötte. forrás: Reiss's Pieces

Hozzászólások

2009. 04. 02. 12:47
Justicar
Sziasztok!

Egész korrekt szerződés Gallowaynek nem?
Amúgy ki ez a McGinest? Még nem hallotta róla, ilyen régóta nem követem az NFL-t. Milyn poszton van? Gondolom OLB, és még szeretne egy gyűrűt mielött visszavonul nem??? :D
2009. 04. 02. 13:24
tizs0219
Justicar!
Gyűrűje már van. Kattő is. Tudtommal szélső linebacker de nfl.com-on például DE-nek van feltűntetve. USC-n végzett. 37 éves. Crennel vitte magával annak idején Clevlandbe.
2009. 04. 02. 13:25
bradyfan
Galloway szerződése sztem korrekt.
McGinest OLB volt a csapatnál de aztán a tipikus vegyünk a DINASZTIÁBOL egy darabot effektus áldozata lett. És hát nem vált be a Brownsnál és akkor még finoman fogalmaztam. Én nem örülnék neki ha visszajőnne oké jó ha van öreg a háznál és tanitja a fiatalokat de azért ez túlzás lenne. Inkább akkor draftrol Matthews,Barwin vagy Sintim.
2009. 04. 02. 14:22
temp
Willie volt a csapat sack mestere anno, kíváló játékos volt, de nagyon felment az értéke, és ezt nem akarta senki kifizetni.
2009. 04. 02. 19:25
Brandy
Valóban nagy játékos (volt). A defense alappillére volt, Tedyvel, Rodneyval és Tye Law-al egyetemben.
2009. 04. 02. 20:22
Castleai
Anno nagyon nagy Játékos volt, mint most például AD! (Vagy kicsit talán még jobb is!) Mostanra viszont már rajta is fogni kezdett az Idő Vasfoga! OLB-nek szerintem már nem elég gyors, DE-nek pedig nem elég erős!(Nekem legyen mondva!) Jelenleg max. cserének férne be Veterán minimumért, de annyiért már nem biztos hogy jönne!
Ezektől függetlenül korszakos egyénisége a Pats-nek! Én is nagyon nagyra tartom, és biztos vagyok benne hogy Patriots Játékosként fog visszavonulni! Még ha csak egy napra is ölti magára újra ezt a csodálatos mezt!
2009. 04. 02. 20:24
Kole
Az, hogy WMac most megpendítette, hogy szívesen visszatérne a csapathoz, önmagában nem jelent semmit. És kétlem is, hogy bármennyire a komolyság felé fordulna a dolog.

Egyébként beválogatták a 90-es évek Patriots-ába is... mint DE. :)
2009. 04. 02. 21:02
_bb
OFF: Aki még eddig nem hallott róla: Mike Reiss (ezentúl úgy tervezi) minden csütörtökön magyar idő szerint este 6-tól "élőben" válaszol kérdésekre a boston.com-on chat formájában, uh minden angolul tudó rajongónak ajánlom figyelmébe...teljen jól működik! Persze nem minden kérdés kerül be, de úgy tűnik jók az esélyek ;)
2009. 04. 03. 00:16
Brandy
Én is OFFolok egy kicsit: nfl.vom szerint Cutler Chicagoba került. Állítólag a Bears cserébe adja Ortont, az ez évi és a köv. évi első pikjüket :) Ha ez igaz, akkor azt mondom a Bears GM nem teljesen normális :D
2009. 04. 03. 02:29
Wakkow
Sőt.
Ha lehet hinni a hírnek akkor a 2db első körös pick és Orton mellé, még egy idei 3. körös picket is adnak cserébe pedig kapnak egy 5. köröset:D az utóbbi idők legnagyobb "túlfizetése" lenne
2009. 04. 03. 08:36
KoviBazsi
Sziasztok, ha már OFF, akkor ehhez mit szóltok: Az idei draft class-ból több játékos is megbukott kábítószer és más nem engedélyezett szerek használatával. Az eddig nyilvánosságra hozott nevek között szerepel az idei class legjobb védekező falemberének tartott B.J. Raji, valamint a USC két linebacker-e Brian Cushing és Clay Matthews is.
Vajon ezek után is a Matthews lesz az elsőkörös pickünk, vagy esetleg feltradeelünk a Maualugáért???
Amúgy tetszik, ahogy alakul A CSAPAT!
Go Pats!!!
2009. 04. 03. 10:41
Maniac84
OFF: Cutlerért biztos nagy licitháború volt a Minnesota és a Chicago között, így mászhatott ennyire magasra az ár. A Vikings piszok erős csapat lett volna egy Cutler szintű irányítóval, márcsak ezért is megérhette a trade a Chicago-nak. Mondjuk még WR meg OL is kéne nekik, amit így a draftról nem fognak tudni megoldani. A Denver pedig a lehető legjobban jött ki a kialakult szituból :p
2009. 04. 03. 13:59
bradyfan
Kovibazsi. Reyért nem lesz feltrade az fix. Ha feltradelünk azt max egy OL játékosért tennénk.
Engem nem tud bosszantani ez a marihuána ügy. Igy viszont remélem lecsuszik hogy Clay mert egyre jobban az az érzésem hogy elfogja vinni előlümk valaki.
2009. 04. 03. 14:39
_bb
A fenti lehetőségről azért is írtam, mert a cikk témája és egyebek is szóba kerültek (Galloway szerződése, McGinest, OLB-k elérhetősége, feltrade lehetősége...stb), így ha valaki kiváncsi megtudhatja, hogy egy, a profikkal közvetlenül érintkező személy miként vélekedik...uh, nem is volt teljesen OFF :D
2009. 04. 03. 20:48
MatCauthon
Ha jól emlékszem, akkor ez az a McGinest, aki 3 éve egy meccsen elért 4 sackjével csapatrekordot álltott fel.. Akkor sajnáltam, hogy távozott, mert a védőfalunk nyomása az ellenfél iránytójára látványosan csökkent (sackben nem voltunk erősek az elmúlt években). Én a mostani Patsből ezt kicsit hiányoltam, de betudtam az öregecske D falnak... Ha McGinest visszajönne (akár veterán minimumért) és tudná hozni (a Clevelandban nem igazán villogtatott) a tőle elvárható sznvovalat, akkor összességében jó üzletet kötnénk - és végre én is örömködhetnék 1-2 látványos sack után :D.
2009. 04. 04. 05:18
Az említett, draft prospectekkel kapcsolatos hír tévesnek bizonyult. Az NFL hivatalos közleményben cáfolta a dolgot. Az oldal NFL csapatokhoz közeli forrásokra hivatkozott, nos, kiderült, hogy az NFL csapatok nem kaptak eddig arról értesítést, hogy adott esetben ki bukott meg a doppingvizsgálaton. Matthews ügynöke is azonnal reagált, e-mail írt a téves információ kiszivárogtatójához.
2009. 04. 04. 11:34
CoSco
Joey szerződését nem minősítem, majd a pályán eldől, hogy jól jártunk vele vagy túlfizettük. Én azért bizakodok, hogy megfogja érni a pénzét. McGinest visszatérése meg pletyka csak, így sok szót nem érdemel.

McDaniels ténykedéséhez mit szóltok? Nagyon az az érzésem, hogy vagy menybe megy vagy zakózik egy akkorát, hogy ovis csapat irányítását se kapja meg:) Remélem az első lesz!!!
2009. 04. 04. 11:53
DDeby
off: Raji annyira jó hogy még így is elviszik simán az első draft körben
McGinest remélem kevés pénzért is eljön hozzánk. kell az OLB posztot erősíteni
2009. 04. 04. 13:17
bradyfan
DDeby.
Sztem OLB poszton nem állunk annyira rosszul hogy egy veterán játékos segitségére szoruljunk.
Ott van Crable,Redd,Woods,TBC,AD és a draftrol még jöhet egy fiatal.
2009. 04. 04. 21:10
temp
Willie valószínűleg Mike megüresedett helyét és szerepét venné át. Én szeretem, és hasznosnak tartom azt a taktikát amit a csapat vezetés követ, hogy kihasználva a Patriots jó pedigréjét örömmel veszik, ha egy idősebb, ebben a piallanatban még magas szintű játékra képes játékos úgy gondolja, hogy 1-2 évet még itt eltölt, hátha összejön kiugró eredmény a visszavonulás előtt. Ezekkel a játéksokkal már sokszor az a gond, hogy most még hiába tudnak jó teljesítményt nyújtani, nehéz őket szerződtetni, mivel alapjában véve az értékük magas (ha csak ő nem dönt úgy, hogy "aprópénzért" vállalja, mert már csak a jó eredményt szeretné), és nagyon kockázatosak, mert senki nem tudja, hogy a jó forma meddig tart ki, vagy egy sérülés után még képesek lesznek e újra formába lendülni.
2009. 04. 05. 07:34
Justicar
Viito.

De ha belegondolsz, és ne csak az elmúlt pár idényt nézzük, ez a taktika egész jól bevált nem? Én személy szerint semmi kivetni valót nem találok ebben, sőt max respect BB-nek ezért. 100%-osan a csapat érdekeit tartja szemelött.
2009. 04. 05. 09:19
Boston
McGinest 37 éves és olyan poszton játszik, ahol kábé lehetetlen gyorsaság és lendület nélkül érvényesülni (lásd Vrabel tavaly). Elég megnézni Willie elmúlt 3 évét...
Hatalmas játékos nekem is nagy kedvencem, de Andre Tippettet sem hozzuk vissza csak azért mert rutinos :P
Belichick tényleg zseniálisan játszik a veteránokkal, de azért ott is van egy határ...
2009. 04. 05. 16:55
temp
Boston: BB egyelőre nem is kapott az alkalmon. Én csak arra céloztam, hogy az utóbbi időben elég jól "működtettük" a veterán visszavonultató programot.
2009. 04. 05. 18:44
Boston
Én csak arra reagáltam, hogy McGinest kinek a helyét venné át a csapatban. Meg arra, hogy McGinest az elmúlt 3 évben már nem igazán volt képes magas szintű játékra és nem a tehetsége, hanem főként a kora okán.
Nekünk sem kell minden idősödő veterán (lásd Ty Law), és nem biztos hogy McGinest a jó példa az idős veteránok beolvasztására :P
Azt már csak halkan jegyzem meg ( mivel nagyon kedvelem ), hogy ez a méltón visszavonulni szöveg eléggé gáz szerintem. 1részt, mert Willie nagy valószínűséggel nem lenne kezdő, ha egyáltalán felférne az 53 rosterre. Pont azért amit írtatok, BB a csapat érdekeit tartja szem előtt...
Ezek után leigazoljuk, fut egy szédületes szezont, én meg szégyenemben nem írok ide többet :D
2009. 04. 05. 20:31
temp
látod, pont ezaz!

Én jelenleg simán el tudnék képzelni egy draft-Mayo-AD-McGinest kezdő LB sort. Tavaly is toltuk végig Vrabellel, pedig néha az ember tényleg úgy érezte, hogy jöjjön valamelyik fiatal játékos, ő legalább némi energiát tud rakni a játékba, mert Mike néha nagyon fáradtnak tűnt.
2009. 04. 06. 07:11
Boston
Látod viito én ezt abszolut nem tudom elképzelni (ez persze nem jelenti azt, hogy ne működne adott esetben) :)
AD két éve gyakorlatilag végigtolt egy szezont középen és pont annyira volt szürke, mint amit az a poszt megkíván. Pont az veszett el a játékából, amiért kiemelkedő játékos. A sokoldalúsága. Szerintem az a poszt nem neki való...
Willieről meg azt gondolom amit már leírtam: Zseniális játékos volt, de nem gondolom, hogy all down kezdő OLB lehetne és nem csak nálunk, de máshol sem.
2009. 04. 06. 07:32
bradyfan
Azért egy Draft-Mayo-Ad-McGinest sor sztem nem nézne ki olyan jol. KB ugyan ugy állnánk sztem mint tavaly. Lenne egy (tetszik nem tetszik) lassú OLB-nk aki futás ellen megfelelő, viszont pass rushban gyenge. A draftol OLB pedig nem biztos hogy rögtön hihetetlen pass rushra lenne képes. Azért a sec nem olyan jó hogy hagyjuk az ellenfél QBját nézelődni. Meg hát amit Boston is emlitett ADt vissza kell küldeni az eredeti helyére ő ott tudna jól játszani sztem.
Egy Draft-Mayo-Guyton/Bruschi-AD LB sor nem lenne olyan gáz sőt kifejezetten erős lenne.
2009. 04. 06. 09:52
temp
Boston: AD mint ILB kérdésben egyetértünk. De ha ránézel a rosterre, akkor még mindig ő Mayo mellett a legjobb ILB lehetőségünk
2009. 04. 06. 10:49
Boston
Szerintem tavaly sem volt komolyabb probléma a Mayo-Bruschi-Guyton tengellyel. Még egy megbízható ember a draftról és az a rész szerintem rendben lesz, ha nem lesz olyan sérülés hullám, mint tavaly. Ráadásul Seau bármikor bevethető :D
2009. 04. 06. 12:04
temp
Seau tényleg bármikor bevethető. Képzelem a manust, amint otthon éppen ham&eggset süt, a vállvédő oda van támasztva a sparhert mellé, de rajta van a gatya, meg a térdvédő, és a vörös telefon a keze ügyében, hogyha BB szól, hogy Junior ugorj be, akkor 2 perc múlva menetkész legyen :D

Én a Guyton/Bruschi duóból az öregtől félek jobban. Meglepne, ha végigtolná az egész szezont.
Hozzászólás a(z) Galloway szerződés, McGinest visszatérne bejegyzéshez