Menetrend

Gostkowski tag reakció McCourty szemszögéből

2015. 03. 04. 19:57
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek

Észrevételek a New England Patriots döntéséről, hogy Stephen Gostkowski megtartására használták fel a franchise tag lehetőségét.

Elsőre szemet szúrt. Devin McCourty franchise tagje 9.6 millió dollárba került, ami azt mutatja, hogy a Patriots nem tartotta járható útnak, hogy ennyi költsön a safetyre 2015-ben. Ezáltal McCourty előtt most már nyitva áll az út, hogy próbára tegye magát az átigazolási piacon, amivel sokkal közelebb került a klub, mint eddig bármikor, hogy elveszítse őt.

Még nincs vége a játéknak. A lépés még nem zárja ki, hogy McCourty a Patriots játékosa maradjon. A Patriotsnál pontosan tudják, mekkora összeget ér meg számukra a safety. Ugyanakkor McCourty most megtudhatja, hogy más csapatok mennyire is taksálják őt. Ezt követően minden lehetséges információ birtokában hozhatja meg a döntést, ami a legjobb a számára. Meglepetés lenne, ha a Pats és McCourty megegyezne egy hosszútávú szerződésről az átigazolási piac nyitása, március 10-e előtt.

Safetyk értékéről. Az elmúlt két évben megugrott a szerződések értéke a poszton, ami azt jelenti, hogy a legjobbak évi 8-10 millió dollárt is keresnek. McCourtyt a legjobb safetynek számít az átigazolási piacon. Fontos megjegyezni, hogy a draft ugyanakkor meglehetősen gyenge, ami tovább növelheti a keresletet a Pats játékosa iránt. Arra tippelek, hogy a Patriots ajánlata talán súrolhatja a 8 millió dollár alját. Elég lehet McCourty megtartására?

Példa a múltból. Biztosan vita forrását jelenti, hogy nem McCourty tagelése mellett döntött a Patriots, hiszen alapember volt és évek óta csapatkapitány. 2012-ben a Patriots Wes Welkert tagelte 9.5 millió dollárért, ami komoly elvárásokat támasztott a játékos iránt, de egy évvel később valószínűleg már megbánták a döntésüket. A két eset között lehet párhuzamokat felfedezni.

Miért éppen a rúgó? A franchise tag használatával Gostkowski értéke 4.5 millió dollár. Éves átlagot tekintve ezzel az NFL legjobban fizetett rúgója lett. Soknak számít, de még mindig kezelhető összeg a fizetési plafon szempontjából. A tag azonban lehetőséget ad egy hosszútávú szerződés kidolgozására, amivel mindkét fél nyerhet. Gostkowski hosszabb távra biztosíthatja keresetét, miközben a csapat csökkentheti a 2015-ös sapkát terhelő tételt. Ameddig ez nem történik meg, a csapat időt nyert, hogy egy fontos játékosukra továbbra is számíthatnak mezőnygól pontosságára és touchbackre a kezdőrúgásoknál.

Lássuk mit mondott Devin McCourty még hétfőn az ESPN riporterének a hírt követően, hogy a csapat nem vele szemben használta a franchise taget:

Nehéz érzésekről beszélni, hiszen semmilyen információval sem rendelkeztem, hogy Steve [Gostkowski] vagy én fogom kapni a franchise taget - mondta. - Csak távolról szemléltem az eseményeket, és hallgattam, hogy mi minden jelent meg az ügyben a médiában ilyen-olyan forrásokra hivatkozva. Azt hiszem, most reálisabb az, hogy máshol játszok majd. Ettől még maradhatok, de úgy látom, hogy Steve franchise tagjével jobb esély van arra, hogy nem New Englandben folytatom a pályafutásomat. Nyitott maradok minden megoldásra és élvezem, ameddig lehet.

Részese lesz az átigazolási piacnak. Öt éve vagyok az NFL-ben. Már sok esetet láttam, amikor sokan azt se tudták éppen mit csinálnak és mégis valahogy megoldódott az ügyük. Most én vagyok ezen az oldalon. Nem vagyok meglepve. Tudom, hogy a Patsnél tudják mit, miért tesznek a csapat szempontjából. Csak kivárom, hogy mi történik velem.

Bízni a Patriots ítéletében. Bármit tesznek a játékosokkal, valahogy mindig ők maradnak a győztes oldalon… Nem tudom, milyen gondolatokat fogalmaznak meg velem kapcsolatban, de úgy gondolom, hogy mindkét fél azt akarja folytatódjon klub és játékos közös története. Meglátjuk mi sül ki belőle.

Vissza akar térni a Patriotshoz? Itt akarok játszani, de megértem, hogy ez mégis egy üzleti döntés. Akarok maradni, de nem bármi áron. Ki kell várni a történet végét.

Csalódást jelentene, hogy a Super Bowl győzelem után más csapathoz kell távozni? Mondhatjuk, hogy keserédes lenne. Öt évig egy csapat tagja vagy, ahol kiharcolsz egy szerepet magadnak. Sok segítséget kaptam. Sok az ismerősöm a környéken, remek kapcsolatokra, barátságokra tettem szert, ezért szomorúan távoznék. Bár édesanyám mindig azt mondja, hogy új lakóhely új barátok jelent. Végső soron az NFL-ben vagyunk, ahol ez a változás mindig benne van a pakliban.

Hol máshol játszana szívesen? Nem tudom biztosan. Holnap találkozok az ügynökömmel, hogy beszéljünk ezekről a dolgokról és felkészüljünk erre az új helyzetre. Meg kell várni, hogy egyáltalán mely csapatok mutatnak érdeklődést és mi jelenti a legjobb környezetet. Azt tudom, hogy bárhol is kötök ki, az nagyon más lesz mint New England. Hiszen ez egy remekül olajozott gépezet. Nekem ez lesz az első tapasztalatom az átigazolási piacon, szóval nem nagyon tudom, hogy mire számítsak, vagy mit gondoljak.

Forrás: ESPN Boston és Mike Reiss

Március 7-től a kezdve a lejáró szerződéssel rendelkező játékosok ügynöke már tárgyalhat bármely másik csapat képviselőjével, de megállapodást csak az átigazolási piac nyitását (március 10. 22:00 CET) követően írhatnak alá.

Hozzászólások

2015. 03. 04. 20:21
dexxy 2.0
Nyìlvánvaló, hogy senki nem pár kedves szó és vállonveregetés miatt játszik az NFL-ben, de ilyenkor mutstkozik meg ki milyen csapatember. Le tud-e mondani 1-2 millióról a csapat érdekében, miközben nem kell tartania neki sem az éhen halástól.
Itt sem áll fent ez a helyzet,sajnos.
2015. 03. 04. 20:39
zozo692
Miért kellene lemondani évi akár 1-2 millióról is?
A pénz az egyik legjobb mutató a szakmában (bármilyen szakmában), én is voltam úgy, hogy nagy cégnél (~10mrd ft) voltam vezető beosztásban, nem kellett a hó végén a sárga csekkekre félretenni, de kb. 30%-kal kerestem kevesebbet, mint a versenytársak vezetői. Beszéltem a főnökkel, nem orvosolta a problémát, szerettem ott dolgozni, de ott hagytam.
Tom Brady példáját ne hozzátok fel, mert neki olyan lehetőségei vannak az életben a foci után, hogy ihaj. Gyakorlatilag rajta múlik, hogy akár az USA elnöke legyen (és most nem viccelek) Tehát az ő önfeláldozása az nagyjából egy marketing befektetés.
Ezeknek az afroamerikai srácoknak pedig nem csak a közvetlen családjukat kell eltartani, hanem a gettóból örökölt sleppet és egyebeket (tudom, vannak olyanok, akik tisztes polgári családból jönnek, ők a kivétel).
Szóval, jó az a plusz 1-2 milla évente.
2015. 03. 04. 21:34
LPT
Vicces, sőt komolytalan amikor röpködnek a millós számok a játkosok fizetései körül, miszerint kérjen kevesebbet, mert van csapat érdek és klubhűség. Bezzeg amikor egy klub megválik akár egy, a csapat ikonikus tagjától, akkor az nagy bólogatások kisérte kőkemény üzlet.
A sportolók is, mint bárki más a saját maga és családja érdekeit kell nézze. És ez így van jól. Persze szép dolog mikor valamelyik játékos lejjeb ad az igényeiből, csak hogy az adott klubban maradjon/maradhasson (pl. JE, TB), de ez a ritkább eset.
2015. 03. 05. 11:10
crucified
Minden szavaddal egyetértek. Ezek az emberek nagy többségében gettóból jöttek. Nagy százalékuk lesz@rja, hogy nyer-e SB-t vagy nem. A zsé érdekli és az, hogy minél többet keressen, mert egy rossz szerelés akár a karrier végét is jelentheti mindjárt a kezdő éveiben.

Mindegyiket megértem, akik esetleg a nagyobb pénz reményében elmennek máshova. Álszentség mást írni.
2015. 03. 05. 12:08
jr.79
Ráadásul az SB is megvan, most már tényleg gondolhatja azt, hogy jöhet Kalifornia vagy Florida és a nagy pénz.
(1-2 millió dollár még USÁ-ban is nagyon-nagy pénz!)
2015. 03. 05. 15:59
pm11
azt azért csak halkan tenném hozzá, hogy Brady fizetése csak aprópénz lehet a családi költségvetésben :)
2015. 03. 04. 20:55
fatman
elolvasva olyan érzésem van, mintha tőlünk nem is kapott volna semmilyen szerződésajánlatot, ez nem meglepő? vagy csak szemérmesen titkolja??? nem értem... :(
2015. 03. 04. 21:26
dravait
Bizony, a "Nem tudom, milyen gondolatokat fogalmaznak meg velem kapcsolatban" félmondat engem nagyon elszomorít, én is azt hittem, hogy javában tárgyalnak, de ezek szerint mégsem. Nem mindig értjük az öreget, az biztos.
2015. 03. 04. 21:33
Ameddig nem döntenek Revisről nincs nagyon miről tárgyalni a többiekkel. Túl sok az ismeretlen, amit kb. minden magas cap hitet jelentő és lejáró szerződésű Patriots játékosa jól ismer.

Ha Revisről már lemondott volna a Pats, akkor nyugodt szívvel lehetett volna tfranchise taget adni DMC-nek, mert Gostkowski kisebb eséllyel fizeti annyival túl egy csapat, amit nem tudna tartani valahogy a Patriots.

A Gost tag nekem azt mondja, hogy a Patriots prioritása most Revis megtartása. Ha ez megtörténik, akkor nekiállnak a többi fizucsökkentésnek és elküldésnek, hogy beférjenek először a plafon alá. Minden más csak ezt követheti.

Lehet, hogy teljesen mellélövök, de nekem most ez az olvasatom a történésekről.
2015. 03. 05. 11:13
crucified
Szerintem is az olvasható ki ezekből, hogy Revis a top prioritás, utána tudnak jobban mozogni a játékosok szerződéseivel. Eretnek leszek, inkább menjen DMC (bár szeretem), mint Revis.
2015. 03. 05. 14:42
BaP
Egész biztosan ez a helyzet.
Szerintem lesz olyan is, akit cut-olunk, hogy 10.-én cap alatt legyünk, majd visszaigazolunk hosszabb távra.

Viszont szerintem Mayo és Wilfork az áldozatok között lesz.
2015. 03. 04. 21:25
Studi
"Welkeresnek" annyiból érzem ezt, hogy itt is valahol 1 millión fog múlni a "boldogság"...
2015. 03. 04. 21:41
chateautorres
Szerintem pedig, a FO őrült erővel dolgozik a háttérben, a cap rendbetételén, ahogy DOM írta Revis jövőjén, illetve az értékek ésszerű megtartásán. Semmi meglepő nincs abban, hogy kevés az info. Pontosan tudja mindenki, mennyit ér meg a csapatnak DMC. Vélhetően ezt már közölték is vele (vagy az ügynökkel), de amíg + 12 millán áll cap, addig marad kifelé a csend. Az idegesítő talán csak az, hogy fogynak a napok 10-ig. Lehet hogy csak legutolsó órákra marad a tüzijáték.
2015. 03. 04. 21:49
ArsnL
WW-s hasonlat szerint ott hibázik, mikor taget kapott már 30 volt

DMC csak 27, legjobb korban van, tapasztalat-tudás, minden adott, nagyon nagy hiba lenne elengedni, én inkább őt tartanám meg mint Revist
2015. 03. 05. 11:41
loop80
2015. 03. 04. 22:24
Andydaro
Azért itt nagyon komoly pénzekről beszélünk, milliós nagyságrendben ami ott is nagy pénz.Ha 1 millión múlik, akkor szarházinak tartom ha ammyival többért elmegy máshova.Welkel példa azért egy kicsit más volt, mert ott ellentéték támadtak az edzővel(ahogy olvastam Welker szerint nem kapott megbecsülést(pénzre értette) )Én bízom a vezetőkben, eddig is jól igazgatták a csapat útját, biztos vagyok benne, hogy most is a legjobb döntéseket fogják meghozni.
Miért emelkedik 15 millióval a cap mindn évben?
Ekkora az infláció Amerikában?
Véleményem szerint a világon a sikersportágak szereplői abnormálisan túl vannak fizetve.
2015. 03. 04. 23:06
lolvin
A cap a liga beveteleinek alapjan valtozik...ha a cap emelkedik azt jelenti, h az NFL bevetelei is novekednek,ez pedig kb egyenesen aranyos az NFL nepszerusegevel... Az, h mar szinte minden eszkozzel tamogatjak a tamado focit n veletlen, ez kell a nepnek, az NFL-nek meg az ezzel jaro nagyobb rating es a vele aranyos nagyobb dohany!
2015. 03. 04. 23:20
B.Toma
"Ha 1 millión múlik, akkor szarházinak tartom ha ammyival többért elmegy máshova"

Ember!!! Kétszázhúsz millió forintról beszélsz! Egymillió dollár óriási pénz az USAban is. Kevesebb pénzért, mint amennyit érnek, legfeljebb a karrierük végefelé vállalnak játékot egy bajnokesélyes csapatban, hogy gyűrűvel vonulhassanak vissza.

Miért lennének "abnormálisan" túlfizetve, minkor a csapattulajdonosok, a tévék, sportszergyártók stb... a többszörösét megkeresi rajtuk. Átlagosan sokkal többet "kitermelnek" mint amit fizetésként kapnak.
2015. 03. 05. 16:02
pm11
arról nem is beszélve, hogy itt évi mondjuk 1 milla 3-5 év alatt már egész emberes tétel....
2015. 03. 05. 16:59
max350
Ha csak 220 lenne, de 276!
2015. 03. 05. 06:50
kolok
Teljesen értelmetlen lefordítani ,hogy az hány millió forint,ennek semmilyen jelentősége nincs. Az igaz ,hogy 1 miller az kint sem kis pénz,de itt nem az a kérdés ,hogy 400000 vagy 1.4 M $-t keres-e hanem,hogy 8 vagy 9 milkat. Ha normálisan tudja kezelni a pénzt,igy is ,ugy is bőven jol fog élni,szponzori pénzekkel meg mindennel,ha meg elveri,akkor azt is el fogja verni. Ott van Fitzerald,aki kereshetett volna igen is jóval több pénzt is,vagy nálunk Ninko. Nyilván ez kőkemény üzlet,de DMC igy is,ugy is rengeteg lóvét fog keresni amerikai mércével is. Arról nem beszélve,hogy ha elmegy mondjuk az Oaklandbe, egy szar védelmébe,akkor vsz sokkal nehezebb lesz kiemelkedni a teljesítményével is ,ami aztán jelentősen csökkentheti a piaci erteket is. Szóval egy ilyen döntés ,azért nagyon visszaüthet ám.
2015. 03. 05. 07:17
dravait
Welker ezt szépen bemutatta - értem az összezördülést a mesterrel, meg az 1 millás pluszpénzt, de ő az elmenetelekor egy ligaelit, csapatelső játékos volt, a Boroncos-ban meg a huszadik elkapó. Ezzel az értéke nagyon lecsökkent, nem véletlen, hogy avisszavonuláson jár az esze. Nálunk még mindig a csúcson lenne, Brady tömné labdával és egyenletesen sokat keresne. Nagyon nem mindegy, hogy ha valaki elmegy egy "bemelegített" helyről egy új környezetbe, akkor ott milyen utat tud bejárni. Remélem DMC ezt is számításba veszi.
2015. 03. 05. 10:24
Tzimisce
Azért Welker már akkor se volt fiatal, amikor elment innen. Már 2011-ben is látszott, hogy nem a 2007-es Welkert látjuk.
2015. 03. 05. 07:24
zozo692
Igen, van kockázat bőven a játékos részéről, hogy ne menjen kutyaütő csapatba. Viszont lesz nem kevés SB contender is a piacon, aki szívesen látná a csapatban, tehát nem csak az a véglet van, hogy Raiders v. Patriots.
2015. 03. 05. 08:55
kolok
SB contender csapat aki tele is van lóvéval (és sajnos pont a safety az egyik lyukas posztja) az csak a Colts. Ha oda megy az nekünk dupla szopás,de azt akkor megértem. Ha viszont elmegy egy Jetsbe,Raidersbe,vagy a Jagsbe + 1-2 milkaert,akkor kapja be.
2015. 03. 05. 07:46
1976gabi
revisen múlik minden,a többi csak utána jön
2015. 03. 05. 08:57
azimut
http://nep.247sports.com/Bolt/Could-Andre-Johnson-land-with-the-Patriots-36000644

:D :D hihi bírnám
2015. 03. 05. 14:44
BaP
Én nem, szarra se kell ide.
Van elég célpont, AJ meg egy túlértékelt lejárt lemez.
2015. 03. 05. 09:04
kyobalu
Én is úgy gondolom, hogy minden a Revis hosszabbítás körül mozog..Vele akarunk elsősorban hosszabbítani, a többi már "csak" megoldódik..Egy top corner kell, látszik, hogy mennyit javult vele a hátsó alakzat..Más ilyen minőségű corner nincs a piacon. DMC-nek szerintem egy 8-8,5 misis hosszabb távú szerződést ajánlottunk..Ő pedig inkább meg akarja mérni a piacot. Jelenleg ő a legnagyobb név a posztján, a drafton minőségi safety nem várható..Szerintem ő 9-10 misis szerződést szeretne..Amennyiben egy SB contender csapattól (pl.: Colts) megajánlják neki akkor el is megy..Lehet ekézni érte, de náluk így megy ez..Főleg saját magukat és a családjukat nézik, és azt követően a csapatot..S ezért nagyon nem is lehet őket szidni..Én biztos, hogy meggondolnám 100x is, hogy eligazolok..Ilyenkor mindig Ninko nyilatkozata jut eszembe.."Mi a jobb egy közepes, vagy gyenge csapatnál melózni nagy pénzért, vagy egy konstans PO csapatban gürcölni becsületes pénzért, aki mindig a SB-t tűzi ki célnak a szezon előtt és erre reális esélye is van? Én mindig is az utóbbit fogom választani!" Vannak ilyen és olyan játékosok.. A SB cím pedig csak dob a játékosok árán és megítélésén. De ne felejtsük el, hogy ez csapatsport, és az elért eredmények, a közös játéknak, összeszokásnak köszönhetőek..Nem véletlen, hogy a tőlünk eligazolt, elküldött FA-tek nem váltották meg sehol sem a világot, s nem értek el semmilyen nagyobb eredményt. Sőt..
2015. 03. 05. 11:51
loop80
Nekem is Ninko a nagy kedvencem a D-ből! Egyrészt az általad is említett véleménye miatt...másrészt pedig azért, mert bár messze nem a legatletikusabb játékosunk, mégis a playek nagy részében elsőnek/az elsők között ér a labda közelébe. Hihetetlenül jól olvassa a játékokat! Az elnyűhetetlenségéről már ne is beszéljünk... #50 for president!!! :D
2015. 03. 05. 12:36
crucified
Egyetértek! Ninko-t Istennek jelölöm. :)
2015. 03. 05. 10:42
magooc
Nem tudom, miért három emberre szűkítitek le a szabadon igazolható játékosok és a fizetési plafon problémáját, mikor az összes játékos, aki a keretben van, szerződése átszervezhető.... Vagy rosszul tudom?
Az eligazolt játékosok pedig tutira rosszabb idényre számíthatnak, mint a Patsbeni idényben futottak)lásd Makins, Welker, Blount, stb.). Nehéz megérteni, hogy mi az a plussz ,ami annyira külö nlegessé teszi a Patset. Gondoljatok bele,hogy ez a csapat saját jogán nem húzhatott 16. pozíció előtt a drafton kb.2002 óta. És ennek ellenére 12 éve a csúcson van. Mert nekem ez a teljesítmény nekem csúcs!!!
2015. 03. 05. 11:43
komzoz65
A szavazásból látszik megoszlanak a vélemények. Revis nagyon túlértékelt. Igen vele sikerült a 4. SB, de az enyhe túlzás lenne, hogy miatta.

Ráadásul nem lesz fiatalabb, a jelenlegi szerződésén gondolkodni se szabadna. McCourty olcsóbb és csúcsformában lehet jövőre.

Akárhogy is lesz azt hiszem bízhatunk a vezetőségben, hiszen ezerszer komplexebb módon elemzik a szituációt, mélyrehatóan ismerik a játékosok állapotát várható teljesítményét és ráadásul pontos víziójuk van a jövő évi Patsről. Ehhez fognak újítani és igazolni, draftolni.

Mi meg majd szidjuk őket, hogy milyen hülyeségeket lépnek, elengedik X-et, idehozzák a béna Z-t stb, utána meg (remélem) szívhatjuk vissza az egészet november táján. JMD is egy béna barom volt szeptemberben...
2015. 03. 05. 11:55
ArsnL
De Revis-re sem lehet a végsőkig várni, 10-ig be kell férni a sapkába, így ezzel a kivárással, nem csak Revis-t de DMC-t is elveszíthetjük, hosszabb távon meg szerintem egyértelmű melyik a fontosabb


Amúgy meg, ha marad ha nem Revis, Mayo fizuját át kell strukturálni, VW hasonló vagy cut és még lehetne sorolni

azért nem minden a Revis deal-en áll vagy bukik, pont úgy kéne szervezkedni, hogy ha nem akar hosszabbítani akkor "nem nagy gond", ha hosszabbít akkor "extra"


(lehet ezt csinálja a FO, csak mi ebből semmit nem látunk)
2015. 03. 05. 12:54
Kókusz8
Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek: Revis helyett Maxwell? Anyagilag? Van realitása?
Én sportban dolgozom: egy ilyen korú játékosért nem szakadnék bele anyagilag, és hosszú szerződést sem kapna. Persze, nem tudjuk, mit akar Revis...
2015. 03. 05. 13:15
Montesclan-pats
Igen van megoldás mindenre, ha nem elég nekik amit, itt ajánlanak, szenvedjenek egy shit csapatban. Senki nem ütötte meg azt a szintet, amit előtte, talán Woodhead, de idén már neki is lapát lesz, legkésőbb év végén.
Jöhet Maxwell és Pollard ( legalább senkit nem küld kórházba, na edzésen azért vigyáznia kellene), vagy Tyvon Branch, vagy előre lép Dennard ( ne felejtkezzetek el róla, kifejezetten jó játékos, de tavaly sérült volt.) esetleg Harmon,... na jó ő talán mégsem több mint egy jó backup. De a pénzükön esetleg itt landolhat egy jó utolsó évre André J. Nem szabad abban bízni, hogy mindenkit megtarthatunk. Ha kimentek az FA-ra akkor már többet nem jöttek vissza, kivéve a mi Supermanünk. Nem kellett senkinek,... na ennyit értenek hozzá, vagy mi ilyen jól tudunk valakiből, mások szerint gyenge alapanyagból szuper játékost csinálni. Pl. Ayers, kifejezetten jó játékosnak tartom, és majdnem olyan fontos szerelést csinált meg a SB-ban, az utolsó előtti Seattle play-ben, mint Butler.
2015. 03. 05. 14:18
crucified
Szerintem is vehetne Brady egy másik Chevrolet-t Ayersnek, mert Ő fogta meg Lynch-et az utolsó előtti drivenál, nem is akárhogy. Nyekkent akkorát Ayers-től, hogy maga sem hitte el.
2015. 03. 05. 14:51
BaP
Ayers nagy szerelést csinált, csak azzal nem lett vége a meccsnek. Butler int-jénél kb igen.

Mikor T. Law elment ( elengedtük), 10 évig nem volt hasonló CB a csapatban, és nem is nyertünk semmit. Emellett tavaly Talib elengedésekor itt rinyált mindenki, pedig aki látta a szezont, a jónak tartott Talib megközelítőleg sem az a kategória mint Revis.
Revist nem lehet pótolni, sem a fa, sem a draft osztály nem elég jó.

Revis kell. Legalább annyira alap, mint Tom Brady.
2015. 03. 05. 15:05
kerekistvan
2015. 03. 05. 15:13
BaP
Nem veszi fel Baby V opcióját a Pats

Viszont egy 1-2 éves 1-2 millás szerződéssel simán visszahozhatjuk később! Vince játszani akar, szereti a Patriots-t, ha addig nem viszik el, lehetne a mestere a jövő NT-inek.
Csak jó szívvel lehet gondolni rá.

-8 Milla a cap-en
2015. 03. 05. 15:17
sixt
Hozzászólás a(z) Gostkowski tag reakció McCourty szemszögéből bejegyzéshez