Menetrend

Gronkowski cut (frissítve!)

2011. 09. 24. 11:33
Szerző: temp
Kategória: Hírek
A csapat szerződést bontott Dan Gronkowski tight enddel. A csapat az elmúlt két héten rengeteg tight end hangsúlyos játékot hívott, jellemzően legalább ketten, akár hárman is a pályán voltak. Mivel a keretben Aaron Hernandez sérülése miatt így csak Rob Gronkowski áll a vezetők rendelkezésére, ezért a gyakorló csapatból a Hernandezhez hasonló stílust képviselő Garrett Mills kerülhet a keretbe, esetleg egy veterán (Alge Crumpler) érkezhet. Frissítés: meglepetésre S Ross Ventrone került Dan Gronkowski helyére az utazó keretbe a gyakorlócsapatból. Hivatalosan Sebastian Vollmer, Aaron Hernandez, Mike Wright, Pat Chung, Albert Haynesworth és Taylor Price sérülések miatt biztosan nem lép pályára. Ezzel már csak egy játékost kell az inaktívak közé száműzni, hogy ki legyen a 46 fős meccsnapi keret.

Hozzászólások

2011. 09. 24. 01:35
CoSco
Már vártam...
Sajnos nem elég jó ide
2011. 09. 24. 01:56
nosbiglem
Hohohohooo! Ez komoly dontés lehetett! Nagyon meglepodtem, mivel még semmit se mutatott!
Viszont ebbol a szempontből érthető! Ide több kell, mint amennyit nyujtani tudott!
2011. 09. 24. 08:08
lupus
Az,hogy merkozeseken mit mutatott egy dolog.A csapat latta mit csinal edzeseken. Esetleg a jovore vontkozo tervek nem egyeztek.Azt se lehet pontosan tudni miert is hoztak?Valoszinuleg egy Krumpli klont kerestek.Ezekszerint nem o volt az.Viszont a helyet foglalta a rosteren es az O line depth igen gyengecske.A D line meg kezd hozza alakulni,sajnos.
Szomomra ertheto,a legkisebb rossz.
2011. 09. 24. 11:31
Gronko II megsérült a múlt héten, ezért kellett elengedni. Ha meggyógyul, visszaveheti a csapat, de ha IR-re teszik, akkor nem. Kellett a helye egy egészséges TE-nek, mert sem ő, sem Hernandez nem tud játszani a Bills ellen.
2011. 09. 24. 16:12
nosbiglem
2011. 10. 02. 11:50
Tzimisce
Krumplit akarom vissza!
Azóta is a legszebb jelenet, nem is tudom miért nem írtam anno a kedvenc jelenetek között, mikor a TD után a kissrácnak adta a lasztit, illetve mikor az INT után szerelte a Jets játékost.
Hozzászólás a(z) Gronkowski cut (frissítve!) bejegyzéshez