Menetrend

Győzelmi parádé - Sugar Bowling

2017. 02. 08. 22:36
Szerző: Danna
Kategória: Pats.hu
Megtörtént!

Azt írtam két hete, hogy „Összejövünk, hogy megnézzük nyerünk-e”. Hát nyertünk. De hogy…
Nagyon nehéz egy ilyen meccs és egy ilyen élmény után valamit egyáltalán írni, hogy nem is tudom, hogy hol kezdjem. Olvastam a hozzászólások között, hogy sokan megköszöntétek a szervezést, de mivel nem akartam mindegyikhez külön hozzászólni, így itt teszem meg: nagyon szívesen!
Alapvetően egy kreatív beállítottságú ember vagyok, szeretek alkotni, valamit létrehozni, és azt gondolom, hogy most valami nagy dolgot hoztunk létre, aki ott volt az tudja miről beszélek, aki nem volt ott, az egy életre szóló élménnyel lett szegényebb.
Vannak napok az ember életében, amikre évek múltán is pontosan fog emlékezni, évek múlva is pontosan fel tudja idézni. Vannak emlékek az ember életében amiket ha felidéz, újra kirázza a hideg.  
Nekem ez egy ilyen nap volt, és egy ilyen emlék lett. Köszönöm mindenkinek, hogy ezt átélhettem!
A két évvel ezelőtti SB átélése után nehezen hittem, hogy még egyszer egy ekkora katarzist fogunk átélni, de ha lehet még nagyobb lett. Kár szépíteni és belemagyarázni, én feladtam már. Persze, jó szurkolóként mi is számolgattunk wittmannal és szellemkutyával, hogy „ha most pontot szerzünk”, meg, „ha most megállítjuk ezt a támadást, akkor” még „talán” meg „lehet” meg „háta”…
De mivel a játékunk annyira kilátástalan volt, nem hittem már igazából a csapatban, kimentem a folyosóra a biliárdasztalokhoz, és egyedül bámultam a tv-t. Egy pillanatig átsuhant, hogy haza kéne menni, de hogy nézett volna ki, ha pont a főszervező hagyja el a termet? Erőt vettem magamon és visszamentem a nagyterembe, és ekkor elindult valami…
Rúgtunk egy field goalt, majd megállítottuk őket, -16 pontnál nálunk volt a labda, mindenki kiabált meg tapsolt, olyan hangulat uralkodott ekkor a teremben, hogy egyszerűen érezni lehetett, hogy most valami történelmi dolgot látunk, hogy olyan valami zajlik most a szemünk előtt ami egyszeri, egyedi és megismételhetetlen. Vissza tudom idézni amíg élek, zaj, tapsolás, dobolás, kiabálások, „naaaaa” és „lets gooooo” mindenhonnan, a fele terem már állva nézte, adrenalin fent az agyban, vállba boxolások, pacsizások, összeölelkezések, és a végén az  hangrobbanás…. Áááááááááááááá!!!
40 éves vagyok, szerencsére voltak nagy élményeim az életem során, de ez mindörökre ott lesz valahol magasan, top5-ben.
A végén aztán összefolytak a dolgok, mindenki mindenki nyakában, az az öröm és utána az a kb. fél óra amikor mindenki mindenkinek gratulált, míg néztük a díjátadást és együtt örültünk, felejthetetlen. Én nagyjából mindenkihez próbáltam odamenni és megölelni, ezzel is megköszönni, hogy hozzájárult ehhez az estéhez. Ehhez a katarzishoz kellett mindenki aki eljött. Külön kiemelném Tücsit aki elhozta a feleségét és a lányát, szenti78-at aki a felesége mellett a kisfiát is, törökszabi-t aki szintén a feleségét, Arsenal-nak aki a lányát, és predator1-t aki a fiát, hozzájárulva ahhoz, hogy ez ne csak egy kanmuri, hanem egy igazi „Patriots család”, vagy még inkább „Pats.hu család” ünnepe legyen. Szöszinek már nem újdonság, hogy ennyi pasi közé leül mecset nézni de ezúton is köszönöm, és  hátsó sorban annak a szőke lánynak (bocs de nem tudom a neved) is, hogy eljöttek. És ti Urak, ti nagyon fanatikusok tömege, nem tudom mindenkinek a nevét ideírni mert akkor soha nem érne véget a cikk, de Benzinkút, Gordon, Kismegyeri, Kolléga, gosb5 (hello gosb6!!!), danmajerle, Bencsik Gabi, és a többiek, nagyon köszönöm nektek, hogy ekkora élményben volt részünk újra, fantasztikusak voltatok!
Nem akarom letagadni, én a végén elsírtam magam, no nem zokogtam, de folyamatosan a szememet törölgettem mert a könnycsatornáim folyamatosan megteltek.
Óriási szezon van mögöttünk, az Arizona elleni győztes nyitánytól Benett táncáig a Whitney Houston számra, és ez a meccsnézés ezzel a hatalmas emocionális töltettel méltó lezárása volt.
Nem tudom, mit hoz a jövő, nem tudom lesz-e még alkalmam ezt a társaságot/családot még egyszer összeszervezni, de ha igen, azt innentől kezdve ajándéknak fogom tekinteni. Borzasztó szerencsések vagyunk, hogy ennek a csapatnak szurkolhatunk, hogy ezt a csapatot láthatjuk játszani, és, hogy így egymásra találtunk, hogy ilyen élményekkel gazdagodhatunk újra és újra.
Imádkozom érte, hogy jövőre legyen lehetőségünk újra összejönni!
Köszönöm nektek még egyszer, hogy átélhettem veletek ezt!
Köszönöm Istenem, hogy Patrióta vagyok!

A Digisport riportjába sajnos nem került be, de volt egy kissé provokatív kérdés amire adtam egy választ, ezzel szeretném zárni ezt  az írást, mert szerintem ebben van minden amit gondolok.

-„A ma este itt lévő drukkerekből, hány úgynevezett divatdukker van?”
-„Egy sem.”

LaFleur

A Digisport tudósítása az estéről:

Hozzászólások

2017. 02. 08. 23:11
thefedi
koszonjuk a szervezest, egy hatalmas elmennyel lettunk gazdagabbak! habar ez csak a 3. meccsem volt veletek, nagyon jo kozossegre talaltam bennetek, igazan "otthon" ereztem magam a sok pats drukker kozott. Jo paran sajnos hazamentek amikor szarul alltunk, remelem ok megbizonyosodtak arrol hogy ebben a patsben az utolso playig lehet bizni, mert ok akkor sem adjak fel amikor az osszes tobbi csapat mar feladna...
2017. 02. 08. 23:31
Burkus
Ez nagyon szép írás volt, el is tettem magamnak. (Bár én négy gyerek mellől nem nagyon tudok ilyeneken ott lenni...)
2017. 02. 09. 00:48
LaFleur
Köszönöm!
Pedig pont te hiányzol, pont te vagy akivel itt vagy 9-10 éve gyűrjük egymást, szóval te is egy ilyen őskövület vagy, mint én, jó lett volna ha megjelensz néha, szívesen megismerkedtem volna veled. (Nekem három gyerekem van, még is meg tudom oldani). :)
Ráadásul pont te írtad két hete, hogy mennyire szerencsések vagyunk, hogy ilyen csapatunk van aki ennyit van rájátszásban. Igazad van, ki tudja meddig tart még?
Ezért vagyok hálás a sorsnak, hogy ez még megadatott nekem...
2017. 02. 08. 23:36
kismegyeri
Ismét,sokadszor volt hatalmas élmény veletek a közös szurkolás,akármi is volt a végén...most épp történelmi siker szerencsére :DDD

Megtisztelve érzem magam, hogy egy ilyen fantasztikus közösség része lehetek!!!Köszönöm mindenkinek!!!

Édes teher ez a szervezés Ati, valld be nyugodtan ;) Ezer köszönet, hála és pacsi érte, bízom benne, hogy jövőre is ugyanilyen lelkesen és töretlenül folytatod a "Pats család" építését, én csak annyit ígérhetek, hogy ott leszek veletek! :)2017. 02. 08. 23:41
Kollega
Divatszurkoló? Én nem láttam senkit, aki a vége előtt elment volna. Ti vagytok a legnagyobbak!
2017. 02. 08. 23:48
kismegyeri
Pedig akadt távozó...sajnos...de ettől még nem "divatszurkoló"...szerintem Mark Wahlberg is verte a fejét a falba lefújás után :DDDD
2017. 02. 09. 00:53
LaFleur
Magyarországon mindenki már 1983-ban nézte az NFL-t még a Sat1-en, és minden Patriots-ért szorító ember divatszurkoló.
Nem tudtad? :)
Aki hazament, az az én szememben semmivel nem kevesebb, meg tudom érteni, annyira kilátástalanok voltunk.
Marky Mark pedig a legnagyobb balek! :)
2017. 02. 09. 02:26
boarder20
Amennyit olvastam erről, állítólag a fia lett rosszul.. ÁLLÍTÓLAG! :D
2017. 02. 09. 07:16
kismegyeri
"mindenki már 1983-ban nézte az NFL-t még a Sat1-en"
Hát hogyne,de akkor meg nekem is Pats logós volt a csattogós lepkém :))))
2017. 02. 09. 00:15
nosbiglem
Erre nem tudtam elmenni, de talán majd a következőre! :)
2017. 02. 09. 00:48
nosbiglem
Szöszi: a fülbevalód Világbajnok! :)
2017. 02. 09. 10:22
Szöszi
Köszönöm!!! :) Egy nagyon kedves Pats drukker haveromtól kaptam, és nem csak super bowlon viselem ;)
2017. 02. 09. 20:25
nosbiglem
Viseld csak, büszkén!:)
2017. 02. 09. 01:18
danmajerle
Köszönöm a szervezőknek és mindenkinek, aki eljött! A két évvel ezelőtti felülmúlhatatlan élményt ezúttal sikerült mégis meghaladni. Innen egy irányba lehet tovább fejlődni, jövőre cél a 19-0 és veletek ugyanitt :)
2017. 02. 09. 02:23
boarder20
Divatdrukkerek nem járnak ilyen összejövetelre, sőt sztem még az oldal létezéséről sem tudnak! És mi ennek mind nagyon örülünk!! :) Így igazi egy közösség! :)
2017. 02. 09. 02:51
torokszabolcs
Mi 2 vendégszurkolót hoztunk, kedvcsinálóként. Persze, 3-28-nál úgy érzeték, nincs miért maradni. Hiszen ebben a közegben, ők, mind mindig ellenzékiek, nem tudnak miért szurkolni. A jó és szoros meccs elmaradt (addig), így hazamentek. Na, akkor indult be az az un. szekér. Utána, folyamatos chatben voltunk és nagyon is sajnálták, hogy kimaradtak a közös ünneplésből. Igazából erre vágytak, de úgy érezték nem fogják megkapni. Ők még kezdők ebben a műfajban (u.m. törzsszurkoló), de majd belejönnek - jövőre biztosan másként nézik majd azt alapszakaszt is, hiszen a gurulós foci már nem ad semmilyen izgalmat - mindig a Real Madrid nyer - bármilyen párhuzam a NE Patriots-szal csak a véletlen műve....
2017. 02. 09. 02:54
torokszabolcs
Nem tudom lefordítjátok-e, de egy igazán elfogulatlan írás a az nfl.com-on (meglepő módon ám):
http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000784357/article/super-bowl-li-explained-how-patriots-pulled-off-epic-comeback
2017. 02. 09. 03:05
torokszabolcs
Amúgy BIG RESPECT ATLANTA FALCONS - nagyon kemény és fair, szimpatikus ellenfél volt, minimális trash talkkal - Brady és Freeny a Conor showban egy videojéték bemutató promójában fantasztikus volt. Nagyon felemelő volt, ahogyan a két játékos és később a többiek elismerték egymást. Ez nem a Pats elleni gyűlöletről szólt, ebben az ATL mindenképpen ligaelső. Köszönöm nekik, hogy fantasztikusan játszottak és nem hisztiztek a végén mint 2 éve a Seahawks játékosok.
2017. 02. 09. 11:30
gcsaba
Abszolút egyetértek. A Falcons pont olyan csapat, akitől még kikapni sem annyira fájó, mint jó pár más csapattól (inkább nem sorolom). A Packers még olyan, mint a Falcons, ebből a szempontból.
2017. 02. 09. 08:36
nszgergo
hehe na ki gurítja ott a bowling golyót? :) az utánpótlás! :) (még jó h nem engem vettek a béna térdemmel :) )
2017. 02. 09. 11:48
Beni
"We are all Patriots"!
2017. 02. 09. 20:23
tucsi7
Szóval még mindig nem hiszem ... De ezért naponta 1-2 óra különféle visszajátszásokat nézem. Az a katarzis ami az egyenlítésnél volt, vissza nem adható. Akkor már éreztem, hogy miénk. A TD hangrobbanás leírhatatlan.

Köszi Attila a lehetőséget arra, hogy veletek lehettünk.

Kisebbik fiam be volt sértődve, hogy nem hoztuk el. Mondtam, minek. Egy meccset nem ültél velem végig, bezzeg a húgod. Őt vittem. Persze, a suli miatt felhoztuk Pestre a nővéréhez. Na mi történt? Elmentek kocsmázni, Super Bowl-t nézni. Az első telefon ott jött tőle. Büdös kölke, ahelyett, hogy az érettségire készülne, holmi kocsmában amerikai foci döntőt néz. Remélem jövőre velünk jön a Sugárba!!! :)
Hozzászólás a(z) Győzelmi parádé - Sugar Bowling bejegyzéshez