Menetrend

Hernandez ügy - a vád emberölés

2013. 06. 26. 20:50
Szerző: pirko
Kategória: Hírek
[frissítve Bo Wallace letartóztatásával]

Az ügyészség állítása szerint már őrizetben van mindhárom ember, akik június 17. éjszakáján Odin Lloyd mellett a Nissan autóban voltak. Carlos Ortizt már korábban letartóztatták Connecticut államban engedély nélküli fegyvertartásért a Hernandez üggyel kapcsolatban, de további részleteket akkor még nem említettek. Ortiz és Hernandez mellett a harmadik férfi, Ernest „Nagyhal” Wallace ellen országos körözést adtak ki a hatóságok a gyilkossággal kapcsolatban. Wallace Floridában adta fel magát a rendőrségen, miután látta a nevét a hírekben.


Előzmények:

---
Ma (június 27.) tartottak egy újabb óvadékmeghallgatás, de ismét elutasították, hogy Hernandez szabadlábon várja meg az ítéletet, mert tényleges életfogytiggal is büntethetik és fennáll a menekülés veszélye. Annyi újdonság van, hogy az ügyész azt állította, hogy a két férfi - aki Hernandezzel volt az autóban - felszívódott és ezt Hernandez segítette elő. Illetve egy hétvégi kunyhóját kutatták át Hernandeznek még tegnap, ahol találtak olyan .45-ös töltényeket, mint ami a gyilkosság helyszínén is volt.

A védelem szerint: okkal tartanak tárgyalást és nem óvadékmeghallgatás alapján hoznak ítéletet. A vádnak nincs indítéka. A felhozott érvek nem emberölésre, hanem igazságszolgáltatás akadályozására utalnak.

A tárgyalás kezdőidőpontja még nem ismert, de szakértők szerint az ítélethozatalig akár 1-1,5 év is eltelhet. Pletykarovat hírei között szerepel, hogy Odin Lloyd tudhatott egy tavaly nyáron Bostonban történt kettős gyilkosságról, amelyhez köze lehetett Hernandeznek és ez indítéka lehetett a múlt heti szörnyű eseménynek.

---
Aaron Hernandezt emberöléssel vádolták meg Odin Lloyd halálának ügyében. Óvadékot nem állapítottak meg. Hernandez őrizetben marad. A tárgyalás kezdőidőpontja még nem ismert. Az ügyész elmondása szerint Hernandez dühösen, „már senkiben sem bízhatok” felkiáltással szállt autóba két barátjával együtt, miközben fegyvert tartott a kezében, hogy felvegyék Odin Lloydot, aki olyan emberekkel beszélt egy éjszakai mulatóban akikkel problémája volt Hernandeznek. Lloyd sms-t küldött már az autóból a testvérének, hogy „ugye láttátok kivel vagyok”, „NFL”, „csak hogy tudjátok”.

Egy órával később az ipari területen éjszakai műszakban dolgozók lövéseket hallottak. Lloyd halálát kivégzésként mutatták be. Nem sokkal ezután Hernandez házának biztonsági felvételein látszik, ahogy hazaérnek – a tight end kezében fegyverrel, bár a gyilkos fegyvert nem találták meg. A házban és azon kívül összesen 14 kamera volt felszerelve, amelyek felvételeiből 6-8 órányi anyag hiányzik. Hernandez és Lloyd mozgását a mobiltelefonok, útmenti és bolti biztonsági kamerák adatai alapján szinte lépésről-lépésre rekontstruálták.

[június 28. betoldás az emberölés melletti többi vádpontról] Öt pontban vádolják az emberölés mellett Hernandezt engedély nélküli fegyverek tartásával és tiltott (engedéllyel sem lehet magánszemély birtokában) fegyver tartásával. 

Kronológia sorrendben a tragikus éjszaka eseményei:

Június 16.

Este kilenc óra után Hernandez sms-t küld két barátjának, hogy jöjjenek vissza, majd Lloydnak, hogy találkozni akar vele. Egy órával később újabb üzenetet küld az egyik barátjának „jó lenne, ha sietne egy kicsit”. A két férfi megérkezik Hernandez házához, ahol a tight end fegyverrel a kezében látható a biztonsági kamerák felvételein.

 
Június 17.

Éjjel egy órakor hagyja el a három férfi Hernandez házát egy ezüst, bérelt Nissanban. Fél háromkor érnek Lloyd házához (az autó útvonalát a mobiltelefonok és biztonsági kamerák felvételei alapján végig tudták követni). Lloyd testvére látja, ahogy beszáll az ezüst Nissanba. A környéken található biztonsági kamerák ezt megerősítik. Az autó Boston környékén furikázik, majd 3:07 perckor megtörténik a már idézett üzenetváltás Lloyd és testvére között, ami az ügyész szerint arra utal, hogy az autóban rosszra fordult a helyzet. Hernandez az autóban közli Lloyddal, hogy nem megfelelő emberekkel beszélt, amit nagyon rosszul vett. 3:23 perckor A Nissan Hernandez otthonának közelében letér az autópályáról. Egy kereszteződésben látszik az autó a megfigyelő kamera felvételén. Az egyik irányba Hernandez otthona, a másikba az ipari területhez vezető út van, amerre befordul az autó. A következő percekben éjszakai műszakban a közelben dolgozók öt lövést hallanak. 3:27 perckor az ezüst autó ismét megjelenik a kereszteződésben. Két perccel később Hernandez házához érnek és a három férfi kiszáll az autóból, ami a ház biztonsági kamerafelvételein látszik. Bemennek a házba, majd le az alagsorba (innentől hiányoznak a biztonsági kamerák felvételei).

 
A kereskedőhöz visszavitt bérautóban töltényhüvelyt találnak.

(Forrás: Boston Globe, ESPN Boston, Yahoo Sports.)

---
Aaron Hernandezt a rendőrök bilincsben vezették ki a házából (június 26.). A váddal még ezen a napon a bíróság előtt szembesítik. Ameddig ez meg nem történik, a rendőrség nem hozza nyilvánosságra a vádat. Sam Sutter, a kerületi ügyész azt mondta, hogy 20:00 órakor (magyar idő szerint) áll Hernandez a bíró elé.

---
A Ropes & Gray Ügyvédi Iroda ügyvédje, az Aaron Hernandezt képviselő Michael K. Fee a következő nyilatkozatot adta ki tegnap [június 24-én] este:

"Ügyfelünk, Aaron Hernandez az elmúlt héten pletykák, téves információk, és hamis híradások megállíthatatlan áradatának szereplőjévé vált a médiában. Ezek között újra és újra nyilvánosságra hozták azt az állítólag hivatalosan megerősített hírt, amely szerint letartóztatási parancsot adtak ki Aaron ellen, egy olyan hírt, amelyről bebizonyosodott, hogy valótlan. E hamis híradások egyike sem hivatalos forrásból származott, és nagyra értékeljük a Bristol megyei területi ügyészi hivatal nyilvánosság előtti bejelentések terén tanúsított professzionális és visszafogott hozzáállását, mialatt nyomozást folytat. E folyamatban lévő nyomozás érdekeit tiszteletben tartva, továbbra is tartózkodni fogunk az azzal kapcsolatos nyilatkozatoktól."

(forrás: ESPNBoston.com)

---
A sajtóhírek szerint időközben azonosították az áldozatot, a 27 éves Odin Lloyd személyében, aki az alsóbb osztályú Boston Bandits futball cspatának volt a linebackere. A rendőrségi források szerint gyilkosság történt, Lloydot fejbe lőtték. Egyes hírek szerint Lloyd többször randizott Hernandez barátnőjének nővérével. Sajtóértesülések szerint a gyilkosság napján Hernandez, Lloyd és másik két férfi együtt voltak egy bárban, majd együtt távoztak egy gépkocsival. A járművet Hernandez vezette, erre az áldozat által egy másik barátjának küldött mobil üzenet utal. Nem tudni, hogy hova mentek, de egy forrás szerint csak hárman érkeztek vissza Hernandez házához, Lloyd nem volt velük. Egy rendőrségi forrás szerint a bizonyítékok összefüggést mutatnak a bűncselekmény (egyik?) helyszíne és a Hernandez által vezetett jármű között. Szerdán a nyomozók ismét visszatértek Hernandez házához, de nem válaszoltak a média kérdéseire. Rendőrségi források szerint egy ezüst színű oldalsó visszapillantó tükör elemét keresik a környéken (a Hernandez által bérelt Chevy SUV állítólag ezüst színű, egyébként több bérelt gépkocsija is van). Még aznap kora délután Hernandez visszaérkezett a házához (Patriots fölsőben), és ő sem beszélt a lezárt területen kívül csoportosuló riporterekkel. A híradások szerint a rendőrség szerdai aktivitása elmaradt a kedditől, amikor három órán át tartózkodtak a játékos házában. Hivatalos közlemény továbbra sem adott ki sem a rendőrség, sem Hernandez, illetve a képviselői. Egyesek szerint egyébként Hernandez még akkor is számíthat valamilyen NFL szankcióra, ha patyolat tisztán kerül ki ebből az ügyből.

(forrás: myfoxboston.com abcnews)

---
A Patriots vonatkozású írások között első helyen jelent meg a hír, miszerint kedd este rendőrök jelentek meg Aaron Hernandez házánál.

A hírek szerint Hernandez házától nem messze - kb. 1 mérföldre - egy ipari területen hétfőn délután találtak egy holttestet, állítólag egy 27 éves bostoni férfiét. A halál oka egyelőre ismeretlen. Állítólag fontos bizonyíték az ügyben egy Hernandez által bérelt Chevrolet SUV. Állítólag kedd este átkutatták(?) a házát, legaláb is láttak rendőröket bemenni a házba. Állítólag Hernandeznek kérdéseket tettek fel, de nem gyanúsították meg. Egyes sajtóhírek szerint Hernandez "nem együttműködő" a rendőrséggel, mások szerint viszont egyszerűen csak hívta az ügyvédjét. Állítólag két férfi - egyik sem Hernandez - próbálta elhagyni a házat, de feltartóztatták, majd rendőrségi autókkal szállították el őket. Este látni vélték, amint Hernandez kinéz a ház ablakán. Állítólag rendőrök kutatták át a garázst, továbbá később egy rendőr egy dobozzal a kezében hagyta el a házat.  A sajtóhírek szerint hivatalosan eddig senki nem kommentált, nem erősített meg és nem cáfolt semmit - ennek köszönhető a sok "állítólag" kifejezés a részemről. Greg A. Bedard tweetelte ezeket a fotókat:
Hernandez háza, jobbra rendőrségi járművek; a rendőrök belépnek Hernandez házába; a két távozni készülő férfi igazoltatása.

(forrás: boston.com , si.com)

Hozzászólások

2013. 06. 19. 10:15
Lucius
Csodásan hangzik.
2013. 06. 19. 10:30
_bb
"Blikkesen" hangzik.
2013. 06. 19. 11:06
Cribs-be illő házikó. Hivatalos infó legfeljebb a hatóságok részéről várható idővel. A Patriots már jelezte, hogy tőlük senki se várjon kommentet.
2013. 06. 19. 11:17
DM
hmmm nem semmi kis kulipintyó :D :D
2013. 06. 19. 11:29
Gordon
éppen szívott a haverokkal amikor megjelentek a rendőrök, hogy ne legyen balhé és címlap ezért a haverok elakartak "párologni" ő pedig azonnal hívta az ügyvédjét mert addig is tisztul:-) kb ezt tudom elképzelni.
2013. 06. 19. 12:21
bence.szel
2013. 06. 19. 16:53
Bulow
Sztem sajnos a helyzet rosszabb: szívtak a haverokkal a halott csávó meg túllőtte magát, ők meg kivitték az erdőszélre Hörni terepnyányójával... És ez a jobbik verzió...
2013. 06. 19. 17:22
lesliemus
ti nektek aztán erős a fantáziátok... gondolom már lelki szemeitek előtt már látjátok narancssárga kezeslábasban, bilincsekkel a kezén-lábán, ahogy viszik a villamosszékbe... szééép... tudjuk már meg a frankót, ne pedig temessük már szegény srácot...
2013. 06. 19. 17:45
cescf4
gondolom Paul Crewe-nak kell egy jó TE a sitten
2013. 06. 19. 18:14
DM
abba a börtön bandába én is benne lennék csak úgy poénból :D :D
2013. 06. 19. 18:52
TMR

"I think we can all agree that the point of this article is that the Jets suck."
2013. 06. 19. 20:44
Az áldozat barátnője és Hernandez barátnője testvérek..
2013. 06. 19. 22:22
infidelitas
2013. 06. 19. 22:23
infidelitas
Bár érdekes, hogy tegnap este még "uncooperative" volt Hörni, ebben a cikkben pedig már együttműködő... Szóval tényleg képlékeny a dolog, a sajtó is csak találgat...
2013. 06. 19. 23:21
trotter
A halott srác pedig le lett lőve. Alakul egy Ray Lewis-gate II.
2013. 06. 20. 07:25
infidelitas
http://www.nfl.com/news/story/0ap1000000213516/article/lawsuit-alleges-aaron-hernandez-shot-man-in-florida
2013. 06. 20. 07:26
infidelitas
ezt most komolyan nem hiszem el...
2013. 06. 20. 08:23
timep76
Könyörgöm, valaki írja le, hogy most pontosan mi köze van a februári esetnek és a polgári pernek a tegnapi gyilkosságos történethez. Sajnos annyira azért nem megy az angol, hogy ebből a cikkből összerakjam.
Előre is köszönöm.
2013. 06. 20. 08:25
Ez utóbbinak nem sok hitelt adok. Komolyabb rendőrsági ügy lenne belőle, még ha csak az alapjai igazak lennének, amiről már biztos írtak volna - illegális fegyvertartás például.
2013. 06. 20. 08:34
timep76
OK. De mi a pontos elmélet?
2013. 06. 20. 08:38
Egy férfivel Miamiban nézeteltérése támadt egy bárban. Együtt szálltak autóba, ahol Hernandez fegyvert rántott, megfenyegette, majd az "véletlenül" elsült és arcon lőtte a komát, akinek súlyos sérülései keletkeztek, és nagyon komolyan sérült az egyik szeme is. A sértett ühyvédje szerint a fegyverhez nem is volt Hernandeznek engedélye. A cikk, legalábbis amit korábban az ügyben olvastam csak a polgári pert említi. A rendőrség semmit sem mondott és a hírek szerint nem is tett, ami több mint érdekes. Egy verzió lehet, hogy nem sikerült azonosítani a "támadót". Ami magyarázná azt is, hogy miért a mostani üggyel egyidőben jelenik meg a sztori a hírekben.
2013. 06. 20. 08:45
timep76
Köszönöm szépen. Akkor a nagy részét mégis megértettem, de valóban igazad van, ez annál sokkal súlyosabb eset, hogy egy sima polgári perrel el lehetne intézni vagy egész eddig ne essen szó róla. Nem értem, hogy ilyen spekulációk, hogy jelenhetnek meg az NFL hivatalos honlapján.
Még egyszer köszönöm a tisztázást.
2013. 06. 20. 11:39
_bb
Annyi pontosítással, hogy a sztori szerint karon lőtte, majd a golyó az ereiben felment az arcáig...csak hogy "hihetőbb" legyen. (Persze nem azt mondom,h nem lehetséges, de...)
2013. 06. 20. 12:33
Tzimisce
A kommentelők között az a verzió is feltűnt, hogy lehet, hogy azért kussolt a csávó, mert őnála is volt fegyver, illetve esetleg megtámadta Hörnit, aki így védekezett. Nekem ez a verzió életszerű.
2013. 06. 20. 08:34
Frissítettem a cikket. Jelentősen romlott Hernandez megítélése..

"Frissítés: Az áldozat (Odin Lloyd) barátnője és Hernandez barátnője testvérek. A Fox rendőrségi forrásra hivatkozva állítja, hogy Hernandez, Lloyd és két másik férfi egy bostoni szórakozóhelyen volt együtt az emberölés éjszakáján, ahonnan négyen együtt távoztak egy olyan autóban, amit Hernandez vezetett. Az autó útvonalát és az ott történteket még tisztázzák, de Hernandez házához már csak hárman tértek vissza. Szerdán a rendőrség nyomozói is visszatértak Hernandez házához, ahol a környező utcákat és a szorosan vett környéket kutatták át. Hernandezt továbbra sem nevezték meg gyanúsítottként, de jelen állás szerint közvetlen kapcsolata van a halálos éjszakán történtekkel."
2013. 06. 20. 09:41
Bocs, közben én is... :)
2013. 06. 20. 08:55
Kuin
Hogy visszafogottan fejezzem ki magam ez szopás... Tebowból TE-det kell hogy csináljunk :D
2013. 06. 20. 10:46
pm11
lehet ezért jött, mert ezt már tudták a pats-nél?
2013. 06. 20. 12:09
cspeti98
nem tudhatták ezt amikor Tebow-t leigazolták mert ő a múlt héten jött a srácot pedig hétfőn lőtték le
2013. 06. 20. 08:55
Jó reggelt :(

Nagyon szomorúan olvasom a híreket. A két ifjú TE titánunkkal nincs minden rendben, az egyik sérült, a másikat épp most vonják nyomozás alá. Remek.
Még jó, hogy 7 TE van most a rosteren. Brady kap egy full új TE-WR alakulatot. Megmutathatja mennyire is jó.

Azér nagyon bízom benne, hogy mindez csak valami félreértés és semmi köze a dologhoz. Nekem ö nélkülözhetetlenebb, mint Gronk.
2013. 06. 20. 09:08
Kuin
apropó amúgy, ha ne adj Isten lesittelik csórikámat, a szerződésében foglalt pénz felszabadul vagy buktuk, vagy mi lesz a sorsa?
2013. 06. 20. 09:25
Lucius
Azért ha kinyírt valakit olyan nagyon nem sajnálom "csórikámat", ha lesittelik. De remélem, hogy nem Ő volt.
2013. 06. 20. 10:45
Kuin
Én most a csapat oldaláról közelítettem a dolgot, de hidd el, ha valóban "csórikám" tette, nyugodj meg én se fogom sajnálni, sőt, ugyanakkor a csapatnak ez nagyon nagy érvágás...
2013. 06. 20. 10:48
pm11
sohasem értettem miért is kell egy picit gyengébb, de balhémentes srác, mikor a másik jobb. Lassan kezdek rájönni, és pont ezek miatt egyre többre értékelem Tebow-t is...
2013. 06. 20. 09:56
DM
Ezt nem értem az uccsó mondatot ha patyolat tiszta Hernandez akkor is számíthat az NFL.-től büntire de MINEK? mert rossz hírét kelti az NFL.-nek vagy mi a tosz ?
2013. 06. 20. 10:28
NFL personal-conduct policy... mondjuk "NFL Etikai Kódex". Eszerint az NFL játékosoknak (és mindenkinek az NFL berkein belül) sokkal többet kell tenniük, mint egyszerűen csak tartózkodni a bűncselekmények elkövetésétől. Minden egyes nyomozás, letartóztatás, vagy bármely nem megfelelő viselkedésre utaló állítás alkalmas arra, hogy aláássa a liga pozitív megítélését. (Roger Goodell többek között erre hívta fel a figyelmet a 2010-es Roethlisberger botrány kapcsán). Vagyis, nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani.
2013. 06. 20. 10:50
pm11
Erről a Maradona / Pelé kérdés jut eszembe. Jobban örülnék, ha a kölök inkább pelére akarna hasonlítani mint Maradonára...
2013. 06. 20. 12:35
Tzimisce
Ez szerintem egy nagyon jó policy, mert igenis példaképekről beszélünk, akikre (főleg a gyerekek) felnéznek. Ezért is gond a balhés játékos, akikkel tudomásom szerint csak két aktív edző tud rendesen bánni, BB és Coughlin.
2013. 06. 20. 17:29
DM
Köszönöm szépen pirko az útbaigazítást és elnézést kérek tudatlanságom végett,de nem tudtam,hogy ilyesmi is létezik most már igen :)
2013. 06. 20. 10:18
focilap
Ezekből az infókból nekem az jön le, hogy nyílván nincs jó helyzetben Hernandez, de amíg valami indíték nem jön elő vagy valami a gyilkos fegyverrel kapcsolatban ami Hernandezhez kapcsolható addig nincs nagy gondban.

Hozzáteszem, hogy ha tényleg valami köze van hozzá akkor remélem lesittelik.

Az utolsó mondatot meg én se értem, hogy ilyen helyzetben az NFL-től miért számíthat büntetésre.
2013. 06. 20. 10:29
2013. 06. 20. 10:26
loop80
Ekkora BAROMÁLLAT hogyan lehet valaki??? Tökmindegy, hogy ő lőtte le a lájnbekkert, vagy valamelyik haverja, a fent leírtak alapján (valószínűleg) köze van Hörninek a gyilkossághoz.

Osztom Paul43 véleményét, szerintem is nagyobb érvágás AH kiesése, mint Gronké. (Bármit is mutat a statisztika!)

Ilyen hír után kettőzött "örömmel" indulok dolgozni... :(
2013. 06. 20. 10:40
Bandi
Ha a barátnőd testvérét lelövik miután veled bulizott és te vitted haza - legalábbis ez olvasható ki a hírforrásokból - akkor nyilván részese vagy a nyomozásnak. Az eddigi összes forrás szerint Hernandez nem gyanúsított.
Anno azért csúszott a 4. körig mert tiltott drog használaton kapták az egyetemen (marihónaljázott - amit szerintem ott kb a lakosság fele használ (Floridáról van szó, ahol bevett gyakorlat az gyógyászati használat.))
2013. 06. 20. 10:51
Bandi
Abból hogy a nyomozás elején egyből hívott ügyvédet, valamit hogy mindenki kussban van az ügy kapcsán (Hernandez, Pats, Rendőrség), illetve hogy nyugodtan elhagyhatta a házat (valószinűleg edzeni volt), arra enged következtetni, hogy nem Ő a hunyó. Remélem

http://edition.cnn.com/2013/06/20/us/massachusetts-aaron-hernandez/index.html?iref=allsearch
2013. 06. 20. 10:53
pm11
hiába jó játékos, ha nem tud játszani akkor annyit ér, mint egy marék molylepke...
2013. 06. 20. 10:50
cescf4
de nem a bnője testvérét lőtték le, hanem annak az ismerősét
2013. 06. 20. 10:54
Kuin
Azért poén, pár napja sírtunk hogy most indul a nagy uborka szezon erre tessék, van min izgulni, igaz nem ilyen izgalmakra vágytunk, de na akkor is :)
2013. 06. 20. 10:57
Bandi
2013. 06. 20. 12:31
Tzimisce
Sejtem, hogy a latino férfi miért hív azonnal ügyvédet ilyen szituációban, de elég gáz, ha kellett neki hívnia. Reméljük, hogy nem ő tette, de sajnos egyelőre nem jó irányba megy az ügy...
Örülök, hogy nyomozás folyik és nem boszorkányüldözés.
2013. 06. 20. 12:42
Arsenal
Újra kérdezem, most már többed ízben. KINEK FOG TOM DOBÁLNI!!!?
2013. 06. 20. 13:00
Lucius
Wilfork?
2013. 06. 20. 13:27
Kuin
vagy a kisfiának a kertben :D
amúgy nem kell aggódni BB és JMD megoldja a kérdést :D
2013. 06. 20. 14:30
Gordon
Boyce, Dobson, Jenkins, Amendola, Ballard, Hóember, Jones, Sudfeld, Vereen...majd Gronk és ha Hörni nem lesz akkor ugyis jön valaki..Tom-nak van egy elit fala és egy jó keze ez a kettő elég ahhoz, hogy bárkinek odadobja a zsugát..ha nem akkor majd futunk, ott sem vagyunk gyengék:-) gyerekek ne legyetek már ennyire pesszimisták
2013. 06. 20. 14:42
kyobalu
+1

Amendola elit..Jenkins tapasztalt..Jones-nek ellenünk mindig jól ment..Dobson, Boyce, Thompkins pedig nagy tehetség.. Ballard Gronk 2.0, még ha lassabb is.Az edzésinfók alapján Sudfeld sem elveszett lélek, jó blokkban és passzban is, olyan Gronk 3.0. Van 3 kifejezetten erős futónk is..Erős Tom előtt a fal. Nagy gondok azért nem lesznek szerintem.. ;-)
2013. 06. 20. 12:53
magooc
hát elég kusza az ügy. úgy néz ki,hogy aaron karrierjének itt a vége. bűnrészesség a legkevesebb, ami kinéz neki...
2013. 06. 20. 14:25
Gordon
azért ne temesd már el !!
2013. 06. 20. 13:46
timep76
Ha teljesen tiszta is Hörni, most már soha sem fogja tudni lemosni magáról, hogy "kabátlopási ügybe" keveredett. Ray Lewis visszavonulása kapcsán, a második SB győzelmét követően még a magyar médiában is esett szó arról, hogy karrierje elején belekeveredett egy gyilkossági ügybe (én nem tudok ehhez hozzászólni, mert akkor még nem követtem az eseményeket), pedig az nem tegnap történt.
De egyenlőre nem sokat tudunk (de azt biztosan)
2013. 06. 20. 13:55
Kuin
szerintem ha lesz 2 gyűrűje nem nagyon fogja zavarni :D
2013. 06. 20. 15:10
lesliemus
akkor idén a pats lesz a bajnok?
2013. 06. 20. 14:56
bence.szel
Az, hogy hivta az ugyvedjet egyaltalan nem utal semmire, kint gyakorlatilag senki sem beszel a rendorseggel ugyved nelkul. Ez volt a logikus lepes, barmi is tortent. Varok vmi kozlemenyt most mar, mert ezek a kulonbozo forrasok elegge megbizhatatlanok tudnak lenni. Amugy ha tenyleg az a helyzet, amit allitanak szerintem mar gyanusitottkent kezelnek. Remelem nem volt aktiv reszese a dolgoknak, onnantol meg az nfl megoldja.
2013. 06. 20. 15:20
Azért ha Aaronnak ehhez tényleg köze van, akkor elég hülye volt, hogy ott hagyta azt a kocsit a tett színhelyén amit ö bérelt. Epic fail lenne.
Amúgy odakinn tényleg nem csinálnak semmit ügyvéd nélkül, jó lépés volt.
Kíváncsi vagyok a folytatásra. De tényleg srácok (lányok) még ne ítéljük el. Az, hogy bandatag haverjai vannak, szerintem nem nagy szám. Ha jobban körbenézünk mi is találhatunk az ismerettségi köreinkbe ezt-azt :)
2013. 06. 20. 15:43
bence.szel
Nem hiszem el, hog pont Hörninek kell belekeverednie valami ilyenbe... Nagyon birom a sracot es a jatekat is, nem tudom elkepzelni, hogy tenyleg elkovetne valami ehhez hasonlo buntenyt!
2013. 06. 20. 18:05
Van olyan twitter hír, hogy Hernandezt le fogják tartóztatni a gyilkossággal kapcsolatban: https://twitter.com/stevesilva/statuses/347723096377135104
2013. 06. 21. 08:29
Állítólag a várható letartóztatás nincs közvetlen kapcsolatban a gyilkossági ügyben folyó nyomozással. (?)
2013. 06. 20. 19:26
trotter
ESPN Boston cikk uccsó sora: He has not yet been ruled out as a suspect.

És ez baj!
2013. 06. 20. 19:29
trotter
2013. 06. 20. 20:47
ABC news jelenti, hogy Hernandez házában a biztonsági kamerák felvételeit szándékosan tönkretették... és még takarítóbrigádot is kirendeltek, hogy eltüntesse a nyomait.

Zseniális.
2013. 06. 21. 08:26
Ha jól értem, azt írják, hogy a biztonsági rendszert, amely biztonsági kamerákat is magába foglalt, szándékosan darabokra törték ("intentionally smashed"). És Hernandez mobiltelefonját is darabokban adták át a nyomozóknak. Meg persze a takarítóbrigád... Ez nekem nagyon primitívnek tűnik. A biztonsági rendszert nem kell szétverni, elég, ha az adatokat törli valaki, vagy eltünteti az adatrögzítő egységet. Mobiltelefont összetörni? Ettől aztán nem tűnnek el belőle az adatok. meg aztán minek átadni összetörve? Miért nem "veszíti el" egyszerűen? Takarítóbrigád??? Persze, csak hogy még több tanú legyen... ugyan már!
2013. 06. 21. 09:06
timep76
A DoM által írt ABC news hír azóta több oldalon is megjelent.
Két lehetőség van:
1. Vagy a média kitalál valamit, hogy legyen hír vagy újabb fejlemény egy hírhez kapcsolódóan (akár úgy, hogy egy valós kiszivárogtatás köré költenek egy akkora mesét, hogy egy flekket megtöltsön) és ezt más hírforrások is átveszik, és így még azelőtt a közvéleménnyel elítéltetnek valakit, akinek járna az ártatlanság vélelme.
2. Hernandez tényleg akkora kretén, hogy a hozzá közeli erdőben, úgy, hogy egy sima kocogó is simán megtalálja dobja ki azt a fickót, akiről mindenki tudja, hogy együtt buliztak, a nevén bérelt autót nem tünteti el (letört tükörrel). Miután beszélt (egy nyilván nem tök hülye) ügyvéddel, az ügy kirobbanását követően (amikor néhány riporter már biztos ott figyel + a rendőrök) hív egy takarítóbrigádot, összetöri a biztonsági rendszert (vagy egyes részeit) meg a mobilját.

Mindkét verzió elég kiábrándító!
2013. 06. 20. 21:41
Zarathorn
Nesze neked eddig volt ligaelit TE duónk, de szépen lassan az egyik többet van kés alatt mint pályán a másik meg egyre közelebb a bilincshez...
2013. 06. 21. 08:29
loop80
Azért az nem semmi, hogy milyen kiemelt figyelemmel követik Harnandez ügyét. Helikopterrel követik, lerohanják a benzinkútnál... Hiénák. :(

http://espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/9409326/aaron-hernandez-new-england-patriots-seen-olin-lloyd-surveillance-video-reports-abc-news
2013. 06. 21. 08:29
loop80
2013. 06. 21. 09:50
trotter
Hát, egyre inkább úgy néz ki, jövőre a védelem és a futás viszi majd a vállán a csapatot.
2013. 06. 21. 11:23
Na, ez is érdekes: egy Patriots közeli forrás szerint Hernandez csütörtökön edzeni szeretett volna a Gillette Stadionban. Az alkalmazottak már várták, és ugyan beengedték az épületbe, de közölték vele, hogy távoznia kell. A Patriots szóvivője, Stacey James annyit közölt, hogy fogalma sincs, miért jött Hernandez a stadionba tegnap. "Egy edző sincs itt" - mondta, és elzárkózott minden további nyilatkozattól. ... ajjaj :(
2013. 06. 21. 11:44
DM
remek egyre másra érkeznek a jobbnál jobb frissítések sebaj hiszem azt,hogy mindenki pótolható és beugrik a helyére valaki mind Gronk mind Hernandez helyére
2013. 06. 21. 12:20
timep76
Itt a vége! Itt a vége?

Kiadták ellene az elfogatóparancsot (igaz, hogy "csak" az igazságszolgáltatás akadályozása miatt)

http://boston.cbslocal.com/2013/06/21/source-arrest-warrant-issued-for-aaron-hernandez/
2013. 06. 21. 12:34
loop80
Ebből "cut" lesz... :( Szerintem.
2013. 06. 21. 12:43
vpi
Hát... ok nélkül nem hiszem hogy megsemmisítette volna a biztonsági kamerákat. A jobbik eshetőség, hogy ő nem volt benne, "csak" a haverjait akarja menteni vele, akkor is kinéz pár év a rács mögött.
Szerintem Hernandezről lemondhatunk a továbbiakban, akár ezért akár azért de biztos vád alá helyezik, és ha ki is derül, hogy ártatlan (amit egyre inkább kétlek) a börtönben (előzetesben) csak gyúrni van módja, a gameplan biztos nem küldik be nekik.
De ha ki is jön szezonkezdetig, mert kiderül, hogy ártatlan, mi nem az a csapat vagyunk, akik ilyen játékosokat foglalkoztatnának.
Teljesen logikusan egyébként, hisz rontja az üzeletet.
2013. 06. 21. 12:56
loop80
Sajnos igazad van: a mi (=Pats-drukkerek) szempontunkból lényegtelen, hogy esetleg ő a gyilkos, vagy "szimplán" bűnrészességet állapítanak meg nála.

Mert arról már nyugodtan lemondhatunk, hogy ártatlan, ui. minden ez ellen szól...
2013. 06. 21. 12:44
cspeti98
lolpats.tumblr.com/image/53451273993

azért remélem ez nem következik be...
2013. 06. 21. 12:47
Lucius
Elképesztő hogy emberek szimplán hülyeségből eldobják azt a vagyont és hírnevet, amiről több milliárd másik ember egész életében csak álmodozik. Ha kiderül, hogy ártatlan, akkor ez rá nem vonatkozik, de láttuk már nem egy ilyen esetet.
2013. 06. 21. 13:15
cescf4
ilyen az emberi természet, ha vkinek elborul az agya és nem képes tisztán gondolkodni, akkor mind1 milyen háttérrel rendelkezik
a sportolók meg sosem az önuralmukról, magas IQ-jukról híresek (általánosságban)


de gondolom ebben az esetben is csak évek múlva (vagy sosem) tudjuk meg a teljes igazságot

2013. 06. 21. 13:05
cspeti98
Állítólag a szomszédok lövéseket hallottak.Egyébként hogy lehet valaki olyan hülye hogy ott hagyja a meggyilkolt fickó mellett a kocsiját?
2013. 06. 21. 13:21
cescf4
ez is olyan dolog, hogy amíg nem vettél részt emberölésben, addig nem tudhatod
(én sem, nehogy azt hidd)

főleg ha hirtelen felindulásból tette, akkor csak később pár perccel esik le tettének következménye (legyen az a börtön vagy karrier+család elvesztése)
lehet én se tudnék tisztán\logikusan gondolkodni abban a pillanatbanbtw, nem tudja vki mennyi lett Hernandeznek a Wonderlic tesztje? :D
2013. 06. 21. 13:32
timep76
Lehet, hogy a buli után, kicsit részegen csak játszadoztak az újonnan vett illegális pisztollyal az erdőszélen (mint a hülye gyerekek), és rosszul sült el a dolog, aztán meg összefosták magukat (hogy de b.meg most mi lesz).
De ha így is volt, akkor sem ment fel senkit az alól, hogy nem szóltak a rendőrségnek. Legalább ebben bűnös az egész társaság.
2013. 06. 21. 13:41
loop80
17 pontja lett.

http://www.boston.com/sports/football/patriots/graphics/04_28_11_draft_database/

Korrekt kis táblázat, érdemes nézegetni!
2013. 06. 21. 14:00
cescf4
2013. 06. 21. 13:53
dravait
Hát ez úgy hiányzott, mint üveges tótnak a hanyattesés. Ő olt a másik nagy kedvencem Welker mellett, erre ő is kiesik. Hát jöhetnek az újoncok. Mondjuk kíváncsi lennék BB mester első őszinte gondolatára, amikor a hírt meghallotta...
2013. 06. 21. 13:53
dravait
Hát ez úgy hiányzott, mint üveges tótnak a hanyattesés. Ő olt a másik nagy kedvencem Welker mellett, erre ő is kiesik. Hát jöhetnek az újoncok. Mondjuk kíváncsi lennék BB mester első őszinte gondolatára, amikor a hírt meghallotta...
2013. 06. 21. 14:00
Lucius
Leírom neked cenzúrázott formában:
Hernandez!? That **** ***** the ***** *** ****, ***** a ******* *****. Why me!? Why!?

Valami ilyesmi.:)
2013. 06. 21. 15:51
DM
Bár tudom most inkább sírni kéne de ezen a beszólásodon dravait még most is nevetek hiányzott,mint az üveges tótnak a hanyattesés
2013. 06. 21. 16:08
Gordon
nehezen tudom elképzelni, hog Hernandez lépéseit nem egy komplett ügyvédi gárda határozza meg az első ügyvéddel történő beszélgetés óta. Sztem Kraft bácsi legjobb ügyvédei állnak őrt a házánál:-)az, hogy a magántulajdonában lévő biztosági kamerákat és telóját megsemmisítette nem ok a letartóztatásra és nem lepődnék meg ha az ügyvédek tanácsoltak volna. Nincs felvétel, így a rendőrökön van a bizonyítási kényszer a tartozkodásával kapcsolatban. Amerikában padig könnyű alibit gyártani ezt O.J óta tudjuk:-)
2013. 06. 21. 16:16
csak úgy kérdezném, hogy ha Bostonban a szomszéd házból lövéseket hallanak, akkor nem kellene hívni a rendőrséget minimum?!
vagy ilyen jó a szomszéd reakcióideje, hogy 3 nappal rá jut eszébe?!

elég kusza az ügy, de remélem, hogy nem "sok" köze volt az egészhez, bár ha a hírek fele igaz, csak(ahogy általában a sajtóban), akkor is qrva nagy gebaszban van...

és ugyebár, már van egy lánya is!
hát szarban van az biztos, de amíg nem bizonyítanak rá vmit addig szurkolok neki!
2013. 06. 21. 16:30
bence.szel
2013. 06. 21. 16:53
trotter
Idén már semmiképp nem játszik nálunk (if ever) még ha a rendőrség el is engedi Goodel bácsi sián eltiltja ezért egy évre, de lehet hogy mint Vick-et indefinitely.

Gyerünk Dobson fiam szedd össze magad, Boyce ne lazsálj!
2013. 06. 21. 17:01
Gordon
trotter! nem semmi vagy:-) pesszimizmusból 5ös:-) várd már ki a végét !
2013. 06. 21. 16:55
fejszee
nincs elfogató parancs ellene ( 16.20as hír)
2013. 06. 21. 17:15
cescf4
végül is Teo bnőjét is csontig beszívta az egész média\közvélemény, lehet hogy csak késői farsangi buli volt Hernandezéknél, csak túl hiteles volt a jelmezük ^^
2013. 06. 21. 18:09
sting
Az hogy nincs valaki ellen elfogató parancs, még vajmi kevés örömhír ...
A rendőrök nagyon körűltekintőek, és csak biztosra fognak ugrani. Előre lehetett tudni, hogy uborkaszezonban mekkora publicitása lesz az ügynek.
... És valjuk be a srácok közűl egyik sem atomfizikus ... Sem elfedni, sem eltüntetni nemfogják tudni azt, ha történt valami.
És annyit egy játékos sem ér, hogy a pats mint szervezet hagyjon foltot ejteni magán.
Manapság már a közutak, terek , minden bevan kamerázva. Minden mobil kommunikáció rögzítésre kerűl. 3-4 nap alatt minden fellelhető infohoz hozzájutnak a nyomozó szervek.
Sajnos ha Hernandeznek bármi köze is volt az ügyhöz az napok alatt kiderűl...
És ismerve a Pats hozzálását - már elkezdték átírni a playbookot.
2013. 06. 21. 18:12
sting
Sorry ... A sajnos nem annak szól, hogy kiderűl az igazság, hanem annak ha ez Hernandezt, és ezen túl a Patset negatívan érinti.
Az egész ügy végtelenűl sajnálatos ....
2013. 06. 21. 21:05
BaP
Ennyi szar, ami mostanság a csapat körül történik, hogy ebből biztosan csak SB győzelem lehet :)
Kb ez az összes, amit viccesen/ pozitívan tudok az elmúlt időszakról írni.

Az egyik (agyonfizetett) te felelőtlenül bulizik, és folyamatosan műteni kell, a másik meg gyilkossági ügybe keveredik. Van, aki 2 soft edzés alatt megsérül, van akiről kiderül, hogy cukorbeteg ....

Innen lassan csak felfelé van ...
2013. 06. 21. 22:29
Lucius
Én várom ezt az évet. A védelemtől nagyon sokat várok. Most ők veszik át a stafétabot.:) És mint tudjuk, a védelem nyeri a bajnokságot. (Amúgy utálom ezt a mondást, de most jól jönne, ha igaz lenne).
2013. 06. 22. 08:30
BaP
Tom zsenije ide, vagy oda, a Pats számára a d# kell hozza a meccseket az elején.
Én arra számítok, hogy amint kiderül, mi van, egy Rutinos elkapót hozunk még, de biztos, hogy idő kell, mire ez az offense összeáll.
Boyce,Dobson és szerintem Sudfeld is hamar a mélyvízbe kerülhet. A szezon második felére jön majd Gronk, de addigra az már nem az eredeti rendszer lesz, kell majd összeszoktatás. Herni kilőtte magát, Gronk sérült, Ballard térde még nem oké, a szezon eleje nem a TE sortól lesz valószínűleg hangos. A futókon, és a WR-eken rengeteg múlik majd.

De szerintem - és most próbálom jó oldalát keresni a sokkoló történéseknek- sok deffensive koordinátor fogja vakarni a fejét, mert valami új dologgal fogunk felállni, az biztos..
2013. 06. 21. 22:52
mhatrix
Should Aaron Hernandez be unable to start season, Patriots could open 2013 with their 5 leading receivers from 2012 not in lineup.
by shefter

ennyi volt...
2013. 06. 22. 00:00
Bandi
Tommy Boy-nak amúgy is kinéz egy azonnali HOF, ha teljesen új gárdával is hozza a számait akkor tuti MVP lesz és talán végre nem PM lesz az :)
Teljesen OFF:
Szerintetek TB vagy PM lesz előrébb a TOP100-ban ? az NFL szavazásán ?
2013. 06. 22. 00:05
cescf4
PM hype van az nfl.com-on szóval tuti ő lesz előrébb
2013. 06. 22. 00:20
daelaci
PM jobb számokat produkált TB-nél az előző szezonban, így most jogosan fogja megelőzni.
2013. 06. 22. 00:17
cspeti98
felőlem lehet PM az mvp ha SB-t nyerünk
2013. 06. 22. 06:06
pat68
2013. 06. 22. 07:45
magooc
Tavaly még azon aggódtunk, hogy fogunk beférni a fizetési sapka alá. Idén azért, hogy maradjon TE-ünk. Jövőre azért fogunk, hogy legyen egyáltalán csapatunk? Nincs ez így jól!
2013. 06. 22. 08:08
TMR
És ha minden rendben menne, akkor meg azon aggódnánk, hogy miért van ilyen meleg ;-)
2013. 06. 22. 08:56
daelaci
Lesz elég TE a keretben, de lehet hogy Gronk és Hernandez nem lesz közöttük. Amilyen statokat az előző szezonban produkáltak annyira talán a többi TE is képes lesz. A sok kihagyott meccsük miatt, elég átlagos szezont futottak, max a sok elejtett labdájuk volt kiemelkedő.
2013. 06. 22. 11:30
narbony78
Most, hogy Hernandezt lecsukták egy csomó pénz felszabadult a salary-ben! Már csak 2.5 milliót kaphat!
2013. 06. 22. 11:40
sixt
mert lecsukták ?? na ezt meg hol olvastad ??
2013. 06. 22. 14:33
narbony78
Még nem, de bármikor bevarrhatják! Csak a rendőrség akadályozásáért lehet 7 évet kapni az Államokban...
2013. 06. 22. 12:19
bence.szel
Egyrészről nem csukták le, csak számolgatnak, hogyha ez és ez lenne akkor ennyivel terhelné a továbbiakban a capet. Másrészről átlagos szezont futottak? :DDD
daelaci mutass már egy statisztikát, amiből szedted ezeket a dolgokat! :D Szerintem is lenne élet utánuk, de hogy egy csettintéssel pótolnánk egyszerre a "fél" szezont sérült, de így is legtöbb TDvel végző TEünket és a szintén sok meccset hiányzó és ahhoz képest 5 TDt szerző hibrid TE-WRt, az nekem kicsit erős. Nézz meg egy Brady statot akkor amikor ők játszanak és nézz meg amikor csak az egyikük és nézz meg amikor egyikük sem... beszédes lesz ;) Pozitív hozzáállású vagyok, de akkor ezzel az erővel Bradyt cutoljuk mert a completion ratingje nem volt ilyen rossz már vagy 5 éve...
2013. 06. 22. 12:54
daelaci
Az egy dolog hogy milyenek a képességeik, az pedig egy másik, hogy mennyit profitál ebből a csapat. Gronknál 11, Hernandeznél 16 TE-nek volt több elkapása. 106 elkapásuk volt és 15 dropjuk, ez az arány sem túl elit. Fantasztikus dolgokra képesek, amikor egészségesek, de sajnos ez mostanában nem jellemző.
2013. 06. 22. 13:00
daelaci
A pótlásuk nem fikció, hiszen ahogy most kinéz a dolog, egyikük sem lesz ott a szezon kezdetén.
2013. 06. 22. 13:08
bence.szel
Az a 11 és 16 se rossz, ha megnézed a játékidőket, de a yardokban és tdkben Gronk abszolút elől van és Hörni se panaszkodhat egyáltalán. A playoff nélkülük is meg kéne, hogy legyen. Inkább januártól lenne rájuk szükség.
2013. 06. 22. 13:15
daelaci
Hát örülnék neki, ha minél kevesebbet hiányoznának.
2013. 06. 22. 13:14
dajkatom
Remélem, hogy minden rendben lesz Hörnivel és végül kiderül semmi köze az emberöléshez, de azért a helyében én elgondolkodnék:Hogy a picsába bírtam 1 év alatt 2 lövöldözésbe is belekeveredni? Oké hogy kiengedi a gőzt, bulizik, de én azért az első eset után tutira magamba szálltam volna, hogy kellenek-e nekem a régi sittes bandatag haverok? Elárulom a jó választ: NEM! NEM KELLENEK! Új közegben mozgok, új barátokat szerzek, leszámolok a múlttal. Ennyi! Le kell írni a veszteséget és tovább kell lépni!
2013. 06. 22. 13:17
daelaci
Egyre nehezebb elhinni, hogy csak rosszkor volt rossz helyen.
2013. 06. 22. 13:25
dajkatom
Sajnos igen, de a remény hal meg utoljára. Ha valahogy kimászik belőle, remélem tényleg magába száll!
2013. 06. 22. 13:28
bence.szel
Állítólag nem nagyon spanolt senkivel sem a csapatban és megmaradtak a régi haverok, akik miatt elvileg több csapat sem választotta ki őt anno, mondván hogy kemény bandatagok... Le se szarták a füvet, ez volt az ami aggasztotta őket. Meglátjuk mi lesz, addig bízom benne és reménykedem amíg ki nem mondják, hogy bűnös, de tényleg nem fest jól a dolog. :(
2013. 06. 22. 14:17
BaP
Az espn-n láttam egy videóhírt, egyelőre nem a gyilkosság miatt van szarban, a nyomozás akadályozása miatt is simán bevarrhatják.
Márpedig a nagytakarítás, a telefon nehezen magyarázható, de a home security miatt se lehet nyugodt.

Szóval eléggé necces szitu ...
2013. 06. 22. 15:55
crucified
Aki nem ismeri az amerikai -főleg a színes bőrű és latin- bandatagok mechanizmusait, annak fogalma sincs, hogyan működnek. Ez nem arról szól, hogy milliomos lettem és lesz@rom azt a bandát, amihez életem jelentős része kötődik. Ezek a tagok talán nem is egyszer mentették meg Hörnit a haláltól, vagy egyéb súlyos dolgoktól. Ebből nagyon nehéz kiszállni. Megértem Hörni indíttatását, de szerintem is "csak" a rendőrség akadályoztatása lesz a bűne. Valószínűleg többet nem látjuk Pats mezben. DE NE legyen igazam.
2013. 06. 22. 19:09
dajkatom
Abban igazad van,hogy nem ismerem a latin bandák mechanizmusát, de kérdem én: Hogyan és miért jutott el egyáltalán odáig az ügy, hogy életének egy jelentős része bandázással telik? Már középsuliban le kellett volna koptatnia őket, mikor kiderült mekkora tehetség. Teli van az NFL olyan játékosokkal akik megtették.
2013. 06. 22. 16:35
BaP
Itt azért egy embernek szétlőtték a fejét... Aztán igyekeztek a nyomokat eltüntetni.
Azért az mindenhol szigorú téma..
Szóval banda, vagy nem banda, loyalitás vagy nem, hülyének még nem kell lenni...
A másik lövöldözéses ügy miatt semmiben sem lehetünk biztosak... Én nem nagyon látom, hogy varázsütésre megváltozik ez az ügy, csupán a sajtó miatt körültekintőek a zsaruk, és mikor minden tuti, akkor lépnek.

Szerintem ennek a karriernek kb jó eséllyel vége...
2013. 06. 22. 17:34
bence.szel
Ne legyen igazad...:(
2013. 06. 22. 19:17
Burkus
Én szoktam az örök pesszimista lenni, de most nem értem a Ti pesszimizmusotokat. Bár jogász vagyok, az amerikai jogrendszert csak felületesen ismerem. Az ottani gyakorlat mindenesetre az, hogy amennyiben minimális ok van rá - pld. ittas vezetés! - rögtön letartóztatnak, a habeas corpusnak megfelelően bíróság elé állítanak és utána rendszerint óvadék ellenében szabadlábra helyeznek. Sztem ha Hörni ellen elég erős lenne a gyanú, már letartoztatták volna, ha másért nem, azért hogy ne tudja akadályozni a nyomozást. Az a benyomásom, hogy bár nyilván van valami köze az ügyhöz, de az nem lehet aktív részvétel. A takarítás, home security tönkretétele pedig belefér abba a jogi kategóriába, hogy senki sem köteles maga ellen bizonyítékot szolgáltatni. Szerintem ezt a lépést sűrű jogi konzultáció előzte meg, azt sem hiszem, hogy Hörni maga intézte ezeket a dolgokat.

Hogy a Pats erre hogy fog reagálni, nem tudom, azt lehet, hogy Ti jobban látjátok. De a rendőrverő Dennard draftolásával sem volt problémájuk.
2013. 06. 22. 19:43
bence.szel
Kicsit megnyugtattál, remélem jól gondolod :)
2013. 06. 22. 19:59
cspeti98
Meg a Talib trade se okozott nekik problémát
2013. 06. 22. 21:26
Burkus
Megint kinn van a rendőrség Hernandez házánál, két keresőkutyát is vittek és számos kesztyűt viselő rendőrségi tisztviselő tevékenykedik. Nekem ebből az jön le, hogy valami nagyon hiányzik a rendőröknek, amit remélnek megtalálni. A kutyák vagy fegyverre vagy kábszerre utalnak. De ebből egyértelmű, hogy a zsaruknak kevés a zsuga a kezében. Másodszor visszatérni egy házba és közben időt hagyni egy potenciális gyanúsítottnak, hogy még a maradék nyomokat is eltüntesse, több mint kétségbeesett lépésnek tűnik. Ha csak ezt tudják felmutatni, akkor a bizonyítással nagy zűrben vannak a zsaruk (szvsz).
2013. 06. 22. 21:44
Ami érdekes, hogy a másik két fazonról semmi hír, akik még Hernandezen kívül az autóban voltak vagy legalábbis nem foglalkoztatja a médiát.
2013. 06. 23. 09:19
pat68
Hörni mellett miért érdekelné a sajtót két névtelen senki? A szarba keverhető Név adja el a hírt és a lapot.
2013. 06. 23. 14:15
Arra próbáltam utalni, hogy Hernandez mellett még legalább két személy lehet közvetlen kapcsolatban az esettel. Tehát amikor a történésekből próbálunk következtetést levonni, nem szabad elfelejteni, hogy van minimum két másik fél is, ahol semmit nem tudunk a történésekről.

Könnyen előfordulhat, hogy ki beszél először játék folyik és ennek eszközeként volt a nagy felhajtás Hernandez házánál, hogy nyomást gyakoroljanak rá, vagy esetleg megforduljon a fejébe, hogy a pajtásai már pár részletet elköptek.
2013. 06. 22. 21:50
Raschy
Én azt szeretném kérdezni a hozzá értőktől, hogy ha a nyomozás kezdete előtt törte össze a kamerát Hernandez akkor az miért számít a nyomozás hátráltatásának.
2013. 06. 22. 21:59
Burkus
Nem a kamerát törte össze, hanem a mobilt, amit az ügyvédje darabokban át is adott a zsaruknak. A kamerarendszert megsemmisítették (destroy), ami szerint a központi rögzítőegységre vonatkozik inkább, az tárolja visszamenőleg a felvételeket. Szerintem a vinyót tették tönkre.

Állítólag minden államban bűncselekmény - tehát nem szövetségi bűncselekmény - a nyomozás SZÁNDÉKOS akadályozása. Ezt a tényt, hogy ti. megsemmisítették a kamerarendszert, a mobil átadásával együtt az első házkutatást követő napon közölték (ha jól követem az eseményeket). Ekkor már tudta Hörni, hogy nyomozás folyik.

Elvileg ez ellen tud védekezni, hogy senki nem köteles maga ellen bizonyítékot szolgáltatni, de implicit beismerése annak, hogy sáros... Nehéz szitu.
2013. 06. 22. 22:06
sting
:) Vagy védekezhet azzal, hogy olyan, az intim szféráját, magánéletét érintő felvételek voltak rajta, amit nemkívánt megosztani senkivel, annál is inkább hogy a média mekkore figyelmet fordít erre ...

Mondjuk már az szomorú, ha magyarázkodni kell
2013. 06. 22. 22:15
BaP
Ahogy hallom, Boston egyik leg befolyásosabb ügyvédje védi Hernandezt.
A rendőrség mintha tojásokon lépdelne, keresik a bizonyítékot, mert ha elhamarkodottan letartóztatják Hernit, és nem áll meg majd - ha odaér- a dolog a bíróságon, attól még a Pats valószínű kirúgja.
Emiatt beperelnék őket..
A dolgok nagyon a Hernandez ház irányába mutatnak, de amíg nincs tuti, nem viszik el.

És akkor még a "rongálások" miatt simán képben van az akadályozás...

Nagyon nehéz dolog, de remélem csoda történik, meglesz a gyilkos, és Herni ott lehet a csapattal ...az eszem meg mást mond..
2013. 06. 24. 17:14
despota
2013. 06. 23. 12:53
cescf4
lehet csak én néztem sok CSI részt, de úgy tudom hogy a törött vagy törölt merevlemezről is vissza lehet adatokat szerezni
2013. 06. 23. 13:12
daelaci
Van olyan törlő program, aminek a használata után még a komoly adatmentő cégek sem tudnak semmit tenni a visszanyerni kívánt adatokért, bár kétlem hogy Hernandez ezt a megoldást választotta. :)
2013. 06. 24. 00:52
fatestápoló... alias béééézbóóóólütő
2013. 06. 22. 22:05
lolvin
Nem nagyon lesz ennek jó vége...kár érte, Hörni az egyik kedvencem...nah de nem akarok károgni, csakhát sehogy sem látom, h jön ki ebből Hörni büntetlenül...
2013. 06. 22. 22:10
bence.szel
Még én sem, de Ray Lewis is megcsinálta! :D
2013. 06. 22. 22:44
Whitealert
Kíváncsi lennék egy olyan szavazásra itt a honlapon, hogy "Szerinted lecsukják-e Hernandezt?". Főleg pesszimista véleményeket olvastam, ami érthető, mert az emberek szeretik látni a kedvenceik bukását. Egyébként én is pesszimista vagyok, túl sok itt a gyanús körülmény, valami biztos történt, valakit fedezni akar Hörni, vagy esetleg ő tette, ki tudja?! Nemsokára kiderül...
2013. 06. 24. 08:02
Bandi
2013. 06. 24. 09:47
Croaker
Más hír:

Dallas Clark - TE - Free Agent ESPN Boston believes if the Patriots sign a free-agent tight end, Dallas Clark and David Thomas would be at the top of the list.
Clark, 34, hasn't generated any buzz in free agency, but he did visit the Pats last offseason before signing with the Bucs. Thomas, 29, played for New England from 2006-08. Both players are "move" tight ends. It's expected that the Patriots will give their in-house options long looks before diving into free agency.
2013. 06. 24. 15:55
nosbiglem
Off:
Szerintem azért fontos hír, Doc Rivers a Celtics edzője a Clippershez szerződött!
On:
2013. 06. 24. 16:16
cescf4
akkor el is lehet kezdeni a nagytakarítást...
2013. 06. 24. 16:20
lesliemus
ez mostan hogyan érinti a pats-t vagy hörni ügyét?
2013. 06. 24. 16:29
DM
Nos ezért DM érdekes személyiség,mert UTÁLOM a BOSTON.-t de a Patriots a mindenem :D.Szeretem a Lakers.-t,a Clippers.-t,a San Antonio.-t,de gyűlölöm a Miami.-t :D Köszönöm Mel aki Gibson remélem vele végre lesz esélyünk bajnoki címet nyerni :P Köszönöm még egyszer ez egy nagyszerű hír :))
2013. 06. 24. 20:07
fejszee
nem szeretném h KG-t vigye magával. azt se, hogy Angie legyen az új HC, maradjon csak GM
2013. 06. 24. 23:13
nosbiglem
:) Nem tudom még, ki esz helyette! MAjd meglássuk!
2013. 06. 24. 16:02
lesliemus
gyerekek! az, hogy most egy-két napja nagy csend van, ez most jó vagy rossz? nincs új hír! nincs új nyom! nincs új házkutatás... ez most jó jel, vagy rossz? és szeretném még Hernandez-t pats mezben látni...
2013. 06. 24. 16:08
Raschy
az hogy még mindig nincs elég bizonyítékuk ahhoz hogy letartóztassák az jó jel, bár lehet hogy lenne elég bizonyíték hozzá, csak biztosra akarnak menni. Házkutatáskor elvitt dolgok elemzése pedig még lehet, hogy nem ért véget. Egyébként én is szeretném még Pats mezben látni őt.
2013. 06. 24. 17:40
BaP
Az espn jogi szakértője a kutyás felvonulás után azt mondta, szerinte erős nyomásgyakorlás, amit a jardok csinálnak, el akarják érni, hogy Hernandez beszéljen... A szakértő szerint nem ő lehet a gyilkosság gyanúsítottja, de szeretnék, ha elmondaná, mi történt.
Ha abban a 15 zsáknyi cuccban lett volna komoly bizonyíték, már elvitték volna.
Ez jó hír is lehetne, ha nem lenne a nyomozás akadályozása megalapozható....

Meglátjuk. Nehéz ügy ez, én most kisebb esélyt látok rá, hogy ott lesz a csapatban, mint hogy nem... De ne legyen igazam..
2013. 06. 25. 13:18
pm11
valahol mintha azt olvastam volna, hogy a nyomozás akadályozása csak az egyik pont, a bizonyíték megsemmisítése pedig a másik (ez utóbb szövetségi ráadásul)
2013. 06. 25. 20:24
daelaci
Honnan tudják hogy bizonyíték ha megsemmisítette? Lehet hogy nem bizonyítékot semmisített meg. :)
2013. 06. 25. 13:17
timep76
Ez kb. a "nesze semmi, fogd meg jól". De hát nem is ügyvédek lennének ...
Amit az újságok írtak nem igaz, vagy nem úgy, és nem akkor ... de a nyomozás folyik.
2013. 06. 25. 21:21
mhatrix
dealaci
talán onnan,hogyha nem lenne bizonyíték nem lett volna megsemmísitve,ill ha megsemmitettek volna egy olyan tárgyat figyelemelterelésképp azt nem hiszem,ezek nem atomfizikusok
2013. 06. 25. 22:08
daelaci
Ez azért így eléggé indirrekt bizonyítás. Szerintem például a saját biztonsági felvételeit akkor törölheti amikor akarja, kivéve ha már előtte azt bekérték tőle mint leendő bizonyítékot. Bár ezt inkább lefoglalni szokták, ha elkéstek akkor így jártak.
2013. 06. 25. 22:03
"gyerekek! az, hogy most egy-két napja nagy csend van, ez most jó vagy rossz? nincs új hír! nincs új nyom! nincs új házkutatás... ez most jó jel, vagy rossz?"

mindkét oldalról lehet érveket felhozni. miután a rendőrség, ügyészség nem nyilatkozik, nehéz bármibe is kamaszkodni.

Sportjogász tippelte, hogy Vick esetében péládul közel három hónap telt el a házkutatás és letartóztatás között. Más jellegű ügy volt, ráadásul szövetségi is, de az hogy nagy a csend egyelőre bármit jelenthet. Egyáltalán nem kell készpénznek venni, hogy nem tud semmit felmutatni a rendőrség, azért a hallgatás.
2013. 06. 25. 22:10
daelaci
Szerintem az igazságszolgáltatási szervek serényen dolgoznak a háttérben. Elöbb utóbb nyilván lesz valami eredmény.
2013. 06. 25. 23:09
matcha
Bízom az ártatlanságában. De egyre inkább azt érzem, hogy "vaj van a füle mögött". Ha nem lenne köze az ügyhöz, akkor kb az a nyilatkozat jött volna, hogy "Aaron mindenben áll a rendőrség rendelkezésére, hogy mihamarabb megtalálják a gyilkost, stb". Amúgy mi innen mást nem tudunk tenni, mint várunk és reménykedünk.
2013. 06. 26. 07:17
Gordon
DOM- ha az eljárás akár több hónapig is tarthat az idő alatt automatikus felfüggesztés jár vagy eltilthatják vagy nincs szankció?
2013. 06. 26. 08:17
ameddig még csak gyanúsítottnek se nevezi meg a rendőrség, addig nehéz lenne eltiltatnia az NFL-nek.
2013. 06. 26. 09:25
Gordon
2013. 06. 26. 07:48
Kuin
Ez a Michael K. Fee nem rokona B.B.-nek? Mintha Ő nyilatkozta volna :D
2013. 06. 26. 14:56
athees
BRÉKING: Hernandezt őrizetbe vették és bilincsben vitték el a házából!! :(((
2013. 06. 26. 15:18
pat68
Innentől kezdve vége a Patriots béli karrierjének. Lehet az Nfl-nek is.
2013. 06. 26. 15:18
lesliemus
2013. 06. 26. 15:23
Zarathorn
Hát ez szívás... jó nagy...
2013. 06. 26. 15:28
DM
2013. 06. 26. 15:30
fejszee
2013. 06. 26. 15:31
Zarathorn
Anno lehet, hogy nem is a fű miatt csúszott annyit hanem más miatt....
2013. 06. 26. 15:35
cescf4
na hát akkor ennyit az elit TE duóról

szomorú nap ez a mai
2013. 06. 26. 15:46
Kuin
legalább végre kapunk kompenzációs picket jövőre? :D
ja meg így legalább majd Tebow átnevelődik TE-é éééés Tebow Time :D
2013. 06. 26. 15:47
fejszee
szerintem rossz csere... inkább nézném, ahogy Hernando esőt fakaszt az endzoneban
2013. 06. 26. 15:50
Kuin
de sajnos Hörni már veszett fejszee nyele :) szegény BB Tebow-val főz :D
2013. 06. 26. 15:54
fejszee
vagy kiderül Honoluluról hogy a legnagyobb flex játékos, aki a ligában van
2013. 06. 26. 15:50
kyobalu
Brady time...Idén megmutathatja miért a legjobb irányító a ligában..Amendolán kívűl egyik WR és TE sem az a "kifejezetten elit" elkapó..Most kell megmutatni milyen is a Bostoni virtus.. 2006 visszaköszön..
2013. 06. 26. 15:54
DM
De ez már valami komolyabb nem hinném,hogy azért vitték el bilincsben mert szétverte a kamerát meg a telóját... sebaj mindenki pótolható :)
2013. 06. 26. 16:10
loop80
Csak három észrevétel:

1. CUT.

2. Hörni arckifejezését nézzétek a videón, amikor ajtót nyit... Eléggé beszédes, sajnos. :(

3. Zuchfeld megkapta (megkapja?) élete nagy lehetőségét.
2013. 06. 26. 16:11
lipi
Relatív gyorsan és bilincsben vitték el. Meglepődnék, ha ez hatóság akadályozása lenne :S.
Sajnálom, de ha tényleg bűnrészes vagy rosszabb esetben tettes volt, akkor megérdemli.
TB meg nem véletlen future HOF. Meg kell oldania ezt a szitut. Ami egyébként korántsem annyira gázos, mint első blikkre tűnik.
A Tebow TE/RB/WR/LB/OLine/Dline ember lesz című topik meg nem sok realitást tükröz. Ha megéli az 53-at, akkor 2-3. számú qb lesz. Nem fogjuk másik posztra képezni.
2013. 06. 26. 16:19
timep76
Tebow benne lesz a keretben. Beépítik a hurry up no huddle támadásba (jobb futó, mint Höri, de rosszabb elkapó vélhetőleg). De majd meglátjuk.
Ha pedig Höri bűnös (akár gyilkos, akár csak bűnsegéd), akkor tessék lecsukni és soha ne lássam viszont az NFL környékén. Nagyon jó TE volt, de senki sem pótolhatatlan.
2013. 06. 26. 16:15
Wolverine89
A patriots.com nem is kozli a hirt!
Annyira csalodott vagyok es merges :@
Imadtam a jatekat....
2013. 06. 26. 16:28
timep76
Szerintem a patriots.com annak függvényében fog ma közölni bármit is, hogy mi lesz a végleges vád.
Ettől függően szerintem akár még ma ki is vágják a csapatból, és akkor ezzel egyetemben azt is lehet közölni.
2013. 06. 26. 16:29
Már közölt a patriots.com. Hernandez kirúgva. Mehet a Jagsbe ő is.
2013. 06. 26. 17:03
cescf4
+1

bármennyire is várható volt, még most se tudom felfogni
2013. 06. 26. 21:21
sixt
2013. 06. 26. 17:17
dartib83
Ne törjünk pálcát Hernandez felett. Ez a legkönnyebb. Még Aaron-nak is jár az ártatlanság vélelme. http://hu.wikipedia.org/wiki/Az_%C3%A1rtatlans%C3%A1g_v%C3%A9lelme
2013. 06. 26. 17:25
Nevezzük inkább "nem bűnősség elvének". ;)
2013. 06. 26. 18:21
Másik cikkhez beírtam, most itt is megteszem:

>>>Megelőzésképpen, nehogy valaki(ke)t elragadjon az indulat:

A hozzászólásokban mindenki törekedjen a kulturált véleménynyilvánításra!
2013. 06. 27. 09:15
TMR
DoM, szerintem az nem kultúrálatlan, ha kifejezem abbeli érzésemet, hogy egy emberöléssel vádolt (szerintem inkább gyilkosság - erre utal az is, hogy szegény csórikámat tulajdonképp kivégezték) úriember sz@r alak. Még ha a hőn szeretett csapatunkban is játszott.
Vagy csak azért, mert a Pats-ben játszott, jó véleménnyel kellene lennem róla? Nem hiszem.
2013. 06. 27. 09:23
Gordon
Nem hiszem, hogy DOM erre gondolt de mindegy, valamint kizárt dolog, hogy aki ebben az ügyben részt vett az "szegény csórikám"...ezzel nem azt szeretném mondani, hogy nem itélem el Hörnit azért amit tett de ez egy olyan ügy ahol a nincs "jó" és "rossz"..
2013. 06. 26. 20:58
bucifar
Tavalyi TOP 5 elkapó a PATS-ben
Wes Welker
Brandon Lloyd
Rob Gronkowski
Aaron Hernandez
Danny Woodhead

Ki fogja elkapni a bowl -t
2013. 06. 26. 21:10
cspeti98
Amendola,Dobson,Boyce,Edelman,Jenkins,Sudfeld,Gronkowski,Hooman,Ballard,Vereen + van futójáték és D#
2013. 06. 26. 21:01
DM
megvannak a megfelelő emberek a megfelelő helyeken nem kell egyből temetni megtörtént megtörtént az élet nem áll meg csak átalakul tudjuk mennyire remek vezetőségünk van találunk tökéletes helyettest és ismét csak ott leszünk a PO.-ba :))
2013. 06. 26. 21:03
szeder
Ez azért elég durva. Gondolom egy darabig az NFL-ben is meszeltek neki.
2013. 06. 26. 21:06
Ha ez mind megáll később is, a legnagyobb gondja nem az NFL lesz. hanem hogy egyáltalán szabadulhat-e.
2013. 06. 26. 21:07
daelaci
Most annál azért van nagyobb gondja, hogy játszhat-e a jövőben vagy sem. Ha a vád bebizonyosodik az több tíz év börtönt fog neki jelenteni.
2013. 06. 26. 22:02
cescf4
van az több 20 is, főleg hogy ha szándékos emberölés :( :(
2013. 06. 26. 21:18
trotter
Ahogy az egyik külföldi kommentelő írta: In there they will check his Tight End.
2013. 06. 26. 21:26
csabesz
DoM: akkor ő már nem megy a Jags-hez:( sem
2013. 06. 26. 21:29
lesliemus
skaccok! hörni melyik államban él? ott van halál büntetés?
2013. 06. 26. 21:30
Nincs halálbüntetés Massachusetts-ben.
2013. 06. 26. 21:52
lesliemus
2013. 06. 26. 21:54
vpi
Pats játékos ide vagy oda, egyik kedvenc játékos vagy sem, aki embert gyilkol, véleményem szerint rohadjon a sitten...
És tudom, hogy még nincs itélet, de ha óvadék sincs megállapítva, akkor azt kijelenthetjük, hogy 99%-ban olyan megalapozottak a bizonyítékok hogy ő volt. Tök mindegy, hogy egyedül vagy többen, benne volt.
Gondolom valami nagyon nívós latino "szemtelen volt a barátnőjével aki rokonom" okosságról vsgy ilyesmiről volt szó, biztos vagyok benne, hogy fogni fogjuk a fejünket, hogy "Aaron, tényleg egy ilyen hülyeségért dobtad el az életed???" Már a kivitelezés is az inteligencia magas fokára utal (saját névre foglalt autó stb).
Mondjuk csoda, hogy nem próbált szökni, bár lehet nyomkövetőt tettek a lábára már az első látogatáskor, csak nem volt publikus.
2013. 06. 26. 22:22
lesliemus
várjuk ki a végét még...

bár, ha tényleg beigazolódik, hogy ő volt, akkor tényleg nem egy nagy "lánglenge", hogy elmennek együtt bulizni, hogy együtt mennek el onnan, hogy nem messze a lakásától történik az eset és sorolhatnánk...

szomorú, hogy egy tehetséges ember így tékozolja el a lehetőségét...
2013. 06. 26. 22:25
Former New England Patriots tight end Aaron Hernandez was charged with murder in the first degree in the death of Odin Lloyd during his arraignment in Attleboro District Court on Wednesday.

Hernandez also faces the following charges: one count of carrying a firearm without a license; two counts of possession of a large capacity firearm; and two counts of possession of a firearm without a valid ID card.

forrás: nfl.com

ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy neki volt fegyvere, ami ugye valószínűsíti, hogy akkor ő is lőtt!

(valahol olvastam, hogy elvileg látták beszálni fegyverrel a kezében a kocsiba, majd kiszállni is látták ugyan így... ezt most hirtelen nem tudom, hogy hol láttam)
2013. 06. 26. 22:38
Én írtam korábban. Most elvileg írtam bele egy összefoglalót, hogy a vád szerint mi történt.
2013. 06. 26. 22:43
ahha... akkor nálad olvastam :D
nem olvastam újra a hozzászólásokat
2013. 06. 26. 22:45
egyébként hogy lehet annyira hülye, hogy nem törölte le azt a részt, amin látszik, hogy fegyverrel a kezében ér haza???
2013. 06. 27. 01:17
Tzimisce
A first degree, az a szándékos emberölés ha jól értem, vagyis amikor előre megfontoltan és/vagy szándékosan tette, nem felindulásból stb. Ezért alsó hangon fog 15 évet kapni, de reálisabb a 25+ illetve az életfogytiglan, pláne hogy ott van még a fegyverrel való visszaélés többszörös esete is.
2013. 06. 26. 22:57
Beliboy
"The McCauley alleges Hernandez shot Lloyd three times right after Lloyd got out of the car. And then Hernandez is alleged to stand over Lloyd and put two more bullets in his chest."

A vád szerint Hernandez lőtt háromszor miután kiszállt Lloyd a kocsiból, majd még kettőt mellkasba...
Ez azért kemény...
2013. 06. 26. 23:00
Burkus
A vád szerint Hernandez három golyót eresztett Lloyd-be, amikor kiszállt az autóból, majd ezt követően ő is kiszállt és a földön fekvő áldozat mellkasába lőtt további kettőt. Ez elég keményen hangzik, ez tényleg kivégzés, leszámolás.
2013. 06. 26. 23:01
Burkus
Ma Federer is kikapott Wimbledonban, asszem elég volt mára, megyek aludni :(
2013. 06. 26. 23:34
Idióta kretén!

Nem igaz, hogy nem fogta fel a tavalyi szerződésnél, hogy BIZALOM van iránta az egyik HOF coach, BB részéről, s a tulajdonos Kraft részéről....megvolt a lehetőség, hogy szakítson a múlttal, igazi idióta baromállat nem élt vele. Alacsony homlok....nem zavart, de a draftolásától kezdve feltűnt....továbbléptem rajta. De lehet, h van benne valami. Agyatlan, bakker. A pályán igazi pozitív jelenség volt, imádtam a játékát......, de ez a release absz érthető, akárcsak a FO "csalódottsága"...asszem mindenki így van ezzel... HA idővel kiderül, hogy nem ő "végezte ki", akkor is a társaságával, viselkedésével szégyent hozott a franchise-ra, BB-re, Kraftra, a csapattagokra és szurkolókra egyaránt....mindenkire a Patriots-nemzetből, mindenkire aki bízott benne....Hernandez nem élt, hanem visszaélt a franchise bizalmával.....ez az ami, ritka....s ha ő ölt, úgy, ahogy az ügyészség véli....ott fog megrohadni a rácsok mögött...méltán. Uff
2013. 06. 27. 00:06


jjjja....s pláne 8 hónapos babával a háttérben éjszakázott egy jót....nov. 6-án született gyermeke Hernandeznek....szaaaaaal, no comment.....f.szom ehhhhhh
2013. 06. 26. 23:40
timep76
++++++++1
Szívemből szóltál
2013. 06. 26. 23:48
Hát nem ez a bostoni csapatok legjobb hete. Hernandez rácsok mögött, Bruins kikapott a Stanley-kupa döntőjében, elcseréltük Doc Rivers-t és pont a Miami lett a bajnok...
2013. 06. 26. 23:58

alegmélyebbről kell a legmagasabbra jutni....2007....tape-gate...most ez a Hernandez-ügy....én bízom BB-ben, és TB-ben...a kiszabott büszkeségükben/büszkeségünkben...nagyon bízom abban, hogy mind a csapattagok, mind az edzői stáb most aztán pláne 100+%-on dolgozik....csak azért, hogy mindenkinek elmondhassuk "Ezek vagyunk MI, a Pats"....2007-ben én nagyon durván ezt a bizonyítási vágyat éreztem...."azt hiszitek a tape-gate" miatt nyertünk meccseket?"....Nesztek.....s lett egy nem akármilyen 16:0.....most meg: "azt hiszitek leírhattok minket?" pontpontpont....lélektanilag adott a szitu...:))
2013. 06. 27. 00:35
fejszee
Tanko: annyi sz*r csapódott a ventillátorba, hogy én már nem is tudok szomorú lenni. csak üres belül. arra leszek kíváncsi, h a Red Sox-al mi fog történni, mert ezek után minimum egy meteoreső valamelyik hazai meccsen (és még csak nem is a Yankees ellen), mert az micsoda dolog már hogy jól megy nekik a szekér és vezetik az AL-t
2013. 06. 27. 02:01
az egyetlen baseball-os dolog amit vgig tudtam nézni az a Moneyball volt... az viszont nekem nagyon tetszett!
meccset eddig max. 5 percig bírtam
2013. 06. 27. 02:42
MatCauthon
Én két évig baseballoztam a Szentendre Sleepwalkers színeiben és magyar ifi bajnok is lettem (ami nem nagy kunszt, hiszen csak 8 csapat volt) - azt tartom, hogy a baseball megértéséhez ki kell látogatni egy meccsre, onnantól nyert ügyed van!
2013. 06. 27. 09:27
TMR
Mondjuk egy Szentedre Sleepwalkers -Óbuda BrickFactory meccsre. Jó kis labdái voltak Zalabainak ;-)
2013. 06. 27. 10:01
MatCauthon
+1, de Niko is jókat dobott az Interligában!
2013. 06. 27. 02:13
bence.szel
Egyszerűen még most sem akarom elhinni...:( Tényleg úgy gondoltam még az elején, hogy felkapták mert Hernandez, de aztán elcsitul a dolog... Erre ilyen vádakkal néz szembe. Hihetetlen, hogy így elrontsa az egész életét. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy mi lehetett a kiváltó oka az eseményeknek. Szomorú az egész, ha bebizonyosodik, hogy tényleg ő volt, akkor akármennyire is a kedvenceim között volt, maradjon a sitten rohadt sok ideig! Eszméletlen...
2013. 06. 27. 07:55
Kuin
De ha valóban Ő tette és ennyire szarul szervezte meg akkor annyira buta hogy azért nincs helye a Patsben :D
2013. 06. 27. 08:57
Hát... korábban azt írtam, úgy érzem Hernandez "nem rossz ember". Még a vád hallatán sem nagyon tudom elképzelni róla hogy ő húzta volna meg (többször is) a ravaszt. De ahogy végignéztem a közvetítést a tárgyalóteremből... (minimum) felkavaró volt. Hernandez arckifejezése... nem tudom mit mondjak. Önuralom? "Lesz.rom."? Magabiztosság? Ez utóbbi miben való magabiztosság? Hogy kiderül az igazság és ártatlan? Hogy ő tette, vagy segédkezett, de meg van győződve arról, hogy helyesen tette? Hogy az áldozat "megérdemelte"? Hogy biztos benne, nem találnak elég bizonyítékot ellene? Talán kétszer véltem valamiféle érzelmet kifejeződni az arcán, egyszer, amikor a tekintetével minden bizonnyal a barátnőjét kereste, és másodszor amikor - talán a kék rágógumi megtalálásáról beszélt az ügyész - mintegy csodálkozva húzta fel egy kicsit a szemöldökét. Kíváncsi lennék, hogyan értékelné Hernandez viselkedését és arckifejezését egy "viselkedés szakértő"...
2013. 06. 27. 09:32
Zarathorn
Gyilkos Elmékből kérdezzük meg a csapatot vagy a Hazudj ha tudsz-ból a manust... de xar poén ilyenkor nem is illik, de a jó ég tudja mi vezérelte...
2013. 06. 27. 09:33
Lucius
Mikor először írtad, már akkor is meg akartam kérdezni, hogy mire alapozod azt a feltevés, hogy nem rossz ember. Nem tudunk semmit a játékosok magánéletéről, maximum amit a csapat látni enged, ami általában mindig valami pozitív. Mi azért "szeretjük" őket, mert jó játékosok, és akiket szeretünk, arról nem akarunk rosszat feltételezni. Én az elejétől fogva semlegesen álltam ehhez az ügyhöz, de reménykedtem, hogy nem csinált semmit, pusztán azért, hogy maradjon a csapatban. Az már biztos, hogy valami köze volt a dologhoz, tehát olyan nagyon jó ember nem lehet.
2013. 06. 27. 16:04
Mint ahogy írtam, ez egyfajta érzés volt vele kapcsolatban. Tudni nem tudhatom, hogy jó ember-e vagy rossz (persze ez a leegyszerűsített jó/rossz sarkítás sem túl szerencsés). Én nem álltam semlegesen az ügyhöz, mert Hernandez egy szimpatikus srác (volt). Persze minél jobban kedvelünk valakit, annál nagyobb lehet a végén a csalódás... :(
2013. 06. 27. 09:32
dartib83
pirko, úgy elemezné, ahogyan te.
nekem az jutott eszembe, hogy nem omlott össze, vagy nem gondolkodott el azon, hogy húha (lehet), hogy valamit rosszul tettem, mert emberöléssel vádolnak.
2013. 06. 27. 11:10
A cikk elejébe bekerült az éjszaka eseményeinek időrendi sorrendje, vagyis az ügyészség verziója a történtekről.
2013. 06. 27. 11:19
loop80
Kíváncsiságból rákerestem, lehet-e még Hernandez-mezt kapni a neten. Nem meglepő: már nem, legalábbis a hivatalos webshopok kínálatában nem található egy sem.
2013. 06. 27. 12:38
Laci
hírportálon olvastam, hogy a kirúgását követő pár órán belül a pats (vagy NFL) levetette az összes bolt polcáról. így nem csoda, hogy nem találtál... :-)
2013. 06. 28. 00:42
Tzimisce
No nézd csak, nem minden a profit, pedig szerintem most igencsak megugrott volna az eladás még pár hétig.
2013. 06. 27. 11:53
Zarathorn
Ha ez igaz amit állítanak róla úgy vágják be életfogytra, hogy csak úgy nyekken...
2013. 06. 27. 12:24
loop80
Hörni kiválóan "hozta" a kőkemény, rezzenéstelen arcú, ki-ha-én-nem gengsztert a tárgyaláson. Majd 10 év múlva, amikor még csak a büntetésének a felénél jár, rájön, hogy valamit nem jól csinált... :(
2013. 06. 27. 13:00
cescf4
azért ezt nehezen fogja 20 évvel megúszni...
2013. 06. 27. 13:03
loop80
Jó, mit tudom én, nem vagyok jogász. :)
2013. 06. 27. 14:24
pat68
Feltételessel kiengedhetik
2013. 06. 27. 18:32
Ha jól tudom, Massachusettsben nincs feltételes.. ha ott életfogytiglant kapsz, akkor ott is maradsz..
2013. 06. 27. 12:30
Kollega
Szerencséjére Massachusetts államban nincs halálbüntetés.
2013. 06. 27. 13:14
szerencsére?!
szerintem van aki megérdemelné, főleg aki azért végez ki valakit, mert olyannal beszélt akivel szerinte nem kellett volna...
2013. 06. 27. 13:18
Raschy
a kocsiban töltényhüvelyt találtak? ennyire nem hiszem hogy bárki is buta lenne, hogy ne takarítsa ki rendesen kocsit. Komolyan mondom, itt már olyan szintű ez a dolog, hogy szerintem ha összezavarodik az ember mert rájön mekkora hülyeséget csinált még akkor sem hagy ilyen egyértelmű nyomokat.
Ezek után nekem az jut eszembe, hogy valamelyik főgengszter haverja a pincében megfenyegette esetleg, mert ő akár rögtön ment volna a rendőrségre vallomást tenni, mert nem ő volt hanem valamelyik haverja.
Ha megfenyegették mondjuk a barátnője/gyereke életével akkor nem volt mit tennie szerintem. Persze erre a teóriára nem nagy az esély de előfordulhatott ez a változat is.
2013. 06. 27. 13:27
zsolti75
Valamiért nekem is ez kavarog a fejemben. Én is a fiamért és a feleségemért tenném meg ezt.
2013. 06. 27. 15:34
Lucius
De valószínűleg nem villognál előtte és utána stukkerral. Nem hívnád a 2 "barátodat" hogy jöjjön már veled. Nem kocsikáznál 3 órát az áldozattal, hogy beszélgessetek. Aztán valószínűleg nem lőnéd meg 5 alkalommal az áldozatot, mert nem lenne hozzá gyomrod. Valószínűleg az áldozat a 3 férfi közül aki vele volt nem a te nevedet említené a testvérének, hogy éppen "kivel" van. Viszont ha módod lenne rá, jó eséllyel fognád inkább az asszonyt és a gyereket és elmentek a rendőrségre, vagy ha megteheted (és Hernandez megtehette volna), elhagyjátok a kontinenst. Szóval azt akarom mondani, hogy ezek inkább arra utalnak, hogy sajnos Ő volt a "főnök" a csapatban. Nekem legalábbis ez jön le, de lehet, hogy csak rosszindulatú vagyok. Viszont ami a Ti verziótok mellett szól, hogy elképesztően ostoba módon volt az egész véghezvíve.
2013. 06. 27. 16:43
TMR
Ha az ember sztár lesz és brutál hírnévre tesz szert, akkor elszaladhat velük a ló, némelyek képesek azt hinni, hogy szinte mindent megúszhatnak, bármit csinálhatnak, nekik nem eshet bántódásuk, mert ők híresek. Ha pl. Hernandez is ilyen isten szerepben tetszelgett, akkor nem is annyira bugyuta hibák ezek, melyet Hernandez vétett. Egyszerűen csak úgy gondolhatta, úgysem eshet bántódása. És nekem az arckifejezéséről is ez ugrik be. Egyszerűen nem érti, még nem fogta fel,hogy most mi van szerintem.
2013. 06. 27. 13:41
MaYo#51
2013. 06. 27. 13:49
cescf4
nincs más lehetőség mint be kell vetni a Chewbacca-védelmet

http://www.youtube.com/watch?v=clKi92j6eLE
2013. 06. 27. 15:21
timep76
Srácok! Tényleg! Legalább mi ne csináljunk már ebből viccet (pláne, hogy egy ember kivégzése rohadtul nem az).
2013. 06. 27. 16:27
Lucius
2013. 06. 27. 16:44
cescf4
ez nem vicc, OJ is megúszta valahogy
2013. 06. 27. 16:30
Cunego
"According to law source Aaron Hernandez under investigation for possible connection to 2012 double murder in Boston."
Végén még 2 gyilkosságot a nyakába varrnak
2013. 06. 27. 16:32
dartib83
Valaki tudja, hogy a védelem mikor mondja el az ő verzióját?
2013. 06. 27. 20:40
A tárgyalás első napján a nyitóbeszédükben. Ennek még nem ismert az időpontja. Tegnap annyit mondtak, hogy csak közvetett bizonyítékok vannak és instabil az egész ügy.
2013. 06. 28. 00:16
dartib83
2013. 06. 27. 16:36
Gege8
Ne vagyok jó "bandatudományból", de egyszerűen nem értem, h egy srác, aki jó valamiben, felépíti az életét, keres vele egy rakás pénzt; hogy a túróba nem tudja a semmirekellő haverjait kipofozni az életéből? Persze ha a bandához húz inkább a szíve, akkor száradjon el a sitten.
2013. 06. 27. 16:43
cescf4
ez úgy működik ha egyszer belépsz valahova onnan iszonyatosan nehéz kikerülni mert nem fogják hagyni hogy csak úgy otthagyd őket

amúgy meg lehet hogy a "bandának" is köszönhet egy s mást Hörni
nehéz ezt innen megítélni
2013. 06. 27. 20:51
BaP
Ha csak a fele igaz, amit a vádbeszéd mondott, akkor nem a banda húzta le Hernandezt, hanem egyenesen ő volt a főgangsta...
2013. 06. 27. 16:50
DM
Tudod ha egy olyan helyen nősz fel ahol a bandák uralják a terepet akkor vagy kint vagy vagy bent.Ha belépsz soha nem léphetsz ki hacsak meg nem ölnek,sokféle banda van ugye tudjuk drog,prostitúció és ezek területekre vannak osztva.Azért beszélt lehet olyasvalakivel Odin aki lehet egy másik Bandába tartozott ezért is mondhatta Aaron hogy "már senkiben sem bízhatok" a legnagyobb vétség ha azokkal társalogsz akikkel nem lenne szabad,tehát a meg nem tűrt másik banda tagokkal.Lehet Aaron ezzel elvarrta azt a szálat,hogy őt felnyomták a másik bandánál.Amikor ilyenben vagy sose tudhatod mik voltak hányszor mentették meg az életed,hányszor fizettek helyette magyarán kihúzták a szarból.Csak az nem világos ha nem találják a fegyvert miért nem keresik a takarító brigádot hiszen ha jól tudom őket is kihívta,vagy a banda takarítói voltak akkor tuti nem lesz meg a fegyver már rég ott bugyborékol egy tó seggén,vagy be lett olvasztva valamerre. sorry a hosszúságért.
2013. 06. 27. 17:15
Lucius
Ez igaz, de sokszor pont a bandatagság okozza a szart, amiből aztán a banda kihúz.
2013. 06. 27. 17:23
DM
igen ez így igaz akkor leszel igazi bandatag ha baj van egy teló és menni kell odaállni és odatenni magad BÁRMIRŐL legyen szó...
2013. 06. 27. 18:40
pat68
Nem az a lényeg,hogy a bandához húz a szíve! A Banda a család, a Minden! Ők így nőnek fel. Nem úgy gondolkodnak mint egy átlag ember, nem mérlegelnek, ha a banda érdekei, "értékei" szerint kell cselekedniük.
2013. 06. 27. 17:15
Lucius
Szerintetek van használható TE vagy más elkapó az FA piacon, akit érdemes lenne leszerződtetni?
2013. 06. 27. 17:32
cspeti98
nincs de szerintem nem is kell megoldják azok akik a keretben vannak vagy többet futunk
2013. 06. 27. 18:23
Gordon
én sem hoznék senkit minek még1 új arc? de Bartholomew-t FB-ként bent tartanám a keretben ha tehetséges. Nem féltem az O-t, TB és a top1-es falunk megoldja.
2013. 06. 27. 17:44
cescf4
2013. 06. 27. 19:43
pm11
jut eszembe egy kérdés: a liga tilthat el játékost, hogy az NFL-ben már ne tudjon játszani sehol sem?
2013. 06. 27. 21:50
daelaci
Szerintem Goodell simán megteheti. Egyébként lesz is dolga rendesen, mert a superbowl óta 27 nfl játékos lett letartóztatva különböző okokból.
2013. 06. 27. 22:08
Amikor például Cunninghamet eltiltották négy meccsre, ha a PAts kirúgta volna, a Jets meg azonnal leszerződteti, attól a 4 meccses eltiltása még életben maradt és le kellett volna új csapatában tölteni.

Ha az NFL eltilt valakit, akkor az mind a 32 csapatra vonatkozik.
2013. 06. 28. 00:11
cspeti98
2013. 06. 28. 01:27
sting
Ez az egész ügy nagyon beteg.
És végtelenül elszomorító.

2013. 06. 28. 08:02
pat68
2013. 06. 28. 10:00
Gordon
rengeteg a kérdőjel, az origon azt írják, hogy a biztonsági felvételek alapján két embernél volt pisztoly mikor kiszálltak a kocsiból..a banda dolog sem ül annyira szerintem mert ha ez igazi banda akkor nem vallanak egymás ellen és nem kötnek vádalkut..az meg, hogy fényképezkedett pisztollyal és mutogatott jeleket ez már csak a szenzációhajhászás...a facebook tele van ilyen raj gyerekekkel....biztos, hogy sáros de undorító ez a hype...
2013. 06. 28. 11:30
Az ügyész eddigi beszámolói alapján nem találják azt a két férfit, aki Hernandezzel együtt volt az autóban - tehát nincs szemtanú. Nincs gyilkos fegyver. Vagyis nem volt vádalku, és nem vallottak egymás ellen. A fenti cikk elején is szerepel, hogy a két feltételezett társtettes eltűnését éppen Hernandez is segítette.

Most egy 44 éves férfit köröztett a rendőr az üggyel kapcsolatban, plusz ugye volt az Ortiz letartóztatás, akinek a szerepe egyelőre nem világos.

Egyelőre az a hivatalos, tudható álláspont, hogy egyikőjük sem volt az autóban Hernandezzel.

A cikk frissítéseinél próbálok a hivatalosan elhangzott "tényekre" koncentrálni, mert ha minden pletykára lecsapnánk átláthatatlan lenne az egész.
2013. 06. 28. 10:08
Gordon
Pirko ! TB 4.lett az nfl top100-on természetesen PM megelőzte:-) jön az összegzés? melyik csapatból hányan, posztonkénti rangsor stb..tudom, hogy ottvan az nfl.com on de legalább nem Hernandez-ről szólna minden...
2013. 06. 28. 11:28
Whitealert
Elég rossz érzés, hogy ennyire nyomják PM-et. TB jobb mutatókkal csak a 4., annyi a különbség, hogy Manning egy új csapatnál érte el mindezt. A.Peterson szerintem megérdemelte az első helyet. :)
2013. 06. 28. 11:59
Zarathorn
OFF

Ehhez csak annyit, hogy lehet szavazni, hogy az adott játékos szerinted under vagy overrated és csak az első négyet nézve:
AP underrated
PM overrated
CJ underrated
TB underrated

Na szóval ennyit erről
2013. 06. 28. 12:09
Zarathorn
Sőt az első 10-ben csak PM overrated....
2013. 06. 28. 12:31
cescf4
de hogy lehet nr1-ként vki underrated? :D
2013. 06. 28. 16:04
cspeti98
ezt valaki nekem is elmagyarázhatná :D
2013. 06. 28. 12:17
daelaci3
Az hogy Bradynek jobb mutatói voltak azért erős túlzás. Manning majdnem 6%-al pontosabban passzolt, ebből adódoan az irányitó mutatója is jobb volt. Amennyivel több TD passzt adott Manning pont annyival több INT-je is volt. Brady ezzel szemben meccsenként 10 yardal többet passzolt össze. Szerintem összességében pont PM-nek voltak jobbak a mutatói.
2013. 06. 28. 10:13
pm11
tegnap valahol azt is hallottam, hogy illegális fegyvereket találtak a házában, és már illegális fegyvertartással is vádolják, bár nem tudom igaz-e.
2013. 06. 28. 11:23
Engedély nélküli fegyvertartás és tiltott fegyver birtoklása öt vádpontban szerepel még az emberölés mellett. Ez már szerdán nyilvános volt, csak az én "mulasztásom", hogy nem szerepel, de nem tartottam lényegesnek az emberölés mellett ezt is belekeverni.
2013. 06. 28. 11:31
Ezt beleszerkesztettem a cikkbe is, hogy világos legyen a kapcsolat, ha valaki később olvassa át az események láncolatát.
2013. 06. 29. 00:46
lesliemus
állítólag megvan a két társa, akikkel együtt volt. a egyik Carlos Ortiz, a másik meg Ernest Wallace.

http://www.nfl.com/news/story/0ap1000000215382/article/odin-lloyd-probe-ongoing-ernest-wallace-in-custody
2013. 06. 29. 03:42
MemphisMaffia
Srácok szerintem zárjuk le ezt a topicot. Ha lehet akkor lépjünk tovább...
2013. 06. 29. 08:14
magooc
Szerintem is lezárhatnánk ezt a témát. hisz már nem pats játékosról van szó. akárhonnan nézzük is...
2013. 06. 29. 11:57
bence.szel
Azért olyan sok beszélnivaló még 1 hónapig nem nagyon van... Ráadásul attól függetlenül, hogy már nem Pats játékos elég sok örömet okozott nekünk szerintem és engem érdekel, hogy milyen irányba haladnak a dolgok vele kapcsolatban.
2013. 06. 29. 12:41
A tárgyalások a megerősített, és jelentősebb hírekkel folyamatosan frissítjük ezt a cikket. Aztán a tárgyalás vélhetően kap egy külön írást, az ehhez hasonló módon.

Ezt a cikket tegyétek a könyvjelzők közé vagy figyeljétek a twitter doboz írásait vagy a facebook oldalt, mert ott mindig utalunk rá, ha van valamilyen újdonság.

Ezúton kérjük, hogy többi cikk hozzászólasai közé ne linkeljetek ehhez a témához kapcsolódó írásokat.
2013. 06. 29. 12:41
*tárgyalásig* akart lenni.
2013. 06. 30. 07:30
magooc
2013. 06. 29. 10:40
red.gege
Elég kacifántos ez az ügy kíváncsi leszek mi lesz a végkifejlet...
2013. 06. 29. 12:38
agent47
Lecserélheted ingyen a Hörni-mezed a Pats shopokban.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151587716188122&set=a.263598063121.140595.168744703121&type=1&theater
2013. 06. 29. 17:13
nosbiglem
Ha lenne mezem, már csak azért se cserélném el!
2013. 06. 29. 18:01
WuMaster
2013. 06. 29. 20:26
sixt
2013. 06. 29. 21:55
bence.szel
+1
2013. 06. 30. 08:22
Zarathorn
2013. 06. 30. 19:23
TMR
miért?
2013. 06. 30. 19:40
bence.szel
Én például azért, mert az a mez ahhoz a Hörnihez tartozott, akit mindenki szeretett és sok örömteli pillanatot szállított nekünk... Ami most történt azért kapja meg a megfelelő büntetését, de ne felejtsük el neki az utóbbi éveket!
2013. 06. 30. 20:49
Lucius
Úgy érted, megölt egy embert (vagy hármat), de azért ne felejtsük el, hogy ügyesen kapja el a labdát?
Ha nekem lenne, én se adnám el, mert ritkaság lesz hamarosan, de föl se venném, az biztos. Max. eladnám valami gyűjtőnek.
2013. 06. 30. 21:43
bence.szel
Nem így értem. A lehető legszigorúbban büntessék meg amennyiben tényleg bűnös, ne legyen semmi kivételezés... De nekem a mezen annak a játékosnak a neve szerepel (mégegyszer elmondom), akit itt szinte mindenki szeretett és akinek sok szép pillanatot köszönhettünk. Azzal, hogy a pályán kívül valószínűleg ezt tette, számomra olyan mintha meghalt volna ez a játékos, de ettől még a pályán való játékáért hálás leszek neki...
2013. 07. 01. 11:55
TMR
Értem. én sajnos nem tudom így szétbontani a személyiségét. Nekem ő megmarad egy, a franchise-t lejárató játékosnak, akinek a nevét nem nagyon szívesen hordanám a kedvenc csapatom mezének hátán.
De azzal sincs semmi baj, amit te mondasz. Nem vagyunk egyformák...
2013. 07. 01. 12:57
bence.szel
Persze, ez mindenkinek egyéni dolog szerintem.
2013. 07. 01. 15:37
Lucius
2013. 07. 01. 15:37
Lucius
2013. 06. 30. 21:24
cspeti98
Foxboroughban biztos hogy mindenki kicseréli a mezét mert a stadionba senkit nem fognak beengedni Hernandez mezben.
2013. 06. 30. 22:26
Ez nem igaz.
2013. 06. 30. 22:56
bence.szel
Pedig én is hallottam valami ilyesmit...
2013. 06. 30. 23:00
Én írtam be poénból a Hernandez mezcsere hírre kommentként a bowl.hu fórumába, ahonnan átvette a fűzővel kifelé blog, mint valódi hír. Patriots beat writer postot vagy patriots.com press release linket mutassatok, ha véletlenül belefuttok.
2013. 06. 30. 23:18
bence.szel
2013. 07. 01. 08:37
Kuin
2013. 07. 01. 10:37
cspeti98
:D azt hittem tébyleg így van
2013. 07. 01. 16:27
pm11
valami ilyesmi?
http://espn.go.com/blog/afceast/post/_/id/60802/patriots-dont-want-to-see-hernandez-jerseys
2013. 07. 01. 18:04
Itt csupán ugyanazt a következtetést vonják le, amire az én viccem is épült, hogy a mezcsere mögött meghúzódó egyik indok lehet, hogy meccsnapon a tv közvetítésben, amikor kitérnek a Hernandez-ügyre minél nehezebben találjanak hozzá hátteret a nézők között egy-egy ilyen mezben. Vagy éppen az utcákon ne fusson bele minden sarkon az ember Patriots Hernandezbe. Az ingyen mezcsere mögött nyilván ez a szándék, de még messze van attól, hogy ne lehessen ilyen mebzen belépni a stadionba. Ez utóbbi tiltására az espn cikben sem hivatkoznak., hogy létezne.
2013. 07. 01. 20:34
Lucius
Nem hiszem, hogy jogilag védhető lenne a tiltás, pláne Amerikában.
2013. 07. 01. 21:36
chateautorres
Közben az Ebay-en sikk lett Hernandez mezt venni, akár 300 dollárt is adnának egy-egy darabért.
2013. 07. 03. 11:19
loop80
http://patriots.hu/ajandek-aligatornak-ne-nezd-a-fogat

Ha valaki anno nem olvasta volna - mint például én... :(

Sohasem fogom megtudni, hogy idén mire lehetett volna képes. Hiányozni fog a játéka.
2013. 07. 11. 14:14
Tzimisce
Új hír, hogy Hernandezre vallott a társa. Indexen volt róla cikk.
Hozzászólás a(z) Hernandez ügy - a vád emberölés bejegyzéshez