Menetrend

Hétvégi olvasnivaló

2013. 05. 31. 20:04
Szerző: Spigo
Kategória: Cikkek
Rengeteg olyan cikk van, amit különböző okok miatt nem tudunk lefordítani nektek, azonban érdemesek arra, hogy legalább megemlítsük őket és akit érdekel esetleg elolvassa azokat. Az angolul nem tudók (és a lustábbak) pedig pár mondatban a link után a cikk összefoglalóját is megtalálhatják. Új, heti rendszerességgel megjelenő rovat első cikkjét olvashatjátok a tovább után.Gronk a példakép

Ari Weisbrot töltött el pár napot Gronkkal és testvérével, Gordie-val, Las Vegasban. Látta, hogy bulizik, a híres Gronk táncot, a kivételezett bánásmódot, amit az éttermekben és más helyeken kap. És látta az erről szóló negatív híradásokat is, amik mind ferdítenek, mert nem volt részeg, nem verekedett (csak a testvérével poénból) és nem sérült rá a kezére. Arról nem szólnak a hírek, hogy naponta négy órát töltött az edzőteremben. Arról, hogy a jótékonysági eseményeit tervezte nappal. Arról, hogy milyen türelemmel osztogat több száz autogramot és egy darab fényképes felkérést sem utasított vissza.

 

Tipikus Gronk 

Rob Gronkowski negyedik kézműtétjéből felébredve, ügynökének egyből azt mondta, hogy „Szia, ki vagy rúgva!” Mikor az ügynök, Drew Rosenhaus meglepődve kinyögte azt, hogy „Tessék?”, Gronk elmosolyodott és azt mondta, hogy „Igen, lecseréllek Jay-Z-re.”

 

Miért a Rutgers?

A cikk második harmada boncolgatja azt, hogy miért is könnyű megérteni Belichicket, hogy ennyi Rutgers védő játékos van a keretben. 2012-ben 124 csapat között a Scarlet Knights volt a tizedik legjobb védelem az országban kapott yardokban, a negyedik legkevesebb pontot kapták, az irányítók a 17. legrosszabb passer ratinget produkálták ellenük és a 12. legtöbb interceptiont szereztek.

 

Mitől lesz jobb?

A cikk azt a kérdést teszi fel, hogy annak ellenére, hogy az offseason-ben a csapat nem szerzett be egy elit szabad-ügynökk pass-rushert sem, jobb lesz-e ezen a területen idén, mint tavaly. Három nevet említ meg, akiken múlik az egész: Tom Brady, Chandler Jones, Aqib Talib. És nem, Brady nem fog a védelemben játszani…

 

Fiatalok a Patriotsban 

A gyengébb NFL csapatok edzői és GM-jei azon tanakodnak mindig, hogy hogyan lehet egyszerre csapatot építeni és sikeresnek is lenni. Pedig csak tanulmányozniuk kéne a New England Patriots-ot. A jelenlegi keret 54%-a 24 éves vagy annál fiatalabb. Persze ebbe beletartoznak az idén draftoltak és az UDFA-k is, de a csapat olyan meghatározó játékosai, mint Gronk, Hernandez, McCourty, Solder, vagy Ridley is mind maximum 25 évesek.

 

Kelly a megbízható

Tommy Kelly már tudja, hogy a Patriotsnál semmi sem garantált. Hiába harcedzett veterán, elsődleges célja, hogy bekerüljön az 53-as keretbe. Kelly zsinórban 90 meccsen kezdett, így egy kis megbízhatóságot hozhat a tavaly sok sérüléstől tizedelt védelembe.

 

Ninkovich új szerepe

Rob Ninkovich 2009-ben még maga volt a meglepetés, hogy megragadt a csapatban. Azóta az egyik legmegbízhatóbb játékosa lett a csapatnak és 29 évesen éppen ő mutatja meg a fiataloknak, hogy mit is jelent a Patriotsban játszani.

 

McCourty karitatíven bolondoznak

A McCourty fivérek azon versenyeznek, hogy ki tud több pénzt gyűjteni a Tackle Sickle Cell 5K sétára (ez egy jótékonysági rendezvény egy vörösvérsejt betegségben szenvedők segítségére). A TackleSickleCell.org-on kell a „Team D-Mac”-re vagy „Team J-Mac”-re kattintani. Aki kevesebb kattintást kap, annak a testvére csapatának városában a város csapatának kabalafigurájának jelmezét kell felvennie és abban szórakoztatni a nagyérdeműt.

 

Ridley nem elégszik meg 

Ridley-nek tavaly remek éve volt. 1263 yardot futott, 12 futott touchdownja a harmadik legtöbb, 82 futott first-downja is a harmadik legtöbb és volt 33 olyan futása, ami 10 jardnál hosszabb volt. Azonban nem elégedett meg ennyivel és az OTA-n láthatóan sokkal izmosabban jelent meg.

Hova tűnt a kockáztató Belichik?

Arról, hogy tavaly mennyire (érthetetlenül) konzervatív volt Belichick negyedik downon. Egszer sem ment neki a negyedik és 2-nek a szezonban. Azt nem tudhatjuk, hogy JMD már önállóan dönthetett-e ilyen helyzetekben vagy sem. A lényegen persze nem változtat.

 

Belichick az egyik legjobb 

100 éve született Vince Lombardi és az ESPN ennek apropóján indított sorozatot az NFL legjobb edzőiről. Ebben a cikkben éppen Bill Belichick van soron, illetve utána Nick Saban, Eric Mangini és Josh McDaniels, akik Belichick asszisztenseiből lettek szintén NFL edzők.

Hozzászólások

2013. 05. 31. 21:23
DefenseFan
Váoi váu totál respect ezért a csemegéért! :-D
2013. 05. 31. 22:07
despota
Köszönet érte nagyon jó:)
2013. 06. 01. 01:00
lolvin
Pazar kezdeményezés, köszönet érte!
2013. 06. 01. 10:14
Gordon
Green és Moe elküldve, Moe nak elszakadt az achillese álítólag.
2013. 06. 01. 10:41
DM
pedig van benne potenciál bőven ahogy azt a sajtó írta sajnálom remélem visszatér közénk hamarosan :( vagy ő is ilyen Taylor Price féle játékos volt
2013. 06. 01. 10:41
bence.szel
Jövőre valószínűleg újra esélyt kap, mert nem valószínű, hogy bárki is elviszi waiverről!
2013. 06. 01. 12:17
narbony78
Sedrick Ellis érkezik próbajátékra...
2013. 06. 03. 17:08
pm11
"A Hazafiakkal kapcsolatos hír, hogy a holt szezon során a San Diego Chargerstől érkező Tyronne Greennek máris megköszönték szolgálatait."

forrás: Nemzeti sport
2013. 06. 03. 21:37
nosbiglem
Hozzászólás a(z) Hétvégi olvasnivaló bejegyzéshez