Menetrend

Hírek röviden - Simmons távozott és MIA @ NE edzésriport

2009. 11. 06. 23:41
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
Kendall Simmons szolgálataira nem tart igényt a csapat. A Steelers csapatával Super Bowl győztes guard helyére Kyle Arrington került a gyakorló csapatból az 53-as rosterre. A cornerbackre azért lehet szükség, mert Jonathan Wilhite egész héten nem edzett betegség miatt. Terrence Wheatley a Falcons elleni találkozó kivételével minden héten inaktív volt, így csak három bevethető cornerbackje lett volna a Dolphins ellen a Patsnek Leigh Bodden, Darius Butler és Shawn Springs személyében.
A pénteken kiadott sérültriportok alapján a következő Patriots játékosok nem végeztek pénteken sem edzésmunkát: Julian Edelman (kar), Jarvis Green (térd), Matt Light (térd), Sammy Morris (térd), Fred Taylor (boka), és Jonathan Wilhite (betegség). Wilhite státusza csak kérdéses (Q) a többieké OUT. Ty Warren már korlátozott edzésmunkát végzett a második napja, azok után hogy még szerdán sem edzett a Bucs ellen összeszedett bokasérülése miatt. A státusza kérdéses (Q), akárcsak Ben Watsonnak (hát), aki egész héten korlátozott edzésmunkát végzett. Tom Brady (jobb váll) és Randy Moss (hát) került még fel a sérültek közé, de mindketten teljesértékű edzésmunkát végeztek a héten. A Dolphins játékosai közül belső linebacker Channing Crowder (váll) és nose tackle Jason Ferguson (könyök) korlátozott edzésmunkát végzett a héten és státuszuk kétséges (D) a mai jelentés szerint. Frissítés (nov.8. 12:07): Crowder és Ferguson sem fog játszani a helyi idő szerint délutáni mérkőzésen. Mindkettőjük státusza OUT. Kérdéses/questionable = 50% esélye van, hogy játszik; Kétséges/doubtful = 75% esélye van, hogy nem játszik.

Hozzászólások

2009. 11. 08. 10:12
temp
Green kiesésével a DL felállása igen érdekes lehet, vajon kap Pryor több lehetőséget, vagy inkább a 3-4 irányába toljuk a dolgot.
2009. 11. 08. 11:20
Úgy tűnik a Pats.hu olvasóinak többsége Londonban maradt (v. Bucs drukkernek állt). :)

Pryor mindenképpen nagyobb szerepet kap. Mike Wright kezdővé előlépése miatt ő lett a top backup a 3-tagú fal minden pontján. 4-emberes falnál pedig jó eséllyel kezdő lenne, de erre kicsi az esély, mert csak Brace maradna cserének. Burgess semmit nem ér futás ellen, és ez nagyjából igaz TBC-re is.

Brace sokkal érdekesebb, hogy mennyit fog játszani. Csupa pozitív dolgot mond róla BB és Pees is, csakhát eddig mindig vki más jobban passzolt a gameplan-be... szólt az indoklás.
2009. 11. 08. 11:56
temp
Proyor azért lesz érdekes szerintem, mert a TOP backup státuszon velül pass rush terén is nyújtott már párszor értékelhetőt, ami ugye Green asztala volt korábban.
2009. 11. 08. 12:05
_bb
Érdekes ez a Brace kérdés tényleg... ugyanakkor nagyon sok elemző (és lényegében mindenki) számít valami meglepire a Phinstől, pl. RB passzok (screen, 4-5 db.) a WC felállásból, valamint hogy bármennyire is elképzelhetetlen, de Pat White esetleg megmutatja igazi delfin karmait [képzavar alert!]...khm... csak arra akartam kilyukadni, hogy ha az új elem a 3 irányba futás lehetőség (+kombó átadom-nemadom a labdát) mellett az lesz, hogy jobban beleviszik a passzt a formációba, akkor az kérdés melyik pats védőknek nyújthat több játéklehetőséget. Akkor mintha megint Brace "passzolna" kevésbé, és TBC jobban... mármint... stb. Remélem a stáb felkészült a váratlanra, a screenek QB-től is volt hogy gondot okoztak korábbi meccseken, remélem most nem lesz probléma, se ezzel, se a "Toalett formációval"

/Ja és ha tényleg RB screen passzok lennének, kiváncsi vagyok, hogy lenne a blokkoló séma... mármint oldalak túltöltése, QB szerepe./
2009. 11. 08. 12:05
Green volt a legnagyobb százalékban pályán a védőfal tagjai közül idén. Felállástól függetlenül a RDE poszt ennyire fontos a csapatnak, és gyakorlatilag ő az every down player a 34-ben is. Seymour szerepére nem kell senkit emlékeztetni.

Pryor volt eddig az, aki Wrighttal együtt passing down során hozta magas szinten a belső pass rusht a centeren és két guardon keresztül. Szerintem ez a szerepköre fog megmaradni ma is (és adott helyzettől függően mindhárom poszton 34-ben beállhat 1-2 playre, ha a kezdőknek pihenő kell), bár Wilfork és ha a sérülése engedi, akkor Warren sem fog sokat pihenni.

Nagyon nem jönne jól a MIA 7-8 perces menetelései, a védőfal frissesége szempontjából ---> gyorsa vezetést kell szerezni, lehetőleg 7 pontnál nagyobbat, hogy ez kizökkentse őket a ritmusból.
2009. 11. 08. 12:12
Fuzzythunder
Law a Broncos-nál lassan hívhatnánk AFC West Patriotsnak vagy Patriots B csapatnak.... :P
2009. 11. 08. 13:15
wandamme88
Nem tudja valaki esetleg hogy az ESPN America adja-e a meccset?
2009. 11. 08. 13:52
Proxi
wandamme88! Adja a meccset az ESPNA.
2009. 11. 08. 14:08
Maniac84
Kíváncsi leszek, hogy milyen felállás fog dominálni a D oldalon. Szerintem főképp 3-4 lesz, mondjuk azért párszor megnézném a 4 emberes falat is. Esetleg Brace-Wilfork kettőst középen, méretek alapján brutális lenne, csakhogy Brace-ből nem láttunk még túl sokat idén. Remélhetőleg nem fogjuk megérezni Green hiányát, Wright idén nagyon jól játszik, igaz ezt többnyire a fal közepén teszi, de szerintem a szélén is meg fogja állni a helyét. Nagy húzás volt az ő újraszerződtetése.
Láttam pár meccset már idén a Miami-tól, szerintem a 3-4-es mérleg nagyon csalóka, jobban játszanak mint tavaly. A divízión belül meg 3-0-ra állnak, amit ugye sajnos mi tudunk a legjobban, hogy milyen fontos. Ha a patrióták nem tudják limitálni a futást és a Wildcat-et akkor nagyon nehéz meccs lehet. Ha viszont igen, akkor könnyen kiütés is lehet belőle, annak ellenére hogy Henne-nek megvan a karja a hosszú passzokhoz is.
Nagyon várom már a hét órát, ugyan remek meccsek voltak múlt héten is, de egy Pats derbi nekem nagyon hiányzott.
2009. 11. 08. 15:04
temp
azért Henne sem egy klasszis QB (még), és a Phins elkapó gárdája elég sovány (és még mi beszélünk krónikus WR hiányról :))
2009. 11. 08. 15:35
Pats12
2009. 11. 08. 15:43
_bb
Én el szoktam olvasni legalább azt a cikket, ahova kommentet írok... javaslom másnak is ;]
2009. 11. 08. 15:44
temp
én csak írni tudok, olvasni nem :D
2009. 11. 08. 16:16
Pats12
ok. :-)
mit értettem félre?
(szept 21-től volt PSes, és ma, tehát a Miami meccs előtt tették fel az 53 rosterre, azok közé aki játszanak. a PSből nem játszanak, tehát új ember. szerintem hír. a maga 13 percével, még friss is.
aztán. Phylis volt, Tampás PSes lett, a Dallas ellen játszott először és a pénteken távozó Kendall Simmon helyére érkezett)
mi a gáz Istenek? :-)
2009. 11. 08. 16:24
Pats12: idézem ennek a bejegyzésnek az első két mondatát. :P

"Kendall Simmons szolgálataira nem tart igényt a csapat. A Steelers csapatával Super Bowl győztes guard helyére Kyle Arrington került a gyakorló csapatból az 53-as rosterre."

Az Arrington életrajz kivételével minden benne van, péntek este óta.
2009. 11. 08. 16:33
Pats12
ez így viszont nincs benne a cikkben. már mint, hogy "pénteki cikkünkre való hivatkozással"...
whatever.
a lényeg hogy elolvastam a cikket. jó, a péntekit nem. :-) mea culpa.
2009. 11. 08. 16:55
Pats12: minden észrevételnek, hozzászólásnak örülünk, mert időhiány vagy bármi más miatt előfordulhat, hogy vmi elkerüli a figyelmünket.

Ez most csak egyszerűen bénán jött ki.
2009. 11. 08. 17:19
Bulow
Tudja valaki, hogy a streamtorrentet hogyan kell használni?
2009. 11. 08. 18:47
zo72
Patriots declared RB Sammy Morris, RB Fred Taylor, WR Julian Edelman, CB Jonathan Wilhite, LB Eric Alexander, OT Matt Light, OG Rich Ohrnberger, and DE Jarvis Green inactive for Week 9.
Hozzászólás a(z) Hírek röviden - Simmons távozott és MIA @ NE edzésriport bejegyzéshez