Menetrend

Időpontváltozás!

2009. 11. 24. 17:58
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
Mivel érvénybe lépett a flexibilis időrend, az érintettek úgy döntöttek, hogy a jövő heti Patriots - Dolphins meccs nem a Sunday Night Football programjában kap helyet, hanem előrehozták magyar idő szerint december 6 vasárnap 19 órára. Az SNF a Vikings - Cardinals lesz.

Hozzászólások

2009. 11. 24. 18:46
norbertobaggio
Az mi Danna? Mármint a flexibilis időrend?
2009. 11. 24. 18:51
bradyfan
Na ennek örülök nem sok kedvem lett volna megint éjszakázni.
2009. 11. 24. 19:18
Flexible schedule: az utolsó hetekben lehetőség van rá, hogy az előre meghirdetett mérkőzésen változtasson az NBC, hogy ne kelljen a PO szempontjából teljesen érdektelen meccset adniuk főműsoridőben.
2009. 11. 24. 19:34
bradyfan
Mondjuk nem értem mennyivel izgalmasabb a PO szempontjából egy Cards - Vikes, mint a Pats - Fins meccs, de ők tudják.
2009. 11. 24. 19:37
LaFleur
Köszi DoM a választ. Ennek fényében valóban marha izgalmas meccs a PO szempontjából a saját csoportját 4 de inkább 5 meccsel vezető Minnesota és a saját csoportját 3 meccsel vezető Arizona összecsapása.... 90%-ban már szinte mind a ketten megnyerték a csoportjukat.
Szerintem ezt inkább a Favre-Warner csörte miatt cserélték el.
Mert a csoportgyőzelem szempontjából a mi meccsünk fontosabb és izgalmasabb is lesz, pláne, hogy a Fins javuló formában van és otthon is játszanak.
Bár az is igaz, hogy így legalább nem kell megint reggel 6-ig fennmaradni.
2009. 11. 24. 19:49
norbertobaggio
Köszönöm a választ de azt én se értem miért kellett minket félrerakni megint Favre papa miatt már elegem van belőlle!!!
2009. 11. 24. 20:32
Mondjuk szerintem ez csak jó nekünk, mert nem kell egész hétfőn kómának lenni
2009. 11. 24. 21:38
_bb
Biztos, hogy kőkemény palackorrú aknamunka és lobby eredménye ez, hogy a patriótáknak ennyivel is kevesebb idejük legyen felkészülni a MNF után :D ... szerintem erre az időpontra a stadionjukat is felfűtik majd aljas módon 25 C fok fölé napenergiával :)
2009. 11. 24. 22:04
Az ARI-MIN meccsnek a PO szempontjából jelentősége lehet a hazai pálya előny miatt. Ha a MIN nyer, akkor még tartja a lépést a Saints csapatával, és azonos mérleg esetén a conf mérleg a döntő (ha nem játszanak egymással az alapszakaszban). Ha az ARI nyer, akkor esélye van befogni a MIN-t, és náluk lenne az előny azonos mérleg esetén a jobb egymás elleni mérleg miatt.

A MIA pedig inkább matematikailag harcol még a PO-ért/divíziógyőzelemért.

Nem kellene ezt Pats elleni támadásként felfogni, inkább örülni kell, hogy nem kell éjszakázni, és emberi időpontban van a meccs.
2009. 11. 24. 22:49
_bb
Amellett, hogy megértem mért történt a csere, és alapból én pozitívan értékeltem azt a fent említett okokból, meg kell jegyeznem:

Azért az túlzás, hogy csak matematikai esélye van a PO-ra, meg a csoportelsőségre a delfineknek, hisz mi tényleg kikaphatunk könnyedén a Saints-től, ők nyerhetnek simán a Bills ellen, ezek után ellenünk át is vehetnék a csoportelsőséget, és a hátralevő mérkőzéseik közt valószínűleg a PO-ért küzdő Steelers elleni alapszakasz záró meccs lesz a legacélosabb (bár kétségtelen, hogy a Jags tartja magát, a Texans is PO-ért harcol és a Titans is feljövőben van). Emellett a WC-re is nőtt az esélyük a Ravens, Texans, (Bengals), Steelers, Broncos bukdácsolásaival. Ezzel nem azt mondom, hogy én bármelyik eshetőségben is hiszek, csak korai őket leírni.

Személyes véleményem egyébként az, hogy a múltkori Carolina elleni győzelmük volt az utolsó nagy örömük, a Bills ellen még van esélyük, de Brown és Ferguson elvesztését nem fogják kiheverni, plusz a sec. problémák (mármint rookiek), újonc (kezdőként) irányító...túl sok lesz nekik hosszútávon... de ez csak egy vélemény.
2009. 11. 24. 22:56
Gomes..
Egy szempontból nem örülök ennek.
Már néztem a műsort,és az espn adta volna ugyebár az éjszakai programban...Persze hétfőn dolgozom,de nem igazán hat meg,tuti felkelek ha arról van szó...
Viszont így nem hinném, h a cowboys giants meccset háttérbe szorítanák..És ezekkel az internetes ügyekkel kapcsolatban sosem fogtam ki még olyat,h végig működött volna,pedig ismerek pár oldalt.Na mindegy.....
2009. 11. 25. 01:30
fcb989
ESPN America remélem adni fogja
2009. 11. 25. 04:52
norbertobaggio
Felhívnám egy kis érdekességre a figyelmetek,idáig egyszer játszottunk 5 napos pihenővel 7 napos helyett és akkor kikaptunk a Jetstől! Most pedig egy Saints elleni meccs után kéne verni a Miamit ami szerintem igen komoly feladat lessz a csapatnak ,hogy mindkét meccset behúzza!
2009. 11. 25. 07:47
temp
_bb: a Miami jelen állapotában nem fest túl rózsás képet. Nézz rá a sérült listára, nézd meg, hogy mi történt, amikor Jenkins kidőlt a Jetsnél.

És még valami. Aláírom, hogy Tuna csapatai általában nagy küzdők. Viszont azt is figyelembe kell venni, hogy a Patriotssal mostanában egyre több szakértő fogalmaz meg komolyabb PO szereplést. Márpedig, ha ez igaz, ha valóban jók vagyunk minimum egy AFC döntőre, akkor ennek a Dolphinsnak nem szabad gondot jelenteni. Ha mégis, akkor lehet, hogy tévedtünk
2009. 11. 25. 07:51
temp
norbertobaggio: nem hiszem, hogy a Jets elleni vereséget az 5 napos pihenő számlájára lehetne írni. Elég arra gondolni, hogy az első héten a Bills ellen mennyire döcögött a támadójáték, míg a Jets pont az első hetekben volt igazi emberevő formában. Gyanítom, hogy pont a forma különbségek miatt kikaptunk volna mi később is.

Viszont a Patriotsot mostanában nem véleteln emlegetik esélyes csapatként. Pont olyan formát hozunk, ami általában nagyon szerencsés tud lenni. A csapat lassan összeáll, a kezdeti bizonytalankodásokat már javítottuk, és pont a PO környékéra lehetünk a legjobb formában. Ez gyakran szerencsésebb, mint amikor egy csapat a szezon elején hentel, utána pedig visszaesik, de a korai jó teljesítménynek köszönhetően ott van a PO-ban, vagy jobb, mint például a Saints/Colts végtelen veretlensége (néha mondják, hogy a mi 16-0-ás szezonunk sem volt egészséges mentális szempontból, hogy egy 14-2 sokkal jobb lett volna, persze nem úgy, hogy 14-0 után totál leeresztés, mert a Colts éveken át mutatta, hogy az ilyesmi felállás mire vezet).
2009. 11. 25. 08:27
rege
Azt gondolom kár előre a Miami mecsre nézni, várjuk mi lesz a hétvégén. Az én variációm szerint a delfinek kikapnak, mi meg a szenteket verjük el. Nos ebben az esetben már tényleg "érdektelen" a Miami kirándulás. A közvetítést azt benyeltük, de az ESPN meg szokta mutatni a Td-ket. Remélem sokszor kapcsolnak majd Miamiba a fehér mezes csapat Td-it mutogatni!
2009. 11. 25. 09:06
First Hit
Nekem mind1 csak adja az ESPN Mert a Faragótol már kipörgök
most is elrontotta a mecs élményt azzal h. benyögte a Texas mecssen a kihagyott field gólnál h. ez még sokat jelenthet...
és akkor már tudtam h. ki nyer és h. 3 ponton bellül lesznek. Ezt így nem lehet csinálni...
2009. 11. 25. 09:28
_bb
viito: Leírtam a személyes véleményem, abban benne vannak a sérülések. Ettől függetlenül csak annyit akartam írni, hogy még korai leírni őket. Az meg hogy a "szakértők" kit hova várnak, azért valljuk be nem mindig mérvadó. Én mondjuk már a szezon elején is mondogattam, hogy össze fog állni a védő- és a támadósor is.... Viszont azért elkezdem akkor most mondogatni, hogy ilyen pozíciós lukakkal mint OLB (és most nem akarom megbántani a TBC fanklubot, mert én mindig bírtam), DE, 3.WR nem lesz egyszerű a PO menetelés. Ha már a szakértőknél tartunk, többen írták,h a SeyTrade a szezon végefelé fog igazán érződni. Emellett kicsivel lehetne több tapasztalat a sec-ben és az off koordinátornál is. De ez nem azt jelenti, hogy ne történhetne bármi, csak azt, hogy szerintem voltunk már esélyesebbek is. De továbbra is hajrá Pats!
2009. 11. 25. 10:43
temp
_bb: azért vagyunk itt, hogy beszélgessünk. Nem hiszem, hogy bárki is nagyobb szakértő lenne mint a másik, tehát én is csak a személyes véleményemmel reflektáltam a Tiedre ;)

Ennek ellenére tartom, hogy a Miami elvileg jelen állapotában nem szabadna, hogy nagyon komoly ellenfél legyen, így pedig érthető, hogy a tv csatornák nem minősítik a PO szempontból kritikusnak a meccset (persze a fociban láttuk a múlt héten is a Chiefstől és a Raiderstől, hogy az "elvileg" szó mit is jelent valójában).
2009. 11. 25. 11:13
_bb
viito: Persze, hogy beszélgetni vagyunk itt :) csak azért írtam,h "személyes vélemény", mert a 11.es hszban így kezdtem egy bekezdést, amiből az jön le, hogy szerintem egyetértünk :) azt is írtam, hogy teljesen megértem, hogy mért került főműsoridőbe a MIN-ARI... csak próbáltam magam egyértelműsíteni, mert tudom néha nem vagyok az :)

Egyébként a Raiders meccses Cincy bukást volt szakértő aki megjósolta, talán Pat Kirwan, de ebben nem vagyok biztos.
2009. 11. 25. 11:41
temp
_bb: látod pont ezért nem szeretem a nagy szakértőket általában (vagyis sokszor mondtam már, hogy ők igazából szakírók, és a fő feladatuk az, hogy provokáljanak, hogy témát adjanak az emberekenk még akkor is, ha ők is tudják, hogy amit leírnak az hülyeség (lásd pl nyáron hány ötlet született a Brady trad és Cassel marad témakörben :)).

Most ugye valaki sikeresen megjósolta, hogy a Raiders nyerhet a Cincy ellen, erre mindenki emlékszik. Arra viszont nem sokan, hogy minden héten jósoltak a szakértők nagy upseteket, mégis az idei bajnokságban az igazán nagy kaszák elmaradtak (hirtelen a Raiders-Eagles ugrik be, talán a Bills-Jets).
2009. 11. 25. 12:10
_bb
Igen, a "szagértők" sok marhaságot írnak... azokat a cikkeket (Matt marad Brady megy és hasonlók, amik csak a szenzációra, meg nagyot mondásra mennek), már el sem olvasom ;) Ez a Cincy-s azért maradt meg, mert a szerző kicsit alá is támasztotta az utazással, meg a Phily elleni meccsel... stb hogy mért van esélye a Raidersnek, szóval kivételesen láttam rációt már olvasáskor a buta jósolgatások közepette. Egyébként nem igen szoktam odafigyelni az olyan írásokra, amik arra hajtanak, hogy majd később mondhassa, hogy "Ugye én megszimatoltam..." :) Az idei bajnokság meg már az elején nagyon felborult táblát mutatott ahhoz képest amit sokan vártak (Bengals, Ravens, Titans, Chargers, Broncos, Pats, 49ers, Jets, Miami...stb nehéz volt belőni az erőviszonyokat) és ezért is nehéz volt megmondani mi is igazán az "upset". Azért a weekly pick-ek terén van olyan aki konzisztensebben teljesít.... persze ez csak annyit jelent, hogy mázlista :D
2009. 11. 25. 14:50
zoli
most mi van 2:30-ra vissza rakták:o
2009. 11. 25. 16:48
_bb
zoli: a Saints elleni meccs van 2:30-kor kedd éjjel. A jövő heti vasárnapi Miami elleni meccs került át 19:00-ra.
2009. 11. 25. 16:50
zoli
ja bocs nem vettem észre
2009. 11. 25. 17:38
norbertobaggio
Legyen a Coltsnak 16-0-ja de az Afc döntőt + Super Bowlt-mi nyerjük meg!!!!
2009. 11. 25. 21:06
zoli
egy kérdésem van a honlap tagjai között van olyan aki tényleg űzi a sportot vagy csak nézi
Hozzászólás a(z) Időpontváltozás! bejegyzéshez