Menetrend

Igaz / hamis

2012. 07. 22. 09:24
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek
Pete Prisco a CBS sportoldalán 16-0 alapszakaszt vizionált a New England Patriots számára. Ez is adhatta az ötletet az ESPN Boston játékához, ahol három állításról kell szavazni, hogy reálisan előfordulhat (tényszerű) vagy éppen csak lázálomszerű (kitaláció). Itt az igaz vagy hamis játék: 1. Legalább 13 meccset nyer a Patriots az alapszakasz során. 2. Legalább 15 TD elkapása lesz Rob Gronkowskinak. 3. Devin McCourty ismét Pro Bowl formában fog játszani. Az utolsó pont merőben szubjektív, mindenki mást fog érteni alatta. Az mindenesetre meglepetés számomra, hogy a szavazási mostani állása szerint a 2-3. pont esetében fele-fele arányban oszlanak meg a voksok. A legalább 13 győzelemnél nincs sok ellenvélemény. Ti mit gondoltok?

Hozzászólások

2012. 07. 22. 10:26
1. Szerintem 12 győzelmünk lesz, de az elég lesz a csoportgyőzelemhez, 3. kiemelt a csoportban.

2. Nem lesz, duplázni, triplázni fogják a RZ-ban. Hernandez fog vitézkedni inkább :P

3. Szerintem első évében sem volt igazi Pro Bowler, de lényegesen jobb teljesítményre számítok idén tőle.
2012. 07. 22. 11:00
lolvin
A 13 reálisnak tűnik, de valahogy olyan érzésem van, h vagy 15-1 vagy ilyen 9-7 körül lesz a végén a mérleg.
Gronk teljesitménye szerintem jóval visszafogottab lesz mint a tavalyi, jobban is fognak figyelni rá, másrészt talán Loyd és JG érkeztével némileg kiegyensulyozottabb lesz az O.
McCourty-tól én nem sokat várok, szerintem két egy-két év múlva már nem sokat fogunk hallani róla...
2012. 07. 22. 11:14
zo72
Szerintem:
- Győzelmek száma: 10...14 között. (csoportgyőzelem, AFC-ben 2-3. hely az alapszakasz alapján)
- Gronk 10 TD
- DMC 4 INT., erősebb lesz mint tavaly, de ezt csak a front7-nek köszönheti majd.
2012. 07. 22. 11:59
Jim Leonhard érkezésére van esély?
Sérülékeny, de amikor egészséges, akkor azért jól tolja szerintem. Cserének, 3.-4.számúnak(Chung, Gregory, Wilson(?)) jó lenne, nem?
2012. 07. 22. 12:41
Pat Patriot
1. kérdés
IGEN.
Három kivételével egyértelműen hozható meccseink vannak, tehát inkább az lenne a meglepetés, ha nem mi nyernénk azokat. A Ravens, a Texans és a 49ers ellen simán benne van a vereség a levegőben, de hogy mindhárom meccsünket (ebből kettő hazai pályán) elbukjuk, azt nem hiszem. Szerintem akár 14-15 győzelem is elképzelhető.

2. kérdés
NEM.
Mivel jó képességű elkapókat szereztünk, ezért nem.lesz olyan sokat foglalkoztatva Gronk. Ha rámcáfol, annál jobb.

3. kérdés
NEM.
Volt egy nagyon jó és egy gyenge idénye. Szerintem most dől el, hogy milyen játékos is ő. Pesszimista vagyok vele kapcsolatban.
2012. 07. 22. 13:14
Gordon
1. meglesz de 16-0 ne legyen, rossz ómen..
2. nem, Lloyd-ban bízom , ismeri a szisztémát és szeretném ha többet dobálna TB a szélére.
3. mivel javult a pass-rush nem lesz ideje az irányítóknak nézelődni az elkapóknak pedig futni ...sokkal több labdaszerzést várok a sec-től és itt lubickolhat DM is. pro bowl forma...ha 8int -je lesz akkor nálam elit játékos:-)
2012. 07. 22. 13:52
TÖRÖLT
Sziasztok :)

Nos javarészt már leírtátok a lényeget,de azért én is leírom mit gondolok :D

1.Elég erős lett ismételten a mezőny a remek kezdőszíntű szabadügynökök sorra találtak maguknak csapatot és nem kimondottan SB esélyest ezért is eléggé kemény lesz ez a szezon is.Bár igaz most jöhetne az is hogy akik eligazoltak azok az előző klubjukban ért sikereket véghez tudják e vinni az új csaptuk szerelésében.Nehéz egy ilyen sportágban mindig a topon tartani a csapatot.Mások is trónkövetelőnek lépnek elő,előbb utóbb itt is megtörténik.Én 9-10 győzelmet várok a csapattól maradjunk azért a realitás talaján.

2.Amióta tudják mennyire jó célpont az sincs kizárva,hogy az ellenfél a vizesfiút meg a gyepmestert is ráuszítják csak hogy ne kapjon el TD-t.Erre számítani is lehet majd a következő szezonban,ezért az elkapások száma is el lesz osztva nem hiába anyi elkapó érkezett hozzánk.Szal szerintem nem lesz 15 TD elkapása Robnak.

3.Emlékszem régebben valamennyi jelen lévő Pats Fan elakarta cserélni vagy kiakarta vágni mondván nem jó semmire sem.Volt egy remek szezonja és egy kevésbé sikeres.Én kiálltam mellette és anno írtam is oly sokszor,hogy a sérülések akadályozták abban,hogy kiváló teljesítményt nyújtson.Amondója vagyok,hogy nem lesz Pro Bowler szintű de igen meghatározó alakja lesz a D.nek!!
2012. 07. 22. 15:53
pat68
1. 11-13 győzelem esélyes
2. Nem, kiegyenlítettebb az elkapó készlet, több célpontja lesz TB-nek, senki nem fog rekordot dönteni.
3. Remélem!
2012. 07. 22. 15:59
Tomk@
Sziasztok

1. Szerintem nem lesz 13 győzelem, kb. 10-11 győzelmet várok a csapattól.
2. Gronk nem fog 15 TD elkapást jegyezni, mert jobban fognak figyelni rá, szerintem kettőzni is fogják. Másrészt a Hernandez és az elkapók is nagyobb szerepet fognak kapni.
3. DMC nem fog Pro Bowl szinten játszani, bár ha nem fogják sérülések hátráltatni véleményem szerint jobb éve lesz, mint a tavalyi. Viszont nem csak DMC-től, hanem az egész D-től javulást várok, remélem azon a szinten fognak játszani, mint a PO-ban.
2012. 07. 22. 16:22
Doddy72
Sziasztok.

Csak röviden:

1,Igen
2,Igen
3,Igen
2012. 07. 22. 16:37
norbertobaggio
1.Igen
2.Nem
3.Nem
2012. 07. 22. 19:43
Pats for the Win
A 13 győzelem abszolút reális elvárás a csapattól, főként az előző évek tendenciáját megfigyeljük. A sorsolás is könnyebb, meg kell lennie :)

Gronk sztem 10-12 TD-vel fog zárni,de nem lepődnék meg ha ez a szörnyeteg 3 emberen keresztül is TD-ket szerezne :)

McCourty nálam a titkos favorit az idényre. Az első rookie évében nagyon megkedveltem mind a pályán, mind azonkívül. Szóval legalább 5 INT-et várok tőle, de ha nem csinálnak meg rajta annyi play-t már örülök :)

OFF:

Egy pár napja megérkezett az Amcsi földről rendelt Gronkowski Nike mezem. Isten király, gyönyörű mez, egy pár szépség hibával, de a fanatizmus képes ezeket elvakítani.
Bár nem volt olcsó mulatság, de még így is megérte :)
2012. 07. 22. 21:48
lolvin
Gordon

Nem kötekedni akarok, de mire alapozod azt, h javult a pass rush? A tavalyi csapat két top rushere jelenleg nincs a rosteren, helyetük egyáltalán nem biztos, h jobb játékosok kerültek a csapatba, a két rookie kizart, h 20 sacket érjen el, mint tavaly Carter és Anderson, h Scott mire képes azt nem tudom megbecsülni...szal szerintem ez még egyáltalán nem olyan biztos, h jobb lesz a pass rush az idén.
2012. 07. 23. 07:11
lipi
1. Igaz. Könnyebb sorsolás, megerősített támadó és védelmi szekció.
2. Hamis. Kicsit nekem sok az offseason szereplése Gronknak, túl nagy a hype.
3. Igaz. Ha nem is pro bowl formában fog játszani, de remélhetőleg nagyobb nyomás kerül az irányítókra és nagyobb a potenciál a hátsó alakzatban, mint tavaly volt.

Lolvin. Igaz, hogy nincs a csapatnál a tavalyi két PR felelős, de részszint egymást váltották, tehát egy posztból szerezték ezt a sack mennyiséget, részszint én még mindig azt mondom, hogy a séma tette őket naggyá...
Szóval ha Jones/Hightower/Bequette/Fanene/Scott ötösből legalább egy beválik akkor minimum ugyanolyan szintet tudnak hozni. Bár a fenti névsorból adódik, hogy változatosabb felállások, blitzsémák lehetnek
2012. 07. 23. 07:30
Gordon
lolvin, a tavalyinál csak jobb lehet:-)
egyébként pedig BB kétszer nem hibázik ekkorát, látszott a dratft-on, hogy mennyire komolyan gondolta a védelem megerősítését. + teljes felkészülési időszak rendelkezésre áll. Nem szélső játékos (de lehet, hogy BB átneveli:-)) de én Hightower-től várok sokat. Nem erő hanem észjátékos, ha 3-4-et játszunk eltudnám képzelni középen Mayo-val.
ja és ha két héten belül visszaigazoljuk Carter-t akkor vszinűleg gond van az új srácok fejlődésével/beépülésével.
2012. 07. 23. 08:02
magooc
1. nem
(idén nem foguk PO-t játszani)
2. igen
(Gronk idén szenzációs formában fog játszani, de ez is kevés lesz)
3. nem
(ki az a mekkarti?) :)
2012. 07. 23. 09:45
Tzimisce
1. Nem tudom, hogy hány győzelemmel, de PO-ba jutunk, mert idén lesz az az év, amikor győzni fog a SB-on a csapat.

2. Gronk nem lesz annyit foglalkoztatva, ezért nem hiszem, hogy 10-ig eljut, de 12 is meglehet ha szerencsénk van.

3. Nem tuti a PB, de jobban fog játszani, mint tavaly.
2012. 07. 23. 10:52
Gordon
magooc ! kifejtenéd pls, hogy miért nem jutunk a PO-ba szted?
kiváncsivá tettél:-)
2012. 07. 23. 12:23
magooc
Gordon
Ez egy szubjektív tippelés, és a félelem beszél belőlem.
Mert minden mellettünk szól. Tavaly nem voltunk ilyen erősek, de sima SB lett a vége. Ott egy gagyi, gyenge csapat vert meg (papíron), és kiénekelték a sajtot a szánkból.
idén azt mondom , nem jutunk be. kiesünk az alapszakaszban. Így tudod milyen fényes lesz a gyűrű?! :D
Szóval nem jutunk be, ez a tippem. Azután meg majd meglátjuk.
Elvileg nagyon jónak kellene lennünk. De ilyenkor szoktak bele. A levesünkbe.
Pontosan azért félek, mert nem nyertük meg tavaly a gyűrűt. Mert egy csapatot egy meccsen bármikor meg lehet verni, ezt bizonyította NY. Két meccsen is.
Manningham elkapása millimétereken múlt. Welker labdavesztése szintén. Az a meccs egy rémálom volt. Egy negyed volt, amikor nekünk pattogott a labda.Majdnem így is nyertünk. Nah mindegy.
Szóval most nem jutunk be a PO-ba. Pedig nagyon megérdemelnénk egy gyűrűt.Mert a legjobb irányítónk nekünk van. mert a legjobb offensünk nekünk van. mert... csak
De ott van a csoportban három másik csapat, akik szintén mindent megtesznek a sikerért. és egyszerűen úgy érzem, hogy nem lesz szerencsénk.
Hajrá Pats!
2012. 07. 23. 12:46
Gordon
akkor tedd meg ezt a tippet egy fogadóirodánál, biztos jól fizetne és ha nem jutunk be akkor meglesz a fájdalomdíjad, ha pedig bejutunk akkor annak fogsz örülni:-)
2012. 07. 23. 12:56
lipi
magooc.

Azt a bravúrt, hogy ne legyünk ott legalább WC helyen a csoportunkban, nagyon nehéz lenne végrehajtani.
A sorsolásunk alapján a csoport második helye elég a WC-hez. (ez így leírva azért elég necces :)).
Két csapat meg nem fog elénk kerülni.
Akkor lehet nagy gebasz, ha TB megint megsérül, ilyen viszont ne legyen.
Amióta összeállt a BB-TB tengely, mindössze két év volt, amikor nem jutottunk PO-ba. 2002 és 2008. 2002-ben hárman a csoportból 9-7-el végeztek és nem mi voltunk a csoportelsők.
2008-ban pedig az első meccsen megsérült TB, és egy meccset csak tv-ben látott irányítóval sikerült 11-5ös idényt lerakni az asztalra. Ami hála a delfineknek és a wildcatnek pont kevés volt a rájátszásra.
De másodszorra nem lehet ekkora pechünk...
A másik három csapat meg még és már nem akkora ellenfél, legalábbis szerintem.
A Billsnek kell még egy-két év, mire befejezik, amit elkezdtek. A védelmük nagyon jó, papíron, de a támadó alakulatuk miatt (és a védelemben is vannak azért még lyukak) idén nem kalkulálok velük, mint csoportgyőztes. A Jets épp szét akar esni. Két dudás egy csárda, tavaly kiszivárgott öltözői hangulat, kulcsposztokon gyengültek.
A delfinek meg épp a szokásos éves csapat-újjáépítésükkel vannak elfoglalva.
Lehet meglepetés, de ahhoz nagyon sok mindennek kellene összejönnie.
2012. 07. 23. 13:23
magooc
lipi

Bills tavaly is megvert 1x, pedig akkor - 1 év volt még a csapatépítésben a mostanihoz képest.
Tudom, hogy az erőviszonyok alapján a minimum elvárás egy AFC döntő. De az elvárások néha megbénítják az embert. Vagy ez csak a magyar sportolókra igaz? :)
2012. 07. 23. 14:09
Tzimisce
magooc: Idén nyerni fogunk. Lehet, hogy elveszítünk pár alapszakasz meccset, de idén nyerni fogunk.
2012. 07. 23. 14:22
magooc
Tzimisce.

Én is erre gyúrok. Majd meglátjuk.
2012. 07. 23. 14:54
13 meglehet :)
Gronk nem lesz olyan jó.
DMC jobb lesz mint tavaly és talán hozza az elsö szezont (bár ahogy tavaly kifejtettem többször, megváltozott a védekezösémája tavaly, ez is okozhatta a visszaesést)
2012. 07. 23. 21:53
non4m3
1. ha nem jön közbe komolymeghatározó játékos(ok) sérülése akkor nem tudom elképzelni hogy 13nál kevesebb győzelmünk legyen, max 12 - 1 komoly ellenfelünk van és ez a ravens idegenben, hazai pályán decemberben a niners és a texans is meg fog fagyni, legalább is remélem
azt még valószínűtlenebbnek tartom h PO-ba ne jussunk be, az igazi idény ott fog kezdődni a csapatnak (nagyon gyenge a sorsolás, ha pl packersnek lenne ez a sorsolása akkor is ezt mondanám)
2. Sztem is sokkal jobban fognak rá figyelni, a többieknek remélem ezt ki tudják használni
3. Sztem jobb szezonja lesz mint tavaly, de hogy ez Pro Bowl szintű lenne azt nem hiszem
2012. 07. 24. 14:52
1. igen (sőt 16-0 lesz, és SB győzelem, és TB MVP, stb.)
2. nem (sajnos, de ennyire nem jöhet össze minden, meg az a fránya sérülés, és itt van ugye Lloyd is :D)
3. nem (Alfonzo megy a Pro Bowl-ra :D)
Hozzászólás a(z) Igaz / hamis bejegyzéshez