Menetrend

Inaktív játékosok

2015. 01. 10. 21:39
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
Akik ma biztosan nem lépnek pályára: RB James White, RB Jonas Gray, OL Jordan Devey, OL Cameron Fleming, WR Josh Boyce, TE Steve Maneri, DE Zach Moore.

Úgy tűnik Jonas Gray bokasérülése komolyabb, mint gondoltuk. Egész héten rajta volt a sérültlistán. Egyetlen vigasz az, hogy a Ravens védelme ligaszinten a 4. legjobb futás ellen, így valószínűleg sok sikerre ezen a téren amúgy sem számíthattunk.

Fleming nem szerepelt a sérültek között az edzéseket követően, így meglepő a neve a listán. Nagyon hatékony harmadik tight end volt futójátékoknál többször is a bajnokság során. Helyette Josh Kline a tartalék falember guard posztra, akit eddig minden pályára lépése során le kellett cserélni az alapszakaszban a gyenge teljesítménye miatt. A lábujj-sérüléssel bajlódó Brandon LeFall játszani fog.

A Ravens oldalán a legfontosabb hír, hogy Eugene Monroe, kezdő baloldali OT pályára tud lépni. Bokasérülés miatt a szabadkártyás csapatok hétvégéjén nem játszott, hogy helyettese James Hurst borzalmas volt. A támadófal átalakításával így Marshal Yanda visszakerül jobb guard posztjára, ahol jelenleg nincs nála jobb játékos a ligában. A Baltimore inaktívjai: CB Chris Greenwood, DE Steven Means , DT Terrence Cody, OL Ryan Jensen, DT Casey Walker, TE Phillip Supernaw és DE DeAngelo Tyson.

Hozzászólások

2015. 01. 10. 21:53
Bulow
A gond inkább az, hogy -10 fok lesz szóval a passzjáték nem lesz megkönnyítve - egyébként Flecconak sem...
2015. 01. 10. 22:17
Zandal
Gray inaktivitásának nem örülök ...
Hozzászólás a(z) Inaktív játékosok bejegyzéshez