Menetrend

Jó hírek Foxborough-ból!

2009. 11. 13. 18:13
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
Aki látta az elmúlt napokban a csapat sérültjeiről szóló jelentését, az aggódva gondolhatott a vasárnapra és a Colts elleni mérkőzésre. A tegnapi jelentésen például összesen 15 játékos szerepelt (ebből 10 játékos egyáltalán nem edzett). Ma azonban kisebb csoda történt Bostonban, már csak Brandon Tate, Fred Taylor és Jarvis Green az, aki nem volt hadra fogható. Sammy Morris, Matt Light, Julian Edelman, Dan Koppen, Eric Alexander és Brandon Meriweather is visszatért a pályára. A csapat egyébként a fedett csarnokában, a Dana-Farber Fieldhouse-ban edzett, ahol a Lucas Oil Stadionban várható hanghatást imitálták és így zajlott az edzés.
Hivatalos sérült jelentés: OUT DE Jarvis Green, térd WR Brandon Tate, térd RB Fred Taylor, boka DOUBTFUL LT Matt Light, térd QUESTIONABLE S Brandon Meriweather, lábfej LB Eric Alexander, váll TE Chris Baker, váll LB Tully Banta-Cain, lágyék WR Julian Edelman, alkar NT Ron Brace, boka C Dan Koppen, térd RB Sammy Morris, térd S James Sanders, lágyék DE Ty Warren, boka PROBABLE QB Tom Brady, jobb váll CB Shawn Springs, térd TE Ben Watson, hát Forrás: Extra Points

Hozzászólások

2009. 11. 13. 19:33
zoli
csak egy kérdésem van
a kérdésem:Kinek van UPC digitális tv (műsorrögzítős)
azért ajánlom mert az összes NFL meccset föl lehet venni (ESPN America csak)és nagyon olcsó nekem ahogy meglett már állítottam is be a PATS-Colts meccset aki nem tudja meg nézni éjszaka (mert én nem)a meccset annak nagyon ajánlom
2009. 11. 13. 20:00
Anrael
Örülök, hogy péntek 13-án nem csak rossz dolgok történnek. Az erő velünk van.:D

OFF:
Neten is fent szokott lenni 1-2 napra rá, és az ingyen van.:)
2009. 11. 13. 20:51
bara
anrael, idén nagy mákunk van, tenyaron olyan releaser adja a pats meccseket, aki sztem maga is fanatikus - idén minden meccs befejezése után 4-6 órával(!!) már fent volt a torrent, méghozzá hd-ben:)
2009. 11. 13. 20:53
Justicar
Kiválló hírek. Én főleg Sammy Morris-nak, Julian Edelman-nak és Brandon Meriweather-nek örülök!

Zoli!

Ha van lehetőséged majd a felvett mérkőzést DVD-re kiírni, vagy feltölteni torrent oldalra, akkor jelezd itt légyszives. Biztos sokakat érdekelni fog... Engem biztos! :D
2009. 11. 13. 20:55
Justicar
bara!

Melyik oldalra tölti fel a figura???
2009. 11. 13. 21:37
LaFleur
Justicar!
http://leech.tenyardtorrents.com
Itt. Ez egy nagy football torrent oldal, rengeteg jó meccsel, és ingyenes regisztrációval. Jó töltögetést! :)
2009. 11. 13. 22:15
LaFleur
Egyébként nem tudom ki hogy van vele, de nekem valahogy nincs most olyan nagy meccshangulatom mint régen.
Oké, a tavalyi meccs más volt, mert sérült volt Tom, de az előtt minden évben a Patriots-Colts meccs előtt felfokozott
hangulat volt már napokkal előtte. Mindenki készült a nagy Manning-Brady összecsapásra, minden tematikus oldalon
erről volt szó, sokkal több cikk jelent meg, a tv-ben is több szó volt róla mint mostanában.
Itt a pats.hu-n is több cikk és elemzés volt, nagyobb volt várakozás mint most, ezen a héten.
Mindig is előrehozott Super Bowlként emlegették ezt a meccset, ma meg csak egy a sok közül.
Persze amiatt, hogy Sunday Night lesz, eleve nagy nézettsége lesz, de régen ezt hozta akkor is ha egy időben volt a
többi meccsel, alapból volt a legnézettebb meccs az egész szezonban. Most ez az NBC nélkül nem biztos, hogy így lenne.
Ez olyan fura nekem, és nem tudom megszokni, én ezeken a rangadókon "nőttem fel", számomra mindig ez az év meccse.
Már előre félek, hogy a hétfő reggel 5-6 órai fekvés mennyire felborítja majd a hetemet, de nem bánom!
Remélem legalább színvonalában visszahozza a régi összecsapások hangulatát, és egy FG-vel nyerünk.
Go Pats!
2009. 11. 13. 22:28
bradyfan
LaFleur.
Sztem annak tudható be, hogy az elmúlt évektől eltérően most nincs hatalmas tétje ennek a meccsnek. Tavaly elött ugye két 100%-os csapat találkozott, előtte AFC döntő volt. Most pedig ahogy emlitetted egy a sok közül. Egyik csapatnak se katasztrófa ha kikap. ezzel nem azt mondom, hogy magasról tojnak rá, de semmivel nem fontosabb ez a meccs mint mondjuk a jets vagy a dolphins elleni.
2009. 11. 13. 22:49
sztem meg igenis fontos meccs lesz. A másik fórumon sem értettem egyet ezzel. Minden meccs fontos, tavalyról ezt megtanulhattuk. Nyilván a csoporton belüliek a legfontosabbak, de egy esetleges PO-s Pats - Colts esetében ez is fontos lehet (pl h hol lesz a mérkőzés ha korábbi kritériumok azonosak).
Bruschi is nem hiába mondta azt vmelyik nap, h ez az első hét a visszavonulása óta, h azt érzi h bárcsak ott lenne még a srácok között. Azt hiszem ez mindent elmond arról, h mennyire fontos ez a meccs... nem a Jets vagy a Miami ellen mondta, hanem a Colts ellen. Szal biztos vok benne h nagyon jó meccs lesz! :)
2009. 11. 14. 01:46
LaFleur
Így van Danna, persze, hogy fontos lesz! Nem is ezt mondtam, csak a körítést hiányolom. Egyébként pontosan a PO, illetve a hazai pálya miatt tartom fontosnak én is. Ugyanis ha megverjük vasárnap őket, az ugye 1 zakó, és utána mennek a Ravenshez, az meg remélhetőleg 2. És ha mi verjük a Jetset akkor pont ugyanúgy fogunk állni (8-2). Tudom, tudom, hogy ez csak spekuláció, de én csak egy szurkoló vagyok, én ezekre figyelek és számolgatok. Viszont ha kikapnánk akkor meleg lenne, mert még lesz ugye Saints is, és...
Fontos lenne megcsípni az AFC első két hely valamelyikét, hogy ne kelljen wildcardozni mondjuk a Ravens Bengals Steelers valamelyikével. Ez persze még odébb van, de azért jó ha figyelünk. De szerintem BB-ék is figyelnek erre még akkor is ha ezt soha nem ismernék be. Ők öszetettebben nézik ezt az egészet. Éppen ezért fogunk nyerni, mert tudják, hogy mennyire kell, hogy mennyire fontos!
Go Pats!
2009. 11. 14. 10:25
Tamas
Már a másik fórumon is leírtam (bár volt, aki nem értett egyet), hogy véleményem szerint, amennyiben SB-ban gondolkodik a csapat, ez a meccs kritikus is lehet. Tudom, hogy még 8 meccs van hátra, meg ott vannak más csapatok is, de ha most kikapunk, szinte biztos, hogy nem lesz meg a hazai pálya a playoffban az Indy ellen. Nem mondom, hogy ha nyerünk, akkor tuti, mert még így is lesz lemaradásunk, plussz ott más csapatok is állhatnak elöttünk a végén, de a Colts ellen ez az "egyetlen" esélyünk. 3,5 meccses hátrányt 7 forduló alatt nem fogunk tudni ledolgozni.

A rájátszásban pedig egy esetleges Colts-Pat meccs helyszine döntő lehet a mi javunkra. Mi esetleg nyerhetünk Indianapolisban is, de Manningék januárban a hóban, fagyban... nem szokásuk.

De mindez csak a pozitív forgatókönyv, HA a csapat tényleg újra elitnek számít. Ha a csoportgyőzelemért kell majd a végén hajtanunk, akkor a rájátszás a szép eredmény,nem a SB...
2009. 11. 14. 10:47
zoli
justicar örülök hogy válaszoltál de sajnos külön winchestere van és nem lehet ki írni csak a tv-n lehet megnézni:(
2009. 11. 14. 10:52
DDeby
Sziasztok!
jól látom hogy itt nézhető lesz a meccs?
http://nbcsports.msnbc.com/id/26393211/
vagy ez valami fizetős cucc lesz
2009. 11. 14. 11:31
norbertobaggio
gsn hol az összesités a 8 forduló után?
2009. 11. 14. 15:24
norbertobaggio: az nem gsn-hez tartozik, hanem viitohoz, de ő meg jelenleg el van foglalva. Türelmet kérünk.
Hozzászólás a(z) Jó hírek Foxborough-ból! bejegyzéshez