Menetrend

Kaczur kiesett?

2010. 08. 07. 08:21
Szerző: temp
Kategória: Hírek
Patriots.comAhogy azt a korábbi edzőtábor beszámolókból látszott, a Patriots Támadó falembere Nick Kaczur múlt hét péntek óta nem vett részt a gyakorlatokban. Mike Reiss információja alapján nem is várható, hogy hamarosan visszatérne a pályára, mivel csapattársainak azt mondta, hogy egy "jelentős" hát sérülés kényszeríti az oldalvonalon kívülre hosszabb időre, lehetséges, hogy az egész szezonra. Kaczur a megszokott jobb tackle poszt helyett tavasz óta bal oldali guardként dolgozott, mivel a Patriotsnak és a Pro Bowler falembernek Logan Mankinsnak nézeteltérése van a játékos szerződése körül. Kaczur kiesése óta elsősorban Dan Connolly és Ryan Wendell dolgozott bal oldali guardként, míg a hét vége felé a csapat szerződtette a veterán Eric Ghiaciucot. A tavalyi drafton választott Rich Ohrenberger, aki a csapattal készült, de 13 alkalommal volt inaktív a mérkőzések napján, és az újonc Ted Larsen szintén bevethető ezen a poszton. A Patriots illetékesei nem kommentálták a hírt. Forrás: Mike Reiss - ESPN.com

Hozzászólások

2010. 08. 07. 08:45
temp
jelenleg a veretes Ohrenberger, Larsen, Connolly, Wendell, Ghiaciuc sor áll a vezetés rendelkezésére, meg ugye 0.5 Logan Mankins, mivel játékjogunk van hozzá, csak ő nincs meg.

Ghiaciuc-ot nem számolva, akinek van kezdő tapasztalata (jó régről de tavaly pl nem jászott egy snapet sem, sőt a Chiefs néhol csipke függönnyel vetekedő falába sem sikerült beverekednie magát), Connolly legalább 19 alkalommal már pályán is járt (4x kezdőként), és Wendell is látott mérkőzést belülről kerek 2 alkalommal. Larsen ugye rookie, Ohrenberger pedig tavaly 3 meccsen kapott epizód szerepet, de 13x volt inaktív a meccs napján... Hááát, remélem, hogy a csapatban van a következő meglepetés ember már, mert ez így elég neccesnek tűnik.
2010. 08. 07. 09:24
Gabesz
ez nem jó hír.
Warrenről van valami hír? Ő sem sok edzésen vett részt eddig :(
2010. 08. 07. 09:25
TÖRÖLT
Hát ez nem csak neccesnek tűnik, hanem az is!
ez így nagyon gáz lesz!
A minimum ezután hogy megegyeznek Logannal!
Valaki értelmes emberke elérhető a piacon még amúgy?
2010. 08. 07. 09:34
Bendzin
szerintem most mutasd meg trükk van. kaczur meglebegteti, h nem tud jönni, a managment nyakig szarban. nincs más lehetőség fizetnek mankinsnek amennyit csak kér, és végül kaczur is meggyógyul valami homeopátiától.
2010. 08. 07. 09:42
bradyfan
Ez nem lenne BBs húzás. Ő inkáb neki megy majd a Light-Ogre-Koppen-Neal-Vollmer kezdő fallal a szezonnak mint, hogy félre dobja az elveit. Szvsz Mankins akkor fog a jövőben Pats mezben játszani, ha aláfirkantja a Pats ajánlatát.
2010. 08. 07. 10:13
2010. 08. 07. 10:23
triangle
csatlakoznék az előttem szólóhoz. bár szerintem ez még nem a vég, ez csak a vég kezdete.
2010. 08. 07. 10:35
Neo
fuck...nem lehet már ilyenkor fellelni senki parlagon heverő falemberkét? Mert most nem bánnám, ha jönne 1-2 és mondanák, hogy inkább ők, mint ez a Connolly, Ohrenberger... sor.
2010. 08. 07. 11:04
Szabadügynökpiacon nincsen semmi opció. Szinte garantálható, hogy Connolly lesz a kezdő LG, ha Mankins nem írja alá az egyéves tendert.

Az előszezon meccseken pedig árgus szemekkel nézzük majd az Ohrnberger, Larsen duót, ill. hogy Bussey-vel tényleg OT poszton számol-e a csapat.
2010. 08. 07. 11:16
temp
2010. 08. 07. 11:26
én azért reménykedem abban hogy ezek közül a falemberek közül lesz egy aki felnő a feladathoz, és jó lesz.
Tavaly Vollmer is egy sérülés miatt kerültbe a csapatba és szerintem jól játszott, azért mondjuk tényleg jól jönne még valaki.
GO PATS!
2010. 08. 07. 11:39
Maniac84
Scarnecchia-ban nagyon bízom, szerintem Mankins nélkül is képes egy a középmezőny elejébe számító falat összerakni. Azonban ha Kaczur sérülése komoly, akkor már közel sem ilyen jó a helyzet. A másik kezdő Guard-unk Neal is sérülékeny mostanság, Mankins hiányában könnyen megeshet, hogy két tapasztalatlan játékost is be kéne rakni a falba, ezt meg a liga bármelyik fala megsínylené...
2010. 08. 07. 12:26
kolok
Hát gyerekek?! Én utálom a tipikus magyar dolog vészmadárkodást,de ez így nagyon karcsúnak tűnik.DoM is írta és egyet is értek vele,h Neal szinte biztos h nem bír egy egész szezont sérülés nélkül,Mankinsre én nem látok reális esélyt,most Kaczur... DoM nem jósólhatsz többet,mert minden kezd realizálódni! :-)
2010. 08. 07. 15:16
takirob
Így a híreket böngészve a guard poszt más csapatoknál is kezd hiányposzt válni, főleg sérülésekből adódóan. A szabadügynök piacon , mint ahogy DoM is írta, nincs telfogadható képességű és tapasztalatú játékos és így nem marad más, minhogy csapaton belül kell megoldani ezt a problémát.
A TC beszámolókat olvasva kitűnik, hogy van még mit csiszolni az OL hatékonyságán.
2010. 08. 09. 14:49
Gomes..
Az nfl.hun olvastam h vszínűleg az egész szezonra kidőlt..
Vki tud biztosat ezügyben??
2010. 08. 09. 17:08
lolvin
Engem főleg a futás miatt zavar, h nem tudunk megyezni Mankinsel, az amugy is gyengécske futásunk még rosszabb lehet, Kaczur szerepeltetése Mankins helyén amugy sem nyerte el a tetszésemet, nagyon kinéz jövöre egy vagy akár kettő top OL pick, nagyon kéne Mankins hosszabbitása, én azt reméltem, h egy Vollmer-Mankins-Koppen-Neal-Kaczur falunk lesz az idényre, de ugy tünik ebből nem lesz semmi, már az sem tetszik, h nem Vollmer a LT, de még ezzel is kiegyeznék mostmár ha valahogy sikerülne Mankinst játékra birni, a tendert nem hinném, h aláirjá, ha akarta volna akkor már megtehette volna mikor még nem volt lecsökkentve az összeg, egyedüli megoldás a hosszútávú szerződés, mennyi pénz is az amin vitatkoznak a felek? évi hány milla az ami miatt nem sikerült megegyezni?
2010. 08. 09. 17:54
Castleai
Mankins Szerződésének Számaiba Sajnos Erősen Belejátszik hogy Brady-vel is Hosszabítani Kellene, az pedig Nem Lessz Kis Összeg!
(Arról Nem is Beszélve hogy az Idei Többi "Ittartott" Játékosunk Sem Aprópénzért Maradt!) ;)

Egy Mankins Nélküli Fallal Nem Lehetnek Vérmes Reményeink Idén!
(Főleg ha Kaczur és Neal Sérülékenységét is Ide Vesszük!)

DE:

Mankins egy Meglehetősen KORREKT Szerződést Utasított Vissza a Hírek Szerint!
(Az Pedig hogy Nagy Hangon Rögtön Cserét is Kért, Nálam Betette a Kaput Nála!) :(

Tudom hogy Ez csak "Üzlet" de Én már Nem Szeretném ha Maradna!
2010. 08. 09. 18:24
lolvin
Tudom, h az ilyen kaliberű irányitókat mint Brady
általában nem hagyják tesztelni a piacot, vagy hosszabbitás vagy trade, de Brady miatt azt hiszem nem kell aggódnunk, ő nem az karakter aki pár millával többért elmenne mondjuk Washingtonba vagy Buffaloba...ő egyszerűen nem ilyen ember, én személy szerint hagynám, h lejárjon a szerződése, és most inább Mankinsre koncentrálnék, elképesztő szüksége van rá a csapatnak, pláne most, h Kaczur kidőlt...most az egyszer meg kéne adni neki azt a 1,5-2 millió többlet pénzt, aztán mikor rendeződik a helyzet majd el lehet tradelni, még ha nem is kapunk érte top picket, de az tiszta pazarlás lenne ha hagynánk mondjuk, h kiülje a szezont, ak aztán nem kapnánk érte semmit és még a csapatból is hiányozna...nehéz a "sorsolásunk" épül egy fiatal talán nem is tehetségtelen gárda, kár lenne ha ez a rengeteg első és másodéves játékos ugy kezdené a pályafutását, h szanaszét verik őket az első idényeikben, ugyhogy azt gondolom minden veteránra szükségünk van, főleg a DL és OL pozicióban...
2010. 08. 09. 20:24
sirCharles
Amit Bradytől eddig a pályafutása alatt láthattunk itt New Englandben, mind emberileg, mind "játékosilag", azok után szerintem nyugodtan várhatjuk, hogy nem lesz semmilyen Wilforkos hiszti, vagy Mankinses holdout a szerződéshosszabbítása körül. Sőt, én még azt is el tudom képzelni, hogy (az ő szintjén) jelképes összegű fizetésemelés mellett köttetik meg az új megállapodás. Én rá valahogy úgy tekintek, mint aki inkább lemond 1-2 millióról, csak hogy újra összejöjjön egy, az egész ligát félelemben tartó top-csapat Foxborough-ban. Eddig sem keresett egyáltalán rosszul, szóval szerintem nem most akarja leakasztani a nagy pénzt.

Szerintem sem lehet sok köze Brady szerződéshosszabbításának Mankins pénzéhez, ugyanis talán az NFL.com-on olvastam is egy írást, amiben azt rebesgették valami bennfentesre hivatkozva, hogy egy igen tisztességes ajánlatot utasított vissza Logan. Ez viszont koránt sem szimpatikus, ha ennyire menni akar, hát menjen...
2010. 08. 09. 20:47
Brady tegnap kb. 6 órát golfozott KETTESBEN az öreg Krafttal. Szakírók szerint sanszosan a szerződése is szóba kerülhetett és kizárt h ne találtak volna ennyi idő alatt egy közös pontot. Szal a várakozások szerint meg lehet hamarosan is a bejelentés. Nagyon tutira mondják Kraft is, és mindenki h Brady marad és kész.
Hozzászólás a(z) Kaczur kiesett? bejegyzéshez