Menetrend

Keddi gyors

2008. 11. 11. 13:48
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
Ha nem lenne elég a péntek hajnali Jets elleni meccs előtt, hogy mindkét csapat 6 győzelemmel áll az AFC East divízió élén, Manginiék leigazolták a Patriots korábbi játékosát CB Ty Lawt. Az NFL Network beszámolója szerint egy éves szerződésről van szó, és már csak az orvosi vizsgálat van hátra. Bár hivatalosan még nem helyezték IR listára Adalius Thomast, a Bills elleni karsérülés miatt valószínűsíthető, hogy ki kell hagynia a szezon hátralévő részét. A kiváló linebacker az eddigi meccseken szinte kivétel nélkül, minden snapnél pályán volt a védelemből.
a) 3-4-es felállásnál OLB-ként Thomas a negyedik/ötödik rusher, aki az irányítót támadta, illetve gyakran lépett hátra a passz ellen coverage-ba. A Bills elleni meccsen Pierre Woods játszott a helyén a sérülés után. b) 4-3-as felállásnál, amikor DL Jarvis Green lépett pályára Bruschi és Vrabel mellett ő a harmadik linebacker. Mayo, Guyton és Woods játékhelyzettől függően játszhat majd a helyén. c) Nickel és Dime felállások alkalmával legyen szó a különféle 5 DB-s sémákról (3-3-5, 4-2-5, 2-4-5) vagy a hat DB-t foglalkoztató dime-csomagról Thomas folyamatos jelenléte biztosította a csapatot, hogy a védelem futás ellen is elegendő erőt képviseljen a boxban, és emellett ne veszítsen sokat a passz elleni védekezésnél sem. d) LB Thomas az egyike annak a két Patriots játékosnak (LB Mike Vrabel a másik), akik idén viselték a rádiós sisakot, és folyamatosan utasításokkal látták el a védelmet a huddle során. e) Special team egységnek kizárólag abban az esetben tagja Thomas, ha mélyen a saját térfélről kellett a Patriotsnak puntolnia. Megoldás a Pats egyik legsokoldalúbb játékosának pótlására: akárcsak tavaly LB Colvin sérülése (Seau lett állandó kezdő játékos) után most is valószínűsíthető, hogy házon belül fogja megoldani a csapat Thomas elvesztését, ha nem is feltétlenül egy játékossal, de minden LB-nek többet kell majd vállalnia.

Hozzászólások

2008. 11. 11. 13:50
Rodoc
Ez a Magnini egy vicc... :)
2008. 11. 11. 13:57
Szabotomy
Na igen,fárasztó sportág...de ne legyen szerencséje!
2008. 11. 11. 14:26
dani
majd kiderül a meccs után
2008. 11. 11. 15:02
Túl nagy jelentősége nincs ennek a Law igazolásnak... Megint túl van agyalva, úgy érzem.

A Jets elsőszámú CB-je, Darrelle Revis Pro Bowl szinten játszik ebben az idényben, a rookie Dwight Lowery kiváló idényt fut a másik oldalon, Law legjobb esetben nickel CB-ként jöhet szóba, annak sem hiszem, hogy három nappal a szerződtetése után...
2008. 11. 11. 15:23
vidor
ráadásul egész szezonban nem játszott. El tudom képzelni, milyen formában lehet.
Bár azt hallottam, hogy mi is tárgyaltunk vele.
2008. 11. 11. 15:38
Boston
Ráadásul kihagyott egy komplett TC-t, ráadásul már a Chiefs secondaryjébe sem fért be, ráadásul úgy hiszem neki régebben sem a sebessége volt az első számú fegyvere, így 34 évesen pedig már szinte biztos nem az.
A Saints és a Patriots érdeklődött még a Jets mellett folyamatosan, de azt írják, hogy konkrét megállapodástól nagyon messze álltak.
Egy biztos. Ha BB-nek kellett volna Ty Law, akkor leigazolta volna, mondjuk az éppen pickelt Webster helyett... Én ebből azt gondolom, hogy semmiképpen nem kezdő szintű játékosként számítottunk volna rá. márpedig ha valaki a mi secondarynkbe nem fér be kezdőként...
Másrészről én ebben nem látok semmi alávalóságot Mangini részéről, volt egy igazolható szabad ügynök, leigazolta. Nem feltételezem, hogy ez a dolog jobban érdekelné Belichicket, mint bármilyen már roster move a Jetsnél...
Wttől függetlenül annyira örülnék, ha nyernénk csütörtökön, mert ha van csapat akit nem igazán szívelelek, az a Jets (és a Phins)...
2008. 11. 11. 16:07
lepenyhalus
Túl vagyunk már az Indy elleni meccsen úgyhogy Warren igazolásának tényleg nincs értelme:).
Go Pats!
2008. 11. 11. 16:17
juhi04
Mangininek úgyse jön az össze mint ami nekünk a phinssel hogy minden ex játékost naggyá teszünk...
Amm szerintetek ki kapja meg a második rádiós sisakot? Gondoltam Bruschira de ő kevesebbet van a pályán... szerintetek?
2008. 11. 11. 16:28
lepenyhalus
Teljesítmény alapján lehetne Mayo is, tapasztalat alapján viszont semmiképp. De ez egy jó kérdés:).
2008. 11. 11. 16:40
temp
teljesen igazad van Boston. Ty Law jelenleg megkockáztatom, hogy kevesebb Patriotsos belső infóval rendelkezik, mint én. Messze nem arról volt szó, hogy mi kidobtuk, ők gyorsan behúzták. Az inkább kérdés, hogy mi a fenére akarják használni. Lehet, hogy túl sokan ülnek a cserepad jobb oldalán, kell valaki a bal oldalra is, hogy fel ne boruljon? :)
2008. 11. 11. 17:43
Sokan érdeklődtetek h tudunk-e már vmit Brady-ről, most olvasom h elkezdte a rehabilitációs programját a Gillette Stadionban. Állítólag fogyott, de nagyon lelkes. :)
Light azt nyilatkozta, hogy "Itt van és megtesz mindent, amit ebben a pillanatban tehet. Nagyon jó látni őt. Mindenkinek... Mindenki aggódott érte és jó, hogy újra itt van."
Rehab mellett elkészült egy újabb reklámja, ezúttal egy ásványvizet népszerűsít. :)
2008. 11. 11. 17:47
lepenyhalus
Még szerencs, hogy nem a klinikát, ahol műtötték:).
Remélem hamar felépül!
Go Pats!
2008. 11. 11. 18:16
juhi04
Hamár TB reklámok akkor a Snickers-es mindent visz :D
2008. 11. 11. 18:16
arapum
Kösz Danna, én voltam az a sok. :) Még Maroneyt is kérdeztem. ;)
Engem kevésbé aggaszt, hogy Ty Lawt behúzta Mangini. Ellenben Thomas sérülése egyenesen tragédia. :(
2008. 11. 11. 18:20
juhi04
2008. 11. 11. 18:37
bradyfan
Jah ez a reklám nagyon komoly. Régebben már láttam hát mit ne mondjak szakadtam a röhögéstől.
2008. 11. 11. 19:08
vidor
Maroney most osztogat(ott? nem tudom pontosan az időpontot) autogrammokat (meglep, hogy szurkolók közé mer menni, nem ő a legnépszerűbb jelenleg) és előtte elmondta, hogy most fog elkezdeni egy 9 hónapos rehab-programot, hogy erősebb, gyorsabb, ügyesebb, szebb, okosabb stb legyen.
Viszont nem mondta, hogy megműtőtték-e vagy nem. Titokzatos, mint valaki, akit ismerünk :))
2008. 11. 11. 20:25
Gabesz
na Ricsiék már megint videóznak
2008. 11. 11. 22:13
temp
CoSco: imádtam Ty Law-t!!! Manning kedvenc WR-e volt, így csak imádni lehet. De lássuk be, eljárt felette az idő. Már a Chiefs PO évében is látszott, hogy nem az igazi, és azóta sem lett fiatalabb. Én a magam részéről szeretem, ha az ikonok tudják, hogy mikor van itt az ideje a visszavonulásnak.
Ezt mondtam Dillonnál, ezt mondtam Brownnál, és Law-nál is.
2008. 11. 11. 22:24
Az, hogy milyen állapotban van Law, holnapután kiderül... Ne legyünk naívak, biztos megvan az oka ami miatt Mangini éppen most szerződtette. Pont 4 nappal a nagyon fontos meccs előtt, amikor a Patriots visszaállt arra a játékstílusra, amit akkor játszott, amikor Law még a csapat tagja volt, ergo sokat edzett ez ellen a szisztéma ellen. Amikor nem mellesleg Mangini is a csapatnál volt.
Nagyon nehéz meccs lesz, ő az akit nehezen lehet most ezzel a felfogással meglepni. Remélem BB-ék kitalálnak vmit...
Biztos h a srácoknak fura lesz, ahogy nyilatkozzák is...

Más: ma csak átmozgató edzést tartottak, jó hír h Sammy Morris ott volt, viszont LaMont Jordan, Lewis Sanders, Adalius Thomas, Terrence Wheatley nem. De ez semmit nem jelent, hisz nem normális edzés volt, tehát sajnos nem lehet azt mondani h játszani fog Morris. Pedig kéne, bár a Jets nagyon jó a futás ellen...
2008. 11. 11. 23:36
BB-re lehet szavazni az nfl.com-on, mint a het edzojere!
Hozzászólás a(z) Keddi gyors bejegyzéshez