Menetrend

Keretszűkítés

2010. 09. 01. 01:12
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
A mai napon megtörtént az első keretszűkítés. Ennek keretében sérültlistára (IR) került CB Leigh Bodden, S Josh Barrett, DB Brett Lockett és DL Darryl Richard, akik így már idén nem léphetnek pályára, valamint a csapat elbocsátotta Terrence Johnsont. Így most 75 játékos van a rosteren. Forrás: Patriots Twitter FRISSÍTÉS: a sérültlistára kerülés okai - Bodden (váll), Richard (láb), Lockett (mellkas), Barrett (váll).

Hozzászólások

2010. 09. 01. 01:16
Bodden IR sokkolt... :(
2010. 09. 01. 01:23
triangle
2010. 09. 01. 07:20
nagyi
Úgy érzem nehéz szezon lesz.Játék indul az idén?
2010. 09. 01. 08:00
bara
sosem lehet elég corner-ed...
2010. 09. 01. 08:41
Bodden? Nem hiszem el basszus!
Ez akkor az jelenti, hogy:

Butler
McCourthy
Wilhite
Wheatley
Arrington
2010. 09. 01. 08:50
Pat Patriot
Erre kell felébrednem? Pont Boddent? Mit csinált? Ellopta BB dzsekijét?! Wilhite meg ott van... A hajam égnek áll, az agyam eldobom, az eszem megáll. A RS előtti pár hét - mondjuk a pre meccsektől kezdve - gyakorlatilag arra jó csak, hogy mindenki felidegesítse magát egy-egy szurkolói szemmel érthetetlen döntésen, vagy imádkozzon azért, hogy ne sérüljön meg senki a táborban vagy a 4 pre meccsen. Kíváncsi vagyok, miért Bodden. Kitaláltam egy szurkolói kiszámolót. "Ecc, PATS, kimehetsz, holnapután..." Reggel van még...
2010. 09. 01. 08:51
Ezzel megint nem lehet megúszni, hogy Wilhite a pályára kerüljön... A nickel felállás még megoldható a három safetyvel, de ahelyett hogy lett volna egy megbízható, és liga szinten is jónak nevezhető CB egység #1 Bodden, #2 Butler, #3 McCourty, Wilhite+Wheatley depth, most van két tehetséges fiatal, akik nem villogták szét magukat a premeccseken, meg Sanders/McGowan mint nickelback, és pont. Wheatleyben még lehet bízni, ha nem sérül le.
2010. 09. 01. 09:31
Gomes..
Ezért küzdöttünk annyit Boddenért?Ki érti ezt?
2010. 09. 01. 09:37
Pár kommentből úgy tűnik, mintha félreértés lenne Bodden körül. IR-re került, mert olyan vállsérülése van, amivel még PUP listára sem érdemes rakni, mert biztosan nem tudna idén játszani.
2010. 09. 01. 09:37
sirCharles
Ha nem sérülés miatt húzták ki Boddent, akkor azt hiszem, a holtszezon legnagyobb tévedése az ő komoly szerződéshosszabbítása volt. Őszintén megvallom, a Rams elleni meccsen nem igazán láttam, hogy bármilyen season-ending sérülést összeszedett volna, így meglehetősen értetlenül állok az ő IR-listára dobása láttán. Bármilyen rosszul is játszik, még akkor is klasszisokkal több labdaérzéke van, mint Wilhite-nak...

Az NFL-ben nem lehet csak úgy valakit IR-re pakolni normális egészségügyi indok nélkül... - DoM
2010. 09. 01. 09:47
_bb
Boddenre azt írták térd (knee) és vállforgató (rotator cuff) sérüléssel bajlódott. Elsőre nem tűnt súlyosnak, aztán ez lett belőle. Biztos esélytelen volt, ha előbb került IR-re, mint Kaczur.

...azzal meg már az elemzések kijevetelekor sem értettem egyet, hogy McCourty luxuspick lett volna, sok csapat rangsorolta magasan, és bár úgy tűnhetett, h nem elsődleges szükség a CB nekünk, de a W&W páros megbizhatatlanságából fakadóan, és abból, hogy a mai NFL-ben már min. 3 jó corner kell egy csapatba, elfogadható húzás volt. ...Sajnos a jelen most még pluszban alátámasztotta a döntést.
2010. 09. 01. 09:53
Harmadik cornernak a Patsnél ott van/volt a safety depth. Ha meg választ a csapat négy pass rushert a top 4 pickkel, akkor valaki csak beválik, és még Cunningham pályára nem lépését is túlélné a csapat.
2010. 09. 01. 10:19
fejszee
jól indul az ősz :S
2010. 09. 01. 11:00
Pupu
Azért az senki nem gondolja ugye komolyan hogy hülyeségböl raktuk Ir Boddent?
Ez a hir nagyon elkeseritett.Tavaly nekem ö volt az egyik kedvencem..
Eddig teljesen optimista voltam de igy egyre nehezebb lesz sajnos..De azért bizzunk benne hogy a két W pro bowl szezont produkál:)
2010. 09. 01. 11:46
Gomes..
Eddig n lehetett semmi komoly sérülésről hallani Bodden esetében,azért értetlenkedtem..
Így már világos a helyzet,de nem örömteli..
2010. 09. 01. 12:16
Maniac84
Bodden nagyon fog hiányozni. Így 3. CB helyett safety-t fogunk felzavarni a pályára, ott legalább nagyon jó a depth. Butler és elsősorban McCourty meg megy a mélyvízbe, kíváncsi vagyok, hogy mire lesznek képesek. Ha nagyon muszály a két W közül én meg inkább Wheatley-t látnám pályán, Wilhite az a játékos aki nekem legkevésbé hiányozna a rosterről, nálam még Arrington is beelőzi a depth chart-on...
Most azért látszik, hogy tényleg nem volt luxuspick az 1. körös CB. Fontos embereinket ért sérülések ellenére én azért még nem temetném a csapatot, nem csak nálunk vannak sérülések és hosszú a szezon.
2010. 09. 01. 12:17
It also means there won’t be the much-anticipated matchup of Bengals receiver Chad Ochocinco vs. Bodden in Week 1. Ochocinco expressed his regret via Twitter, saying, “Bro, you in my prayers on a speedy recovery. You give me Hell when we play and I was looking forward to next week’s game.”

Ez milyen komoly:)
A rossz benne persze az, hogy sokkal nehezebb lesz a szezonnyitón Ocho-t és TO-t levédekezni.
Ahhoz egy elég komoly passrush-ra lenne szükség :O:O:O:O
2010. 09. 01. 16:20
Bruschi85
Megint sikerült elveszíteni egy kezdő védőt Warren utám. Ez nagyon rossz hír, de most megmutathatják a fiatalok, mire lesznek képesek. Ezzel Wilhite is valószínűleg a rosteren marad ez sok mindent elmond..
Azért a következő keretszűkítéskor nem szeretnék az IR-ről olvasni...

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!
2010. 09. 01. 18:37
TÖRÖLT
Sziasztok.Nos igen ez az a helyzet amit egy csapatnak el kell viselnie ebben a helyzetben.Ha az egyik legjobb kiesik be kell állnia annak aki azért maradt itt a keretben,hogy bebizonyítsa,hogy méltó helyettese annak aki éppen lesérül.Meglátjuk mit hoznak ki a fiatalok ezen a téren,ebből a helyzetből.Reméljük élnek a lehetőséggel és a maximumot hozzák ki magukból.

GO PATS,GO WELKER!!!!!!!!!!!
2010. 09. 01. 20:34
sirCharles
"Az NFL-ben nem lehet csak úgy valakit IR-re pakolni normális egészségügyi indok nélkül... – DoM"

Nem mondod :-)
Kétszer megnéztem a meccset, és csak azt mondtam, hogy közben nem igazán látszott, és a kommentátorok sem beszéltek Bodden komoly sérüléséről. Elhiszem minden további nélkül, hogy ennyire lesérült, de szar dolog erről először itt és most értesülnöm.

Mindazonáltal és nagyon bízom a McCourty-Butler kezdő kettősben, és Wheatley is sokkal többet mutatott szerintem eddig a preseasonben, mint Wilhite bármikor. Plusz a safety depth elég mély és jó, úgyhogy lehet megint a passrush minősége szab majd határt a hátsó sor teljesítményének.
2010. 09. 02. 01:54
lolvin
Ez egyenesen szörnyű hir, jelen pillanatban Bodden a legjobb CB a keretben, én nem látok annyi potenciált (az idei évben) a fiatalokban, h ilyen pass rush mellett kiemelkedőt, vagy akár csak elfogadhatót tudjanak nyujtani, félő, h a tavalyi problémáink pass rush és a secondary ternén megmaradtak, "már csak" abban bizhatunk, h az O valamivel jobban muzsikál majd, D terén meg legalább a futás ellen stabilak leszünk...
2010. 09. 02. 09:54
sirCharles:

"Ha nem sérülés miatt húzták ki Boddent, akkor azt hiszem, a holtszezon legnagyobb tévedése az ő komoly szerződéshosszabbítása volt."

Erre az első mondatra reagáltam. Azt sem szabad elfeledni, hogy bár a Rams ellen nem látszott, hogy komoly sérülést szenvedne, Bodden az első két felkészülési meccset kihagyta sérülés miatt.
Hozzászólás a(z) Keretszűkítés bejegyzéshez