Menetrend

Keretszűkítés II. rész

2013. 08. 30. 11:55
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
szeptember 1.

C Braxston Cave (Browns) és DT A.J. Francis (Dolphins) igazolásával ismét teljes a Patriots kerete, 53 játékossal. Cave és Francis is egyaránt nem draftolt újonc. RB Leon Washingtont elküdte a csapat.


augusztus 31.

A Patriotstól elküldött játékosok végső névsora: DE Justin Francis, LB Ja'Gared Davis, DB Kanorris Davis, OL Josh Kline, CB Justin Green, WR Quentin Sims, P Zoltán Meskó, RB George Winn, DT Marcus Forston, QB Tim Tebow, DE Jermaine Cunningham, LB Mike Rivera, WR Johnathan Haggerty, OL Luke Patterson, FB Ben Bartholomew, DT Gilbert Pena, C Matt Stankiewitch DL Scott Vallone, DE/DT Marcus Benard, TE Daniel Fells, TE Jake Ballard, CB Stephon Morris, OL Chris McDonald, LB Jeff Tarpinian. A safety Adrian Wilson IR listára került. Azt még nem tudni melyikre, lehetséges hogy arra, amelyikről később aktiválni lehet a játékost. Időközben kiderült, hogy ez nem a rövidtávú IR, tehát ebben a bajnokságban A. Wilson már nem fog pályára lépni.  

Következő három név az elküldött játékosok listájára: DE Justin Francis, LB Ja'Gared Davis, DB Kanorris Davis. Őket követi OL Josh Kline és DB Justin Green.

TE Michael Hoomanawanui csak úgy tudta megőrizni helyét a keretben, hogy beleegyezett a fizetéscsökkentésbe.

A Giants elleni felkészülési meccsen két touchdownt szerző WR Quentin Simsnek viszont távoznia kellett.

P Zoltán Meskó nem tudta megőrizni a helyét a csapatban. Bill Belichick az újonc Ryan Allennek szavazott bizalmat. Mindenképpen meglepetés ez a lépés!

RB George Winn számára egyszerűen nem volt hely a mély futóállomány miatt. Gyakorlócsapatba visszatérhet, ha lesz rá lehetőség.

A védőfal belsejének mélysége miatt apróbb meglepetés, hogy DT Marcus Forstont elküldték. Akárcsak QB Tim Tebow-t, tehát nem sikerült eleget mutatnia a stábnak a nyár folyamán.

TE Rob Gronkowski a tegnapi jóslatoknak megfelelően nem kerül PUP listára. Az alapszakaszt az 53-as keret tagjaként kezdi meg.

A távozók mai hullámát DE Jermaine Cunningham nyitotta meg.

augusztus 30.

LB Mike Rivera, WR Johnathan Haggerty, OL Luke Patterson, FB Ben Bartholomew, DT Gilbert Pena, C Matt Stankiewitch DL Scott Vallone nevével folytatódik az elküldött játékosok listája. Így eddig 11 játékos távozott és még pont ugyanennyinek kell szombat éjfélig. Stankiewitchnek lehetett volna esélye az 53-ra, de mivel Dan Connolly és Marcus Cannon is tudott játszani a Giants ellen, már nincs rá feltétlenül szükség. Ezzel valószínű, hogy csak hét támadó falember lesz az első 53-as keretben. Chris McDonaldról megfeledkeztem. Még az újonc guard is a keretben van.

DE/DT Marcus Benard elküldésével jelentősen megnövekedett DE Jake Bequette esélye a keretben maradásra. A héten újraigazolt CB Stephon Morrist is elengedte a Patriots.

Nagy takarítás van tight end poszton. TE Daniel Fells az első fecske Ian Rapoport jelentése szerint, akit szorosan követ TE Jake Ballard is. Ezzel Michael Hoomanawanui és Zach Sudfeld maradt két tight endnek, ameddig Rob Gronkowski nem lesz bevethető. Ez akár azt is jelentheti, hogy Gronk nem a PUP listán kezdi az idényt, hanem már az 53-as keretben.

Korábban:

Az NFL csapatoknak szombat 24:00 óráig kell 53 főre csökkenteni a játékoskeretük létszámát. Ezt követően vasárnap reggel 6 óráig jelezhetik igényüket waiverre került játékosért. Amint ez a vasárnapi határidő letelt, alakíthatják meg gyakorlócsapataikat a rendelkezésre álló, csapat nélküli játékosokból. A cikket folyamatosan frissítjük a beérkező hírekkel.

Magyarázat:

1. A gyakorlócsapat tagja csak olyan játékos lehet, aki még nem töltött két idényt egy csapat PS-ében és még nem rendelkezik accrued seasonnal (= az alapszakasz során legalább 6 hetet töltött egy csapat 53 fős keretében vagy IR listán) vagy egyetlen accrued seasonja során 9 hétnél többet nem töltött az aktív keretben.

2. Amikor egy játékos szerződését a csapat felbontja, akkor ezzel a lépéssel lemond a játékjogáról. Ha az ilyen játékos nem rendelkezik a négy credited service-szel (egy credited service = adott évben legalább három alapszakasz/rájátszás meccsen a csapat tagja volt; IR és PUP számít, de a gyakorlócsapat nem), akkor a waivernek nevezett rendszeren kell keresztülmennie. Ez azt jelenti, hogy miután felbontották a szerződését huszonnégy óráig a többi csapat jelezheti az NFL felé (53-ra történő keretszűkítésnél ennél kicsivel több idő áll rendelkezésre), hogy igényt tart a játékos játékjogára. Egy fordított erősorrend itt is van a csapatok között (hasonlóan a drafthoz), tehát ha több csapat is nyújtott be igényt, akkor ezen a listán előrébb állóhoz kerül a játékos. Waiver listáról megszerzett játékost az 53 fős keretbe kell szerződtetni. Egyértelmű legyen: saját elküldött játékosra nem lehet waiver igényt benyújtani, mert ez a rendszer kijátszását jelentő kiskapu lenne.

3. Az előző két pont alapján: az 53-ra való keretszűkítésnél a kitett játékosok játékjogáról lemond az eddigi csapata, még akkor is, ha később a gyakorlócsapatába vissza akarja igazolni. Azok a játékosok, akik még alkalmasak gyakorlócsapat tagságra, nem tudják megkerülni elküldésüket követően a waiver listát. Itt bármelyik másik csapat jelezheti, hogy igényt tart a játékosra. A klubok csak olyan egy nappal korábban elküldött játékosukat tudják visszaigazolni a gyakorlócsapatba vasárnap reggeltől kezdve, akire egyetlen másik csapat sem adott be igényt a waiver listán.

4. Az 53 fős keret létszámába nem számítanak bele sem az NFI és PUP tartalék listáin lévő, sem az IR-re került játékosok.

PUP, NFI és IR listák funkciójáról, szabályozásáról a játékosok státuszáról szóló kiemelt cikkünkben lehet olvasni részletesen.

Hozzászólások

2013. 08. 30. 12:22
_bb
A PS képesek a keretben (*=valószínűleg 53-as kerettag lesz):
P Ryan Allen
FB Ben Bartholomew
LB Steve Beauharnais
DL Jake Bequette
*WR Josh Boyce
*DL Michael Buchanan
*LB Jamie Collins
*WR Aaron Dobson
*DL Marcus Forston
CB Justin Green
WR Johnathan Haggerty
*S Duron Harmon
OL Josh Kline
OL Chris McDonald
CB Stephon Morris
OL Luke Patterson
*CB Logan Ryan
OL Brice Schwab
WR Quentin Sims
OL Matt Stankiewitch
*TE Zach Sudfeld
LB Jeff Tarpinian
*WR Kenbrell Thompkins
DL Scott Vallone
DL Joe Vellano
RB George Winn
LB Ja'Gared Davis
2013. 08. 30. 14:44
Whitealert
Szerintem Tebow az 53-as keret tagja lesz. Valamiért csak idehozták, mindenki tudta, hogy nem jól passzoló irányító és mégis itt van. Akkora sztár az USA-ban, hogy nem lehet kihagyni a keretből, mi meg itthon csak pislogni fogunk JMD és BB döntésén, hogy ezt most miért?!
2013. 08. 30. 15:35
tomi-tomi
A 3. ponthoz annyi kiegészítést, hogy a waiver listáról játékost felszedni (claim-elni) bármelyik másik csapatnak csak az 53-as keretbe lehet.

_bb
szerintem OL Schwab már nem érintett ezen a listán.
2013. 08. 30. 15:45
Jó, hogy szóltál! Beírtam a kettes ponthoz.
2013. 08. 30. 16:01
_bb
Upsz, ő véletlenül benn maradt (a boston.com-os listát használtam, és módosítottam a változásokkal)...köszi,h szóltál!

Egyébként te mért nem lettél itt szerkesztő, ha nem vagyok indiszkrét? ;)
2013. 08. 30. 17:53
tomi-tomi
Nem vagy indiszkrét, akkor én nem venném észre ezeket az apróságokat. :-)
2013. 08. 30. 15:42
DM
Amikor az álmok véget érnek lehetne ez a főcíme is a keretszűkítésnek sok jó Játékos van aki a továbbiakban nem lesz a csapatunk tagja,de biztos vagyok benne azok akik az irodában és a pálya szélén melóznak tudják a dolgukat szerintem lesz pár meglepi :)
2013. 08. 30. 19:00
DM
egyik se meglepi lehetett rájuk számítani Ballard a sérülése óta egyáltalán nem a régi erős,kemény minden időben bevethető TE képét mutatja hm jöhetnek a következők :D
2013. 08. 30. 19:01
takirob69
Wow így Gronk biztosan a 53-as keretben
2013. 08. 30. 19:26
zo72
Tebow fog TE játszani ?
2013. 08. 30. 19:28
szeder
Ilyenkor felszabadul az elküldött játékosok fizetése? Pl Fells 3 év 5,25 millája hova kerül?
2013. 08. 30. 19:34
1.25 milliót nyer vele idén a csapat. 2013-ban és 2014-ben is 333 ezer dollár holtpénz maradt a sapkában.

Az http://www.overthecap.com/teamcap.php?Team=Patriots&Year=2013 számai szerint.
2013. 08. 30. 19:34
tomi-tomi
A garantált rész terheli a cap-et, a többi felszabadul.
2013. 08. 30. 19:35
daelaci
Fells után 333 ezer dollár marad benn a sapka alatt az elkövetkező 2 szezonban mint "dead money", ha minden igaz.
2013. 08. 30. 20:30
Burkus
3 TE, egy sérült, egy UDFA rookie és egy Hómanó - hát elég bátor döntés, hacsak nem számítunk arra, hogy valaki a waiwerről felszedhető lesz. Jobban örültem volna, ha Fells v. Ballard marad és Gronk pihen még egy picit.
2013. 08. 30. 20:45
nosbiglem
ÉS igazam lett! Ballard elküldve!!
2013. 08. 30. 22:20
lolvin
Igen, te chaten is megmondtad tegnap, igaz azt is mondtad, h Tibót megtartjuk és két három évet tanitgatjuk és ezek után ő lesz TB utódja...csak nehogy a végén majd még ebben is igazad legyen :)
2013. 08. 30. 22:49
loop80
2013. 08. 31. 00:19
nosbiglem
Majd meglátjuk! :) A vak is azt mondta.
2013. 08. 31. 17:07
nosbiglem
Ennyi! Elküldték! Neked lett igazad! Szép álom volt!
2013. 08. 30. 22:06
Lucius
Megnéztem a meccset. Az biztos hogy nem TT.-n múlt, hogy nyertünk. Többet ártott, mint használt. Pedig nagyon szurkoltam neki…
2013. 08. 30. 22:25
lolvin
Nézegettem az nfl.com-os SB jóslatokat mi csak egy szakértőnél szerepelünk...AFC leginkább Broncos vagy Bengals...NFC Seahawks, 49ers, Falcons még egy árva Packers vagy Giants sincs a listán...furcsa, őrségváltás készül? Remélem lesz egy két szava a csapatnak ehhez...
2013. 08. 30. 22:30
Maximum a népszerűségi listán, vagy divatos tippek kategóriában. Nagyobb bandwagon nincs jelenleg az NFL-ben, mint a SEA, SF duó.

Bár éppen most olyan power rankinget is olvastam, ahol a Texans az első, mert Schaubnak nem kell elitnek lenni (jobb game manager), mert annyira jó a csapat körülötte. :O
2013. 08. 30. 22:40
Burkus
Hány év volt olyan, amikor meg mindig mi voltunk a tuti SB befutók a szezon előtt, aztán sehol semmi. Sztem is vannak most erősebb csapatok nálunk az AFC-ben, de elég egy sérülés és minden megváltozik, nem tudom pld. P.Manning az idei meccseket ezzel a fallal megússza-e sérülés nélkül.

Szvsz. a csoportot meg fogjuk nyerni - a többi csapat elég gyengének tűnik - és utána a PO-ban bármi lehetséges, csak kell egy három- vagy négymeccses nyerő széria.

Azért idén én is NFC-re tenném a pénzem, ha SB-ról van szó (kivéve, ha a Pats játszik).
2013. 08. 30. 22:55
loop80
Ballard elküldése papírforma, a (nem) mutatott játéka alapján, viszont Fells kirakását merész/hibás döntésnek érzem... Pontosabban, inkább az lehet az ok (szerintem!), hogy a WR-sor relatív "gazdagsága" miatt így biztosítanak helyet +1 CB-nek. Mert az kell, mint egy falat kenyér!!!
2013. 08. 30. 22:57
lolvin
DoM

A Jets kirakta Garay-t, benne látsz fantáziát DL depth szempontjából?
2013. 08. 30. 22:59
elche
A tippelgetésnek nyilván nem az a lényege, hogy a tisztánlátó előre megmondja a tutit.:) Jó beszédtéma a szurkolóknak, amíg nincsenek meccsek, de értelemszerűen a tippekkel 31 csapat szurkolói nem értenek egyet.:) Én Patriots-győzelemben bízok, tök mindegy, mit mond egy-két szakértő. Ez már csak ilyen...

Szerintem Tebow marad. Azért az NFL nem csak sport, üzlet is. Elképzelem, hogy Tebow vagy Tavon Wilson mezből adnak-e el többet.:) Kétségtelen, sportolótól fura, hogy nem a pályán mutatott teljesítménye miatt van nagy értéke, de megesik. És azt nem lehet kizárni, hogy valamikor, valahol mégis hozzá tud tenni a csapat eredményességéhez. Ha mást nem, hoz egy üveg vizet Brady-nek... (Egyébként úgy vagyok vele, láttam már kevésbé szimpatikus figurát az NFL-ben, szóval ha az edzők látnak valamit benne, miért ne maradhatna?)
2013. 08. 31. 01:28
bence.szel
QB (3) Brady, Mallett, Tebow
RB (5) Ridley, Vereen, Blount, Bolden, Develin, Washington
WR (6) Amendola, Thompkins, Dobson, Edelman, Boyce, Slater
TE (3) Gronkowski, Sudfeld, Hoomanawanui
C (1) Wendell
G (4) Mankins, Connolly, Cannon
T (3) Vollmer, Solder, Svitek
DE (5) Ninkovich, Jones, Francis, Buchanan, Bequette
DT (4) Wilfork, Kelly, Forston, Vellano
ILB(3) Spikes, Fletcher, Beauharnais
OLB(3) Mayo, Hightower, Collins
CB (5) Talib, Dennard, Arrington, Ryan, Cole
SS (2) Wilson, Wilson
FS (3) McCourty, Gregory, Harmon
ST (3) Gostkowski, Mesko, Aiken

Megcsináltam újra ezt a rosteres cuccot és én ezt tartom a legvalószínűbb opciónak. A. Wilson megmenekül, mert Ebner lesz cutolva. Develin bekerül, mert tud akár TE-t is játszani és miután jelenleg 3 játékos van csak ebből, ezért oda kell a mélység bőven. Allen-t szerintem megpróbálják az utolsó pillanatban kivágni, hogy be tudják így csúsztatni a PS-be. :) CB poszt egyértelmű, még ha vékonyka is... WR poszt nem kérdés, Sims PS-be megy. Cunningham-től Buchanan megszabadított minket a tegnap éjjel folyamán. Blount-Bolden páros marad, abból kifolyólag, hogy egy percet sem voltak dolgoztatva a Giants ellen. McDonald és Winn PS-be kerül. Vellano kerettag, amíg Armstead harcra kész nem lesz. Beauharnais pedig úgy gondolom, hogy kiveri Tarpinian-t az 53-ból, de PS-be befér. A végén pedig Tebow, akit nagyon nem szeretnék, de egyszerűen azt érzem, hogy nem fogják BB-ék elküldeni...
2013. 08. 31. 08:43
DM
DM 53.-as Rostere :D

Szerintem Wilson,Washington nem éli túl a keretszűkítést szóval én a rosterkialakítások után felszedünk valakiket Strong Safety posztra illetve igazolunk egy tapasztalt DL játékost is :)\+2 Játékos\ és ha jól számolom akkor 53 lett a keret száma :D

QB\3\:Brady,Mallett,Tebow
RB\5\:Ridley,Vereen,Blount,Bolden,Winn
WR\6\:Amendola,Thompkins,Dobson,Edelman,Boyce,Slater
TE\3\:Gronkowski,Sudfeld,Hoomanawanui
OL\7\:Mankins,Connolly,Cannon,Svitek,Wendell,Vollmer,Solder,
DL\7\:Ninkovich,Jones,Francis,Fortson,Buchanan,Wilfork,Kelly,
LB\7\:Mayo,Spikes,Hightower,Collins,Beauharnais,Davis,Fletcher
CB\5\:Talib,Dennard,Arrington,Cole,Ryan
S\5\:T.Wilson,Gregory,Harmon,Ebner,McCourty,
ST\3\:MEskó,Gostkowski,Aiken
2013. 08. 31. 16:24
Boston
Ha minden igaz, Cunningham is csomagolhat:
https://twitter.com/ProFootballTalk/status/373812038172033025
2013. 08. 31. 16:34
nosbiglem
Egyértelmű döntés.
2013. 08. 31. 16:37
Kiváncsi vagyok, hogy 34 LOLB poszton mit tudna hozni. Még most is, akár kezdő lehetne.
2013. 08. 31. 16:58
_bb
Cunninghamnak én minden évben külön drukkoltam, miután az újonc cikket is én fordítottam róla...de sajnos kétségtelen, hogy egyrészt nem is nagyon tűnt ki, másrészt sérülgetett is időről időre... :(
2013. 08. 31. 16:49
chateautorres
Én úgy olvastam, hogy DB Morris még a rosteren maradt.
2013. 08. 31. 16:53
Állítólag ismét sérült. Éjfélre kiderül, hogy mégis megtartották-e. Egyelőre nem törlöm ki a cikkből azt a részt.
2013. 08. 31. 16:57
_bb
Ez a Forston dolog meglepett...BB pont arról beszélt a napokban, hogy egy csapatnak tudnia kell minden posztra honnan oldja meg a mélységet...Pepper Johnson kicsit kevés lesz oda
2013. 08. 31. 16:59
A Giants cuttolt DT-jére várnak. ;) Biztos lesz igazolás, akár veterán, akár waiver listáról DT depth-nek.
2013. 08. 31. 17:02
_bb
Igen, láttam, hogy te a Giants topicban már nagyon érdeklőrtél :D ...azért készítsd ki a vérnyomáscsökkentőt, ha mégis Vellanoval vágnánk csak a szezonnak :P ...bár szerintem is lehetetlen, hogy ne legyen igazolás.
2013. 08. 31. 17:04
2013. 08. 31. 17:19
_bb
NA, Ron Bracet kirakta a Redskins...visszakukázzuk-e?
2013. 08. 31. 16:57
chateautorres
Sajnálom Tebow-t mint embert, de nagy kő esett le szívemről.
2013. 08. 31. 17:01
cescf4
2013. 08. 31. 17:00
_bb
Bruschi mondta tegnap, hogy Tebow lehet olyan lesz mint R. Ventrone anno, egyszer rosteren-egyszer azon kívül, de a csapat körül marad...erre bizony van esély.
2013. 08. 31. 17:05
topin
Winn-t sajnálom nagyon..talán PS-be visszatudjuk hozni..Tebownak örülök..szimpi gyerek de nem NFL szintű QB..
2013. 08. 31. 17:05
chateautorres
Ha estleg így is lenne, azt sem bánnám már, de legalább nem nyomaszt bennünket a napi rosteren a jelenléte. De el tudom képzelni, hogy az elmúlt félév aránylag nyugodt légköre után valahol még otthonra is lel.
2013. 08. 31. 17:05
_bb
2013. 08. 31. 17:09
chateautorres
Nem véletlenül féltettétek Zolit. Biztos talál magának csapatot.
2013. 08. 31. 17:12
nosbiglem
2013. 08. 31. 17:10
Annyira azért nem volt lenyűgöző Allen a premeccseken. Erős a lába, de az irányított rúgásokkal problémája volt.
2013. 08. 31. 17:11
chateautorres
Anyagi okok szerepet játszhattak vajon?
2013. 08. 31. 17:14
nosbiglem
Érezhető volt hogy majdnem végig Zolit játszatták, sajna beszéltünk róla cseten is . Benne volt a levegőben!
De valahogy nem bírtam elképzelni, hogy valóság lehet!
2013. 08. 31. 17:22
1 milliót spóroltak Meskó - Allen viszonylatban. Neki persze jövőre nem kell új szerződést adni.
2013. 08. 31. 17:23
nosbiglem
Akkor nagyot billent a mérleg Allen felé. Be kell lássuk ez a sport nagyban Üzlet...
2013. 08. 31. 17:14
_bb
Biztos amiatt a Gould-Vinatieri eset miatt... BB csak forgolódott és ez lett belőle...pedig tavaly még Ron Burtont is kapott a srác :(
2013. 08. 31. 17:10
MatCauthon
Ez a lépés nagyon fáj, bár ha jól olvastam Allennek erősebb a lába, lehet, hogy ez döntött. Viszont továbbra sem értem hogy lehet Gost rosteren, ha Meskó nem..
2013. 08. 31. 17:12
chateautorres
Arról nem is beszélve, hogy mennyibe kerül a csapatnak.
2013. 09. 01. 23:58
Tzimisce
Na ez az amit én se értek. Annyira nem jó rúgó, hogy ne jött volna valaki, legalább kis versenyért...
2013. 08. 31. 17:11
topin
2013. 08. 31. 17:13
Tomk@
Zoliért kár, de sajnos voltak ilyen vélemények, hogy Allennek szavaznak bizalmat.
2013. 08. 31. 17:32
_bb
Ez a Hoomanawanui dolog is érdekes...mármint, hogy arra kérte a csapat,h alakítsák át a szerződését (értsd. "fizucsökkentés") és beleegyezett...mi lett volna ha nemet mond??? O_o mert csak Südivel felállni sem egészséges, amég Gronk rendbejön.
2013. 08. 31. 17:33
Gondolom, akkor mennek tovább a sorban Fellshez, vagy meghagyják Ballardot blokkolni ha vele sem jutnak közös nevezőre vagy végső soron igazolnak valakit az utcáról.
2013. 08. 31. 17:37
_bb
Mert gondolod ez úgy ment,h BB felhívta, hogy
BB: "Hey Hoom, how about a pay cut?"
H: "Right Sure"
BB: OK, lets cut Ballard

Mert Fells nem is igazán blokkoló TE, de nem hiszem,h a kettő összefügg, rendes blokkoló TE-t most mond meg honnan kukáznának...ráadásul az kihagyta a teljes edzőtábort...a párszor letarolt Devlin meg csak ne védje a franchise térdét
2013. 08. 31. 17:40
Azért Hoom is max átlagos blokkoló - különösen in-line blockingban. Annyit még Fells is tudhat, ha egészséges. Ballard meg csak amolyan szükségmegoldás lehetett volna.

Ki tudja, hogy ha nem megy bele, akkor kidobták volna-e Hoomant...
2013. 08. 31. 17:48
_bb
értem én, csak kicsit orosz rulett szaga van... azért Fells blokkban nem annyira tűnt vállalhatónak (és nem is volt olcsóbb). Ballard sajnos nem nyerte vissza sérülés előtti önmagát, ezért mondom, hogy nem nagyon volt alternatíva...
2013. 08. 31. 17:45
nosbiglem
Én azt gondolom, hogy sokkal kevesebb 2 TE-es felállást látunk ezután!
2013. 08. 31. 17:59
lolvin
Nem is lesz rá szükség annyira, végre a pálya szélén is lesz kinek dobálnia TB-nek...
2013. 08. 31. 18:06
_bb
Valószínűleg jóval kevesebb lesz, ez már az edzőtábor felállásaiból is látható volt. Ugyanakkor nem árt ha van ember a 2 TE-s játékok megjátszására is, mert egyrészt ugye sokoldalúbb a csapat, másrészt nem akkor kell kapkodni, ha bekövetkezne az a valószínűtlen eset, hogy kidől Amendola, Edelman, meg esetleg is, plusz valamelyik rookie WR mégis megbízhatatlan és már kevésbé megy esetleg a 3 WR-es móka.
2013. 08. 31. 18:42
lolvin
Hát ha Gronk visszatér akkor azért olyan nagy baj nem lehet, Sudfeld nyilván nem egy Hörni de az elkapó TE szerepére talán megfelel és igy már mindjárt más a leányzó fekvése...
2013. 08. 31. 17:33
chateautorres
Ezt ma úgy tűnik gyorsan lerendezi BB. Simms remélhetőleg ps.be kerül, s szerintem Forston is.
2013. 08. 31. 17:42
Zoli cut ahogy nézem eléggé sokkolta a bostoni médiát és az embereket is. mindegyik szakíró írja h sokkal többen foglalkoznak azzal, mint a Tebow-cuttal és senkinek sem tetszik h ennyire a pénz döntött... mert h nagyon jó csapatember is volt, akire most bizony nagy szükség lenne. Benne volt a levegőben, főleg a fizuja és a lejáró szerződése miatt, de valahogy senki sem hitte el h megtörténhet, pont a pozitívumok miatt..
2013. 08. 31. 17:47
nosbiglem
Majd kiderül, hogy jó, vagy rossz döntés volt, sajnos.
2013. 08. 31. 17:51
Jackie Brittain jól összefoglalta:

Simply stunned to hear the reports about Zoltan Mesko. Stunned.
2013. 08. 31. 17:47
DM
azért mindenre felvoltam készülve csak arra nem,hogy Meskót kiteszik kezdődik a basszuk szét a csapatot játék második felvonása....Grat csak így tovább nem hiszem,hogy ez az Allen csóka mutatott volna bármi újdonságot
2013. 08. 31. 17:50
A PFF +5.1-re értékelte Allen teljesítményét az premeccseken; Meskót -1.8-ra.
2013. 08. 31. 18:40
_bb
Ehhez egy linket esetleg lécci
>(**`v´**)
2013. 08. 31. 17:52
_bb
Én is nagyon sajnálom Zolit, de ne írjuk le Allent előre, mert biztos nem csak a pénz miatt döntött így a csapat. Láthatóan erősebb lába van mint Zolinak, ugyanakkor kétségtelen,h hangtime és irányítás terén még egy lépéssel hátrébb volt...de nem volt nagy a lemaradása...sajnos ez döntött. Azt meg még nem tudhatjuk, hogy emberileg mien, lehet hogy hasonlóan jó srác mint Zoli. Meskónak meg persze a legjobbakat! Biztos nem marad munka nélkül.
2013. 08. 31. 17:57
DM
_bb tuti felveszi valaki waiver.-ről vagy honnan a toszból és megmutatja BB.-nek meg az elcs...ett vezetőségnek,hogy igenis megérte volna megtartani Gost kellett volna kipicsázni a sokadik bénasága végett....
2013. 08. 31. 18:00
dartib83
nem tudom elhinni, hogy Zolit kirakták.
bár Bill sose volt egy szívbajos srác, de akkor is....
ez nagyon durva....
2013. 08. 31. 17:50
nosbiglem
Meskó FB posztja pár perccel ezelőtt:
https://www.facebook.com/ZoltanMesko14/posts/418239154953410
2013. 08. 31. 17:56
DM
Mel Inglisből perfekt hülye vagyok úgy röviden lefordítanád kérlek miről beszélt Zoli nagyon szépen Köszönöm :)
2013. 08. 31. 18:00
nosbiglem
Röviden: mindenkinek mindent köszön, és így nagyon szereti a volt csapatát...
És hiányozni fog neki minden!
2013. 08. 31. 18:01
DM
Köszi Mel tudtam Rád számíthatok :D
2013. 08. 31. 18:03
nosbiglem
De tényleg írtam, minden sallang nélkül.
2013. 08. 31. 18:07
nosbiglem
Írni se tudok, annyira felzaklatott Zoli elküldése:
De tényleg a lényeget írtam, minden sallang nélkül.
2013. 08. 31. 17:51
Zarathorn
Mesko..... a k.... é.....-be nem hiszem el :( Fene enné meg az üzletet.... a komolyan mondom most nagyon szomorú vok :( vajon elviszi vki Zolit? Drukkolok neki nagyon BB kabbe
2013. 08. 31. 17:54
Zarathorn
Meskó FB posztja +1
2013. 08. 31. 17:59
cescf4
neeeeeeeeeeeeee ZOLIT NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

szakmailag sem nagyon értem, oké hogy olcsóbb a rookie, de Zoliban több a rutin és nem 1szer mentette meg a csapatot 1-1 irdatlan nagy punttal, rajta egyszer se ment el a meccs...

nagyon nagy kár érte
2013. 08. 31. 18:01
dartib83
2013. 08. 31. 18:05
olaj001
Zolit én sem értem. Azt meg pláne nem, hogy ha egy JÓ!!! punter mellé kellett egy másik versenytársnak, Gostkowski-nak viszont nincs ellenfele............
Mindegy, sajnállak Zoli, de sok sikert és minden jót kívánok neked a jövőben! :)
2013. 08. 31. 18:07
DM
nesze neked Francis Fortson duó velük mi a tosz volt a baj ????? majd az a bagett fogja vinni a prímet aki eddig baromi sokat mutatott és igen a Wilfork,Kelly kettős végignyomja az egész szezont csere nélkül..... oks bekussoltam inkább mejek iszom egy kis házi páleszt Egészségünkre :D :D :D
Mel neked is töltök :D
2013. 08. 31. 18:08
nosbiglem
Egészségedre! :)
2013. 08. 31. 18:09
_bb
Na Francist is úgy tűnik kiszórták...nagyon impresszív volt Buchanan...Bequette meg biztos elég, ha jóképű, már pályára se kell tudnia lépni.
2013. 08. 31. 18:10
chateautorres
Mi a f...z van ma? Marad egyáltalán védőnk?
2013. 08. 31. 18:10
Zarathorn
DeMartino én is kérek egy kis szíverősítőt
2013. 08. 31. 18:13
DM
Szilva meg valami Törköly hmmm legjobb tudjátok kicsit kell csak nem szabad sokat iszni :D :D,mert ilyen döntéseket hozunk mint BB.-ék :D :D
2013. 08. 31. 18:18
Zarathorn
Szilva jó lesz!
2013. 08. 31. 18:22
DM
Tényleg amúgy jó lenne már összehozni ilyen iszogatós meccsnézős estét :D :D viszek jó kis szabolcsi házi pálinkát :D
2013. 08. 31. 18:29
Zarathorn
Állom a sört :D
2013. 08. 31. 19:03
DM
már csak egy fa..a kis lecsót kéne odalökni a bográcsba és már csak egy PAtriots meccs hiányzik hogy falás közbe nézzünk is valamit :D :D :D
2013. 08. 31. 21:35
Zarathorn
Király elképzelés!
2013. 08. 31. 18:10
cspeti98
A Mesko cut szerintem rosszabb döntés volt mint az hogy idehoztuk Tebowt.Egyébként azt sem értem hogy miért Zolinak hozunk vetélytársat azok után amit Gost tavaly csinált és az ő elküldésével többet spóroltunk volna mint Zoliéval.
2013. 08. 31. 18:20
cescf4
nem tudom volt-e egyáltalán jó(nak mondható) kicker az UDFA között?

jövőre muszáj jönnie vkinek, ha év közben nem küldik el, mert ez tényleg botrányos hogy rosszabb teljesítménnyel is bérelt helye volt, ellentétben Zolival aki nem azt mondom hogy mindig Istenkirály volt, de rajta meccs nem ment el, ellentétben a rúgón...
(oké hogy kickernek nehezebb, végjátékot tekintve nagyobb súlyú az amit csinál, de akkor is)
2013. 08. 31. 18:52
lolvin
Az, h elküldtük Zolit nyilván nekünk fáj a legjobban, de az edző stáb szemével nézve logikus döntés, persze az öltözői morálra gyakorolt hatását azért nehéz átlátni...azzal nem sokan vitatkoznak szerintem, h kb mind a két játékos hasonló képességü...mi az olcsóbbat választottuk, és a biztosabbat...ezt a biztosabbat ugy értem, h néhány évre Allen játékjoga biztos (nem tudom hány éves szerződést kapott) és utána is valszinü RFA lesz...Zolit meg jövőre tuti meg kellett volna fizetni...fájó de nekem mégis logikus döntés, az idő meg majd eldönti kinek volt igaza...hogy Gost miért nem kapott legalább konckurenciát az edzőtáborra szinte érthetetlen.
2013. 08. 31. 18:14
narbony78
Akkor vége is a vérengzésnek... De szerintem még lesz egy pár ember, mert kell a hely a kukázottaknak...
2013. 08. 31. 18:18
cspeti98
van értelmes kicker akinek nincs csapata
2013. 08. 31. 18:24
Kisebb meglepetés, hogy minden safety-t megtart a csapat? Komoly káosz van azon a poszton.
2013. 08. 31. 18:27
DM
ne is mond DoM nah meg az OL,DT,poszt se valami fényes
2013. 08. 31. 18:44
lolvin
Szerintem ha egészséges marad a társaság az OL teljesen rendben van...és ne feledjük Scar azért tudja a dolgát a srácokkal...nem sok szezon volt amikor nagyon panaszkodnunk kellett volna OL-ra.
2013. 08. 31. 18:42
Wolverine89
kicsit furcsa nekem ez az egész francis is???:O
nem lehet h valami nagy tárgyalások vannak valami elit játékossal pl a d lineba? vagy álmodik a nyomorom???
2013. 08. 31. 18:54
lolvin
lehet, de kár ilyenbe beleképzelnünk magunkat, ne járjunk úgy mint ochoval...ő se a PO-ra tartogattuk, simán szar volt.
2013. 08. 31. 18:54
Az a baj, hogy valószínűleg semmilyen "értelmes" magyarázatot sem fogunk kapni. Zolit sajnálom. Justin Francis-t pedig nem értem. Nem értem az egészet. ???????? Ahogy elnézem a folyamatokat, lassan Adrian Wilson is pakolhat...
2013. 08. 31. 19:02
lipi
Nem lehet, hogy Francisnél volt némi sérülés? Nem igen tudok más okot találni rá...
A sérüléseket pedig egész jól tudjuk titkolni. Emlékezzünk csak arra, amikor az elit és 1. számú CB-nk lába tűnt el, szinte szó szerint, az is csak a cut után derült ki...
2013. 08. 31. 18:59
lipi
Azért van itt kapkodás rendesen. Mármint fej :).
Sajnálom Meskót, de ha szigorúan üzleti szempontból nézzük, logikus lépés volt. Remélem Allen tudja hozni az elvárt szintet.
DT. Szinte biztos, hogy trade lesz, nem waivelünk. Ekkora nagytakarítás nem jelenthet mást. Legalábbis remélem, mert nem lenne jó, ha Vince megint végigjátszana minden meccset. Ha már ő a védőfalunk legértékesebb tagja...
Safety poszton azért némi vérengzést vártam volna. Jelenleg ami nincs meg minőségben, azt mennyiséggel pótoljuk?
Ha jól látom Washington is megcsinálta a rostert. Ez is érdekes döntés.
És Develin is rosteren. Újra FB-vel vágunk neki egy szezonnak. Mondjuk engem nem győzött meg annyira a srác, de lelkük rajta...
2013. 08. 31. 19:11
chateautorres
Érdemes lenne szavazást kezdeni, hány változás lesz a rajtig. Szerintem 5-6 is.
Forston Francis Sims ment most a nagy lecsóba, hogy nehezebb legyen kukázni, landolnak apsben, aztán a maradékok helyére már lehet igazolgatni.
2013. 08. 31. 20:12
Kösz az ötletet az új szavazáshoz!
2013. 08. 31. 19:58
bence.szel
Valamit remélem variálnak BB-ék a D-linenal, mert ez így elképesztően vékonyka... Ebner és Tarpinian helyett Forston és Francis sokkal jobb lett volna szerintem.
2013. 08. 31. 20:20
Lucius
Allen valószínűleg tudja azt, mind Mesko és egy millával olcsóbb. Szerintem nem volt kérdéses, hogy mennie kell. Nem örülök neki, de ez van. Az, hogy Washington marad, szerintem nem baj. Rutinos az öreg és legalább nem kell érte izgulni, hogy lezúzzák visszahordásnál, mert másra nem nagyon használják. Edelman inkább villoghat receiverként.
2013. 08. 31. 20:53
_bb
Tehát a roster jelenleg:

QB (2) Brady, Mallett
RB (5) Ridley, Vereen, Washington, Blount, Bolden
FB (1) Develin
WR (6) Amendola, Thompkins, Dobson, Boyce, Edelman, Slater
TE (3) Gronkowski, Sudfeld, Hoomanawanui
C (1) Wendell
G (3) Mankins, Connolly, Cannon, McDonald
T (3) Vollmer, Solder, Svitek
DE (4) Ninkovich, Jones, Buchanan, Bequette
DT (3) Wilfork, Kelly, Vellano
LB(7) Mayo, Hightower, Collins, Spikes, Fletcher, Beauharnais, Tarpinian
CB (5) Talib, Dennard, Arrington, Ryan, Cole
SS (3) Wilson, Wilson, Ebner
FS (3) McCourty, Harmon, Gregory
ST (3) Gostkowski, Aiken, Allen

McDonald, Tarpinian, Vallone számítanak a "no name" meglepetésnek, valamint Develinnel visszatért a FB, Ebner bejutott mint "ST only" és Stephon Morris helyzete még továbbra is tisztázatlan ...egy ember még megy ugye

Chris McDonald: 6'5' / 298 anno még a bátyja Nick tűnt esélyesebbnek maradni, de őt kirakták, G/C posztra is érlelhető...lehet,h Scar látott benne valamit

Jeff Tarpinian: 6'3' / 240 (LB) ST játékos, már két éve karistol a csapatnál, kemény 8 szerelést jegyez 10 meccsen, "fej sérüléses" múlttal

Joe Vellano: 6'2' / 285 DT, de ezzel a tömeggel nehezen helyettesítené Wilforkot, vagy Kellyt, tehát igazából nem tekinthető depthnek e téren

Ezek szerint a fenti három játékost inkább akarták, mint Forston, Francis, Stankiewitch-t...nekem ez kicsit meglepő.
2013. 08. 31. 21:06
Vellano súlyára az nfldraftscout 306 fontot ír combine-ról és pro-dayről is. A Lions ellen jól tartotta magát Wilfork helyén. A magassága is inkább 6'1.

http://www.nfldraftscout.com/ratings/dsprofile.php?pyid=72243&draftyear=2013&genpos=DT

Még némi változás biztos lesz a következő hetekben, de Ebner és Tarp keretben ragadása elég nagy meglepetés, tekintve, hogy puszta special teams játékosok.
2013. 08. 31. 21:18
_bb
Ha valóban 6'1' / 306 még akkor is nagyon alsó határt súrol (bár igaz,h Forston se volt lényegében nagyobb), azt meg a PFF-en is láttam, hogy pozitív kritikákat kapott, Reiss is anno felkapta rá a fejét, de azért nem biztos, hogy az a jó erőmérő, hogy a Lions fala ellen tartotta magát, vagy hogy másik meccseken a másod-harmad vonal ellen hogy produkált... lehet,h jó lesz, de nekem hiányzik még egy behemót onnan a két buci mögé

"The Patriots are thin behind starting defensive tackles Vince Wilfork and Tommy Kelly, and among the backups, Vellano has generated the most consistent interior pressure. He is undersized compared to the other defensive tackle backups at 6-foot-2 and 300 pounds, and sometimes that plays to his advantage when he's displayed short-area quickness to knife through tight spaces, mostly when lining up closer to the center. But other times, when he's aligned closer to the tackle because the line might have shifted, he was more easily blocked. It's too early to say he could be a sleeper who could fill a potential Jonathan Fanene-type role as an interior sub rusher, but a few of his rushes piqued interest to see how he might fare on a consistent basis against starter-level competition." -- Mike Reiss

Ebner nekem nem meglepetés, még annak ellenére sem,h sokat volt sérült TC alatt... lehetett olyat "hallani", hogy ST szerepkörben majdnem slateri szintre tartja az edzői gárda (az a baj, hogy T. Wilson egyelőre kb. ugyanazt tudja)

Tarpinian....hát ...ööö... mármint...izé...tehát...mármint...
2013. 08. 31. 21:25
_bb
Egyébként nézd meg az általad linkelt részen a 05/03/13 bekezdést ...most akkor hány fontos a srác??? O_o :D
2013. 08. 31. 21:31
A 62, 285 az egyetemi életrajzában szerepel - onnan szépen veszi is át mindenki. Nem egyedi jelenség. A lenti hírek rutinból arra támaszkodhattak - ez szerepel az espn játékosoldalán is.

A combine és pro day számok hivatalosak. 306 font kellő bizonyossággal állítható. 4-tagú falba ez mondhatni "ideális".

Ettől még nagyon vékony ott a csapat. Ez nem vitás. Egy valaki bizonyára érkezni fog, hogy meglegyenek 4-en, mert goalline D-hez szinte fel se tudnánk állni. ;)
2013. 08. 31. 21:38
_bb
Na jó, elhiszem :D ...na de azért még két idézőjelet megérdemel az az "ideális" (VW 6'2' / 325, TK 6'6' / 325)...esetleg "interior sub rusher-nek ideális", de nem arra ha kidől az egyik kezdő nagyember
2013. 08. 31. 21:47
Tavaly a Bucs ligaelső volt futás ellen 3.5 y/c-vel és nem volt 310 font feletti DT-jük. Kaphat idézőjelet az ideális, mert a Patsnél valóban nem volt nagy divat ez a súlycsoport, de négytagú falban egyáltalán nem kirívó - "teljesen megszokott".
2013. 08. 31. 22:03
_bb
Azért a futásvédekezés egyrészt nem csak a DT teljesítményéből adódik, másrészt a DT-nek a középső nyomással a passzvédekezést is segítenie kell.

De megegyezhetünk, ha a méreteivel azt produkálja, amit G. McCoy...vagy méginkább Geno Atkins tud, akkor nekem az jó lesz ;)
2013. 08. 31. 22:06
_bb
Én tényleg csak azt nem szeretném,h az legyen a vége, hogy kidől VW vagy TK és megint a csereember csak maszatol középen, meg megállja a helyét, ahelyett, h állás helyett előre nyomna.
2013. 08. 31. 21:08
bence.szel
Lesz itt meg kavaras:) 3 DTvel nem lehet nekivagni a szezonnak! Legalabbis remelem... A 4 DE is karcsunak tunik amugy:(
2013. 08. 31. 21:26
nosbiglem
Tebow FB posztja pár perccel ezelőttről:
https://www.facebook.com/TimTebow/posts/446632875455876
2013. 08. 31. 21:31
_bb
Hirtelen azt hittem fullback (FB) posztra gondolsz, és lemaradtam vmi váltásról...
2013. 08. 31. 21:42
nosbiglem
2013. 08. 31. 22:15
sixt
Egy kérdés a hozzáértők felé, általában az 53-as keretszűkítés után mikor szoktak igazolgatni a csapatok ?
2013. 08. 31. 22:22
nosbiglem
Bármikor lehet igazolni az 53 fős keret terhére.
2013. 08. 31. 22:26
Burkus
A Mester és stábja valszeg tudja mit csinál, kit miért küld el. De ahogy elnézem, a 2010-es draft feliratkozik a többi igen sikeres mellé, lassan senki nincs rosteren - DMC és Gronk kivételével - akit akkor draftoltunk. Hogy a scouting munka lassan évtizede tartó gyengeségét nem látják a csapatnál, az meglep.
2013. 08. 31. 22:34
bence.szel
2013. 08. 31. 22:43
zo72
Sterling Moore CB újra szabad, Ravens ellen jól ment neki 2011-ben a PO-ban.
2013. 08. 31. 23:36
Burkus
Konkrétan egy SB-t köszönhetünk neki...
2013. 08. 31. 23:37
Burkus
Mármint részvételi lehetőséget.
2013. 08. 31. 23:47
nosbiglem
Én elhoznám aprópénzért.
2013. 08. 31. 22:49
Burkus
Ezek szerint Leon Washington maradt a rosteren, talán a 43 yardos visszahordása a Giants ellen döntött a javára, ami ritka a mi elég gyenge ST játékunkban, mint fehér holló. Bár a fumble-je sem volt semmi és BB nem megbocsátó a fumble-ök ügyében. WR Simms sztem ügyesen mozgott, kár hogy nem maradt rosteren, de WR most van elég.

Megyek, megnézem újra a Giants meccset, Meskó puntjait. De én már korábban is írtam, hogy rezeg a léc, Allen puntjai jobbak. (A Giants ellen is volt legalább két remek puntja.)

Összességében nem kiemelkedő ez a keret, rengeteg kérdőjellel. Az elmúlt években a TE gépezetünktől rettegett mindenki, ez elmúlt. A DT depth nagyon kevés, a cover LB kérdés nem oldódott meg, a CB-eknél szintén nincs igazi előrelépés, ha Talib v. Dennard sérül, ugyanott vagyunk, a safety poszt DMC kivételével teljes káosz. Sudfeld éd Thompkins óriási stealnek tűnnek, de a korábbi évek drafjait lassan teljes csődként lehet jellemezni.

Legalább nem indulok nagy várakozással a szezon elé, csak kellemes meglepetés érhet! :)
2013. 08. 31. 22:59
infidelitas
Te sohasem... :)
2013. 08. 31. 23:35
Burkus
+1 Szellemes volt a beszólás, nagyot röhögtem rajta.

2007-ben tuti biztos voltam a SB győzelemben már a szezon elején, meg is fogadtam, úgyhogy ez nem mindig igaz :))

Mindegy, kifizettem a Game Pass-t, úgyhogy jöhet a hetekénti izgalom. A csoportot meg valszeg úgyis megnyerjük, a PO-ban meg bármi is lehet. A bowl.hu 8. helyét túlzásnak tartom, de 4-5 erősebb csapat most biztos van az NFL-ben.
2013. 08. 31. 23:52
Burkus
Itt vannak a szezon előtti SB várakozások. Daniel Jeremiah lesz a kedvenc szakíróm! :) Azért az szembeötlő, hogy mindössze ketten várnak AFC csapat győzelmet és a legtöbben a Broncos-t tippelik AFC résztvevőként.
2013. 08. 31. 23:52
Burkus
2013. 09. 01. 00:46
bence.szel
Annyi van, hogy még kivágtuk Tarpiniant és McDonaldot, valamint megerősítették Stephon Morrist is. Ezenkívül IR-re tettük Adrian Wilsont...
http://www.patriots.com/news/article-1/Patriots-release-13-players-and-place-S-Adrian-Wilson-on-injured-reserve/bb8a163b-4579-4d77-9ff5-790b3a3c0a70
2013. 09. 01. 00:48
athees
Adrian Wilson IRre került. No comment...
2013. 09. 01. 09:26
Burkus
Hát nem lett új Rodney Harrison, ahogy vártuk.
2013. 09. 01. 00:50
bence.szel
Ja, és Josh Kline rosteren maradt! Így vagyunk 51en..
2013. 09. 01. 01:17
nosbiglem
Akkor van hely Sterling Moore-nak!
2013. 09. 01. 01:39
lolvin
Inkább DT-nek legyen hely...
2013. 09. 01. 01:54
nosbiglem
2 ember biztosan jön, ennél többet mi se tudunk! :)
A nagy csavar Tebow-t visszaigazoljuk! :))))
2013. 09. 01. 01:59
PatZola
Vagy lehetne Tony Moeaki
2013. 09. 01. 08:16
GhostLead
PatZola

Moeaki-nak vmi váll sérülése van, vele nem érnénk sokat!!! még nem volt egy egészséges szezonja sem a Chiefsben!

2013. 09. 01. 10:22
PatZola
3 szezonból 2-t végigjátszott, és a vállsérülése nem komoly ha jól tudom. Egyszerűen nem vele képzeli el a TE posztot Andy Reid ha jól olvastam. Egyébként a mi TE group-unknak sem volt egy egészséges szezonja.
2013. 09. 01. 08:17
zo72
Marvin Austin DT (Giant) valaki ismeri
2013. 09. 01. 09:30
chateautorres
Greg Salas is újra szabad. Visszahozzuk, ha már picket adtunk érte anno?
2013. 09. 01. 10:10
Tomk@
Tommy Kellyn kívül, nincs új kezdő a D-ben a tavalyi évhez képest? Ennek nem örülök, ez már tavaly se nagyon működött, de megnézzük, hogy az újoncok mit bírnak, hátha végre nekünk is összejön már valami a draftról, mert az utóbbi időben 1-2 embert leszámítva folyamatosan mellé nyúltunk.
2013. 09. 01. 10:59
Burkus
BB szenvedélye a Gators-játékosok szerződtetése iránt nem volt igazán sikeres. Remélem, a Rutgers-vonal eredményesebb lesz.
2013. 09. 01. 11:48
cescf4
megnézve újra az utolsó meccset, azon gondolkodtam hogy mi van ha azért hozták ide Tebow-t hogy a sok újonc hozzászokjon a "nehéz labdákhoz" amit TT dob, így amikor majd TB dobja nekik a szép ível szálló pontos labdákat akkor már sokkal egyszerűbb dolguk lesz
:D
2013. 09. 01. 12:15
yoki
Ilyen szempontból a legjobb tanárt kapták a rookie-k. :D
Elismerésem, hogy végig tudtad nézni Tebow vergődését, ráadásul 2x is. :)
2013. 09. 01. 14:37
lolvin
Neked aztán van fantáziád :)
2013. 09. 01. 15:06
Whitealert
Adrian Wilson kiesése nagyon rosszul jött :/
2013. 09. 01. 16:36
Lucius
Szerintem az O király lesz, a D picit jobb mint tavaly. Többen lesznek másodévesek és Talib is játszik végig (remélhetőleg). A kevés változás miatt összeszokottabbak lesznek. Ezzel együtt sajnálom, hogy komoly erősítés nem jött a D-be. 1-2 nagy nevet el tudtam volna viselni, főleg egy jó safety-t.
2013. 09. 01. 16:50
kolok
Ezzel a D picit jobb mint tavaly megállapítással azért még várnék, a két DT mögött konkrétan senki nincs,még használható backup sem (vs. Love es Deaderick) ,safetyben DMC mellett max Gregory a használható,a többi nem igazán, CB-ben meg csak a kezdő sor van meg,ami egy Dennard sittel es egy Tálib sérüléssel (mind2-re van reális esély) rögtön el is tűnt.DE sorban meg még Bequette is felfert a rosterre.
2013. 09. 01. 18:46
Lucius
Na jó, de pass rush jobb lehet. Legalább ennyi. Sokat várok a tavalyi újoncoktól. De amúgy persze igazad van, pár sérülés és vége a D nek. Ennyit arról, hogy BB D-guru. Nem akar ez összejönni neki. Persze lehet, hogy jövőre széttápolják végre a D-t (ha ez az beváltja a hozzáfűzött reményeket, top 3-ba lesz, az biztos, a sok rookie miatt meg viszonylag olcsó), TB utolsó éveire.
2013. 09. 01. 17:45
DM
Sziasztok ej ha jól megered az ujjatok nah meg a fantáziátok,de ez így van rendjén aki tuti jön az egy DT jelenleg van 3 a keretben és ebből kettő Játékos kezdő szóval nincsen csere,de ezt Ti is leírtátok oly sokan :D,mivel megvan a megfelelő létszám a CB-k és a S között ezért oda nem hiszem,hogy érkezne ember ,de nem semmi bent maradt Washington,Develin,Vellano,pedig azt hittem mennek,de nah ők tudják jobban én csak főállású okoskodó vagyok :D,de mi pofás az RB részlegünk nekem az tetszik a legjobban :P
2013. 09. 01. 18:19
takirob69
Szerintem jön 1DT és 1DE
2013. 09. 01. 20:03
takirob69
2013. 09. 01. 20:19
zo72
o tapasztalattal!!
2013. 09. 01. 20:25
zo72
ezek a játékosok inkább a PS csapatba valók nem az 53-as rosterre!!
2013. 09. 01. 20:30
chateautorres
Elsőre sikerült megint jól belehúzni. De ezeknek a fiúknak legalább még nincs rossz beidegződésük...
2013. 09. 01. 21:14
zo72
Kyle Love még a Jaguars-ba sem fér bele.
2013. 09. 01. 21:24
Burkus
Mindegy, most már kezdődjön! Wilson IR-jével a megtartott játékosokon kívül - Amendola és Tommy Kelly a két érdemi FA igazolás ezek szerint.

A Bills elleni meccs sztem jó lesz arra, hogy összerázódjon a csapat.
2013. 09. 01. 21:28
Burkus
"Green Bay Packers
Graham Harrell után Vince Young is elmehet, így Rodgers egyetlen cseréje BJ Coleman maradt. Matthew Mulligan nem egy fontos láncszem, de azzal, hogy őt elküldték, az egyetlen szabadügynök igazolásuktól köszöntek el. Egyéni számításaim szerint Ryan Pickett az egyetlen játékos a keretben, akit nem a Green Bay draftolt." -bowl.hu. Van, ahol tudnak draftolni.
2013. 09. 01. 21:46
_bb
Kétségtelen volt sok mellényúlás a Patsnél, ráadásul 2. körös választásokkal, ugyanakkor azért nem olyan vészes a csapat munkája. Ha az UDFA-kat is beleszámítjuk, ami lényegében olyan mint ha 8. körnek tekintenénk, akkor 38/53, ami nem olyan rossz.

http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4747779/how-patriots-roster-was-built
2013. 09. 01. 21:46
zo72
PS az alábbiak esélyesek:
linebacker Jeff Tarpinian,
defensive tackle Marcus Forston,
defensive back Justin Green
2013. 09. 01. 23:25
_bb
+
Ja'Gared Davis (LB)
Kanorris Davis (S)
2013. 09. 01. 22:01
cspeti98
A DT poszt mélysége ezzel az igazolással nem hiszem hogy megoldódott.Ráadásul szerintem még egy DE is kell mert a Ninko-Jones pároson kívül csak Buchanan mutatott valamit az előszezonban.
2013. 09. 02. 09:26
vizi8
Collins is tud DE poszton játszani, ha nagyon szükséges.
2013. 09. 01. 22:01
_bb
Egyébként ezzel a sok cap spaceszel, amit a "keretátalakítással" elértek, valószínűleg megvan a terep a McCourty és/vagy Ninkovich és/vagy Wendell szerződéshosszabításhoz.
2013. 09. 01. 22:13
takirob69
Chris Baker G az új igazolás
2013. 09. 01. 22:14
cspeti98
Most olvasom a bowl.hun hogy nekünk van a legtöbb rookie a keretünkben úgyhogy kéne még 1-2 rutinosabb játékos mert nem biztos hogy jó ha ennyire tapasztalatlan egy csapat.
2013. 09. 01. 22:18
takirob69
2013. 09. 01. 22:36
Zarathorn
Ki lesz az ütköző safetynk?
2013. 09. 01. 22:43
Burkus
Arrington és Edelman - ők minden poszton hagyományosan jók :)))
2013. 09. 01. 23:13
_bb
Természetesen Ebner és T. Wilson...ST-ben majd jó nagyokat ütköznek...
2013. 09. 01. 23:24
tomi-tomi
LB Collins, és ezt nyugodtan veheti a többi csapat fenyegetésnek!
2013. 09. 01. 23:04
zo72
C.White LB az újabb ember
2013. 09. 01. 23:08
_bb
Úgy tűnik (CB) Cole is kirakva, egy LB-t szerzett a csapat: Chris White, a Billstől került nemrég a Lionshoz, akik most váltak meg tőle.
2013. 09. 01. 23:33
chateautorres
Kicsit tisztul a kép a tegnapi tisztogatás után: Cunni, Francis, McDonald jön vissza IR-re.
2013. 09. 02. 01:49
nosbiglem
Igen Cole-t is elküldték.
2013. 09. 02. 06:21
Wolverine89
Gronkowski edzett tegnap!!!!:))
2013. 09. 02. 06:47
Kuin
pedig Washingtonnak drukkoltam, meg jól is indult az elején, kár hogy a vége fele sokat hibázott
2013. 09. 02. 08:32
Burkus
Abból a kapkodásból, ami most zajlik, csak én érzem úgy, hogy nem úgy sikerült a FA-draft-TC, ahogy a staff elképzelte vagy ez tényleg így van?
2013. 09. 02. 09:25
Ez teljesen természetes a keretszűkítést követően. 1-2 hetet követően már jobban stabilizálódik a helyzet.
2013. 09. 02. 08:34
Burkus
PS mostani állása:
OLB Ja'Gared Davis, S Kanorris Davis, DB Justin Green, DL Marcus Forston, WR Quentin Sims, LB Jeff Tarpinian.

Simsnek örülök, tetszett nekem, amit a Giants ellen játszott.
2013. 09. 02. 09:10
Lucius
Washingtonnak sem örülök. Wilson és Washington nagy reménységeim voltak, most mindkettő kiesett. :(
Hozzászólás a(z) Keretszűkítés II. rész bejegyzéshez