Menetrend

Két csere egy napra

2014. 08. 13. 06:59
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
A védőfal mélységének megerősítése céljából két cserét is végrejahajtott a New England Patriots kedden. DT/DE Ben Bass (6'4, 285) a Dallas Cowboystól érkezett CB Justin Greenért cserébe. Egykori UDFA játékosként egyikőjük sem tud egyelőre túl sok eltöltött időt tétmeccsen felmutatni az NFL-ben. DT Jerel Worthy (6'2, 308) a Green Bay Packerstől érkezik eddig meg nem nevezett draftjogért cserébe, amit csak abban esetben kell átadni, ha Worthy bekerül a csapatban, vagyis túljut az 53-ra történő keretszűkítésen.

2012-ben Worthy a draft második körében kelt el (51. hely). Újoncként 14 meccsen lépett pályára, négyszer kezdő is volt. Azonban decemberben térdszalagszakadást szenvedett. 2013-ban még ez a sérülése hátráltatta felkészülését, miután idény közben visszatért azonban hátproblémák miatt nem tudott rendszeresen a csapat rendelkezésére állni. A Packersnél NFI listán is kezdte az edzőtábort, tehát az orvosi, erőnléti felmérő eredményétől függően még könnyen meg sem történtté válhat ez utóbbi csere.

Hozzászólások

2014. 08. 13. 08:22
Bass esetében nehéz lenne 53-as esélyekről beszélni. A pass rush eredményességet jelentős mértékben meghatározó MEI (robbanékonysági mutató) rangsorban az egyik legrosszabb eredménnyel büszkélkedhetett a draft előtt.

Worthynek ezzel szemben ha egészséges, akkor tehetség alapján ott lehet a helye, kérdés, mennyit vettek ki belőle a sérülések. Tipikus 43 DT, aki ott elvileg mindkét posztra megoldást jelenthet.

Roppant érdekes fejleménynek tartom a 34 alapvédekezés lassan exkluzív jelenlétét az edzéseken úgy, hogy Mayo és Collins a két belső linebacker, úgy hogy Tommy Kelly és Will Smiht például egyáltalán nem illik a 2-gap szisztémába és Wilfork mellett egyetlen nagy falembere sincsen a csapatnak, aki ott tudna jobb teljesítményt nyújtani.
2014. 08. 13. 10:29
magooc
Sziasztok!
először köszi a sok infót, amivel ezekben a cikkekben megosztotok velünk.
Lassan az az érzése az embernek, hogy a stáb minden térdszalag sérüléssel gyógykezelt játékost begyűjt. Mintha kritérium lenne az ACL a keretbe kerüléshez.
Hozzászólás a(z) Két csere egy napra bejegyzéshez