Menetrend

Kevin Faulk kapta a Ron Burton díjat

2009. 09. 01. 10:27
Szerző: _bb
Kategória: Hírek
A futó Kevin Faulk kapta 2009-ben a New England Patriots Ron Burton Community Service Award elnevezésű kitüntetést a csapat hivatalos évadnyitó gáláján, melyet a közösségért végzett tevékenységért adnak, s melyet Ron Burtonről, a csapat által valaha legelsőként választott újoncról neveztek el, aki közismert volt a széleskörű jótékonykodásról.

Faulk a hetedik Patriots játékos, aki megkapta a díjat, Joe Andruzzi (2003), Troy Brown (2004), Matt Light (2005), Jarvis Green (2006), Ty Warren (2007) és Larry Izzo (2008) után.

"Az utóbbi 10 évben, Kevin Faulk volt az egyik mindenes a csapatnál, a pályán és azon kívül is." - mondta a Patriots elnöke Robert Kraft. "Hamar felajánlkozott a közösségi részlegünknél, hogy vagy egy tucat jótékonysági programban részt vesz, és mindig ő érkezik elsőként, és távozik utoljára. Az utóbbi pár évben rendszeresen elhozta a gyermekeit is, hogy átadja az értékeket, amelyeket gyerekként megtanult, hogy segítse azokat, akiknek szükségük van rá. Büszkék vagyunk, hogy Kevin Faulk kapta a 2009-es Ron Burton Díjat. Megérdemelte."

"Úgy vélem Kevin már évekkel ezelőtt is megérdemelte volna" - mondta Warren, a tavalyi díjazott. "Már jóval azelőtt itt tevékenykedett, mielőtt én idejöttem. Azt gondolom a munkája az évek során egyre csak nőtt, kiszélesedett. Mindig is tett dolgokat Louisianaban. Itt is tesz dolgokat. És továbbra is tesz a csapatért. Úgy vélem nagyon megérdemelte."

HozzászólásokHozzászólás a(z) Kevin Faulk kapta a Ron Burton díjat bejegyzéshez