Menetrend

Kevin Faulk sérülése (Frissítve)

2010. 09. 22. 17:40
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
2010. 09. 22. 17:23 - Kevin Faulk megerősítette a hírt, miszerint ACL (térdszalag) szakadást szenvedett. Körübelül 1 hónap múlva kerül sor a műtétre. Vége a szezonjának. A játékos elmondta, hogy a kisfia megkérdezte tőle, ezzel vége-e a karrierjének, mire ő azt válaszolta, hogy végig fogja csinálni a rehabilitációt, aztán meglátják hogy mi lesz. Elmondta, hogy nagyon sokat sírt eleinte, de most már nem szomorkodik tovább. Nem maga miatt bosszús, hanem mert ezzel a csapatnak is ártott. Azonban biztos abban, hogy a többiek (Sammy, BenJarvus, Fred, Moorhead) megértették a feladatukat és feljebb fognak kapcsolni. Megható pillanata volt az interjúnak amikor az édesanyjáról beszélt, akit 5 évvel ezelőtt vesztett el: "A football volt a támaszom, és most nem tudok játszani..." Adam Schefter pár perccel korábban tudósított arról, miszerint sérült (IR) listára tette a Patriots a 12 éve a Patriotsnál játszó Faulk-ot.
Tom Brady-t is megkérdezték, hogy mit érez most, hogy Faulk szezonja végetért. "Nagyon megbízható volt. Senki sem olyan mint ő. Nagy veszteség ez nekünk. Mindenkinek fáj a szíve miatta. Mint irányító, mindig olyan srácokat keresel passzal, akiben megbízol. Benne mindig meglehetett bízni. Csak kevés játékos játszik olyan jó, megbízhatóan és magas szinten a ligában, mint Kevin. Nagyon fontos része volt a támadójátékunknak. Kevin vissza fog jönni. Vissza fog jönni, ahogy mindigis tette az élete során." Fred Taylor szerint Kevin Faulk a liga egyik legalulértékeltebb játékosa. Csak egyetlen egy Kevin Faulk van. Elmondta azt is, hogy a mai futóknak tartott megbeszélésen Faulk volt az első jelenlévő. Kevin Faulk térdszalag-szakadást szenvedett a Jets elleni találkozón, jelentette a Boston Globe NFL forrásra hivatkozva. Ezzel a sérüléssel rendre sérült listára szoktak kerülni a játékosok, ami az idény végét jelenti számukra. Frissítés Kevin Faulk IR listára kerülésével megnyílt egy hely az 53 fős keretben, így a szakvezeztés rögtön felvette a kapcsolatot néhány szabadügynökkel: - DB Gerald Alexander (Boise State) - DT Ra'Shon Harris (Oregon) - P Jeremy Kapinos (Penn State) - LS Mike Windt (Cincinnati)

Hozzászólások

2010. 09. 21. 22:15
Burkus
Ha az ugyan nem career-ending sérülés... :( Minket most még az ág is húz!
2010. 09. 21. 22:17
lolvin
nah ez beba***tt, nehéz lesz nélküle, most azért nem jön jól a Maroney trade...
2010. 09. 21. 22:35
Valószínűleg Edelman veszi át a helyét, most is volt h RB-ként állt ő fel.

Nagyon sajnálom Kevint, az igazi PATRIÓTÁK egyik utolsó képviselője volt... nem tudom h innen neki van-e még visszaút.. félek tőle h nincs.
2010. 09. 21. 22:38
lolvin
Szegény gyerekből még a végén DE csinálunk, annyi poszton megfordult már lassan...
2010. 09. 21. 23:25
infidelitas
Hiányozni fog az biztos... Remélem Dannának nem lesz igaza és nem Edelmant állítjuk be helyette, mert az egy vicc lenne... Inkább Morrist... Edelman meg maradjon elkapó és dobáljunk felé sokat és jól :)
2010. 09. 22. 00:33
Tzimisce
Ehh, amikor láttam, hogy lesérül, reméltem, hogy nem ez lesz belőle... :(
2010. 09. 22. 01:12
Bruschi85
Dannával egyetértek, példaértékű volt, ahogy küzdött és győzni akart egy igazi Patrióta!!
Sajnos megint ezek a sérülések :(

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!
2010. 09. 22. 11:44
TÖRÖLT
Sziasztok:(.!!

Hát igen ez tényleg hihetetlen ami itt történik.Nagyon sajnálom szegény Faulk-ot,mert tényleg nagyszerű játékos,és tényleg hiányozni fog a csapatból.Mondjuk lenne egy számotokra elég fura ötletem,mivel se Maroney,se Faulk és tudom,hogy inkább Passzjátékból áll a PATS,de megkérdezném a tőlem jóval képzettebb fanokat.Mi lenne ha ideigazolnánk Larry Johnson-t??Éppen most Cut-olták a Redskins-nél.Mert Morris,Taylor illetve BJGE nem tudom elég rövidke sor ez.Köszönöm előre is a véleményeket,hozzászólásokat az ötlethez:-).
2010. 09. 22. 18:19
Cheater
Sztem ezzel csak az a baj, hogy nem elég egy jó futó, hanem egy jó fal is kéne a futójátékhoz, ami nekünk sajnos nincs! Inkább a passz elleni védekezésben jók Vollmer-ék...
2010. 09. 22. 19:01
Mr nemo
A szívemmel drukkolok neki, de az eszem azt mondja, hogy ennyi volt.
2010. 09. 23. 17:41
Brady_12_
Az a baj az Edelman RB poszttal hogy már a hülye is leveszi hogy passzjáték lesz,de ez elmondható volt akkor is amikor Faulk volt a pályán.
BB nem fog idehozni egy Johnson kaliberű futót,nem erről híres.
Én már kezdek egy kicsit aggódni mert se játékosokat se edzőket nem alkalmazunk még a végén lassan maga BB is pályára lép.
Ennyire nem megy a Kraft foods...?
2010. 09. 24. 08:27
kyobalu
Nagyon sajnálom!! A kedvenc futó játékosom volt, sajnálom, hogy így lett vége.Egy igazi Patrióta volt, furcsa, és főlegeg nagyon nehéz lesz nélküle.Az ő hiányát nagyon meg fogja érezni a csapat!De most kell felnőni a feladathoz!

Go Patriots!
Go Welker!
Good Bye Faulk!
Hozzászólás a(z) Kevin Faulk sérülése (Frissítve) bejegyzéshez