Menetrend

Ki kopog? Randy Moss!

2008. 11. 27. 22:49
Szerző: vidor
Kategória: Cikkek
A hálaadás vagy angolul thanksgiving észak-amerikai ünnep. A hagyományok szerint az őszi betakarítások után adnak hálát a termésért Istennek. Az Amerikai Egyesült Államokban, ahol az egyik legfontosabb ünnepnek számít, november hónap negyedik csütörtökén ünneplik. Ilyenkor a közeli családtagok és jóbarátok gyakran messziről hazautazva összegyűlnek, hogy együtt ünnepelhessék a hálaadást, melynek elmaradhatatlan tartozéka a hálaadásnapi vacsora.
Amikor tavaly hálaadáskor Randy Moss becsöngetett Laurence Maroney-hoz, hatalmas meglepetést és örömöt okozott a running back egyik vendégének. Terry Terrell, Maroney édesanyja St. Louis-ból repült fiához, hogy vele legyen az ünnep alatt, és ahogy Laurence elmondta, Mosst látni nagyobb örömöt okozott neki, mintha új házat kapott volna. Vajon idén hol tölti Randy a Hálaadást? Melyik csapattársát fogja meglepni? Jabar Gaffney szerint Moss többször is utalt rá, hogy ezúttal az ő ajtaja előtt fog megjelenni. “Igen, mondta, hogy lehet, hogy beugrik hozzánk,” mondta Mossról, akivel rendszeresen fociznak (soccer, kivételesen) együtt. “Szólt, hogy készüljek fel. Lehet, hogy a 81-es feltűnik majd az utcánkban.” Gaffney, akinek két gyermeke van, azt is elmondta, felesége, Terin imádja az ünnepeket, így nagy lakomát fognak csapni. “Eljön a család több tagja is,” mondta Gaffney. “Főzni, enni, szórakozni és pihenni fogunk. Ha eljön Randy is, akkor legfeljebb majd több étellel készülünk.” Tegnap Mosst Bill Belichickkel, Kevin Faulkkal és Gaffney-vel lehetett látni. Hangos beszéd jellemezte őket, mindannyian, (igen, még Belichick is) nevettek, a téma pedig úgy tűnt, Moss új Pony márkájú lábbelije. Forrás: www.bostonherald.com Tom Brady nem társaira hozza rá a frászt váratlan megjelenésével, hanem a Roxbury-i Goodwill Thanksgiving vacsorán résztvevőkre. Mark Shanahan, a Globe tudósítója így írt a jelenségről: "Tom Brady és szupermodell kedvese Gisele Bundchen mindenkit meglepett az idei Thanks-for-giving ételosztásnál, amit a Goodwill Industries szervez minden évben a Roxbury-beli központjában. A láthatóan sántítás nélkül járó irányító elvonta a figyelmet a rakásnyi ott megjelent politikusról, köztük volt pl Therese Murray, a massachusettsi Szenátus Elnöke, Sal DiMasi, a massachusettsi Képviselőház Szóvivője, Martha Coakley Főállamügyész, Ian Bowles, a Környezetvédelmi Ügyek Titkára, Chuck Turner, Városi Tanácsos és Tom Menino, Boston főpolgármestere, aki sikertelenül próbálta a No. 12-est mikrofonhoz csábítani. Bundchen érkezett elsőként, gyorsan kötényt húzott magára és azonnal munkához látott, tölteléket, krumplipürét és sütőtököt osztott. (Kémeink jelentése szerint bele is kóstolt.) Brady az asztalok tisztogatása közben jelent meg, kedvese pedig puszival köszöntötte. Később autogrammokat osztott mialatt Gi, aki szemmel láthatólag jól érezte magát, beszélgetett a hozzátartozókkal és a háttérben szóló zenére táncolt." A WCVB-nek így nyilatkozott Tom: "Jól vagyok. Remek érzés, hogy itt lehetek ezek között a csodálatos emberek között és aláírhatok pár autogrammot." Ahogy az őt körülvevő emberek között haladt, semmiféle bicegés nem volt látható. "Hálás vagyok, amiért Bostonban lehetek. Ez a kedvenc ünnepem." Forrás: Reiss's Pieces Kellemes Hálaadást kíván minden kedves olvasónknak a pats.hu szerkesztősége!

Hozzászólások

2008. 11. 27. 23:00
Szegény Randy, azért sz.r lehet neki ilyenkor egyedül, h nincs vele a családja. :(
Brady-nél viszont jó hír h nem sántít és ebben a hírben nincs benne, de egy másikban olvastam h az a térdvédő sem volt rajta.
2008. 11. 27. 23:57
Seventh Son
Azt tudom,h nincs felesége. Szülei és/vagy nagyszülei élnek?
2008. 11. 28. 00:09
Felesége nincs, de középiskolai szerelmétől van 4 gyerkőce. :) A legnagyobb lány 14 éves, nagyon tehetséges kosaras, versengenek érte a középiskolák. Nem tudom h együtt van-e még Randy a gyerekek anyukájával, asszem ők a nyugati parton laknak, de ebben nem vagyok biztos.
2008. 11. 28. 01:32
Neo
Hát ez igazán megható cikk...irigylem az amcsikat, hogy ilyen pöpec ünnepük van (imádom a pulykát:DDD)
Moss meg nem hiszem, hogy hagyja magát elszomorítani, megkeresi a magának való társaságot és családi hangulatban tölti a ma estét.
Brady-n meg csak csodálkozni tudok. Oké, hogy kemény,szívós, meg gyorsan regeneráldik, de ez azér nem semmi.Nekem olyan volt, mintha még "tegnap" lett volna az a műtét(ek), nem beszélve a fertőzésekről...
Bárcsak Rodneyról is ilyen jó híreket kapnánk már...
2008. 11. 28. 10:49
Számomra az volt a megdöbbentő ebben a cikkben, hogy akkora hatalmas sztárok, mint Tom Brady és a felesége egyszerűen elmennek és ételt osztogatnak! Szerintem ha Mo. n egy "sztárt" megkérnének, hogy csináljon ilyet mondjuk karácsonykor, akkor kiröhögné a kérőt és elküldené melegebb éghajlatra....ez a különbség a kultúrákban...
Ja a másik megdöbbentő az volt, hogyy BB nevetett :D Szokott ő ilyet? :D
2008. 11. 28. 12:32
lepenyhalus
Hát azon a cipőn:)
2008. 11. 28. 12:50
Neo
Tanko_Sz
Csak az jutott eszembe a Hsz-ed kapcsán, hogy kár magyarországhoz hasonlítgatni, főleg amerikát...amúgy pedig lassan minden mást is kár lesz..

Imádom..BB nevet :D:D:D:D:D
2008. 11. 28. 19:15
fega
Azt ugye minden Pats fan tudja hogy a Hálaadás az mennyire is kötődik Új Angliához hiszen a telepesek a kezdeti években megajándékozták egymást és hálát adtak Istennek a termésért és azért a pulyka az ilyenkori étel, mert annak elkészítését is az indiánoktól tanulták a telepesek. Szóval a hálaadásnak is van némi "Pats" kapcsolata :)
(Ha ezt mindenki tudta itt akkori sry az okoskodásért :$)
2008. 11. 28. 23:08
lukacstamas
Akár egy találóskérdés is lehetne: Mi a furcsa a képen? BB mosolya!
:-)
2008. 11. 29. 00:10
bradyfan
2008. 11. 29. 13:30
balint
Tom téll bámulatos ahogy ilyen közvetlen meg minden. az a csuka meg háát..még BB-n is kifogott :D
2008. 11. 29. 22:09
bozoo12
Azért Tom BB-től tanult interjút adni :)
2008. 11. 29. 22:26
vidor
minden csapattag :D már a rookie-k is tudják a dolguk :)))
Hozzászólás a(z) Ki kopog? Randy Moss! bejegyzéshez