Menetrend

Ki marad, ki megy?

2019. 02. 19. 08:00
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
Ahogy minden szezon végén, most is van a csapatnak pár olyan játékosa, akinek lejár a szerződése és nagy kérdés, hogy milyen döntésre jut velük kapcsolatban a csapat. Az ESPN százalékosan megtippelte, hogy melyik játékosnak mennyi esélye van arra, hogy a következő szezonban is a Patriots mezét húzza magára.

Stephen Gostkowski

Gostkowski Brady mögött az a játékos, aki a legtöbb ideje van a csapatnál (13 szezon).

Gostkowski 32 mezőnygólból 27-et berúgott az alapszakaszban (kihagyott 54, 50, 52, 48 és 42 yardról 1-1 FG-t), és 50 extra pontból 49-et berúgott. A rájátszásban 5 mezőnygólból 4 ment be (46 yardról hagyott ki egyet), illetve 10-ből 10 extra pontot is a kapuba rúgott.

Bill Belichick régóta hatalmas elismeréssel beszél a kickerről, aminek köszönhető az is, hogy 2015-ben ő volt a legjobban fizetet rugó a ligában.

Az ESPN szerint 90 % a maradása.

Trey Flowers

Flowers valószínűleg egy szép, nagy csekkel fogja kezdeni a következő szezont, miután a Patriotsnál az elmúlt 3 szezonban ő szerezte a legtöbb sacket. Az értéke csapatonként változó, hiszen a Patriots által játszott sémában jó igazán, a többiben már nem biztos, hogy ennyire sikeres lenne.

A Patriots többféle sémát használ és az olyan játékos, mint Flowers, aki többféle technikában is kiemelkedően tud játszani, igazán értékes.

Flowers 25 éves, most kell nagy szerződést szereznie, ami jó befektetés lenne a Patriots számára is, hiszen tökéletesen illik Belichick rendszerébe a pályán és azon kívül is.

A probléma ott van, hogy most már 2 olyan vezetőedző is van a ligában, aki elég sok időt tölthetett a játékossal (Brian Flores Miamiban, Matt Patricia Detroitban), akik elképzelhető, hogy felül licitálják a Patriotsot.

70% az esély a maradására.

Ryan Allen

A rugó 2013 óta van a csapatnál, és bátran kijelenthetjük, hogy a legjobb játékát most, a Super Bowl-on mutatta be. A rugások mellett Allen az, aki lerakja Gostkowski elé a labdát, ami szintén nagyon fontos. Tavaly a csapat hozott neki egy riválist amikor szerződtette Corey Bojorquezt, de Allen sikeresen vette az akadályt. A lába lehet nem olyan erős, mint más puntereknek, de fejben és igazán fontos helyzetekben sikerül kihoznia magából a maximumot, ami nagyon fontos a Patriots-féle rendszerben.

70% esély van arra, hogy marad a csapatnál.

John Simmon

Simmint késő szeptemberben szerződtette a csapat, ami jó húzásnak bizonyult. A mind LB-ként, mint DE-ként pályára léptethető játékos jól reagált, tökéletesen beleillett a rendszerbe és a speciális csapategységben is jól játszott. Flowershez hasonlóan ő is leginkább a rendszer miatt magas érték a csapat számára, de nála is felmerül az, hogy esetleg a korábbi Patriots edzők, vagy más, a Patriots sémájához hasonló csapat elcsábítja.

60% a visszatérésre.

Jason McCourty

Nehéz, ha nem lehetetlen olyan játékost, edzőt találni a Gillette Stadion környékén, aki akár csak 1 rossz szót is mondana a CB-re. A vezérszerepe, a tapasztalata és a játéka mind-mind elismerést váltott ki mindenkiből. A szezon legfontosabb mérkőzésén pedig a meccs egyik leglátványosabb és legfontosabb játéka is a nevéhez kötődik. Könnyű elképzelni, hogy a csapat szeretné továbbra is magánál tartani a játékost, azonban a pozícióján elég jól áll: Stephon Gilmore, J.C. Jackson és Jonathan Jones (aki RFA és nagy eséllyel a csapattól kap egy 2. körös tendert), illetve Duke Dawson mind jól játszott az előző szezonban, így nehéz elképzelni, hogy kitől vehet el játékidőt. Ha sikerül egy "csapatbarát" szerződésben megállapodni, akkor maradni fog.

50% az esély a visszatérésre.

Cordarrelle Patterson

Egy TD-t futott, egyet kickoffból hordott vissza és hármat elkapott a szezon során a 6 évet már a ligában eltöltött játékos. Elmondhatjuk, hogy elég sokoldalú játékos, nála nagyobb váltásokat csak anno Edelman élt át, aki volt, hogy elkapóként és volt h ugyanazon a mérkőzésen CB-ként is pályára lépett. Patterson állandóan pörgő mentalitása jót tett az öltözőnek is. Várhatóan lesz jelentkező rá a piacon, kérdés, hogy milyen áron és a Patriots mennyire akarja őt megtartani.

50% az esély a visszatérésre.

Trent Brown

Ez a csere Brown számára nem is sülhetett volna el jobban. Mind a 19 mérkőzésen kezdett mint baloldali tackle, amivel bebizonyította, hogy nem csak a jobboldalon lehet rá számítani. Nate Solder tavaly évi 15 milliós szerződést kötött és elképzelhető, hogy Brown is hasonló ajánlatokat fog kapni.

Ezt pedig nehéz elképzelni, hogy a Patrios tartaná. Főleg azután, hogy tavaly az első körben választotta a baloldali tackle Isaiah Wynnt, aki sajnos sérülés miatt nem lépett pályára. Marcus Cannon szerződése még 3 évig él, ami szintén gyengíti az esélyét annak, hogy Brownt mindenképpen megakarja a csapat tartani.

Azonban ha a piac mégsem árazná be a játékost túl magasan, elképzelhető, hogy a Patriots "beszáll a játékba", már csak azért is, mert bizonytalan, hogy az Achilles-sérülésből visszatérő Wynn milyen állapotban lesz.

A Brownnal kapcsolatos döntés természetesen hatásssal lesz az OT LaAdrian Waddle jövőjére is.

25%
esély van a visszatérésre.

Malcom Brown

A 2015-ös draft elsőkörös választottjának a csapat nem hívta le az 5. éves opcióját, amivel 8 millió dollár körül kereshetett volna a következő szezonban, ami jól mutatja azt, mennyire értékeli őt a csapat. Elképzelhető, hogy egy másik csapatban többet lát benne, mint a Patriots.

25% az esély a visszatérésére.

Chris Hogan

Egy igazi egyéniség mind a pályán, mind azon kívül is. Hogan 3 éves szerződése mindkét félnek jó volt. A 2016-os szezon előtt írt alá egy 12 millió dolláros szerződést, ami egy pénzügyi áttörés volt a számára, illetve ezidő alatt szerzett 2 SB gyűrűt mint kulcsjátékos. Azonban a Patriots azzal, hogy szeptemberben cserélt Josh Gordonért, már előre jelezte, hogy nem számol feltétlen hosszú távon a játékossal. Gordon játékának köszönhetően jelentősen megcsappant Hogan játékideje.

Hogant kiengedi a csapat a piacra és elképzelhető, hogy lesz csapat, aki magasabbra fogja értékelni őt, mint a Patriots. Már csak azért is, mert a tapasztalat, amit a csapatnál szerzett sok csapat számára igazán fontos lehet.

A visszatérésre 20% esély van.

Phillip Dorsett

Hoganhez hasonlóan a csapat egyértelmű utalást tett arra, mennyire szerepel a terveiben a következő szezonban. Míg az előző szezon elején kezdett, ahogy megérkezett Gordon, majd visszatért Edelman, szinte nullára csökkent az idő, amit a pályán tölthetett. Egyértelmű, hogy ő ennél nagyobb szerepet szeretne és lehet, hogy ezt egy másik csapat tudja számára biztosítani. Ha Dorsett mégis visszatér, minimális anyagi terhet jelenthet a csapat számára, ami majd a piac helyzetét is mutathatja.

20% az esély a visszatérésére.

Danny Shelton

Lawrence Guy és Malcom Brown után ő volta 3. DT a listán, aki a szezon végefelé 3 mérkőzésen is inaktív volt, ami jól mutatja a szerepét a csapatban. Azonban, amikor nagyon kellett és fontos volt a csapat taktikájában a futás megállítása, mint pl. a Super Bowlon, akkor jól játszott. A csapat nem hívta le az ő 5. éves opcióját sem, ami mint Brownnál, nála is évi 8 millió dollár körüli lett volna a 2019-es szezonra.

15% az esély a visszatérésére.

Forrás: ESPN

Hozzászólások

2019. 02. 19. 10:49
orrrion
Az már pozitívum, hogy a nagy örömpillanatokban senki nem jelentette be a visszavonulását. Jöhetnek a piszkos anyagiak... Érdekes lesz nézni, hogy ki mennyiért lesz hajlandó maradni, vagy mennyiért fog távozni és hová, ki mit fog felvállalni a csapat érdekében, kinek lesz elsődleges a nagy zsé. Van egy csomó jó draft pick pozíció, a tavaly draftolt újoncok meggyógyultak, a kulcsemberek közül sem fog mindenki elmenni, van esély arra, hogy a következő szezonra is egy ütőképes csapat álljon össze. Az idei év tapasztalata alapján be kell jutni a rájátszásba - meg kell nyerni a csoportot -, aztán már minden lehetséges. A sorsolás alapján láthatunk majd pár izgalmas meccset, a csapatban ennyi SB után a motiváció megtartása komoly feladat lesz BB számára.
2019. 02. 19. 13:55
InfiniteLoop
Úgy fogják fenntartani a motivációt, hogy lecserélik a csapat minimum 1/3-át. Máskor is nagy mozgások voltak SB után. Ráadásul 1-2 gyűrűvel már jópár játékos jobban megfontolja az anyagiakat, a 2-3 meccsel rövidebb szezont, meg a kevésbé kizsigerelő környezetet, amiben én semmilyen kivetnivalót nem látok.
Inkább arra leszek kíváncsi, hogy hány olyan név lesz elengedve, elcserélve, akinek a neve hallatán a szívéhez kap a szurkolótábor fele, hogy: "na erre nem számítottunk".
A játékospolitikában nem az az elsődleges szempont, hogy az elmúlt szezonban mit nyújtott a delikvens, hanem a következő 2-3 szezonra használható potenciális embereket keresik (amihez persze jó referencia lehet az idei szezon elfogadható cap hit-tel). A lyukakat meg betömik jobb ár/érték arányú, "éhesebb", egyszezonos veteránokkal.
2019. 02. 19. 11:19
Tomk@
Azt mondom, hogy nagyjából helytálló az ESPN meglátása. Ha jól néztem 14,5 M $ hely van a fizetési sapka alatt. Ez mondjuk növelhető még, ha Gronk visszavonul (9 M $) és Allen szerződésének módosításával (kb. 4 M $), így lehet 27,5 M $ hely a sapka alatt.

Most abból indulok ki, hogy 14,5 M $ szabad hely marad a fizetési sapkában:

Véleményem szerint Ghost maradni fog kb. 4 M $-os cap hittel.
Flowers szerintem fog magasabb szerződést kapni máshol ahol van pénz bőven. Szerintem ő nem marad. Sajnos. :((((

Punteret olcsóbban is tudnak majd találni 1 M $ körül.

Elkapó jelen pillanatban Edelman és Berrios. Gordon jöhet tenderrel, de nála az eltiltás is a levegőben lóg. Én a jelenlegi állományból Pattersont tartanám meg, nagyjából 5 M $ körül meg lehetne tartani.

A draftra nagyjából kell 6 M $ a spotrac.com szerint. Ha így nézem és Gronk nem vonul vissza és Dwayne Allen szerződéséhez sem nyúlnak akkor el is fogyott a költő pénz. A többiekre sajnos nem marad keret, de nem is gondolom, hogy meg akarnák tartani őket. Talán JMC-t tartanák meg, de nem hiszem, hogy megint 3 M $-ért játszana. De hátha BB jobban tudja és rábeszéli. :)

Nagyjából így látom most a helyzetet, nem mennék bele az elküldésekbe és a szerződés módosításokba.

BB és a stáb ezt jobban tudja meg fogja oldani nem véletlenül sikeres a franchise és 8 éve folyamatosan AFC döntőt játszik.

Ki hogy látja a maradók/távozók névsorát?
2019. 02. 19. 12:36
sokan DMC és Hightower szerződésének átstrukturálásáról beszélnek még.

- DMC a szerződése utolsó évébe lép, 13,5M lesz a caphitje, 9M a alapfizetése, ezen lehet alakítani akár csökkentéssel, akár ha mondjuk 1 éves hosszabbítást kötne (ezzel sztem akár 4-5M-t is lehet nyerni - az én tippem ez, +1 év +4.5M így összesen 2 évre 18).

- Hightowernek még 2 éve van vissza, de a sok sérülés miatt (még ha idén nagyjából el is kerülték), nem tudom mennyire opció a hosszabbítás, így nála én max az átstrukturálást tartom opciónak, 2019-ben 7M az alapfizetése és 11M a caphitje.

- Gronk ha visszavonul akkor az minimum +9M jelentene, de a hírek szerint továbbra is rendszeresen látogatja a Gillette Stadiont, vagyis megvan az esélye a maradásának, a sok sérülés és a már tavaly is belebegtetett visszavonulás miatt, nem hiszem hogy a hosszabbítás opció lenne, itt is max az átstrukturálást tartom elképzelhetőnek, azonban sztem nem fog megtörténni, vagyis vagy úgy dönt,hogy visszavonul vagy marad a 12M-os caphitjével.

- Dwayne Allen a liga egyik ha nem a legjobb blokkoló TE-je, azonban idén 7,3M a caphitje, ami nagyon magas. Ezzel szerintem biztos kezdeni fognak valamit. Hosszabbítás opció lehet, azonban szerintem most jött el az idő, amikor a csapat megválik tőle és egy olcsóbb megoldást keres, főleg mivel halott pénz nélkül elküldhető. Ebben az esetben +7.3M a cap space.

- ahol azonban nagyon sokat lehet még nyerni egyébként, az nem más mint Brady. Brady is a szerződésének utolsó évébe lép, a caphitje 27M lesz idén. Azonban ha tényleg még 3-4 évig játszani akar, amit folyamatosan mond, akkor bizony hosszabbítani kell vele. És egy hosszabbítással rengeteg pénzt lehet nyerni a 2019es sapkában. Itt akár simán lehet 10M-t is nyerni egy jól megstrukturált szerződéssel.


tehát DMC-vel mondjuk +4,5M
Dwayne Allen +7,3M
Brady +10M
ez így már 21,8M plusz hely lenne az én számolgatásom alapján és ehhez jön még a 14,5M jelenlegi capspace vagyis 36,3M összességében.


ezek után én velük próbálnék meg hosszabbítani először:
- Step Gostkowski 3 év, 4M/év
- Ryan Allen 3 év, 3M/év
- Cordarrelle Patterson 2 év, max 3M/év (kiegészítő játékos, más csapatokban láthattuk, hogy nem tudják használni, nem hiszem hogy nagy lenne a kereslet utána)
- John Simon 3 év, 2-3M/év
- Josh Gordon RFA tag
- Jason McCourty 1 év, 4M


és ezek után jönne a nehéz döntés:

- Trey Flowers: nagyon nehéz megítélni, hogy mekkora lehet az érdeklődés utána, ugyanis nem a ma megszokott tipikus DE, ez még kedvezhet nekünk, de sztem 12M/év alatt így sem úszhatjuk meg.

- Trent Brown: idén remekül játszott és láthattuk, hogy tavaly Solder 15,5M/éves szerződést kapott. Ezt sztem neki is felkínálja valaki, így ha meg akarjuk tartani, akkor bizony nagyon drága lesz.

rajtuk kívül még sztem Jonathan Jones, Philipp Dorsett, Malcom Brown, LaAdrian Waddle jöhetne szóba de sztem mindegyikük távozni fog.

Szerintem egyébként egyikükkel sem sikerül majd megállapodni. Ez azonban azt is jelenti, hogy ha a vezetőség egy elit játékost akar szerződtetni a piacról vagy csere útján, lehet rá keret.

A legjobb szabadügynökök közül én a következők közül csemegéznék: S Tyrann Mathieu, DT Sheldon Richardson, WR Golden Tate, LB Brandon Marshall

illetve gondolni kell a jövőre is, ugyanis a 2019-as szezon végén lejár a következő játékosok szerződése (a korábban említetteken kívül):
Kyle Van Noy, Julian Edelman, Joe Thuney, Tedd Karras, Jacob Hollister, Adam Butler, Elandon Roberts és az ST játékosok: Brandon King, Matt Slater, Nate Ebner
2019. 02. 19. 15:24
Gordon
JoJo RFA lesz, tag-el olcsón maradhat.
Egyébként ahogy nézem itt azzal senki sem foglalkozik, hogy 12 pickünk van idén abból pedig 5 a top 100 ban.
2019. 02. 19. 15:50
na a fölött átsiklottam, de ettől függetlenül ha JMC-t visszahozzuk, szerintem ő menni fog és a helyét Duke Dawson veheti át.
és hát természetesen a drafton is jöhet a DE, LB, S, WR, QB erősítés és a többi :)
2019. 02. 19. 18:01
hopi46
JMC-ről tudjuk mit tud, Dawsonról csak regék keringenek. Szerintem nem átveszi a helyét, hanem csak esetleg beáll a helyére. :) (Szeretnék tévedni!)
2019. 02. 19. 19:24
úgy gondoltam, hogy Dawson JoJo helyét veszi majd át, mint 4. számú CB, félreérthető voltam.
2019. 02. 20. 10:14
topin
De az nem szamit h mi mit tudunk Dawsonrol, meg higy nem lattuk. BB naponta latta..pontosan eltudja donteni a jatekos helyzetet..felejtsuk mar el ezt hogy mi nem lattunk valakit ezert bizonytalan mit tud. Ilyen alapon senkit nem igazolnank es mkit megtartanank
2019. 02. 20. 12:14
hopi46
Mi itt csak arról tudunk véleményt nyilvánítani, amit láttunk ill. esetleg autentikus forrásokból (kevés ilyen van!) megtudunk. Persze, hogy BB-ék többet tudnak Dawson értékéről, mint mi, de nem akarnak ide nyilatkozni. :)
Viszont BB is csak edzésen látta, ami azért nem SB.
A helyettesítés és a "beáll a helyére" Nekem nem jelent azonos minőséget.
Persze, ha úgy vesszük JMC-nek és Dawson-nak is egy gyűrűje van.:)
Egyébként ehhez a cikkhez akkor csak egyetlen kommentár jogos: BB tudja csak egyedül a játékosok értékeit, majd eldönti ki megy ki marad, a többieknek kuss... :)
2019. 02. 20. 13:52
topin
Csupan annyit mondtam h az h te nem lattal valakit, nem jelenti h annak aki latta napi szinten, ne lenne markans velemenye rola. Lassuk be ehhez nem kell diploma..
2019. 02. 19. 11:40
Bulow
A helyzet ennél azért bonyolultabb mert egyfelöl kellenek kiegeszitő emberek cca 1m/éves fizuval, és persze a 14m sem annyi mert nem a top51re vonatkozik. Raadasul a top51be majd a legtöbbb rookie is bele fog szamitani igy a capet en most inkabb 20m körülire teszem. Bradynek extensiont kell adni amit valszeg a csapat ugy old meg hogy 19re lemenjen a cap hitje 27rol kb 20ra. D Allen cut sztem, es Gronk is visszavonul. Clayborn eseteben lehet 2m alku, Hoyernél 1-2 mert sztem idén sem huzunk qbt mert Hoyernek 1.5 a dead capje. Ha ezt osszeadjuk majdnem 50m a capünk még akkor is ha DMC marad (remelem marad) es nem alkudozunk nala. Ebbol meg kellene tartani flowerst, kell DT, DE, OL, 3WR, 2TE,eg kieg emberek. Btw sztem Slater os visszavonul... valamit kuhagytam? ;)
2019. 02. 19. 12:28
Tomk@
Máris más szempontból látod, jobban bele menetél a visszavonulásokba, átstrukturálásokba. Ezért jó, hogy mindenki más szempontból látja ezeket a dolgokat. :)

Az biztos, hogy izgalmas holtszezon elé nézünk, aztán irány előre. :)

Egyben szerintem egyet értünk, hogy nem féltjük a csapatot, Belichick tudja mit miért csinál és az eredmények őt igazolják. Go Pats. :)
2019. 02. 19. 11:41
hopi46
Ez a marad-megy ügy sokkal bonyolultabbnak látszik Nekem, mint ahogy az ESPN írja. (A 20 FA játékos közül csak 11-el foglalkozik és mindössze 4 főnek ad 50%-nál nagyobb esélyt.)
Hirtelen néhány, ami eszembe jut:
1. Ki vonul vissza? (Lehet hogy senki, de lehet, hogy többen!)
2. Ki lakott jól az FA-k közül első SB győzelemmel? Pontosabban, ki akarja ezt a piacon kamatoztatni?
3. Az 5. éves opció lehívása/nem lehívása a Pats-nél irreleváns, ritkán teszik meg. Uez a helyzet a tag-ekkel is.
4. Mi a helyzet és elképzelés azokkal, akiket még meccsen sohasem láttunk, (Dawson, Berrios, Sam, Izzo, Anderson stb.) ill. a sérültek felgyógyultak-e?
5. Senki sem látta az Adams-BB draft elképzelést! (Nem is fogja :))

Persze játszani lehet, az ESPN szerint a szabad ügynökeink szétszélednek, Én nem vagyok ebben olyan biztos. :)
2019. 02. 19. 12:15
vicgeordie
ha TB komolyan gondolja, hogy marad még, akkor az ő szerződését egy hosszabbítással lehet bűvölni, mert az idei 27 millió az nagyon sok (tudom, liga szinten nem, de ha arányokat nézünk, akkor az).

Allen szerződését egyértelműen át kell strukturálni (hasznos játékos, de egy blokkolóért ne fizessünk már 7,3 milliót), illetve Clayborn akár el is küldhető, így 4 milliót lehetne ott is fogni (vagy nála is paycut).

ezekkel a módosításokkal már a visszavonulások nélkül is lenne majd 30 milliója a csapatnak.

olvasgatom a mock draftokat is, első körre mondanak mindent hozzánk, de leginkább a támadókhoz: QB-t (Lock, D. Jones), WR-t (R. Ridley, D. K. Metcalf), TE-t ((N. Fant) és DT-t (Wilkins) is. érdekes lesz...
2019. 02. 19. 14:12
InfiniteLoop
Allan-nek pont annyit fogunk fizetni, amennyit ér.
Egyrészt erősen felértékelődik amiatt, hogy kétséges, hogy mi lesz Gronk-kal. Ha Gronk be is vállalja a következő szezont, akkor sem biztos, hogy végig tudja csinálni.
Másrészt kérdés, hogy marad-e a futásorientáltabb játék jövőre is, mert oda nagyon kell a jó blokk. Vannak egész jó futóink, TB viszont öregszik, ami szintén nem kedvez az intenzív passzjátéknak. BB számára viszont fontos szempont, hogy ne legyen egyszerűen kiismerhető a csapat, ami meg afelé hat, hogy változtasson ezen valamennyit.
2019. 02. 19. 15:14
Touchdown Tom
Ha Allen fent van a pälyän, akkor tuti futunk, mert elkapni azt nem tud es felesleges plusz egy blokkolo a passzjäteknäl, ezt nyilvän az ellenfelek is tudjäk. Akkor sikerült egy epkezläb drive-ot a SB-on is abszolvälni, mikor 2 TE-s felälläsbol passzjätek volt. Ebböl kene jövöre több, de akkor egyreszt Gronknak maradnia kene, mäsreszröl kene meg egy elkapni tudi TE, sajnos ez Hernandez ota nem megoldott problema.
2019. 02. 19. 15:16
Touchdown Tom
Hozzäteszem, h keves a jo TE az NFL-ben, sok csapatnak 1 jo TE-je sincs, nemhogy 2.
2019. 02. 19. 15:56
vicgeordie
drafton a két Iowa TE (Hockenson és Fant) ilyen, nagyon adnám ha egyikőjük hozzánk kerülne
2019. 02. 19. 22:28
hopi46
Hockenson "igazi" TE-nek tűnik (blokkkolás és elkapás) a leírások alapján és van olyan mock, amelyik az első pick-ünknek véli, bár lehet, hogy előbb elkel.
2019. 02. 19. 15:28
laca86
Én Belichickből már bármit kinézek. Még azt is-bár nagyon elrugaszkodott tudom- hogy antonio brownt vagy más nagyágyút idevarázsol. Bárki aki gyűrűre ácsingózik, veterán, fiatal szóba jöhet ha nyerni akar. Akár 1 évre is. Volt már erre példa. És úgy sem úgy lesz ahogy az espn okoskodik. Tuti, hogy idén is meglepő FA igazolás és draft. Emiatt én már tippelni se merek azzal kapcsolatban, hogy ki marad. Az meg, hogy ki jön azt még a jó isten se tudja. Csak Bill!
2019. 02. 19. 15:59
vicgeordie
Brown a pénzen túl azért esélytelen, mert élő szerződése van és a Steelers állítólag jelezte, hogy csoportriválishoz ÉS a Patriotshoz biztosan nem cserélik el :) az NFC-be fogják elpasszolni sztem
2019. 02. 19. 16:46
laca86
Igazad van, emiatt is írtam, hogy nagyon elrugaszkodott. De tényleg bármit kinézek belőle!
2019. 02. 19. 17:57
hopi46
Noha a cikk az szabad ügynökökről szól, a hozzászólások "elszabadultak" a teljes rosterre is. :)
A spotrac szerint a 2019-es cap hit több mint 50%-át a jelenleg 46 fős rosterről 7 játékosunk viszi el, 5 támadó: TB, Gronk, Cannon, Mason, Allen és 2 védő: Gilmore, DMC.
A cap space top51-re ~14,7M, aminek a felét elviheti a draft cetlieink tengere.
Átstrukturálások nélkül nem sokat ugrálhatunk. :(
Persze álmodoznunk szabad :)
2019. 02. 19. 18:02
hopi46
*spotrac
2019. 02. 19. 22:10
Hughie Thomasson
Patriots tight end Rob Gronkowski reportedly told teammates that he wants another Super Bowl win
2019. 02. 19. 22:25
Hughie Thomasson
Szeretem a pozitív hozzáállásod (ezt komolyan mondom), a gondok azért vannak, hogy megoldják. A megoldások az elmúlt 2 dekádban meg működnek. Hope(Remény)2019,
2019. 02. 19. 22:37
hopi46
Az általad idézett cikkben az is benne van: ...Drew Rosenhaus azt mondta ma az ESPN-nek, hogy „a következő hetekben megtörténik a döntés,”...
Azaz még semmi sem fix... Rosenhaus egy igen kemény ügynök. :(
2019. 02. 20. 14:49
Kiara2007
2019. 02. 20. 20:38
Lucius
Győztes szezon után szerintem nem fog visszavonulni. Ilyenkor a legnehezebb.
2019. 02. 19. 19:09
zsolt75
Lehet olyan, hogy kívánságműsor? Cordarrelle Patterson maradjon már, ha kérhetném. Birom, amikor nagy néha labdát kap és nyargalni kezd, szerintem Ő tipikusan meghálálta a bizalmat.
2019. 02. 19. 19:11
topin
A kívánságod inkább az legyen, hogy hajlandó legyen olcsóbban aláírni..különben nem nagyon maradhat. Tőle függ. vele beszélj :)
2019. 02. 19. 20:17
zsolt75
Ok! Mindjárt írok Neki, csak előbb még megvacsizok. :D
2019. 02. 19. 20:02
Touchdown Tom
Ö volt az egyik legnagyobb pozitiv meglepetes ebben az evben. Neztem is, h mit akar egy majd 190 centis visszahordo, aztän eleg komoly visszahordäsokat bemutatott. Plusz 1-2X meg WR/RB-kent is jo volt.
2019. 02. 19. 20:19
zsolt75
Kedvelem, már a korábbi csapatainál is figyeltem a játékát.
2019. 02. 19. 19:35
LAX
Érdekes draft és offseason lesz. Sokszor vártam irányítót az elmúlt években de most remélem, hogy csak jövőre húzunk.
Amit én várok az TE DE DT WR ebben a sorrendben.
Safety meg jöhet a szabadügynök piacról
Hozzászólás a(z) Ki marad, ki megy? bejegyzéshez