Menetrend

Kiderült Tony Garcia hiányzásának oka

2018. 03. 04. 17:02
Szerző: balimate
Kategória: Cikkek, Hírek
A Patriots támadófalembere kénytelen volt kihagynia a teljes újoncévét, mivel a tüdejében vérrögöket találtak.
A kezelések részeként folyamatosan vérhígítókat kapott és eközben 40 font-ot (kb. 18 kg) veszített a súlyábból a megpróbáltatások alatt.
Garcia néhány hónapja újra elkezdte az edzésmunkát és várhatóan teljesen rendbe fog jönni. Jelenleg még mindig azon dolgozik, hogy visszanyerje a versenysúlyát és az erejét.
Tony Garcia
Emiatt a csapat sem sietetteti a játékos visszatérését a pályára, ami jelenleg felesleges kockázatvállalás lenne. A Patriots részéről úgy gondolják, hogy a játékos újra játszhat majd, de senki nem akar időpontot szabni a visszatérnek. Tavaly a Patriots a draft harmadik körében választotta ki a Garcia-t, akinek nagyon jól indult az edzőtábora, mielőtt fentebb leírt egészségügyi probléma véget vetett a szezonjának. A csapat a betegség diagnosztizálása után NFI(non-football injury-nem a sporthoz köthető sérülés) listára helyezte őt. A sérültlistára való helyezés okát egészen idáig nem hozták nyilvánosságra.

Forrás: Boston Herald
 

Hozzászólások

2018. 03. 04. 21:10
anikom
Most már a hiányzást tudjuk, de a jelentős súlyvesztésre a vérhigító nem válasz, gondolom a kevesebb mozgás miatt van, bár nálunk a vérhigító után kifejezetten javasolták a sok mozgást, ami nyilván nem egyenlő az ő szintjén végzett edzésekkel. Reméljük hamar pályára léphet.
2018. 03. 04. 23:11
Én inkább annak tudnám be a súlyvesztést, hogy nem evett annyit, mint normál esetben.
Amióta pár éve Jeff Saturday (a Colts korábbi centere) leírta miket etettek velük, hogy tartsák a versenysúlyukat, el tudom képzelni, hogy amint leállt azzal az étrenddel azonnal zuhant a súly. Ugyanez érvényes a legtöbb OL-re (pl Vollmer).
De azért a betegség is ludas volt a dologban.
2018. 03. 04. 23:36
nosbiglem
Ne haragudj Paul, hogy nem ebben a témában kérdezlek, de a következő podcastet mikorra tervezitek, mert már kezd hiányozni! :(
2018. 03. 04. 23:59
anikom
Igazad lehet, most eszembe jutott az akkori étrend, háááát, annyi energiával nem lehetne egy negyedet se lejátszani, nemhogy edzeni meg szinten tartani.
2018. 03. 05. 12:45
hopi46
Csak azt nem értem, ez miért volt ezidáig "titkos"?
Hozzászólás a(z) Kiderült Tony Garcia hiányzásának oka bejegyzéshez