Menetrend

Köszönjük!

2018. 03. 15. 12:41
Szerző: Spigo
Kategória: Hírek
Koszonjuk

Hozzászólások

2018. 03. 15. 13:36
Imre2
Köszönjük és sajnálom....
Viszont egyre másra azt olvasom ki hova ment és a Pats még nem igazolt. Mi a helyzet?
2018. 03. 15. 13:42
nikos1976
Szerettem ezeket a fiúkat, de nem ér egyik sem annyit amennyit fizettek nekik. Ha én vagyok a GM én egyiknek sem adtam volna ennyi pénzt. Továbbra is defense lyukakfoltozása a lényeg. Egyedül SOLDER okoz fejfájást jelenleg, de valószínűleg majd a draft vagy Scar megoldja ezt is. Amúgy nem gondolom, hogy kitölti a szerződését a Giantsnél. Sőt szerintem Lewis és Butler sem fogja, tehát a szememben csak relatíve kaptak nagy pénzt. Köszi mindent nekik és sok sikert.
RB poszton Lewis nélkül is megvagyunk.
CB poszton szűkös a helyzet oda még jön valaki.
WR poszt pedig nagyon mély, senki nem kell.
2018. 03. 15. 13:49
Arsenal
Az offensive esetében én akkor leszek nyugodt, ha Gronk végre eldönti, hogy idén is játszik.
2018. 03. 15. 14:19
LasVegas
Az offense esetében bármeddig nyugodt vagyok, amíg Brady játszik. ;-)
2018. 03. 15. 14:58
kissbarni
Elfogadható érvelés! :-D
2018. 03. 15. 13:52
nikos1976
Az még kevés, mert bármikor megsérülhet Te is tudod. Nélküle is meg kell tanulni játszani és megoldani ha nincs. Nem szeretem mikor egy sérülésen múlik az idény...
2018. 03. 15. 14:46
Chatmansky
Reálisan Lewis sem lesz nagy para: ezen a szinten csak pár év jut a futóknak, onnantól drasztikusan esik vissza a teljesítmény. Nagy pénzt kisebb hatásfokért tényleg nem ér. Persze az érzelmi része más. Hiányozni fog. Butler-t sosem tartottam kimagasló cb-nek, de ez az én véleményem. Solder helyzete gáz. Tartom, hogy ott csúszott meg a Patriots mesterterve, amikor Brady tavaly nem vonult vissza. Garoppolo mellé hoztunk volna egy vakoldali védőt, akivel szépen összeszokik és egy-két év alatt megint bajnok esélyesek lettünk volna. Most meg retteghetünk, mikor cseszik szét Brady-t...
2018. 03. 15. 14:49
LAX
#Giants free agent LB Jonathan Casillas is visiting the #Patriots today, source said. There is mutual interest there.
2018. 03. 15. 15:49
Montesclan-pats
Nincs semmi újdonság, Butler annyit ér, amennyit mi ajánlottunk érte, túlfizették, tisztességesen köszönt el, most elmondta azt is, hogy nem volt túl jó edzéshete a SB előtt beteg is volt... A Titans meg kiderítheti, hogy ér-e annyit. Butlert fifty-fifty-nek érzem,mert BB tette nagy(híres) játékossá a semmiből (FA), de a 49. SB-on csodát tett, csupaszív, harcos játékot (magas színvonalút nem mindig) mutatott mindig.
Dola fifty-fifty 2 SB-t nyert, amíg nálunk volt, harcos megbízható labdabiztos játékot hozott clutch playerünk volt, a csapat érdekében többször engedett a fizetéséből, de erre a pár évre hagyjuk, hogy rendesebben keressen.Egyébként egy sérülésre van a visszvonulástól. Kösz Playoff, hogy rajonghattunk érted. Nagyon szimpi európai fej volt.
Dion is tett is kapott is. So szerencsét !
Solder esetében azonban hiányérzetem van, nem ő legjobb tackle, de a legjobb fizetést kapja. A SB on tényleg jó volt, de korábban sokat hibázott, mi tudjuk.
És amely ellene szól: Mi draftoltuk, a Patriots-nation tagja, a csapat mellette állt a gyermeke betegségekor, minden vizsgálatra elengedték mindig, eddig nagyon szépen keresett. Most is kapott volna az anyaegyesületétől 11M körüli pénzt(kb.évi 3Mrd Ft-ot), de évi 4Mrd Ft-ot választotta.
És pont a Giants.hez ? És ha ennyi pénzt választott, akkor elvárás lesz, hogy úgyis játsszon, az első sacknél a fejét szedik.
A csapaton belüli hierarchia szerint a fizetését jónéhányan irígyelni fogják, és sokkal nagyobb pofájuk lesz, mint amihez a Pats öltözőben hozzászokott. Szóval neki maradnia kellett volna.
Ennyi, én így gondolom.
2018. 03. 15. 18:43
Butlernek allitolag ajanlattunk 6 ev 66 milliot amit keveselt tavaly, ezutan hoztuk Gilmore-t. Egyertelmu volt, hogy BB nem fog 2 top corner fizetest fizetni. Butler vegul kb ennyit kapott iden a titanoknal.

Solder: Hat nem tudom. En sem hagynek az asztalon 1 mlrd forintot, foleg hogy nagy valoszinuseggel ez az utolso nagy szerzodesem.
2018. 03. 15. 23:37
Increay
A Solderes résszel egyetértek, az ő távozását nem gondoltam volna... főleg azok után, hogy az első hírek arról szóltak, hogy ő is maradni akar...
2018. 03. 16. 07:26
piszu46
Nekem Dola távozása érthetetlen volt, de amit írtál, elgondolkodtam rajta, és igazat kell adnom neked, valóban sokat tett a Pats-ért, és tényleg megérdemli, hogy egy kiemelkedő fizetést kaphasson...
Ettől függetlenül nekem nagyon fog hiányozni a csapatból...
Hozzászólás a(z) Köszönjük! bejegyzéshez