Menetrend

Kötelező minicamp

2016. 06. 07. 16:12
Szerző: tuci-tuci
Kategória: Hírek

A New England Patriots kedden kezdi meg 3 napos minicampjét a Gillette Stadionban. Alább néhány információ található, amit érdemes tudni erről.


minicamp
Késő délelőtti edzés: A csapat a Gillette Stadion mögötti két edzőpályán fog edzeni a minicamp során. A sajtó munkatársai kedden, helyi idő szerint 11:25-kor (itteni idő szerint 17:25-kor) érkeznek amikor is a játékosok megkezdik a bemelegítést és a nyújtást. Az edzés 13:30 és 13:45 (19:30-19:45) között fog véget érni előreláthatólag, ami után interjúkra kerül majd sor Bill Belichickkel és a játékosokkal. Tom Brady részéről nem várható nyilatkozat az edzések után.

Szurkolók számára zárt: Bár mind a 3 edzés nyilvános a sajtó számára, szurkolók nem lesznek jelen a pálya mellett az edzések során.

OTA-k folytatása: A kötelező minicamp gyakorlatilag az 5 OTA edzés folytatása, amit a csapat korábban tartott. Mindössze pár különbség van a két foglalkozás közt, az egyik, hogy ezen kötelező a játékosoknak megjelenni. Továbbá a minicamp edzésnapjai hosszabbak, mint az OTA-k során voltak.

Hiányzásért büntetés járhat: Mivel a minicamp kötelező, a hiányzó játékosokat megbüntethetik a csapatok. Ha egy játékos a minicamp mindhárom edzését kihagyja, akkor az idei évben 76’580 dollárra büntethető, ez az oka annak, hogy minden játékos megjelenésére számítani lehet.

További információk a játékosokról, akik nem edzettek: A csapat első OTA edzése során, ami nyilvános volt a sajtó számára, 17 játékos nem jelent meg a csapatnál: WR Julian Edelman, CB Malcolm Butler, CB Logan Ryan, RB LeGarrette Blount, S Duron Harmon, RB Dion Lewis, S Nate Ebner, LS Joe Cardona, OG Tre’ Jackson, OG Josh Kline, OG Shaq Mason, DT Frank Kearse, OT Sebastian Vollmer, OT Nate Solder, WR Danny Amendola, DT Alan Branch (ez csak 16 név, Reiss cikkében nincs leírva ki volt a 17.). Közülük páran a műtét utána rehabilitációjuk miatt maradtak távol (pl.: Edelman, Amendola, Lewis), volt aki a magánélete egy fontos pillanatát ünnepelte (pl.: Duron Harmon megházasodott) vagy éppen egy örök álmát próbálta megvalósítani (pl.: Nate Ebner a rögbi válogatottba próbálja beküzdeni magát, hogy részt vehessen a rioi olimpián), ugyanakkor Branch pl egész karrierje során az volt a megszokott, hogy nem vett részt a nem kötelező OTA edzéseken. Lehetséges, hogy többet megtudunk majd a többiek hiányzásának okairól, mint például Butler, aki a stadion körül tartózkodott annak ellenére, hogy a nem edzett azon a napon, amikor a riporterek figyelhették az edzést.

Új játékosok beilleszkedése: Jó alkalom lesz a minicamp arra, hogy megtudjuk a csapat pár új tagja hogyan halad a beilleszkedéssel, a playbook megtanulásával. Ez lesz a 3. hét hogy pályán edzenek. Ezeket általában úgy tervezik meg az edzők, hogy az új játékosok megértsék, megtanulják a Patriots rendszerének alapjait, hogy amikor az edzőtáborra kerül a sor, esélyük legyen versenyezni a veteránokkal. Továbbá a mentális felkészülést is ugyanolyan fontosnak tekintik mint a fizikait természetesen.

ESPN Boston

Hozzászólások

2016. 06. 07. 19:48
Butler jelen van, interjút is adott, családi okok miatt hiányzott..
2016. 06. 07. 21:28
Chatmansky
Hát eegen, a Patriots egy nagy család... :-)
2016. 06. 08. 05:47
magooc
Hozzászólás a(z) Kötelező minicamp bejegyzéshez