Menetrend

Malcolm Butler búcsúinterjúja

2018. 03. 16. 11:41
Szerző: Increay
Kategória: Hírek, Interjú
Frissítés Butler második napi nyilatkozatával.

Malcolm Butler
a Tennessee Titanstől 5 éves, 61 milliósszerződést kapott, így távozik Foxboroughból, ahogy azt a Super Bowl után sejteni lehetett. A döntőt követően a legnagyobb visszhangot az ő "szereplése" váltotta ki, sokan szerették volna megtudni, mi is történt valójában. Butler a távozása előtt a Boston Heraldnak adott interjút, ebben elárulta mi lehetett a háttérben.

Butler a mai napig nem kapott magyarázatot arra, hogy miért nem kapott egyetlen védő snapet se, Bill Belichickkel a hazaindulás óta nem beszélt. Neki is csak feltevései vannak, mi okozhatta ezt a szituációt.

"Sohasem kaptam rá a választ. Azt gondolom, az lehetett az oka, hogy a mérkőzés előtt beteg voltam, kórházban is jártam. Az edzők azt hihették, hogy le vagyok maradva a gameplannel, nem koncentrálok eléggé a feladatomra, vagy a matchupok olyanok, hogy nem tudnak a pályára küldeni. De Bill Belichick régóta van a szakmában, emlékezzünk vissza, a XLIX Super Bowlon is egy veterán helyett egy újoncot küldött fel, ami remek döntésnek bizonyult, sohasem kérdőjelezheted meg a döntését. Az Eagles ellen ez nem sült el jól, sem nekem, sem neki, sem pedig a Patriotsnak. Én még mindig azt mondom, hogy többet nyert mint vesztett pályafutása során. Mindig szeretettel fogok visszagondolni az itt eltöltött 4 évemre, a franchisera, Bill Belichickre, Robert Kraftre és a srácokra is. Az élet megy tovább."

Hogyan tudta feldolgozni élete talán legnehezebb estéjét? Butler erre is válaszolt: "Előre kell tekinteni és menni tovább. Gyorsan túllendültem rajta. A múlton nem tudsz változtatni, ami történt, megtörtént. Mindig tudtam, hogy fényes jövő áll még előttem. Eljött az idő, hogy továbblépjek. Néha akkor is tovább kell lépni, amikor még nem állsz rá készen. Megpróbáltam felépíteni mindent az alapoktól, és nem elveszíteni az önbizalmam."

Butler története az utóbbi évek legizgalmasabb Patriots-története. Butler rengeteg támogatást kapott a csapattársaktól, mind nyilvánosan, mind személyesen. Tom Brady Instagramon írt neki: "Testvérek mindörökké". Aligha ez volt köztük az egyetlen üzenet, az elmúlt hónapban. "Sokat jelentett. Sokszor beszéltem Tommal a Titansbe szerződésem előtt. A döntő után is sokat beszéltünk, aggódott értem, tudni akarta mi történt, és mi a helyzet velem. Ezt nagyra értékelem."

Nem csak Brady érdeklődött Butler felől, sok szurkoló és csapattárs is megkereste a cornerbacket. "Ahogy mindig mondtam, imádtak a szurkolók, még akkor is, amikor nem szolgáltam rá erre. Mindig tiszteltem a csapattársaim és az edzőim. Tudtam, honnan indultam el, milyen keményen dolgoztam, azt csináltam amit mondtak, vagy amire megkértek." Butler azt is elmondta, senkire nem fog rossz szívvel visszagondolni, különösen a szurkolók fognak neki hiányozni.

Malcolm Butler 5 éves, 61 millió dolláros szerződést kapott Tennesseeben, ezzel az egyik legjobban kereső CB lett a ligában. A Super Bowl nem volt tehát hatással a szerződésére. "Ez nem egy "megsajnáltunk-szerződés" volt. Tudták milyen keményen dolgoztam, miken mentem keresztül. Megérdemeltem ezt a szerződést. Boldog és elégedett vagyok azzal, amit kaptam. Megpróbálok mindent kiadni magamból."

UPDATE
Butler gyakorlatilag beismerte, hogy nem volt 100%-os a SB-on, sem egészségileg, sem koncentráltságban, ezért nem hibáztatja a NE-et hogy nem játszott, mert a csapat mindig elvárja, hogy mindenki végezze a dolgát, és 100%-ban a játékra koncentráljon. Tehát az előző napi "lehet, hogy nem voltam 100%-os" kijelentés valóságtartalma immár egyértelmű, saját magát cáfolta meg Butler. 


Forrás: Boston Herald
Forrás2: nbcsports

Hozzászólások

2018. 03. 15. 22:21
Dega
Mindig meleg szívvel gondolok rá!!...Mint oly sok volt Hazafira,aki kijárta az "iskolàt"..!!
Öröm és pici bánat is....
Sok sikert!!!
2018. 03. 15. 22:28
Arnold Patsenegger
Respect! Sajnáltam ezt az utolsó gyengébb évét! A Superbowlon ahogy ott állt az oldalvonal mellett... nincsenek rá szavak mennyire rossz volt nézni. Hiányozni fog! Sokat köszönhetünk neki!
Sok sikert Butler! Igazi harcos vagy...
2018. 03. 15. 22:31
TMR
Vérprofi a srác. Azt hittem fröcsögni fog, de ehelyett dícsért mindenkit. Sok sportoló tanulhstna tőle.
2018. 03. 15. 23:12
LasVegas
Minden jót Malcolm! Hiányozni fogsz!
2018. 03. 15. 23:20
Increay
Egyszerűen én is imádtam a srácot, az a SB INT All-time Top 5 Patriots pillanat nekem:) megérdemelte ezt a pénzt, bár nem feltétlen a tavalyi teljesítménye miatt. Hihetetlenül tisztelem a srácot, miatta váltottam mezszámot is, azóta nyomom 21-esben...:) azthiszem ez mindent elmond arról, mennyire imádtam/imádom a játékát:) Sok sikert MacBZ!:D
2018. 03. 16. 00:01
Sinisa
2018. 03. 16. 00:05
dartib83
Úgy van:
Malcolm, GO.
2018. 03. 16. 01:36
Tibi Twelve
Ez igy nem volt méltó a csapat avagy BB részéröl sajnos.XLIX neki köszönhetö, tudom h csak a jelen teljesitmény számít itt de akkor is.McCourtynak örülök, de Butler nagy jétékos..
2018. 03. 16. 01:37
Barb
Húha, elég népszerűtlen leszek... de azért leírom: lópikulát sem fog hiányozni. Köszönjük azt ami általa megtörtént, de kb. ennyi. Ezt a "nemtudommivoltésmiért" szöveget meg nem is értem, hogy miért nyomja...
"Néhány" éves edzői tapasztalattal a hátam mögött hajlamos vagyok BB fan lenni ez ügyben is...
2018. 03. 16. 02:48
btgcrew
Azért nehéz egy játékost úgy kezelni mint egy marhát a csordában, és bár az edző, főleg a GM-i gondolkodás ezt várja el, én szívesen gondolok vissza bármikor Butlerre. Sztem egy nagy harcos, szorgalmas és szimpi srác volt, es persze sok sok sikert kívánok neki a titánoknal (kiveve ellenünk). A 49. Superbowlról amig élek ő fog eeszembe jutni, amellett, hogy másoknak is elképeztő teljesítményük volt azon az estén.
2018. 03. 16. 03:25
Barb
Nem, egyáltalán nem nehéz úgy kezelni egy játékost, mint egy marhát a csordában... Az évek meg a rutin segítenek is ebben - és ettől még nem leszel egy szívtelen, lelketlen paraszt köcsög - akkor sem ha az az egy marha a csordából ezt gondolja és állítja rólad (meg az összes barija, szurkolója és családtagja is). Egy edzőnek nem az a feladata, hogy puszipajtásokat meg lelki társakat szerezzen...
2018. 03. 16. 09:05
Croaker
Barb éjjel rá kellett zoomolnom a telefonomon, hogy megnézzem ki írta ezt a tökös hozzászólást :)) Aztán kiderült, hogy nem is tökös :D
2018. 03. 20. 01:02
Barb
Mi nem tökös? A hozzászólás, vagy én? :D
2018. 03. 16. 10:36
Smorc
Ez így van egészen addig, amíg a tulajdonos az edzőt nem egy marhának tekinti a csordából. Mert amint így gondolja, azonnal egy lelketlen paraszt lesz, aki amúgy semmihez nem ért.
Van aztán úgy, hogy ezzel az edzői felfogássall sikerül szétverni egy csapatot és segít, ha a következő edző puszipajtásokat szerez. Van amikor pedig pont fordítva.
Az viszont igaz, hogy amikor el kell küldeni valakit, akkor el kell küldeni. Ebben a helyzetben tényleg olyan, vagy legalábbis jobb, ha olyannak tekintjük, mint egy marhát a csordából. És ebben valóban segítenek az évek és a rutin.
Butlert nem kellett elküldeni. Lejárt a szerződése. Ahogy a többi marhának is a csordából, akik nem akartak itt maradni. Így senki nem fog hiányozni. Csak azt nem értem mire fel volt akkor a nagy jajongás, amikor felvetődött, hogy TB12-t kellett volna elcserélni a jövő érdekében, megy MP mellett JMD, netán BB is és Gronk esetleg abbahagyja. Hiszen ők is, mint mindenki csak egy a csordából.
Nem mellesleg be is fejezhetjűk az átigazolások megvitatását, hiszen csorda biztosan lesz. A tapasztalatok szerint inkább jó, mint nem..
2018. 03. 16. 02:56
topin
Barb +1
2018. 03. 16. 08:31
Arsenal
+100, sajnos a Vízicsibék elleni csodát lerontotta a tavalyi "nagy lové kell" hisztijével, Solder és Dola nekem jobban hiányzik, szememben ők igazi hazafiak voltak. Minden jót Malcolm!
2018. 03. 20. 01:09
Barb
Hát én döbbentem meg legjobban, de van amiben egyet értünk :)
2018. 03. 16. 08:47
LasVegas
Szerintem ez a karakterről szól, nem a játékos tudásáról. Arra szoktuk mondani, hogy hiányozni fog, akit kedveltünk. Ez nem egyenlő az "edzői" mentalitással, mert az nyilván egy teljesen más nézőpont, de itt túlnyomórészt szurkolók vannak. Nem hallottad pl. Chris Long esetében, hogy "hiányozni fog" (pedig hiányzott), mert kb. nulla érzelmet váltott ki a szurkolókból. Solder esetében sem hangzik el gyakran ez a kifejezés. Wilfork megöregedett, de "hiányzik", Vinatieri is ugyanez a kategória. Szóval kicsit szerepfüggő és szubjektív az egész, de szerintem jól van ez így.
2018. 03. 16. 09:05
Arsenal
Las, én imádtam Malcolmot a két SB után is. Egy semmiből jött kis emberke, megcsinálta a csodát kategória volt számomra. Azonban a tavalyi előszezoni hisztije, ami nem volt jellemző az igazi hazafiakra közömbösé tette őt számomra. Ezért nem hiányzik számomra, Solder meg az miatt, mert egy óriási családi drámával a vállán játszott már évek óta csendben, a csapat iránti alázattal.
2018. 03. 20. 01:16
Barb
Ebben abszolúte igazad van, rajongóként Butler is hiányozni fog. Azt hittem lejön a fentebbi hsz-ből, hogy nem szurkolóként írtam...
Azzal viszont vitatkoznék, hogy CL nulla érzelmet váltott ki, valamikor januárban írtam is: annyira megimádtam tavaly nálunk, hogy baromira rosszul esik (ergo jelenleg utálom), hogy ellenünk fog játszani.
Érdekes módon nálam Blount váltott ki kevesebb/kisebb érzelmi reakciót...
No, hát el lehetne erről agyalni napokig is :)
2018. 03. 16. 15:21
roik092
Nekem nagyon fog hiányozni. A SEA elleni SB-n a megmozdulásával óriási érdemeket szerzett, szinte egy vesztett meccset fordított át, mert szerintem sokan egy lyukas garast nem adtak volna akkor hogy a Hawks 1 yardról nem viszi be. A tavalyi fizetés problémában szerintem is többet akart annál, mint ami járt( ha igaz az, hogy milyen szerződést tettek elé a tag előtt), ezzel együtt nem tudok ennyire közömbösen nyilatkozni róla. Az idei éve nem sikerült, de ezzel együtt örültem volna, ha marad. Számomra egy igazi patrióta marad, aki a nagyobb tehetség nélkül, szorgalommal kinőtte magát és örökre beírta magát a Patriots történelemkönyvébe, szerintem megmarad a neve.
2018. 03. 16. 12:15
kyobalu
Butlernek lejárt a szerződése nem is akart vele hosszabbítani a csapat..
Elmondása szerint BB-vel egy szót sem váltott a SB óta..Ez mindent el is árul.
Lehet itt fikázni, de ez a gyerek meghalt a pályán. S igenis neki köszönhetünk egy gyűrűt, sőt kettőben is benne volt nagyon a keze.
Lehet, hogy tavaly nagyot akart a szarka alapon túlságosan is hallgatott az ügynökére aminek köszönhetően nyakára hoztak egy top cornernek tartott játékost, és nem ment úgy neki, mint ahogy akarta, de a védőjátékok 97%-ban fent volt a pályán, és kidolgozta a belét a csapatért.
Személyes véleményem, hogy fél kézzel is jobban játszott volna a döntőn, mint Richards és Bademosi..De nem akarok ezzel ismételten lavinát elindítani.
Soha senkiről nem nyilatkozott tiszteletlenül, szerette a csapattársait és az edzőit.
Soha nem feledte honnan jött, s kik által lett az aki. Most is úgy nyilatkozott búcsúzáskor, hogy bárki leveheti a kalapját előtte. Minden tiszteletet megérdemel!
Csak jókat kívánhatunk neki a jövőben!
Erre megint megy a fikázás..
Fura módon, most miért nem durrog senki Solder kapcsán???
Évekig kiálltunk mellette és a családját ért betegségek, tragédiák miatt. Amikor here rákja lett, vagy kisfiának vese rákja. A csapat mindenben támogatta, speciális orvosi segítséget adott neki, nekik, többlet időt, elutazások lehetőségét, hogy együtt legyenek, megoldani a probléma hegyeket..
Még akkor is amikor inkonzisztens volt a játéka!!!
A csapat meg akar vele egyezni, mert ő azt mondta mindenkinek, hogy itt akar maradni, erre lelép New Yorkba??A Giant's-be???
Hol itt a gerinc gyerekek??
Ilyenkor csöndben vagytok, mert ez érthető..Senki se mondana le ennyi pénzről..Blablabla..
Jah..Se Brady, se Bruschi, se Ninko, se Wilfork, se Julian..
Akik értik, érzik mi az, hogy Patriots...
2018. 03. 16. 12:35
Croaker
Ne haragudj, de én pontosan ezért nem tudok haragudni Solderre. A fent említett játékosok közül senki sem beteg, sem a fia nem beteg. Ha valakinek, akkor neki volt épp szüksége a pénzre. Miért? Mert ha neadjisten meghal, nem árt eltartani a családját valamiből, és nem 1-2 évre, hanem lehet, hogy 50-60 évre. És akkor igen nem mindegy, hogy mennyi az annyi, mennyi a garantált stb stb. És ha valamire kell a pénz, ha valamire kellhet a pénz, az pont az egészség megőrzése / visszaállítása, pont az amerikai biztosítási rendszerben, amikor mindent magadnak fizetsz, minden beavatkozást, vizsgálatot. Úgyhogy csak senki ne sajnálja tőle a pénzt, amit a Giantstől kap, mert nem nyaralókra, luxuskocsikra és aranyékszerre fogja költeni...Ez az én véleményem, persze nem kell egyetérteni.
2018. 03. 16. 12:48
Arsenal
Nem tudom, hogy ki fikázta Butlert, de ha rám gondoltál, akkor olvasd el újra az általam írottakat. Számomra a hisztije miatt vált közömbössé, ettől függetlenül minden jót kívánok neki. Azt meg, hogy kit sajnálok, hogy elmegy, enged meg, hogy én döntsem el. Soldernek, Dolának uccsó esélye volt, hogy nagy pénzt keressen, ez nem gerinctelenség, hanem lehetőség.
2018. 03. 16. 12:53
hopi46
A kutyafáját, megint egyetértek Veled! :)
2018. 03. 16. 12:51
attnagy
Butlerrel akart hosszabbítani a csapat,nagyon is szép összegért tavaly.Ő nem írta alá.Idén,ha akart is volna hosszabbítani a csapat,akkor se tudta volna matchelni a Titans ajánlatát.Illetve bennük volt a tavalyi történés is.Senki nem állította,hogy nem tette oda magát mindig,ezt csak te látod bele.De akkor mondd már meg,Solder csak alibizett végig az évek során?Ő ugye nem tette oda magát,nem szakadt meg a pályán?Ráadásul nem kis pszichikai teherrel kellett neki játszani.Az meg,hogy jobban játszott volna az SB-n,pusztán spekuláció.Soha nem fogod te sem,én sem,más se megtudni.De azzal,hogy elismerte korántsem volt 100%-os,így kételkedem benne,hogy jobb lett volna.Itt csak te durrogsz Solder miatt és nevezed gerinctelennek.De biztos másokkal van a hiba.Te nem mennél el dupla fizetésért egy új helyre,ugye?
2018. 03. 16. 13:52
kyobalu
Ki mondott ilyeneket, hogy Solder alibizett?
Soldert évekig mindenben támogatta a csapata, hogy minél könnyebben ki tudjon jönni abból a gödörből amibe az élet sodorta!
Amikor meg kell hosszabbítani egy szerződést, és a csapat aki kiállt melletted évekig, egy ligaelit kontraktust az orrod alá, hogy csak maradj, de TE nem fogadod el, hanem elmész New Yorkba, nekem az nem szimpatikus. Nekem nem szól ez klubhűségről. Nekem ez gerinctelen.
Az aki évekig támogatott, segített engem mindenben, azt cserbenhagyom, mert valahol több pénzt ajánlottak..
Ez lehet nektek szimpatikus, elfogadható, mert orvosi költségek, mert betegség, meg ecetera..Pont azt hagyta cserben aki eddig támogatta, felépítette, játékost csinált belőle..
Ragozhatjátok, sminkelhetitek, de ez van..
Nekem ez nem lesz szimpatikus soha..

S szerintem bármikor leírhatom a Véleményem, ahogy Ti is.
Max nem értünk egyet.
Nem is akarok senkit meggyőzni erről.
Egy szót sem szóltam arról, hogy Butlert meg kellene tartani. Természetes volt a tavalyi szerződése miatti bonyodalmak után, hogy elmegy.
Egyszerűen megjegyeztem, hogy széthajtotta magát a csapatért, mindig tiszteletteljes volt a csapattársaival és az edzőivel. Kihajtotta a belét is értük. Tiszteletet érdemel.
Nem méltó az hozzá, hogy olyasmit írjunk róla, hogy a "lópikulának" fog hiányozni..
Úgy gondolom, hogy döntőben kifejezetten hiányzott a jelenléte, s nem kapta volna talán az ő segítségével a Patriots minden idők legcsúnyább vereségét a SB-ok történetében..
De gondolom, az FO, és csapat megoldja majd valahogy a pótlását, sőt a többiek pótlását is, hogy nagyobb zökkenők nélkül haladjon tovább a szekér..
A 4 távozó játékosunk közül különben engem is Dola távozása érint legmélyebben..
Igazi Patriótának, hatalmas elkapónak, játékosnak tartom, aki évekig leadott az igényeiből, hogy a csapattal és barátaival játsszon.
De teljesen megértem a döntését..Meglátjuk, hogy a hiánya mekkora zavarokat okoz majd a pályán..

2018. 03. 16. 15:23
sanach
"Minden idők legcsúnyább vereségét a SB-ok történetében" ... úristen ez mekkora baromság :D :D :D Ha úgy kapunk ki mint a Broncos a Seahawks ellen most mit írnál? :D
2018. 03. 17. 13:28
kyobalu
A Patriots történetének legcsúnyább SB vereségét!!!
Nekem rossz volt nézni, hogy az O# minden idők legnagyobb menetelését csinálta a döntőn, a D# pedig ami TOP5-ős egység volt engedett pontokban bucira lett verve, ott lett szétszivatva, ahol akarták és +40 ponttal zárta a mérkőzést, úgy, hogy egyetlen 3.és 4. kísérletet nem tudott kivédekezni..S ehhez egész meccsen asszisztált a két védelmi guru, Paticia és BB is.Lehet itt játékosokra mutogatni, talent hiányt emlegetni sorozatosan, de edzői felelősséget nem említeni, szőnyeg alá söpörni botorság kategória..Még akkor is, ha BB legtöbbször zseni.
2018. 03. 16. 16:09
BaP
+1000

Addig, amíg nem volt ismert, hogy a Patriots megadta volna nagyságrendileg ugyanazt a pénzt ( ahogy Solder nyilatkozta “ it was in the same range”) onnan kezdve nekem ő emberileg lejátszott.
Kevés játékos mögött áll ki egy egész franchise úgy, ahogy a Pats tette, és ha mégcsak nem is keresett volna rosszabbul, ez felér egy árulással.
Ez a közelebb akart lenni a rokonokhoz meg kamu, Connecticut Boston, New York felezőben van.
Nálam ő leszerepelt.

Az egy távozó, akit sajnálok, és egyben megértek, az Amendola, aki lehet, hogy csak 6. Elkapónak számított, de a folyamatos sérülések miatt ennél sokkal komolyabb feladata volt. És ő folyamatosan belement a fizetés csökkentésbe, hogy a csapattal nyerhessen, és a csapat jobb lehessen.
A pályafutása jelen szakaszában egyértelműen a nagyobb lóvét kellett választania, és azt is tudta, a Patriots nem fog neki fizetni.

Mind a 3-an sokat tettek a csapatért, Dola hiányozni fog, sajnálom, hogy elmegy, Butler közömbös a tavalyi lóvé hiszti, meg az azutáni gyenge szezon után, Solder viszont egyértelmű csalódás, és ha úgy tetszik, árulás
2018. 03. 16. 16:20
Croaker
Az a baj, hogy megint sokan ráharaptok a Fake news-ra. Solder soha nem mondta, hogy melyik 3 csapattól kapott hasonló ajánlatot. Nem ejtette ki egyik csapat nevét sem, és nem csak 3 csapat versengett érte. Másfelől ahogy feljebb is írtam, egy rákkal küzdő játékosnak marhára nem mindegy, mennyi a garantált összeg. Senki nem tudja, nem újul-e ki nála, de ne legyen így. A 62 milliós szerződéséből 34,8 millió garantált. És most jönnek a feltételezések, DE nem a tények, hogy ha a Patriots valóban hasonló ajánlatot adott, akkor valószínűleg (mint sok más Patriots játékosnál) bele tett ösztönzőket, feltételeket, roster és játéknapi részvételi feltételeket, amivel ugyan elérhette volna a hasonló szerződéses összeget (HA a Patriots volt a 3 csapat között, aki a hasonló ajánlatot tette ugye!), de nem tartalmazott volna ennyi garantált pénzt.

És akkor lehet visszakanyarodni oda, ahol elkezdtem, egy ilyen szituációban lévő családapánál + beteg gyerekénél nem szabadna szemére vetni, ha a 3 hasonló közül azt választja, amelyikben több a garantált.

Bizonyítékul íme a leírat a conferencia beszélgetésről, amiből ez az ominózus fake news bs áradat elindult. Ha valaki megtalálja azt a szót, hogy Patriots, kérem jelezze!

https://pbs.twimg.com/media/DYazBaLVwAEjnwv.jpg
2018. 03. 17. 13:37
kyobalu
Croaker..Reiss és Hannable szerint is a két legnagyobb ajánlatot a Giant's és a Pats adta. A Pats egy öt éves konstrukcióban gondolkodott, aminek a garantáltja 30 misi környékén lett volna!!!
Hagyjál már ezzel a nem lett volna pénze dokira hülyeséggel..30 millió dollárból még az ükonokái is fizethetik az orvosi költségeket..
A pénzt választotta, mert így ő lehetett a legjobban megfizetett OT a ligában..Ennyi..
A csapatot meg szarban hagyta, aki addig kiállt mellette, támogatta mindenben, és játékost csinált belőle.
2018. 03. 17. 14:16
Croaker
kyobalu ne haragudj, de végignéztem az összes Reiss tweet-et, és egyikben sem találtam azt, amit Te állítasz. Sőt, tovább megyek, Hannable sem ezt állítja. Idézem, még egyszer utoljára a kedvedért az ő írását:
"Solder didn't name the three teams that were in the running, but without knowing for sure, the fact that he said "where my family was going to be most comfortable" and mentioned his wife's family being from Connecticut, that seems to say the Patriots were not one of those teams. Foxboro is equally as close to Connecticut."

Úgy látszik érted az angolt, tehát nem lehet(ne) gond az értelmezéssel. Ahogy azzal sem lehetne gond, hogy megértsd a szó szerinti kivonatát az eredeti beszélgetésnek.

Egyszerűen nem rétem, hogy hogy kerülhet egy Patriots oldalra olyan mocskolódás, mint hogy gerinctelen.

De ha úgy gondolod, ám legyen. Legyen Neked innen M.o-ról igazad, tudd jobban és biztosabban a tényeket, mint az a személy, aki érintett a szerződés megkötésében, vagy azok a szakértők/újságírók, akik feketén fehéren leírták, hogy NEM a Patriots volt benne abban a 3 csapatban, akit egyébként Solder meg sem nevezett.

Élj boldogan a tudattal, hogy Solder gerinctelen, bánom is én...
2018. 03. 17. 15:43
kyobalu
Croaker..
Nem akarlak meggyőzni! Neked, az a véleményed, nekem nem.
Hannable az általad írtakat március 16-án írta, amikor már Solder nyilatkozott..
Ő úgy nyilatkozott, hogy Connecticuthoz közeli 3 csapat ajánlatán gondolkozott el igazán.
A Texans, Cleveland, Giants és Patriots volt a 4 komoly érdeklődő.
Conneticuthoz az egyik legközelebbi csapat Foxboroughban van..Pont.
Hannable március 14-én azt írta, hogy közel a megegyezés Solder és Patriots között, annak ellenére, hogy a NYG egy 60 misi környéki ajánlattal csábítgatja..
Március 15-én pedig arról szóltak a hírek, hogy Solder egyik csapathoz sem megy vizitelni, mert maradni akar a Patriotsnál.
Ezek alapján mindent lehet mondani, de hogy a Patriots ne akarta volna megtartani, és ne tett le volna neki becsületes, elit OT szerződést azt nem lehet. Elment NY-ba, és megkapta a No'1 LT fizut. A pénzt választotta.
Ő örül, mosolyog, családjának jót tesz..Ennyi..
Te úgy látod, hogy így helyes, mert MINDENKI így döntött volna a helyében, én meg úgy gondolom, hogy nem..
S örülök, hogy ezt nem csak én gondolom így!
Otthoni fotelszurkolóként meglehet a véleményem erről a döntésről. Mert egy szurkolónál igenis sokat jelent a klubhűség és loyalitás! Még a mai világban IS!
Brady, Julian, Dola többször bebizonyította hogy loyális a csapatáért..
Nekem Solder az ellentétét mutatta.
Nem sajnálom, nem tartom No1 LT-nek..Nem éri meg azt a pénzt amit attak érte. Így úgy gondolom, jó döntés volt elengedni..Pont..
Majd valahogy megoldják a pótlását!
Peace!
2018. 03. 17. 16:34
Croaker
Az a baj hogy rosszul fordítasz, ennyi az egész. Hannable március 16-i cikke ez:
http://www.weei.com/blogs/ryan-hannable/nate-solder-explains-decision-sign-giants-gives-positive-update-son-hudson

Az általad rosszul fordított rész:
""There were three really good teams that were kind of in the running and it came down to a couple things. The money was all somewhat equal and it just came down to where my family was going to be most comfortable. My wife's family lives here [Southbury, Connecticut]. "

Ez lefordítva: Három nagyon jó csapat versengett értem, és egy pár dolgon múlt a döntés. A pénz nagyjából hasonló/egyenlő volt, és azon múlt a döntésem, hogy hol lesz a családomnak a legjobb/legkényelmesebb. A feleségem családja itt él ( Southbury, Connecticut).

Ergo soha nem mondta azt, hogy három CONNECTICUT közeli csapat ajánlatán gondolkodott el! Ez nagyon fals részedről!

A másik amit mondasz hogy "Connecticut Boston, New York felezőben van." ez való igaz, de ahogy Hannable is leírja, " seems to say the Patriots were not one of those teams. Foxboro is equally as close to Connecticut." Tehát: úgy látszik, hogy a Patriots NEM (!) volt a három csapat között, aki egyenlő ajánlatot tett. Következő mondat: Foxboro egyenlő távol van Connecticuttól.

Tehát szerintem az a gond, hogy rosszul fordítasz, és összemosod a dolgokat. Az, hogy a korábbi napokban melyik ember mit ír, hogy elmegy-e máshova ajánlatért vagy sem, körülbelül tök mindegy, mert NEM Solder mondta, hogy nem egy máshova, nincs erről se nyilatkozat se semmi. Egyetlen nő kezdte el ezt a baromságot is Tweetelni, hogy a Patriots ugyanolyan összeget ajánlott, és azt Tweetelte tovább a többi firkász.

És ki volt az az egyetlen nő? Patricia Traina, egy Giants firkász. Az gondolom nem tűnt fel, hogy az összes többi szakíró szólt neki egyből, hogy Solder sosem mondott olyat, hogy a Patriots hasonló pénzt adna, és hogy korrigálja amit mondott...

Olvasd át újra a cikkeket!
2018. 03. 16. 12:56
ua
2018. 03. 16. 13:07
vodka03
Nekem a kedvencem, ahogy sokan Butler-nek tulajdonítják a Seattle elleni gyűrűt (pl feljebb a kollega)...megmosolyogtató :)
2018. 03. 16. 16:31
palesz42
Én is neki tulajdonítom.
2018. 03. 16. 16:54
vodka03
Örülök :)
2018. 03. 17. 23:13
Brady_12_
Vodka-palesz nem barátok :)
Személy szerint a páleszt preferálom!
2018. 03. 16. 13:27
laca86
Sokan azt írjátok, hogy meghalt a pályán Butler. Ok, ezt értem.de tegye fel a kezét az aki szerint egész évben végig jól játszott? Gilmore miután beleszokott a rendszerbe kérdés nélküli nr. 1 cb lett, úgy hogy ő nem contract yearben volt. Én lassan kezdek örülni annak hogy nem írt alá tavaly. A Gilmore- mccourty kettős jobb lesz mint a ryan-butler páros. Legfőképpen annak fényében hogy éves szinten mennyibe kerülnek a titansnek.
Hozzászólás a(z) Malcolm Butler búcsúinterjúja bejegyzéshez