Menetrend

Malcom Brown és a kemény munka

2015. 05. 29. 20:54
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek

1

A Patriots tudja, hogyan válasszanak.

Minden évben, amikor a klub bemutatja az 1. körös választottját a helyi médiának, a szabadtéri ceremónia szinte mindig tiszta kék ég alatt és tökéletes hőmérsékleti viszonyok közt zajlik. Az idei év sem volt kivétel.

Malcom Brownt Robert Kraft tulajdonos és fia, Jonathan Kraft kísérte az 50 yardos vonalhoz a Gillette  Stadionban csupán egy nappal azután, hogy a csapat bejelentette, hogy Willie McGinest, a csapat korábbi LB-ét, az 1. draftolt játékost Kraft regnálása alatt, választották be a Patriots Hírességek Csarnokába. Erről a tényről sem feledkezett meg utóbbi, aki üdvözölte mind Brownt, mind a média képviselőit.

„Remélem körülbelül 21 év múlva, enyém lesz a megtiszteltetés, hogy bemutassalak, mint az csapat Hírességek Csarnokának legújabb tagját.” – mondta Kraft a csapat legújabb 1. körös választottjának.

Magasak az elvárások minden választottal szemben, de Brown magasra tette a lécet saját maga számára is, mikor a Draft hétvégéjén azt mondta a médiának, hogy a Patirots a valaha volt egyik legjobb választását hajtotta végre. Időközben, mióta 3 hete megérkezett a Foxboroba, a legfőbb üzenet, amit folyamatosan ismételtek Brownnak rövid és tömör: Dolgozz keményen! Ezt kifejezést sokszor használta a válaszokban a média kérdéseire.

„Csak keményen akarok dolgozni és a lehető legjobb játékossá szeretnék válni. Bárhová is vezessen ez engem, ez az ahová vezetni fog.”  – mondta Brown. „Rengeteg munka folyik most, sokat kell tanulnom. Nincs más választásod, mint keményen dolgozni. Minden gyorsan történik, de mindenki segít tanulásodban.”

Brownnak gyorsan kell tanulnia, ha el akarja érni saját elvárásait, ebben az, hogy már megnősült és apa csak segíteni fogja.

„Rengeteget jelent, mert mindannyian támogatnak. Sok ember függ attól, hogy mit kell csinálnom, és ez motivál engem, hogy még keményebben játsszak és edzek. Semmit sem adnak ingyen. A srácok elmondták, hogy egy nap itt vagy, a következőm meg már lehet, hogy repülsz. Ez vonatkozik mindenkire az épületben.”

Ez a gondolkodásmód, természetesen, Belichicktől származik. A kevés idő alatt, amikor Belichickkel beszélt, Brown azt mondta, hogy az első benyomása az edző legendáról, hogy ’kemény szeretetet’ ad minden játékosának.

Brown, aki Texasból származik és aki az állami egyetemre járt, azt mondta: „Megtiszteltetés, hogy itt lehetek.” és ez még ’valóságosabbnak’ tűnik most, hogy az épületben van már pár hete és elkezdte az OTA edzéseket a héten. A családja még nem érkezett meg New Englandbe, de izgatott már, hogy ez is megtörténjen.

„Foxboro remek hely” – állítja. „Csendes, vidékies… tudjátok, én is vidéken nőttem fel, úgyhogy gyorsan megszokom ezt is.”

Patriotsnál szintén mindenki nagyon reméli.

fordította: tuci-tuci

Forrás: patriots.com

Hozzászólások

2015. 05. 30. 08:25
Dega
"Mikor érünk már oda??"- szamár után szabadon...bár csak már láthatnánk játszani!!
2015. 05. 30. 17:35
max350
2015. 05. 30. 09:36
Bulow
Malcolm Brown, a keményen dolgozó nagyember :)
2015. 05. 30. 19:23
pat68
2015. 05. 30. 21:24
kreci04
Kisebbbbbbb sapka nem volt a raktárban?
2015. 05. 31. 10:47
szeder
A Pats stábja már megtanította a Pats nyilatkozatra :)
2015. 06. 02. 08:54
Vulcanius
Megnéztem az interjút, azért hatalmas darab ember, az összes riporter törpének tűnt mellette :D
Hozzászólás a(z) Malcom Brown és a kemény munka bejegyzéshez