Menetrend

Már csak 75-en maradtak

2008. 08. 26. 23:17
Szerző: gsn
Kategória: Hírek
A Patriots a mai napon végrehajtotta azokat a játékosmozgásokat, amelynek köszönhetően meg tud felelni a 75 fős keretlimitnek, amely a mai naptól érvényes.
A legnagyobb veszteség mindenképpen a csapat jobb oldali kezdő guardja, Stephen Neal. A sérült játékost a csapat a PUP listán tartja, ami annyit jelent, hogy a szezon első 6 mérkőzésén biztosan nem szerepelhet. A 6. és 10. hét között kell dönteni a csapatnak arról, hogy az aktív rosterre helyezik-e, amennyiben igen, valakit el kell engednie a csapatnak. Ha nem, akkor vagy elengedik, vagy IR listára helyezik, amelynek értelmében az adott idényben már nem szerepelhet. Egy másik sérüléssel küzdő falember, Ryan O’Callaghan máris IR listán találta magát, így a backup tackle 2008-ban biztosan nem lép pályára. A csapat elengedte a free agencyben megszerzett Jason Webstert (CB), Ryan Wendellt (OL), valamint a tavalyi backup FB, Kyle Eckel is új csapat után nézhet. Forrás: Reiss Pieces

Hozzászólások

2008. 08. 27. 00:09
balint
bocsi srácok de azt nem értem h 1 kezdő játékost miért kellett PUP listára tenni?
2008. 08. 27. 00:15
Mert így nem foglal helyet a rosteren Neal és az a luxus nehezen engedhető meg, hogy egy sérült játékos ott legyen.
2008. 08. 27. 11:18
balint
jaa köszi nem tudtam h sérült
2008. 08. 27. 11:26
Wyatt
A SÉRÜLT játékost a csapat a PUP listán tartja:D
2008. 08. 27. 12:09
arapum
Aggódok a támadó fal miatt. Eckel várható volt, hirtelen sok lett a RB.
2008. 08. 27. 13:56
ZS
Üdv mindenkinek

Egyébként a támadó fal tényleg aggasztó egy kicsit a sok sérülés illetve a depht hiánya miatt.
Az hogy Eckel-t elküldték azért nem volt annyira nyilvánvaló szerintem, mivel most valamiért nagyon betáraztunk futókból. Talán tudják már hogy idén a futójátékra kell építeni TB sérülései miatt?
2008. 08. 27. 14:42
fega
Szerintem TB sérülése talán az ötöd-tadorangú kérdés jelenleg. A legnagyobb talán az O fal ami a tavalyi sikerek egyik klucsa. Ott vannak sérülések jöttek újak az összeszokás létfotosságú hiába nálunk a liga legjobb O fal edzője.(Dante Scarnecchia ugye?)Akkor Wes sérülése mondjuk, a D ami a pre meccseken elég harmatos. Ezek szerintem Tom sérülései miatt vannak. De tény hogy többet fogunk futni mint azt tavaly tettük, de ez papírforma meg amúgyis a pass rush-sal készülnek ellenünk a csapatok és nem run block-kal...
2008. 08. 27. 15:38
Azért nem kell temetni még a csapatot. Milliószor elhangzik/elhangzott, hogy nem szavad messzemenő következtetéseket levonni az előszezon meccseiből. Mivel tavaly elsősorban a passzjátékból éltünk meg, és a szezon vége felé mindenki nagyon felkészült belőle, evidens hogy a futójáték felélénkítése is a csapat idei céljai között van.
2008. 08. 27. 17:49
zo72
A falnál jobb oldalt lehetnek gondjaink kezdő RG + csere RT kiesésével.
Remélem Hochstein+Flynn megoldja az RG problémát a 6. hétig (kérdés utána játékra jeletkezik-e Neal).
Az RT pozicióban ki lesz Kaczur cseréje?
Eckel-t szerintem a gyakorló csapathoz visszaveszik, ha valamelyik csapat meg nem előz minket!!
2008. 08. 27. 18:25
juhi04
Hát ebből jó fal nem lesz, maximum egy elégésges. Kétlem hogy TB-nek túl sok ideje lesz a zsebben Maroney-nak meg nagy rései a falban...
2008. 08. 27. 20:42
fega
Én nem temetem a csapatot de biztos sokak a tavalyi szezon miatt hatalmas elvárással lesznek és ezért csalódni fognak szerintem, meg az a helyzet hogy sérülések terén is el voltunk kényeztetve azért vagyunk "betojva". Szerintem a csapatban még benne van egy gyűrű a nagygenerál előtt csak nem az éven meg én nem izgulok én 0-16-nál is kitartok a csapat mellett...a Celticsnél is bevált a jóban rosszban.
2008. 08. 27. 21:13
Szabotomy
Nem tökéletesség kell ide,jó playek és nagy adag szerencse.Ennyi! :D
Go Pats!
2008. 08. 27. 22:41
juhi04
Az "elégséges fal" nem egyenlő a rossz fallal, szerintem tavaj sem volt elégségesnél több de biztos hogy idén jobb nem lesz. A csapat miatt nem aggódom, amíg a kulcsfigurák a fedélzeten vannak nagy baj nem lehet, ők tudják vinni a csapatot a vállukon. öszvissz jó lesz ez, nem lesz tökéletes mint tavaj, lesznek szoros meccsek, lesznek vesztes meccsek de idén is az SB legnagyobb esélyeseinek tartom magunkat.
2008. 08. 27. 23:34
Matt21
Komolyan tényleg szánalmas amit egyesek itt nyávognak össze vissza! A Dolphins vagy a 49ers vagy akár a Chiefs rajongói nem panaszkodnak annyit mint itt egyesek!
Nem lehet már megérteni hogy ezek csak előszezon mérkőzések egyáltalán semmit nem jelent a végeredmény, Brady sem sérült csak nem játszik feleslegesen ha alapszakasz lenne biztosan kezdene és a fallal sincsen semmi gond egyedül Neal akire biztosan nem lehet számítani egy ideig a kezdők közül de mint tavaly láthattuk is Hochstein is megfelelően pótolja őt!
Szóval ez az elégséges fal igen erős túlzás a liga egyik legjobb offense fala a Patsé és ez egy ember sérülése miatt nem fog megváltozni!
Nem akarok megbántani senkit de kicsit vegyetek vissza a vészmadárkodásból, majd ha az első 4 meccs után 0-4-el fogunk állni akkor jöhetnek a panaszkodások!
2008. 08. 28. 08:24
Arsenal
Aki nyafog az előszezon miatt, az nem igazi szurkoló, nézzétek meg a többi szintén erős csapat ( Giants, Colts ) eredményeit, mind ég. Kissé sántít a hasonlat, de a magyar vízilabda csapat az olimpia előszezonja során nem ért el jelentős eredményt, aztán amikor kell odatették magukat. Szerintem, ha Bradyt védő fal jól muzsikál, nem lehet baj az eredménnyel.
2008. 08. 28. 15:15
Bostonnal csak egyet lehet érteni.

(csak a következőt tenném hozzá a legutóbbi hsz-ekre reagálva)

Azért nem kellene átesni a másik oldalra ás olyanokat írni, hogy nem igazi szurkoló meg szánalmas. Semmi értelme személyeskedni, biztos vannak itt olyanok, hogy akiknek ez az első preseasonja és van aki csak az eredményeket nézni és a fejéhez kap, hogy mi is történik itt. Tavaly mégis csak egy drive-ra volt a tökéletes szezontól.

Itt mindenki a Patsnek drukkol, legyen ez így a továbbiakban ;)
2008. 08. 28. 15:38
Csatlakozom DoM-hoz, annyit hozzátéve h rám nem igazán lehet mondani h nem vagyok igazi szurkoló, de látni azt, hogy a KEZDŐ D-n úgy ment át már három csapat is mint kés a vajon, nem szül túl sok bizalmat. Vagy éppen az O-line-t, akiken szintén úgy mentek keresztül, mintha ott sem lettek volna.
Hiába Premeccs, azért ne mondja azt nekem senki, h direkt késte le Bruschi az embereket, vagy éppen a fal direkt engedi át a védőket h földbe döngöljék az irányítókat... ugye hogy nem! Tudom, nem kell levonni ebből semmit, de akkor se jó látvány és akkoris aggódom. Ha ettől vki szerint nem vagyok igazi szurkoló, vállalom. :P :)
2008. 08. 28. 16:23
Boston
Én nem erről beszéltem Danna :(
Arról beszéltem, hogy nem tudjuk mi miért történik. Bruschi lemaradhat arról a szerelésről azért mert lassú, vagy azért mert éppen máshogy kellett neki helyezkednie, vagy mert más valaki hibázott mondjuk a falban...
Vagy azért mert mondjuk Yates átenged egy blitzet egy preseason meccsen, akkor már az egész NE fal kuka...
Michael Turner a Colts D ellen idén 4 futásból 2 +50 yardost futott... Nem kötnék rá fogadásokat, hogy mennyien fogják ezt megtenni az alapszakaszban ellenük!
Még 1*! Szerintem inkább derüljön ki MOST egy adott felállásról, vagy egy adott játékosról, hogy betli, mint hogy nyerjünk 4 meccset, aztán ugyanezt nézzük a Chiefs ellen...
A ló oldalaival meg teljesen egyetértek.
2008. 08. 28. 16:49
Boston, tudom én h nem úgy gondoltad! :) Jövő héten vasárnap minden kifog derülni! :)
2008. 08. 28. 17:33
Boston
huh megnyugodtam :D
2008. 08. 28. 19:17
fega
És reméljük hogy vasárnap mindenki fog derülni. :)
Hozzászólás a(z) Már csak 75-en maradtak bejegyzéshez